Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275
Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Brave New World kunstmatige baarmoeder een feit

Brave New World kunstmatige baarmoeder een feit

Kent u de schrijver Aldous Huxley? Die schrijver is wat mij betreft net zo belangrijk als George Orwell. In zijn Brave New World omschrijft Aldous Huxley hoe er sprake is van een maatschappij gebouwd op basis van genotype-selectie. Zijn boek Brave New World is ook in film uitvoering op Youtube te vinden (zie onder). Het boek en de film geven een aardig beeld van hoe de wereld er volgens de New World Order uit moet komen te zien; al hoewel ze dit nooit zullen toegeven. Natuurlijk ga je niet aan de grote klok hangen waar je achter de schermen mee bezig bent. Dat is het domste wat je kunt doen, want dan komt het volk in opstand. U kunt het slechts zien aan de contouren als u er tenminste aandacht aan wilt besteden, want als u al een bèta bent, zult u denken “I am a bèta and I’m perfectly happy“. Dan maakt u zich niet druk om wat de alpha’s doen. Het komt niet eens in u op. We kunnen daarom misschien wel concluderen dat er al vele bèta’s rondlopen (voor begrip zie film) en dat we hard onderweg zijn richting de gamma’s en de delta’s.

Wel moet ik opmerken dat ik de wereld volgens Aldous Huxley toch iets anders geformuleerd zou hebben, want nergens in zijn boek komt de androïde mens voor net zo min als het transhumanisme (alhoewel dat misschien de categorie alpha’s betreft). Wat wel voorkomt in zijn boek is wat u tevens ziet in de film The Matrix. U kent ze wel die roodachtige baarmoederachtige zakken waarin lichamen gecultiveerd worden. Heeft u dat eigenlijk ooit begrepen? Ik wel, maar ik vind dat u de betekenis van de film de Matrix zelf moet leren begrijpen. In feite is het een graadmeter voor de open- of geslotenheid van de geest. Ziet u de film als een rare sciencefiction film met leuke kogeleffecten, dan wordt het tijd dat u nog even een rode pil slikt.

De kunstmatige baarmoeder

kunstmatige-baarmoederWetenschappers zijn er inmiddels in geslaagd om de kunstmatige baarmoeder te bouwen zo getuige dit artikel. Dat die er zou komen was voor mij eigenlijk wel duidelijk. {update} Alhoewel er nu nog slechts sprake is van een beginstadium in het realiseren van een kunstmatige baarmoeder voor een geit (in de gepubliceerde wetenschap), zal de stap richting een kunstmatige baarmoeder voor mensen – als gevolg van de ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie – niet zo groot meer zijn. Dit beweer ik ondanks dat het artikel vermeldt dat het nog heel lang zal duren. {einde update}

En er gaat nog veel meer komen. Het is een voorbode van de verandering van natuurlijke voortplanting richting de staatsgereguleerde voortplanting. De onvruchtbaarheid van de mens wordt stiekem al voorbereid door allerlei stoffen in ons drinkwater te stoppen. Hierdoor moeten steeds meer vrouwen aan de hormoonkuur en is IVF een steeds meer toegepaste oplossing om zwanger te worden. Daarnaast wordt er enorm gepusht om homoseksualiteit en transgender-optie (ombouwen) onder de aandacht te brengen. Kinderen moeten al op de basisschool die optie voorgeschoteld krijgen en leren dat hetroseksualiteit niet een natuurlijke standaard is, maar slechts ‘een keuze die je maakt‘. En zoals Poetin al zeihomo’s kunnen zich niet voortplanten“. Wat is het toch een vreselijke man hè die Poetin! Nou ja, er was ook een paus die er iets over zei. [Quote katholieknieuwsblad] Paus Benedictus heeft in een profetische toespraak gewezen op de agenda achter deze ontwikkelingen: door middel van een gender-ideologie, die ontkent dat seksualiteit deel uitmaakt van een voorgegeven orde, probeert een wereldwijde elite een nieuwe orde in te voeren, waarmee zij op de eerste plaats haar eigen machtspositie verzekert.

