Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Killer Cop in opmars

De Killer Cop in opmars

Het lijkt een wereldwijde trend van de New World Order om het volk angst in te gaan boezemen. Het zou niets verbazen als de agenten in burger een CIA training hebben ondergaan. Ze worden steeds bruter. Het leegschieten van een magazijn op een man met wandelstok tijdens een burenruzie is wel het toppunt. Dit overkwam Mike Stok uit Rotterdam. De politiestaat is zich onder uw ogen aan het vormen, maar net als voor de tweede wereldoorlog de bevolking het niet wilde zien, is dat nu ook gaande.

We leven onder de voortzetting van het nazi-regiem. Hitler werd gefinancierd door  Prescott Bush, vader van de latere president George H.W. Bush en grootvader van George W. Bush. Zijn bank, UBC (Union Banking Corporation) regelde vanuit New York, de financiering van IG Farben, het bedrijf van de omstreden industrieel Frits Thyssen. Prins Bernhard zelf was spion voor IG Farben (geldschieter van Hitlers oorlogmachine) en was na de oorlog mede initiatiefnemer van de Bilderberg groep. De Europese Gemeenschap (nu EU) werd jarenlang geleid door Walter Halstein. Halstein was lid van een genootschap van Nazi “wetsbeschermers”, de organisatie die de wettelijke steunpilaar werd voor een Europa onder toezicht van de Nazi/kartel samenwerking (zie hier).

De geschiedenis zoals wij die uit de boekjes en in de schoolbanken leren blijkt vaak compleet te zijn vervalst. En op de scholen en universiteiten leer je dat je de gevestigde orde en de main stream kennis niet mag bekritiseren, maar misschien moet u dat toch eens gaan doen. Lees hier hoe Adolf Hitler geen zelfmoord pleegde, maar een Brits agent was die tot zijn dood na de oorlog in Argentinië leefde. En wie was Winston Churchill eigenlijk? De man van de beroemde uitspraak dat de geschiedenis door de overwinnaar geschreven wordt. Als u zich gaat verdiepen ontdekt u zoveel, dat u waarschijnlijk zult denken “Nee, dit kan niet waar zijn. Ze houden ons toch niet al zo lang en zo massaal voor de gek?

We hebben te maken met een langdurige planning op wereldschaal. De New World Order vestigt zich via wereldoorlogen, waarvan steeds meer blijkt dat ze strategisch gepland zijn. Het schaakbord is groot beste mensen. Verruim uw blik en verdiep u er in. Het bouwen aan de Verenigde Staten van Europa is slechts een onderdeel van deze vorming van de wereldregering. Maar ook de oorlog in Joegoslavië was dat. Ook de oorlogen in Irak, Afghanistan, de opstand in Egypte, de oorlog in Libië en Syrië. Allemaal planning. Ook de financiële destructie van de Europese en de wereldeconomie. Het is allemaal planning. Deze wereldregering wil zich vestigen via de regel van ‘Problem, Reaction, Solution’. In dit artikel leest u de oorsprong en het doel van deze New World Order.

Om het volk angst in te boezemen en om de indruk te wekken dat de criminaliteit steeds groter wordt en de politie zich daarom terecht steeds zwaarder moet bewapenen, wordt nu wereldwijd een trend zichtbaar van schietgrage agenten. De nieuwe media heeft ze betiteld als ‘Killer Cops’. Lees hier en hier meer achtergrondinformatie. Het is de bedoeling dat u bang wordt. Angst, slapheid en uitputting maken u rijp voor de verlossing van de New World Order.

Bron linkvermeldingen: Kokkenluideronline.is, Niburu.co

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
20 Comments

 1. Een klein deel van kennedy’s speech over geheime diensten

  kennedy’s toespraak en visie waren dus de reden voor zijn moord.
  Kennedy vond die illuminatie en de ‘protocollen van de wijzen van sion’ waarschijnlijk een slecht plan, maar durfde de reptilians al niet bij naam te noemen.

