Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Chemtrails, vaccinaties genetisch gemanipuleerd voedsel verborgen agenda

Chemtrails, vaccinaties genetisch gemanipuleerd voedsel verborgen agenda

In de onderstaande animatie ziet u hoe een nano-bot zich hecht aan neuronen in de hersenen. Nu zal dit voor vele lezers zeer futuristisch overkomen. Maar de techniek is al zover dat elke molecuul middels nano-technologie nagebouwd kan worden. Men is zelfs al zover dat het menselijk DNA op die manier volledig nagebouwd kan worden. Dit heeft grote gevolgen. Het betekent namelijk dat menselijke lichaamsdelen in de nabije toekomst nagemaakt kunnen worden met nano-technologie. In dit filmpje leg ik dit al uitvoerig uit. Essentieel om te begrijpen is het dat de nanotechnologie ook met zich meebrengt dat het menselijk lichaam terug te herleiden valt tot een digitale code. Feitelijk ligt de samenstelling van ons lichaam gecodeerd in ons DNA. Dat is ook de reden waarom men dit DNA synthetisch na kan bouwen. Ray Kurzweil (topman binnen Google) beweert dan ook dat de mens in 2045 onsterfelijk zal zijn. Ook dit licht ik toe in het filmpje onder de eerste link. De film Elysium geeft een mooie illustratie van deze transhumanistische agenda en laat ook zien hoe alleen de rijken der aarde hiervan zullen profiteren.

Het transhumanisme klinkt aanlokkelijk. Wie wil er nu niet onsterfelijk zijn? De nano-technologie brengt echter vele ernstige gevaren met zich mee, want los van het feit dat de elite deze technologie vooral voor zichzelf zal bewaren, schuilt er een zeer grote bedreiging in. Nu al kan men aan de Universiteit van Eindhoven een kaak laten hergroeien op basis van nano-technologie. Ook zal kanker als gevolg van nano-technologie uitgeschakeld kunnen worden. Michio Kaku benoemt dit ook in zijn transhumanistische marketing praatje in dit filmpje. Het grote gevaar dat echter in de nano-technologie schuilt, is dat velen niet weten wat er nu al mogelijk is. Men kan al nano-bots (nano-robotjes van moleculaire afmetingen) ontwikkelen die via de bloedbaan opgenomen kunnen worden. Ook is men in staat om nano-dust (nano-stofdeeltjes) te verspreiden. De capaciteit van chips is dusdanig groot en de chips zelf zijn inmiddels zo klein geworden, dat ze de afmetingen van een stofdeeltje kunnen hebben. Ray Kurzweil legt in deze presentatie uit hoe snel de ontwikkelingen op het gebied van de verkleining van de chips is gegaan.

Als u zich er in verdiept zou het u niet meer moeten verbazen dat nano-chips in welke vorm dan ook ons lichaam binnen kunnen komen. Dat kan zijn in de vorm van nano-bots zoals is weergegeven in onderstaande animatie, maar het kan ook zijn in de vorm van gebouwde levende nano-organismen. Het zou u dan ook niet moeten verbazen dat deze nano-organismen veranderingen aan kunnen brengen aan uw cellen waar dan ook in uw lichaam. De vraag die rest is: hoe komen deze nano-bots of nano-organismen mogelijkerwijze in ons lichaam? Ik wil u in dat kader aansporen om eens na te denken over de vraag waarom de vaccinatieprogramma’s zo gepusht worden door de overheid. Zou het mogelijk zijn dat er in de vaccinaties een extra ingrediëntje zit waar u en ik maar beter niet vanaf kunnen weten? Wat zit er allemaal in het poeder van de nieuwe inhalator die nu gepromoot wordt? En heeft u wel eens naar de lucht gekeken? Zou Monsanto wellicht een rol kunnen spelen? En wat te denken van de farmaceutische industrie?

Als het menselijk brein, zonder dat zij het door heeft, al stiekem verbonden is met het internet, hoe nuttig is het dan dat geneticus minister Plasterk de infrastructuur van de NSA heeft helpen faciliteren? De infrastructuur van de NSA is er niet om u alleen maar af te luisteren. Die angst wordt u nu ingeboezemd, maar de echte agenda is aansturing. Lees hier mijn uitgebreide artikel waarin ik dit toelicht. Bekijkt u ook de films Metropia en Ultrasonic waarin u wordt getoond wat er gaande is. Dergelijke films zijn bedoeld om er voor te zorgen dat u maar zo lang mogelijk denkt dat het ‘uit de film komt‘, waardoor u zo lang mogelijk gelooft ‘dat het allemaal wel wat mee zal vallen‘.

Bron animatie: dataasylum.com

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
17 Comments

 1. en dan vraag ikme af waar heeft dit nut voor????kijk als ze bot in mijn wervels spuiten vind ik dat prima , maar ik zag een documentaire waar dus getoond werd dat dit al jaren gebeurd ook met groente soorten dus ik zie er weinig nieuws in je leert er mee te leven of je wilt of niet !

  • Zoals de schapen in de kudde er mee leven dat ze gezamenlijk richting de slachtbank lopen. Ignorance is bliss..
   Tijd om in actie te komen en die mentaliteit van “je kan er toch niets aan doen” af te werpen.

  • @Ingrid, wat het nut is van groente in je wervels spuiten is mij een raadsel.Ik heb daar nog nooit van gehoord. Zou je een link willen plaatsen ajb ?

  • @Ingrid, ik snap opeens het mis verstand.
   ‘nano-bot’ staat voor nano-robot. Een microscopisch klein robotje dus.

