Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Wet Mulder levert slaven IKEA vanuit Nederlandse gevangenissen *Update*

De Wet Mulder levert slaven IKEA vanuit Nederlandse gevangenissen *Update*

De Wet Mulder levert slaven voor IKEA vanuit Nederlandse gevangenissen. Dat is nog eens een boute uitspraak vindt u niet? Ik zal het daarom maar even toelichten.

Ik werd benaderd door een lezer die met een opmerkelijk verhaal kwam. Al eerder was ik door een goede vriend – een gerespecteerd zakenman – gewezen op iemand die enorm last had van de Wet Mulder. Daarop ben ik eens gaan speuren op internet. Waar ik ook zocht, nergens vond ik echt een goede uitleg over de Wet Mulder. Steeds komt je weer op websites die alleen maar vertellen dat de Wet Mulder een iets strenger beleid inhoudt. Nergens vindt je de werkelijke aard van deze wet en haar werkelijke complicaties. En waarom zou u zich er ook mee vermoeien? U overtreedt immers nooit de wet! Toch zou ik maar eens een beetje op gaan letten.

De Wet Mulder

Wat houdt die Wet Mulder nu eigenlijk echt in? Nou, dat zit zo. Stel voor u heeft een gemiddeld salaris waar u uw gezin net van kunt onderhouden. Op een dag rijdt u even niet oplettend iets te snel over de ring van uw woonplaats en hengelt een bekeuring van een paar honderd euro binnen. Als u die niet kunt betalen, omdat u anders uw hypotheek of huur niet kunt betalen, krijgt u vroeg of laat problemen. Veel mensen reageren vaak in de trant van “Ja, maar je moet ook gewoon betalen.” Dat is de domste opmerking die je maar kunt maken en deze komt vaak uit de mond van de hoogst opgeleide mensen. Dat zijn namelijk vaak de robotjes die in hun Suit Supply pak dagelijks trouw hun veel te hoge salaris incasseren voor hun baan waarin ze slecht 0,1% benutten van wat ze op de universiteiten geleerd hebben. Wat je niet hebt kun je niet uitgeven. Is dat zo moeilijk te begrijpen voor die gebrainwashte hersencellen? “Ja, dan moet je maar harder werken. Als je wilt werken kun je werken.” Kun je dat ook verkopen aan al die ZZP-ers die momenteel zonder opdracht zitten? Kun je dat ook verkopen aan al die mensen die het arbeidsproces uitgeknikkerd zijn als gevolg van het eenvoudige marktwerkingsprincipe van ‘vraag’ en ‘aanbod’? Het is crisis! Gebruik de hersencellen om je voorgeprogrammeerde onzin stigma’s te doorbreken!

Wat er dus niet is, kun je niet uitgeven. En zo kan het bestaan dat iedere hardwerkende burger uit hoofde van deze Wet Mulder in de cel gegooid kan worden. “Nou, prima toch, dan ben je er van af!” Dacht het niet. Je kunt namens de Wet Mulder namelijk tot drie keer toe in de cel gegooid worden. En de hoogte van het boetebedrag bepaalt dan hoe lang je zit. Maar let goed op! De boete blijft staan. Voor een gemiddelde ZZP-er betekent dit meteen einde oefening. Je verdient immers niets als je in de bak zit. En als je bijvoorbeeld een gewone baan hebt zal je baas er ook niet zo blij mee zijn dat je achter de tralies beland. Voor jou 10 anderen. Dat betekent dus: Nog meer onbetaalde rekeningen. En zo begint de neerwaartse spiraal.

De gevangenis

De gevangenissen in Nederland zijn net een hotel“, is een veel gehoorde opmerking. Ondanks dat er nogal wat trollenwebsites zijn die beweren dat ik een gevangenisstraf heb gehad, heb ik nog nooit in de gevangenis gezeten. Wel ben ik recentelijk in een arrestanten cel gegooid, omdat ik de oproepbrief voor verhoor voor een onterechte aangifte niet had gezien, doordat ik een paar dagen weg was geweest. Hierdoor werd ik door een overmacht aan ‘mensen die zich oppermachtig voelen in een uniform‘ afgevoerd. Tijdens de rechtszaak moest de officier van justitie bekennen dat er geen grond was voor de aanklacht en bepleitte hij zelfs vrijspraak. Ondertussen was de valse aangifte wel een mooie manier om mij even te terroriseren. De officier mag je namelijk 3 x 24 uur in voorarrest zetten. De arrestantencellen hebben niets weg van een hotelkamer, maar meer van isoleercellen. Bij het zien van het filmpje van de rondleiding door de penitentiaire inrichting kreeg ik niet de indruk dat een gevangeniscel zo heel erg veel luxer is. Daarbij komt dat die paar vierkante meter je echt gaan benauwen na een paar uur. Je zult maar claustrofobisch zijn.

