Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Conchita Wurst ‘Rise Like a Phoenix’ Eurovisie Songfestival

Conchita Wurst ‘Rise Like a Phoenix’ Eurovisie Songfestival

Gelukkig heb ik geen tv abonnement meer anders had ik gister waarschijnlijk mijn televisie uit het raam gegooid. Gisteravond was namelijk de ultieme promotie van transgender ideologie te zien in het Eurovisie Songfestival via Conchita Wurst. Conchita is een Spaanse naam die afgeleid is van La imaculada concepción “onbevlekte ontvangenis (van Maria)”. Het is echter ook een kooswoordje dat gebruikt wordt voor het vrouwelijk geslachtsdeel, waarbij het in Spaanstalige landen gebruikt wordt als “schelpje”. Wurst staat natuurlijk voor worst, wat verwijst naar het mannelijk geslachtsdeel. Dus de naam op zich refereert al naar twee(ge)slachtigheid. Een ander woord daarvoor is ‘hermafrodiet’. Tweeslachtigheid is iets dat gebruikt wordt in de symboliek van de Saturnus-aanbidding; de Saturnus cultus. In mijn vorige artikel legde ik uit dat Saturnus verheerlijking in alle religies voorkomt. Het woord Satan is afgeleid van Saturnus. En dus zou je kunnen stellen dat alle wereldreligies, zonder dat de gelovigen in de kerk, moskee, synagoge of andersoortige tempel dit door hebben, Saturnus verheerlijken. Satan wordt in meerdere geschriften afgeschilderd als een hermafrodiet wezen.

Het liedje van hermafrodiet ‘Schelpje Penis’ verwijst in alle opzichten naar satanisme of te wel Saturnus-aanbidding. De kleuren zwart gecombineerd met rood worden altijd ritueel gebruikt in de Saturnus cult. Het feit dat Conchita Wurst een hermafrodiet is, is op zichzelf al een verwijzing naar het satanisme, maar ook de titel van het liedje gaat hierover. ‘Rise like a Phoenix’ betekent dus letterlijk de opkomst van de Phoenix. Ook de slotceremonie van de Olympische spelen in Londen refereerde naar de opstanding van de Phoenix. Daar kom ik zo op. Eerst wil ik het nog even over het uiterlijk van Conchita Wurst hebben.

satanEen hermafrodiet met een baard is in feite een directe afbeelding van Baphomet. Dat is het boksymbool dat bekend is van het satanisme. Nu ziet u niet wat Conchita onder zijn/haar (hoe u het wilt) jurk draagt, maar u kunt er wel op rekenen dat deze hermafrodiet een verwijzing is naar Baphomet. De bok met de baard (Conchita met baard) en met een mannelijk geslachsdeel en borsten.

Het mannelijk geslachstdeel van de Baphomet is weergegeven als tweeslangen die zich om een staf wikkelen, met daar bovenop een zaadje. Dit duidt op het reptielenzaad of het satanische zaad of DNA zo u wilt. De kleine doch ronde borsten duiden op het vrouwelijke deel. Wellicht begrijpt u nu ook iets beter waarom er – in het bijzonder in Nederland – zo gepusht wordt richting de transgender-agenda. Of misschien moet ik het hermafrodiet-agenda noemen.

In het noorden van Brazilië leeft overigens de verering van de hermafrodiet genaamd Gilette. Het verwijst naar de zwarte magie genaamd Macumba. Macumba is soort een Afrikaanse voodoo. macumba_smallDie Gilette is een afbeelding precies zoals de Satan: borsten en penis, met hoorntjes. Sommige mensen zullen de verkleedstijl misschien herkennen van een trendy dance feest. Ze vereren het in de zwarte magie uit West-Afrika, de Macumba. Ook in Rio de Janeiro gebeurt dit. Meestal glimmend rood geverfd, met bloemenkrans om de nek. Nu begrijpt u waarschijnlijk dat hermafrodie en de slang refereren naar de Satan. Zou het scheermerk Gilette hier haar naam van afgeleid hebben?

