Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Anass doofpot gaat stil aan u voorbij

De Anass doofpot gaat stil aan u voorbij

Omroep West meldt vandaag volgens het AD dat de Anass zaak afgerond is. Er komt geen extra onderzoek. Nou goed, dat nieuws is dan snel naar de achtergrond verdwenen, want op de website van Omroep West kan ik het al niet meer vinden. De timing van dit nieuws is perfect. Alle regio’s in Nederland hebben overlappend vakantie. Dus niemand zal er wakker van liggen. Net zoals de Burgemeester van Wassenaar nog voor de troonswisseling beloofde dat er na de troonswisseling snel meer helderheid zou komen. Dat kwam er niet. Althans…ach weet u, ik ga er ook geen woorden meer aan vuil maken. De zaak is al tot in den treuren uitgekauwd.

Wel interessant om te weten is dat ik 20 augustus aanstaande voor het gerecht gedaagd ben door de moeder van Anass om het filmpje uit dit artikel van mijn site en van YouTube te verwijderen.

Alles lijkt zeer goed getimed. En het verloopt ook prima voor het OM en haar doofpotbeleid. Er waren wat vasthoudende complotters die uitgeschakeld moesten worden, waaronder die gene die de NFI rapporten lekte, maar van wie de naam in de Main Stream Media angstvallig gemeden werd, om maar vooral te voorkomen dat er bezoekers naar zijn website getrokken zouden worden. Dat is niet helemaal gelukt, maar dat is collateral damageDe ‘Anass doofpot‘ mag dan ook betiteld worden als succesvol.

Mocht u zich afvragen wat de foto van Machiavelli bij dit artikel met dit onderwerp te maken heeft, dan raad ik u aan zich eens in deze persoon te verdiepen. Ik heb de naam al vaak aangehaald op deze website. Er is een prijs naar deze man vernoemd. Van de moeder van Anass ontving ik het Machiavelli spel dat tijdens mijn eerste bezoek aan haar prominent boven op de kast stond. Anass zou dit spel volgens haar van iemand hebben gekregen. Ze zou daar nog op terug komen. Het antwoord van wie dit spel afkomstig zou zijn heb ik nooit gekregen. Wel kreeg van haar en haar dochter dit spel kado. Dat opmerkelijke feit heb ik nooit eerder gemeld, maar ik vond het nu toch wel eens tijd om het te noemen. Waarom duikt die Machiavelli toch weer overal in onze maatschappij op? En waarom dit opmerkelijke kado aan mij?

nicolamachiavell_spreuk

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
14 Comments

 1. hey martin is het nu zo erg ingesteld met het rechts systeem in dit Nederland wat kan men hier nog aan doen ? want alles waar je naar toe gaat is corrupt als weet ik niet wat ze dekken elkaar allemaal het is als of ze vrije spel hebben
  ze moorden wanneer ze willen en niemand kan hun wat maken

  • Heeft allemaal niets met rechts of links te maken pparty5. Wel met het systeem. Het systeem van KUNNEN kiezen tussen Pepsi en Coca, Mercedes of BMW, links of rechts. Het zijn allemaal schijnkeuzes. Schijnkeuzes om het werkelijke systeem van slavernij te verhullen.

 2. Aan mij is het niet stil voorbij gegaan hoor.. Ik las op mijn nujij app idd. wat je hierboven ook hebt vermeld dat de zaak gesloten zou zijn. Wat mij erg opviel was, wanneer ik heel even daarna weer terug ging kijken (ben soms verslaafd aan het kijken naar nieuwsfeitjes) het niet meer bij “verse” nieuwsartikelen stond, Vond dat wel vreemd, aangezien eerder verschenen artikelen er nog wel stonden. Ik dacht toen van huh ligt dit aan mij of is dit artikel binnen no time verdwenen?
  Ik kan me voorstellen dat jij je tijd wel anders weet te besteden dan voor de rechtbank te verschijnen en de benodigde voorbereiding daar op.. 🙁
  Is dit een civiele of een strafrechtelijke procedure? (als je hier niets over in het openbaar kwijt wilt, dan snap ik dat) Wel een beetje creepy om te lezen dat nota bene jij dat Machiavelli spel hebt gekregen als cadeau.. en dat het ook aan Anass cadeau is gedaan, maar door wie dan? Blijf het opmerkelijk vinden allemaal.

  • Het ligt er zo dik bovenop dat er feiten niet kloppen vanaf seconde uno is dit al bevestigd door de mevrouw van tvwest en de intervieuwsters van tvwest. Maar ook de politiewoordvoerder. Maar ook het gros van Wassenaar weet dat er meer aan de hand is. En iedereen kijkt de andere kant op. Zelfs dus de advocaat die notabene een makkie in handen krijgt doet NIETS, misschien naar de deken van advocaten stappen.

   Martin je hebt in alle integriteit en ter goede trouw gehandeld, jij kunt iedereen met een open oog aankijken en mensen zouden je moeten bedanken voor alles.

   Het zal een levenslange strijd en worsteling zijn voor de mensen die zich nog met het reine willen vereenzelfigen maar zal ze niet lukken totdat ze toch de waarheid brengen, we zijn benieuwd.

 3. De waarheid kan niet gewist worden.

  Soms is de waarheid (cf de bekende vergelijking uit de Bijbel) een mostertzaadje, kleiner dan klein, maar daaruit zal een reusachtige boom groeien.

  De geschiedenis zal de leugen, de pedocriminelen en de cynici met hun kinderlijke Machiavelli spel en spelletje zelf veroordelen (want blijkbaar is dat
  het enige dat ze een beetje snappen).

