Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De invloed van Kraftwerk op de muziekindustrie en de Saturnus cult symboliek

De invloed van Kraftwerk op de muziekindustrie en de Saturnus cult symboliek

Voor iedereen die het begrip Saturnus cult nog niet helemaal moe is geworden wil ik het toch nog graag 1x bespreken naar aanleiding van een documentaire die ik keek over de muziekgroep Kraftwerk. Je kunt het eigenlijk geen band noemen, omdat het de eerste groep muzikanten was die gebruik maakten van geluidssamples en computerachtige geluiden in de periode dat er nog geen personal computers bestonden. De band werd opgericht in 1970 in Düsseldorf en kreeg recentelijk nog een eerbetoon aan 1 van hun nummers door middel van een cover van de band Coldplay. Dat nummer heb ik hieronder geplaatst, zodat u herkent over welke muziek ik het heb. De band was van grote invloed op de muziekindustrie en stond onder meer aan de basis van de techno scene. De muziekstukken die Kraftwerk samenstelde en de visuele expressies die daarbij geleverd werden in de vorm van albumhoezen en videoclips wekten bij mij bij het weerzien eigenlijk verbazing met de kennis die ik nu heb. Alles wat Kraftwerk heeft geproduceerd is eigenlijk wel te plaatsen in het rijtje van het boek 1984 van George Orwell en het boek Brave New World van Aldous Huxley. In feite gaat het nog een stuk verder. De visionaire producties van Kraftwerk doen vermoeden dat de band – die wisselende leden kende – niet zomaar muziekkunstenaars en visionairs zijn, nee het heeft er alle schijn van dat zij zuivere insiders van de cult zijn die ik hier zoveel besproken heb; de Saturnus cult.

kraftwerkDe documentaire op de Belgische zender Canvas, die u vast nog terug kunt kijken via de website van canvas.be (op de datum zondag 15 februari 2015), gaf al aan dat het voor veel fans onduidelijk was of de bandleden nu hetero of gay waren. Daarnaast was hun uitstraling en voorkomen vaak androgyn. Dat wil zeggen dat ze zich gedroegen als halve robots en hun voorkomen aseksueel was. De trouwe lezer van deze website zal dat waarschijnlijk al enigszins herkennen. Bekijkt u het plaatje rechts, dan moet de symboliek al beginnen te dagen. Voor de nieuwe lezers zal ik het kort toelichten.

Om te beginnen zien we de piramidesymboliek die tegenwoordig vrij gangbaar is binnen de muziekindustrie en steeds openlijker gepropageerd wordt. Dat is het symbool van de illuminatie, de toplaag van de vrijmetselarij. Maar daarvan weten we inmiddels dat het slechts een onderdeel is van de grote cult die de wereld vanuit het Vaticaan in Rome bestuurt, namelijk de Saturnus cult. Daarnaast zien we de zwart-rood kleuren, ook wel de kleuren van het communisme en het fascisme genoemd, maar feitelijk de kleuren van diezelfde Saturnus cult. De in de documentaire van Canvas genoemde moeilijk te definiëren seksuele status van de bandleden past helemaal in het plaatje van de Saturnus cult, waarover ik in dit artikel het e.e.a. toegelicht heb. Dat is wederom een verwijzing naar de hermafrodiete status van de Baphomet waarin men de mensheid wil transformeren. Dat is ook de reden dat de gender ideologie – door mij ook wel homopropaganda genoemd – zo gepusht wordt en leerlingen al op de basisscholen te horen moeten krijgen dat ze ook transgender kunnen zijn en geslachtsverandering kunnen ondergaan (zie hier, hier en hier). Het is de reden dat het begrip transgender steeds vaker besproken wordt en gepropageerd wordt. Het is de reden dat Conchita Wurst het Eurovisie Songfestival moest winnen.