Laten we eens inzoomen op de titel van het liedje. De opkomst van de Phoenix (fenix) refereert naar de Egyptische symboliek die staat voor de opkomst van de mytische vogel Fenix, die de zonnegod Ra representeert. In een eerder artikel legde ik al uit dat Ra staat voor de zon die uit ons stelsel verdreven werd door botsing van twee zonnestelsels. Dat is niet wat ik u wil laten geloven, maar dat is wat de Saturnus cultus gelooft vanuit de Egyptische kennis. De zonnegod Ra is binnen deze cult dezelfde als Saturnus en dus Satan. Conchita Wurst bezingt dus de opstanding, de opkomst of de grote herrijzing van Satan.

Ook de clip van de Poolse deelnemer barst van de Saturnus symboliek. Zo zien we in het begin van de clip de satan-ster die u ook op het voorhoofd van de Baphomet terug ziet. De jongen “staat op” (rises up / arises) door op de hoorn van een bok te blazen. De clip barst van de rood-zwart symboliek en refereert naar seksslavinnen zoals die veel in de Saturnus cult voor komen. Dit wordt bijvoorbeeld in de film ‘Eyes Wide Shut’ goed weer gegeven. Het podium van het Eurovisie Songfestival dit jaar representeerde overigens een gigantische kubische matrix. In mijn vorige artikel legde ik al uit hoe we in de ‘Saturnus-maan-matrix’ gehouden worden door de elitaire Saturnus cult.

We kunnen dus met een gerust hart stellen dat de Saturnus cult, die deze wereld bestuurt en ook alle media en de gehele muziekindustrie in haar zak heeft, volledig open en bloot laat zien wat hun agenda is. Het gaat er nu om of u er serieus aandacht aan wilt besteden of dat u alles weg blijft wuiven als onschuldig of komisch. Als u dan in gaat zien wat er gaande is, kunt u zich ook gaan afvragen of u de toekomst van uw kinderen wilt laten liggen in handen van deze Saturnus cult die een transgender ideologie aanhangen en de natuurlijk voorplanting willen doen verdwijnen om alle voorplanting in handen van de staat te leggen. In mijn vorige artikel legde ik al uit hoe nu de tijd is voor uw volledige ontwaking. De Saturnus cult en het satanisme moeten zich zelf zo laten zien, omdat ze de mensheid willen brainwashen. Maar de collectieve ontwaking zal u en ik bij onze goddelijke connectie brengen en hun kracht en heerschappij volledig ondermijnen en wegvagen.

Bron linkvermeldingen: betekenis-definitie.nl, OlympicZion, Wikipedia, BraveNewWorldNews.com, Synchronicitycismforum

468 ad

36 Comments

 1. Hieronder de Roemeense inzending. Project Blue Beam

  • Vergis ik mij nou of klinkt het “its a miracle” niet als “its Amerika”?

 2. Dit past wel geheel binnen het eindtijd plaatje waar de satanische illuminati de regie over de hele wereld wil beheersen.Van politiek,informatie, tot muziekindustrie. Nog gezwegen over de wapenlobby en de bankenfraudes.
  Het gekke van alles is dat er veel mensen ook nog applaudiseren voor deze schijnheilige van het pad afgeraakte mensen.
  De illuminati zijn talmud joden,dat is algemeen bekend bij de wakkere onderzoeker.
  Natuurlijk zullen talmud joden dit weer tegenspreken, maar ach ik heb maling aan hun leugens.
  De talmud joden bespotten de Messias/Jezus net zoals ze 2000 jaar geleden ook deden.Pontius Pilatus vroeg aan de joden wie zal ik vrij laten? Barabas of Jezus? Waarop de joden zeiden: bevrijd Barabas!
  Barabas was een moordenaar! Jezus had nog nooit een vlieg kwaad gedaan.
  Zo zien jullie hoe smerig het joodse volk toen al was en nu nog steeds is!

  Lees bijvoorbeeld dit eens. Het was al geplaatst op 9 mei jl.

  Conchita Wurst Transvestite Jesus will win the very last Eurovision song contest and he’s from Austria

  http://end-of-show.blogspot.nl/2014/05/conchita-wurst-transvestite-jesus-will.html

  ps. Voor alle moeders, fijne moedersdag

  • Welk symbool heeft 6 lijnen die 6 driehoeken vormen rond een 6-hoek = hexagon?
   666, the number of the beast.

