Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De opmerkelijke vlucht Brusselse aanslagpleger Mehdi Nemmouche

De opmerkelijke vlucht Brusselse aanslagpleger Mehdi Nemmouche

Het is heel begrijpelijk dat de Belgische politie geen glasheldere beelden van de beveiligingscamera’s in het Joods museum te Brussel kan leveren. Minder begrijpelijk is het dat er geen camerabeelden van de derde camera getoond worden. Zoals in mijn vorige artikel al aangegeven is er duidelijk sprake van een derde camera, omdat daarvan een shot is gepubliceerd. Nog veel onbegrijpelijker wordt het dat er zeer lage resolutie zwart/wit foto’s getoond worden van een “terrorist” die al een crimineel verleden had en waarvan dus zeker goede foto’s beschikbaar moeten zijn. Het vermoeden bestaat dan ook dat we vooral niet te veel op de details moeten letten, maar gewoon moeten luisteren naar goed geklede nieuwslezers of mannen in pak die u zonder blikken of blozen deze hoax blijven voorliegen. Persoonlijk vind ik de man op de camerabeelden niet echt lijken op de man van de vrijgegeven foto. De neus van de man op de camerabeelden lijkt krom te zijn en de man op de vrijgegeven foto’s (met belachelijk lage resolutie en in zwart/wit) lijkt een donkerdere huidskleur te hebben. Waarom laat men de beelden van de derde camera niet zien? Dit zou zo veel ophelderen.

Mehdi-Nemmouche_large

Eerder al legde ik uit dat we moeten worden gewezen op het dreigende gevaar van Syriëgangers. In dat zelfde artikel legde ik u ook al uit dat deze Syriëgangers het Westerse belang dienen. U wordt dus op meerdere fronten in de maling genomen. Hoe kan het immers dat een “terrorist” die een aanslag pleegt zolang rond kan lopen en al die tijd zijn Kalasjnikov bij zich heeft. Hoe kan het dat hij nog even bij de school van de prinsesjes gaat kijken? Wordt het Belgisch koninklijk huis dan niet beveiligd? Is er dan geen terreuralarm afgegaan in België? Zijn er niet onmiddellijk helikopters opgestegen? Zijn niet alle toegang- en exitwegen van- en naar Brussel hermetisch afgesloten geweest? Heeft de politie niet onmiddellijk alle vormen van openbaar vervoer platgelegd en controles uitgezet? Daarvan doet de Main Stream Media geen verslag. Hoe kan dat toch? Waarom alleen een paar hekken en mannen in witte pakken rondom het Joods museum? Zou u niet eens een beetje kritisch na gaan denken?

“Aanslagpleger” Mehdi Nemmouche heeft naast het uitstapje naar de koninklijke basisschool (klik op de link), ook nog een vriend in het Belgische Kortrijk bezocht. Jawel, de man kon vrolijk rondrijden. Men wist immers zijn nummerbord niet. Ooggetuigen konden wel een toevallig in de buurt zijnde minister aanspreken, maar vergaten het nummerbord te noteren of een foto te maken. Nou goed, dat zou kunnen, maar het blijft opmerkelijk dat de man al die tijd door België gezworven heeft en pas in Marseille bij een zogenaamde drugscontrole opgepakt wordt. Waarom worden die bussen eigenlijk pas in Marseille gecontroleerd? Is het niet handiger om dit bij het instappen te doen? Goed, ook dat kunnen we nog begrijpen. Zo intelligent is men bij de politie niet. De vraag is wel waarom Mehdi Nemmouche dan zo nodig zijn Kalasjnikov, een revolver en een SD card bij zich wilde blijven dragen? Wilde hij gewoon gepakt worden? Dat kan natuurlijk het volgende verhaal worden: “De aanslagpleger op het Joods museum in Brussel wilde graag gepakt worden om een statement te maken naar zijn medestrijders uit Syrië, zodat zij zijn voorbeeld zullen volgen.” We moeten in ieder geval voldoende draagvlak creëren voor extra politiestaat maatregelen én u moet het idee hebben dat de Syriëstrijders gevaarlijk zijn. U mag vooral niet bedenken dat ze voor en namens het Westen tegen Assad strijden. Natuurlijk wordt er ook nog even gedaan als of er internationaal te weinig samengewerkt wordt, dus zal er een Europese veiligheidsdienst moeten komen (alsof die er stiekem nog niet is). False Flags zijn bedoeld om u aan zaken te laten wennen; om uw perceptie te sturen.

