Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De ISIS CubeSat voor bedrijven en overheden en de onderhuidse chip

De ISIS CubeSat voor bedrijven en overheden en de onderhuidse chip

De tekenen staan levensgroot aan de wand. U hoeft ze alleen maar te kunnen lezen. ISIS is de naam die we overal op zien duiken. ‘In your face‘ wordt alles getoond. Echter zoals ik in dit artikel al uitgelegd heb, is de hypnotische status van de meeste mensen zo groot, dat het niet uitmaakt of de tekenen aan de wand staan. De hypnotische toestand die is gecreëerd door jarenlange brainwash vanuit scholen, kerken, moskeeën, radio, kranten, bladen, films, tv, enzovoort, is overheersend. Hierdoor kunnen veel mensen de tekenen simpelweg niet zien met hun volle bewustzijn. Door die categorie mensen worden dergelijke zaken lacherig weggewuifd als ‘complottheorie’. De artikelen op deze site geschreven zijn dan ook alleen voor die mensen die allereerst beginnen te onderkennen dat ze jaren lang verblind zijn geweest.

isis_hoornsEen vraag die u zichzelf zou kunnen stellen is: “Waarom duikt de naam ISIS overal steeds maar weer op?” Ik zal mijn visie hierop uitleggen. Dit heeft alles met ‘Saturnus symboliek’ te maken. Die naam ISIS staat eigenlijk voor de Egyptische ‘godin’ Isis die vaak wordt afgebeeld zoals hier rechts weergegeven. Nu waren die Egyptenaren wel een beetje raar. Ze produceerden sowieso allerlei vage afbeeldingen, vindt u niet? Dit blijkt echter allemaal een veel diepere betekenis te hebben dan u wordt verteld in de officiële geschiedkunde. Een en ander wordt goed uitgelegd in de documentaire ‘Symbols of an Alien Sky‘, die u onder deze link vindt. De rode bol boven het hoofd van Isis verwijst naar Saturnus. Een oude planetaire opstelling zou hebben bestaan uit Saturnus, Venus en Mars, die vanaf de aarde min of meer in een rechte opstelling achter elkaar zouden hebben gestaan. De lichtreflectie hiervan inclusief de plasma ontlading (zoals bij het noorderlicht) die zichtbaar zou zijn geweest in de atmosfeer (gerepresenteerd door de slang) zou een bepaald visueel effect hebben gegeven. Dit visuele effect wordt vaak op meerdere manieren afgebeeld. De schelp vorm van het Shell logo is daar één van de vele voorbeelden van. Isis refereert dus onopgemerkt naar de symboliek van de Saturnus cult. Wij vinden dat wellicht raar, maar als u goed om u heen kijkt ziet u de symboliek echt overal. Denk alleen maar eens aan het bedrijf Saturn dat afgelopen juni werd overgenomen door de Media Markt. U vindt de Saturnus symboliek ook terug in vele bedrijfslogo’s of vlaggen van landen.

cube-hexagram_smallHet gebruik van het woord ISIS zal door velen wellicht worden opgevat als een toevalligheid als gevolg van het afkorten van een combinatie van woorden. Als u er echter goed op gaat letten, dan is het allemaal minder toevallig dan u denkt. Let bijvoorbeeld ook op de combinatie van symboliek. De zwarte kubus of het alziend oog zijn beide Saturnus symbolen. Kantelt u namelijk de kubus vorm in perspectief, dan ziet u een hexagoon, oftewel een figuur met 6 randen. Dit hexagoon is precies wat de Voyager ruimtesonde waarnam op de noordpool van Saturnus op 2 april 2014. Op de zuidpool werd gek genoeg een alziend oog waargenomen. Dit mag toch wel bijzonder worden genoemd, wetende dat beide symbolen al eeuwen zo niet millennia door de Saturnus cult worden gebruikt en verheerlijkt.

isis_satelliet_logoDe zwarte kubus is dus 1 van de symbolen van de Saturnus cult. Mag het dan toevallig worden geheten dat een satelliet project van de universiteit van Delft de naam ISIS kreeg en een kubus satelliet op de markt bracht? “Ach, Vrijland je zoekt nu achter elke boom iets“. Goed, kijkt u dan nog even naar het logo van ISIS (zie rechts). Saturnus is de zesde planeet vanaf de zon gerekend en wordt daarom altijd de zesde planeet genoemd. De halve maan staat weer voor de reflectie zoals wordt uitgelegd in ‘Symbols of an Alian Sky‘; het woord ISIS staat op de zesde positie; need I say more? Ik zei al: gehypnotiseerde mensen kunnen de tekenen aan de wand niet zien. Bent u wakker?

cubesat2De nieuwe ‘CubeSat’ van ISIS kan modulair worden opgebouwd. Als je meerdere kubussen aan elkaar koppelt, ontstaat zo een rechthoekige satelliet (zie afbeelding). De satelliet kan voor minder dan een miljoen worden gelanceerd zo meldt het bedrijf. Een saillant detail is dat de Archontische bloedlijn (Saturnus cult leden van de Maltezer ridder orde) van de Oranjes vereerd werd door een munt van Willem Alexander en Beatrix in de eerste ISIS satelliet mee de ruimte in te sturen. Oranje is nu dus letterlijk boven.