krimsonDe cellen zijn dus echt geen pretje, maar wat er verder in zo’n gevangenis gebeurt is nog veel interessanter. Stelt u zich voor, u zit daar voor een boete die u niet kunt betalen en u moet schilderijtjes in pakken voor IKEA? Dat is mooi toch? Heeft u iets te doen. En u krijgt er nog voor betaald ook. En van dat geld mag u dan bijvoorbeeld beltegoed kopen om uw familie te bellen die niets anders vermoedt dan dat u daar vast niet voor niets zult zitten. U heeft keihard moeten werken voor die paar euro beltegoed, want u verdient maar € 0,74 per uur. Daar gaat waarschijnlijk nog het e.e.a. vanaf, want de gedetineerden krijgen zelfs een loonstrook en volgens mijn bron blijft er maar 10 cent van over. Bekijk op onderstaan filmpje hoe de Krimson-achtige directeur van de gevangenis in Lelystad vol trots vertelt hoe zijn Wet Mulder slaven voor zo’n hongerloontje voor hem mogen werken. Het is toch fantastisch dat de IKEA en andere bedrijven zo via de agent op straat de toekomstige Wet Mulder slaven aangeleverd krijgt! En u kunt er zelf ook 1 worden. Gewoon een keer te hard rijden of uw hond onaangelijnd laten lopen en u bent waarschijnlijk al heel snel de klos.

Hoeveel zou het IKEA kosten om dit werk in China door kleine kindjes te laten doen? Het transport heen en weer maakt het waarschijnlijk toch goedkoper om dit door de gedetineerden van de penitentiaire inrichting te laten doen. De Wet Mulder zorgt dus voor goedkope arbeidskrachten voor dit soort bedrijven. Het is daarom zaak dat oom agent zo veel mogelijk bekeuringen uitschrijft in deze crisistijd, want waar de bijstand al zorgt voor werkverdringing, is het bekeuren van de burger een nog veel effectievere manier om aan goedkope arbeidskrachten te komen. En als je dan zorgt dat je zoveel mogelijk mensen op 1 cel stopt, houd je de kosten lekker laag.

Schrijnend verhaal

Lees hier het schrijnende verhaal van de man wiens auto ooit in Frankrijk naar de sloop ging en waarvan een onbekende illegaal het kenteken gebruikt. De man blijft bekeuringen ontvangen en heeft maanden onterecht vast gezeten om als Wet Mulder slaaf werk te mogen verrichten voor één van de grote multinationals van de New World Orde elite. Natuurlijk ontspringen de goed verdienende bankiers, accountants, advocaten, politici, ambtenaren en iedereen die mee werkt aan het instant houden van dit systeem, de dans. Zij kunnen direct betalen als het CJIB de rekening stuurt. Nee, we hebben het hier over de categorie mensen die al krap bij kas zit. Zij zijn de klos. De arrogantie van de groep die dit systeem in stand houdt zal nog wel even voortduren. Het is aan u om deze misstanden niet langer te accepteren en uw hoofd weg te draaien.

[Quote getuige] “Je zou eigenlijk zo’n werkmeester eens moeten ondervragen, die kotsen van hun werk daar! Er is ook een Duits compostzakkenbedrijf. Daar pakte ik de zakken voor in (ik heb kopieën van me loonstrook, je verdient een schijtloon). Ikea was de werkzaal tegen over mij. Dat waren lijstjes, een soort van kunst wat ze inpakten.”

De gevangenissen zijn door de Wet Mulder getransformeerd in ware werkkampen waar goedkope arbeidskrachten aangeleverd worden door de ontstane situatie van de economische crisis in combinatie met hoge bekeuringen.

Update

Bekijk op onderstaand filmpje hoe de man wederom opgehaald wordt om naar de gevangenis te gaan en hoe zijn dochter hem probeert bij te staan. De politie sommeert nog (onterecht) om te stoppen met filmen. De heren agenten fungeren als slaven-ophaal-service namens de Koning uit hoofde van de Wet Mulder. De politie is er tenslotte voor om u te beschermen. Het wordt een stuk veiliger op straat!

Bron links: Flitsservice.nl, Suit Supply, Wikipedia, CJIB, Spaceboek.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
30 Comments

 1. Dag Martin, maak je geen zorgen IKEA is een ethisch verantwoorde onderneming, mooi stichtingkje van 36 miljard enzoo. Dwangarbeid en extreem lage loon arbeid wordt steeds meer norm in NL…

  http://nl.wikipedia.org/wiki/INGKA_Holding#Bedrijfsstructuur
  De Stichting INGKA Foundation is een Nederlandse stichting die in 1982 door IKEA-oprichter Ingvar Kamprad werd opgezet. Kamprad is nog steeds de voorzitter van de stichting. De stichting is de eigenaar van de INGKA Holding in Leiden, die de houdstermaatschappij is van IKEA Group, die de meeste IKEA-vestigingen in de wereld bezit en exploiteert. Zij is echter niet de eigenaar van het IKEA-concept en zijn rechten: die zijn eigendom van Inter IKEA Systems B.V. uit Delft.

  Volgens de Belastingdienst is de stichting een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
  Kritiek

  De stichting werd in 2006 bekritiseerd door de The Economist omdat de eigendomsconstructie van IKEA een vijandige overname zou bemoeilijken. In hetzelfde artikel berekende het Britse blad dat de INGKA stichting ruim 36 miljard Amerikaanse dollar waard was.
  — — —
  http://nl.wikipedia.org/wiki/INGKA_Holding#Bedrijfsstructuur
  Juridisch staan bij het wereldwijde IKEA twee Nederlandse besloten vennootschappen en een Nederlandse stichting centraal.

