Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De aanslagen op 11 september (9/11) 2001 in herinnering

De aanslagen op 11 september (9/11) 2001 in herinnering

Wie herinnert zich niet waar hij/zij was of wat hij/zij deed toen precies 13 jaar geleden de aanslagen in Amerika plaatsvonden? Ikzelf was op dat moment thuis en werd gebeld door een van mijn broers om de tv aan te zetten. Mijn eerste reactie was “Dat is een mooie animatie.” De aanslag op 11-09-2001 (in Amerikaanse notitie 9-11-2001) is inmiddels wel bewezen een ‘inside job’, daar is geen twijfel meer over mogelijk. Iedereen die nog wel in de officiële lezing gelooft heeft simpelweg geen research gedaan. Een artikel dat ik zojuist vond (zie hier) geeft een hele goede samenvatting van de vraagtekens – die iedereen die het aandurft om kritisch na te denken – zou moeten stellen. Zelf zou ik enkele vragen weg hebben gelaten, omdat ik deze niet helemaal onderschrijf, maar in essentie ben ik het grotendeels met de schrijver eens. Het marginale meningsverschil heeft te maken met de vraag op welke manier de gebouwen in New York neergehaald zijn. Dat ze neergehaald zijn staat namelijk onomstotelijk vast. De manier waarop is veelbesproken. In deze YouTube presentatie van onderzoekster Judy Wood vindt u een glasheldere verklaring voor alle waargenomen symptomen tijdens en na de aanslagen van 9/11 te New York. Voor het begrijpen van de presentatie is wel enig natuurkundig theoretisch inlevingsvermogen gewenst, zoals ik in dit artikel heb toegelicht (lees ook dit artikel). Het bekijken van dit YouTube verslag is zeer de moeite waard, omdat hierin ook besproken wordt dat er geen seismologische activiteit gemeten werd tijdens het instorten van de gebouwen; er veel te weinig staal en puin na ineenstorting van de gebouwen lag en dat de kelders nog volledig intact waren. Dat laatste is opmerkelijk gezien de grote massa van de gebouwen die op de kelders gevallen zou moeten zijn. Het filmpje is Nederlands ondertiteld.

Op de bewuste maandag 11 september zijn drie gebouwen ingestort waarvan er slechts twee door een vliegtuig getroffen werden. Toch stortte gebouw 7 binnen enkele uren na de aanslag in. Technisch gezien is het instorten van de Twin Towers op zichzelf al discutabel, omdat er nog nooit een gebouw ter wereld door brand is ingestort. Zeker niet nadat in 1945 een B-25 bommenwerper het Empire State Building in New York binnen vloog. Dit gebouw stortte overigens ook nooit in, maar het voorval heeft wel bijgedragen in het opstellen van strengere bouwreglementen. Het instorten van de Twin Towers in New York zou – volgens de officiële lezing – een gevolg zijn van de hitte van de brand door de kerosine. Echter is dat zeer twijfelachtig, omdat de hitte van brandende kerosine nooit de smelttemperatuur van staal bereikt. De hitte zou dan volgens de verklaring hebben gezorgd voor verzwakking van de stalen kern van de gebouwen, maar dit kan hooguit het effect hebben gehad dat verdiepingen op onderliggende verdiepingen stortten. Echter blijkt uit de beelden van het instorten van de gebouwen dat de complete gebouwen in slechts enkele seconden ingestort zijn. Analyse laat zien dat de gebouwen in vrije val snelheid instortten. Dit kan nooit overeenkomen met de theorie van het op elkaar ploffen van verdiepingen en het bezwijken van onderliggende verdiepingen. Kortom, de natuurwetten halen deze theorie in.

