Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De jaaroverzichten: herhaling van propaganda leugens als Anass Wassenaar

De jaaroverzichten: herhaling van propaganda leugens als Anass Wassenaar

Het einde van het jaar komt weer in zicht dus alle Main Stream Media gaan de leugens die zij het afgelopen jaar namens de staat verkondigd hebben, nog eens aan u herhalen. “Mocht u het zijn vergeten, dan is dit de versie van de waarheid die u moet onthouden“, zo luidt de onderliggende boodschap. Het meest pakkende voorbeeld van vandaag is de het overzicht van februari 2013 waarin onder meer de zaak van Anass Aouragh uit Wassenaar nog even herhaald wordt. De Telegraaf laat goed zien wat u wel moet onthouden en noemt vooral niet wat u ook maar het beste kunt vergeten.

Zelfmoord?

Ja, wellicht werd Anass wel gepest op school, maar de leeftijdsgenootjes die wij hebben gesproken spreken niet van een dusdanig pesten dat dit een aanleiding zou kunnen zijn voor zelfmoord. Toch is dat het perfecte argument om de zaak flink in de doofpot te houden. Daarbij komt dat het OM het rapport van het NFI als leidraad neemt, terwijl er bijvoorbeeld grote blauwe plekken op de linker en rechter ribben van Anass zaten, alle nagels blauw waren en nog allerlei andere zaken die niet in het NFI rapport vermeld stonden. Ook de nekstriem van Anass was horizontaal, terwijl er bij verhanging sprake moet zijn van een schuine lijn. Er zijn nog legio openstaande vragen aangaande de zaak. Deze zijn tot op de dag van vandaag onbeantwoord of met onzinnige antwoorden ingevuld. De tijdlijn omtrent de hele moord roept nog steeds de meest prangende vragen op (zie ook hier).

De meest opvallende zaken zijn natuurlijk:

 • hoe kan het dat een helikopter met infraroodcamera zoekt in een gebied dat niet meer is dan een hondenuitlaatparkje en niets vindt; speurhonden niets vinden, maar Anass de volgende dag toch op de plek ligt waar al gezocht is?
 • waarom stond ’s ochtends vroeg de cameraploeg van Omroep West klaar terwijl er geen enkele indicatie was dat Anass gevonden zou worden?
 • waarom mocht de vader in eerste instantie niet bij het wassen van Anass zijn in het ziekenhuis en niet bij de begrafenis?
 • waarom lekte de moeder van Anass het NFI rapport naar mij met – zo bleek later – als doel de vader van het lekken te beschuldigen en er zo voor te zorgen dat het OM hem geen informatie meer wilde geven?
 • waarom heeft de moeder er alles aan gedaan om het onderzoek naar ‘een andere reden dan zelfmoord’ tegen te werken en wordt er later het jaar een mediacampagne gestart die de indruk wekt dat zij niet in zelfmoord gelooft, terwijl de vader er juist alles aan deed druk op het OM uit te oefenen?

Ondertussen begint de geloofwaardigheid van mensen als Peter R. de Vries – die zich als eerste uitsprak over deze zaak – ernstig af te brokkelen. Zo stond er vandaag in de krant dat Peter R. de Vries opgeroepen wordt als getuige in een moordzaak in Venray, waar Peter duidelijk naar voren komt als iemand die voor het OM werkt. Peter R. de Vries blijkt in geen enkel opzicht meer onafhankelijk te zijn, maar zuiver ingezet te worden waar het OM een bepaalde “waarheid” aan de maatschappij wil verkopen via de kranten en TV. Peter R. wordt ingezet waar nodig, maar ondertussen vergeet men dat hij nota bene bevriend was met een huurmoordenaar genaamd Rob Zegerius. Deze Rob Zegerius werkt zelfs decennia lang met Peter samen en de vrouw van Rob Zegerius was medewerker van Peter vanaf het eerste uur. Bekijk onderstaand interview met Steve Brown voor een uitgebreide toelichting.

