Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Analyse scherpschuttersbeelden Kiev wijst richting oppositie

Analyse scherpschuttersbeelden Kiev wijst richting oppositie

De analyse van de beelden van de scherpschutters die met scherp schieten op protestanten in Kiev laat zien dat dit vanuit de hoek van de oppositie kwam. De oppositie – volledig op de hand van Amerika en Europa – was gebaad bij een ‘regime change’ en het Westen wilde dat Janoekovistsj de schuld zou krijgen, zodat zij de haar gunstig gezinde regering kon installeren. Het ondertekenen van een overeenkomst met Janoekovitsj was niet voldoende, hij moest weg en daarvoor moesten er doden vallen en moest Janoekovitsj de schuld krijgen.

Onderstaande beelden tonen onomstotelijk aan dat de schutters om die reden ingezet werden. Dit gelegd naast het uitgelekte telefoongesprek van gister, moet toch wel voldoende bewijs zijn dat deze coup en de doden niet aan Rusland en Janoekovitsj te wijten zijn, maar aan de coup-regering en Europa. Let op, in onderstaand filmpje wordt gesproken over ‘Maiden activists’, waarmee wordt gedoeld op de demonstranten op het Maiden plein te Kiev. Let ook in het begin van het filmpje op de opdracht die de (Westers gezinde) cameraman krijgt om dodelijke slachtoffers te filmen.

468 ad

15 Comments

 1. Ze zouden natuurlijk ook naar de bomen kunnen kijken waar de kogels inslagen zijn en zo zien waar er vandaan geschoten is .

 2. We zitten volgens mij helemaal mis als we denken dat Rusland en Iran een oppositie vormen tegen de imperialisten. Alleen binnen het theaterstuk vervullen ze die rol van oppositie en dit dient enkel om de wereld opnieuw in een oorlog te storten met onmeetbaar leed ten gevolge. Het is niets anders als het politieke rechts / links paradigme, terwijl we weten dat het twee zijden van dezelfde medaille zijn, gefinancierd door dezelfde elite met hun banken.
  Zo controleert de elite ook het mainstream-media / alternatieve media paradigme. Dit is overduidelijk te zien aan Alex Jones met zijn Infowars, die voortdurend probeert de Amerikanen klaar te stomen voor een burgeroorlog, geheel zoals de ontastbare elite het graag ziet. Met geweld krijgen we de elite nooit te pakken, tenzij de legerleidingen wereldwijd overgaan tot arrestatie van de topbankiers en de corrupte elite-families.

  Belangrijke gebouwen in Iran zijn ook vergeven van de vrijmetselaarsymboliek. Neem alleen al het parlementsgebouw:

  http://2.bp.blogspot.com/-P-b9rdEBuUY/T8c90FYYMiI/AAAAAAAAEv8/0VQ9kqFeGW8/s1600/Iran-Parliament1.jpg

  The game is rigged, mensen…

  Zo circuleert er een populaire documentaireserie genaamd The Arrivals op internet, gemaakt door een Iranier, die de vrijmetselarij in het boze westen exposed. (http://www.wakeupproject.com/)
  Maar over de vrijmetselaar invloeden in Iran zegt de docu niets. In de laatste delen komt hij op de proppen met de sjietische-islamitsche profetien over de Mahdi die de moslimwereld zal verenigen om ten oorlog te trekken tegen de grote Satan (het westen). Hier zien we precies hoe het spel gespeeld wordt! De elite lijkt aan beide kanten alles zorgvuldig gepland te hebben. Die docu dient puur als oorlogspropaganda om de moslims klaar te stomen voor een gewelddadige strijd tegen het westen.
  Aan de westerse kant worden de christelijke gelovigen op precies dezelfde manier gemanipuleerd, alleen dan andersom! De theorie die steeds meer populariteit krijgt onder christenen is die dat de Antichrist een moslim zal zijn. Xandernieuws propageert deze onzin regelmatig.

  Het is mij nu wel duidelijk hoe het spel gespeeld wordt…

  • Hoera, daar is er weer een. Ze laten je niet meer los Martin, je wordt gevaarlijk voor ze.

   • Hoewel ik soms twijfel over Poetin denk ik dat Judoc het wel eens volledig juist zou kunnen hebben. Dus ik beschouw hem zeker niet als trol, maar als iemand die het goed ziet.