Het meest indrukwekkende van de band is wel het evangelie van het transhumanisme waarmee hun muziek doorspekt is. Dat doet al helemaal vermoeden dat zij niet zomaar een kunstzinnige expressie van vernieuwende muziek representeerden, want slechts insiders van de Saturnus cult kunnen weten dat de samensmelting van mens en machine het hoofddoel van deze Saturnus cult is. Daarmee worden alle heersende mind control middelen verwezen naar de prullenbak en wordt de ideale situatie gecreëerd voor het definitief gevangenzetten van ‘de vrije wil van de mens‘. Controle over het menselijk brein is de ultieme vrijheidsinperking. Waar nu nog religie en geld als slavenketting dienen, is de ultieme methode om de mens te knechten te bereiken door het menselijk lichaam – en dan vooral ‘het brein’ – te koppelen aan de ‘machine world’ oftewel aan het internet. Het nummer ‘computer love’ is daar een uitstekende weergave van, maar ook ‘Numbers‘ lijkt te refereren naar een matrix-achtige wereld. Natuurlijk kan het zo zijn dat de heren – wat je ook zou kunnen denken van George Orwell en Aldous Huxley – een vooruitziende blik hebben gehad en de mensheid hebben wilden waarschuwen. Veel waarschijnlijker lijkt het mij persoonlijk dat zij insiders zijn die de wereld laten zien wat het doel van de Saturnus cult is. Het is slechts aan de mensheid wat ze er mee doet. The Brave New World is almost completed.

Bron linkvermeldingen: canvas.be

468 ad

23 Comments

 1. Computers bestonden wel al in die tijd, we hebben het over de jaren 70!
  Ze gebruikten sythesizers en sequencers die al ic’s bevatte (integrated circuits) soort van computer chips.
  Wel allemaal nog analoog, digitale muziek kwam pas in begin jaren 80. (ben een synth fan)
  Ik heb de lp Trans Europe Express, ik weet weet nu waar Trans voor staat Trans-humanisme.
  Kan niet ontkennen dat ze pioneers waren op muziekgebied en de new romantic periode hebben ingeluid.

  De invloed van de cult op de muziekindustrie is er vanaf het begin ,dat er plaatjes worden geperst, qua symboliek is het echt in de open gekomen door de clips met de komst van Mtv in 1983, daarvoor zag je veel verborgen occulte boodschappen op lp hoezen, denk bv aan de Rolling Stones on her satanic majesties request.
  Zonder de cult wordt je geen “super” ster, daar wist Michael Jackson alles van.

 2. Ik heb ook steeds sterker het vermoeden dat het vrije internet (waarin de sekte van Babylon zich steeds openlijker bloot geeft en ook hun agenda via internet steeds meer openbaart) de Cabal juist sterker in het zadel helpt. Terwijl we ons bezig houden met wat “zij” via hun geheime diensten vrij en prijs geven op het internet, heeft dat als uiteindelijke als doel, dat ze bij ons de collectieve gedachte laten postvatten, dat we niet tegen ze zijn opgewassen, en dat door hun plannen en waar zij toe in staat zijn, wij ons machteloos gaan voelen en ons overgeven en uiteindelijk mee te gaan in de agenda van die cult.

  Doordat internet een sterk magnetische uitwerking heeft op de gemiddelde persoon, gaat ons energie daar meer en meer aan verloren, waardoor we de kracht verliezen om actief vanuit een collectieve gedachte en georganiseert, hun agenda in de kiem kunnen smoren.

  In de tussentijd boeken zij steeds meer vooruitgang, overeenkomstig hun agenda en worden ze daar niet in gestopt. Dus nog dieper ons laten lokken te willen kijken in the rabbit hole, zal een averechtse uitwerking hebben, we gaan dan lijken op hijgende honden die de “cultmeesters” met hun worsten in de hand, volgen richting een toestand van complete inactiviteit en zelfs kan leiden dat men op ” subconsciousness” al zodanig door die info is ingewijd om de luciferische heerschappij, niet alleen aanvankelijk te gaan haten, maar geleidelijk aan te gaan gehoorzamen en uiteindelijk te gaan liefhebben. Een stappenplan zeg maar die ze voor ogen hebben, om ons, zonder dat we dat in eerste instantie door hebben, alsnog op de knieen te dwingen tot overgave. Ik hoop dat het kwartje bij de meeste niet te laat valt.