De 18 terroristen die de aanslag op 9/11 zouden hebben gepleegd zouden eerst vliegles hebben genomen. De terroristen hadden echter nog nooit een Boeing gevlogen. Het besturen van een Boeing is toch echt een andere ‘cup of tea’ dan de Cessna’s waarin de “terroristen” vliegles zouden hebben genomen. Al zouden ze uren in een vluchtsimulator hebben geoefend; zelfs dan is het vrijwel onmogelijk om zo nauwkeurig op een gebouw in te vliegen. Daarbij komt dat de heren naar verluidt de avond voor de aanslag nog vrolijk zouden hebben gefeest. Extra bijzonder was dat het paspoort van Mohammed Atta – een van de aanslagplegers – ongeschonden teruggevonden werd; dit in tegenstelling tot de vluchtrecorders.

Het binnen enkele uren instorten van gebouw 7 op hetzelfde terrein van de Twin Towers was een uitermate opvallende gebeurtenis. Dit gebouw was simpelweg niet geraakt door een vliegtuig nog door brokstukken van het vliegtuig en stond net zo min in brand of voldoende in brand om in te storten. Toch stortte het ook binnen enkele seconden in. Opmerkelijk feitje is dat Larry Silverstein – de kakel verse eigenaar van het pand – de uitspraak op tv deed “We decided to pull it“. Het mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden dat de eigenaar van het pand de brandweer opdracht geeft een pand te laten imploderen via ‘controlled demolition‘ zonder dat er tijd is geweest om explosieven te plaatsen. Het voorbereiden van een ‘controlled demolition’ vergt dagen zo niet weken. In een noodsituatie heb je daarnaast zeker niet de tijd en gelegenheid om op de juiste manier explosieven te plaatsen. Het instorten van gebouw 7 en de opmerking van eigenaar Larry Silverstein is dus erg opmerkelijk. Ook opmerkelijk is dat Silverstein kort voor 9/11 een terreuraanslag clausule in zijn verzekeringspolis op liet nemen. De man is dus steenrijk geworden van 9/11.

Een ander opmerkelijke situatie die de aanslagen op 9/11 erg ongeloofwaardig maakt, is die rondom het luchtruim bewakingssysteem genaamd NORAD. David Icke geeft in onderstaande YouTube presentatie een perfecte uitleg van dit beveiligingssysteem. Kort samengevat komt het erop neer dat het Amerikaanse luchtruim fulltime bewaakt wordt door een monitoringsysteem dat zich diep in een uitgeholde berg bevindt. Deze berg zorgt voor bescherming tegen een nucleaire aanval, zodat NORAD eigenlijk gegarandeerd altijd operationeel is. Het ongelooflijk grote toeval wil dat NORAD precies op 9/11 een oefening hield. Dit is extra opmerkelijk te noemen, want je zou verwachten dat ook of juist tijdens een oefening extra opgelet wordt. Het NORAD systeem houdt in feite elk ongeïdentificeerd vliegtuig in het luchtruim in de gaten. Ieder vliegtuig dat zich niet meldt bij de luchtverkeersleiding of dat afwijkt van de route krijgt een paar straaljagers van de dichtstbijzijnde luchtmachtbasis naast zich. Op 9/11 zijn 4 vliegtuigen ingezet voor de zogenaamde aanslagen en bij geen van allen heeft NORAD ingegrepen. Het meest geavanceerde luchtruim bewakingssysteem heeft even niet opgelet. Men was zogenaamd te druk met een oefening. De vraag is waarop dan geoefend werd, want het bewaken van het luchtruim is toch de core business.

Pentagon

Twee van de 4 vliegtuigen raakten dus de Twin Towers van het World Trade Centre in New York. Een ander vliegtuig raakte het Pentagon in Washington DC. Bij deze inslag zijn wederom nooit vliegtuig brokstukken gevonden. Het vliegtuig zou op een manier het Pentagon in zijn gevlogen die volgens de wetten van de aerodynamica extreem moeilijk is. Op bovenstaande foto ziet u dat er geen modderspoor voor het gebouw getrokken is. Ook ziet u nergens vliegtuig brokstukken. Een vliegtuig dat volgens officiële lezing op ongeveer 50 centimeter boven de grond gevlogen moet hebben, heeft last van het zogenaamde ‘grond effect’. De luchtstroom onder de vleugel wordt beïnvloed. De luchtdruk onder de vleugel (opwaartse kracht) neemt als het ware acuut toe. Hierdoor zou het vliegtuig vlak voor de impact juist extra lift moeten ervaren. Dit moet de piloot compenseren door het vliegtuig extra naar beneden te sturen. Het is daarom extreem moeilijk om zo dicht bij de grond een impact te veroorzaken zonder de grond te raken. Je moet als het ware het grondeffect compenseren. Bij een landing ervaar je dit veelal doordat het landingsgestel even de grond aantikt. Dat het vliegtuig de grond dus niet geraakt heeft voor de impact is bijzonder knap. Het ontbreken van een modderspoor is dan ook zeer opmerkelijk, net als het exact raken van de gevel. Veel opmerkelijker blijft bovenal het ontbreken van de vliegtuig brokstukken.