   • De toekomst zal aantonen wie gelijk heeft. De rol van het westen is niet meer goed te praten, dus moet de andere kant, en dan bedoel ik Rusland, ook gecriminaliseerd worden. Dat is mijn indruk van Judoc.
    Het is het bekende kletsverhaal’of je nu door de hond of de kat gebeten wordt’

   • @Knip:
    Jammer dat je meteen iets achter mijn reactie en persoon zoekt.
    Dat de rol van het Westen door en door misdadig en manipulerend is daar ben ik het uiteraard helemaal mee eens.
    Ik heb eigenlijk ook het beeld dat Poetin een redelijke man is, met redelijke ideen. Met name hoe hij zich opstelt tegenover de homopropaganda kan ik waarderen. Ik ben me gewoon de afgelopen dagen gaan afvragen in hoeverre Rusland en Iran niet ook in de greep van de financiele elite zitten. Dit kwam vooral nadat ik wat de analyses van Christopher Jon Bjerknes hoorde.

    Die kan het natuurlijk ook helemaal mishebben, maar als ik dan die architectuur van het Iraanse parlement zie dan begin ik toch te denken dat Bjerknes gelijk heeft als hij zegt dat Iran in de pocket zit.

    Verder zal ik het ook nog preciezer moeten onderzoeken om een definitieve mening hierover te vormen.

    Wellicht dat deze discussie tussen Sheikh Imran Hosein en de invloedrijke russische intellectueel Alexander Dugin interessant is:

    http://www.youtube.com/watch?v=2BbyxAhjIUI

    Voor mij is die Dugin een red flag omdat hij de kabbalistische ideen van Sabbatai Zevi schijnt te propageren. Via Sabbatai Zevi komen we bij Jacob Frank die weer direct te linken is aan Adam Weishaupt en de Rothschilds. Een beetje kort door de bocht, maar de linken moet men zelf maar onderzoeken.

   • Judoc, ik wilde eigenlijk hier niet meer verder over discussieren, maar ik zou onredelijk en laf zijn al ik niet zou reageren op je antwoord.
    Ten eerste heb ik op deze site terug gebladers en zie dat je (soms, ha ha) wel een redelijke mening hebt. Mogelijk heb ik je verkeerd beoordeeld, maar ik ben het met jouw benadering van deze zaken pertinent oneens. Het is ook een gevaarlijke benadering, die juist gebruikt wordt door trollen, namelijk dat van ‘of je door de kat of de hond gebeten wordt’.
    Want dat is natuurlijk absoluut niet waar.
    Wat Iran betreft heb ik mijn twijfels, ze gingen wel erg makkelijk accoord me ‘onderhandelingen’ met de VS. Maar we zullen zien hoe het afloopt. Wat betreft de bouw van het parlementsgebouw ben ik niet onder de indruk, ik zoek niet overal de Vrijmetselarij achter.
    Wat Rusland (en ook China) betreft zijn de zaken duidelijker. In beide landen is er een maatschappijvorm wat het midden houdt tussen kapitalisme en socialisme.
    In China is een staatskapitalisme, een maatschappijvorm die nog nooit eerder op grote schaal in de geschiedelis is voorgekomen.
    De ‘kapitalistische’ (echt tussen haakjes) bedrijven, dansen naar de pijpen van de regering en kunnen genationaliseerd worden zodra dat nodig is. Vooralsnog heb ik daar vertrouwen in, maar je weet nooit hoe de toekomst gaat met infiltratie en omkoping.
    In Rusland ligt het moeilijker. Vanaf het verraad van Chroestsjov (zie De Krim),maar vooral van Gorbachov en Jeltsin, is Rusland een kapitalistische staat geworden.
    En nu komen we op het kardinale punt.
    Onder Poetin is Rusland weer een socialistische staat aan het worden. Langzaam maar zeker, stapje voor stapje.
    Martin schreef het al, Rusland ontworsteld zich aan de NWO. En dat is waar.
    Rusland is ook geen aggressief land, zoals de westerse landen, ze doen niet mee aan die westerse veroveringsoorlogen. Rusland heeft daarentegen steeds meer politieke (ideologische) invloed in grote delen van de wereld. Daarom moet Rusland en Poetin een kopje kleiner gemaakt worden.
    Ik hoop dat ik je zo het verschil tussen Rusland en de NWO uit heb kunnen leggen. (Zo zie ik het tenminste, maar ik ben ook niet alwetend)

