Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Bilderberggroep ontmaskerd

De Bilderberggroep ontmaskerd

Prins Bernhard was de belangrijke kartrekker voor de Bilderberggroep en startte deze geheime bijeenkomsten in 1954. Lang is er gediscussieerd over het wel of niet “gevaarlijk” zijn van de Bilderbergbijeenkomsten. Deelnemers ontkenden altijd dat hier sprake was van het bespreken van de toekomst van de wereld, maar beweerden altijd dat het meer een soort informele conferentie was. De uitgelekte originele documenten laten nu echter zien dat er toch in het geheim overduidelijk aan een New World Order gebouwd werd (en nog steeds wordt). Dit blijkt vooral uit de teksten van het transcript die blijk geven van een onderlinge afspraak over de te varen koers. Natuurlijk staan de zaken in dergelijke transcripten politiek correct verwoord. Maar het doel van koers uitstippelen op wereldschaal is over duidelijk. Wilt u het volledige transcript bestuderen, dan vindt u hier alle gefotografeerde pagina’s.

bilderberginvite1

De foto’s van de 1954 Bilderbergbijeenkomst werden genomen door Shepherd Johnson, een klokkenluider van Census Bureau. Hij ontdekte het materiaal tijdens een onderzoek in de Bibliotheek van de Washington DC Universiteit. In de onvervalste transcripties staan verscheidene deelnemers vermeld zoals de eerste Bilderberg voorzitter Bernhard. De wens om een Anglo-Amerikaanse handelsbeleid als “uitgangspunt” voor een “partnership voor groei” te gebruiken wordt ook duidelijk uit de documenten. Dit blijkt uit pagina 19 (klik om te vergroten) van de transcripten waar de uitspraken de Engelse parlementariër Mr. Pilkington genoteerd staan.

pagina19

Op pagina 10 (rechts onder) ziet u hoe gesproken wordt over geduld en ongeduld en hoe hier mee om te gaan. Als voorbeeld wordt de Nederlandse koloniale aanpak gebruikt. Hieruit kun je opmaken dat de Bilderberggroep ook uit gaat van een koloniale aanpak. Je zou uit dit voorbeeld kunnen halen dat men op wereldschaal toch echt bezig is met een imperialistische (koloniale) agenda. Natuurlijk zal men zich proberen te verschuilen achter samenwerking en een soort filosofische insteek, maar de combinatie met de geslotenheid van de bijeenkomsten en de deelnemers lijst maakt de verdenking er niet minder om.

pagina10Het volledige transcript van de Bilderbergbijeenkomst van 1955 is ook bekend. Hieruit blijkt zeer duidelijk dat grote events al lang van te voren gepland stonden. Zo wordt er al gesproken over de eenwording van West- en Oost Duitsland en over de Europese Gemeenschap. Nu weet iedereen die zich er in verdiept heeft dat de Europese Gemeenschap (voorloper van de Europese Unie) gegrondvest is door voormalig nazi’s. Walter Hasltein (lid van het genoodschap van nazi wetsbeschermers) werd nota bene de eerste president van de Europese Gemeenschap. Door dan een optelsom te maken van het plannen van de Europese Gemeenschap en de combinatie met deze nazi-roots te maken, blijkt overduidelijk dat de New World Order planningsbesprekingen van de Bilderberggroep dus ook in feite een nazi-agenda zijn. In feite kun je dus concluderen dat het einde van de tweede wereldoorlog niet het einde van het nazi regiem heeft in geluid, maar een voortzetting. Dit blijkt ook wel uit de grote aantallen nazi’s (inclusief Adolf Hitler) die in verscheidene landen onderdak hebben gekregen. Als je kijkt naar de voorgeschiedenis van de Oranjes kom je dan ook interessante zaken tegen.

Micha Kat & Jurriaan Maessen (Klokkenluideronline) schreven al eens een uitgebreid verslag van de rol van de oranje’s op het wereldtoneel op Infowars.com. Het lijkt erop dat we moeten concluderen dat we keihard onderweg zijn naar de volbrenging van de New World Order; dat de krachtenvelden heel groot en sterk zijn en dat het zich al die tijd onder de ogen van de bevolking heeft voltrokken. De politici hebben het slim gebracht, namelijk door het te verkopen als een noodzakelijke samenwerking voor economisch gewin. Inmiddels blijkt duidelijk dat dit economisch belang ondergeschikt is aan de gedachte van het grote Rijk. Dat er economisch weinig vruchtbaars uit voortgekomen is blijkt wel uit de huidige wereldwijde (geïmplementeerde) crisis.

