Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De EU maakt de economie bewust kapot

De EU maakt de economie bewust kapot

Met het zogenaamde steunbeleid van de Europese Unie via de ECB (Europese Centrale Bank) aan de landen die diep in de schulden beland zijn onder toeziend oog van diezelfde EU, helpt de EU de Europese economie bewust om zeep. Dat is de stelling van de dag.

Griekenland moest financieel op de knieën gedwongen worden, omdat het land nogal lastig deed tijdens de Joegoslavië oorlog. Griekenland wilde de NAVO geen toestemming verlenen toestellen vanaf haar grondgebied op te laten stijgen. Inmiddels weten we waar inlichtingendiensten toe in staat zijn en we moeten ons dan ook niet verbazen dat het lenen van enorme stapels geld door Griekenland bij Goldman Sachs, ten doel had het land financieel uit te putten. De toezichthouders in Brussel hebben al deze leningen altijd goedgekeurd. En wat voor Griekenland geldt, geldt voor meerdere landen.

Inmiddels weten we hoe het geldscheppingsproces werkt en dat het helpen van landen door ze steunpakketten te geven in de vorm van nog meer schuld, niets anders is dan een financiële strop om de nek. De politiek en de media (namens de politiek) zorgen er voor dat u gelooft dat dit allemaal goed en noodzakelijk is. Wat zij niet laten zien is dat zij op deze manier bewust de economie in geheel Europa om zeep helpen. De werkeloosheid is dramatisch hoog in geheel Europa. Het enige wat zou werken is kwijtschelden van schulden door de centrale banken. Het feit dat ze dit niet doen, bewijst vooral dat er een machtsdrijfveer achter zit. Het uit het niets geschapen geld kan gewoon kwijtgescholden worden, omdat er niets tegenover staat. Het is simpelweg met een druk op de knop in een computersysteem ingevoerd.

De wereldeconomie wordt bewust op ramkoers gezet. Het is geen Europees probleem, maar een wereldwijd probleem. Maar in Europa wordt wel heel fanatiek gestuurd richting economische ellende. Het volk moet onder zware financiële druk komen te staan, omdat dit namelijk een basis schept voor de verlossende oplossing vanuit de verdere centralisering van de macht. Brussel wil dat het volk roept “Prima, bouw maar die Verenigde Staten van Europa, als we maar uit deze ellende verlost worden!“. Adolf Hitler heeft wel bewezen dat je vanuit een financiële crisis makkelijk een nieuw machtsblok kunt installeren. Ook heeft hij bewezen dat je een economie vrij makkelijk weer uit het slop kunt trekken door te investeren in plaats van te bezuinigen. Het geld wordt immers toch uit het niets gecreëerd, dus het is een kwestie van kiezen voor investeren; industrieën opbouwen en werkgelegenheid scheppen en niet het bewuste omgekeerde bezuinigingsbeleid van nu.

De veel te hoge schulden van landen kunnen simpelweg worden afgeschaft. Die reset moet er gewoon komen. Dit zal waarschijnlijk ook gepland staan op wereldschaal, maar omdat de ‘Problem, Reaction, Solution‘-regel wordt toegepast zal men dit alleen doen nadat het volk compleet uitgeput is en de centralisering van de macht accepteert en haar smeekt om een global reset van het geldsysteem. Bekijkt u ondertussen in onderstaande mini docu hoe de financiële crisis in landen als Spanje lijdt tot enorm leed. Geloof mij: dat verborgen leed vindt u in Nederland ook. De media laten u het gewoon niet zien.

468 ad

20 Comments

 1. “Inmiddels weten we hoe het scheldscheppingsproces werkt en dat het helpen van landen door ze steunpakketten te geven in de vorm van nog meer schuld, niets anders is dan een financiële strop om de nek”

  Een goed voorbeeld daarvan is het Marshall Plan, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Dat we daar nooit meer onderuit zijn gekomen blijkt wel uit de onuitputtelijke loyaliteit aan Amerika en dus de NAVO.

  • De Verenigde Staten van America is een corperatie van die 52 staten gesetteld zeg maar in de City Crown Temple in London welks eigendom is van Rothschilds and sons uit Frankfurt.
   De City in Londen is privaat van Rothschilds daar zij in 1815 De slag om Waterloo hebben ge financierd en gemanipuleerd op de beurs middels de Counsils zeg maar staatsobligaties.

   Het Marshallplan is niks anders als steun aan de grieken Napoleon etc.

   De Rothshilds hebben bijna overal het recht van de geldcreatie .
   En anders komen ze de democratiebrengen zie Kadaffi.
   Die had zijn eigen sharia bankieren.