   • @Ingrid, hopelijk vind je het niet bezwaarlijk dat ik even je hersens was ingekropen 😉
    Moeilijke raadsels oplossen is een onbedwingbare hobby van me.

   • nee hoor ,maar wel vreemd dat mijn laptop vast liep toen ik wilde beantwoorden!! dus????ik zag vanmorgen documenaire op neo en daar ging het over dat onze groenten dus ook gemanipuleert is?spruitjes groeien niet in het wild zijn afgeleid van van een soort uit het wild!gewoon van een soort die ooit gevonden is,een soort slaplantje,waar dus meerdere koolsoorten van afstammen,

   • oke, interessant, veredelen is imo ook een vorm van genetisch manipuleren.
    Op zich heb ik geen bezwaar tegen genetisch manipuleren, zolang de oorspronkelijke genenbank blijft bestaan en er geen Monsanto (Monsatan)zich ermee gaat bemoeien vanwege verkeerde intenties,maar er enkel natuurlijke chemicalien (uit de natuur dus) worden gebruikt.

    Ik heb vroeger geexpirimenteerd met het genetisch manipuleren van de meest geneeskrachtige plant ter wereld. Is best simpel.
    Met colchicine (een giftig stofje geextracteerd uit de herfsttijloos) behandel je de zaadjes, een deel van het zaad gaat dan dood en de zaadjes die het overleven zijn dan polyploide en worden deels ‘freaks’ en deels superplanten, waarmee je gewoon verder kunt veredelen op de normale manier.

 2. Hallo Martin, heel erg bedankt dat je ons zo op de hoogte houd van écht nieuws. Mij vallen volledig de schoenen uit over het totale doodzwijgen door de msm van de enorme catastrofe die zich al twee jaar voltrekt via Fukushima. Geen kamervragen, niet eens van groen links, geen ambassadeur op het matje, geen uitgebreide uitzending nieuwsuur of advies, nee niets van dat alles terwijl de gehele pacifische oceaan vergiftigd is radio aktief materiaal en als ik dan mijn alu hoedje opzet dan zeg ik: ook nog eens bewust om de gehele planeet in aanvulling van de bovenstaande oorlogsmiddelen te vergiftigen met de gehele mensheid steriel erbij. En dan gaan we propaganda voeren tegen het eventueel opstarten van een kernreactor in Noord Korea. Volgens mij hebben we momenteel ergens anders aan de bel te trekken.
  Anyway. hartelijk dank voor je dagelijkse echt nieuws voorziening. fijne zondag.

 3. Het volgende was te vinden op de web-site van Marcel Messing,wat een verschrikkelijk idee moet ik zeggen.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M113&ss=P2367&l=NL

  • als ik dit lees zijn mensen helemaal niet meer nodig op den duur dus die robots ook niet want voor wie of wat doen ze het dan nog?is iedereen werkeloos want daar draait het langzaam wel op uit wat een vooruitzicht!

 4. Technologie heeft iets heel luciferisch. Het enige wat ik me bedenken kan; eeuwig leven? Who cares, ik wil de angst voor de dood overwinnen; ik oefen te sterven, zoals ik zou oefenen in een kano een wilde rivier te ‘bevaren’. Het komt me zo over dat die hardcore transhumanisten dit 0 begrijpen.

  Maar hiermee wil ik niet zeggen dat dit alles maar geaccepteerd moet worden. Of beter gezegd, ik accepteer wel dat dit alles zo is; en ook accepteer ik mijn idee over deze ‘gekken’. Fuck them! Ik heb geen zin in angst. Einfach kein bock.

 5. Irrefutable proof we are all being sprayed with poison: 571 tons of toxic lead ‘chemtrailed’ into America’s skies every year

  http://www.naturalnews.com/045563_aviation_fuel_toxic_lead_heavy_metals_pollution.html#

 6. Kijk uit voor monsanto trollen.

  Self-proclaimed Monsanto employee trolling anti-GMO articles, claiming organic food ‘kills people’

  http://truthstreammedia.com/self-proclaimed-monsanto-employee-trolling-anti-gmo-articles-claiming-organic-food-kills-people/

 7. Waarom mensen meer kans op ziekte krijgen en waarom de eigen denkvermogen jaar in jaar uit achteruit gaat bij kinderen en volwassenen.
  Het zit ‘m vooral in de eet en drink gewoontes.
  Daarnaast hebben vervuild drinkwater ,fluoride ,big pharma en vaccinaties ook veel effect op de achteruitgang van de gezondheid bij mensen.

  Seeds Of Death: In Depth Movie About The Realities Of Monsanto’s GMO Poisoning.

 8. Dag Martin,

  Zou je een keer een artikel over de verzwegen waarheid achter de genezing van kanker willen schrijven, mits je hiervoor de informatie tot je beschikking hebt? Nu ik al een tijdje de waarheid van de hedendaagse, corrupte wereld onder ogen heb gezien lijk ik tot de conclusie te zijn gekomen dat er ook bedrogen wordt met ziektes zoals kanker. Schijnbaar zijn er al kuren die genezing haast garanderen maar dit wordt verzwegen, puur voor het geld. De kankerindustrie levert jaarlijks immens veel geld op en daarom wordt het verzwegen. Het spreekwoord ”de ene man zijn dood is de ander zijn brood” is dus letterlijk van toepassing. Ik snap dat dit een gevoelig onderwerp zou zijn maar als mensen ook hiervan de waarheid gaan inzien zullen zelfs de ”slapers” wakker worden. De groep van jouw aanhangers moet vele malen groter worden om genoeg power te veroorzaken. Door jouw manier van schrijven kunnen mensen de waarheid lezen, jij zou ze kunnen ”bekeren”.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close