  L’enfer c’est moi, moi même!
  Kortom het kwaad straft zichzelf.

 4. NB Het ziet ernaar uit dat die moeder volledig is ingepakt(omgekocht, geintimideerd etc. etc.) door de landverraders/pedoos daders en doofpotters

 5. Lees de memoir van Amanda Knox (wachten tot je gehoord wordt isbn 9789021807737) waarin duidelijk wordt hoe ver justitie kan gaan om fouten in het politie-onderzoek te verbloemen.
  Ik zie zo veel parrallelen met de zaak Anass…

 6. Het is geen nieuws, het is duidelijkheid die gebracht is.

  Het ligt er zo dik bovenop dat er feiten niet kloppen vanaf seconde uno is dit al bevestigd door de mevrouw van tvwest en de intervieuwsters van tvwest. Maar ook de politiewoordvoerder.
  Maar ook het gros van Wassenaar weet dat er meer aan de hand is. En iedereen kijkt de andere kant op. Zelfs dus de advocaat die notabene een makkie in handen krijgt doet NIETS, misschien naar de deken van advocaten stappen.

  Martin je hebt in alle integriteit en ter goede trouw gehandeld, jij kunt iedereen met een open oog aankijken en mensen zouden je moeten bedanken voor alles.

  Het zal een levenslange strijd en worsteling zijn voor de mensen die zich nog met het reine willen vereenzelfigen maar zal ze niet lukken totdat ze toch de waarheid brengen, we zijn benieuwd.

 7. Ik las vandaag bij het nieuws , dat de moeder van Anass zich niet neerlegt bij de gang van zaken (‘zaak gesloten’) en dat zij met haar advocaat voor ‘moord’ wil gaan.

  De laatste keer dat ik over haar las, had zij een advocaat van kantoor Prinsengracht in Den Haag. Haar huidige advocaat heeft haar in ieder geval niet geadviseerd om de zaak te laten rusten.

 8. Martin , ik raad je aan om het boek ” Leer en Ritueel der Hogere Magie” van Eliphas Levi te lezen.
  Om een groot aantal wereldse en lokale zaken te begrijpen is het noodzakelijk dat je bekent bent met rituelen en magie uit onze vorige eeuwen , klinkt wellicht een beetje vreemd maar dit alles hangt met elkaar samen.
  Ik lees al tijden mee en ik heb nog niet kunnen ontdekken dat jij bekend bent met die fenomeen , het zal je helpen vele zaken te doorgronden.

  Ik heb jou een tijd terug gewaarschuwd voor het een en ander en blijkbaar , na de opmerking over het Machiavelli-spel , zat ik in de juiste hoek.

  Nogmaals , wil je echt diep in de beweegreden van Justitie , Elite ,enz enz. dan zul je je echt moeten verdiepen in dit onderwerp , anders zul je nimmer en nooit tot de kern komen.

 9. @staatsschopper: Rituelen, hogere magie, religie, haatzaaien, voice Holland, dance of England, Knoedeln von Deutschland etc etc

  Allemaal bullshit. Gewoon je gezond verstand gebruiken: meer is niet nodig, ja toch een beetje empathie en sociaal bewustzijn.

 10. @schnijder , wees niet te snel met je oordeel. Ik ga dat boek dus lezen. Je moet weten hoe de vijand denkt en wat exact zijn motieven zijn, naast het kunnen verkrachten van kleine kindjes… Machiavelli kennen we al.
  Dit soort ettertjes bedient zich van hogere “inspiratie”.

 11. Het gaat er niet om of je in hogere magie gelooft of niet, het gaat erom dat zij ermee proberen te werken. Gelukkig is één ding in ons voordeel.
  In ons nadeel is dat de goede mensen slecht samenwerken. Ons voordeel is dat geen van de zogenaamde elite-pedofielen een hoog niveau heeft.
  Ik bedoel zijnsniveau, werkelijk begrip. Ik bedoel geen studie-niveau , slimmigheid en kennis. Dat is niet hetzelfde.
  Toch is het om het tij te keren noodzakelijk alle motieven, werk en denkwijzen te kennen , aangezien ons nadeel wel ons nadeel blijft, we werken niet samen….
  De website http://www.hetverzet.nl is geen succes geworden maar de tijden veranderen…..

Trackbacks/Pingbacks

 1. De Anass doofpot gaat stil aan u voorbij | gadoesj - […] De Anass doofpot gaat stil aan u voorbij. […]
 2. Lost Prophits zanger Ian Watkins, MK Ultra, Anass Aouragh « - […] wil ik het dan nog niet eens hebben. Ik vraag me in ieder geval nog steeds af waarom ik…
 3. De jaaroverzichten: herhaling van propaganda leugens als Anass Wassenaar « - […] niets gedaan om het onderzoek naar een andere reden dan zelfmoord te draineren en wordt er later een campagne…
 4. Donderdag 6 februari demonstratie Den Haag voor opheldering Anass zaak « - […] het onderzoek naar ‘een andere reden dan zelfmoord’ tegen te werken en wordt er later het jaar een mediacampagne gestart die…
 5. Lost Prophits zanger Ian Watkins, MK Ultra, Anass Aouragh | Martin Vrijland - […] wil ik het dan nog niet eens hebben. Ik vraag me in ieder geval nog steeds af waarom ik…
 6. Donderdag 6 februari demonstratie Den Haag voor opheldering Anass zaak | Martin Vrijland - […] het onderzoek naar ‘een andere reden dan zelfmoord’ tegen te werken en wordt er later het jaar een mediacampagne gestart die…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close