Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De media, perceptiemanagement, list en bedrog, Anass zaak

De media, perceptiemanagement, list en bedrog, Anass zaak

Mede geprikkeld door de actualiteit rondom Edwin de Roy van Zuydewijn (zie ook hier) en de Anass zaak wil ik graag nog een keer specifiek aandacht besteden aan de rol van de media. Al eerder introduceerde ik de term ‘perceptiemanagement’ om uitleg te geven aan de wijze waarop de perceptie van de massa bespeeld wordt. Daarbij lijkt geen enkel middel te worden geschuwd.

Alex Jones bedacht ooit de term ‘Infowars’ en ook zijn website werd daar naar vernoemd. Er is namelijk duidelijk sprake van een informatie oorlogsvoering. De Main Stream Media lijken steeds meer slechts en alleen het belang van de staat te dienen. Elke vorm van ‘kritisch zijn’ lijkt volledig gecoördineerd en dus kun je over het algemeen stellen dat mensen die bijvoorbeeld bij Pauw & Witteman aan tafel zitten en kritisch zijn, uitgekozen zijn op hun profiel en dat iedereen goed weet wat zijn rol in het toneelstuk is.

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar deze documentaire afkomstig uit Noord Korea en ontdek hoe u gedurende het kijken naar de documentaire zichzelf af begint te vragen of het beeld dat u heeft over Noord Korea als zijnde een ‘horror-staat’ niet volledig bepaald is door de jarenlange hersenspoeling van de Main Stream Media. Wij denken dat Noord Korea slecht en gevaarlijk is, omdat ons dat zo voorgeschoteld is en er steeds geroepen wordt dat Noord Korea mogelijk een kernmogendheid is die ons aan kan vallen. De mensen in Noord Korea leven onder onderdrukking en zijn arm en worden door de staat uitgemergeld. Maar klopt dat beeld wel? En wat voor verrassende openbarende waarheden zegt deze documentaire uit Noord Korea (die steeds weer door de Westerse staatscensuur van YouTube verwijderd wordt) over het Westen?

NLP

De media worden gebruikt om de perceptie van de waarheid te sturen. U moet geloven dat terrorisme reëel is waardoor u bereid bent vrijheden in te leveren. U moet geloven dat bezuinigingen de manier zijn om de economie uit het slop te trekken, waardoor u uw persoonlijke financiële wanhoop accepteert. U moet geloven dat het onveilig is op straat, waardoor u steeds meer inperking accepteert. U moet geloven dat er gevaarlijke jeugdbendes zijn, waardoor u ‘ogen en oren’ op straat accepteert en begripvol staat tegenover zwaarbewapende politie. De peilingen meten ondertussen hoe u dit alles als gesneden koek accepteert. Zoals een hypnotiseur u onder hypnose kan laten geloven dat de appel naar spijs smaakt, gebruiken de media Neuro Linguïstische Programmeringstechnieken (NLP) om u het beeld van de waarheid te doen geloven via combinaties van beeld, geluid, opbouw van artikelen, zinsconstructies, woordkeuzes e.d. De NLP technieken zorgen ervoor dat uw kritische denkprocessen uitgeschakeld worden door afleiding. Dat is ook de reden dat de kranten voor celebrity achtige zaken staan, maar er ook veel met statistische cijfers geschermd wordt. Het opnoemen van getallen is namelijk 1 van de NLP methoden om uw kritisch denken te passeren. Soms ziet u hele onlogische zinsconstructies zoals in dit voorbeeld.

Desinfo

In de infowar zien we verder een groeiend verschijnsel om er voor te zorgen dat mensen geneigd zijn het maar liever bij de Main Stream Media te houden. Hoewel het niet keihard aantoonbaar is, heeft het er alle schijn van dat de geheime diensten allerlei websites in het leven roepen die ogenschijnlijk particuliere initiatieven lijken. Zo worden er webblogs en Facebook pagina’s gelanceerd om de verspreiders van alternatief nieuws in een kwaad daglicht te stellen of om informatie te verspreiden die veel weg heeft van het type informatie dat alternatieve media verspreiden. Het effect hiervan is dat mensen denken “Waar rook is is vuur” of “Er staat zoveel onzin op dat internet, ik lees wel gewoon weer de krant“. Zo ondervind ik zelf al bijna een jaar tegenwerking door smaad en laster die over mij verspreid wordt. Ik zou geld verdienen over de rug van Anass Aouragh, een oplichter zijn, enzovoort. Geen enkel middel wordt geschuwd om dergelijke informatie te verspreiden. De gemiddelde lezer heeft geen tijd genoeg om de zaken echt uit te zoeken of te bestuderen en doet slechts aan koppensnellen. Hierdoor kan er bijvoorbeeld simpelweg op basis van leugens of halve- en verdraaide “waarheden” toch een perceptie van de waarheid blijven hangen bij mensen.