  • Het is toch niet zwart wit Freeman,
   Het feit dat wij hier met z’n allen reageren als cyborgs geeft wel te denken inderdaad, we zijn huiverig om trans-humanisme , maar we communiceren al als robots.
   Persoonlijk heb ik niets tegen technologie als zodanig , het is maar wat je ermee doet.
   Voor de mensen hun welzijn of om mensen langzaam te programeren in de donkere agenda, waar het duidelijk naar toe gaat (1984 scenario).
   Dus is het goed dat Martin daar over schrijft, zoadat mensen een keuze kunnen maken.(de vrije wil).
   Bij mij is het kwartje al lang gevallen,
   de vraag voor mij is wie stuurt dit alles aan, wat is het dat het aanstuurd en waar komt die technologie vandaan?
   Het wordt me ook steeds duidelijker en dat geeft ook een bepaalde voldoening.
   Meer rabit hole artikelen!
   Vergeet ook niet dat jij met je kennis misschien voorop loopt ,op het gemiddelde leespubliek (dat bedoel ik niet denigrerend).

   • Eenmaal erin gezogen, wordt het heel donker en donkerder, zodat je donker zult worden en niks meer kunt zien, geen daglicht, en dus geen leven en geen betekent volledig gedehumaniseert, de meeste mensen zijn dosiele idioten, hebben geen wil, hun wil is al van kinds af aan gebroken, en denken dan via hun baan, wanneer dan 1 van hun sub-persoonlijkheden is aangezet, geactiveerd en geweten op NUL, mij de wil van hun meerderen op te leggen. NEE, geen begrip voor, kan er zo langzamerhand ook geen begrip meer voor opbrengen, en ik zou het ook nooit willen.

    De grijzen daar zijn er teveel van in deze wereld, dat is ook het nadeel, van die idioten, die een slavenmentaliteit hebben, ze willen het zelf, dat is dan hun keus dat ze liever slaaf willen zijn dan een vrije.

   • Ik doe niet aan relativeren, dat hebben ze ons willen verkopen, relativeren is satanisch, dat is een controle-middel om als heersers je slaven te downplayen, ze in het gareel te houden, te pacificeren, ze rustig te stemmen, relativeren, gehad met die slavenmentaliteit, daar kun je de oorlog niet mee winnen, voor dat soort mensen, die de intentie niet hebben om zich te bevrijden, de kiezen voor vrijheid, MOETEN BIJ MIJ ECHT UIT DE BUURT BLIJVEN, DE LAFAARDEN, MISERABELE IDIOTEN!! Daar zeg ik nee tegen.