 2. Inderdaad, sinds wij geen linkse partij meer hebben die de waarheid durven vertellen, jammer voor de SP , word extreem rechts een stuk brutaler….
  Inderdaad zie je overal het feit, dat de politie zonder werkelijke aanleiding grof geweld gebruikt….Zelfs in mijn eigen woonplaats heb ik al gezien hoe de politie na en tip een nietsvermoedende wandelaar op de kermis met twee man optilde en tegen de muur smeet…
  Ik schaamde mij s’avonds. Dus volgende keer grijp ik in….

  Overigens vind ik het aller ergst, dat Opstelten voorstelt de Politie toegang tot mijn computer te geven… Welja, dan staat ie meteen vol kinderporno en word ik als volgende uit de weg geruimd……
  De SP zou het voorstel “serieus” bekijken… Wat is dat nou….
  Niemand is met het argument gekomen dat dat vooral misbruikt kan worden…
  Bij de invoering van DNA als bewijsmateriaal ging het net zo… Te doorzichtig, kan alleen maar misbruik in de hand werken, maar niemand kwam met dat argument….

  Het word tijd dat wij onze eigen media en eigen politieke partij opzetten.
  Een partij die serieus overweegt de Politie toegang tot mijn computer te geven is van alles, maar niet links. En zeker niet voor de mensen.

 3. Angst is precies hetgeen mensen remt om tot aktie over te gaan en te zeggen ,tot hier en niet verder!!
  Een vicieuze cirkel van angst en verslagenheid die leidt tot geestelijke uitputting.
  Wat is de oplossing, ik weet het niet meer mensen.
  Kleine groepjes ,,rebellen,, bereiken niets omdat er vaak een heel cordon klaar staat om hen te intimideren.
  Hopeloos is het allemaal.

 4. Onterecht hebben ze ons het idee gegeven dat ze al gewonnen hebben…
  Trap daar toch niet in, en als je afspreekt om ergens te vergaderen over een actie, doe dat dan niet via de telefoon, en zet het ding uit voor je er heen gaat of laat het thuis….
  Groepjes van alleen zeer goede vrienden en bekenden zijn moeilijk te infiltreren of te volgen….
  Angst is bedoelt om je te waarschuwen, niet om je lam te slaan…
  En dood ga je toch….
  Als genoeg mensen hoop krijgen zal het veranderen, als genoeg mensen hopeloos worden verandert er niets.

 5. DE ATOOMBOM HOAX
  Het niet bestaan van de atoombom zou natuurlijk de allergrootste hoax aller tijden zijn, dat noem ik dan geen mindfuck meer maar een mindRAPE! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :

  o mensen wat zijn wij in de maling genomen als dit waar is.

  Het is aardig wat taaie stof, maar best te begrijpen, ik met mijn MTS zonder diploma en verder wat basale autodidactische kennis van esoterische zaken en heelheidswetenschappen, biologie, astro-theologie en wat leuke natuurwetenschapjes snap het zelfs al een beetje.
  (niet doorvertellen dat ik geen MTS diploma heb want ik sta overal geregistreerd als met diploma, er is nooit om gevraagd want MTS geloven ze wel) 😀

  http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

  Of zal dit misschien een des-info-psy-op zijn? Het lijkt me onwaarschijnlijk,ik zie daar geen noodzaak toe of nut in (moet alles nog ff narekenen ook ;)) maar in het licht van alle leugens die ons altijd zijn voorgeschoteld (van 9/11, kennedy, maanlanding tot aan enkele rampen met oceaanstomers zoals de titanic aan toe) ligt een atoombom-hoax wel zeer voor de hand. Ik voel het aan mn water, oftewel; Ab uno disce omnes.

  Wat roeptoetert die half-dyslecte en waarschijnlijk ook ‘een stofje missende’ eigenwijze anti de vries malloot nu weer allemaal? (het woord ‘eigenwijs’ lijkt overigens ook op een of andere manier als iets beetje negatiefs in ons hoofd geprogrammeerd, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en dat soort ‘slaven in het gereel houdt’ indoctrinatie)

  DE TITANIC, AN INSIDE JOB?
  Ja lieve mede-ontgoochelden -en verwarden, de aanslag op de Titanic was, zo als de zaken er nu voor liggen, een fundement voor de federal reserve bank en de NWO. JP morgan en zijn ‘verlichtte’ en doortrapte satanische cornuiten,erfelijk belast met een zwaar geschapen hersenstam (het reptielenbrein) zaten achter deze massaslachting.
  Luister, en oordeel zelf.

