Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Westerse drijvende kracht achter Saoedi Arabië en financiering van terreur

De Westerse drijvende kracht achter Saoedi Arabië en financiering van terreur

Om het heden te begrijpen moet u de geschiedenis induiken. Althans u moet niks, maar het is wel handig. Vooral als u dan de onvervalste geschiedenis induikt; en dat is lastig. Winston Churchill zei immers al: “De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar” en dat was wat dan ook gebeurde. Heeft u ooit op de middelbare school tijdens de geschiedenislessen gehoord hoe Churchill en Eisenhower enorme genocide op het Duitse volk pleegden aan het einde van de tweede wereldoorlog? Alleen de Russische troepen zouden verkrachtend en moordend tekeer zijn gegaan, maar de horror van de geallieerden is weg gepoetst en eigenlijk brengt de geschiedenis ons alleen het heldhaftige beeld. Kijkt u deze film maar eens, zodat u een beeld krijgt van hoe geschiedvervalsing werkt. De film toont hoe de geallieerde luchtmacht een vuurstorm op basis van fosforbommen boven bijvoorbeeld de stad Dresden vormde, waardoor alles wat leefde in de stad omkwam. Ach, eigenlijk moeten we het geen geschiedvervalsing noemen in dit geval, maar eerder “Don’t mention that part of the war“. De ware geschiedenis kennen vereist dus een beetje inspanning. Neemt u die moeite niet, dan is uw beeld van de geschiedenis gekleurd door datgene wat u moest leren. En door wie wordt ‘dat wat u moest leren‘ bepaald? Goedzo, u leert snel!

Verdiepen we ons een beetje verder in de geschiedenis, dan komen we achter een paar bijzondere connecties die helemaal niet lijken te stroken met wat de waarneming van de media en de mainstream geschiedenis ons getoond heeft. Zo komen we er dan achter dat de Bolsjewistische revolutie in Rusland gefinancierd werd met onder meer Rothschild geld. De Russische Tsaar Nicolaas II werd afgezet en niet veel later kwam Lenin aan de macht. Rothschild geld zat dus achter de opkomst van het communisme. Maar wacht even, dat communisme was toch een grote vijand van het Westen? Ja voor de schermen wel. Achter de schermen schept de elitaire groep die de wereld bestuurt haar vijanden zelf. Dan komen we al vrij snel uit op de vraag: “Waarom zouden ze dat in Godsnaam doen? Wat heb je daaraan?” Om dat te kunnen begrijpen, moet u ook weer de geschiedenis induiken en ontdekken dat deze elitaire aristocratische groep afstammelingen zijn van Hebreeuwse farao-bloedlijnen, die de wereld al millennia in hun greep houden via een formule die steeds weer werkt: Verdeel en heers. Of liever gezegd ‘Ordo ab Chao‘. Om dit spel te kunnen spelen zorgen zij ervoor dat zij alle spelers op het speelveld in hun zak hebben. Een soort match-fixing op politiek en militair niveau. Gelooft u dat niet? Gaat dat u te ver? Dat kan en mag, maar dan heeft u misschien niet de moeite genomen om écht serieus naar de geschiedenis te kijken. Mijns inziens zult u dan nooit het hedendaagse strijdtoneel doorzien en begrijpen. Omgekeerd kunt u accurate voorspellingen doen als u de grote lijnen wel doorziet.