   • Ik ben al lang door zo’n donkere fase heengegaan (en heftig ook), dat was in de tijd van Argusoog
    Freeman, waar jij ook vaak aanwezig was en ik ook.
    What doesn’t kill you make’s you stronger zoals de Engelsen zeggen.
    Je hele wereld staat op z’n kop als je zaken gaat uitzoeken, omdat je erachter komt dat alles gestuurd wordt door dezelfde kabal, ALLES.
    (Scholen, kerk, main stream media, politie, rechters, universiteiten, vrijmetselarij, politiek, ).
    Maar het maakt je ook sterk, met de kennis van nu , door veel te lezen, heb ik menig ambtenaar al onder de tafel gepraat en zodoende voor elkaar gekregen wat ik voor ogen had.
    Waar ik mee wil zeggen dat je het systeem tegen het systeem kan gebruiken.
    Begrijp me niet verkeerd Freeman, ik ben het vaak met je eens, maar als je midden in dat “saturnische’ systeem leeft, zoals ik in een grote stad, moet je wegen zoeken om het jezelf niet al te moeilijk te maken ,want je wil ook nog wel een beetje genieten van de mooie dingen,
    dat noem ik een middenweg, noem me laf. Ik vraag me af hoe jij leeft.
    En die idioten (ik noem ze de goe gemeente) kom je 24/7 tegen, die worden ook nog wel eens met hun neus op de feiten gedrukt, dan is het waarschijnlijk te laat voor hun, eigen schuld ,ze hebben nu alle mogelijkheden om het uit te zoeken, zolang het nog kan (E-ID komt eraan en internet gaat gereguleerd worden)
    Voor mij ligt de absolute grens bij de biometrie en de geimplanteerde chip ,pas dan komt het punt dat ik het systeem ga verlaten of misschien al eerder.
    Moeten we niet eerst door het donker om het licht te bereiken?
    Was er niet een verlicht iemand die zei,
    “de waarheid zal u bevrijden’

    Vragen, vragen, vragen

   • MineurF, waren ze in de minderheid, dan zou het geen ramp zijn, maar nu ze de overhand hebben is het een ramp, en als je dat laat voort woekeren, dan word je overlopen, niet dat ik dat zou toestaan, om door dat soort ” gevaarlijke schapen” de les te laten lezen. Dan heb ik het nog eens over de CABAL, die bewijzen van spreken nog niet eens met een schop om kunnen gaan, laat staan met een wapen, voor hun heb je in feite nog het minste te vrezen, je zult moeten vrezen voor degenen die hun ordes opvolgen, die op die levensgevaarlijke knopjes drukken om dat t hun bevolen. Die categorie, dat noem ik levensgevaarlijke kankergezwellen, als het erop komt zullen de meeste van hun de bevelen opvolgen, zoals vermoorde, martelen, gijzelen, oppakken, kapot slaan, plat spuiten, liegen, bedriegen en manipuleren en nog 1000 andere dingen meer.

   • als het erop komt zullen de meeste van hun de bevelen opvolgen, zoals vermoorde, martelen, gijzelen, oppakken, kapot slaan, plat spuiten, liegen, bedriegen en manipuleren.

    Oh zeker, dat heeft het verleden aangetoond, maar dan ben je toch weg hier uit dit land, als het zover is.
    Wij volgen de ontwikkelingen.dus weten wanneer het tijd is om te gaan, vechten kan ook.
    Sommige van deze dingen die je beschrijft gebeuren al met mensen ,die het plaatje gaan zien en doorflippen, maar als je zorgt dat je niet labiel bent en probeert fit te blijven, dan kan je redelijk, je dingen nog doen en het systeem omzeilen.
    Ze hebben nog niet gewonnen, zelfs vanuit de goe gemeente hoor ik wel eens wat, dat ik denk he he men is iets aan het vermoeden.

    En verder vind ik deze wel een goede, uit de satanische bijbel regel 11,

    When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

   • Weg uit dit land gaan wanneer het zover is? Het is overal in deze wereld, ik kies er voor om niet weg te lopen, m n rug niet te tonen door op de vlucht te slaan.

    Zelfs zwart werken is wit werken in mijn optiek geworden, ik wil het geld alleen nog in m n hand betaald krijgen, niks meer via banken, welke idioot werkt nou bij een bank om zijn mede landgenoten te helpen in slavernij te storten? Als kinderen het recht hebben op onderwijs via een schoolsysteem aan de overheid gelieerd. Dan rust daar geen plicht op. Waar er rechten zijn kan men kiezen, gebruik te maken van dat recht, of om er geen gebruik van te maken, en ik ben als ouder verantwoordelijk voor de opvoeding, begeleiding en onderwijs voor mijn kinderen, niet de Staat, ik erken geen enkele Staat, die meent boven mij te moeten staan, ik ben geen bi-lateraal contract met ze aangegaan door akkoord te gaan als burger te fungeren om de Staatsmachine draaiende te houden. Dus nee, ik kies dus heel bewust om niet langer by consent me te onderwerpen aan de Staat en medeplichtig te zijn aan slavernij en tirannie.