   • @Knip:

    Bedankt voor je reactie.
    Ik schets het waarschijnlijk inderdaad nogal zwart-wit als ik stel dat beide kanten van het spectrum onder totale controle staan van the puppetmasters in the shadow. In werkelijkheid zal dit vast en zeker wat genuanceerder liggen. De bedoeling van mijn eerste post op deze pagina was eigenlijk vooral om te waarschuwen tegen een visie waarbij we gaan denken dat Rusland en Iran ‘the good guys’ zijn. Toegegeven, als we kijken naar veroveringsdrang kunnen we stellen dat Rusland en Iran zich netjes gedragen en Amerika zich ontiegelijk schuldig heeft gemaakt aan de meest smerige oorlogen.
    Maar laten we dan vooral ook kijken wat of wie de ideologisch drijvende kracht achter deze oorlogen was en als je mij vraagt is dat het zionistische gedachtegoed en de staat Israel even afgezien daarvan dat die oorlogen uiteraard ook dienen voor economisch-strategische doeleinden. De ideologische en de economisch-strategische factor gaan waarschijnlijk hand in hand.
    De laatstgenoemde factor interesseert mij persoonlijk minder, weet ik weinig van en dat betrek ik dus ook niet zo in mijn zichtwijze.
    De ideologische-religieuze motieven achter deze oorlogen is echter wel een thema dat mijn interesse heeft en in mijn post bovenaan probeerde ik te schetsen hoe zich de verschillende geloofsovertuigingen van west en oost met de bijbehorende profetien zich weleens zouden kunnen gaan ontvouwen tot opnieuw een wereldwijde oorlog.
    De sjietische ideen over de komst van hun Mahdi die het islamitische kalifaat hersteld om vervolgens Jerusalem te veroveren spelen hierin vanuit het Iraanse perspectief gezien een cruciale rol.
    Vanuit het christelijk-zionistische perspectief gezien moet Jerusalem verdedigd worden tegen de moslims.
    Zoals je ziet staat deze religieuze waanzin dus garant voor ellende. Is dit niet precies het scenario dat beschreven wordt in de brieven van Albert Pike?

 3. Je kan volgens mij beter zeggen het Indepedence Ssquare of Onafhankelijkheidsplein in plaats van het Maidan-Plein, Martin.
  De’Euro’Maidan is de naam waaronder het tuig zich heeft verenigd.
  In het telefoongesprek werd duidelijk gezegd dat ze burgers EN politieagenten bewust doodschoten, waarmee gelijk duidelijk wordt wie wie geprovoceerd heeft. Mensen die de Ukraine bezochten of er familie hebben verbaasden zich er over dat de politie zo afwachtend was en zo veel toestond. Janukowytsch heeft de fout van zijn leven gemaakt. Met fascisten praat je niet, die bestrijd je. Dan maar de westerse opinie tegen je, want die krijg je hoe dan ook toch wel tegen je.
  Martin, zou je a.j.b. de logo’s bij de commentaren kleiner willen maken. Een deel is niet te lezen.

  • Ik benoem dat, omdat het plein in het filmpje zo betiteld wordt.

  • @Knip Helemaal JUIST! Janukovich was veel te afwachtend en had beter meteen niet hard maar ‘keihard’ moeten ingrijpen.
   Met de gruwelijkste van de gruwelijkste misdadigers onderhandel je niet, die pak je meteen op of berecht je meteen ter plaatse. Dat laatste mag qua int law, want op dat moment een directe bedreiging voor de staat als geheel. Daar is zelfs orde en veiligheid aan ondergeschikt.

   Een heel nog duistere mogelijkheid is dat Janukovich dit spel (dus afwachtend en laat maar komen en maak ons land maar kapot wat? help het maar helemaal naar de klote) bewust heeft gespeeld of heeft moeten spelen. IN dat geval heeft Judoc gelijk en zouden de Rothschilds, NWO, NWJO, ZIonisten wel eens inderdaad aan beide kanten aan de touwtjes kunnen trekken.

   Ik hoop dat iemand toch eens komt met uitsluitsel aan de hand van de historie en de huidige feiten hoe dit precies zit.
   Ik heb -moet ik nog zeggen- dat ook in topelite (van criminals of the world) verdeeldheid heerst en tegengestelde belangen en Rusland in ieder geval zich FALIKANT tegen de NWO c.s. keert!

