Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De bekeerde Nederlanders ‘agent provocateurs’ moslims

De bekeerde Nederlanders ‘agent provocateurs’ moslims

Het is best wel triest om te zien hoe naïef vele moslims in dit land zijn waar het gaat om de bekering van autochtone Nederlanders. Eerder al noemde ik de roodbaardige 24 jarige Rudolph Holierhoek, die zich nu Abou Souhayb noemt en ISIS propagandeert in de Schilderswijk in Den Haag. Ook noemde ik de 34 jarige Van Tongeren die zichzelf nu Ismael ibn Adam noemt. Deze laatste organiseert 20 september een demonstratie op het Malieveld in Den Haag. Inmiddels zijn twee andere autochtone Nederlanders op gaan vallen en kan ik niet anders dan vraagtekens zetten bij de authenticiteit van deze bekeerlingen. Kom op mensen! Hoe geloofwaardig vindt u dit nu echt? Ik snap best dat moslims graag zichzelf het beeld voorhouden dat hun religie zoveel overtuigingskracht in zich heeft dat zelfs autochtone Nederlanders zich spontaan bekeren, maar een beetje naïef mag het toch wel genoemd worden.

Het verhaal van Arnoud van Doorn vindt u in de YouTube film hieronder. Ik snap best dat wanneer bijvoorbeeld een imam zegt dat Arnoud echt een overtuigd en serieus belijdend moslim is, de goegemeente dat gelooft. Ik geloof er geen steek van. Dat ik zo nu en dan als schrijver mijn mening geef, mag de gemiddelde lezer wel duidelijk zijn. In deze doe ik dat ook. Ik ken Arnoud niet, maar hij heeft zich in ruim een jaar tijd van ex PVV-er opgewerkt tot frontman in de islamitische gemeenschap en is naar verluidt zelfs met een Marokkaanse vrouw getrouwd. Om Arnoud een beetje een zondig imago te geven heeft de geheime dienst iets bedacht. Arnoud zou in het verleden softdrugs hebben verkocht aan jongeren. Hiervoor kreeg hij een geldboete van € 1000 en een taakstraf van 40 uur. “Nou, voldoende reden om je te bekeren.” Arnoud heeft zich laten overtuigen tot de islam, doordat hij gewoon nieuwsgierig werd. Ik geloof bijna niet dat mensen in de islamitische gemeenschap dit zelf serieus nemen? Dames en heren, u mag best overtuigd zijn van uw religie, maar vindt u het niet opvallend dat deze man zo’n flitsende geloofscarrière maakt?

Maar Arnoud is niet de enige; we hebben ook nog Nourdeen Wildeman. Ook deze autochtone Nederlander zag het licht. Ik denk dat ze allemaal het Mossad/AIVD licht hebben gezien moet ik u eerlijk bekennen, maar als ik dat zou kunnen bewijzen had ik ze al vanaf de kleuterschool moeten volgen, want in dat stadium begint het klaarstomen van dergelijke spionnen al. En denk nu niet dat uw moskee of uw imam hier nooit aan mee zou werken. Dergelijke zaken worden op hele hoge niveau’s gedicteerd richting de onderste lagen. De imam van uw moskee moet wel meedoen.

Het verhaal van Nourdeen Wildeman leest u op zijn website. Ook Nourdeen is erg actief. Hij geeft lezingen, schrijft artikelen op meerdere websites en treedt duidelijk op de voorgrond. Dat is logisch want daarvoor zijn deze ‘agent provocateurs’ opgeleid. Hoe ik het in mijn hoofd haal om deze mensen ‘agent provocateurs’ te noemen? Ik zuig dat gewoon uit mijn intuïtieve duim. Of pluk je de duidelijke signalen gewoon van het internet? Telegraaf.nl meldt bijvoorbeeld [citaatEx-PVV’er en moslimbekeerling Arnoud van Doorn zoekt vrijwilligers die moskeeën willen beschermen tegen ‘extreemrechts tuig’. Volgens Van Doorn is een dergelijke knokploeg ‘keurig binnen de wet’. Van Doorn vindt dat de politie te weinig doet om moslims in de Haagse Schilderswijk te beschermen. ,,Als de politie het niet doet doen we het zelf”, zegt het voormalige raadslid van de islamitische Partij van de Eenheid op Twitter.

Helaas geldt ook in dit geval weer dat de heren allemaal uit de Soennitische kweekvijver komen. Nou ja, ze komen natuurlijk uit de Mossad kweekvijver, maar die heeft haar agenten – helaas voor de geloofsgemeenschap – nu eenmaal diepgeworteld binnen deze stroming. We hebben het over de Soennitische stroming genaamd Wahabisme. Dit is de leer die ook in Saoedi Arabië gepredikt wordt. Ach, wat toevallig nu! De bekeerde PVV-er reisde ook af naar Saoedi Arabië! Natuurlijk, nee er is geen keihard bewijs. Er zijn slechts aanwijzingen. Zo lijkt ook ISIS leider Caliph Abu Bakr al-Baghdadi uit diezelfde koker te komen (zie hier).