    Hoe meer mensen dat doen, des te groter de kans wordt om te stoppen wat op ons afkomt, des te meer mensen samen gaan werken, des te makkelijker men zich staande kan houden als je je losmaakt van het systeem.

    De realiteit is, dat dat zal gebeuren, maar veels te weinig, of je wakker bent of niet, iedereen weet dat dit systeem niet deugd, iedereen weet dat, het komt gewoon aan op de mentaliteit van mensen, that s it.

   • Er zijn wel plekken waar je naar toe kan gaan en redelijk buiten de grid kan leven.
    Op dat gebied zijn er duizenden initiatieven, maar dat is een grote stap, dat doe je niet een twee drie.
    Echt zelfstandig worden is ook je eigen eten verbouwen, energie opwekken enz.
    Aangezien het topic muziek is kan ik je een mooi voorbeeeld geven.
    Herinner je nog de KLF een pop house band uit de 90’s?
    Die hebben al hun royalties opgehaald bij de bank, een paar miljoen pond , deze in een koffer geplaatst en op een heuvel in Engeland als statement in de fik gestoken.
    Vervolgens hebben ze zich helemaal naar de natuur teruggetrokken met een grote fuck you, naar het systeem, zo kan het ook.
    Het probleem met Nederland is, dat het te klein is om zoiets te doen, alhoewel er een club bezig was om een stuk land te claimen.
    Of je met die mensen in een commune wilt wonen is maar de vraag, het moet wel klikken.
    In de tussentijd moeten we ermee dealen en hun met het woord bestrijden, wat gelukkig nog kan.
    Exposen!!!

    Als 12.000 FB volgers nu even 10 cent storten bij meneer Vrijland is het target gehaald voor deze maand en kunnen we blijven communiceren en delen van belangrijke info, it ain’t over till the fat lady sings!

   • Wat stelt die Elite nou voor? Moet je voor de Elite bang zijn? Of voor degenen die slaafs doen wat zij hen bevelen? Politie, militairen ect ect. De Elite is al geexposed. Om heel eerlijk te zijn, het zal mij een zorg zijn de Elite, echt waar, zij denken indirect mijn leven te moeten bepalen, maar ik verleg voortaan meer de aandacht naar degene die direct verantwoordelijk zijn om ons te vertellen wat wij moeten doen en niet doen, omdat zij de bevelen van hogerhand uitvoeren, en het doen, hebben met hen te maken, met die categorie mensen.

    Het komt gewoon aan op de mentaliteit van die mensen, de meeste beschikken toch over een goed verstand, dan zou je toch zeggen dat ze voldoende onderscheidingsvermogen zouden moeten hebben in verband met hetgeen zij denken te moeten uitvoeren wat “vaak” gewoon principieel fout is. De meeste zullen toch wel weet hebben van ethisch en moreel handelen? Hoe zit het toch met heel veel van die mensen die op de 1 of andere manier, de ziekelijke neiging hebben om heel slaafs in alles zo n beetje hun meerdere te gehoorzamen tegen beter weten in? Zoals dat in een piramidale-hierarchie gebeurd. Dat boeit mij nu. Wanneer iemand die in rang boven hen staat en zegt springen, en voordat zij springen de vraag stellen, hoe hoog? En dan salarisverhoging krijgen voor debewezen diensten, voor de gehoorzaamheid die
    zean de dag heeft gelegd. Dat is heel opmerkelijk, denk niet dat dat met de Elite te maken heeft. Nee, ik denk dat dat echt te maken heeft met de mentaliteit van dat soort mensen, graai-cultuur, hebzucht, egoisme, irrationele angsten, eigenbelang ect ect.