In ieder geval is het duidelijk dat binnen nu en enkele weken de Vaatstra zaak open gaat breken. Er is keihard en onomstotelijk bewijs beschikbaar waaruit blijkt dat Jasper Steringa niet de dader is. Waarschijnlijk zijn er daardoor een paar mensen – waaronder Peter R. de Vries en advocaat Jan Vlug – die de jaarwisseling met een iets minder gerust gevoel tegemoet zullen gaan. Vermoedelijk kan dan ook de Anass zaak open gebroken worden. De geloofwaardigheid van het OM en het NFI worden ook zeer zwaar aangetast. Er wordt namelijk met dit nieuwe bewijs (wat in januari wordt onthuld) keihard bewezen dat deze organisaties zware fraude hebben gepleegd.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nlNu.nl, Stevebrownblog

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
34 Comments

 1. Anass Aouragh – List & Bedrog – Mini docu

  • We moeten in opstand komen een heel groot offensief(zonder geweld) ofzo.

 2. Ik ben wel erg benieuwd naar dat onomstotelijke bewijs dat Jasper S. niet de dader is in de Vaatsra moord. Dergelijke beloftes zijn zo vaak gedaan en niet waar gemaakt. Ik hoop dat het deze keer anders is, maar ik ben er niet gerust op.

  • Ik wel!

   • Waar baseer je dat vertrouwen op? Weet jij het al? Weet je al bij wie het bewijs wegkomt?

   • Wim Dankbaar en Hans Mautitz hebben een bewijsstuk in handen dat erg veelzeggend is. Als ik dit niet zou weten, was ik ook niet zo stellig geweest.

   • Dat klinkt goed, maar moeten beide heren dan niet vrezen voor hun leven als het echt een serieuze bedreiging is voor het OM en consorten? Ik hoop dat ze de nodige veiligheidsmaatregelen hebben genomen, zowel voor zichzelf als voor het bewijsmateriaal, en dat ze de bekendmaking goed voorbereiden. Het verleden leert ons dat het niet mee zal vallen de hoge lieden van hun troon te stoten.

   • Zou dat bewijsstuk iets te maken hebben met een fietsbandenspoor van een bepaald type mountainbike. Een type mountainbike die o.a. bij een politiekorps daar in de buurt in gebruik is als z.g. dienstfiets!!!!!

  • Ik ook wel. Ben erg benieuwd naar de tegenreactie. Zou de beerput gaan exploderen of zullen ze de schade weten te beperken?

 3. Dat de waarheid over de moord op Annas maar snel boven tafel mogen komen. Ik geloof al vanaf dag 1 in een zeer smerig complot. Waar zijn de klokkenluiders in deze zaak? Er moet toch iemand zijn die vanaf de avond/ nacht van de moord niet meer rustig heeft kunnen slapen! Neem aan dat ook een politieagent die betrokken is geweest bij het onderzoek, een geweten heeft. Hoewel ik uit betrouwbare bron heb vernomen dat er bij de politie ook nogal wat tuig werkt. O.a. pedo’s. Die worden niet ontslagen maar overgeplaatst bij ontdekking of aangifte van hun afwijking. B.v. naar Emmeloord.
  Al die poppenkast van T.V. West is toch een groot schandaal. Ik zou zo graag wat meer duidelijkheid hebben over die rood/wit lint afzetting de avond van de moord op Duinrell bij huisje 539. Is daar nou een Pool vermoord of is daar een ouwe Pedofiel aan zijn eind gekomen? Om is in dat huisje Anass vermoord? Kom op mensen. Verklaar je eens nader. Al is het anoniem. Geef die smeerlappen geen 2e kans om op zo’n smerige manier aan hun gerief te komen ten kosten van het leven van een 13 jarige jongen. Of hebben jullie toevallig geen zonen, kleinzonen of neefjes van die leeftijd. Neem aan dat jullie het niet zouden overleven als deze kinderen iets zou overkomen of aangedaan door een stel
  pedofielen. Sta in godsnaam op en laat je stem horen.

