Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De vaccinatie Business – wij filmden bij het RIVM

De vaccinatie Business – wij filmden bij het RIVM

Vaccinaties zijn er om de volksgezondheid te beschermen denkt de gemiddelde Nederlander. Vaccinaties zorgen er voor dat je bijvoorbeeld jonge kinderen immuun maakt voor ziekteuitbraken. Maar is dat eigenlijk wel zo? Met de vermeende mazelen uitbraak in een deel van Nederland wordt het onderwerp weer even op de kaart gezet. Maar hoe geloofwaardig is dit allemaal? Lees het artikel op WantToKnow over de zin en onzin van vaccinaties.

Omdat het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (het RIVM) een voor de gemiddelde burger behoorlijk schimmige organisatie is, leek het mij nuttig eens een kijkje te gaan nemen. Je kunt dan natuurlijk bijvoorbeeld een afspraak gaan maken met een persvoorlichter, maar ik wilde gewoon eens het gebouw zien en de mensen spreken die daar werken. De echte vraag die ik namelijk heb bij al deze vaccinaties is of er niet ongevraagde toevoegingen zitten in deze vaccinatiespuit. De technologie is namelijk al zo ver dat men in staat is om via nanotechnologie een RFID-chip in iemands bloedbaan te spuiten. Met zo’n chip ben je dus in staat om mensen te monitoren zonder dat ze het zelf door hebben. In feite weten wij niet wat er allemaal achter de hoge muren van het RIVM gebeurt. We moeten er maar op vertrouwen dat die o zo betrouwbare overheid niet goochelt met onze levens of die van onze kinderen.

Het bezoekje aan de RIVM werd alleen helaas niet echt gewaardeerd. Dat is op zich al raar. Het is blijkbaar tegenwoordig zo dat je als burger niet een kijkje mag komen nemen bij een overheidsinstantie die er voor het volk zegt te zijn. Je mag niet eens het gebouw filmen. We kwamen niet demonstreren; we kwamen niks raars uithalen; we kwamen gewoon een kijkje nemen uit pure interesse. We wilden gewoon kijken of we wat medewerkers konden spreken. Het tafereel dat we vervolgens mee maakten is echter te bizar voor woorden. Het lijkt wel of we in de Sovjet Unie leven of onder Mao. Je mag niet eens komen kijken.

Gewone medemensen die toevallig werkzaam zijn voor een overheidsinstantie als het RIVM duiken weg voor hele normale vragen. Ze lijken bang. Je zou bijna denken dat ze zich ergens schuldig over voelen. Een beveiliger komt binnen enkele minuten op ons af en maant ons op de openbare weg te gaan staan. Toen wij gedwee deze instructie opvolgden volgde er een vrij trieste actie; de politie kwam aan gescheurd om ons aan de tand voelen.

Je zou bijna gaan denken dat deze organisatie – die al die miljoenen kindjes een naald in hun arm zet – iets te verbergen heeft. Ik begrijp best dat we niet in de fabriek mogen komen waar de vaccins geproduceerd worden, maar gewoon een kijkje komen namen aan de buitenkant moet toch niet zo’n punt zijn? Wat heeft deze instantie te verbergen? Lees meer achtergrond info in dit artikel en dit artikel.

*Update*

Lees ook dit artikel op WantToKnow over vaccinaties.

468 ad

20 Comments

 1. RIVM is het doofpotten bolwerk van de overheid. Toen ik jaren geleden ongelofelijk ziek werd van luchtvervuiling ben ik het RIVM gaan bellen over de meetresultaten van de luchtkwaliteit. Hierdoor kwam voor mij vast te staan dat de echt giftige gassen in de buitenlucht gewoon stomweg niet werden gemeten. Daarnaast worden de resultaten van de metingen op basis van computermodellen bepaald, waarmee de resultaten gemanipuleerd worden. Er werd mij altijd verteld dat er niets mis was met de luchtkwaliteit in Nederland.

  Totdat in 2004 her KNMI met de satellietkaartjes kwam waaruit bleek dat de lucht in Nederland het slechts was van Europa. Daaruit bleek dat we jarenlang zijn voorgelogen door het RIVM. Op gegeven moment werd er een meeting georganiseerd in Nederland voor mensen met Chemisch Overbelasting (MCS) waar honderden mensen op af kwamen.