Nu heb ik persoonlijk niets tegen volgelingen van welke religie dan ook. Het gaat mij erom dat we wereldwijd zien dat de Soennitische stromingen tegen de Sjiitische opgezet worden. Het lijkt erop dat ISIS binnen de grenzen van Amerika en Europa opgezet moet worden tegen de autochtone bevolking. Het heeft er alle schijn van dat de Sharia gepromoot moet gaan worden. Dit niet zozeer vanwege die Sharia, maar vanwege de tweedracht die dit volgens de zionistische agenda in de maatschappij moet opleveren. Alles wat aan Saoedi Arabië hangt is gerelateerd aan Amerika en aan Israël. Dit zullen de gelovige Soennieten niet willen zien, omdat zij oprecht zijn in hun geloof. Alleen de politiek en religieus leiders achter de schermen weten dat dit spel zo gespeeld wordt. We hebben het over de agenda zoals 33e graad vrijmetselaar Albert Pike in 1871 aan zijn kompaan Guiseppe Mazzini schreef. Hoewel veel wordt beweerd dat deze brief een hoax is, lijkt er toch wel heel veel uit te zijn gekomen van die brief en lijkt ook de voorspelling voor het 3e grote wereldconflict redelijk op schema te liggen. In deze brief zegt Pike [citaat] De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd (door agenten van de “Illuminati”) middels een conflict tussen de politieke zionisten en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet worden gevoerd op een zodanige wijze dat de islam (de moslim Arabische wereld) en het politieke zionisme (de Staat Israël) wederzijds elkaar vernietigen. Let op dat Pike spreekt over de leiders van de islamitische wereld. Daarmee geeft hij mijns inziens aan dat deze leiders van de islamitische wereld op de hoogte zijn en feitelijk illuminati (toplagen vrijmetselarij) agenten zijn. Ook zij gebruiken dus vermoedelijk hun volgelingen voor een dubbelrol.

De geheime agenten worden nu in rap tempo in stelling gebracht en krijgen veel spreektijd in de islamitische gemeenschap, in kranten en op tv. Zij moeten bijdragen aan de grote tweespalt waarin de maatschappij gedreven moet worden. De verschrikkelijke daden van Israël in de Gazastrook dienen als olie op het vuur. Israël weet heel goed waar het mee bezig is. Het is allemaal gepland en de politieke en religieuze leiders vervullen hun rol. Het zijn allemaal goed opgeleide acteurs. Het is te hopen dat de gelovigen wat minder goedgelovig zullen zijn en het spel gaan doorzien. Geert Wilders is natuurlijk een van de vele andere ‘agent provocateurs’ die het andere kamp invulling geven.

Bron linkvermeldingen: nieuws.marokko.nl, nourdeenwildeman.com, rtlnieuws.nl, hackread.com

 

468 ad

26 Comments

 1. We leven in een wereld waarbij je tal van keren geshockeerd wordt door tal van verschillende dingen, waarvan je eerst zou denken “Ach, kom op man..”.
  Dus, als een moslim zijnde, en objectief bekeken, zou jouw gedachte kunnen kloppen.
  Tenslotte weet niemand anders dan God, wat er daadwerkelijk diep van binnen iemand denkt en voelt.

  Dat ISIS (met name degenen aan het hoofd van hen, dus om te beginnen; de leider Baghdadi) niets anders dan een opgezette complot is van CIA, Mossad en MI6(Engeland) is dankzij Snowden een feit geworden. Hij heeft rapporten uitgelekt dat CIA, Mossad en MI6 achter hem(/hen) zitten, dat ze hem zelf hebben opgeleid etc.
  ISIS Leader Abu Bakr Al Baghdadi Trained by Israeli Mossad, NSA Documents Reveal

 2. Ach ja

  Alles kan

  Zo ben je FNV voorzitter en zo zit je in het bestuur van Shell(na premierschap)

  zo ben je PVV ur (pro verfrissende ideën, zie filmpje Arnoud-kneveltje)), notabene voor hoge functies

  http://www.fiatjustitia.nl/artikel/grote-ophef-over-uitspraken-wilders

  Zo ben je Pvv r en dan ben je moslim, kijk eventjes en luister op minuut 5:49

  Kneveltje vraagt Arnoud iets
  https://www.youtube.com/watch?v=jmkTJu_T9A4

  Alles is mogelijk, zo ben je FC utrecht en dan Ajaxied of voor Manch United en tegen Chelsea daarna voor FC Qatar

  Als het zo makkelijk is dan is dus bewezen dat alle religie’s inderdaad een farce zijn maar de mainstreammedia gaan prad op “IS”

  doorgestoken kaart …?