  • Ik noem dit optreden van die Oostenrijkse worst een smerige joodse illuminati streek om een als vrouw verklede worst met baard ook nog eens te vergelijken met Jezus en baard.Hoe laag is de illuminati gezonken?

   Jezus heeft toch wel net iets meer verdiend,toen hij zijn eigen leven geofferd heeft.

 3. Misselijkmakend die Conchita Worst. Nog misselijkmakender is de promotie van dit alles. De mensheid wordt in verwarring gebracht net als in de roaring twenties op weg naar een grote oorlog. Helaas de dom gehouden massa stinkt er met de ogen open in. Chaos en oorlog moet er dus ontstaan om de Phoenix te laten herrijzen uit de as! We zijn ver heen met deze wereld. Ik hoop dat de mensheid op tijd ontwaakt uit haar kunstmatige coma om dit te stoppen. Ik hebt de beste helft van mijn leven al achter me maar oh oh oh die arme kinderen van ons. Voor hen moeten we dit laten stoppen en dat begint met artikelen als dit. Dank Martin!!

 4. @Martin. Ik zag het gisteren ook meteen.
  Een en al propaganda, hersenspoeling met vele subliminale boodschappen ook!

  Wat een gribus, hoe durven ze zoiets uit te zenden. De EU propaganda droop ervan af. Nou stelt muzikaal gezien het EU-songfestival al niets voor. Bijna alle songs dezelfde deuntjes, stembuigingen, standaard ritmen tjoempe, tjoempe , ad inf.

  Het was ook meteen duidelijk dat Oostenrijk deze Gribus, half man/half vrouw of beter half niks/half niks moest winnen.
  Pure machtspolitiek van de EU/NWO en transgender cq homo propaganda.

  Zegt het voort…..( de mensen , de grote massa moet dit echt bewust gemaakt worden anders…..etc.)

  • @MARTIN Mes 🙂 compliments!!!

   Overigens weer een geweldig stuk van je. En nu maar hopen dat de mensen dit eens allemaal gaan lezen en tot zich door laten dringen wat er precies aan de hand is en dat is precies wat je hierbovenstaand beschrijft.

  • Waarmee voor mij meteen duidelijk is dat het Eurovisie Songfestival doorgestoken kaart is, gelijk de verkiezingen sinds Pim Fortuijn.

 5. Wat vonden jullie van de toevallig onaangekondigde “oefening” van de marechaussee op de Dam afgelopen week .
  Zomaar even met geblindeerde auto,s op de Dam een schietpartij houden .

  • Songfestival: zeer omvangrijke propaganda machine, nul spontaniteit, martin bedankt voor je woorden, ik ga er geen aan vuil maken ,wat een vertoning,,, 🙂
   @trebor2110,
   Ieder beetje weldenkend mens weet dat je de zenuwen krijgt van waanzin machinegeweer schoten als je dat meemaakt zoals op de Dam (er staan nergens borden met Pas Op : De Dam is een “schiet oefen terrein”. (en ze komen er weer mee weg.

   Ziehier link eerder plaatsgevonden.

   http://amsterdam.nieuws.nl/nieuws/20130927/Marechaussee-betreurt-geschrokken-reacties-na-schietpartij-Vondelpark

   Ze zouden toch geleerd moeten hebben van die keer

   en ziehier op het Museumplein ook al. De sarcasten op z’n minst gezegd

   http://www.stadindex.nl/amsterdam/1201428-schietpartij-op-museumplein

   Maar nee de zoveelste keer weer en ik heb mensen gehoord die trauma’s eraan overgehouden hebben die daar met hun kinderen aanwezig waren. Mensen de stuipen op het lijf jagen, de MarrechauSSee staat boven alles schijnbaar.

   hier ook een festival maar dan zonder Song

 6. In de symboliek van de vrijmetselarij betekenen deze pilaren de chromosomen van de mens. Elke pilaar is voorzien van 23 cannelures (groeven) welke dus de 23 chromosomen van de mens aanduiden. In relatie hiermee, kan ook gekeken worden naar de Twin-towers en hun bijnaam Jachin en Boaz. Volgens de vrijmetselarijsymboliek moesten deze twee toren omvallen, omdat uit hun puin een nieuwe toren op zou gaan rijzen.

