Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Belgische “terrorist” aanslagpleger Joods museum Brussel bezocht prinsesjes

De Belgische “terrorist” aanslagpleger Joods museum Brussel bezocht prinsesjes

Als u onderstaand verhaal in een kroeg zou vertellen zou halverwege de mop iedereen al krom van het lachen liggen, totdat u vertelt dat het geen Belgenmop is, maar een waargebeurd verhaal van een aanslag op een Joods museum in Brussel. De Belgische aanslagpleger – sponsored by GoPro camera’s – heeft nog al een omzwerving gemaakt. Hij kon ongestoord uit zijn auto stappen en twee tassen om zijn schouders hangen; een aanslag plegen; weer rustig in zijn auto stappen en wegrijden. Ook ging hij nog even bij de basisschool van de Belgische prinsesjes langs, zo meldt vandaag de Telegraaf.

[Citaat] De dader van de dodelijke aanslag op het Joods Museum in Brussel zou zijn gezien bij de basisschool van de kinderen van de Belgische koning Filip. Een ooggetuige zegt zeker te weten dat ze terrorist Mehdi Nemmouche (29) herkende bij het Sint-Jan Berchmanscollege. “Ik was daar die dag om te helpen op het schoolfeest”, zegt een 55-jarige oma van één van de schoolkinderen. “Het was kwart over vier. De ­aanslag op het Joods Museum waarbij drie doden en een zwaargewonde vielen, was net gebeurd. Maar op dat moment wisten wij daar niks van. Voor ons was het feest. Zelfs Filip en Mathilde waren aanwezig, met de kinderen.” De ooggetuige stond buiten een sigaret te roken, toen er plotseling een man het schoolgebouw binnen wandelde. “Hij trok mijn aandacht omdat het leek dat hij iets wilde vragen. Uiteindelijk deed hij dat toch niet. Hij had een petje op en droeg twee grote tassen. Zijn trui was paars-roze. Een donkere broek en schoenen met een vreemde lichtkleurige rand. Net voor de poort van de speelplaats bleef hij staan. Hij wreef over zijn kin, keek rond en vertrok weer.” De vrouw zegt zeker te weten dat ze oog in oog stond met Nemmouche. “Toen het parket de dag nadien de beelden van ‘de terrorist van het Joods Museum’ verspreidde, werd ik niet goed. De man met dat geweer in het museum: dat was de man die ook ik gezien had.”

pasfoto_aanslagplegerWel knap dat de vrouw de man herkende, want op de filmpjes was slechts een man met een petje te zien. Vier dagen later (aanslag op zaterdag 24 mei, “verbeterde” foto 28 mei) komt de Belgische politie in eens met een verbeterde foto. Welke foto was er dan eerder verspreid? Ik heb nergens eerder een foto gezien. En deze zogenaamd verbeterde foto is dan wel uit het jaar 1904, want met de huidige technische stand van zaken, kan zelf een amateuristische Photoshopper als ik hier nog een betere foto van maken. Overigens lijkt de man op de foto niet eens echt op de man met het petje. De man op het filmpje met het petje heeft een veel magerder gezicht. Ook heeft de man op de foto rechts een snorretje. Om dat de gepubliceerde pasfoto een vooraanzicht is, kunnen we de vorm van de neus niet vergelijken, maar de man op het filmpje heeft toch echt een kromme neus.

KalashnikovNatuurlijk heeft de Belgische politie nog 100% zeker de beelden van een derde beveiligingscamera. Er is immers en foto gebruikt uit een andere invalshoek (schuin van voren). De vraag is waarom die beelden niet gepubliceerd zijn? Die vraag moeten we blijven herhalen, want er klopt niets van de anekdotes die door de Main Stream Media naar buiten geslingerd worden alsof ze met Teletubbie-kijkbuiskinderen te maken hebben. Toegegeven, niet het gehele land is snugger genoeg om door deze hoax heen te prikken, maar vandaag maakt de Telegraaf het ons wel erg makkelijk.

De aanslagpleger in Brussel had overigens een GoPro camera bij zich zo meldden de berichten tot nu toe. Houdt uw GoPro-aandelen in de gaten, want slecht nieuws zorgt ook voor aandacht en omzetgroei. De GoPro camera bleek echter niet te hebben gewerkt. Althans er stond niets van de aanslag zelf op aldus VTM nieuws [citaat] “Het is frappant dat hij beelden bij zich heeft waarop zijn wapens te zien zijn en waarop hij zegt dat het jammer is dat de opname van zijn aanslag in Brussel is mislukt”, zegt VTM Nieuws-journaliste Rosalie Pieters. “Hij zegt in het filmpje ook letterlijk dat hij het is die het bloedbad in Brussel heeft aangericht.” Handig zo’n camera die net op het juiste moment niet werkt vindt u niet. Snel naar de winkel!

Er zijn overigens 3 manieren om zo’n GoPro camera te dragen. In de hand; als een tuigje – waarbij de camera ter hoogte van de borst hangt – en als een hoofddeksel waarbij de camera als een mijnwerkerslamp naar voren gericht staat. Als we de beelden van de 3e camera nou zouden mogen zien, zou het wellicht nog duidelijker zijn, maar nergens zien we iets dergelijks op de beelden. Misschien dat het merk GoPro toch eens wat marktaandeel moet verliezen en wordt het de hoogste tijd dat ook terroristen gaan inzien dat de Google Glasses toch een stuk handiger zijn.

gopro_totaalKoop allemaal deze Big Brother Google bril! Had de vrouw op het schoolplein bij de school van de Belgische prinsesjes immers een Google bril gehad, dan had zij even een knipoog naar de man kunnen geven (waarmee zij stiekem een foto maakte).