  • Ik heb vorig jaar de uitzending gezien van van Doorn bij Knevel en vd Brink (link hierboven). Mij viel toen op, dat hij bij hoge mensen daar, zelfs de koninklijke familie in Marokko, op bezoek en gesprek was geweest.

   Er werd gesuggereerd, dat dat was, omdat hij ex-PVV er was, maar ik bleef daar toen een vreemd gevoel over houden. Nog geen jaar na je bekering en dan zo belangrijk voor meerdere hooggeplaatste mensen?

   • Na het posten van het eerste bericht kreeg ik een melding over SPAM en het bericht kwam niet op de site. Nu blijkbaar met vertraging wel. Vandaar dubbelpost.:-)

  • Ik heb vorig jaar de uitzending gezien van van Doorn bij Knevel en vd Brink.(zie ook de link hierboven).

   Ik vond het toen heel vreemd, dat iemand nog geen jaar na zijn bekering in het buitenland bij allerlei hoge mensen daar werd ontvangen. Zelfs de koninklijke familie in Marokko.

   Er werd gesuggereerd dat dat kwam, omdat hij een ex-PVver was. Ik had daar een vreemd gevoel bij, herinner ik me.

 3. Martin, dank je wel dat jij zo ‘wakker’ bent en dit soort perceptie management scenario’s voor ons op landelijk nivo zo in de gaten houd. Het is voor een normaal mens toch gewoon niet meer bij te houden wat voor vuile spelletjes er met de bevolking gespeeld worden.

  ik vond die bekering van die meneer al zo vreemd en als ik het goed heb zijn een of twee van deze heren, een jaar of anderhalf geleden, ook al wel eens door hun mediakompliezen knevel en van de brink en zo geintroduceert bij de dagelijkse slaapprogrammatie talkshows

  ziet dus uit naar een zorgvuldig voorbereide nwo uitrol van een aipac operatie, via hun politiek attache Geert Wilders onder toezicht van Bilderberg selectees; Rutte,Samson; en Pechthold.

  die horen we toch opvallend weinig na de Genocide van Gaza en de vestiging van het kalifaat in den haag???

 4. Trouwens, hoe zit het met die afspraak omtrent “dat nederland, australie, kiev, australie een overeenkomst hebben gesloten om niets over de waarheid omtrent. mh 17 naar buiten te brengen??. via de Maleisische pers lekken er berichten over uit???

  Wanneer krijgen we potverdorie nog eens een uitslag over de gesprekken van de zwarte dozen of moet ik zelf een blikopener gaan brengen, kom op zeg!!!! mensen, die dozen zijn al meer als een maand in Londen en nog hebben we geen letter van een transcrip met gesprekken.

  dit is gestolen informatie over een afschuwelijke moord die gepleegd is op
  mede nederlanders en de huidig politici zijn met zijn allen, gewoon medeverantwoordelijk, de ware toedracht aan het afdekken. dit valt volgens mij gewooon onder LANDVERRAAD

  • Hallo tis toch logisch dat het zo lang moet duren, er moet eerst nog aan geknoeit worden en ene goede tekst voor chips vretende rtl volk bedacht worden, die dat na die zak chips dat voor zoete koek na kunnen eten. Snappie? 🙂

 5. ouwe hap

 6. @Martin Dank voor de heldere uitleg.
  De bevolking moet eindelijk eens weten hoe ze worden gemanipuleerd.

  Mensen wordt toch eindelijk eens wakker!!!

  Het ongelofelijk perverse en menshatende mensbeeld van de regerende elite, of dat nu de illuminatie, de EU of onze eigen regering is, tart iedere voorstelling.
  In plaats van de mens te dienen, zijn ze alleen bezig de mens kapot te maken!

  Dit kunt u minimaal doen:
  Nogmaals mensen wordt wakker…en vertel het door a.u.b.

 7. @ Alleen die zonnebril en die baard al bij die ‘bekeerde’ landverrader Nederlander! 😉

 8. landverrader

  iemand die bij een internationaal conflict heult met de vijand van zijn land en militair of anderszins met die vijand collaboreert; collaborateur
  Gevonden op http://anw.inl.nl/article/landverrader
  Landverrader

  Een landverrader is een persoon (of organisatie) die in een bepaalde situatie de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vijand. Een voorbeeld is een persoon die staatsgeheimen doorgeeft aan een ander land, of een staatshoofd dat voor een vijand op de vlucht slaat en zijn land aan deze vijand over laat. Iemand die tegen de staatsi
  Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Landverrader

  nou volgens deze definitie vallen willemien,bernard en bea hier volle poule onder hoor.