  Het doel van de vrijmetselarij is het herbouwen van de tempel. Vanuit het “woord van God” kun je herleiden dat de tempel van God het menselijk lichaam is. Zie bijvoorbeeld 1 Korinthe 6:19 en 3:17.
  Het geheim van de vrijmetselarij is dus het verbouwen van het menselijk lichaam. Zie ook Ezechiël 28 : 2 waar Hiram (koning van Tyrus, in vergelijking satan) bestraft wordt dat hij in de troon van God wil plaatsnemen. En ook Ezechiël & : 22 waar staat: Ik keer mijn gelaat af van mijn volk, en de plaats die mij het liefst is (geheime plaats) wordt door rovers platgetreden en ontwijd.

  Hoe wil de vrijmetselarij dat doen?

  In de bijbel worden verwijzingen gegeven naar het woord ‘geheim’ in relatie tot het geheim van de vrijmetselarij. In Psalm 139 : 15 – 16 staat dat ons vormeloze begin voor God geen geheimen had. Hij kende ons al vanaf de conceptie. Het gaat dus om dat stadium, het geheim ligt bij de conceptie, het vormeloze begin van de mens.

 7. http://www.telegraaf.nl/telesport/22611421/__Obama_blij_met_primeur_in_NFL__.html
  Barack Obama , homoseksuele Amerikanen bewijzen elke dag weer dat je moet worden beoordeeld op datgene wat je kunt en niet wie je bent.”

  Inderdaad en daarom hoeft het helemaal niet benoemd te worden of iemand hetro, homo ,lesbo, hermafrodiet is dat legt de nadruk juist op de geaardheid van die persoon en niet op de kwaliteit

  • Precies want dat benoemen is juist een onderdeel van de nwo agenda, de homo promotie, de bevolking verwarren, verzwakken en afleiden.

   Als je een sollicicant beoordeelt doe je dat ook op zijn of haar kwaliteiten en niet of ie een jurk of een broek draagt, wit of zwart of pimpelpaars is. Hoewel in laatste geval zou die persoon misschien toch even langs een dokter moeten … 😉

 8. Hermi frits frats en Bapho-met-Wurst : je moet het niet mooier maken dat het is, Martin. Geef dit soort geen podium uit respect voor de human species. Nederland heeft gewoon gewonnen want de Oostenrijkse artiest(e) komt simpelweg niet door de veterinarius elit heen. Het is dan ook Pure propaganda deze keer dat Song festival, want wat dacht je, de vrouw van Obama blijkt dus ook een vent te zijn. In normale goede tijden zou Ilse de Lange nu zeer dikke pegels gaan verdienen in Amerika.

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

 9. Ook op het WK hunnen we ons gaan verheugen op een gay/Transgender propagandashow. Het onderstaande heb ik van het web.
  Dit lijkt toch wel hout te snijden ook al komt het uit een christelijk georienteerde site
  ….
  http://leftbehind.punt.nl/content/2009/01/het-satanische-plan-van-de-vrijmetselarij-video

  Doel van de vrijmetselarij

  Het doel van de vrijmetselarij is het herbouwen van de tempel. Vanuit bijbeltekst die ze ook gebruiken kun je herleiden dat de tempel van God het menselijk lichaam is. Zie bijvoorbeeld 1 Korinthe 6:19 en 3:17.
  Het geheim van de vrijmetselarij is dus het verbouwen van het menselijk lichaam. Zie ook Ezechiël 28 : 2 waar Hiram (koning van Tyrus, in vergelijking satan) bestraft wordt dat hij in de troon van God wil plaatsnemen. En ook Ezechiël & : 22 waar staat: Ik keer mijn gelaat af van mijn volk, en de plaats die mij het liefst is (geheime plaats) wordt door rovers platgetreden en ontwijd.