468 ad

23 Comments

 1. Om de achtergronden in zijn volledigheid te begrijpen zul je eerst de geschiedenis moeten leren die niet door de overwinnaars is gedicteerd. De geschiedenis die wij nooit op school hebben geleerd. Maar die nu langzaam gereconstrueerd wordt doordat al de archieven opengaan en historisch materiaal beschikbaar komt

  Bekijk daarom de volgende documentaire:

  Adolf Hitler – The greatest story Never told !

  • Ik raad aan de filmpjes uit dit artikel te bekijken…want bovenstaande film is wat mij betreft niet het echte verhaal.
   Als ergens zo’n Amerikaanse walm van muziek en regie over hangt moet je al op je hoede zijn

   • Martin, we moeten bij alles wat we te zien en te horen krijgen op onze hoede zijn, want bijna niets is wat het lijkt. Maar wij hebben ons hele leven maar een kant van het verhaal te horen gekregen. Ook Hollywood heeft daarin een grote rol gespeeld.

    Wat mij intussen wel duidelijk geworden is dat gaskamers een broodje aap verhaal zijn. Hitler moest en zou voor een gevaarlijke gek worden weggezet omdat hij het geldspel door had en zijn eigen rentevrije geld creëerde. Op het moment dat hij geen geld meer van de FED nodig had startte WOII.

    Zelfs JF Kennedy was een groot bewonderaar van Hitler. De reden daarvan is duidelijk. Kennedy en Hitler hadden dezelfde vijand: de FED.

    Luister anders ook eens naar Benjamn Freedman.

  • in Duitsland kan je deze video helaas niet bekijken, bestaat
   er een andere link?

 2. Betreffende docu is ook te bekijken in delen van 15 minuten. Alsmede aanvullende info.
  http://veilofreality.com/tag/history/

 3. Te gek voor woorden…

 4. Bilderberg sponsort Porsche raceteam

 5. danke jou wel

 6. Eind deze maand komen de Bilderbergertjes weer bij elkaar in Kopenhagen.
  Kopenhagen staat ook wel bekend om de kleine zeemeermin.
  http://www.copenhagenet.dk/cph-map/cph-mermaid.asp
  Het zal wel allemaal een mythe zijn,maar toch.
  mermaids are very real creatures that Satan made by stealing God’s DNA and mixing around with other animals. In essence, Satan was Earth’s first ‘genetist’ or ‘atheist scientist’.

  http://christwire.org/2012/05/mermaids-the-body-found/

  • Als je de boeken van Eric von Daniken leest krijg je een heel ander beeld van deze ogenschijnlijk onrealistische ideeën.

   • Ik legde een verband tussen de bilderbergmeeting 2014 en het occulte in Kopenhagen.

    Verder geloof ik niet in buitenaardse invloeden.
    Allemaal bullshit die boeken.
    Het is de mens zelf op aarde wat met DNA expermiteerd en knoeit.Hebben ze voor de grote zondvloed ook gedaan.
    En op vandaag heeft dit geknoei (via GMO voedsel of big pharma) de mens tot walking zombies gemaakt.
    De gehersenspoelde mensen gaan nu twijfelen en beginnen langzaam in buitenaards bestaan te geloven.
    Het is de mens (schaduwregering,military Industrial complex) zelf die met verborgen technische hoogstandjes de mensen hersenspoeld.
    Al het vreemde wat de mens gezien heeft zijn technische hoogstandjes.
    Probeer dit maar eens te begrijpen. 😉

 7. Participants Bilderberg Meetings Copenhagen, Denmark 29 May – 1 June 2014

  Current list of Participants

  http://boinnk.nl/blog/75490/de-offieciele-lijst-van-deelnemers-aan-de-bilderberg-conferentie-2014-in-kopenhagen/

  THE BILDERBERG AGENDA

 8. Bilderberg 2014 Membership List “Spirit Of Illuminati”

 9. The Web Of Power: Council On Foreign Relations, Bilderberg, and Trilateral Commission

  http://www.dcclothesline.com/2013/06/04/the-web-of-power-council-on-foreign-relations-bilderberg-and-trilateral-commission/

  WAKE UPP!!