Lees mijn ebook over de huidige oorlog in Syrië en de historische verbanden. Ik zal hier alvast wat verbanden kort toelichten. Zo is het erg nuttig om te weten dat ten tijde van de coupe op de Russische Tsaar (gefinancierd door de familie Schiff en Rothschild) vrijwel parallel de financiering van de Arabische Emirs plaatsvond om het Ottomaanse rijk te breken. Veel interessanter wordt het nog te ontdekken dat Ibn Saoud na het onderuithalen van het Ottomaanse Rijk nog eens extra gefinancierd werd om het Westelijk deel van het Arabische schiereiland te veroveren op Hoessein Bin Ali (die nota bene eerst had meegeholpen in de strijd tegen de Ottomanen). Hoessein Bin Ali stemde niet in met de reservering van grondgebied voor de staat Israël in Palestina, terwijl Ibn Saoud dit wel deed. Als beloning voor goedkeuring van dit zionistisch plan voor de reservering van de staat Israël, kreeg Ibn Saoud dus de juiste financiële steun en wapens om Bin Ali een kopje kleiner te maken. Ibn Saoud kon zo Saoedi Arabië vestigen en mocht zichzelf koning noemen. Het huidige koningshuis van Saoedi Arabië is nog steeds deze zelfde familielijn. Het Wahabistisch Soennitisch islamitisch geloof dat gepromoot wordt door dit koningshuis kan dus floreren als gevolg van het goedkeuren van de staat Israël in de Balfour declaratie ondertekend door Lord Walter Rothschild. Engeland en Frankrijk zaten achter de aanval op het Ottomaanse rijk, maar als we echt achter de schermen gaan kijken, dan ontdekken we dat landspolitiek en militaire operaties slechts uitvoerende organen zijn voor de aristocratische elite die achter de schermen het hele speelbord in hun zak hebben en samenwerken. Ze zijn immers van hetzelfde faraonische bloed, dus dat verklaart de samenwerking.

Je zou je af kunnen vragen hoe een islamitisch koningshuis dat religieus gezien niet erg veel goeds voor heeft met het joodse volk, in kon stemmen met de reservering van grond voor de vestiging van de staat Israël in 1917? Dat is op zijn minst een beetje tegenstrijdig te noemen. Maar vertalen we dat terug naar vandaag de dag, dan mag het opmerkelijk genoemd worden dat bijvoorbeeld een Soennitische groepering als ISIS (IS/Islamic State) nooit ook maar 1 aanval op Israël pleegt. Daar komen we dan ook op de volgende vraag? Hoe zit dat eigenlijk met Islamic State en de leer die zij aanhangen. Het mag duidelijk zijn dat datgene wat we in Saoedi Arabië zelf zien, namelijk de Sharia wetgeving en de vervolging van christenen en dergelijke, bijna naadloos aansluit op de opvattingen van ISIS. Graven we even verder, dan zien we ook dat duidelijk wordt dat IS gefinancierd wordt door Saoedi Arabië. Dit was al het geval bij Al Qaïda. Deze film ‘Saudi Arabia Uncovered, by ITV, the UK‘ geeft goed inzicht in de Saoedische geldstromen en de financiering van terreur in de tijd van Al Qaïda. Hoewel de film voorbij gaat aan het praktisch onomstotelijke feit dat 9/11 een inside job was, is het de moeite waard om de relatie tussen terreur en Saoedische geldstromen te ontdekken. De film is in zekere zin echter nog steeds een soort main stream cover-up voor de echte waarheid en wekt de indruk ver te gaan, maar gaat niet ver genoeg. Zo zou bij echt grondige research ontdekt kunnen worden dat de Saoedische bankier Yasin Al Qadi die Al Qaïda financierde ook grote financiële steun aan president Recep Tayyip Erdogan levert. F. William Engdahl schreef in een artikel voor de New Eastern Outlook [citaat] Volgens een goed geïnformeerde Turkse politieke bron die ik in 2014 sprak en die betrokken was als onderhandelaar aan vredesbesprekingen tussen Assad en Erdogan, werd de eerste campagne voor de presidentsverkiezingen van Erdogan in augustus 2014, “gesmeerd” met een gift 10 miljard dollar van de Saoedi’s. William Engdahl is strategisch risico adviseur, docent en afgestudeerd politicoloog aan de Princeton Universiteit. Daarnaast is hij best-selling auteur over olie en geopolitiek. Zijn onderzoek zou een hoop verklaren over het feit dat Turkije nu gevechtsvliegtuigen en troepen van Saoedi Arabië binnen gehaald heeft.