  Inter IKEA Systems B.V. uit Delft bezit het IKEA-concept en -handelsmerk. Deze B.V. is een deel van het bedrijf Inter IKEA Holding S.A., geregistreerd in Luxemburg, dat op zijn beurt deel uitmaakt van Inter IKEA Holding N.V. geregistreerd in Curaçao. Wie de eigenaars zijn achter deze holdings is niet openbaar, maar aangenomen wordt dat de familie Kamprad een belangrijke rol speelt.[15]
  De eigenaar van IKEA’s eigen 267 vestigingen, is de INGKA Holding B.V. uit Leiden. Daarmee is INGKA Holding de grootste franchisehouder van het eerder genoemde Inter IKEA Systems B.V. Eigenaar van INGKA Holding B.V. is de Stichting INGKA Foundation, in Amsterdam.
  — — — —
  En inderdaad mensen die nog nooit tekort hebben ervaren, die denken dat te weinig geld niet bestaat. Heb zelf jaren gelden n werkgever gehad die een tijdje geen loon betaalde, mensen denken dat dat je een grapje (lees: liegt) maakt als je zegt dat je een lege koelkast hebt. Dat moment vergeet ik niet meer. Hoog opgeleiden met franje beroepen…

 2. Tijdens de aanloop naar de tweede wereldoorlog waren er twee instellingen in beeld, N.l. Hadamar en Bugenwald. Een sanatorium om af te werken met mensen met psychische problemen en u raad het al een werkkamp.
  Daarna kwamen de eerste vernietigingskampen.

  Ik hoef u niets te vertellen over de Fema kampen en waarschijnlijk ook niet, dat in de Amerikaanse gezondheidswet is opgenomen, dat de Amerikaanse overheid mag beslissen over het vroegtijdig beëindigen van mensenlevens om kosten te besparen.

  De Duitsers hebben het niet geweten.
  En als u uw ogen blijft sluiten kunt u het simpelweg niet navertellen!

 3. Eyes wide shut.

  Bugenwald, Hadamar en ten slotte de vernietigingskampen.
  De Duitsers hebben het niet geweten.
  En als u de ogen blijft sluiten, kunt u het simpelweg niet navertellen.

   • Thanks for the link.

   • Ben ik blij dat mijn familie dit soort praktijken nooit heeft gefinancierd , maar eerder heeft gevochten tegen onrecht…
    Zo zie je maar…geld, high society, status…dat is iets anders dan adel…maar de oude (echte ) adel is vaak ver te zoeken… of met uitsterven bedreigd…

    De adel behoort mensen te beschermen, te vechten voor een doel…dat is het nobele en hetgeen zoals adel behoort te zijn…
    Ik vraag me af waar het koningshuis mee bezig is en denk dat ze dringend terug heropgevoed dienen te worden om eens directheid te tonen en durf… iets wat in de middeleeuwen wel degelijk getoond werd door de kasteelheren (ofwel adel) ,maargoed …wie ben ik? 😉

    Verder denk ik dat de wet Mulder wel weer goed is voor mensen duidelijk te maken dat de gevangenis dus NIET leuk is.
    En denk ik dat als je dit gebruikt voor de mensen die er langere tijd moeten gaan zitten, het wel effectief zou KUNNEN gaan zijn …op den duur…

    Want wat wil je dan?
    Georganiseerde misdaad??? (weet niet of dat altijd even gezellig is…)

  • Hoi Van Der Jagt Gea,

   Over Eyes Wide Shut gesproken.
   Ken je deze docu met nl ondertitels over de zieklijke geest van de NWO

   British Film Director Chris Everard – Spirit World – The Alien Kabbalah

 4. Hoi Martin,

  Ik zal het kort en bij 1 reactie houden mi polder amigo, 😉

  Zelf ben ik in 2011 opgepakt voor het hebben van een proffesionele hennep kwekerij.
  Toen heeft justitie mij opgesloten en mijn bevindingen aldaar, de staats werkkampen, komen in zijn geheel overeen met jouw artikel.

  En het is niet alleen de Ikea die gebruik maken van deze moderne vorm van slavernij, idem geldt dat voor tuincentra, de verpakkings industrie en andere VOC bedrijven die handelswaar verkopen voor een hele lage prijs.

  Ik werd een keer betrapt op het roken van een joint en toen werd ik 5 dagen langen in de isoleer cel opgesloten. Ach ja weer een ervaring rijker en ik houd van mediteren, dus ik heb dat volop kunnen doen en nog wel op staatskosten 😉

  Tegenwoordig is de Waag, naam van een psychiatrische instelling, die met onrealistische programma’s de gedetineerden weer zogenaamd in het gareel moeten krijgen…

  De meeste gedetineerden zijn analfabeet, echter je moet het intellectuele taalgebruik van desbetreffende programma’s van de Waag eens zelf lezen. Net ambtenaren/juristen taal, waardoor de meesten van mijn mede gedetineerden er geen bal van snapten. Mijn mede gedetineerden hebben wel mensen kennis, want ze hadeen gauw door, dat ik de door de Waag en Jusitite gebezigde taal wel begreep en daardoor kwamen mijn mede gedetineeden altijd bij mij langs om uitleg te vragen. Volgens mij kost het ook bakken met geld en het recidive precentage is nog heel hoog.

  Ik heb in de P.I. en in een half open kamp, Westlinge te Heerhugowaard, situaties ervaren…………….., ik zal dat hier niet beschrijven, want ik heb je belooft het kort te houden.

  M.vr.gr.

  Pablo

 5. Beste Martin,

  Na mijn detentie had ik ook nog enkele maanden voorwaardelijke straf en waardoor je onder toezicht staat van de reclassering.