 9. Zou het kunnen zijn dat Nederland niet vrijwillig meewerkt maar gechanteerd wordt door de Israeli’s ?
  Men spreekt over Fukushima als ware het een aanslag van de mossad (atoombom in de centrale en een voor de kust), dat de regering mee moet werken anders wordt het land vernietigd door tsunami’s.
  Een atoombommetje in de Noordzee kan hetzelfde met Nederland doen. Daarom zwijgplicht?
  MH17 als straf voor PGGM’s terugtrekken investeringen Israel, Maleisie straf wegens veroordelen echte oorlogsmisdadigers uit de VS etc?

 10. Iedereen moet werken om zijn opgelegde lasten te moeten kunnen blijven betalen.
  En door bij ieder inkomen 40% te stelen vergaart de roverheid miljarden.Een deel van deze miljarden worden dan weer geïnvesteerd in de politiestaat om zo nog meer van de privacy van de burgers af te snoepen.
  Wij werken,maar worden met de rug tegen de muur verplicht zelf aan deze politiestaat mee te betalen.
  Men kan het vergelijken met een strop die we zelf om onze nek aan het leggen zijn.

  • Harde, maar correcte vergelijking inderdaad. Ironie ten top.

   Triest eigenlijk dat de meerderheid van het volk het pikt. Maar ach, zolang ze gewoon nog op vakantie kunnen gaan en Utopia op TV kunnen kijken dan vinden ze het blijkbaar allemaal wel prima. Kleine half miljoen euri voor een hekkie in Griekenland voor koninklijk vakantiestekkie kan er op onze lasten dan ook wel bij. WTF?

 11. Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”

  Barack Obama and John Kerry: Are They “Terror Suspects”?

  Als ik deze vraag zou moeten beantwoorden zou ik zeggen dat Obama en Kerry ook maar puppets zijn die in opdracht van AIPAC toneel moeten spelen.Alles wat zij voor de pers moeten en mogen vertellen wordt hun van te voren gebrieft.
  AIPAC regeert Amerika,zoals ik al vaker geschreven heb.
  De Amerikaanse demoncratie is nep en is alleen maar een brainwash om het gepeupel kalm en tevreden te houden,zodat AIPAC en de Rothschilds de plannen ongestoord verder kunnen uitwerken.

  http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a-state-sponsor-of-terrorism/5339728

 12. @Waterman Helemaal correct. Dank ook voor de bijzondere links. (ik sla ze op).
  Zoals ook onze regering door en door uit gechanteerde puppets bestaat.

  Mijn idee is dat de Zionisten via hun geheime gewapende arm t.w. de MOssad en in het verlengde de aivd (cia mi6 etc. idem dito) overal via chantage (sex, fraude) en intimidatie persoonlijk zowel als collectief(A’dam danwel heel Nederland onder water zetten, of een grote aanslaghaven Rotterdam, gasveld Slochteren etc etc) en dit gecombineerd met Totale(litaire) controle over ALLE media een heel land kunnen gijzetlen.
  Als ze dat met meerdere landen doen dan beheersen ze feitelijk een heel continent als de VS en de EU.
  Alleen over de rol van Rusland en China en Z-Amerika ben ik nog niet zeker.
  Maar de puzzelstukjes beginnen op hun plaats te vallen.

 13. Het niveau van de MSM is nog lager dan die van de buurtsuper. 🙂

 14. Ik zal julie een geheimpje verkappen.

  De internet Klokken Van Het Zuiden

 15. “maar als ik dat zou kunnen bewijzen had ik ze al vanaf de kleuterschool moeten volgen, want in dat stadium begint het klaarstomen van dergelijke spionnen al.”

  Dit is iets waar ik mij de laatste tijd mee bezighoudt,en het besef doet aanwakkeren dat wij al een lange tijd niet meer vrij zijn.

  In mijn geval werd ik regelmatig uit de klas gehaald omdat ik linkshandig ben. Dit gebeurde vanaf de kleuterschool tot aan de middelbare school. Twee keer per jaar werd ik naar een kamertje gestuurd en weet ik niet meer wat er is gebeurd of met wie ik had gesproken.
  Het meest vreemde is wel: Ik had er tot voor kort een standaard antwoord op en kwam het niet eens in mij op hierover verwonderd te zijn.

  Of, wat te denken aan de trauma’s die de schooltandartsen hebben achtergelaten. Dit was toch wel het toppunt van het ontnemen van de veiligheid en geborgenheid hetgeen de basis van een kind totaal op zijn kop zet.
  De volwassenen en ouders werkten nog mee ook.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close