    Want feitelijk komt het, om ff te generaliseren, erop neer, dat heel veel mensen heel makkelijk te corrumperen is, dan zijn ze heel makkelijk bereid om een oogje dicht te knijpen, daarbij stompt het geweten ook af. Dusheel makkelijk te corrumperen is, worstje voor houden en dan zetten ze het geweten op 0, net zo makkelijk. En dan nemen ze het niet zo nauw om ethisch verantwoord te handelen.

    De Elite, hebben die wel zoveel macht? Mensen zijn wel doorgaans gevoelig gemaakt voor autoriteit, dat wel, maar ja, moet je dat je hele leven lang gevoelig zijn voor autoriteit in de wetenschap dat ze het vaak niet waard zijn, zo leert de geschiedenis. De Elite heeft een grote 0, een cero, want als je de meeste mensen erop aan spreekt, over corruptie en alle misstanden en dat de politiek een grote poppenkast en misleiding is, dan beamen ze dat, de meeste mensen hoe je ze daarop niet te wijzen.

    Dat vraag ik me af, wat bezielt de moderne mens zo, om dan toch te prefereren de corruptie in stand te houden? Ik denk dat het te maken heeft dat die mensen zelf gewoon immoreel leven en daardoor zelf corrupt zijn. De Elite is in deze niet de enige partij die corrupt is, anders zou het onmogelijk zijn, dat het slavensysteem van tirannie en hebzucht ect ect, zich hebben kunnen ontwikkelen.

   • Wat ook heel raar is, dat heel veel mensen deze site bezoeken, echt heel veel, maar de meeste van die lezers de schrijver nog geen 1 Euro overmaken op zijn rekening. Niet dat dat zou moeten, maar gezien zijn situatie, lijkt mij dat gewoon normaal in ieder geval hem daarin tegemoet te komen.

    Ik vind dat best wel veelzeggend, eigenlijk voorlopig zegt het mij voldoende. Zouden er niet minstens 100 lezers zijn, die makkelijk 10 Euro maandelijks zouden kunnen missen, ik denk het wel, want ik ben er zeker van dat er mensen deze site bezoeken, die heel royaal in de centen zitten. Gierig misschien? Broederschap? Die is er vooral met de mond, dat weet ik uit praktijk, hoe is het eigenlijk met ons gesteld? De Elite dit, de Elite dat, we geven de Elite teveel kredits, terwijl ze een CERO zijn zonder ons, ze leven door ons, en wij jagen op elkaar en wij bouwen onze eigen gevangenis. De ascensie, ja, de ascensie, de boeken staan er vol mee, die hebben goed kunnen boeren de afgelopen 15 jaar zo n beetje, we kunnen het werd er geroepen, maar willen we het ook, dat is een cruciale vraag.

   • Freeman ik ben het eens en niet met je eens.
    Neem nu die lijst van de bankiers die zogenaamd allemaal zelfmoord hebben gepleegd, wel honderd geloof ik, binnen een paar jaar.
    (zie Niburu)
    Dat waren mensen zoals jij en ik , die misschien ook wel iets wilden veranderen bijvoorbeeld coruptie aan de kaak wilden stellen, zijn dat dan allemaal slechte mensen, nee.
    Is ome wijkagent een slecht mens, als hij met een deurwaarder bij mijn buurman aan de deur komt en mij gelijk geeft ,als ik hem zeg dat ze beter bij sommige bankiers het slot kunnen gaan open breken, nee een beetje een slome duikelaar die met z’n oren staat te klapperen als ik hem over Demmink vertel, maar wel luistert.
    Is een 18 jarige puber fout als hij voor het leger kiest, nee die arme jongen heeft teveel computerspelletjes gespeeld en lijkt het wel spannend ,totat z’n been eraf wordt geblazen.