  Hoe wil de vrijmetselarij dat doen?

  In de bijbel worden verwijzingen gegeven naar het woord geheim in relatie tot het geheim van de vrijmetselarij. In Psalm 139 : 15 16 staat dat ons vormeloze begin voor God geen geheimen had. Hij kende ons al vanaf de conceptie. Het gaat dus om dat stadium, het geheim ligt bij de conceptie, het vormeloze begin van de mens.

  Jan Duinman

 10. Diepe shit allemaal, alles is klink en klaar, laten we gaan dansen, er is niemand anders die het voor ons gaat doen.

 11. Ja beste mensen en zo rolt de agenda verder uit, right in your face met dit gedrocht ,,Conchita,, met het hysterisch gedrag van een relnicht!!

 12. Tom Neuwirth is zijn werkelijke naam.
  Een ding is zeker, broek, rok of jurk, baard of geen baard het geslachtschromosoom is XX of XY respectievelijk een vrouw of een man, punt klaar, hoewel die Neuwirth wel joods lijkt te zijn of iets joods lijkt te hebben.

  Bron: http://daphnecaruanagalizia.com/2014/05/and-tom-neuwirth-25-wins/

  [Daphne – Actually, the point everyone is missing is that not only is he Jewish, but he has the textbook, classic Jewish face. It was the first thing I noticed about him, prompting me to check. This gives the whole thing a lot more significance, especially in view of Austria’s history, and would account for a great deal of the hostility from Russia when coupled with the rest.]
  REPLY

 13. 100 occulte symbolen en hun betekenis

  Feniks – Algemeen symbool voor de zon, mystieke wedergeboorte, opstanding en onsterfelijkheid. Deze legendarische rode „vuurvogel‟ zou (volgens sommige bronnen) iedere honderd jaar in zijn eigen vuur omkomen om daarna vanuit de as te herrijzen. Met een verwijzing naar de aanbidding van de vurige zon en zonnegoden als de Mexicaanse Quetzalcoatl, werd het dier door de Feniciërs „een god van Fenicië‟ genoemd. Voor alchemisten symboliseert de feniks de vernietiging en schepping van nieuwe vormen en materialen op weg naar ultieme transformatie: lichamelijk (lood veranderen in goud) en geestelijk (onsterfelijkheid, – een occult alternatief voor christelijke verlossing). De Steen der Wijzen werd gezien als de sleutel tot deze transformatie.

  http://bijbelenonderwijs.nl/wp-content/uploads/2012/07/100-occulte-symbolen-en-hun-betekenis.pdf

  • Als er gesproken wordt over de zon, dan is dat in feite “de verdreven zon”: Saturnus. De Ra-cult die begon bij pharao Ashkenaton en zijn vrouw Nefertiti

 14. Thnx voor het onder mijn aandacht brengen van dit artikel Sis 😉 Is iderdaad een zeer verhelderend artikel en ik heb weer een hoop opgestoken !!!

 15. Morpheuss:
  Het complot van de Illuminati en bewijs in de Bijbel

  http://www.mamjo.com/forum/index.php?topic=370378.295;wap2

 16. Liever liedjes uit het oude euro songfestival toen men nog wist wat muziek was.
  Spanje uit 1973 tweede plaats in de finale.

  I woke up this morning and my mind fell away
  And looking back sadly from tomorrow
  As I heard an echo from the past softly say
  Come back, come back, won’t you stay
  I wanted to reach you, let you know I still care
  And lost in the silence of my sorrow
  I put a promise in the wind, on the air
  To fly away to you there
  Touch the wind
  Catch my love as it goes sailing
  Touch the wind and I’ll be close to you
  I’ll be easy to find
  On the winds of the morning I’ll come sailing
  I’ll be easy to find
  And, baby, I’ll be close to you
  And only forever can I say I love you
  And only forever have I lost you
  But only a dreamer could wake up
  As I do and hope it’s still yesterday
  Touch the wind. Catch my love as it goes sailing
  Touch the wind and I’ll be close to you
  I’ll be easy to find
  On the winds of the morning I’ll come sailing
  I’ll be easy to find
  And, baby, I’ll be close to you
  Touch the wind……