  • @Elien dat huisje 539 kan een afleidingsmanoevre, een vals spoor zijn uitgezet door de daders om verwarring, onduidelijkheid te scheppen en later kunnen ze daar altijd op terugvallen en een mooi verhaaltje verzinnen in de trant van b.v.: Ja daar is een moord etc gebeurd misschien was Anass daar wel , misschien niet bij betrokken. Gaat u rustig slapen burgers van Nederigland want wij zoeken dit allemaal tot op de bodem uit. Maar niet heus!!
   Dit heet desinformatie. Deze dis of desinformatie wordt bij alle grote false flags,b.v. 911, pedofile en andere moorden uitgezet om echte onderzoekers op een zijspoor te rangeren. Ook bij de zaak Marianne Vaatstra e.v.a. zijn vele valse sporen en worden nog steeds valse sporen(Jasper S. etc) uitgezet om die deksels op deze stomende en kokende doofpotten te houden.

   Het lijkt erop dat Anass door een doods/ontvoerings eskader in opdracht van hele hoge pedofielen is getraceerd(al weken maanden ) van te voren en ontvoerd van de weg geplukt toen hij van de bibliotheek naar zijn woonwijk fietste. Het misbruik en de uiteindelijke moord heeft niet in huisje 539 plaatsgevonden(te dichtbij gekerm slachtoffer etc mogelijk te riskant en ook te klein).
   Nee hij is naar een mooi landhuisje, een paleisje wellicht dat niet ver van de plaats ontvoering is gelegen gebracht gekneveld en gedrogeerd, waar het hoge ontvangstcommittee van toppedofielen al klaar zat met de broek op de knieeen danwel op de toeschouwers-tribune. Uiteraard alles voorzien van de nieuwste snufjes van videovastlegging, bewaking en behandeling slachtoffertjes.

   Het meest simpele om deze zaak op te lossen is zo’n videootje van het hele gebeuren in handen zien te krijgen, beetje youtuben, interneetten, twitteren en facebooken en voila zelfs de pedograaf (een landelijk sensatie pulpblaadje) kan daar niet meer omheen of de NOS (Nederlandse Ontkennings Stichting) !!!

   Waarvan akte.

  • de helicopterpiloot is een lul.
   is vast niet te achterhalen hoe die lul heet.

 4. Martin hoe kan het dat deze vrouw iemand herkend als de persoon die het niet is, terwijl ze alleen maar een foto van een persoon in een grijs joggingpak zonder gezicht heeft gezien ????
  Was het misschien een ander soort joggingpak , een andere kleur grijs , andere stof ,ander profiel van de drager groter langer dikker breder ????
  Tijd 2:36
  http://martinvrijland.com/2013/04/02/mariet-overdiep-bang-voor-haar-baantje/

  • Is Omroepwest misschien gebruikt om desinformatie te verspreiden? Waarom stond daar ’s ochtend voreg een cameraploeg in vol ornaat klaar terwijl er geen enkele indicatie was dat Anass gevonden zou worden!? Dat is de belangrijkste vraag die we moeten stellen bij deze staatsomroep…

 5. De grote massa (Nederigland) heeft het nog niet door.
  Verder vertellen a.u.b. 1000 x 1000 keer
  Wat een onvoorstelbare leugens van het OM, van het NFI van de moeder zelfs van Anass en van het verraad van zijn zusje!!!

  Moeten we hier niet denken aan MK-Ultra of iets dergelijks?”

 6. Is het niet een beetje raar dat een jonge van 13 die van zijn familie houd en zo te horen zijn familie ook van hem geen afscheidsbrief heeft geschreven , al waren het maar een paar woordjes als sorry ik kan het niet meer aan , en waarom ging zijn moeder een nieuwe jas kopen , mocht hij niet bekend overkomen toen hij zijn folderwijk ging doen ??

