Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De paas-toespraak van Micha Kat voor Mark Rutte

De paas-toespraak van Micha Kat voor Mark Rutte

De maffiagroep Poot windt er geen doekjes om dat ze met de veroordeeld afperser Jack Abramoff samenwerken. Kwaad met kwaad vergelden noemt hun media-hitman Micha Kat dat. Je mag daar geen kritiek op hebben. De maffiagroep Poot is slechts en alleen geïnteresseerd in het pedofiliedossier Joris Demmink vanwege de claim van 20 miljard die Jan Poot al in een advertentie van 2009 in de Telegraaf toelichtte. Jan Poot liet de schrijver van de advertorial zelf uitrekenen hoeveel de grond op zou moeten leveren (zie rechts).  In zijn laatste interview met de Volkskrant zei Jan Poot opnieuw dat het hem niet gaat om de pedofilie van Joris Demmink, maar om het geld. Ook Micha Kat kwam hier openlijk voor uit in zijn radio interview van 4 april jl.

claimAl eerder legde ik in mijn radio interview uit hoe ik er achter kwam dat we hier met een maffioze groep te maken hebben rond de familie Poot en het bedrijf Chipshol. Al in 2012 verkocht de familie Poot haar claim aan het zogeheten Litigation Fund. Het lijkt er sterk op dat de veroordeeld afperser en de man die kinderen drogeerde om ze voor de camera te laten misbruiken ten bate van afpersing van hooggeplaatsten, Jack Abramoff nu samen met Robert Rubinstein de druk op BV Nederland hoog moet houden om de miljarden binnen te hengelen. Dat Litigation Fund is dan ook hoogst waarschijnlijk de drijvende kracht achter het incasseren van de gelden. Maar dat er een deal moet liggen wordt vooral bekrachtigd door het stilzwijgen van de Main Stream Media en betrokken politici. Je kunt alleen een claim ten gelde maken als de claim daadwerkelijk incasseerbaar is. En dat impliceert dus dat de maffiagroep Poot succesvol moet zijn geweest met haar zwartboek Joris Demmink. Pleit dat Joris Demmink vrij? Nee, anders had de Nederlandse staat immers ook geen deal hoeven sluiten. Demmink komt er op deze manier echter wel mee weg. Beide partijen doen er nu namelijk alles aan om het Joris Demmink verhaal nog slechts als een een eeuwig durende soapserie uit te spelen via het schijnproces van de stichting De Roestige Spijker.

Micha Kat doet ondertussen zijn best om Mark Rutte een beetje extra onder druk te zetten. Dat Mark Rutte mogelijk chantabel is gemaakt en dat de maffiagroep Poot mogelijk ook een zwartboek van hem heeft, zou kunnen blijken uit de verklaring dat Mark Rutte wel eens bij het bedrijf van de familie Poot (Chipshol op Schiphol-Rijk) op bezoek is geweest. Misschien is dat de reden achter deze onomwonden paastoespraak van Micha Kat aan Mark Rutte.

Bron linkvermeldingen: Haarlemsdagblad.nlVolkskrant

468 ad

19 Comments

 1. wacht even,ik heb er geen verstand van maar die grond is 1500 euro per m2 waard.Hij zegt’onze grond’. Wat bedoeld ie met ‘onze grond’?

  Voor hoeveel heeft Poot ‘onze grond’ gekocht (is wel evident lijkt me)
  En in welk jaar.
  En was het toen nog landbouwgrond?
  Hopelijk kan iemand dat uitzoeken.

  ‘ontwikkelings -en beleggingswinst schade en vertragingsschade’ruim 13 miljard.

  ze weten het ook allemaal mooi te verzinnen voor zich zelf,de elite.