  http;//www.bobtuskin.com/2011/05/19/the-titanic-the-mass-murder-that-created-the-federal-reserve-bank-and-the-new-world-order%e2%80%99s-20th-century/

 6. Het lijkt wel of ze hier meelezen. Omdat ik eerder hier een terecht punt maakte dat Nederlandse politie burgers benadert alsof het Amerikaanse gewapende burgers zijn terwijl 99% van de mensen hier ongewapend is/ geen vuurwapen dragen kwam vandaag het nieuwsbericht naar buiten dat ze via TOR een wapen uit de VS gekocht hadden met bitcoins. Zou dit gewoon verzonnen zijn? Want het is zeer zeer moeilijk om een wapen via internet te bestellen. Ten eerste weet ontvangende partij ook dat het illegaal is, waarom zou hij na ontvangst geld nog versturen? Kan geld gewoon houden. Dit is ook weer voor kopende partij dusdanig onaantrekkelijk dat bijna niemand dit zou doen. Tenzij men over duizenden dollars beschikt maar dan ga je niet via internet bestellen. Plus dat op Amerikaanse airports zwaar gecontroleerd wordt op pakketjes, zowel automatisch als met honden die kruit kunnen ruiken.

  Kan heel goed dat dit gewoon verzonnen is door de politie om dan te kunnen zegen: men kan heel makkelijk aan vuurwapens komen terwijl dit onzin is. Alleen zware criminelen kunnen makkelijk aan wapens komen, niet de gemiddelde burger, maar het is bedoeld om zo hun compleet krankzinnige vuurwapengedrag te rechtvaardigen. Die rechtvaardiging is er niet zolang vuurwapens hier illegaal zijn en 99% van de inwoners ze niet draagt..

  • Problem, reaction, solution

   Problem: de potentieel gevaarlijke jeugdbendes of terugkerende jihadisten kunnen een wapen bestellen met bitcoin via Tor.
   Reaction: ooooooooohh help Ivo Opstelten doe iets!!! straks worden we nog aangevallen
   Solution: NSA-achtige controle is eigenlijk best goed. We mogen eigenlijk blij zijn dat ze dat doen!

  • @Guus,tuurlijk is het volledig verzonnen.Het is allemaal zo doorzichtig.
   Het is gewoon weer een psy-op, de overheid zal dit jaar waarschijnlijk ook beginnen met echte terroristische acties a la ‘de bende van nijvel’ jaren geleden.
   Die overvallen steeds op geldtransporten en dergelijke de laatste tijd met AK 47’s riekt mijnsinziens ook naar ‘Operatie Gladio-achtige’ terreur.Het komt ze veel te mooi uit allemaal.

 7. Om een bizar plan door te voeren heb je macht en geld nodig.Als je geld en macht verkrijgt door fout te zijn zal je moraal niet aangetast worden omdat de duivel je een gevoel van succes geeft. Zorg ervoor dat je uiteindelijke doel bereikt wordt door een dubbele agenda en voor de buitenwereld voldoe je aan de zogenaamde idealen. Zorg ervoor dat het rechtssysteem niet voor jou geldt zodat niemand je kan remmen , en het niet uitmaakt dat een handje vol mensen wel op de hoogte is van jou sinistere plannen. Lieg en bedrieg om een hoger doel te dienen., denk in termen van winst of verlies ….en laat goed of fout los. De gevestigde orde heeft honderden jaren voorsprong en geeft dit niet weg. Zij weten dat de Verlosser zal komen en bereiden zich voor op deze strijd.de strijd tegen de mensheid hebben ze inmiddels gewonnen en zullen dat generaties lang controleren. Weet dat vele dingen die je doet in je leven indirect een aanbidding zijn van wat zij zien als hun God. Dat is de ultieme manier om zielen te winnen.Ik vertel jou dat jij dit moeten eten omdat dat gezond is en ik pas de info daarop aan, zodat als jij navraag doet of onderzoek dat overeenkomt met het advies. Conclusie voor de consument : het is gezond. Slinks en dynamisch wordt iedereen bespeelt.Maar ik zweer het je , en ik hoop dat ik het mee zal maken, ze zullen worden gestraft voor het leed dat ze de mensheid hebben aangedaan.