 2. He he… Eindelijk trekt iemand de conclusie…
  In een wereld waar de waarde van de munt enkel nog bepaald word door de banken, is de crisis en keuze van hen.
  Een nep-crisis dus…. En natuurlijk schelden ze die schulden niet kwijt.
  Inderdaad, wij worden door Nazi-criminelen in een vierde rijk gemanipuleerd. Of wij tegen stemmen maakt niets uit.
  Dat gepraat over respect voor de bevolking was ook slechts een reclamepraatje… Men wil van de democratie af….
  Men wil een Elite-wereldregering. Jammer alleen dat we geen elite hebben…Slechts een genetisch gedegenereerde ,fascistische ,pedovriendjesclub die elkaar bij verenigingen als Minerva uitgewoond , sorry, ingewijd hebben. En trouw zweren.
  Zoals onze vrijmetselaars, die trouw zweren aan de koningin.
  Niet aan de waarheid of de democratie ofzo…
  Had onze koning niet belooft te staan voor onze souvereiniteit en onafhankelijkheid ?

 3. En inderdaad, als iemand hulp nodig heeft kun je twee dingen doen.
  Geld geven of geen geld geven.
  Je kunt natuurlijk ook tegen een hoge rente en onder allerlei voorwaarden geld uitlenen maar dat heet “Woekeren”. Profiteren, uitbuiten.
  Dat is geen helpen hé….

 4. Een grote reset ,maar wel allemaal alleen digitaal betalen wanneer de boel weer wordt opgestart. Doel bereikt, een gevangenis voor het leven.
  Of het ze gaat lukken is een tweede. Er zijn miljoenen mensen bewust van dit plan. Het verzet groeit op het internet, kritische tv stations worden opgezet, blogs in de duizenden.

 5. Ik vraag me af of dat als die Von Rompey duidelijk schubben en een staart zou hebben gehad, hij ooit op die positie zou zijn gekomen.

 6. Probleem, Reactie,Oplossing. volgens de hegeliaanse dialectiek dus. Dit wordt continue overal toegepast. De pers doet het meeste werk, er worden veel Problemen volledig verzonnen, de Reactie is vaak ook verzonnen, maar de oplossing is altijd echt.

 7. Dit scenario past uitstekend op “De Protocollen van de wijzen van Sion” (bestaat al honderden jaren), loopt geheel in lijn, zionisten verbergen zich onder de joodse bevolking, niet alle joden zijn zionisten. Zionisten misbruiken het jood zijn als je ze wil aanvallen. Anti-zionisten vertalen ze naar de media als antisemitisme en dat pikken die idiote no-knows van de media zo op.
  Grappig dat ik op deze protocollen ben gekomen door het boek van Hitler te lezen, zijn interpretatie was m.i. onjuist. Wie zegt dat ze een vervalsing zijn, moet maar even op de site van Henry Makow kijken hoe het echt zit want sommigen onder ons zijn meesters in het verdraaien van de feiten.
  Over de IMF etc: wel eens het boek van John Perkins gelezen, Confessions of a Economic Hitman, dan weet je hoe ze werken, tuig.

 8. de tekst van het “volks”-lied van onze prachtige EUdictatuur:

  Nu Europa is verenigd
  Laat het dan voor immer zijn;
  Moge de eenheid in verscheidenheid
  Bijdragen tot wereldvree.

  Moge altijd in Europa
  Vertrouwen en rechtvaardigheid heersen
  En de vrijheid van de volkeren
  In een groter vaderland.

  Burgers, laat Europa bloeien,
  Een groots werk roept jullie aan.
  Gouden sterren in de hemel
  Zijn de tekens die ons binden

  Ik voel machteloze woede bij zoiets.
  De werkelijkheid is omgekeerd, de waarheid staat op z’n kop.
  Degenen die dit verzonnen hebben verdienen een nekschot.
  Iemand die dit hardop durft te zingen moet ter plekke worden opgesloten vanwege misdadige stupiditeit.

 9. Soms vraag ik me af: Is er leven voor de dood.

 10. Dat Leven voor de Dood moet je ontdekken , AntideVriesmaffia ,
  dat is gewoon een kwestie van lef…
  “Als ik eraan doodga merk ik het vanzelf hé “

 11. Pas op. Wie van plan is mensen te executeren vanwege misdadige stupiditeit , bedreigt impliciet
  mijn halve familie, de vrouw van mijn leven , ons complete justitie apparaat , de gehele Politiek en de helft van de Nederlandsche bevolking….
  Laten we ff rustig aan doen.
  Je kunt bijvoorbeeld ook gewoon Joris Demmink in elkaar slaan.

  • @Bram Het een is te veel ok, maar het ander is te weinig ok?!!
   Laten we naast Joris D., Hans W., het halve konijnshuis, Kamer en B&W dan nemen, ok? 😉 😉

 12. De enige oplossing is volgens mij om het huidige systeem te negeren. Zoveel mogelijk spaken in de wielen te steken. Bezwaren maken b.v.