  De medewerkers aldaar hebben totaal geen realitietsbesef en begeleiden je totaal niet.

  Veel medewerkers bij de P.I. en het half open kamp zijn PVV aanhangers, echter zij passen heel platvloers taalgebruik toe tegenover gedetineerden in tegenstelling door Geert W. en zijn politieke consorten en dat was niet als bevoordelijk te kwalificeren en het creëerde nog meer aversie bij de gedetineerden t.o.v. de maatschappij.

  Saludos,

  Pablo

 6. Hola Martin,

  En zoals je zelf schrijft, de Hollandse staats-hotels, bajes, zijn geen paradijs vergeleken met de bajes met zwembad, veel fiestas/feestjes met barbeque en veel wapens in Venezuela, want dat is weer het andere uiterste.

  Venezuela’s Prison Paradise: Doing Time on Margarita Island

  Kijken: seks, drugs en privileges voor Venezolaanse gevangenen

  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/04/12/kijken-seks-drugs-en-privileges-voor-venezolaanse-gevangenen/

  Saludos,

  Pablo

 7. Helaas heb ik vaker bij bekenden van me op bezoek in verschillende penitentiaire inrichtingen en forensisch psychiatrische inrichtingen wel het een en ander aan bizarre misstanden meegekregen. Vaak afhankelijk van hoe verbaal sterk iemand is, wordt deze meer of minder benadeeld door het systeem…
  *Meeluisteren in privetelefoongespreken en dan als derde connectie gewoon mee verbonden zijn als een soort conference call. Ben daar toen direct achteraan gegaan, omdat degene hoorbaar z’n neus ophaalde, en eenmaal betrapt zei “Sorry, ik luisterde niet de hele tijd hoor” via dat telefoongesprek.
  *Verplicht anale zelftoediening van pijnstillers en opzettelijk geen orale medicijnen beschikbaar stellen voor vernedering. ‘Paracetahol’ ipv paracetamol..
  *Tijdens naakt visiteren gevangen vernederen.
  *Niet passende, vieze, gescheurde papieren isoleercel overals als kleding.
  *Hele dure afkickcursussen van meerdere jaren en dan vlak voordat iemand vrijkomt die helemaal afgekickt is, in therapie gesprekken aandringen op het opnieuw beginnen van gebruik. “Want in de maatschappij ga je toch weer beginnen, kun je beter alvast oefenen”.
  *Met opzet psychiatrische probleemgevallen in probleemwijken plaatsen na jaren van begeleiding en afkicken.
  *Dwangarbeid.
  *Paar cent per uur verdienen tijdens arbeid in gevangenschap.
  *Tijdens ondervragingen misbruik van psychiatrische klachten zoals claustrofobie en laag IQ.
  *Liegen tijdens ondervragingen, mondelinge deals die later ontkend worden.
  *Voorarrest van 1,5 + jaar

  Tevens in psychiatrie in NL is het ook niet overal even best: electroschok behandeling, psychose opwekken, overmedicatie, bij vrouwen vaak sexuele directe en indirecte sexuele intimidatie. etc etc

  Wat ik vooral merk is dat mensen die goed gebekt zijn en begrijpen wat er gebeurt er minder tot geen last van hebben, op een paar punten na als: liegen bij ondervraging, onnodig lang voorarrest/afwachten van veroordeling,dwangarbeid, paar cent per uur loontje. Want dit gebeurt overal.

  Er gaat een hoop goed, maar ook een hoop niet goed. Grotendeels in het grotere plaatje lijkt het versnellend bergaf te gaan. Maarja met 1 miljoen Nederlander aan de antidepressiva, 2 miljoen Nederlanders aan kalmerende middelen, misbruik van New Age ideologie etc blijven de problemen liggen.

  • Psychiatrie is eerder slecht dan goed.
   het helpt je eerder de verdoemenis in idd.
   Pas als je sterk genoeg bent voor jezelf op te komen, dan pas kun je eruit komen…(wat heeft het nut van een psychiatrie dan??? )…

   • Daarmee bedoel ik dus ook de psychiatrie voor de “gewone burger” … en nee zelf gelukkig geen ervaring met gevangenissen…niet in binnen en ook niet in buitenland…wil het ook graag zo houden, maar vind het wel frappant dat je zelfs voor een boete de bak in kunt draaien…
    En als ik zie dat als je idd geen werk meer hebt en je bv schulden begint te krijgen, het soms wel 2 jaar duurt eer je in de wsnp komt…nou dan zullen onze gevangenissen alleen maar voller en voller gaan lopen tegen 2017… :S

  • scientology zit ook Wereldwijd overal in de diensten instanties overheden medische en farma jeugdzorg opvang creches.

   In Duitsland kregen de BKR het niet voor elkaar ze als terreurorg veroordeeld te krijgen wegens bescherming door het joods raciaal elitair discriminerende monopolie in overheden politiek justities en wetgevingen waarmee ze nauw samen werken als je ook wel uit je eigen artikelen wel kunt bevroeden.

   Het lijkt er op dat scientology door de clans van de joodse kray brothers geleid wordt die uiteraard enkele van de duizenden onafhankelijk gespecialiseerde mafia en plundercellen van de centrale bankiers vertegenwoordigen zoals de van vollenhovens erdogan ruud lubbers asher kleinsma cohen en zeg maar gerust alle bendeleden van wet bestuur en politiek “in “alle “partijen de Bevolking afpersen en uitvreten en terroriseren via hun bestuur politiek beleid en hun monopoliekartels van gemeentebesturen diensten uitkeringen nutsbedrijven industrien.