Dan hebben we nog het vierde gekaapte vliegtuig. Dit vliegtuig zou 46 minuten na opstijgen zijn gekaapt met als doel terug te vliegen naar Washington DC. Het vermoedelijk doel was het White House of het Capitol Building. De officiële verklaring is dat een groep passagiers de kapers zou hebben overmeesterd, waarop het vliegtuig is neergestort. Het probleem is echter dat ook hier nooit brokstukken van het vliegtuig gevonden zijn. Het enige dat in de media getoond is, is een stuk omgewoelde grond; geen spoor van vliegtuigrestanten in de bossen van Shanksville. Ooggetuigen zouden hebben gesproken van straaljagers die vlucht 93 uit de lucht zouden hebben geschoten. Hoe dit dan weer matcht in het ontbreken van brokstukken is de vraag. Opmerkelijk is het in ieder geval ook dat de vluchtrecorder 5 meter onder de grond gevonden werd.

Al met al zou iedereen die serieus research doet naar de terreuraanslag tot de conclusie moeten komen dat er zoveel niet klopt dat er een luchtje aan zit en dat het een ‘inside job’ is geweest. De grote vraag die dan rijst is “Waarom zou een regering haar eigen land aanvallen? Waarom zou een geheime dienst zoiets in scene zetten?” Onder het presidentschap van George Bush senior werd in 1992 al door de Neoconservative National Movement (NEOCONs) en hun Project for the New American Century (PNAC) een plan opgesteld waarin aangekondigd werd dat Amerika een nieuwe Pearl Harbor nodig had om militaire werelddominantie te bereiken. In feite werd hier de basis gelegd voor de door diezelfde George Bush senior aangekondigde New World Order; een wereldregering met totale werelddominantie. Op 12 september, de dag na 9/11 kondigde George Bush junior de ‘War on Terror‘ aan. Nog geen vier weken later werd Afghanistan binnengevallen. Al Qaïda dat eind jaren ’70 door de CIA werd opgericht, gefinancierd en bewapend om tegen de Russen in Afghanistan te vechten, was ineens de grote (zelfgeschapen) vijand. De reden om daarom juist nu nog eens extra aandacht aan 9/11 te besteden, is omdat we op dit moment precies hetzelfde zien met ISIS. Daarnaast moet de ontwakende lezer zich maar eens gaan verdiepen in de vraag hoe het kan dat Amerika en Europa in Libië Muammar al-Kadhafi afzetten met behulp van Al Qaïda strijders. Ineens was de grote vijand van 9/11 weer de grote vriend. Dit zelfde zagen we de afgelopen jaren in Syrië, waar de Al Nusra (andere benaming voor Al Qaïda) strijders ook weer bewapend werden door het westen om tegen president Assad te strijden. Omdat echter steeds meer mensen doorkrijgen dat het raar is dat Al Qaïda op het ene moment de reden is om de ‘War on Terror’ te starten (na 9/11) en op het andere moment weer namens het Westen vecht, moest waarschijnlijk een nieuwe groep in het leven geroepen worden. Dit werd ISIS of de Islamic State. Begint u het door te krijgen?