  • Dat Anass een nieuwe jas kreeg de middag voor hij werd vermoord heeft volgens mij helemaal niets te maken met de moord. Dat had te maken met de opruiming. Het tijdstip dat ouders met opgroeiende kinderen , jassen kopen. Is er nou werkelijk één normaal denkend mens die durft te denken dat de moeder van Anass iets met deze moord te maken heeft!!! Hoe ver kan men zakken. Schandalig zo te durven denken. Zijn wij plotseling het COC jongetje dat zo leuk de homofilie propagandeert op middelbare scholen, vergeten. Dat griezeltje die van gekkigheid niet meer wist hoeveel e-mails hij Martin moest sturen binnen een uur en bijna op zijn knieën lag te smeken of Martin a.u.b. zijn naam niet wilde noemen in verband met zijn baan (lees : vrijwilliger) bij het COC in Leiden . We zijn toch niet vergeten dat dit griezeltje , Erwin Vosse een seksuele relatie had met de diender die bij het onderzoek naar de moord op Anass betrokken was. We zijn toch niet vergeten dat deze diender op de avond van de moord op Anass het reserve sleuteltje van de fiets van Anass is op komen halen bij de moeder van Anass. Die fiets zal toch niet bij Erwin Vosse voor zijn woning aan een fietsenrek of regenpijp vast hebben gestaan. Is er trouwens iemand op de hoogte of deze Erwin Vosse dienst had in café ’t Hoekje ( of herberg ’t hoekje ) U weet wel, op de hoek van de markt ingang. U weet wel , die straat waar Anass waarschijnlijk doorheen gefietst is vanuit het dorp (bibliotheek) richting Oostdorp. Anass woonde immers in de Kasstraat. De Kasstraat waar ongeveer 14 woningen staan. Waar de politie niet de moeite heeft genomen om een buurtonderzoek te houden en de directe buren te vragen of ze iets bijzonders was opgevallen de laatste tijd met betrekking tot Anass.
   Anass, die dus voorlichting kreeg op school van Erwin.V. Dit ten tijde dat er een uitwisseling was tussen studenten uit Denemarken en Spanje. T.w uit Viborg en Mazarron. Van deze uitwisseling hebben heel veel foto’s op de site van het Adelbert college gestaan. Lees: “hebben gestaan”. Als je Anass in toetst op die site , krijg je de mededeling :”deze pagina bestaat niet “. Terwijl als je via Google het Adelbert opzoekt staat er nog een onderverdeling van onderwerpen en een van die onderwerpen is Anass. Bij het aanklikken komt er in beeld dat hij niet meer bestaat. Dat klopt. Hij bestaat niet meer. Hij is vermoord en de dader ligt zoals men zegt op het kerkhof. Lag die daar maar. Ik had hem graag persoonlijk in die kuil gegooid, die vuile moordenaar(s).
   Anass, ik zal jou nooit vergeten. Ik hoop wel dat de dader(s) opgespoord worden. Helaas zal dat niet via een politiekanaal gebeuren. Die zitten er namelijk ook tot over hun oren in.

 7. POEH, POEH!!!
  1 REACTIE!!!!

  Ik kan mijn woede omtrent dit artikel niet beheersen en daarom verbreek ik even mijn stilte.
  Bent u al bezig met de kerstdagen en hoopt u al op een zalig uiteinde?

  Hebt u al besloten wat u met de kerst gaat eten?
  Is het uw wil om gemakshalve alle ellende in de wereld even te vergeten?
  Niet denkend aan mensen, die hopen iets te eten te krijgen.
  Niet denkend aan Joris Demmink, die op een kinderkontje ligt te hijgen
  Om over mevrouw Kleinsma en haar slavenpropaganda maar te zwijgen.

  Overgeleverd aan het Europese parlement.
  Geen ruimte meer voor de hoeksteen van de samenleving, alleen nog maar Europees cement.
  U wordt berooid en dubbel genaaid.
  De propagandamachine heeft flink gezaaid.
  En u hebt naast de pot gegraaid.

  Kortom, Anass is inmiddels vergeten.
  In memoriam, zeker weten!
  Zijn dood is niet verder van betekenis.
  Gezien de valse getuigenis.
  THATS WHAT IT IS!!!

  Ik hoop nog steeds op betere tijden.
  Waarin de mens zijn ware ik durft te belijden.
  De mens die zich durft te bekeren.
  En van zijn eigen zwakheden wil leren.
  Zodat ie niet op de mening van een ander hoeft te teren.