 2. “En ik zeg niet dat je in de gevangenis moet gaan zitten, hoor Mark. Hoeft van mij niet, hè. En je mag best gewoon ergens oppe Aruba, mag je best in een villaatje, hè? met je corrupte vriendjes, mag je jongetjes gaan lopen naaien. Vind ik niet erg, als je maar oprot uit het Binnenhof. Wegwezen! Fuck you.
  Dit is Micha Kat, Klokkenluideronline.is”

 3. wat de video betreft,het na de exposure van de zaak al te merken dat ie er een schepje bovenop moest doen.
  Op zich lijkt me dat prima.

  En dat verhaal van dat Pasje van demmink in het anne frankplansoen: wanneer is dat pasje gevonden en had hij er al eerder melding van gemaakt?
  Ze toveren van alles te voorschijn uit de doos van pandora.

  En het kan allemaal wat ie nu tegen Rutte doet, dat wijst in de richting van een rutte-zwartboek zou je haast denken.

  Maar hij zegt wel heel goede dingen.
  Micha , ga zo door. 😀

 4. Zo dat liegt er niet om. Van wanneer was deze tirade ? Doet me een beetje aan Alex Jones denken ….

  Open Letter to the Alternative Media
  Sunday, February 23rd, 2014 | Posted by Stew Webb
  By Glenn Canady
  http://www.veteranstoday.com/2014/02/23/open-letter-to-the-alternative-media/

  Luister ook naar deze radio show waar Stew Webb een aantal dingen onthult die ikzelf – na meer dan 10 jaar luisteruren te hebben gemaakt – voor het eerst van hoorde… Stew takes of the gloves :

  Radio Lorien Fenton interviews Whistleblower Stew Webb April 7 2014
  http://www.stewwebb.com/2014/04/11/radio-lorien-fenton-interviews-whistleblower-stew-webb-april-7-2014/

 5. dit soort videos moet je meer maken. super.

 6. en toch heb ik de indruk dat Rubinstein niet happy is.
  En Ottens ook niet.En Poot ook niet.
  (in de video van de rechtszaak pasgeleden)

 7. 24 maart 2014 13:01
  Twee F-16’s onderscheppen vrachttoestel
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/twee-f-16s-onderscheppen-vrachttoestel

  Fighter jets intercept plane that breached summit flight restriction
  By Matthew Hoye, CNN
  March 24, 2014 — Updated 1757 GMT (0157 HKT)
  http://edition.cnn.com/2014/03/24/world/europe/summit-plane-intercept/

  March 26, 2014
  Flight 370, a bedtime story.
  http://www.jimstonefreelance.com/flyingdutchmen.html

  Secret Space War XV: Epic Fail, NeoCons Go For Broke
  Saturday, March 29th, 2014 | Posted by Preston James, Ph.D
  http://www.veteranstoday.com/2014/03/29/secret-space-war-xv-epic-fail-neocons-go-for-broke-with-cz748-but-tall-whites-neutralize-cloaking-device/

 8. Wat de exacte oorzaak en het beoogde effect van deze ridicule scheldkanonnade ook mag zijn, het is totaal dysfunctioneel (behalve om even goed mee te lachen).
  Raar genoeg – misschien vanwege het “paastoespraak” in de kop – deed het me denken aan een in mijn geheugen rondzwervende bijbeltekst waarin van Jezus werd gezegd dat hij “innerlijk met ontferming bewogen” werd toen hij een mensenmassa zag die maar wat doelloos met alle winden meewaaide.
  Van dat soort bewogenheid moeten we het volgens mij hebben, en niet van dit opgefokte geblèr…

 9. Waarom is Micha zo kwaad op Rutte , is hij een afspraak niet nagekomen of is het contract veranderd en valt Micha nu niet meer met zijn neus in de boter , geld geld geld ,mag Micha niet meer mee doen .
  Het zijn wel harde beschuldigingen tegen Rutte , kan hij die ook hard maken ????