Bron linkvermeldingen: mens-en-samenleving, Wikipedia, 911research, truth11.com, globalresearch.ca, theinsider.org

468 ad

60 Comments

  • De video bekeken van Judy Wood waar je naar verwijst, waar ze binnen 1,5 uur mij weer doordrongen heeft van de in mijn ogen enige juiste analyse van deze zelf-aanslag van de VS.
   Dank je Martin, het staat weer helder op het netvlies.

   • Voor iedereen die het nog moeilijk kan geloven wat er is voorgevallen op 9/11 kan ik aanbevelen de site van Dr Judy Wood grondig te bestuderen.Dat is MAANDEN werk.
    Ik plaats nu 2 erg belangrijke artikelen.
    Na het lezen en begrijpen van deze artikelen zal het makkelijker worden om Dr.Judy Wood’s werk verder te onderzoeken.
    Het gaat over:
    Misinformation,False memory Syndrome,
    misinformation and the memory and the creation of new memories.

    http://www.drjudywood.com/articles/short/misinfo.html

    Planting misinformation in the human mind.

    http://learnmem.cshlp.org/content/12/4/361.full?

 1. er is al veel over gepraat maar er zijn nog lang niet genoeg mensen wakker geworden

 2. Als je de leugen groot genoeg maakt, vaak genoeg herhaald, de brainwashtechnieken hanteert, dan geloven velen ze. Of geloven alleen de kranten nog de officiele versie en is nagenoeg iedereen ervan doordrongen dat er op zijn minst iets niet klopt? (ergens gelezen 70% vs-inwoners denken inside-job)
  Ik heb tijdelijk gratis bedrukt wc-papier in de bus AD en nog zo’n vod, je wordt kotsziek van de manipulaties. Gisteren stond er een artikel in dat George Bush gelijk had toen hij zij dat de troepen in Irak moesten blijven en tegenstanders proberen… dat te weerleggen door te zeggen dat de aanval in de eerste plaats niet had mogen plaatsvinden, dat woordje proberen geeft zo goed aan wat deze smerige perstituees willen bereiken. Gore Nazi-propagandisten zijn het.

  • Stinkt al voordat je je achterste ermee hebt afgeveegd.

   • Beter gezegt de kranten stinken voor ze gedrukt zijn en beter gezegt de drukkers stinken al voor jij gaat drukken en jouw druk die nog aan je billen kleeft ermee af veegt.

 3. en ja hoor de satanistische Busch Cheney Rumsfeld nazi factie “onze bondgenoten’van het Bilderberg Bea naziregime hier in Nederland, hebben het voor elkaar om Nederland in drie oorlogen te betrekken via de aiziz proxy war.
  Alsnog ,lekker Syrie binnen vallen en onder het smoesje van aiziz de daar gelegen sterrenpoort veroveren evenals die in Irak[ vasthouden die hebben ze nl al in handen vandaar wederom een excuus om Irak binnen te vallen en die blijven daar geloof mij maar] en de ukraine.

  Heerlijk demonen importeren om hun kinderen aan te gaan offeren.God wat ben ik toch blij met onze bondgenoten. ik kan me gewoon niet meer over de achterlijke dommigheid van de tweede kamer heenzetten.

  Ps de nazi’s hebben zich altijd zeer heftig met occultisme en zwarte magie bezig gehouden omdat ze daaraan hun wereldheerschappij menen te kunnen ontlenen. Daarom staan we er nu zo geweldig bij. Blut und Ehre

 4. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/empirestatebuilding.jpg

  • huh?

 5. ps Aangezien Bernard een deal met de devil heeft gesloten zijn zijn afstammelingen tot in de 7 de generatie verkocht.Bid voor de zielen van amalia alexia en ariane. ze zullen het nodig hebben.[ lijkt me een klusje voor waterman]

 6. http://youtu.be/SbhMfZRhsXw

  Wil iemand hierop commentaar leveren????

  • Zij is het bewijs dat Boudine Berkenbosch/Boublog en Wim Dankbaar/Rechtiskrom verkochte zielen zijn. Die zijn gekocht/bedreigd door de familie Van Korlaar.
   Hier het blog van deze getuige.
   http://capoditutticapi007.blogspot.nl/

   • don Q; ben ik heel erg wereldvreemd als ik door deze zaken totaal geshcockeert ben???