De satelliet heeft een uitermate nuttige functie, zo omschrijft de website van ISIS [citaatLow rate information, in the form of a messaging service, not unlike automated text-messaging, will provide 24/7 status information on assets. Such services will become available for companies and governments, without the need to invest in large scale infrastructure or operations. Vrij vertaald betekent dit dat bedrijven en overheden 24 uur per dag, 7 dagen per week – oftewel onafgebroken – al hun ‘assets’ kunnen traceren. Nu weet de gemiddelde Nederlander dat wellicht niet, maar de officiële status van het burgerschap is die van een ‘asset’ (bezit). U bent dus feitelijk bezit van de staat. Daarom heeft u een Burger Service Nummer. De nieuwe ISIS satelliet maakt het dus mogelijk om de ‘assets’ van koning Willem Alexander en koningin Maxima – of de New Word Order (wat eigenlijk gewoon de oude Egyptische, Babylonische oude wereldorde is) – altijd en overal te traceren. Begrijpt u nu waarom u altijd uw ID kaart op zak moet hebben? Deze bevat namelijk een RFID chip. Kan dit signaal door satellieten worden opgevangen? Het antwoord daarop is “ja”. Leest u in dat kader bijvoorbeeld dit artikel (Engelstalig) van RT.com. U kunt er dus wel vergif op innemen dat de NSA en de AIVD (die volledig samenwerken) u kunnen traceren waar u ook bent. Het probleem is nu nog dat u uw pasjes weg kunt leggen. Gelukkig heeft u dan nog wel een fulltime getraceerde mobiele telefoon op zak. In de nabije toekomst zullen daarom toepassingen worden gepromoot die ‘uw leven een stuk makkelijker moeten maken‘ waardoor u van “al die lastige pasjes” af bent. Dan hoeft u alleen nog maar even een chip onder uw huid te accepteren. Hieronder ziet u hoe die wereld er uit zal zien. De Saturnus cult ISIS zal u ondertussen volgen. Uw hart regelt uw identificatie.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Wikipediaisisspace.nl, isisspace.nl, isisspace.nl, security.nl, RT.com

 

468 ad

34 Comments

 1. Aks ik het zo lees, lijkt het wel een proces wat niet te stoppen is. Wat kunnen wij als ‘wakkeren’ bijdragen om dit hele Saturnus cult shit te stoppen?

  Het voelt bij mij als ‘ik weet wat er speelt, maar krijg zo veel weerstand van mijn omgeving‘. Je voelt je zo machteloos. Je wilt je dierbaren beschermen, maar het lijkt wel een hopeloze zaak. Ik voel mij daar zo alleen in staan.Hebben jullie dat gevoel ook?

  • Sterker nog, je wordt voor gek verklaard. Het is inderdaad een vrij eenzame positie. Toch denk ik dat je je niet moet laten neerslaan door de reacties vanuit de matrix waarin we leven. ‘Bewustzijn’ is de sleutel. Slechts het besef, ‘het weten’ is voldoende in mijn optiek. Dat ondermijnt alle Archontische technologieën en methodes om ons er onder te houden; om ons binnen deze Prisonplanet te houden.

   • @martinvrijland

    Perfect.
    Helemaal eens. De sleutel is kennis en be’wust’zijn.

    En vervolgens een ENORME schop onder die luie laffe reten van dit G…vergeten danwel A….vergeten danwel B…vergeten volkje!

    Overigens staan de Neanderlanders niet alleen in hun opstelling ook Belgen, Duitsers, Fransozen etc etc.

    Lafheid en Luiheid is heellaas niet door ons uitgevonden….

 2. Openbaring 14, 9-11
  9 En een andere engel, een derde, volgde hen, zeggende met luider stem: Indien iemand het beest en zijn beeld aanbidt en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt, 10 die zal ook drinken van de wijn van Gods gramschap, die ongemengd is toebereid in de beker van zijn toorn; en hij zal gepijnigd worden met vuur en zwavel ten aanschouwen van de heilige engelen en van het Lam. 11 En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam ontvangt.

  Openbaringen 13,16-18
  16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft (=666, antichrist). 18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

  Neem dit teken nooit maar dan ook nooit aan! Martin weer bedankt voor je artikel!

 3. Mc cain verspreekt zich op fox news over het bewapenen van je weet wel die cia/mossad false flag terreurgroep

  http://youtu.be/sPSOhICt7qg

 4. Nwo- resistance is futile we will annihilate you Borg time line

  • Volgens mij is het “assimmilate”.

