Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/post-template.php on line 275
Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

BREAKING NEWS Getuige spreekt zich uit, Mike Stok vermoord door Killer Cop

BREAKING NEWS Getuige spreekt zich uit, Mike Stok vermoord door Killer Cop

Op 7 april 2013 werd Mike Stok doodgeschoten in de Fazantstraat te Rotterdam. Omdat ik zelf toen druk met de Anass zaak bezig was, heb ik hier toentertijd niet veel aandacht aan besteed. De officiële lezing is dat er 3 agenten bij de schietpartij betrokken waren. Een getuige meldt zich nu bij mij om te vermelden dat deze kwestie in de media compleet anders is neergezet dan zoals de getuigen dit gezien hebben. De getuige meldt dat de politie in burger zijn magazijn volledig heeft leeggeschoten op Mike Stok terwijl deze slechts een wandelstok in zijn handen had (en dus geen Tomohawk, zoals de media meldt). In onderstaand telefoongesprek hoort u de getuige. Mijn geluid is helaas slecht, dus u hoort niet mijn stem, maar slechts die van de getuige.

Het lijkt er op dat het beeld dat steeds meer vorm krijgt – dat de media zuiver en alleen het staatsbelang dienen en dat justitie en politie er alles aan doen om hun eigen grove fouten af te dekken – klopt. We gaan dit tot op de bodem uitzoeken, ondanks intimidaties aan het adres van zowel deze getuige als anderen. Want we hebben meer, meer en nog meer. Deze getuige is geïntimideerd en van zijn bed gelicht en zo blijkt net als in de zaak Rishi dat de killer cops afgedekt worden tot in de rechtszaal en de korpschefs niet bang hoeven te zijn voor hun carrière als gevolg van een iets te schietgrage agent. Is dit misschien beleid? Worden de agenten aangemoedigd om sneller te schieten? Saillant detail: Mike Stok was geïnteresseerd in alternatieve media, ook wel complottheorieën genaamd. Is dit de manier hoe de complotgekkies opgeruimd gaan worden door het de dienders van de arrogante machtsstructuren?

Ook de samenwerking tussen de media en justitie wordt steeds meer duidelijk. Eerder stelde ik al de vraag aan Omroep West waarom zij altijd bij elke calamiteit vooraf op de hoogte leken te zijn. Een medewerkster van de politie Haaglanden legt uit aan collega Micha Kat hoe dat zit. Niets is meer wat het lijkt en zeker niet waar het gaat om de Machiavelli rol van de media. Tijd voor een volksopstand! Ook roep ik getuigen op zich bij mij te melden. Ook deze zaak moet heropend worden.

Bron linkvermeldingen: Volkskrant.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
17 Comments

 1. tuurlijk doet politie dat, eigen hachje redden, ik heb het zelf meegemaakt. zwaar politie geweld jegens mij, stond op tape, maar is gewisd waar mijn moeder bij stond. mijn advocaat vd laar eindhoven rade me streng af zaak tegen politie eindhoven te starten, ik kwam op ehbo eindhoven terecht. door politie geweld. is heel lang verhaal.hun winnen altijd.

  • Ik wil je dan toch aanmoedigen wél je verhaal te doen. Het is genoeg geweest!

 2. Wat een onzin. Misdaadjournalisten zijn allemaal verbonden aan een systeem. Bij calamiteiten volgt een persalarm. Daarnaast worden journalisten uitgenodigd om bij bepaalde acties aanwezig te zijn. Geen serieuze krant of omroep is spreekbuis van de politie.

  • Ik begrijp best dat we nu erg dicht bij jouw broodwinning komen, maar luister even naar het interview met politie Haaglanden. En waarom wist TV West bijvoorbeeld dat Anass gevonden zou worden?

  • BTW blij dat je nu zelf toe geeft dat misdaadjournalisten aan ‘het systeem’ verbonden zijn

  • idd Chris Klomp, geen enkele serieuze krant of omroep is spreekbuis van de politie.
   Logisch, want er zijn geen serieuze kranten of omroepen, ze produceren enkel valse propaganda.De ‘serieuze’ 😀 kranten verliezen niet voor niets zoveel lezers, de mensen beginnen het langzamerhand door te krijgen dat jullie de boel continue bewust bedriegen Chris klomp.
   En we hebben ook nog het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht (omroep AVRO)maar dat is ook niet echt serieus te noemen.En dan hebben we ook nog Peter ‘Rijksvoorliegdienst’ de Vries.
   Zoals we allen weten is Peter R de Vries woordvoerder voor het O.M, en hij mag vaak de leugens van politie en O.M verspreiden via een omroep de VARA genaamd,maar de VARA is een mix van amusement en mindcontrol en ook niet serieus te nemen.
   Dus je hebt m.i helemaal gelijk Chris klomp, Geen serieuze krant of omroep is spreekbuis van de politie. Het zijn allemaal riooljournalistiek-kranten -en omroepen.
   Ik had nooit gedacht het ooit deels met jouw eens te zijn Chris Klomp, maar nu had je me toch tuk.

   • oops, sorry, weer een joekel van een schrijffout, ‘jouw’ moet ‘jou’ zijn, ik wilde namelijk zeggen ‘jouw gebral’, maar vond dat niet zo vriendelijk, vandaar dat ik ‘gebral’ weghaalde, maar vergat de w te verwijderen.
    Anyhow, spelfouten zijn minder ergerlijk dan leugens zonder spelfouten.