   • Nee hoor @Elvetwelve JIJ ZIET de wereld heel goed!!! Gelukkig dat er mensen als jij zijn.

  • Beste Elvetwelve,

   Het schijnt dus dat hooggeplaatsen uit de politiek maar ook uit het koninklijk huis (Rutte, Friso, Wilders en nog veel meer) doen/deden aan satanisch ritueel misbruik.

   Dit heeft ook weer links met de zaak Vaatstra en Anass (waar Martin al vele malen over heeft geschreven). It’s all in the game!

   Olympiczion schreef hier al meerdere malen over zie de volgende links:

   -http://olympiczion.nl/index.php/marianne-vaatstra-satanische-sekte-op-steenworp-afstand/
   -http://olympiczion.nl/index.php/lichtpunt-in-friesland-is-satanische-sekte/
   -http://olympiczion.nl/index.php/het-lichtpunt-in-friesland-is-satanische-sekte-deel-2/
   -http://olympiczion.nl/index.php/het-lichtpunt-in-friesland-is-satanische-sekte-deel-3/

   Bij de volgende link spreekt een ooggetuige/slachtoffer van deze satanische elite en wat zij bij haar hebben aangericht. Haar naam is Toos Nijenhuis:

   http://olympiczion.nl/index.php/ooggetuige-ik-zag-joseph-ratzinger-kind-vermoorden/

  • Stick to the subject please…

 7. Toch mooi dat Obomma vannacht een war on Isis heeft verklaard. Dan kan er gelijk ook aangevallen worden in Syrie en zal er vast wel een bommetje of wat verdwalen op Asad?

  De twintowers waren een te goeie Hollywood productie om waar te zijn.

  Als kerosine zo brand, dan zal het staal niet smelten, maar het zal zeker verzwakken, de rest was voor HAARP.

 8. Gisteren nog iemand gesproken die nog in het sp(r)ookje van OBoema(n) Bin Laden gelooft.
  De meeste geloven nog steeds in de officiele (gelogen) versie.
  Wat zijn mensen toch vreselijk makkelijk te beinvloeden. Treurig gehersenspoeld als ze zijn.
  En met logische argumenten kom je er ook niet altijd door. Smeltpunt v staal, temp v brandende kerosine/vliegtuigen die door gebouwen van lucht vliegen etc.
  Ze weten niet eens wat een false flag is.
  @Mensen Is er een goede Nederlandse/Bataafsche term voor?
  Hoewel (HOOP!) toch op een gegeven moment de twijfel komt!

  (Het 🙁 😉 twijfelduiveltje zal zijn werk doen haha).

  Een zal het dubbeltje vallen. Laten we hopen dat we spoedig onze gulden-duppies weer terug hebben. 🙂

  • Laat ze zeitgeist zijn dit is op youtube te vinden in het nederlands ondertiteld.

  • We kunnen zelf een heldere definitie maken voor de term False Flag / Valse Vlag. Eerste aanzetje:

   Onder valse identiteit met valse voorwendselen de mensenmassa misleiden om verborgen/dubbele agenda’s te voltooien.

   Of in beeldspraak:

   Wolven in schaapskleren die de blinde kudde onder toezicht van de eenogige koning naar het slachthuis leiden.

   Wie vult aan/herdefinieert?