 10. Allesjesusssssssss.die gast is helemaal van het padje……..Daar zijn toch pilletjes voor?

 11. dat micha zegt dat pedofilie door hooggeplaatsten hem niet interesseert
  is nieuw.
  Zal micha begrijpen dat die ‘tienduizenden’ bezoekers van zn site enkel ff willen zien hoe hij zich nog verder in de nesten werkt?

  De uitzending van gedonder op vrijdag van vrijdag j.l is ook weer interessant.
  ‘hobbels op de weg’ deel 2,mbt de polimiek die is ontstaan tussen Kat en Vrijland.
  Maup zegt ‘een meer genuanceerder beeld’ te hebben.
  Rob Z ziet de polemiek tussen Kat van Vrijland vanuit een overvliegende vogel point of view oid.

  Die turkse jongen van de techniek is volgens mij diegene die in het verleden steeds de uitzendingen verstoorde.Dat moet het beeld scheppen van een ‘rebelse’ beweging die tegenstand ondervind van de staat.

  Rob de Ridder moet ‘de polimiek die is ontstaan binnen de alternatieve media’allemaal nog ingewikkelder doen lijken.
  Toch opmerkelijk hoe er om de micha=rat-brij gedraaid wordt.
  Rob vraagt zich af ‘wat het mechanisme is achter de polimiek’ ding dong

  Rob Z is bezig met een free-energyapparaat.
  hij heeft de bouwtekeningen in handen.
  De maat-eenheden heeft ie al omgezet.
  Als het free-energy apparaat loopt laat ie het ons weten…(?) ding dong
  Rob Z wil geen roem,hij wil liever anoniem blijven als hij Tesla’s werk heeft uitgewerkt.
  Dus Rob Z heeft nog bestaansrecht.

 12. Let op: het Micha Kat / familie Poot kamp is bezig de eer voor het ontmaskeren van de Poot-maffia naar Jeroen Hoogeweij te sturen via allerlei door hen zelf beheerde sites (Fronaalnaakt en sargasso.nl). Daarmee gaan ze proberen de site van Martin Vrijland en Niburu.co definief uit de game te spelen. Dit door straks toch weer een nieuwe move te maken. Jeroen Hoogeweij wordt naar voren geschoven om het verhaal van Martin Vrijland te kapen. Niet intuinen.

  Wat Jeroen namelijk niet zal doen is de nep-moord op journalist Fred de Brouwer aankaarten. Nee, hij moet dingen verkopen die toch al online staan. Wil je aan damage conrol doen, dan moet je altijd zorgen dat je een verhaal overneemt. Probeer de aandacht te verleggen van de originele bron en je bent weer terug ‘in control’. Daarom wordt Jeroen Hoogeweij nu ingeschakeld als zogenaamde exposer van de Pootmaffia.

  Jeroen is een van de grootste smaad en laster verspreiders uit het kamp Poot. Hij moet iedere onafhankelijke schrijver uit de game drukken via sites als Swapichou. Nu dat niet gelukt is met smaad en laster aan mijn adres, moet Jeroen het voor het kamp Poot schadelijke verhaal, kapen. Hierom worden zijn sites nu gepromoot met dit gekaapte verhaal en wordt de naam Martin Vrijland niet genoemd op die sites.

  Uiteindelijk moet het gekaapte verhaal dan weer een andere kant uitgestuurd worden. Het draait er steeds om of jij als maffiagroep ‘in control’ bent van welk verhaal dan ook. Dan kun je het weer een bepaalde richting uit sturen.

  Succes Jeroen. Succes heren. Ook hier tuinen de lezers niet in. Slechts enkele schapen die achter de exposed Micha Kat aan blijven hobbelen.

  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/breaking-kpmg-in-greep-van-pedo-mafia/

 13. Wat ik nog het allervreemdst vind is dat ik er, zoals ik Nederland tot nu toe ervaren heb, vanuit ga dat een willekeurige burger die dreigt”naar het binnenhof te komen om de MP zijn kop af te trekken hoogst waarschijnlijk 15 minuten na het verzenden van een dergelijk bericht gearresteerd zou worden. Bij micha gebeurd dit niet????