Kijkt u even naar onderstaand kaartje. Aanslagpleger Mehdi Nemmouche zou nog naar een vriend in Kortrijk zijn gegaan. Tja, hij is wel een paar dagen buitenbeeld geweest en is blijkbaar niet uitgedroogd en verhongerd onder een brug terug gevonden. Hij moet dus ergens hebben gebivakkeerd. Kortrijk te België zou de plaats zijn geweest. Waarschijnlijk heeft Mehdi Nemmouche vervolgens toch weer zijn auto moeten pakken om ergens op te kunnen stappen op de bus van Amsterdam naar Marseille, want de route loopt niet bepaald langs Kortrijk.

kortrijk

 

Laten we ondertussen niet vergeten dat het erg opmerkelijk is dat de GoPro camera op het cruciale moment niet werkte (als hij deze al om had, want niets uit de beelden toont dit aan) en de twee andere doden ondertussen doodgezwegen worden. Wie zijn deze andere twee doden en waar zijn die exact doodgeschoten? Kunnen we alsjeblieft de beelden van de derde beveiligingscamera te zien krijgen? Het is zo makkelijk om nieuwslezers goed verzorgd een verhaal te laten voorlezen van een schermpje. Het is ook heel makkelijk om duur betaalde specialisten een verhaal op te laten steken. Niet voor niets zijn zij duur betaald. Het is echter een misdaad om het volk voor te liegen en bang te maken voor terugkerende Syriëgangers en oplaaiend antisemitisme terwijl we gewoon te maken hebben met een False Flag! Er zijn te veel zaken die niet kloppen. De media blijft slechts en alleen retoriek produceren die afleiden van de cruciale vragen.

Bron linkvermeldingen: nieuws.vtm.be

468 ad

21 Comments

 1. Reactie via Facebook:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/reactie_facebook.png

 2. Het zelfde als met Jasper, ook deze getuigen weet niets te vertellen. Alleen van wat wij al weten uit de media, dit is weer een vreemd verhaal.
  We moeten nu echt gaan oppassen straks worden wij ook van straat gehaald en gaan we elke moord bekenen. Dankzij hypenose.

 3. Illuminati warner bross hoer Brad Pitt ziet wel weer brood in deze aanslag om weer een illuminati brainfuck film te maken waarmee de propaganda/leugen nog een groter bereik heeft op de mens.

  https://endzog.wordpress.com/2014/06/03/brad-pitt-to-make-movie-of-jewish-museum-shooter-mehdi-nemmouche/

 4. Both Angelina Jolie and her partner Brad Pitt are part of this bloodline and she is even related to Hilary Clinton through it, while Brad is related to President Barack Obama. If you think that is weird, Hilary is also related to Monarchs Madonna, Celine Dion and Alanis Morrisetteand Obama is related to six previous Presidents including pedophiles George W. Bush and hisfather.

  http://12160.info/group/the13bloodlinesoftheilluminati/forum/topics/celebrating-the-bloodlines-of-the-illuminati

 5. Mossad Connection

  http://kammeo.blogspot.nl/2014/05/mossad-connection.html

  Alles leid uiteindelijk weer naar de zionistische beweging die al eeuwen naar een NWO toe werken.Twee wereld oorlogen hebben ze op hun geweten. Willen ze nu ook nog een derde op hun geweten hebben?
  Het is zo doorzichtig allemaal.
  Wanneer worden we eens massaal wakker en trappen we niet meer in die laffe joodse streken die met name uitgevoerd worden via de main stream sheepel brainwashmedia? (krant,tv,radio en internet)

 6. Wat u ECHT moet weten over de schietpartij in het Brusselse joods museum

  http://plazilla.com/page/4295137687/wat-u-echt-moet-weten-over-de-schietpartij-in-het-brusselse-joods-museum

 7. Beste

  Kijk hier in deze link.