 9. https://www.youtube.com/watch?v=-_N8YAskCls vanaf 23 minuten heel intresant

 10. de oplossing en in begin is het zware kost en doodzaai maar de moete waard om daar door hene te worstelen

  dit alles is in het nederlands ook dit alles hier boven wat ik neergezet heb van zeitgeist

 11. @Leeuw,
  Laat je toch niet foppen.De NWO kent niet alleen false flags maar ook new age indoctrinatie.
  https://thrivedebunked.wordpress.com/tag/zeitgeist-movement/

  • @Waterman Wanneer leer je iemand in zijn waarde te laten. Voor heel veel mensen is Zeitgeist de documentaire geweest waardoor ze de dingen gingen zien en dan val jij ze zo af? Dit is nu juist wat ik verafschuw aan die Christlijken. Geen ruimte voor iets anders en dus geen ruimte voor New Age. Jij hangt alles op aan die Jezus van jouw en @Leeuw valt jou daar toch ook niet op aan? En misschien ten overvloede maar voor elke theorie/beweging is een debunk/tegenbeweging waardoor het niet moeilijk is iemand altijd met zo’n filmpje om de oren te slaan. Probeer gewoon eens respect op te brengen voor anderen met andere ideeen en een ander pad welke ze afleggen @Waterman. Dat zou je een plezieriger mens maken.

   • Bedankt Donquijotte dat ook jij opkomt hier voor de andersdenkende medemens. Ironisch eigenlijk dat jij/wij als niet-christenen opkomen voor iemand die dezelfde godsdienstige leer (van Jezus) volgt als degene die haar af-/aanvalt.

    BTW, zie jij nog kans om eens te bloggen over aangepaste tijdslijnen, geschiedvervalsing, Fomenko en je onderzoeken sinds 2007? Ik houd wel van pittige onderwerpen 🙂

   • Wie weet werpt de zin uit het Latijn ‘Novus ordo seclorum’ die op het $1-biljet en de Great Seal staat ook wel nieuw licht op bewust aangepaste tijdslijnen?

    Immers betekent die zin ‘Nieuwe orde van de tijden’ (en niet Nieuwe Wereld Order zoals soms gedacht).

    Het Latijnse vers waar deze zin uit ontleent is, geeft ook wel stof tot nadenken:

    Magnus ab integro sæclorum nascitur ordo.
    iam redit et Virgo, redeunt Saturnia regna,
    iam nova progenies cælo demittitur alto

    Wikipedia vertaalt dit als :

    The great order of the ages is born afresh
    And now justice returns, honored rules return;
    now a new lineage is sent down from high heaven

    Echter een letterlijke vertaling van de tweede zin: “Now returns the Virgin, returns the reign of Saturn.”

    Virgo/Maagd is uiteraard ook een bekend astrologisch teken en in de astronomie een (denkbeeldige) constellatie van sterren. Blijft bijzonder dat ze over Saturnia spreken en niet Saturnus dat ook in het Latijn zo is geschreven.

    Staat vast ook in relatie met Saturnalia, het Romaanse feest van 17 t/m 23 december om hun god Saturn te eren. Ik blijf het herhalen:

    As Above, So Below 😉

 12. 9-11 Will Unwind Your World- If You Let It

 13. 9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out

 14. The 9/11 False Flag and The Missing Gold

 15. Ze geven geen f*ck om mensen.

  Larry Silverstein Makes 7 Billion from WTC 9-11 insurance policy.mp4

 16. Larry Silverstein avoids 9/11 questions.

 17. Evidence that George W. Bush had advanced knowledge of 9-11

 18. 9/11 Debunked: Larry Silverstein’s “Pull-it” Explained

 19. Rudy Giuliani: A Betrayal of Trust

 20. 911 Truth: Rudy Giuliani & the Feds Destroyed WTC Evidence

 21. 9-11 was een trauma based mind control,
  De vliegtuigen waren niet echt maar holografische projecties,
  Het is fysiek onmogelijk om een dunne aluminium constructie(=vliegtuig)
  een zo,n massieve 6 cm dikke stalen constructie (=wtc 1en2)in te vliegen
  hooguit de 2 motoren zouden naar binnen geslagen zijn en de rest zou verspetterd
  langs de gevel naar beneden zijn gestort.
  Dit zegt John Lear, een soort nationale held in usa.
  een piloot met 19.000 vlieguren op zijn naam en houder diverse snelheids records,