   Zo werkten de centrale bankiers altijd al elk Land en Volk af met honderden en duizenden plunder sabotage en terreurcellen en bijvoorbeeld Rusland 1900 binnenvielen en plunderden met een 500 anafhankelijk opererende terreurcellen van organisaties wetgevingen media en machtspunten communicaties informaties besturen *Kinderen(verkrachting/ophitsen/indoctrine)overnemende en religien en al ras 200 miljard pure winst aan hun plunder na inname hadden. Oa banksters als cohen zuckerman rotchild loeb.En zo werken ze chronisch de Planeet af oa ook met misleidingen als globalisaties export politieke valse agendas en privatisaties.

   Ook alle adel is door hen geimporteert en geinstalleerd en de Volken als vaste status en control opgedrongen als zou dat eigen zijn evenals hun religien “alle religien om de Volken chronisch verward gedestabiliseerd en onder controle te houden. En dezen werken van binnen uit mee aan die chronische misbruiken terreur plunder en massa moorden ook. Oa de van vollenhovens hadden in de oorlog al de hoogovens gejat en met de privatiseringen ook de ptt en het lijkt er helemaal op de nuts bedrijven minstens ook en vast veel meer zoals de waterleidingen vandaar dat die oranjemeneer zo over “watermanagement loopt te janken al wat jaren en dat ook een item heden in de Mind control van erg jonge Kinderen op de schoolreisjes was..

   Zoals de rotchilds ons hier privatiseerden zo deed de thatcherclan dat voor ze in Engeland en de bushclan in usa tegelijk Wereldwijd gecoordineerd.

   De reccesie de armoeden en belagingen de stalkingen en terreur zijn omdat de chinese top van hun Wereld plunderbankenstelsel en israel ons na die plunderingen – hoofdmoot al in 2000 af gesloten – in dat 2000 niet gelukten ons te verdampen in een afsluitende atoomoorlog dat altijd al alle lastige vragen en kritiek tegen hun misdaden en plunderingen wonderwel voorkwam.

   Vandaar ook als plannen b c d en e etc ook die WTC aanslag de islamhetsen de vaticaanhetsen de reccesies de armoeden en massamoord op de Palestijnen en de al 14 jaar chronische ophitsingen van alle atoommachten tegen elkaar incluis alleen al in ons Land ingevoerde 200.000 stuks bankster gespuis om alle hun machtspunten tot in hoogste toppen te versterken voor control etc etc etc rel en onrusten…afleidingen en hysterien… eindeloze demmink en poot voorstellingen etc etc etc haarp chemtrail ufo niburu valse vaccinaties epidemie en doomsdayberichten ….. en zooo

   We zitten nu dus met veel meelopers en mededaders van israel en de li bankiers op gescheept die achter gelaten werden door hen en hadden moeten mee verdampen al in 2000 en nu tussen wal en schip zitten.

   De judas tussenlagen extra goet betaald en in tweesporenbeleid af geperst met baan en bestaan en wellicht meesten die misbruiken om te helpen ons er onder te houden zo lang we ze dat betalen kunnen…. om daarna zelf de nieuwe laagste klassen te worden onder nieuwe invoer minions en huurlingen van andere volken … dat is het verhaal wat de Geschiedenis zo een beetje belicht. Naast de meer dan 32.000 oorlogen die we hadden hier sinds ze 2800 jaar geleden kwamen en dat met zich mee brachten als hun economie bestuur en cultuur met de Volken …

   Maar die dientsverleningen – ook – zijn stuk voor stuk in handen van mafiacellen – Wat de staat een bendelid van ze ook via die weg weer maakt daar misdaad organisaties betalen of steunen ook al verboden is. Alle viavia verdiende miljarden vloeien zo ook de buitenlanden in en is enormst verlies in de Nederlandse Maatschappij wbt Investeringsverlies en omzet. Ook dat alles weer een monopolie van hen.

 8. Hoi Martin en andere bezoekers

  Ik moest van jusitie en de reclassering met een psycholoog praten van de Waag en echt die gasten,psychologen, zijn hersendode en geprogammeerde Zombies en hebben totaal geen besef van de realiteit. En de rechter had in het vonnis wel aangegeven dat ik niet een Psycholoog hoefde te consulteren.

  Ik heb de Psycholoog toen helemaal gek gemaakt op basis van al mijn opgedane levenseravringen.
  Echter ik hoop voor hem, dat hij niet daardoor aan de Ritalin of andere rotzooi is geraakt. 🙂 🙂
  2 keer bezocht en daarna hoefde ik nooit meer langs te gaan.
  Deze lui oordelen op basis van hun perceptie van de maatschappij en gaan daarbij voorbij aan de situatie en levensomstandigheden van een gedetineerde.

  Ik noemde hem ook Dr. polder Phil en als jij een programma van Dr Phil ooit hebt bekeken, dan snap je wel wat ik bedoel.

  De titel, Psychiatrie Een Industrie Des Doods NL Ondertitelt, dekt in zijn geheel de inhoud/lading van de docu.