  IK WENS U ALLEN EEN ZALIG UITEIND VOOR DIT JAAR EN EEN VOLGEND JAAR OM UW OVERTUIGING TE BEZINNEN EN VAN DAARUIT EEN ZINVOL LEVEN TE BEGINNEN!

  gr. HENK.

 8. De hele Anass-zaak is een enorme beerput…
  De horizontale striem-afdruk op de nek van Anass toont overduidelijk aan dat hij door VERWURGING en niét door verhanging om het leven kwam.
  Maar ( uitsluitend ) bij Anass is deze striemafdruk volgens de technische recherche cq justitie ineens veroorzaakt door verhanging, pfff.
  Als het justitie uitkomt is de aarde ook plat volgens hen….!!

  • Als het aan justitie ligt, werken er ook geen pedofielen bij de politie……..!!

 9. Anass Aouragh – Update NFI Analyse

 10. waardoor is die tak eigenlijk afgebroken ?????

 11. 6:21 maar , misschien heeft het lichaam daar gisterenavond niet gelegen

  • Waarom suggereert deze vrouw dat ?????

 12. Hola aloha Polder Amigo Martin,

  Ik kreeg dit bericht zonet via een digi kennis van facebook:

  Opstelten wil drones op burgers afsturen

  http://www.waarinholland.nl/opstelten-wil-drones-op-burgers-afsturen/

  Ach dus in de toekomst krijgt men Drones onder de kerstboom ipv cadeaus of een drone in de top van de kerstboom ipv een kerstster….

  Feliz Navidad……..

  Polder Pablito

 13. Na vandaag met het vonnis in de rishi zaak in den haag is de politiestaat een feit,elke opgefokte ,,diender,, kan nu zijn pistool afvuren als hij/zij ,,denkt,, dat een burger bewapend is .
  Junta neomaxima staat een feit.!
  Anass is een van de vele slachtoffers van een smerige corrupte en compleet gestoorde ,,republiek,, where childtraffickers rule a nation.
  Einde vrijheid en democratie, begin van terreur tegen burgers.
  Na afgelopen week Onno gate weet ik het zeker,de mensen zijn lamgeslagen en accepteren de feiten in ruil voor gemoedsrust.
  2014, wat zal het ons brengen nog meer kilercops, bedrijfsongevallen,vermoorde kinderen door ,,losgeslagen,, vaders en opgehangen jongens in de naam van???

 14. Liefde is de essentie van alles wat leeft. Alles is verbonden door liefde, absoluut alles.

  Julia Cameron, Amerikaans schrijfster

  http://ontembarevrouwenweb.wordpress.com/2013/12/23/outside-the-box-with-kate-of-gaia-santos-bonacci-collapsing-the-system-12202013/

  in lak’ech

 15. Wat voor hond is er ingezet bij het zoeken naar Annas ? In principe kun je een hond trainen voor het speuren naar elke specifieke geurstof. Om “geurverwarring” te voorkomen worden K9 honden meestal getraind voor één specifieke geur en niet voor allerlei andere disciplines. De meest bekende speurhonden voor specifieke geurstoffen zijn:
  -Speurhond narcotica
  -Speurhond mijnen detectie
  -Speurhond menselijke resten
  -Speurhond brandversnellers

  In principe moet er onderzoek gedaan worden naar de op touw gezette zoektocht inclusief helicopter ? Maakt justitie zich geen zorgen als je in zo een klein gebied een lichaam niet kan vinden ? Ik mis zelfkritiek , want ik word namelijk wel bekritiseerd als ik iets niet goed heb uitgevoerd, of door een tegen partij of door mezelf. Eigenlijk zegt Wouter Bos ( persofficier) : onze dienstverlening is van zo een slechte kwaliteit , dat het mogelijk kan voorkomen dat we onze doel voorbijschieten in zo een zaak. Of wilden ze hem niet vinden ? Als je niet kan verklaren waarom je Annas niet kon vinden, kan het het dan niet aannemelijk zijn dat je hem niet kon vinden omdat ie daar niet lag ? Dan kom je toch toch vanzelf bij het gedeelte :wat
  is er gebeurt tussen het moment van stoppen met zoeken en het vinden van de lichaam.