 22. Iets om serieus over na te denken.

  9/11 MISSILE SOUND

 23. 9/11: UAVs, Birds and Missiles

 24. Op 10 September 2001 verklaarde Donald Rumsfeld, minister van defensie in de USA dat bij “zijn” ministerie 2.3 biljoen dollar “ontraceerbaar” was.
  De volgende ochtend dacht daar nog geen hond meer aan.
  De organisatie die dat moest onderzoeken was gevestigd in ….. de Twin Towers.
  De computerruimte waar de informatie was opgeslagen was gevestigd in …. de andere toren.
  De back-up van de computer-data was in … WTC-7.
  Beide inslagen in de Twin Towers waren exact in de verdieping onder deze ruimtes.
  In het Pentagon werd niet de zijde getroffen waar de hotemetoten kantoor houden maar de kant waar de logistieke afdelingen gehuisvest waren die onderzoek deden naar de verdwenen biljoenen.
  Valt het kwartje al?

  • Hi Spock,

   Wauw, ik kende deze achtergrondinformatie nog niet. Welke bronnen onderschrijven dit? Dit klinkt mij namelijk als het meest plausibele motief achter het wegvagen van de WTC’s die ik tot op heden gezien heb. Met bronnen helpt het mij in ieder geval om ook andermans ogen te openen.

   Alvast bedankt!

 25. De twin towers zijn NIET ingestort, they turned into dust in midair.
  Dit zegt Dr.Judy Wood. in where did the towers go?
  heb haar boek gelezen in 2011, zij geeft hierin het empirisch bewijs wat er toen met de twin towers is gebeurd.
  If you listen to the evidence carefully enough,it will speak to
  you and tell you exactly what happened.If you don’t know what happened,
  keep listening until you do.The evidence always tells the truth.The key is not to
  allow yourself to be distracted away from seeing what the evidence is telling you

  Ik heb een groot respect voor Dr. Judy Wood. om haar inzicht en moed.
  in mijn omgeving vind ik eigenlijk al 3 jaar desinteresse en onbegrip.
  Zij is in 2012 in Nederland geweest, hierbij haar presentatie:

 26. 10 reasons why no planes hit the tower

  1. Planes are made of light materials like aluminum and fiberglass. Think of them as long beer cans. Even birds can give planes problems.
  (If you don’t believe me, see the video “9/11 Fake: Aluminum, Fiberglass & Birds”.)

  2. There were many steel core columns supporting both of the Twin Towers. No plane could enter such a structure without being completely destroyed.

  3. Two planes were depicted as being inside and intact the Twin Towers, a pair of buildings made with 200,000 tons of steel each.

  4. Eyewitnesses: Very few people in New York’s business district actually had a decent view of the South Tower of the WTC. Only a few thousand people at most would have been able to see the South Tower explode. The author of this website has interviewed people who do not believe that they saw a plane strike the South Tower.

  Meanwhile, it was a simple matter for the TV networks to keep the eyewitnesses who didn’t see a plane off the air.

  5. Both Boeing 767s (i.e., Flights 11 and 175, which supposedly struck the North and South Towers respectively) have 165 foot wingspans. Meanwhile, both the North and South Towers were 210 feet wide. We’re supposed to believe that both planes were entirely inside the tower they hit, with no pieces showing, with only 45 feet of room to spare!

  6. United Airlines Flight 175 was shown entering the South Tower like a ghost. When the tip of the plane’s fuselage hits the steel exterior of the South Tower the fuselage should be breaking up. That would cause the wings to break off.

  7. Newton’s Third Law of Motion states that “To every action there is an equal and opposite reaction.”. Let’s apply Newton’s Third Law to Flight 175. In the 9/11/01 story, Flight 175 strikes the the South Tower at 450 m.p.h.

  Now imagine that the South Tower moved at 450 m.p.h. and struck a stationary Flight 175. We would not expect that Flight 175 would be undamaged. We would not expect that it would simply disappear into the South Tower.

  8. There was no audio of ‘Flight 175’ striking the South Tower. This is true even though there were about a dozen videos of the event said to be obtained from lucky amateurs.

  9. There are innumerable contradictions with the news reports of planes striking the WTC. (The author’s writing is here.) Just a cursory examination of the 911 news reports can reveal dramatic inconsistencies.