  • @rashuan, precies ,en bijvoorbeeld het ”Pikmeerarrest 1” bewijst ontegenzeggelijk de onvoorstelbaar criminele ,destructieve, onmenselijke aard van de boven ons gestelden,met een satanisch genoegen construeren ze dergelijke contructies omdat ze zich onaantastbaar voelen.

 8. Hoi Martin,
  Mocht je ooit lastig gevallen worden door iemand,moet je weten dat er mensen zijn die jouw willen slopen. Niet normaal meer hoe mensen reageren,juist nu we wakker zijn en de satanische elite NWO ontmaskeren.
  Alleen al om dit feit kun je vroegtijdig aangifte doen misschien.
  Een kruimel verdachte is alvast deze:
  http://oi42.tinypic.com/33a451g.jpg
  Eventjes goed in je achterhoofd houden, Martin.

  Groetjes.

  • Dank je. Dergelijke mensen zijn slechts een klein virusje in The Matrix

 9. Killer Cops, ook aanwezig in Denemarken.
  afgelopen vrijdag.
  http://www.bt.dk/krimi/48-aarig-draebt-af-politiet-hvorfor-har-de-skudt-vores-far

  Waarom heeft de politie onze vader doodgeschoten?

  De 48 jarige Turk M.A. is volgens de fam. boven zijn knie (de pers zegt lies) geschoten omdat hij volgens de politie met een mes stond te zwaaien.
  De vrienden zeggen dat hij zonder waarschuwing werd beschoten. (turks bericht

  De fam. kreeg te horen dat hun vader al voor de aankomst van de ambulance was overleden, maar dat ze hem hebben gereanimeert. Hij is vervolgens meerdere malen geopereert, maar volgens de artsen was hij niet meer te redden, terwijl zij eerst hadden gezegt dat hij buiten levensgevaar was.
  Het wordt nu achter gesloten deuren verder onderzocht.
  Mocht hij ooit nog tot leven komen, dan hangt hem een gevangenisstraf boven het hoofd voor “bedreigen van deurwachter”.
  De politie kan niet verklaren waarom de man is overleden.

  Er zijn 2 verschillende verloren bloed hoeveelheden te zien, 1 met een klein beetje, wat je zou verwachten van een beenschot
  ekstrabladet.dk/112/article2196679.ece
  en 1 veel grotere hoevelheid op dezelfde plek.
  bt.dk/krimi/skudt-af-politiet-48-aarig-mand-doed

  11 mensen zijn door de poltie doodgeschoten in 10 jaar tijd.
  Dan te bedenken dat er maar 5 miljoen mensen wonen.
  Vergeten we nog de aantallen die “plotseling” in de cel overlijden.

  Ik denk dat hier nog een vervolg op komt, omdat een krant in bezit is gekomen van een mobiel opname.

 10. Mocht hij ooit nog tot leven komen, dan hangt hem een gevangenisstraf boven het hoofd voor “bedreigen van deurwachter”.

  De politie kan niet verklaren waarom de man is overleden.

  Leuk he die vertaal machines
  En een schot boven de knie kan dus in de lies zijn en dat is een gevaarlijk gebied wat verwondingen betreft , als een kogel daar schade aanricht is het bijna niet te verhelpen .

 11. Volgens omstanders is er onnodig geschoten. De man staat daar rustig met de armen naar beneden en zakt vervolgens in elkaar. Geen bedreiging voor politie of omstanders. Onduidelijk is of hij iets in zijn hand heeft.

  Al met al komt het er op neer dat de politie, ook daar, heel makkelijk het pistool trekt en gebruikt.
  Vreemde situatie… rustig uitgaansleven, dan komt de politie in beeld en valt er een dode.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Derde getuige inzake doodschieten Mike Stok door agent in burger « - […] met zijn wandelstok. Hij wachtte Mike met getrokken wapen op. Mike stok is blijkbaar weg gerend en de killer…
 2. Europa is failliet, de superstaat maakt haar eigen volk kapot « - […] van de macht heeft tot nu toe weinig goeds gebracht. Los van het feit dat het leidt tot een…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close