  In plaats daarvan wordt er gesuggereerd dat ie daar lag, maar het niet verklaarbaar is waarom ze hem niet konden vinden. Ik kan maar 1 reden verzinnen waarom die niet gevonden is : en dat is omdat moord op zelfmoord moest lijken meer niet !! Want moord in Wassenaar kunnen ze daar niet gebruiken .Oordeel zelf maar :

  -De een noemt het ‘seksrel’, de ander, iets deftiger, de ‘Wassenaarse nazit’. Na een raadsvergadering op 13 februari ( 5 dagen naar de vondst Annas ) verbleven naar verluidt negen raadsleden plus wethouder achter tot vijf uur in de ochtend, met achttien flessen drank.

  Er is hier is sprake van demagogie in combinatie met een afleidingsmanouvre.(zelfmoord)

  onmacht bestaat niet , want Allah is groot

  • Ons aller schijt-lijstertje Erwin Vosse ( jeetje, waar hebben we die naam eerder gehoord) wist te vertellen dat ze per ongeluk drugshonden hadden ingezet bij het zoeken naar Anass, Zou die zot nou werkelijk denken dat wij daar allemaal instinken. Was hij soms de woordvoerder van de Wassenaarse politie . Had zijn vriend, de diender dat soms georganiseerd. Afleidingsmanoeuvre nummer 1276 in dit geval.

 16. De signalen voor samenwerking tussen niet meer zo onverdachte journalisten en de overheid zijn er, niet alleen in de “crime-scene”, bijvoorbeeld bij Vaatstra, Oldenbroek, Anass e.v.a.

  Op de foto zie je heer De Vries samen met Nathalie Kramers toen korpschef van Friesland en/of Drenthe, nu plv politiechef Noord-Nederland bij Pauw en Witteman.

  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIL2TI2Fq4CnWy88NjOeSLN1sWj8061DM0kSzk_YrNzIem7C6v

  En kijk eens hoe Achmea zich in maatschappelijke discussies mengt bijvoorbeeld met de Conventie van Achlum http://www.conventievanachlum.nl/ Enfin. Spit de gastenlijst maar eens door.

  Je hoeft echt geen complotter of raketgeleerde te zijn om te zien hoe “anti-geluiden” met behulp van conventies worden uitgeschakeld, bijvoorbeeld door de economische guillotine of als dat niet helpt een rechtszaak met een ietsiepietsie DNA.

  Een goed voorbeeld bij mij uit de buurt is de Groningse HIV-zaak. ’t Leek een plaatselijk hoogstens een provinciaal iets (wie heeft godverdomme die naam bedacht?) Hoe naïef kun je zijn om te denken dat de talrijke op invloedrijke posities gesettelde homo’s in dienst van de overheid hinder hebben van geografische beperkingen laat staan strafrechtelijke vervolging? En wie werden er “veroordeeld” tot de economische guillotine en het strafrecht toen ze zich niet lieten compromitteren -en chanteren? En niet onbelangrijk: wie trok er toen bij Justitie aan de touwtjes?

  Ik heb in mijn bezit een oorwassende brief van een gevluchte burgemeester aan iemand die zich (terecht) zorgen maakte over de handel en wandel van Groningse overheidsdienaren met een seksuele afwijking (misschien kun je met het kenmerk van de brief inloggen op de gaychat?)

  Dankzij conventies gaan die opzettelijke besmettingen (pozzen) door de uiterst criminele SM/BDSM’ers bestaande gayscene in leegstaande loodsen in Amsterdam en het misbruiken van 14-jarige testosteron-jongens in een villa in Bergen en andere “verworvenheden” door maatschappelijk hooggeplaatsten en het-hun-hielenlikkende-en-parasiterende gevolg ook gewoon door zonder dat de overheid zich maar de geringste zorgen maakt over de volksgezondheid of wat we samen wettelijk hebben vastgelegd. Want dat leidt alleen maar tot vrijheidsbeperkingen, vooral in de privé-sfeer, zal de overheersende gedachte zijn.