  10. There has been massive censorship of the 911 Hoax. Dozens of media sources have exercized a zero tolerance policy for any suggestion that no planes struck the WTC before it was vaporized from exotic weaponry and nuclear weapons.

  Denk daarbij dus aan een lange afstands voorgeprogameerde raket die reageert op een ontvanger geplaatst op de gewenste verdieping van het WTC of een raket gemonteerd aan een (onbemande) stealth drone.

 27. @ Waterman,
  maar een missile maakt toch niet zo’n silhouet van een zgn vliegtuig?

  • Soms beter om ook je eigen zintuigen te wantrouwen in het tijdperk van ‘real time augmented reality’:

  • Je zult versteld staan wat Hollywood, CNN,FOX ect ect…. allemaal kunnen in MSM beeldeffecten.
   I rest my case en ga nu echt afsluiten.

 28. Never Forget … Countries from Around the World Admit They Use “False Flag Terror”
  “False flag terrorism” is defined as a government attacking its own people, then blaming others in order to justify going to war against the people it blames.

  http://counterinformation.wordpress.com/2014/09/11/never-forget-countries-from-around-the-world-admit-they-use-false-flag-terror/

 29. 9/11: Gewoon even ‘n paar zaken op ‘n rijtje..

  http://www.wanttoknow.nl/overige/911-gewoon-even-n-paar-zaken-op-n-rijtje/

 30. Martin het is gezegd de Russen hebben het gedaan maar wilde eigenlijk een vliegtuig van hunzelf neer halen maar hebben per ongeluk de MH17 neergehaald
  Kijk vanaf 17:14
  http://www.canvas.be/programmas/terzake/ff7f0c69-ca8f-47e7-b6c5-77c7a31b504d#panel-epi

  • en kijk ook eens op 17:45 aar dat stuk vliegtuig wat die militair in zijn handen heeft en het stuk wat op de grond licht

 31. Wat een mooie reclame hersenspoeling weer.
  Jullie denken toch niet dat als dit de werkelijke waarheid was,dat ze dit zomaar bekend mogen maken op Times Square?

  Nee mensen,het was niet alleen controled demolition.
  Missiles zijn gebruikt en geen vliegtuigen.
  Die impact wat te zien was in de MSM beelden was echt,alleen het projectiel/raket hebben ze op hollywood wijze veranderd in zogenaamde Boeings om zo een zelf gecreëerde vijand uit te kunnen rollen via diezelfde MSM.
  Gelijk werd er al gewezen naar “zelfmoord terroristen” die Boeings hadden gekaapt.
  Een geweldig verzonnen verhaaltje die het gepeupel wel makkelijk zal slikken om zo een smoesje te hebben om Afganistan en Irak binnen te kunnen vallen.
  Zo werkt de strategie van de NWO. Eerst false flag en daarna landje inpikken.

 32. Obama The Liar: Iraq’s Dead 9,656 In 2013 ~ 11,857 To Date September 12, 2014.

  ISIS is not the “reason” the U.S. is going to war. ISIS is the PRETEXT.

  http://politicalvelcraft.org/2014/09/12/isis-is-the-pretext-obama-is-the-liar-iraqs-dead-9656-in-2013-11857-to-date-september-12-2014/#more-101175

 33. Obama – Devil In Disguise

 34. Devil in Disguise

 35. De FBI was een en ander zogenaamd al op het spoor, de “terroristen”hadden ze al op het oog een jaar voordien. De groep die het onderzocht heette “Able Danger” dus niet “disable danger” zoals je zou verwachten. Zij werden teruggeroepen zoals te zien is geweest op Fox en CNN (…MSM…mmmm.) het lijkt op disinfo ter ondersteuning van het officiële verhaal, vooral geen “totstofwording”, maar toch interessant voor diegenen die geloven dat de gebouwen echt zijn aangevallen door terroristen. zie hier de video: http://www.youtube.com/watch?v=xtR0d-ptDpY#t=220

 36. Insiders wisten het al…

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close