    2000 jaar programeren beste Freeman, krijg je uistekende orcs van, probeer het niet al te zwart wit te zien als ik zo vrij mag zijn.
    Er zijn ook goede ontwikkelingen, zoals de ons geld petitie, tergend langzaam, maar er is beweging.

   • Ja er zijn ook vele psychiaters wereldwijd die zelfmoord plegen, zouden ze last hebben van hun geweten? Ik denk dat die bankieren last van hun geweten kregen, dat denk ik, of konden niet meer met de druk omgaan.

    Men is al corrupt, als men voor een bank werkt die geld uitleent tegen rente, dat je iemand in de schulden werkt op die manier, die gaat lenen tegen rente, is niet veel beter, liggen daar achterliggende motieven aan ten grondslag? Denk het wel, heeft het alleen maar met conditioneringen te maken? Denk het niet, het zegt ook iets over het individu zelf. En het beste wat je moet doen, om je geweten op te schonen, is daar weg gaan, en niet langer voor zo n bank werken. En de mensheid doet er goed aan om niet te willen lenen tegen rente, ze worden niet verplicht te gaan lenen, je stapt er zelf naar toe, landgenoten die elkaar tot slaaf maken? Moreel verwerpelijk. Sorry, maar ik betaal daar niet de prijs voor, omdat de Staat wilt lenen tegen rente bij de banken, waar ik dan borg voor moet staan, mij te rijgen aan de slavenketting? Nee, als zij het spannend vinden om mensen te overheersen, omdat ze teveel in hun verleden slechte films hebben gekeken, zal mij een zorg wezen.

    Om agent, is als hij in dienst is, hoe slecht of goed hij/ zij is, is niet belangrijk, hij/zij werkt voor een criminele organisatie, of hij het weet of niet, want als ik hem daarop wijs, of hij als mens goed is of niet en zelfs als mens mij gelijk geeft, als het erop aankomt, zal hij mij arresteren, want hij/zij handelt niet als mens, maar als agent/personage, het geweten gaat op CERO dan, bevel is bevel, waar ik respect voor heb is voor agenten en militairen, die opstaan en ontslag in dienen, om een goed geweten te bewaren.

    Is die puber fout die in het leger gaat? 30 jaar geleden waren de kinderen van 12 gemiddeld volwassener dan mensen van 25 nu, die met hun mobieltje in de hand lopen te spelen. Wie is fout? Is de illuminati fout? Is een verkrachter fout? De wereld is maakbaar, of moeten we nu overal begrip voor gaan opbrengen? Zijn er geen grenzen, mogen we die niet stellen? Heeft een jonge man van 18 totaal geen moreel besef? Zijn die ouders niet bij hun hoofd of hebben ze het niet geweten dat dat soort spelletjes schadelijk kunnen zijn voor de ontwikkeling van het gedrag van kinderen? Moet alles dan voorgekauwd worden?

    Probeer dan ook de Elite niet al te zwart te maken? Jij kan mij niet vertellen, dat alleen maar door externe programmeringen, mensen totaal de weg kwijt zijn, dat was ik toen ik klein was ook niet, en heel veel kinderen vandaag de dag ook niet, en dat zegt ook iets over die individuen.