Zou het misschien waar kunnen zijn dat er een verborgen agenda is waarin de voortplanting door de staat gereguleerd gaat worden? Zou er sprake kunnen zijn van genderselectie? Wist u trouwens dat minister Ronald Plasterk een geneticus is, die in de regeringsadviesraad gezeten heeft? Wist u dat hij ingrijpen in het IVF-proces mogelijk gemaakt heeft? Ja, dat gaat dan officieel om erfelijke aandoeningen, maar we weten inmiddels dat “Plasterk nooit liegt“. Wat weten wij wellicht niet van wat er zo al nog meer gebeurt bij dat IVF-proces? Inmiddels lijkt er technologisch gezien weinig meer in de weg te staan om het gehele geboorteproces door de staat te laten reguleren. Aan de DNA-databanken wordt al druk gewerkt. We zitten al meer in de ‘Brave New World’ dan menigeen durft te zien.

Bron link: Beforeitsnews, Klokkenluideronline

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
25 Comments

 1. Ik heb enkele weken geleden het boek , brave new world gelezen en ben nu bezig in 1984 van Orwell….zeer stuitend , herkenbaar , beangstigend en een groot “hoe is het toch mogelijk dat dit alles zich nu aan het voltrekken is” gevoel.
  Evenals de film The Matrix die ons allen de ogen had kunnen openen maar daarbij gelijk aantoont dat er voor veel mensen geen film of boek gemaakt kan worden omdat zij totaal geen toegang hebben tot deze bronnen van informatie.
  Veel mensen ongeacht de leeftijd zijn volledig afgesneden van wat zich momenteel allemaal aan het voltooien is. Ik prijs mij zeer gelukkig enerzijds , dat ik al wat stappen verder ben dan de “verdoofden”. Anderzijds ben ik er soms een tikkeltje jaloers op omdat mijn gedachten constant in beweging , en niet te kalmeren zijn met een avondje…the voice….next talent of andere pulp. Het vinden van een balans in dit huidige leven is voor mij best moeilijk. Vooral de onmacht…je ziet het..en weet het maar ik kan er niks mee. Van alle mensen die ik ken…familie en zogenaamde kennissen tot mijn beste vriendin…zij zijn niet te bereiken..leven allen in hun eigen schijnveilige wereldje. Lang leve de alternatieve media…!!!

  • Boeken en films dienen vaak als test om te meten hoeveel bèta’s er al rondlopen en hoeveel wakkere geesten er nog zijn of bijkomen. Zo doe je dat…

  • Dat is heel herkenbaar dat gevoel nergens terecht te kunnen. Het heeft nog een beetje tijd nodig. Steeds meer mensen zullen de schellen van de ogen gaan vallen. Misschien wel in jouw omgeving. Dan kun je je gevoel iig ventileren. Tot die tijd kun je niets anders doen dan anderen subtiel voor te lichten. Subtiel want anders denken ze allemaal weer dat je gek of depressief bent.

   • Hoi Donquijotte….ik weet t , gelukkig is er welgeteld 1 persoon die met al deze materie al jaaaaaren geleden bezig was , en door iedereen voor gek werd uitgemaakt. Zelfs ik had toendertijd soms twijfels over zijn waarvan ik nu zeg geniale gekte 🙂 En subtiel zijn is het beste…maar is wel heel erg moeilijk voor mij want ik zou het het liefste van de daken willen schreeuwen!!

  • Ik hoef niks meer te zeggen.

 2. Wow! Kunstmatige baarmoeder. Dat is nog eens nieuws. We komen nu in een fase waarin we weer gaan merken dat de versnelling van technologie en verandering in het algemeen exponentieel doorraast. Kun je nagaan wat er onofficieel al bestaat, of zal ik zeggen wie er nu al enhanced/gekweekt/verbonden rondlopen. What’s next? biologisch 3d printen/teleporteren? Wat is de agenda voor over 50, 100, 150 jaar?

 3. Buenos dias iedereen,

  Deze reactie heb ik al eens eerder geplaatst, echter het sluit wel aan op jouw artikel, estimado Martin.

  TRANSHUMANIST & TERRIST

  De volgende stap na “U bent een terrorist”, zie artikel OZ, http://olympiczion.nl/index.php/u-bent-een-terrorist/, en de daarop volgende Europese heropvoedingskamp, zie voor meer informatie o.a. het artikel van Martin Vrijland, http://martinvrijland.com/2013/10/23/europese-heropvoedingskampen/, is TRANSHUMANISM.

  Men wil van de toekomstige mens een transhumanist maken. Dat betekent dat de NWO/ILLUMIATI een soort van cyborg wil gaan ontwikkelen en dat is dus een samenstelling van een mens met robots.