  The Council on Foreign Relations: Controlling Your TV News

 10. De politieke poppenkastspelers moeten weer hun opdrachten krijgen, dit maal worden de instructies overhandigd in Kopenhagen, het Mariott Hotel.

  http://langleveeuropa.nl/2014/05/morgen-start-de-bilderbergconferentie-weer/

 11. Als er wel één iemand in de wereld is die orders uitdeelt is het wel:

  Bilderberg chairman Henry A.Kissinger,

  WANTED : oorlogsmisdadiger HENRY KISSINGER

 12. Nazi zionist jew war criminals Infiltrate the USA

  Exposing Nazi Infiltration the USA and the Creation of NASA. The main purpose of science is to investigate the unexplained, not to explain the uninvestigated.

  https://www.youtube.com/watch?v=lPtiXGesRjM

 13. UN, World Peace & War Crimes

 14. BILDERBERG ITALIË. Alles draait om de ‘Aspen Institute”. Hier namen, grondstukken en doelstellingen.

  “Volg het geld,” zei Giovanni Falcone

  Nog een leuk weetje:
  Onder de journalisten , Lucia Annunziata, directeur van Huffington Post Italië (dezelfde groep Cir Republiek, geleid door vrijmetselaar Carlo De Benedetti)

  http://apocalisselaica.net/nl/varie/miti-misteri-e-poteri-occulti/bilderberg-italia-tutto-ruota-intorno-all-aspen-institute-ecco-nomi-intrecci-e-obiettivi

Trackbacks/Pingbacks

 1. BREAKING: Original 1954 Bilderberg Minutes Reveal Backroom Dealings From The Start | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] De Bilderberggroep ontmaskerd […]
 2. De Algemene Beschouwingen van de Haagse acteursvereniging « Martin Vrijland - […] in den Haag zitten die al compleet weten welke kan ze het schip op moeten gaan sturen. Dat wordt…
 3. Koningin Maxima laat zien wat het plan is « Martin Vrijland - […] Groep (WBG) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Er is altijd een hoop gedoe rondom de Bilderberg bijeenkomsten, maar…
 4. De Verenigde staten van Europa « - […] IG Farben (geldschieter van Hitlers oorlogmachine) en was na de oorlog mede initiatiefnemer van de Bilderberg groep. De Europese…
 5. DOELSTELLING BILDERBERGGROEP TOTALE WERELDCONTROLE OF SAMENZWERINGSTHEORIE? | eunmask - […] http://martinvrijland.com/2013/06/15/bilderberggroep-ontmaskerd/ […]
 6. De Killer Cop in opmars « - […] IG Farben (geldschieter van Hitlers oorlogmachine) en was na de oorlog mede initiatiefnemer van de Bilderberg groep. De Europese Gemeenschap…
 7. DAG 276 HEEFT U ALZHEIMER? | voorzieners - […] .http://martinvrijland.com/2013/06/15/bilderberggroep-ontmaskerd/ […]
 8. Beatrix feestje 33 jaar, 2,5 miljoen kijkers « - […] and of Malta (SMOM), updated 26-01-2008‘ [quote] ’Queen Beatrix of The Netherlands, Bilderberg, club of Rome, Major Shareholder of Shell.’ (lees…
 9. Beatrix feestje 33 jaar 2,5 miljoen kijkers « - […] and of Malta (SMOM), updated 26-01-2008‘ [quote] ’Queen Beatrix of The Netherlands, Bilderberg, club of Rome, Major Shareholder of Shell.’ (lees…
 10. DAG 280 KWIEBUS IS NAAR DE WACHTGELDENRUIF OP WEG? | voorzieners - […] .http://martinvrijland.com/2013/06/15/bilderberggroep-ontmaskerd/ […]
 11. DAG 287 MONDKAPJES OP WANT DE HUISHOUDSBEURS BEGINT WEER! | voorzieners - […] .http://martinvrijland.com/2013/06/15/bilderberggroep-ontmaskerd/ […]
 12. Koningin Maxima laat zien wat het plan is *Update* | Martin Vrijland - […] Groep (WBG) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Er is altijd een hoop gedoe rondom de Bilderberg bijeenkomsten, maar…
 13. Beatrix feestje 33 jaar 2,5 miljoen kijkers | Martin Vrijland - […] and of Malta (SMOM), updated 26-01-2008‘ [citaat] ’Queen Beatrix of The Netherlands, Bilderberg, club of Rome, Major Shareholder of Shell.’ (lees…
 14. De Verenigde Staten van Europa | Martin Vrijland - […] IG Farben (geldschieter van Hitlers oorlogmachine) en was na de oorlog mede initiatiefnemer van de Bilderberg groep. De Europese…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close