  Waar gaat ons belasting geld naar toe. We willen graag een specificatie van wat er met ons belasting geld gebeurt. Geen geld naar oorlog, geen geld naar subsidies voor multinationals. Als de multinationals 2% belasting betalen, willen wij dat ook. Gelijke monniken gelijke kappen.

  Begin in ieder geval met je eigen eten te verbouwen.
  Je eigen energie opwekken.

 13. 18 Tekenen die wijzen op een reset.

  1) De BIS (Bank for International Settlements en het prive speeltje van de Rothschilds) heeft een nieuw rapport uitgebracht, waarin wordt gewaarschuwd dat er zich een gevaarlijke hausse aan het ontwikkelen is die mogelijk tot een nieuwe grote financiële crisis kan leiden. Weten de centrale bankiers misschien iets dat wij niet weten of zijn ze al bij voorbaat bezig om de schuld ergens anders neer te leggen?

  2) Argentinië is in gebreke gebleven met het betalen van een aflossing van 539 miljoen Dollar

  3) Bulgarije doet zijn uiterste best om alles en iedereen te kalmeren vanwege de enorme bankrun die daar op dit moment plaatsvindt en die volledig uit de hand lijkt te lopen.

  4) In de afgelopen maand daalde het aantal leningen aan huishoudens in de Eurozone meer dan ooit tevoren. Waarom doen Europese banken op dit moment al het mogelijke om hun geld vast te houden?

  5) Het aantal werklozen in Frankrijk dat op zoek is naar een baan is wederom tot een nieuw record gestegen.

  6) Economieën door de gehele Eurozone vertonen geen groei of krimpen. Enkele voorbeelden: In het tweede kwartaal 2013 groeide de economie van Frankrijk nog met 0,6 procent, in het tweede kwartaal van 2014 geen enkele groei. De economie in Portugal kromp met 0,7 procent, terwijl de negen maanden daarvoor positieve cijfers liet zien.

  7) Japan heeft bekendgemaakt dat de consumentenprijzen sterk stijgen. En wel met een percentage zoals ze dat in geen 32 jaar hebben meegemaakt.

  8) Japanse gezinnen geven gemiddeld 8 procent minder geld uit dan een jaar geleden.

  9) Het is bekend dat Amerikaanse bedrijven een berg aan schulden hebben, maar China kan er intussen ook wat van. Waar de bedrijven in Amerika al letterlijk verzuipen in schulden doen de Chinezen er nog een schepje bovenop. De totale bedrijfsschulden in China zijn dan ook zo sterk gestegen dat ze die van Amerika gepasseerd zijn.

  10) Er is een Chinese accountant die waarschuwt dat 80 miljard Dollar aan leningen in China zijn afgedekt door frauduleuze goudtransacties. Wat zal dit doen met de prijs van goud en de stabiliteit van de financiële markten als deze beerput opengaat.

  11) Het Grieks werkeloosheidspercentage bedraagt op dit moment 26,7 procent. Het jeugdwerkeloosheidspercentage bedraagt zelfs 56,8 procent.

  12) Van de werkelozen in Griekenland is 67,5 procent al langer dan een jaar werkeloos.

  13) Het percentage werkelozen in de Eurozone als geheel ligt dit moment met 11,8 procent net onder het hoogste percentage ooit van 12 procent.

  14) De Europese Centrale Bank is zo wanhopig om de geldstromen weer op gang te krijgen dat ze zelfs een negatieve rente hebben geïntroduceerd.

  15) Het IMF van Lagarde voorspelt dat er 25 procent kans is dat de Eurozone tegen het einde van het jaar in een deflatie situatie terecht zal zijn gekomen.

  16) De Wereldbank waarschuwt dat het nu de tijd is om voor te bereiden op de volgende crisis.

  17) De oplopende spanningen tussen Amerika en Rusland hebben ook een economisch conflict tot gevolg dat steeds groter wordt. Rusland is bezig om zo snel mogelijk de Dollar de rug toe te keren en dit zal steeds grotere gevolgen geven voor het financiële systeem.

  18) Geheel onverwacht (voor de mainstreamers) blijkt dat de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van 2014 met 2,9 procent is gekrompen.

  Het bovenstaande zijn een aantal indicatoren over de werkelijke stand van zaken betreffende de wereldwijde economie en financiën.
  Eigenlijk hoef je alleen maar naar wat cijfers te kijken om te beseffen dat het huidige systeem het niet veel langer zal volhouden.