   • Een politie die ‘fouten’ maakt en een onafhankelijke krant of journalist die vervolgens direct een alarm of tip van de politie krijgt…?
    Dit wijst er al op dat a) deze ‘fouten’ van de politie (en de rest) wel heel FOUT zijn en b) dat onafhankelijke en -laat ik het erbij zeggen dappere journalistiek vrijwel niet meer bestaat, uitgezonderd alle</b< die hier reageren, websites in de lucht houden.
    Gelukkig dat er nog de mogelijkheid is hier (echte/ware) informatie te krijgen en/of te geven!!

    Op het ogenblik vormt onze overheid een goor geheel door en door verrot(ookwel corrupt geheten) systeem.

  • Bereidt je maar vast voor op het burgertribunaal Chris Klomp. Dat is waar jij thuishoort. Je bent een volksverrader.

 3. Tsja Chris is ook bevriend met Tofik Dibi, Die ik een soort symbool vind voor de verhomoficering van Nederland, vraag me niet waarom.
  Laten we niet teveel aandacht besteden aan mensen die nu nog steeds niet door hebben dat de complete MSM corrupt zijn , omdat de meeste directeuren corrupte smeerlapjes met een NSB mentaliteit zijn, of gewoon lafbekken….

  • Dagelijks, je wordt er kotsmisselijk van, is er reclame/propaganda voor homo’s !!! Vandaag daarnet in Man schijt sorry bijt hond, worden willekeurige huizen waar die horde sensatiehournalisten invallen de heer (een echte Man hoor) gevraagd of ie “zijn vrouwelijke kanten” wel eens laat zien. Vervolgens bieden ze hem aan vrouwenkleren aan te trekken. De man gaat op z’n bek als ie het doet en staat volkomen voor aap.
   Ook de volkomen domme/debiele/idiote/foutieve/imbeciele *) veronderstelling dat je om je “vrouwelijke”kant te laten zien je vrouwenkleren aan moet!

   *) aanstrepen wat het sterkst danwel u het meest toepasselijk lijkt.

 4. Goed stuk Martin, het illustreerd maar weer eens hoe de controle inmiddels al is uitgebreid tot en met de lokale TV stationnetjes…
  Daarom wilden enkele Grote Steden, of zeg maar enkele NSB-ertjes van die grote steden, ook dat onze kinderen voortaan tot hun 23ste naar school moeten… Anders gaan ze maar op internet zitten neuzen….

 5. Ook buiten Nederland worden steeds meer geesten wakker.:
  bv in Duitsland
  http://www.zeit.de/gesellschaft/2013-04/meinungsfreiheit-zensur-journalismus

 6. Laten we kort zijn, we spreken hier niet meer over Politie ambtenaren maar over fascisten die even tussen de koffie door een onschuldige Rotterdammer vermoorden. Echter zij hebben niets te vrezen want geen enkele killer cop heeft nog ooit enige straf ondergaan binnen deze oranje polder fascisten staat en is het dan ook onthutsend dat zowel justitie als het OM en de gerechtelijke macht deze lui gewoon maar aan laten klooien en voortdurend afdekken.

  Moet trouwens ook nog terug denken aan een andere onschuldige Rotterdammer die met de zwarte fascistenschoen even bewerkt werd en in mekaar geslagen werd door 2 kapo´s. Zelfs video beelden mochten niet baten en gingen ook deze lieden van de staats knokploeg vrijuit. Is het geen toeval dat bij de Politie te Rotterdam nogal wat Wilders aanhang zit, en hij tevens aansluiting zoekt bij de bruinhemden van Le Pen. Het word de hoogste tijd dat wij Nederlanders opstaan tegen dit staatstuig die Nederland veranderd hebben in een ordinaire fascistische bananen republiek.

 7. Politie vraagt er op deze manier zelf om om te worden neergeschoten vind ik. De burger voelt zich nu bedreigd en de kans is erg groot dat ze nu voor eigen rechter gaan spelen. Agenten mogen voor mij part worden neergeknald, in praktijk heb je helemaal niks aan deze loosers….

  • Ho ho ho dat is ook niet de bedoeling! Ik begrijp de boosheid, maar het is de bedoeling dat we de staat gaan bekritiseren en niet de zelfde idiotie gaan toepassen.

 8. die oude tijd van bromsnor is helaas voorbij

Trackbacks/Pingbacks

 1. Getuige spreekt zich uit, Mike Stok vermoord door Killer Cop (video) | - Dutch [email protected] News - - […] Lees hier het artikel op de website van Martin Vrijland […]
 2. Martin Vrijland plaatst genuanceerde reactie niet | AIRVD - […] van onze medewerkers, Guus Kolenaar, plaatste onder dit artikel van Martin Vrijland een genuanceerde en weloverwogen reactie. Mag niet…
 3. Politiestaat | AIRVD - […] gaan wij langzaam maar zeker richting een politiestaat. De NOS staatsjournaals vertonen steeds vaker politiepropaganda met veel bombarie gebracht.…
 4. BREAKING NEWS Opnieuw meldt zich een getuige aangaande de dood van Mike Stok « - […] meer getuigen melden zich bij mij. Eerder deze week sprak de eerste getuige zich al uit via deze site.…
 5. Derde getuige inzake doodschieten Mike Stok door agent in burger « - […] getuige 1 en getuige 2 komt er steeds meer beeldmateriaal binnen. Hieruit ontstaat duidelijk het beeld dat de politie…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close