  En trouwens, de recherche die mij ondervroeg had ik ook voor paal gezet, ik had o.a. hun uitgemaakt voor lakeien/slaven van het de Oranje-gang(ste rs). In iedere verhoor kamer hangt/hing een foto van de (ex-) Koningin. Een van hun was toen echt op zijn pikkie getrapt en waarschijnlijk o.a. daardoor moest ik Dr. Polder Phil consulteren. :-).

  De betreffende rechercheur had ook voor het leger gewerkt, dan weet jij zelf wel hoe gebrainwashed zo een medemens is.

  • de Waag”

   Zo heeft een middeleeuwse “wip geheten een martelwerktuig.

   Een weegschaal waar de zwaarste vermoordt werd tegenover een ander die aan tegenzijde zat.

   Dus dat werd een wippen in doodsangst en vrees dat soms dagen en nachten doorging tot het laatste grammetje Levenswil verging. Soms ook tegen 1 of 2 of 3 Kinderen en toch maar doen.

   De waag de wip de schommel het rad de zandbak allen heden Kinder speelplaats spul. Zware misdrijven als martelingen ter breking en onderwerping als de doop en de besnijdenis van Pas Geborenen heden als hoogstaande religieuze en culturele gebruiken gebracht en leuk voor er bij.

 9. Verder viel me op dat als je bij forensisch psychiatrisch gedetineerden op bezoek gaat dit helemaal niet zomaar gaat. Als je je gewoon aan de wet houdt, maar iemand in je omgeving in zo’n inrichting terechtkomt, mag je eerst helemaal niet op bezoek.
  Je moet dan eerst op minstens 1 lang intake gesprek waarbij er in meerdere uren elk prive onderwerp wordt aangesneden waar ze het maar over willen hebben, zwijgen heeft dan weinig zin als je echt bij die persoon op bezoek wil.
  Daarna krijg je een procedure dat iemand (ook al moet degene 200km rijden) van die instelling dan verplicht jou als bezoeker je in je eigen huis wil zien.
  Doorvragen over het waarom heeft niet veel zin, daar wordt vrij weinig op ingegaan en tegengas is gedrag dat genoteerd word.
  Voordat je fatsoenlijk bezoek heen en weer mag hebben is er een dossier opgebouwd van degene die niet in detentie is, maar gewoon een willekeurig iemand in de omgeving. Echter dit maakt deel uit van het dossier van de gedetineerde/patient, dus wettelijk omzeild.
  (je wordt gedemotiveerd om op bezoek te gaan… en je wordt als verdachte/crimineel behandeld)

  Ook viel me op dat mensen die met een busje naar de rechtzaal worden gereden vaak uren lang moeten wachten in een kleine ruimte zonder toilet en dan expres genegeerd worden. Mensen moeten dan vlak voor de zitting in hun eigen hok urineren op de rond. Dit zal psychisch ook niet positief werken…

 10. Beste eenopengeest23,

  Jij verwoord exact en heel realistisch de wantoestanden in de Hollandse P.I. .
  Net zoals Martin zijn artikel.

  Ben jij ook gedetineerd geweest 😉

  Ik was helemaal vergeten van de papieren overalls welks ik verplicht moest aan doen in de ISO.

  Of de homofiele praktijken die je moet ondergaan na ieder bezoek of na je terugkeer van verlof.

  Zelfs in de Isoleercel mocht je geen schoenen, slippers of pantoffels dragen en je moest dus lopen met sokken op de koude vloer.

  Rond 7:00 am wordt je gewekt in de ISO en wordt je matras weggehaald en dan krijg je een zeer ongemakkelijk zittende poef voor in de plaats. En s’avonds rond 20:00 kreeg je weer je matras terug.

  Of zoals Martin aangeeft over de telefoonkaarten van de KPN, die binnen no time leeg zijn.

  Of de magnetronmaaltijden 🙁 🙁
  Zo werd je gedwongen om in de bajes-winkel voedsel te kopen tegen een veelste hoge prijs en niet al te beste kwaliteit.

  • @Pablo El Campecino, ha, ik heb je helpen herinneren aan de papieren overalls.. Ja triest gebeuren. Zoals je zegt die telefoonkaarten zijn ook een financiele naaistreek. Daar kun je niet tegenop werken met minder dan een euro per 60 min arbeid…
   Nee, ik ben zelf nooit veroordeeld geweest. Zoals ik omschreef ben ik dus wel veel op bezoek geweest bij verschillende instellingen om verdachten, gedetineerden en forensische ‘patienten’ te bezoeken.

   @Martin, Trouwens er is genoeg ‘benchmark’ voorbeeld werk in de VS om voor NL justitie van af te kijken en na te doen. Bekend met De Pink Tent City gevangenis van de langstzittende sheriff in de VS, Joe Arpaio? Deze extreme tough ‘justice’ is gewoon legaal. Gedwongen arbeid in roze… Lees maar:
   ‘Onmiddellijk nadat hij sheriff was geworden, werden er drastische veranderingen doorgevoerd. Zo werd er bezuinigd op het budget van de gevangenissen. Voortaan moesten gevangenen het doen met roze kleding en werd hen de toegang tot koffie, pornografie en televisie ontzegd. Hij opende het zogenoemde Tent city waar gevangenen in 60 jaar oude tenten moesten slapen en nauwelijks meer eten kregen. Ook moesten zij zorgen voor hun eigen stroom, die zij konden opwekken door op hometrainers te fietsen. Ook werden er programma’s opgezet om gevangenen taken buiten de gevangenis te laten doen, variërend van het schoonhouden van de wegen, tot het schilderen van stoepen, dat volgens Arpaio de belastingbetaler miljoenen dollars bespaart.