 5. Logo ISIS. ISIS staat voor de zesde planeet idd. De halve maan moet de ring om Saturnus voorstellen en bevestigd dat ISIS moet worden gezien als Saturnus. Diezelfde halve maan zien we ook in het logo van NIKE. Ook hier stelt het de ring rond Saturnus voor en is het een verwijzing naar de Saturnus cult.

 6. Martin, jij bent echt één van de weinigen die helder en duidelijk exact weet uit te leggen hoe het zit in deze ‘wereld’. Het irriteert me werkelijk hoe dom en blind velen zijn. De moeite nemen om die mensen te informeren? Doe ik niet meer, tenzij je weet dat diegene het zal begrijpen.

  Dank voor je bijzondere werk.

  • Het laatste heb je mooi gezegd over de moeite nemen om mensen te informeren. Voel me precies hetzelfde, meestal praat je tegen een muur. Daarom ga ik niet meer de straat op om mensen een beetje info te geven + de dvd. Kga alleen nog langs huizen dan doe ik hier en daar een dvdtje door de bus.

   Aankomend weekend maar even rondgaan en als sinterklaas spelen, hierbij nog een link soort van trailer van de samengevoegde dvd.

   • Dank voor het delen.

    Daar zat ik dan als rechtenstudent te discussiëren en de docent les te geven over privacy. Daar was hij niet zo blij mee. “Je hebt toch niets te verbergen?” En mijn medestudenten? Als een schaap ja knikken.

 7. TRICKED BY THE LIGHT: LOGOS: THE MOON Lunar Logo (Illuminati Satanic Corporate Symbols & Images)

  http://www.trickedbythelight.com/tbtl/logosmoon.shtml

 8. Wassende maan en ster …………….. Shiva- “the destroyer”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Wassende_maan_en_ster

 9. 6………………..het getal van de mens.

 10. 666……………… het getal van het “beest”.
  Zowat alle mensen aanbidden het “beest”.

 11. U bent dus feitelijk bezit van de staat??
  Vanwege het fiscaalnummer??
  De staat bestaat alleen maar uit puppets die de verkeerde heren dienen.
  De staat bestaat zelf ook uit slaven.
  Alles en iedereen is slaaf van de Rothschild’s, dus ook de staat.

  You are property of the Rothschild family!.

 12. Admiralty Law: Word Controlled Humans & The Law of Money – Jordan Maxwell

 13. Jordan Maxwell – Maritime Law rules Religion and Economics

 14. People’s Administration Direct Democracy: Global history, influence and control of the Rothschilds

 15. The Satanic Plot to Create One World Fascist Enslavement

 16. Hoe het begon:
  Adam Weishaupt, satan’s infiltration in the vatican……….churches!!
  Later de Rothschild’s die in het vaticaan infiltreerde.

 17. (Saturnus???)

  Openbaringen 6 (!)

  En ik zag, toen Hij het zesde zegel opende, en daar geschiedde een grote aardbeving en de zon werd zwart als een haren zak en de MAAN werd geheel als bloed.(rood)

  Isis gevleugeld met rode maan boven hoofd
  http://timewaves.org/wp-content/uploads/2013/11/isis_winged.jpg

 18. Stichting I.S.I.S.

  http://www.stichtingisis.org/

 19. Tja ook ik ben aan het wakker worden lijkt wel. ISIS hier en ISIS daar.
  Snapte het niet en ben eens simpel gaan googelen en wat je dan tegenkomt.
  Volgens mijn schoonvader ben ik een complottheoriedenker en moet ik naar feiten kijken. Dat is nou net waar ik zo benieuwd naar ben en zie zoveel verdraaingen in het nieuws.
  De kamer zoals die nu zit heb ik voorspeld op basis van de media die het zodanig uitlicht aan de mensen d.m.v. herhalen ed..
  Zoals Martin schrijft. D66 is bij de nieuwe verkiezingen een grote die nu al groot gemaakt wordt in het nieuws. Een simpel intervieuw bij Linda de Mol van een dood normale aardige man tot overal op het juiste moment dat commentaar geven wat je goed doet.

  Maar over die 6 gesproken, ik weet weinig van numerlogie. Maar als ik mijn BSN nummer, maar ook van mijn vrouw en kinderen optel is het antwoord 6

 20. Ordinary World

 21. tigerfeet :mrgreen:

 22. Children are our future

 23. de ‘maan’ in het ISIS teken van de universiteit van Delft zou je ook uit kunnen leggen als de ringen om saturnus. 5 bollen, 5 planeten, het 6e symbool representeerd de 6e planeet.

 24. Toen ik zojuist las over de welbekende ‘rode bol boven het hoofd van ISIS’…dacht ik ineens aan ‘Oranje boven’. Het is namelijk ook ietwat oranje…Heeft dit wellicht iets met elkaar te maken?

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close