Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Europese verkiezingen zijn een schijnvertoning

De Europese verkiezingen zijn een schijnvertoning

Iedereen die zich nog de referenda voor de Europese grondwet herinnert moet inmiddels wel weten dat de democratie in Europa niet bestaat. Dat democratie in zijn geheel niet bestaat en slechts de illusie van keuze is wilt u vast niet horen, dus vertel ik het u toch. Democratie zoals het zou moeten bestaan, bestaat niet. De echte democratie bestond ooit voor de schijndemocratie die de Europese veroveraars brachten in Amerika toen ze de indianen uitmoorden. De indianenstammen hadden geen centralisatie van de macht en hadden geen gevangenissen noch politie. De sociale verbanden waren simpelweg zo sterk dat de uitspattingen zichzelf reguleerden. De saamhorigheid van de groep en de besluitvorming via de stamhoofden werkten prima. Natuurlijk denken wij met onze zelfingenomen Westerse beschavingshoogmoed dat onze welvarende technologisch hoogstaande maatschappij nu eenmaal verder geëvolueerd is dan ten tijde van dat soort primitievelingen en dus is elk woord daarover eigenlijk vragen om cynische reacties. Toch nemen we onszelf blijkbaar graag in de maling dat we nu in een werkbaar systeem zitten.

Wat heeft die schijn van democratie ons nu eigenlijk echt gebracht? Ja, natuurlijk er is een rijke toplaag die zelfvoldaan cocktail drinkend in een luxe leventje zit en een iets minder rijke laag van uitvoerende klerken die het ook goed heeft: de bankiers, de ambtenaren, de accountancy en ga zo maar door. Er is namelijk sprake van een economisch piramidemodel en de democratie is slechts de illusie die gecreëerd is om mensen het idee te geven dat ze keuze hebben. Door wie is die illusie dan gecreëerd? Door de toplaag van die piramide natuurlijk! Zou u als u rijk was en veel macht had, het risico willen lopen die macht kwijt te raken door het volk een serieuze inspraak te geven? Nee toch? Dat is ook de reden waarom de referenda voor de Europese grondwet genegeerd zijn en Europa gewoon door gemarcheerd is om haar dictatoriale regiem verder uit te rollen. Natuurlijk kunt u op een partij stemmen, maar dat is slechts een kwestie van stemmen op de poppetjes die door de toplaag van die piramide opgeleid zijn in meerdere smaakjes. Net zoals u kunt kiezen tussen BMW, Mercedes, Volkswagen, Peugeot, enzovoort. U moet iets kunnen kiezen wat u aanspreekt.

De acteurs van de politieke partijen spelen een beetje in op onderhuidse gevoelens in de maatschappij. Die zijn bekend bij die toplaag van de piramide, want dat meten ze via allerlei instanties als de NSA, de AIVD en alle betaalde krachten in het veld waarvan u waarschijnlijk niet doorheeft dat ze een beetje bijverdienen door als informant op te treden. Uw Facebookpagina, uw telefoon, uw email, alles helpt deze elitaire toplaag informatie in te winnen over politiek sentiment. Daarnaast sturen ze zelf het sentiment actief door propaganda via de gecontroleerde media. Ja, ik begrijp best dat u dit allemaal liever niet wilt geloven. U gelooft liever in het plaatje waarin u leeft in een welvarend en vrij land waar zó veel mag en kan. Het kenmerk van een kudde is doorgaans dat de kudde bij elkaar blijft, omdat de schapen in de kudde denken dat de kudde veilig is. Dat de herder de schapen richting de slachtbank leidt, weet alleen de herder. Als u niet de moeite neemt om het piramide model te analyseren en de schaapherders eens onder de loep te nemen, voelt u zich veilig in de kudde.

Kijkt u bijvoorbeeld eens op welk fundament Europa gegrondvest is (zie ook hier). Verdiep u eens in de architecten van Europa en kijkt u eens naar de tekenen aan de wand in de Oekraïne, waar het nazisme weer compleet herleeft onder goedkeuring en steun van Amerika en Europa. Verdiept u zich in organisaties als de Bilderberggroep. Als u dan nog steeds gemotiveerd ben om de aan u gepresenteerde smaakjes van politieke partijen serieus te nemen kunt u altijd de moeite nemen om naar de stembus te gaan. Het enige dat u dan doet is dit ondemocratisch systeem en haar acteurs laten weten dat u ze nog geloofwaardig vindt. O ja, het argument “Wie niet stemt mag ook niet klagen” is trouwens door diezelfde politici bedacht die u die illusie van keuze voor moeten houden. Wie stemt heeft geen recht meer om te klagen, want wie stemt geeft goedkeuring aan dit dictatoriaal systeem dat doet alsof ze democratisch is.

Bron linkvermeldingen: Relay-of-life.org, truthseeker1313.com, Volkskrant.nl, sites.google.com

468 ad

19 Comments

 1. En zo is het!! Eén en al hersenspoeling via tell ly vision en overige media.
  Mijn eigen bijdrage in deze:
  http://donquijotte.wordpress.com/2014/05/09/start-met-uw-eigen-bevrijding-en-stem-niet-bij-de-komende-eu-verkiezingen/

 2. Een wel heel belangrijke vraag blijft; Wie zitten er achter het nazisme? Ik raad iedereen aan eens op onderzoek uit te gaan en uw mening te vormen.