   Hiertegenover staat kritiek dat zijn aanpak ook veel geld kost aan miljoenenverslindende rechtszaken van mensen die zich door zijn harde aanpak benadeeld voelen en die regelmatig in het gelijk worden gesteld.

   Hoewel Arpaio het budget voor gevangenissen met 60% verlaagde kwamen er wel allerlei opvoedprogramma’s in gevangenissen.’

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Joe_Arpaio

   plaatjes: http://bit.ly/19MCWbl

   • Ik denk dat de C.O.C. er wel iets in ziet…

 11. De familie Quandt: in het 2e deel van onderstaande link te lezen, plus een video.
  Het gaat erom dat ze daarom zo graag nu de gevangenissen willen laten privatiseren, om vervolgens de door gebrek aan geld en tot wanhoop gedreven mensen in handen te (weg)geven van dan wéér dit soort rijke families en of ander crimineel tuig, als ‘gratis’ gevangen slaven die niks verdienen en daarom veel geld voor ze opleveren… en dat omdat deze mensen misschien een ooit opgelegde boete van een paar honderd euro niet konden betalen, of genoodzaakt waren te ‘stelen’ om te eten of wat dan ook?
  Wat is het steeds duidelijk te zien dat we leven in een systeem waarin vele rijke families regeren over (ons) mensen (met eigen families) die helemaal niets met hen te maken hebben. Waarom hebben dit soort rijke psychopaten de behoefte om andere mensen te willen bezitten? Hoelang nog voordat het punt bereikt wordt waar wij dé mensen massaal ‘wakker’ worden en dit allemaal gaan inzien om hét vervolgens nooit meer te willen en of te moeten accepteren?
  Hopelijk hebben wij mensen dit punt nu al bereikt en is het nog een kwestie van stevig verdergaan op de al ingeslagen weg van vrede en van het hebben van dé werkelijke mensenrechten voor alle mensen en hun vele en vele families op deze prachtige wereld van zichzelf, opdat wij daarom met zijn allen een steeds sterkere macht worden en helemaal voor niemand anders meer moeten werken dan voor onszelf en voor al onze families, net zoals zij dat zelf ook doen… alleen zijn de leden van deze rijke families niet goed bij hun hoofd door bijvoorbeeld allerlei inteelt en crimineel gedrag, niet menselijk meer… en wij – de gewone en tevens bijzondere – mensen zijn dat over het algemeen wél, en dat dienen wij met zijn allen heel hoog te houden, in onze eigen agenda’s… in die van onze eigen menselijkheid. Wat nou agenda 21? Alleen als wij dat accepteren, en dat kunnen wij niet want niet menselijk.
  Goed werk, Martin.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5892:gaan-we-terug-naar-de-tijd-van-dickens-video&catid=37:wereld&Itemid=50

 12. Hola eenopengeest23,

  Dezelfde “tough jusitce sheriff met voorliefde voor het C.O.C. kleurtje heeft ook het roken van tabakswaar verboden in zijn tentenkampen. Waardoor een hele handel in tabakswaar is ontstaan.

  Tijdens mijn verblijf in de P.I. had je allenkele dubbele cellen en ze waren bezig om meer eenpersoons cellen om te bouwen tot tweepersoonscellen. Wat mij opviel, is dat in het begin als 2 gedetineerden een cel samen deelden, dan vonden ze dat leuk, maar na enkele weken ontstond er 9 van de 10 keer irritatie onderling. Ja justitie is echt pedagogsich en verantwoord bezig!!!! (Kuch kuch 😉 )

  De gevangenis directie lokte de betreffende gedetineerden om een dubbele cel te bewonen, door aan hen extra priveleges toe te kennen.
  Net zoals de psycholgen hebben deze mannen in hun Suit Supply pak, mooie opmerking Marin, totaal geen besef van de realiteit. Op en top letter verkenners en totaal geen ervaring met de praktijk.

  Google maar elf hoe hoog het precentage recidive is en waarschijnlijk weet jij dat al uit eigen ervaring eenopengeest23. Persoonlijk ben je ook zelf verantwoordelijk voor je eigen daden, maar ik ben mij wel bewust geworden tijdens mijn verblijf in de staats-kampen, dat vele medegedetineerden het slachtoffer zijn geworden van de NWO of hoe je die aanhangers van het Luciferiaanse gedachtegoed wilt omschrijven.

  90% van de gedetineerden hebben geen cent te makken en zijn vaak afhankelijk van de steun van hun familie. Ik heb ook buitenlandse medegedetineerden meegemaakt, die gepakt werden voor het smokkelen van drugs. Deze medegedetineerden hadden hier ook geen familie of kennissen wonen en dan is je verblijf in een P.I, geen pretje. Maar de meesten van hen vonden de Polder Bajes wel een hotel… Maar ja als jij uit een sloppenwijk komt, dan is je perceptie van de Hollandse P.I. ook anders.