  http://nieuws.vtm.be/binnenland/95405-verdachte-aanslag-wil-niet-naar-belgie

  Hoe heeft men het lef om een vermeende door de media uitgeroepen dader zo af te beelden die (volgens de mainstreammedia)zulke vreselijke dingen gedaan heeft. Gewoon onherkenbaar , de foto in de bovenstaande link kan net zo goed een beeld van een andere planeet zijn die een beetje op een menselijk gezicht lijkt, werkelijk van zotte.

  kijk hier foto’s genomen door een camera die notabene 100.0000 meter verder verwijdert is dan zelfs maak je nog betere foto’s

  http://www.satellietbeeld.nl/satellietbeeld/info/6/info.html

 8. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/06/dreigement_hansvandijk.png

  • We hebben dus te maken met antisoevereinisme in plaats van antisemitisme als een Israëlisch soldaat mij dreigementen stuurt terwijl ik niemand beledig, maar slechts gebruik maak van mijn vrijheid van meningsuiting.

   Kom maar langs in je kevlar pakje Hans!

  • Wuhaaaaaaaaa, dan is Hans van Dijk duidelijk een misselijk makend zionistisch ventje.(mijn IsraHellische landgenoten wuhaaaaa)
   Het is een gegeven dat wanneer achterbakse joden gedebunked worden zij beginnen met dreigen.Kop afrukken?Toe maar zeg. Gelijk aangifte doen Martin en die mafkees laten arresteren.

  • Is het Hans van Dijk, of Hans Nadijk? Verwarrend.

   Stoere praat, weinig wol. Valse fag.

 9. Zwaar gestoord type, die Hans van Dijk. Hebben ze daar geen pillen voor in België. Voor dat soort patiënten!! Raar taalgebruik ook.

 10. Zit met een vraagje. Mensen stappen op een bus in Amsterdam , richting Marseille. Ze rijden via Antwerpen. Daar stapt Medhi op de bus. Wie zorgde er voor dat de bagage onder in de bus werd geplaatst!! Doen de passagiers dat zelf of is daar iemand voor aanwezig op zo’n bus. Of, nog gekker, houden de passagiers hun bagage bij zich. Zou Medhi zijn kalasjnikov hebben afgegeven of op zijn schoot hebben gehouden de uren lange rit naar Marseille. En er is geen Nederlandse passagier, opgestapt in Amsterdam, die daar achteraf even melding van heeft gedaan. Dat bestaat toch niet. Conclusie: Dat is dus ook verzonnen. Of draaf ik nou door.

 11. Mehdi Nemmouche is een ISIL agent/loopjongen/boogyman

  ISIL wordt gefinancierd door Washington, Brussel, Ankara, Londen, Parijs, Tel Aviv en Riyad, dus m.a.w. door de UNEI-Saudi alliantie (US/NATO/EU/Israël) waarvan België duidelijk deel uit maakt. België is immers een NAVO en EU-lid.

  Dat hele busverhaal is volgens mij maar een broodje aap die de slaapkoppen/MSM lezers moeten slikken zodat het allemaal nog echter. lijkt.

 12. Een hele tijd geleden heb ik op de Belgiesche tv een documentaire gezien over AK smokkel uit het Oostblok met Eurolines ik kan het niet meer terug vinden , maar het ging allemaal vrij makkelijk er was maar een grensovergang waar de controle belabberd was en zodra ze in de Eu waren reden ze door tot de uitstaphalte Antwerpen , Brussel , Parijs en werden niet gecontroleerd .

 13. Het lijkt er toch sterk op dat De Volkskrant nog eens moet inpeperen dat de vlucht van deze zogenaamde Mehdi Nemmouche per bus naar Marseille als waarschijnlijk kan worden bestempeld.

  Vandaag op de voorpagina:

  Reizen met Eurolines
  ‘NIEMAND CONTROLEERT WAT JE MEENEEMT’

  https://www.flickr.com/photos/[email protected]/14784168490/in/photostream/

  Mijns inziens een hoogstoverbodige bijzin en slechts met het doel de mensen in slaap te houden.

  In Frankrijk was de aanhouding van dit figuur overigens groot nieuws in de media..

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close