  Degenen die hier niet aan mee willen werken, omdat men een mens wil blijven, die worden nu al als TERRIST omschreven door de NWO en hun lakeien zoals Michio Kaku, een bekend/berucht wetenschapper uit de Verenigde staten. Terrist is de samenvoeging van de woorden Terra (aarde) en terrorist. Dus mensen die verbonden willen blijven met moeder natuur en het universum worden nu al dus als misdadig gekenmerkt…….

  Zie hoe Michio Kaku in de onderstaande filmpjes op youtube met misleidende informatie de(slappende) mensheid klaar stoomt voor dit ziekelijke gedachtegoed. Mij doet het denken aan de experimenten van Jozef Mengele met o.a. tweelingen.

  Michio Kaku Deceptive Transhumanist Agenda

  Is Michio Kaku Promoting the New World Order? (What do you think?)

  Michio Kaku Exposed promoting Merging with Computers Transhumanist Agenda

  En in de onderstaande documentaire staan de NWO uitspraken en gedachten betreft TERRIST en verkondigt door dezelfde Michio Kaku. Als men niet de gehele docu wil zien, zie dan de verhandeling over TERRIST vanaf 39:19 (Min:Sec)

  The Age of Transitions (full length documentary)

  De eerste proeven met ratten m.b.t. transhumanism zijn al uit gevoerd en dit is een resultaat ervan.

  Robot with a rat brain

  &

  New “Montauk Monster” Washes Up On New York Beach

  Plum Island Conspiracy Theory Jesse Ventura

  En een andere suggestie mijnerzijds is ook het artikel ‘Hersencapaciteit in de cloud’ van dhr. Martin Vrijland te lezen Hersencapaciteit in de cloud.
  http://martinvrijland.com/2013/10/15/hersencapaciteit-in-de-cloud/

  Alles wordt zoals gewoonlijk op de NWO-wijze verkondigt, dus dat deze “vernieuwingen” in dienst zullen staan van de mens, wat denkt U zelf hiervan????

  Michio Kaku werd in het verleden gepresenteerd als een vriendelijke en erudiet man, die wetenschappelijke feiten op een luchtige wijze aan de mensen uitlegde en zo creëerde dhr. Michio Kaku goodwill/welwillendheid bij het volk . Echter als men de bovenstaande beelden en info goed bestudeert en aanvoelt, kan men constateren dat dhr. Michio Kaku een moderne variant is van Jozef Mengele, althans dat is mijn perceptie.

  De laatste decennia liep Amerika voorop betreft nieuwe uitvindingen in de technologie, welks later weer werden geïntroduceerd in Europa. Zelf hoop ik dat deze keer m.b.t. TRANSHUMANISM, het niet op dezelfde wijze zal plaats vinden en deze technologie zal uitsterven t.b.v. de TERRIST.

  Beste TERRISTEN ik wens jullie allen veel verkeningsplezier toe op onze prachtige planeet.

 4. Alles kunstmatig biologisch voortgebrachte ontwikkelingen creeren alleen maar nieuw leed voor de mensheid, en dat om dat een paar over het paarde getilde, veel te rijke en veel te grote opgeblazen ego’s totaal verknipte psychopathen de macht hebben.
  O wacht effe nee een heel leger van lakeien en meelopers, waarvan driekwart nog niet eens door hebben waar ze aan meewerken zorgt ervoor dat het kan…

  De smakeloosheid en de blasfemie (voor de gelovigen onder ons) is gewoon stuitend.
  En Jan met de Pet ? Hij ploegt voort, zich van niets en niemendal bewust.

  • Hola schnijder,

   Men vermoed dat door de kunstmatige E-nummers in ons voedsel, het onderstaande fenomeen is ontstaan.

   The World’s First Bionic Burger (aka Cyburger 😉 )

   Meet The 14-Year Old Hamburger: Still looks the same…

   of lekker kip-nuggets eten !!!!!!!!

   45 Day Life of a Broiler Chicken (soort van Arnold Schwarzenegger Kip)

   Enneh het eten van zulks voedsel, leidt o.a. tot deze soort medemensen.
   Ordeel zelf………..

   Big Women Funnel Feeder: BBW Wants To Be As Fat As Possible

   Have a nice Happy Meal at McDead 😉 ,

   Polder Pablito

 5. “In feite is het een graadmeter voor de open- of geslotenheid van de geest. Ziet u de film als een rare sciencefiction film met leuke kogeleffecten, dan wordt het tijd dat u nog even een rode pil slikt.”

  of info over paddo’s bij Anti deVriesmaffia opvragen, de Polder Sjamaan.