  En ja, ook ik wilde graag veilig kunnen wonen, op straat fatsoenlijk worden behandeld en niet belemmerd worden in mijn maatschappelijke carrière. Maar nee, om die criminele organisatie -of wat er op lijkt- heb ik niet gevraagd.

 17. @ Martin.
  PIJNLIJK BEWUST.

  Wees niet te hard in jouw oordeel over de moeder.
  De moeder beschermt haar dochter, uit angst ook haar te verliezen.
  De dochter wilde niet zo behandeld worden als Anass en hoort er inmiddels bij, waardoor de moeder gevoelsmatig beide kinderen heeft verloren.

  MK ULTRA BRITE COMPLEX-B.

  Misschien is dat wel de reden geweest, waarom de moeder jou dat spel heeft gegeven.
  Simpelweg, omdat ze niet bij machte is de waarheid te onthullen.
  Of om aan te geven hoe diep zij is meegesleurd en met welke mensen ook jij te maken hebt.
  Hierbij is angst een slechte raadgever.

  Weet dat een moord zelden wordt uitgevoerd door de bedenker, maar meestal door een slachtoffer die daardoor de dader wordt.
  Het heeft niet veel zin om de daders te berechten terwijl de bedenker achter het gordijn verborgen blijft.
  Hij zal immers doorgaan met het zoeken naar slachtoffers die dader willen worden.

  Het wordt tijd om uit de slachtofferrol te stappen en zelf verantwoording te nemen voor onze daden, zodat we de bedenker dwingen om ZIJN eigen verantwoording te nemen, zodat hij verantwoordelijk gesteld kan worden voor zijn eigen gedrag.

  Laat 2014 een jaar van bezinning zijn, waarbij we mensen proberen te helpen om hun angst te overwinnen.
  Waarbij we mensen helpen de kracht te geven om hun eigen verantwoording te nemen en hun zelfbeschikking op eisen.
  Laten we ophouden met twisten en iedereen zijn eigen inbreng gunnen.
  Want iedereen kent zijn eigen waarheid.
  En als we leren naar elkaar te luisteren zonder onze eigen waarheid voorop te stellen, vinden wij de universele waarheid.
  De waarheid, die ons met elkaar verbind.

  Als je waarlijk op zoek bent naar jouw Godsconnectie moet je de universele waarheid onderkennen, zonder te oordelen.

  Ik wens jou en al jouw trouwe medevrijdenkers de vrijheid toe om mensen te laten bezinnen, waardoor ze de kracht hebben om mee te helpen een vrije wereld voor iedereen mogelijk te maken.

  GEEN BEDENKERS!
  GEEN DADERS!
  GEEN SLACHTOFFERS!

  HAPPY NEW WORLD!

  Gr. Henk.

 18. Precies Henk. Ik vind het ook vreselijk te lezen dat men de moeders van Anass durft te beschuldigen. Laten we dat idee in vredesnaam uit ons hoofd zetten en ons tot de dingen beperken die er echt mee te maken hebben.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Signalen van AIVD infiltratie Anass zaak « - […] achter deze pagina beweerde dat zij de pagina was begonnen naar aanleiding van mijn artikel over het jaaroverzicht. Binnen…
 2. BREAKING NEWS Opnieuw meldt zich een getuige aangaande de dood van Mike Stok « - […] stinkt zo erg dat de geur uit uw beeldscherm komt! We hadden al een stinkende doofpot in de zaak…
 3. Donderdag 6 februari demonstratie Den Haag voor opheldering Anass zaak « - […] dat Anass zelfmoord pleegde en heeft dit in de media steeds verkocht als een gevolg van het pesten op…
 4. Donderdag 6 februari demonstratie Den Haag voor opheldering Anass zaak | Martin Vrijland - […] dat Anass zelfmoord pleegde en heeft dit in de media steeds verkocht als een gevolg van het pesten op…
 5. Signalen van AIVD infiltratie Anass zaak | Martin Vrijland - […] achter deze pagina beweerde dat zij de pagina was begonnen naar aanleiding van mijn artikel over het jaaroverzicht. Binnen…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close