    Ik heb een taakstraf gehad, en ik werkte toen met een aantal mensen die ook een taakstraf hadden, en 1 van hen, werd veroordeeld tot een taakstraf en was militair bovendien, omdat hij met een kip aan het zwaaien was en die met een slinger weg wierp, daar werd aangifte van gedaan tegen hem en hij werd veroordeeld tot een taakstraf. Als je hem op de man af zou vragen, vond je dat wel nodig om te doen? Wat vind je er nou van? Dan weten ze het wel. Ligt niet alleen aan de opvoeding en de omgeving, ligt gewoon ook aan de mens zelf, er zijn gewoon grenzen, en elk weldenkend mens, weet meestal heel goed wat niet te doen en wel te doen, de keuze is aan hun. Je hoeft een volwassene vandaag de dag echt niet de les te leren, maar ze kiezen er voor om evil te doen, is spannend, is in, is mode, je zult dadelijk mode krijgen, dat men half naakt loopt, en veel mensen gaan er in mee, veel meelopers, als je ze op de man af vraagt, wat vind je er nou echt van dat je er zo bij loopt? Vele weten het wel dat het gekke werk is, maar zeggen tegelijk, het is deze tijd, het is in, je leeft maar 1 keer, en ik dat dat het is, mensen willen in een tijdelijke leven en in hun kracht van hun leven, totaal out of the box gaan, nu kan het de vrijheid is hun gegeven, dank zij de Elite, de Elite geeft het groene licht gegeven, gezegend die vrije wereld.

   • 30 jaar geleden waren de kinderen van 12 gemiddeld volwassener dan mensen van 25 nu

    Klopt vandaar dat ik dienst geweigerd heb.
    Nogmaals ik kan me vinden in veel wat je schrijft, je hoeft mij niets uit te leggen.
    Natuurlijk is het handig voor de mensen die meelezen zoals sicherheitspolizei swapichou (SS) dat we onze mening geven.
    Ik zeg ook niet dat ik respect heb voor die mensen en ja sommige mensen weten al ,vanaf dat ze heel jong zijn , waaronder ondergetekende, dat authoriteit iets volkomen absurds is ,om over het leger nog maar te zwijgen,
    Het hele systeem is middeleeuws of beter gezegd Babylonisch met een talmoedisch sausje, kotsmisselijk word je ervan, maaaaar er is hoop,
    neem nu even een break van het net een paar dagen te veel frequenties.

   • Mensen hoeven in principe niet al te diep in the rabbit hole zich te begeven, om te beseffen dat het systeem niet deugd. Ik ben voor minder externaliseren, en meer kijken naar jezelf, naar hoe je zelf denkt, spreekt en doet, wat je eigen drijveren zijn en motieven. Waardoor je minder afhankelijk bent van externe invloeden en misleidingen, mits je ethisch wilt leven, en een eerlijk en integer leven wilt leiden. Voor kinderen is het goed dat wat ze op school mee krijgen rijmt met hun opvoeding thuis en met wat ze in hun omgeving waarnemen en beleven, een hele lastige opdracht vandaag de dag.

    Ben het op veel punten wel eens met je, denk dat de terleurstelling bij mij nu overheerst, niet altijd even makkelijk daar mee om te gaan, misschien accepteren dat je als minderheid, nu eenmaal in een lastig parket zit. Het vertouwen in de medemens is zoek door samenloop van omstandigheden, je bent dan extra op je hoede en dat beinvloed sterk het beeld wat je van de maatschappij krijgt.

    Een idealere wereld, is op zich haalbaar, maar daar is zoveel verandering voor nodig, verandering in jezelf, dat vereist een eerlijk zelfonderzoek, zonder dat kan het nooit leiden tot verbetering in de wereld, en al helemaal niet tot een utopie.

 3. Hier komt het gewoon op neer; Een mens die niet vrij is, is een gevaar, en een mens die niet vrij wilt worden is een kankergezwel, kijk maar om je heen , levensgevaarlijk, ik heb geen zin om met hen aan zelfvernietiging mee te werken, ze zijn mij tot vijand. BAH!! Sum kotzen is het, moest er ff uit, sorry, het is gewoon niet te harden.

 4. Een goede samenvatting:

 5. Dat was zeker een goede samenvatting,
  had hem al gezien,
  “Ze” zitten op een maan bij Saturnus zo klaar als een klontje.
  ( kan het niet bewijzen)

 6. Neil Sanders Control Of Populair Music

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close