De Main Stream Media maken hier ook gebruik van. De perceptie van mensen wordt simpelweg gestuurd op basis van de kracht van de massa. Radio, televisie en kranten hebben nu eenmaal een groot bereik en als je met zijn allen dezelfde boodschap brengt, dan is de perceptie van het volk “Het is waar, want ze zeggen het allemaal“. De Main Stream Media zullen nooit over haar eigen psy-op medewerkers zeggen dat ze naast de pot pissen als ze dat niet goed uitkomt. Niet voor niets wordt de rol van de media genoemd in de Machiavelli prijs. Neemt u de moeite om u hiervan bewust te worden en blijf dagelijks alert.

De kans is groot dat ik de komende tijd enorme aanvallen in de vorm van smaad en laster ga ondervinden, omdat de aandacht omtrent de Anass zaak opleeft en mijn rol daarin nu eenmaal onlosmakelijk is geweest, omdat ik de autopsie rapport gelekt heb waaruit bleek dat het NFI alleen maar die zaken noemt die de zelfmoord onderschrijven en belangrijke overige zaken weglaat. Er is nog maar 1 oplossing: kill the messenger. En de beste methode is dan karaktermoord. Ik ben echter volledig overtuigd dat dit als een boemerang terug zal slaan op de krachten die zich inzetten om deze doofpot dicht te houden. Kom maar op!

Bron linkvermeldingen: Boublog, Infowars

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
13 Comments

 1. precies

 2. Ik denk wel dat het aantal mensen dat door heeft dat de “MSM liegen en bedriegen tot ze zwart zien” zienderogen toeneemt.
  Wat ze nog niet beseffen dat via de alternatieve media dit soort lastercampagnes, psy-ops e.d. worden gelanceerd om ze (het volk) toch weer in het hok te krijgen.

  @ALLEN NB Hierbij wil ik AANDACHT vragen voor al het werk dat Martin doet.
  Hij heeft alle steun van ons nodig. Niet alleen is zijn werk zeer kostbaar in de zin van de “onschatbare” eerlijke, ware en uitermate belangrijke informatie voor ons en onze vrijheid maar ook is zijn werk gevaarlijk en kostbaar!
  Het vele reizen, interviewen, en rechtszaken die -onterecht- en ik benadruk nogmaals ONTERECHT regelmatig tegen hem worden gevoerd of moet voeren zijn kostbaar.

  Daarom iedereen die wat kan doneren, iedere donatie (hoe klein ook) is welkom. Met dank.

  p.s. Misschien kan iemand drs Poot van het boek over Joris Demmink eens benaderen met de vraag of hij de waarheidsvinding en kritische journalistiek zou willen steunen, d.m.v. sponsoring.

 3. Erik de Vlieger is het beste voorbeeld van zo’n mannetje dat steeds wordt ingezet door de boven-ons-gestelden om customized woorden van kritiek te mogen uiten op de nederlandse TV. (TV= tell a vision)
  We zagen hem al eens samen met collega psy-opper/aivd-er Joanna van der Hoek in de uitzending pauw en witwasman, de Vlieger was daar overduidelijk ingezet om lauwtjes TEGEN Joanna van der Hoek te ageren, en pasgeleden was het de Vlieger in een of ander tv-programma die tegen pedofilie zou zijn (gunst!,bijna het ganse tv-publiek zal het met hem eens zijn).En voor die paar woordjes zal ie vet betaald worden ook nog.
  @Allen, hou die de Vlieger goed in de smiezen, hij is absoluut een NWO-pionnetje zeg ik.

  • Die rol heeft Erik de Vlieger in mijn ogen ook ja 😉

 4. QUIZ:

  TV =

  A. Totale Verlakkerij
  B. Totale Volksverlakkerij
  C. Treurig Vermaak.
  D. A + B + C + D ad. inf.

  Zegt het voort… Geeft het door… Flyer/Twitter/Feesboek het naar alle uithoeken en windstreken van onze Oranje Dictatuur der Verzakte Nederlanden.

  Nog een reserve :
  E. Totalitaire Vernedering/Viezigheid/Vuilstort etc. etc. etc. etc.

  • De Media worden als een God aanbeden, terwijl ze vertrapt zouden moeten worden als boodschappers uit de Hell.

   • En wie beheersen wereldwijd de media? Onze slavendrijvers bestaan uit royalty, het vaticaan en het (joods) zionisme. Er word over en weer ook wel wat geïnfiltreerd. De rest zijn puppets die gaan voor de wat groot uitgevallen kruimels en daarvoor bereid zijn hun ziel te verkopen. Het gevecht voor iedereen begint bij jezelf met NON-COMPLIANCE en de zoektocht naar je ware zelf. Als er genoeg zijn en we het momentum hebben bereikt jagen we ze allemaal de zee in met wat ballast aan hun enkels. Net als ze zelf doen met hun oude VOC methodes.