  Uiteindelijk bleek dit uit de koker van het RIVM en de overheid te komen om te inventariseren hoe al deze mensen afgeserveerd dienden te worden. Niemand van deze mensen is ooit serieus genomen.

  Wij als groep MCS (luchtvervuilingsslachtoffers etc) patiënten zijn onder psychiatrische behandeling geplaatst, een groot aantal is intussen overleden en een grote groep waaronder ik heeft het land moeten verlaten. Ik vermoed dat een deel ook zelfmoord heeft gepleegd, maar dat zullen we nooit weten. Lees mijn hele verhaal op:

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2013/05/22/niet-co2-maar-luchtvervuiling-is-de-oorzaak-van-klimaatverandering/

  De bekendste leugen van het RIVM: Er is geen gevaar voor de volksgezondheid.

  Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat woekerrente (Usury), woekerwinsten en winstmaximalisatie ook de oorzaak zijn van deze problemen.

 2. Ik ben ergens in 1990 al eens persoonlijk naar het RIVM gebouw gegaan om antwoorden te krijgen. Toen al werd ik behandeld als een indringer!!!! Ik kwam niet verder dan de portier!!! Er werd gezegd wij hoeven geen verantwoording af te leggen aan de burgers, wij leggen alleen verantwoording af aan de overheid.

 3. Het zou me niets verbazen als het RIVM een bedrijf is, net als De Belastingdienst (kijk maar bij KvK).

  Dan heeft het RIVM inderdaad geen verantwoording af te leggen aan de burgers. De overheid heeft dat wel, maar als het RIVM enkel is ingehuurd, dan is de verantwoording indirect.

 4. Het beeld dat het rivm naar buiten toe wil laten overkomen is perfect vastgelegd: Autoritair en gesloten voor kritische vragen (vanuit de vrije media)

 5. Martin weer een woord hiervoor MAFFIATRASH!!
  Ze lijden aan chronisch ontkenning syndroom COS!
  Wellicht een vaccinatie nodig.

 6. Weer een beregoed stuk over de geslotenheid van de Overheid.
  Toevallig ken ik het RIVM en een aantal mensen die daar werken/hebben gewerkt.
  IN de VS heb je een vergelijkbare organisatie het CDC(Center of diseases Control).

  Met het bovenstaande ben ik het geheel eens. Overigens zijn dit zaken waar ik toendertijd totaal geen benul van had.

  Net als 911 waarbij de nieuwste opblaastechnieken (o.a. Nano-thermiet) werden gebruikt beschikt de (R)Overheid altijd over de laatste stand van zaken van wetenschap en techniek.
  Het enige wat ik kan bedenken -en ik zou daar ernstig voor pleiten- is dat de burgers een eigen organisatie opbouwen of onafhankelijk instituut in de arm nemen om de vaccinaties, luchtkwaliteit, giftige stoffen monitoring en wat al niet
  ZELF te controleren!!!

  ps excuse de vele uitroeptekens maar gelet op het belang, vandaar.

 7. @Martin overigens is dit een zeer goede manier om de medewerkers van het RIVM zelf te alarmeren. Want zoals ik schreef wist ik dit zelf niet en ik denk dat veel rivm-medewerkers dit eigenlijk ook niet weten behalve de leidinggevenden e.d. Ze gaan hier namelijk over praten met elkaar in de kantine, op het werk, thuis, op verjaardagen etc.

  Zo kan hieruit mogelijk vd toekomst de nodige (broodnodige) klokkenluiders uit voortkomen.

  Wat betreft de programma’s om argeloze en onschuldige burgers te vaccineren of te vergiftigen met allerhande on guur spul, denk ik dat de elite zelf hiervan blijft verschoond, uiteraard vanaf een bepaald niveau, zeg schaal 11 ofzo…
  Mogelijk dat gore troep als bijvoeging als kwik, rfid chips e.d. gericht zal worden (of al reeds gebeurt?) op ‘specifieke’ groepen in de samenleving: opstandige arbeiders? echte vrije journalisten? kritische burgers? zeer bezorgde vaders en/of moeders? enz enz enz

 8. Het RIVM is een overheidsinstelling en valt onder het WOB. Er zijn echter ook een aantal zaken die de nationale veiligheid aangaan. Zo worden daar bijvoorbeeld (bijna) uitgestorven bacteriën bewaard, schadelijke stoffen voor onderzoek, het maken van antidota. Terecht dat het goed bewaakt wordt tegen potentiële bio-terroristen.Je moet er niet aan denken dat we allerlei uitbraken krijgen van (vogel)pest en zo.