Wat moest de aanslagpleger van het Joods museum toch bij de school van de prinsesjes? Was er geen enkele beveiliging aanwezig op de school waar zulke hooggeplaatste gasten als Filip en Mathilde rondliepen? Is het niet opmerkelijk dat er geen enkele camera of politiedienst de man of de auto herkend heeft. Hebben er eigenlijk überhaupt wel helikopters in de lucht gehangen na de “aanslag”? Had de politie niet onmiddellijk alle wegen en treinstations hermetisch af moeten sluiten? Wat is er gebeurd met het terrorismeplan dat ieder land op de plank heeft liggen? Deze terrorist heeft in ieder geval een leuk reisje kunnen maken. Hij is zelfs nog op de bus naar Marseille kunnen stappen. Waar hij ondertussen een week lang heeft gebivakkeerd wordt niet gevraagd. Alleen wordt nog vermeld dat de man in het Belgische Kortrijk zou zijn geweest. Deze plaats ligt niet bepaald op de route van de busverbinding Amsterdam – Marseille. En waarom worden die bussen eigenlijk pas in Marseille gecontroleerd op drugs?

Gelukkig leest de Main Stream Media deze website ook en schakelen ze nu een specialist in om te vertellen dat de aanslag geen werk van een eenling kan zijn geweest (lees hier). Laat u niet langer in de maling nemen, verbaast u slechts over de hoeveelheid mensen die meehelpen deze leugen in stand te houden.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nl, VTM nieuws, Telegraaf.nl

468 ad

8 Comments

 1. Wat ik hier nogal raar aan vind is dat de school van het prinsesje open zou zijn op een zaterdag. Mijn kleinere broertje zit op die school en dus weet ik zeker dat er geen speciaal evenement bezig was op de school dus kan dit niet ook is deze school zeer zwaar beveiligd en kun je niet zomaar binnenwandelen

 2. @off the rec
  Mag ik even tussendoor aandacht vragen op een opmerkelijke discussie op de site van donquijotte over de zaak Vaatstra. Boek van Dankbaar en Maurits is flut, schrijvers lijken omgekocht want er staan grote, zeeeer grote ‘belangen’ op het spel.
  Zie: http://donquijotte.wordpress.com/ e.v.

 3. Dat verhaal van de Telegraaf is zo onwaarschijnlijk, inderdaad voor debielen dat ik bijna begin te geloven dat er een verborgen “klokkenluider” achter zit die op deze manier probeert ons via een omweg de waarheid te vertellen… 😉 of 🙂

 4. Handig zo’n camera die net op het juiste moment niet werkt vindt u niet.

  Die camera heeft hij zeker van Opstelte geleend /

 5. 100% akkoord met uw heldere en interessante analyses Martin Vrijland!Trouwens bedankt om luidop te durven zeggen wat zoveel verzwegen word.

  Zelf ben ik van deze school afgestudeerd en hoorde ik net van een vriend die er in zijn 6de en laatste jaar zit, alsook van een leerkracht, dat er zaterdag 24 mei wel degelijk een schoolfeest plaatsvond.
  Wel ging het om een feest van de LAGERE school en niet van de secundaire school!

  De agenda die vermeld staat in het artikel en dus een link is naar de website van de school, is eveneens die van de secundaire school (site+agenda).

  Laatste verduidelijking: lagere school en secundaire school liggen op 100 meter afstand van elkaar, in 2 verschillende straten en 2 verschillende gebouwen. Dit betekent dat het schoolfeest van de lagere school natuurlijk plaatsvindt in haar gebouw, terwijl het andere gebouw, het grootste (secundair gedeelte) gesloten is en er op het agenda van de secundaire school niets wordt vermeld.

  Hieronder een paar vragen en antwoorden:

  – Waren Filip en Mathilde daar aanwezig? –> Werd me niet bevestigd, maar hoogst waarschijnlijk luidt het antwoord: ja!

  – Hoe waarschijnlijk is het dat er geen beveiliging bij was? –> Filip en Mathilde brengen er heel vaak hun kinderen (kon ik meerdere keren vaststellen). De waarschijnlijkheid dat er geen beveiliging is = bijna 0%.

  – Hoe kan iemand zomaar in de buurt van de school van kinderen van het koningshuis komen? –> Voor Filip er zijn kinderen had, had prinses Astrid (zijn zus) daar haar kinderen. Er was toen al permanente beveiliging. Voor de beveiliging van Astrid ging het om 1 Toyota van 7 plaatsen (zo een enorme familiewagen) waarin de bodyguards waakten (3 of 4 maximum).
  Voor Koning Filip gaat het nu om bodyguards (die zelfs tijdens de speeltijd of de refter de situatie in het oog houden) (zeker 2 grote politie bestelauto’s met toch vrij veel politiemannen).
  En dit dagelijks.

  Erg onwaarschijnlijk inderdaad, dat men daar dus binnenraakt.
  Je geraakt bovendien niet zomaar in het schoolplein, je moet eerst langs een kleine houten deur die amper een opening van 2 meter op 2 meter heeft.
  (zie foto)
  Verder is er één en slechts één toegang tot de lagere school, die kleine houten deur.

  Kortom: Met 2 zakken en een pet, en een bovendien niet aristocratische look of face, geraak je daar denk ik niet binnen!

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/basisschool.jpg

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close