  Saludos cordial,

  Pablo

 6. The Mike Wallace Interview: Aldous Huxley (1958-05-18)

  &

  Psychiatric Drugging of Foster Children—One Kids Story

  &

  While You Were Sleeping (Full Documentary) HD

 7. “hoe is het toch mogelijk dat dit alles zich nu aan het voltrekken is”

  Ik denk wel eens dat die boeken en films er misschien juist zijn om de realiteit te ‘scheppen’. De schrijvers en filmmakers willen misschien juist dat ze veel aandacht krijgen zodat hun fantasie werkelijkheid wordt.
  Als dit namelijk zo zou zijn zou dat ook verklaren waarom de dingen vaak gebeuren zoals de beschreven zijn. Ook denk ik wel een dat we de tijd verkeerd om zouden kunnen ervaren. Dus het verleden zou zo de toekomst zijn en de toekomst het verleden. Het is maar net hoe men sommige zaken ziet.
  Maar eerlijk, ik geef het toe, het allemaal wel vergezocht.

  • Hola antisoof

   Hele oude beelden uit een cartoon with flying cars

   The Jetsons Intro

   enneh anno 2013 de realiteit.

   Flying Car – Terrafugia Transition street-legal aircraft

   Maar deze techniek is niet zo ziekelijk van geest als transhumanism

   • Ik bedoelde het volgende. Eens, op een spirituele meeting, ontmoette ik een vrouw die vertelde dat onze geest daadwerkelijk kan scheppen d.m.v. speciale technieken en dat we daar voor op moeten passen dat toe te passen. Zij kwam op mij erg serieus over, doch haar woorden geloofde ik niet meteen, wist ik veel. En toch, stel dat zij gelijk heeft. Stel dat sommige boeken en films de bedoeling juist hebben om gelezen en gezien te worden. Om ze in werking te laten treden, middels onze geest.
    In dat kader denk ik wel eens, ‘stel dat die boeken en films door “foute” mensen zijn geschreven in opdracht van die of die.’
    Dus hoe meer mensen dat lezen of zien, des te meer hun geest ‘gebruikt’ wordt door duistere krachten en ze zo bereiken wat ze op eigen kracht niet kunnen.

  • Selfullfilling prophesy:
   De menselijke geest en vooral de menselijk fantasie slaat >strike>altijdwel eens door.

   De natuur is zo groot(s) dat: Alles wat je kunt verzinnen (science fiction), de mens ook werkelijkheid kan laten worden, alles is het maar in een onhandige beetje boerse klompen manier (b.v. de huidige robot die nog nauwelijks een fractie kan van wat de mens als organisme als dier als mens kan.

   De grap is dat de natuur NIET verbeterd kan worden, hoe zeer wij ook denken dat te kunnen. O zullen veelen tegenwerpen, onze huidige techniek dan , onze huidige chirurgie etc. Zeker dat zijn hulpmiddelen, verbeteringen, symptoom bestrijding zo je wilt, echter de mechanismen in de natuur kennen we in toto niet en zullen we waarschijnlijk ook nooit kennen.
   Nu zullen de technoo’s, de wetenschappoo’s en NWO-o-oo’s over mij vallen met: We kunnen de vooruitgang niet tegenhouden e.d.
   Een flauwekul argument. Denk daar maar eens over na.

   (hint: Ieder stukje vooruitgang wordt betaalt met een stukje achteruitgang
   vb misbruik, fouten, wapens, oorlog, egohedonisme, vereenzaming, excessen …etc. etc.)

 8. @Pablo, die ‘age of transitions’ is een interessante docu.
  De docu bionics, transhumanism and the end of evolution is een aanrader, er zit 1 spiritueel/filosofisch geheim in verborgen. Namelijk wanneer ze de input beelden en interne hersenbeelden naast elkaar zetten, bij een kat die (gedwongen in een lab) tv kijkt. kijk maar naar wat de kat in zn hoofd ziet…
  linkje lukt ff niet, momenteel alleen ff de smartphone in gebruik….