  De Amerikaanse samenleving als geheel heeft een totaalschuld van bijna 60 biljoen Dollar. Dat is een bedrag wat zo groot is dat het bijna niet in woorden te beschrijven is. We zullen poging doen. Stel je dat geboren was rond de geboorte van Christus. En iedere dag vanaf toen, meer dan 2.000 jaar geleden, zou je 80 miljoen Dollar per dag hebben uitgegeven. Dan nog had je nu nog niet zoveel geld uitgegeven als de totale Amerikaanse schuld.

  http://www.usdebtclock.org/

  Wanneer we kijken naar de totale schuldenlast van deze planeet als geheel dan komen we uit op …..

  http://www.economist.com/content/global_debt_clock

  De omvang van het risico van “de banken die te groot zijn om om te vallen” door hun volledig uit de hand gelopen handel in derivaten behelst op zijn beurt een bedrag van meer dan 700 biljoen Dollar.
  De wereld is één groot piramidespel geworden. Hoe lang deze zeepbel nog standhoudt weet niemand, behalve misschien Lagarde. Wanneer het klapt en dat zal het, dan gebeurt dat met een zodanig grote explosie dat je met je papiergeld de brandhaard kunt aansteken.

  Extra info:
  een duidelijke grafiek over de huizenmarkt met de verschillen in prijs.
  http://www.doctorhousingbubble.com/wp-content/uploads/2014/07/case-shiller-los-angeles-and-las-vegas.png

 14. De omvang van het risico van “de banken die te groot zijn om om te vallen” door hun volledig uit de hand gelopen handel in derivaten behelst op zijn beurt een bedrag van meer dan 700 biljoen Dollar.
  De wereld is één groot piramidespel geworden. Hoe lang deze zeepbel nog standhoudt weet niemand, behalve misschien Lagarde. Wanneer het klapt en dat zal het, dan gebeurt dat met een zodanig grote explosie dat je met je papiergeld de brandhaard kunt aansteken

 15. France Calls for the END of U.S. Dollar Reserve Currency!

 16. Als dit geen duidelijke tekenen zijn:

  Stocks Slide on Europe Debt Turmoil as Bonds, Gold Rise

  http://www.businessweek.com/news/2014-07-09/asian-futures-climb-with-rupiah-forwards-as-crude-slides

Trackbacks/Pingbacks

 1. De media, perceptiemanagement, list en bedrog, Anass zaak « - […] geloven dat terrorisme reëel is waardoor u bereid bent vrijheden in te leveren. U moet geloven dat bezuinigingen de…
 2. De Killer Cop in opmars « - […] in Egypte, de oorlog in Libië en Syrië. Allemaal planning. Ook de finaciële destructie van de Europese en wereldeconomie.…
 3. Destabilisatie Oekraïne doden en gewonden alibi EU ingrijpen « - […] Institute (OSI) te Brussel. Hij steunde Mabel en de oud-vicepresident investment banking bij Goldman Sachs – prins Johan Friso…
 4. U wordt tot slaaf gemaakt en heeft het nog steeds niet door « - […] hij zegt dat de crisis voorbij is. De crisis is nog maar net begonnen en is daarnaast ook nog…
 5. Asscher en zijn multiculti-rapport WWR: Wie hier is moet meedoen « - […] Het échte probleem is dat de superstaat Europa haar burgers in grote problemen helpt door deze crisis over ze…
 6. Europa is failliet, de superstaat maakt haar eigen volk kapot « - […] idee dat de centralisering van de macht tot verbetering leidt is failliet. Europa is failliet. En dat alles gebeurt…
 7. Bankrun-preventie door opname limieten « - […] Omdat de economie nu echt steeds verder bij de afgrond komt zult u de komende tijd gaan zien dat…
 8. Grote bankrun op komst in 2014 | Stop de bankiers - […] Nu zullen velen zeggen “Als je paniek gaat saaien krijg je een bankrun en dat is pas slecht voor…
 9. U wordt tot slaaf gemaakt en heeft het nog steeds niet door | Martin Vrijland - […] hij zegt dat de crisis voorbij is. De crisis is nog maar net begonnen en is daarnaast ook nog…
 10. Destabilisatie Oekraïne doden en gewonden alibi EU ingrijpen | Martin Vrijland - […] Institute (OSI) te Brussel. Hij steunde Mabel en de oud-vicepresident investment banking bij Goldman Sachs – prins Johan Friso…
 11. Leger oefent staat-van-beleg in Friesland | Martin Vrijland - […] de hypnose-status geactiveerd blijft en mensen het niet willen zien. Europa is haar volk in crisis aan het storten en bereid…
 12. Amerika en Europa gebruikten neo-nazi’s Oekraïne voor regime change | Martin Vrijland - […] onder de armoedegrens? Hoeveel werkeloosheid is er in Europa? Europa helpt haar eigen volk naar de filistijnen; is op…
 13. Verborgen armoede in Nederland, de media zwijgt | Martin Vrijland - […] Zorg voor een crisis: effect werkeloosheid en armoede […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close