Het heeft er dus alle schijn van dat de gehele ISIS terreur via een slinkse (bijna niet te traceren) omweg gefinancierd wordt door de Westerse vazalstaat Saoedi Arabië. Hoewel er natuurlijk ook duidelijke signalen zijn van rechtstreekse financiering en bewapening vanuit de CIA. Al eerder lichtte ik toe hoe Amerika en Turkije ook voor de bühne kissebissen, maar achter de schermen gewoon het spel van de aristocratie meespelen. Het wordt duidelijk hoe de hazen lopen als je ziet wie de politieke leiders in het zadel geholpen hebben en hoe de geldstromen lopen.

Kijken we naar de huidige terreur die zich naar Europees grondgebied verplaatst, dan kunnen we om te beginnen constateren dat er sprake is van volksverlakkerij en mediaspektakel om de angst voor terreur op te wekken. In meerdere artikelen op martinvrijland.nl en beyondthematrix.nl kunt u toelichtingen vinden over hoe terreur veelal grootschalig in scene gezet wordt om het volk bang te maken. Dat wil echter niet zeggen dat er geen voedingsbodem is voor moslim extremisme. Jaren lang zijn er moskeeën door geheel Europa met behulp van Saoedisch geld uit de grond gestampt. De politieke klasse heeft dit allemaal toegelaten, omdat zij die voedingsbodem die er nu is, moesten scheppen van hun aristocratische opdrachtgevers. Het is dan ook erg makkelijk om nu te wijzen naar diezelfde moskeeën en mogelijke haat-predikers, terwijl het allemaal uit de koker van de aristocratie komt. Ja, daarvoor moet u weer even een stapje terug en zich herinneren dat Saoedi Arabië bestaat bij de gratie van Lord Walter Rothschild, de bankier die namens de faraonische aristocratie steeds meerdere zijden van oorlogen financiert.

De aristocratie die het spel van ‘verdeel en heers’ ook nu weer uitrolt in Europa, heeft decennia geleden al gepland dat er een grote islamitische bevolkingsgroep in Europa moest komen via het concept ‘gastarbeiders’. De oorlogen in Libië en met name die in Syrië werden opgetuigd om grote groepen vluchtelingen naar Europa te sturen. De zelfgeschapen en gefinancierde terreurgroep IS moet nu de angst voor het ISIS paard van Troje opwekken. En tevens moet terreur als die in Parijs en Brussel de indruk wekken dat er een grote groep onder de moslims is, die steun levert aan deze terreur. Zo kon de verschrikkelijke Salah Abdeslam immers maanden onderduiken in Molenbeek (so the story goes). En wat heeft de aristocratische elite dus voor elkaar gekregen in enkele decennia tijd? Men heeft een grote groep moslims binnen de grenzen van Europa die nu door steeds meer autochtone inwoners wordt gezien als bedreigend; aangewakkerd door “terreuraanslagen”, politici als Wilders en groeperingen als Pegida. En wat kan men nu dus gaan realiseren? Juist, men kan aansturen op daadwerkelijke strijd binnen de landsgrenzen van Europa. Burgeroorlog is de ideale chemische reactie voor het principe ‘Ordo ab Chao‘. Dat is de insteek. Nog een paar nep terreuraanslagen via de propaganda media lanceren en de vlam slaat in de pan. Doet u gezellig mee? Moord en doodslag tussen bevolkingsgroepen onderling is de chemische reactie die de elite wil. Vanuit die positie kunnen zij hard ingrijpen en meer macht naar zich toetrekken om de resterende bevolking nog verder tot slaaf te maken.

Bron linkvermeldingen: globalresearch.ca

468 ad

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. De Westerse drijvende kracht achter Saoedi Arabië en financiering van terreur | Silvia's Boinnk!!! - […] http://www.martinvrijland.nl/2016/03/29/de-westerse-drijvende-kracht-achter-saoedi-arabie-en-financi… […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close