 5. Jongetje van 3 vermist in Edinburg. Om 21:00 uur in bed; volgende morgen weg (???), met jas enz. aan..? Hij heeft een tweelingzusje…
  http://news.sky.com/story/1196009/mikaeel-kular-fears-for-missing-edinburgh-boy

 6. hier nog een voorbeeld hoe de media te werk gaat, gelieve t gehele filmpje bekijken. Op deze manier maken zij de moslimgemeenschap zwart!

  • Ook deze man zou moeten kunnen weten dat 911 een inside job was. Daarmee behoren dit soort mensen wat mij betreft eerder tot de controlled moslim opposition die het Westen nodig heeft als alibi om de moslim haat aan te wakkeren. Dit soort mensen zijn ideaal voor de kweekvijver van de Jihadisten die het Westen zo hard nodig heeft voor haar imperialistische oorlogen. Want zonder jihadisten kan het Westen landen als Syrië en Libië niet overnemen.

   911 was een inside job. Elke moslim die dat niet ziet draagt zelf bij aan de moslim haat. En dat is precies wat ze willen: de moslims tegen het zionistische Westen opzetten. Maar ondertussen gebruikt het Westen die groep moslims die zich zo gek laten maken dat ze (voor het zionistische Westen) als jihadisten op pad gaan. Daarmee dienen die jihadisten dus eigenlijk de zionistische zaak zonder dat ze dit door hebben.

 7. Ik ontdek zojuist een leuk bordspel, leuk voor de kinderen. Gezellig en helemaal van deze tijd. Ja, lieve Ingrids de tijden van een potje ganzebord zijn over.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Pandemie_(spel)

  • Dus idd martin, bij percepie management wordt geen enkel middel geschuwd.
   Zelf als je je kinderen geen hersenspoelende-psychopaatkwekende-agenda21-computerspelletjes laat spelen en ook de TV (tell-a-vision) eens een avondje uit zet om met de kinderen eens ouderwets een bordspel te gaan spelen, het nieuwe bordspel dat ze gekregen hebben met het satanische kerstfeest (jawel lieve mensen u bent een ‘satanist by proxy’ als u kerst niet viert vanwege de winterzonnewende)

   Als iemand denkt dat het kerstverhaal anders zit dan hoor ik het graag.
   Wel gaarne met feiten onderbouwd (broninformatie) want meningen zonder kennis van zaken en/of zonder verwijzingen naar relevante lessen gegeven door bijvoorbeeld echt grote hedendaagse denkers,vertolkers doen er niet toe.(ik noem marcel messing,johan oldenkamp,passio,santos bonacci,dr.judy wood)
   Ik luister liever naar intellectuele liefdevolle medemensen dan naar iets minder intellectuele naargeestige medemensen zoals bijvoorbeeld vrijmetselaar en satanist jeroen hoogeweij van barracuda, de bloedige naam wekt al huivering op, maw resoneert zeer negatief. Vertrouw op uw intuitie/linkerhersenhelft (dus liever niet poetsen met fluoride tandpasta,fluoride is ook prozac)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Derde getuige inzake doodschieten Mike Stok door agent in burger « - […] politie Haaglanden gaf dit recentelijk nog toe. De Main Stream Media dient slechts en alleen nog het staatsbelang en…
 2. Marijke Harkema in hongerstaking om haar zoon Leon Groeneweg « - […] Harkema, maar vooral dat het beeld groeit dat er gevaarlijke jeugdbendes rondlopen. Dat is de perceptiemanagement-taak waarvoor zijn ingehuurd…
 3. Minister Plasterk bewezen leugenaar of gewoon politicus? « - […] die u schijn kritische vragen hoort stellen is alleen maar ingezet om tijd te rekken. Zij sturen uw perceptie.…
 4. Pedo voorvechter Jan Vlug image building | Martin Vrijland - […] Afgelopen maandagavond mocht Jan zijn zegje doen bij Pauw&Witteman met betrekking tot de plaatsing van de pedofiel Benno L.…
 5. Pedo voorvechter Jan Vlug imago building | Martin Vrijland - […] Afgelopen maandagavond mocht Jan zijn zegje doen bij Pauw&Witteman met betrekking tot de plaatsing van de pedofiel Benno L.…
 6. Ook Venezuela wordt bedreigd door Westers imperialisme | Martin Vrijland - […] er wel bergip voor opbrengen. Het is tenslotte zo dat de media de staat moeten dienen en daardoor haar…
 7. Ook Venezuela wordt bedreigd door Westers imperialisme « - […] er wel bergip voor opbrengen. Het is tenslotte zo dat de media de staat moeten dienen en daardoor haar Machiavlli…
 8. BOINNK!!! | Opinimakers het perceptiemanagement van NPO (de staat) - […] niet doorhebben hoe uw beeldvorming dagelijks gemanipuleerd wordt, lees dan nog eens dit, dit en dit artikel en als…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close