  • Of deze van Italië uit 1984 (plaats 5)

 17. Hmmm, waar maken jullie je allemaal zo druk om ? Met alle overtuigingen hier moet je toch de overtuiging hebben dat God zelf het allemaal uiteindelijk wel 100% goed op zal lossen. Waarom moeten we hem daar persé zo nodig een handje bij helpen. Ik kan jullie mening ook voor een gedeelte delen, maar maak me er verder niet druk om. Laat liever in je dagelijks leven zien dat je de EU en aanverwante zaken afwijst, door o.a.: op 22 mei tegen de EU te stemmen, zoveel mogelijk alles contant te betalen, door verbaal en op andere wijzen zoveel mogelijk je tegen de EU te keren, enzovoorts. Door je levensstijl, je houding kun je al flink tegengas bieden.
  Flipper

 18. deze mensen zijn gestoord, viezerikken

  waar slaat dit op, echt vies en raar , homo maffia satan maffia op volle toeren

 19. Gilette is van het foute Procter & Gamble. Een telg uit die familie is een tegenbeweging begonnen (Thrive). Zo zijn er meer bedrijven met merken die verwijzingen hebben naar duistere zaken.

 20. Maar deze vertoningen hadden we toch al eens gezien in de iT? In 1989?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/IT_(club)

  • Klopt, zo ook Dana International, die in 1998 voor Isreal het Eurovisie Songfestival won.

 21. Oorzaak van deze ellende:

  http://www.google.com/search?q=fish%20gender%20changing%20pesticides&ie=utf-8&oe=utf-8

  Pesticides en ultrafine particles van de katalysatoren van de auto’s onder invoed van zonlicht.

  In Thailand heb je de lady boys. Het vermoeden is dat dat komt door het warme voedsel dat daar op grote schaal uit plastic zakjes wordt gegeten.

  Alle ellende komt voort uit olie produkten.

 22. Messcherpe analyse van de “hidden occulte agenda” martin, complimenten.

  ook de matrixcube was mij inderdaad heel erg opgevallen.

  Daarnaast is deze overwinning van Conchita[ voor wiens persoonlijke ervaringen ik medeleven kan opbrengen] vooral gepoliticeert door de zgn homo agenda van Putin eens flink te grazen te nemen

  Op menselijk 3D vlak wil ik graag mijn hartelijke minachting uiten voor al die helden die het niet het lef hadden om voor de Russische ambassade te gaan staan protesteren maar wel de moed hadden om twee 17 jarige meisjes die evengoed voor de éer van hun land streden’, op zo een groots moment in hun jonge leven met zijn duizenden staan uit te joelen. Geweldig jongens, dapper hoor !!!!”

  Heel slim ook. Eens kijken of jullie nog zo staan te joelen als Putin de gaskraan dichtdraaid en jullie weer eens een forse verhoging op de energierekenig tegemoet mogen zien als eneco en nuon en consorten dit gaan aangrijpen om eens flinke winst te maken.

 23. iemand heeft mevrouw Wurst minimaal 1 miljoen Euro extra betaald om Gillette te laten voor wat het was.

 24. Ik schrok me de kolere toen ik vanmorgen een samenvatting van het EU toneel feestje voorbij zag komen.

  vooraf al duidelijk dus dat dit lelijke monstertje zou “winnen”

  echt weer een goed artikel Martin.

  wat ik me afvraag; hoelang zo dit plan dan klaar liggen, om de mensheid de natuurlijke voortplanting af te nemen en allemaal hermafrodietjes te “kweken”. 50 jaar? 100 jaar? 1000jaar?

  Ik bedoel; nu is het mogelijk om de mensen te brainwashen via radio, tv films, mode, kleding etc, maar 1000e jaren geleden hadden wij dit allemaal niet.

  Als je alle feiten naast elkaar legt is het over duidelijk dat er “geheime” plannetjes zijn, maar net als Baphomet is dat een symbolisch wezen, of een werkelijk wezen dat ergens op zijn troon zit

 25. Eurovision 2014 winner EXPOSED: ANDROGYNOUS PHOENIX RISING

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close