 4. Ik denk dat Rusland onder 1 hoedje speelt met Amerika.
  Het volk van Oekraine kwam los van zijn machthebbers,
  waardoor ze vrij zoude zijn.
  Dit willen de rijke niet, ze hebben het volk van Oekraine bang gemaakt door de Russen de Krim te laten bezetten met de dreiging dat ze ook naar Oost-Oekraine door gaan.
  De opstandelingen snappen heel goed dat ze niets in te brengen hebben tegen het Russisch leger en zijn hulp gaan zoeken bij Europa en Amerika.
  En dat is nou net wat de Elite percies wilde.
  En de IMF hulp regeling ligt al gelijk klaar met een mooi bedrag erop met het Oekrainse volk weer lekker verder te laten werken voor de Elite.

  • Pffff, ik denk dat dit weblog bijzonder goed heeft uitlegd wat en wie er echt achter zitten. Lees het nog eens terug, jessedevos.
   Maar ik stop met deze discussie.

 5. @knip @judoc.
  Zeer interessante discussie en ik blijdat jullie die ook op inhoud voeren!
  Petje af.
  Ik wil er graag dit aan toevoegen: Wat nog voor Rusland, Iran en China pleit (wellicht in mindere mate voor Japan) is dat ze nog steeds wel een eigen munt voeren.
  Jullie weet dat Engeland met die achtelijke pond, maar wel in de EU een uitermate vies en dubbel spel speelt. Juist ook omdat daar een vd centra van de macht zit (“The Crown”) naast het Vaticaan en mogelijke andere, die ik zo niet ken.

  Aan de andere kant is Rusland al een paar honderd jaar doelwit van de Joods-Zionistische connectie geweest, hetgeen met Stalin en de vervolging van de Christenen (Goelag e.d.) culmineerde in de vorige eeuw.

  Ik sprak gisteren iemand uit West Oekraine waaruit duidelijk werd dat deze echt anti-Rusland zijn. Ook werd beweerd dat Rusland nog al expansionistische driften had en heeft en uiteraard is Putin natuurlijk de vertegenwoordiging van het grote Kwaad. Ik heb verder mn mond maar gehouden want een slechte discussie en erger ruzie-achtige benadering hierover heeft geen zin.
  De gewone mane en vrouw (in the street) daar en zeker ook hier heeft niet het inzicht, de informatie en de wil om dat te zien, zoals julle en velen hier wel. Dat is niet om ons elitair te voelen nee dat is omdat ze als soeverein mens dat niet verdienen, maar ja ze hebben het nog niet door en blijkbaar willen ze liever een ‘makkelijk’ leventje ‘veilig’ binnen de kudde. Het zij zo, maar op die manier krijg je nooit het draagvlak en de kritieke massa om de wereld en in het klein ons currupte pedolandje te veranderen!

 6. NB Op industriële schaal. Ik heb wel eens zoiets gedacht en het blijkt nog waar te zijn ook. Kinderen gedrogeerd bewusteloos in kooien of dozen en niet bij enkele, niet bij tientallen nee bij honderden ingevoerd, waarschijnlijk uit al die landen waar het “perfide Westen” zijn destabiliserende acties en veroverings oorlogen voert.

  Mensen wordt wakker. Mensen die nog lef hebben en niet die lafbekken zoals Steven Brown ze betiteld kom in opstand tegen UW bazen en verzamel keihard bewijsmateriaal tegen ze als ze ook in dit smerigste van alle smerige zaakjes zitten.

  En een ieghelijck: Zegt het voort …zegt het voort…tot iedereen er van heeft gehoord !!!
  (en doe dat snel voor dat uw of een ander kind weer wordt vermoord)

Trackbacks/Pingbacks

 1. NATO Gladio moordteams sluipschutters Oekraïne | Martin Vrijland - […] van de oppositie zijde kwamen (de anti Janoekovitsj en pro Europa hoek). Analyse van de sluipschuttersbeelden bevestigden dat beeld.…
 2. Heel Europa gaat de imperialistisch Westerse overname Oekraïene voelen | Martin Vrijland - […] oppositie te komen. Ook dit werd bewezen met een gelekt telefoongesprek en uit analyse van de schietrichting. Maar net…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close