 3. Who own you?

 4. Ik woon in NO Thailand. Deze plek is uniek in de wereld omdat in de dorpen de mensen nog bijna hetzelfde leven als de afgelopen duizend jaar. Afgezien van dat ze nu stromend water, electriciteit, mobiele telefoons en brommers hebben is er verder nog steeds niet heel veel veranderd. Met name de sociale structuur is nog helemaal in tact. Studenten van universiteiten uit de hele wereld komen daar naar toe om die sociale structuur te bestuderen. Waarom, omdat deze structuur duizenden jaren bewezen heeft uitstekend te werken. Helaas vernietigt de westerse invloed nu deze structuren omdat deze mensen nu ook geld nodig hebben om te overleven. Toen ik 10 jaar geleden in zo’n community neerstreek werdt geld hofdzakelijk gezien om mee te gokken, benzine voor de brommer te kopen of een telefoonkaart. Veel mensen ruilden hun eten of haalden het gewoon uit de natuur of het rijstveld. De zoon van mijn vriendin die bij mij in huis woont kost mij nog steeds nauwelijks geld aan eten.

 5. @Loveulongtime2 (pfff wat heb je toch een lange naam 🙂 )

  Inderdaad kleine sociaal coherente gemeenschappen zijn het meest natuurlijk en sterk.
  Echter de ‘westerse’ beschaving(quod non) is totaal doorgeschoten.
  Het kan allemaal anders en dat kan alleen maar als iedereen van ‘laag tot hoog’ zich bewust wordt van de misstanden en de doodlopende weg waar we ons op bevinden.

  Wellicht om maar een beginnetje te maken met de discussie zou je ieder stad, het hele land in moeten inrichten als een indianendorp, als een soort super Buurtscahppen met locaal gekozenen, met locale buurthoofden rechters en ordehandhavers etc.

  p.s. ik denk maar even hardop…. 🙂

  • excuse de vele taalfauten

 6. Advies Dr Rath:

  Wat de meeste Europeanen niet weten, is dat 28 ‘EU-commissarissen’ de echte heersers van Europa zijn.
  Woont u in Europa, dan is uw enige reële optie voor deze verkiezingen dan ook om NIET te stemmen. Iedere andere actie is een stem voor een ondemocratische “Brusselse EU”.
  EU Facts:
  http://www.eu-facts.org/en/roots/index.html

  http://boinnk.nl/blog/75039/advies-van-dr-rath/

  http://www4nl.dr-rath-foundation.org/extras/eu_elections_2014/index.html

  De meeste mensen kennen deze man nog wel misschien hiervan:

  Dr Rath EU Politiek Perspectief

  http://www.youtube.com/watch?v=CdLgcwFcCkQ

  Maar omdat de mens nog steeds geïndoctrineerd is dat zijn stem wellicht iets kan veranderen zal de massa er toch weer intrappen en vrolijk morgen gaan stemmen.

  Het heeft geen enkele zin.

  It’s a big club. Wij zijn geen lid van deze club , dus waarom stemmen?

  Deze club kan alleen maar stand houden zolang de mens zijn stem verkwanseld aan deze EU toneelspelers/graaiers.

 7. En het zieke westen gaat maar verder met het spinnen van propaganda tegen Rusland.Zet die propaganda tv toch uit mensen,want ze liegen. Rusland durft het allemaal beter aan te pakken.
  Nogmaals, de mens heeft de bevoegdheid om de listige slang de kop af te hakken figuurlijk gezien.
  Monsanto en de mensen die daar werkzaam zijn dat zijn mensen die door invloed van de listige slang zich hebben laten beïnvloeden en misleiden.

  Petje af voor een moedig besluit van Rusland:

  ‘Russia Puts GMO Genie Back In The Bottle’

  http://counterinformation.wordpress.com/2014/05/20/russia-puts-gmo-genie-back-in-the-bottle/

 8. De sheeple stemmen zichzelf naar de slachtbank.

  The people don’t know their true power…:

  http://archive.kubatana.net/html/archive/opin/120702kuba.jpg

 9. Iets anders maar toch in verband met Brussel:

  There’s No More Corn On The Brasos (met dank aan die EU puppets in Brussel die monsanto goedkeuren en de nazi/bilderberg chemtrailtjes)
  Ooit was de aarde een paradijs,maar het mocht helaas niet zo zijn/blijven.

 10. hallo ik ben iet zo van reageren enzo ma jullie zeggen dus dat je eigenlijk niet moet gaan stemmen. vind ik oke doe ik al jaren niet. maar as ik dan naar beneden scroll zie ik reclame van stem 22 mei op d66. vind ik dan weer apart

  • Ja dat is Google adsense. Die past advertenties aan op het interessegebied van de lezer. Zo zie je maar hoe er gepusht wordt.

 11. ah oke lol viel me op verder goed stuk

 12. EMPTY SEAT NUMBER 666
  The Vacant Seat Number 666 in the European Parliament

  http://www.jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/seat_666.htm

  Wie gaat nu nog EU stemmen dit wetende?
  THE BEAST ! EMPTY SEAT 666 ? The UN and lucifers trust .

 13. Goed stuk.

 14. We kunnen dus gevoeglijk stellen dat de inval in Oekraine niets anders tot doel had dan Rusland uit zijn tent lokken om ons Europeanen er enkele maanden voorafgaand aan de verkiezingen van te laten doordringen hoe belangrijk het is om de EU in stand te houden?

 15. Farage verstoort het feestje van Martin Schulz

  http://www.geennieuws.com/2014/07/farage-verstoort-het-feestje-van-martin-schulz-video/

  hahahahaha Farage keert z’n rug naar die debiele EU charlatans terwijl ze luisteren naar het trieste EU beethoven lied.

  Ze hadden beter “nearer my god to thee” kunnen spelen hahahahaha

 16. Nigel Farage – First speech in the new European parliament

  Nigel Farage: ‘We praten voor dovemansoren’ (ondertiteld)

  http://www.youtube.com/watch?v=p0l8_5bCCLE

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close