  Langzamerhand krijg ik het gevoel dat Micha’s kennis over de satanische praktijken binnen nederland inside information is. Diverse groepen binnen deze oud babylonische doodsreligie, zijn volgens mij in onderling conflict bezig zijn een greep naar de macht te doen. De manier waarop past precies in hun levensfilosofie. Altijd ten koste van een ander, over de lijken zelf naar de hoogste positie kruipen( letterlijk)

  Ik vind het hebben van een baphomet aan je muur zeer bedenkelijk en zeker niet iets wat je als grap aan de muur hangt als je”eerlijk” met dit soort zaken bezig bent. Vooral omdat het het symbool van deze afschuwelijke praktijken is. Je schaart je dan dus letterlijk onder ‘de macht’ waar deze fetisj symbool voor staat. Ik zou een dergelijk symbool nog niet met een tang willen aanpakken.

  Bovendien wil ik het geld van mijn micha claim terug. Een vraag overigens die door ROB Z van frontier radio zo gewoon even weg werd gelegd als zijnde geen duidelijke vraag. Op het moment dat ik deze ondersteuning voor een, dacht ik naieveling, goed doel maakte had Micha nb een inkomen ongeveer 4x zo hoog als die van mij.

  en wat betreft de free energy dit is niets anders als het open sourced plan van de Quantum Energy Generator zoals vrij gegeven door

  http://www.fixtheworldproject.net/quantum-energy-generator.html

  de plannen zijn inmiddels tienduizenden keren over de wereld gedownload en heel veel mensen zijn bezig om deze te bouwen dus dat zal ook wel lukken zonder Frontier. In Taiwan lopen al volledige assemblage lijnen hiervoor.

  • toen ik snachts als chauffeur op schiphol werkte kwamen drugshonden ook altijd aan me snuffelen.
   Maar dat kwam niet door sigaren.
   De hondenbegeleiders zijn bekend met het coffeeshoprookspoor.
   De hond begrijpt niet waarom ie niet wordt beloond.Dus ik zeg graag belonend tegen de hond in kwestie ‘oooh..wat een goeie neus heb jij hondje’
   tja, anders snapt dat beest er ook niets meer van.

   • Haha sympathiek

 14. Gedonder op Vrijdag van 18 April de tweede uitzending met Willem de Ridder
  heb je die gehoord martin?
  Het begint direct in het begin van de uitzending al met puur psy-oppen.
  Dit bewijst keihard dat er iets heel erg niet pluis is met Rob v/d Z,Maup,Sel en de Ridder.

  Sel durft uit kramen dat je de grote jongens moet aanvallen en niet de kleintjes.

  Sel Ozylmaz zegt ook nog iets opmerkelijks naast zn verwarringspsy-op.
  Dat hij de uitzendingen qua intellectie-nivea erg naar beneden haalt dat was al bekend, maar nu vertelt ie dat ie sigaren rookt en dat er daarom een drugshond aan m kwam snuffelen.Raar verhaal.klinkt typisch als iemand die zich verspreekt.
  Stiekem softdrugsgebruiker zijn, dan ben je echt een vrij mens.

  • Het is een grote poppenkast dat Frontier

 15. Wat een droefenis toch allemaal. Al die walgelijke vileine spelletjes waarbij de WAARHEID ont- of/en verkracht wordt. Op deze manier ga ik me er van af keren om dit nog te volgen en ik denk dat er meerderen zijn die hier hetzelfde over denken en voelen.

 16. Wel raar dat Micha pedofilie niet erg vind , want Rutte moet maar met zijn pedo-vrienden op Aruba gaan zitten en daar lekker aan de kinderen zitten maar niet in Nederland , waarmee Micha aantoont dat het hem dus niet om pedofilie gaat maar om geld , ook voor Micha .

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close