  • hola eenopengeest23,

   ik ga die docu bionics, transhumanism and the end of evolution vanavond nog kijken. Dank voor de kijktip, amigo

   @ antisoof, dank voor je overdracht, amigo

   Saludos,

   Pablo

  • Ik heb zojuist de docu Bionics,Transhumanism an the end of Evolution bekeken.
   http://youtu.be/cU1-YFbAifA . En als antwoord op je vraag…wat ziet de kat..? is volgens mij , dat de kat duidelijk een ander ‘dier’ ziet oftewel kat maar kan ook hond zijn. Het zal duidelijk zijn dat de ene..mens of moet ik zeggen mensachtige hier likkebaardend naar kan kijken vol extase bijna niet kunnen wachten totdat het moment eindelijk daar is , zeker al die bollebozen die dit alles met geld van ons, doorgesluisd door die kleine groep engerds (NWO) om te mogen en kunnen ontwikkelen.En de andere mens waaronder ikzelf vol walging en afgrijzen met een hoog dit moet stoppen gehalte. In zo een wereld wil ik niet en behoor ik niet te leven.
   Dit soort docu’s zouden verplicht bekeken moeten worden door de massa…niet dat ze het gelijk snappen maar als is het maar een kwart.
   Een mooie actie voor Anonymus om eens een hack te zetten tijdens….the voice??

   • kikkivandepoesta,
    Je moest juist niet kijken bedoelde ik. Snap je het niet? Je laat je geest gebruiken. Tenminste, dat zou kunnen, of niet soms?

  • Hoi amigo,

   zie dit artikel welks ik heb geschreven, dit is mijn perceptie van ons brein.

   http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/kwantumfysica-vedanta?highlight=YToxOntpOjA7czo3OiJ2ZWRhbnRhIjt9

   Saludos,

   Pablo

 9. Het is allemaal prachtig, hoor. En mooi en knap en kunstig en enz. echter…

  Er is een ding waar techniek mee bezig is en dat is met techniek, NIET met het menselijk welzijn, laat staan met het menselijk geluk. idem dito geldt dit voor de wetenschap. En als zij zeggen wel daarmee bezig te zijn (mooie protheses vd gehandicapten, medicijn ontwikkelen voor tegen kanker etc is dat de schaamlap het excuus zo je wilt om gelden binnnen te halen. Ook een schetenwapper wetenschapper en technoot moet eten.

  Je zou wetenschappers en technici een zekere inhearente vorm van autisme
  en zeker een gebrekkig aan empathie kunnen aanrekenen. Voor de wetenschap en techniek als zodanig zou je ook een soort disempathisme kunnen aanrekenen.
  idem dito politiek en politici
  idem dito de economie en het bedrijfsleven etc. ad. inf.

 10. @Antisoof

  Eerst was er het woord en het woord was God.

  YOU CAN READ BOOKS.
  AND YOU CAN READ YOUR MIND.
  WHEN YOUR MIND IS CONFUSEDED BY READING A BOOK,
  TRUST WHAT YOU FEEL INSIDE, BECAUSE THE TRUTH COMES FROM THE INSIDE.

  Als we God als schepper zien en we naar zijn evenbeeld gecreëerd zijn, dan beschikken we over scheppende kracht.
  Daarom is mindcontrol van het grootste belang voor de heersers van deze wereld.
  Zodat ze de schepping naar hun eigen hand kunnen zetten. Zo eenvoudig en destructief kunnen dingen zijn.
  Dus wordt het tijd dat we ons bewust worden, van onze eigen scheppingskracht.
  En dat we van daaruit leren om een duurzame samenleving te vormen zonder de belangen van enkelingen te dienen.
  YOU ARE NOT A SLAVE, BUT A CREATOR OF YOURE OWN DESTINY.
  AND YOU ARE NOT A FOOL, BECAUSE YOURE FEELINGS ARE RIGHT!!

  GR. HENK

 11. @PABLO

  IEDERE KEER ALS IK ER INTRAP OM IETS TE ETEN BIJ MC DONALDS, VOEL IK ME VOL EN VERNEUKT!!!

  GR. HENK

 12. Hola digi amigo Henk,

  Een gewaarschuwd telt voor DOS/2/TWEE ;-).
  Een tip voor je, ga naar een oerhollandse patatboer, die nog zijn eigen patat snijdt uit echte aardappelen. OVERHEERLIJK met mayo en uitjes.

  @eenopengeest23,, bizar de beelden met de kat, de hele docu trouwens, dat men dieren voor zulke experimenten gebruikt en ze denken dat ze goden zijn…. Net Frankenstein 🙁 .

  @Polder Plato aka antisoof, als we niet gaan verkennen en daarbij onze almas/souls en espiritus/geest buiten werking stellen, dan gaan we op de slapende MASSA lijken en persoonlijk wil ik zelf geen hersenloze SBS ZOMBIE worden, want daarvan zijn er teveel. En wat doet de illuminati dan met mijn bewuste en onbewuste vermogens als ik die niet optimaal toe pas??

  Saludos cordial,

  Pablo

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close