  Voor wat meer info kun je terecht bij het vergiftigingencentrum. Zie ook het jaarverslag http://www.umcutrecht.nl/NR/rdonlyres/40BA2F32-86A8-4D52-9335-F09434275B93/35767/NVICJaaroverzicht2011.pdf

  Verder ben ik het volkomen met je eens dat de overheid meer openheid moet geven. De vragen die jullie stelden zijn volkomen normaal. Maar de details waar je naar op zoekt bent vindt je niet bij de poort. Bovendien moet je dan een biochemicus of arts meenemen om specifiekere vragen te stellen.

 9. Nederland aangeklaagd voor genocide op miljarden wereldbewoners

  http://www.anarchiel.com/display/nederland_aangeklaagd_voor_genocide_op_miljarden_wereldbewoners

 10. End game Eugenics Pt.5 NWO eugenetica Population Control

 11. Bill Gates Confronted On His Eugenics Vaccine Program

 12. Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation

  Deze vent promoot dus het uitroeien van mensen.

  Zo’n vent dient zijn leven lang achter tralies te zitten op alleen maar brood en water.

 13. Martin, allereerst mijn complimenten voor jouw site en je geweldige artikelen, waarin je alles duidelijk en eenvoudig uitlegd.
  Als vader vaan een zoontje dat helaas zwaar is aangetast (autisme) na de BMR vaccinatie, is dit wel de “trigger” geweest die mij heeft wakker geschut.
  Dat het RIVM en Lareb ( een pot nat, zit ook nog s in hetzelfde gebouw, hoezo onafhankelijk!) wat te verbergen hebben is een understatement.
  De waarheid over vaccinaties moet bekend worden bij de grote massa.
  Keep up the good work! Respect voor wat je doet!

  • Dank je Alex,
   Ik begrijp je boosheid hierover.
   Mijn dochter heeft ook een zusje (niet van mij) met een vorm van autisme en ik zie het ook steeds meer om mijn heen.
   We zijn het eens. De schijnwerpers er op!
   Het meest opvallend van het bezoek aan het RIVM is dat het er sterk op lijkt dat de mensen die daar werken weten dat ze bij een foute club werken.
   Ze duiken allemaal weg!

 14. Reblogged this on Real Freedom News and commented:
  Article in Dutch

 15. 2013 – DE TIJD WAARIN VRAGEN STELLEN REVOLUTIONAIR IS
  (en mogelijk strafbaar, binnenkort hoeven ze daar vast niet meer “creatief” voor te gaan!)

  Tijd waarin de “overheid” beschermd dient te worden voor vragende burgers…. de werknemers monddode slaven zijn , ouders vrijwillig en gedwee hun kinderen naar de slachtbank leiden. RIVM een bv is etc etc

  Maar wakker mensch, vreest niet…..

  DIY:
  – collodiaal zilver
  – tumeric/ kurkuma
  – (rauwe) honing en kaneel
  – kiemgroenten (sprouts)
  – gedestilleerd water
  – spirulina & chorella
  – knoflook en uien

  versterken je immuunsysteem en kunnen preventief en genezend werken!

  no fear!

  Namaste
  alle goeds,

 16. en zo is het ook met de jaarlijkse enting van dieren! alleen goed voor de DA dus ,wij worden toch ook niet elk jaar geent!

Trackbacks/Pingbacks

 1. De vaccinatie Business – wij filmden bij het RIVM (video) | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] Maar hoe geloofwaardig is dit allemaal? Lees het artikel op WantToKnow over de zin en onzin van vaccinaties. Omdat het…
 2. BOINNK!!! | Op de koffie komen bij “Ome Roel Coutinho” - […] EXTRA EN BREAKING 1: MINISTERIE BLIJFT WEIGEREN TE ANTWOORDEN OP DEMMINK-VRAGEN; STICHTING STELT MINISTERIE NU IN GEBREKE EXTRA EN…
 3. De overheid liegt niet, ook niet over de mazelen « Martin Vrijland - […] te kijken naar een organisatie als het RIVM. Je mag er niet eens buiten op de stoep staan om…
 4. De overheid liegt niet, ook niet over de mazelen | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] te kijken naar een organisatie als het RIVM. Je mag er niet eens buiten op de stoep staan om…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close