  Saludos,

  Pablo

 13. Google “Wet Mulder Pdf” – dan vind je heel wat interessante info …

 14. Via via kreeg ik het volgende te horen. Vriend van een kennis van me, jonge vent van goede wil maar letterlijk geen geld en komt uit een familie met schulden. Hij reed een aantal malen te hard en kreeg boetes opgelegd van het CJIB die hij dus nit kon betalen. Vervolgens kreeg hij een brief van het CJIB die hem meldde dat indien hij niet binnen x dagen tot betaling van een aantal boetes wegens te hard rijden over zou gaan, “het dwangmiddel gijzeling” tegen hem zou worden gebruikt. In zijn geval, waarschijnlijk omdat de boetes tezamen enkele honderden euro’s bedragen, kan hij voor 130 dagen worden gegijzeld (gevangengezet worden dus) en dat tot driemaal toe, ofwel voor meer dan een jaar.
  Deze jongeman heeft zich vervolgens tot een advocaat gewend die beroep heeft ingesteld tegen de “dreiging tot gijzeling” bij het Openbaar Ministerie (CVOR). Hierna ontving hij de volgende brief:

  “Geachte heer, mevrouw,

  Onlangs heb ik uw beroepschrift tegen mijn beslissing in de zaak met bovenstaand CJIB-nummer ontvangen. Ik heb uw beroep in behandeling genomen.

  Ik wijs u erop dat u op grond van artikel 11 Wet Administratiefrechtelijke Handhaving Verkeersvoorschriften verplicht bent zekerheid te stellen. Dit betekent dat u het bedrag van de beschikking – inclusief de administratiekosten, maar zonder eventuele verhogingen – moet betalen. Als binnen twee weken na de dag van verzending van deze mededeling het bedrag van de beschikking is betaald, hebt u aan de verplichting tot zekerheidstelling voldaan. Wanneer de zekerheidstelling niet binnen de termijn van twee weken is gesteld, kan de kantonrechter uw beroep niet-ontvankelijk verklaren. Een niet-ontvankelijk verklaring betekent dat uw beroep inhoudelijk niet wordt behandeld. In het geval u het bedrag van de beschikking al hebt betaald, kunt u het bovenstaande als niet geschreven beschouwen.

  Het bedrag wordt teruggestort als de kantonrechter of het gerechtshof te Leeuwarden u in het gelijk stelt.

  het bedrag van de beschikking moet u overmaken naar het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). U kunt hiervoor gebruik maken van de acceptgiro die het CJIB u heeft toegestuurd. Ook kunt u het bedrag overmaken naar het rekeningnummer 56.99.88.888 ten name van het CJIB te Leeuwarden, onder vermelding van het CJIB-nummer. Mocht de hoogte van het bedrag niet meer bij u bekend zijn, neem dan contact op met het CJIB, telefoonnummer 058 234 21 30.

  Mocht u vragen hebben over deze brief, dan kunt u contact opnemen met de CVOM via telefoonnummer 030 – 290 38 00. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Hoogachtend,
  De officier van justitie”

  Wat wordt hier nu helemaal gezegd? Om zijn beroepschrift te kunnen laten behandelen door de kantonrechter, dient er “zekerheid” gesteld te worden. Dit betekent niets meer of minder dan dat de jongeman het bedrag van de boetes voor een aantal malen te hard rijden – de boetes die hij dus niet aan het CJIB kon betalen omdat hij het geld simpelweg niet had en niet heeft, om welke reden het CJIB met gijzeling heeft gedreigd en waar nota bene het hele beroepschrift van de advocaat over ging! – eerst en voor alles dient te betalen wil zijn zaak voor behandeling bij de kantonrechter in aanmerking komen. Daarbij wordt nog wel de “belofte” gedaan dat als hij in het gelijk wordt gesteld, hij dit bedrag terug krijgt. Hoe bedrieglijk “redelijk en billijk” klinkt dit?! Maar een kind kan concluderen dat deze jongeman dus geen schijn van kans maakt, want als hij het geld zou hebben had hij uiteraard de boetes betaald en was er waarschijnlijk ook geen advocaat zo gek geweest om überhaupt tijd aan deze kwestie te besteden.

  De kwestie is extra schrijnend omdat deze jongeman zich letterlijk volledig inzet voor zijn familie die veel problemen en ziekte kent en in meerdere opzichten op hem steunt…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Jetta Klijnsma bijstandswet terrorisme « - […] niet meer kunnen eten en drinken. Deze mensen lopen ook nog eens extra risico in het kader van de…
 2. Het ‘Dalton effect’ en de jeugdbendes « - […] vakgebied. Het lezen van de statistieken van het CBS over het aantal gedetineerden dat spulletjes inpakt voor IKEA en de…
 3. U wordt tot slaaf gemaakt en heeft het nog steeds niet door « - […] levert aan het gevangenisstelsel dat onschuldige mensen achterlaat met nog meer problemen en volledig uitbuit. Mensen die 1x een…
 4. Weekers meest eervol ontslag voor zijn prestatie als toeslagen ‘hitman’ « - […] voor haar rekening heeft genomen. En guess what!? Als u niet op tijd betaalt, gaat de Wet Mulder in…
 5. Advocatuur, hufterboetes en hufterstraffen | Martin Vrijland - […] alles blijkt dat de overheid bezig is een degelijke verdediging van potentiële gevangeniswerkslaven (open de link voor begrip) zoveel mogelijk…
 6. De onverbiddelijke en keiharde politiestaatmethoden door Wet Mulder | Martin Vrijland - […] dan zogezegd in beroep. In de reactie die dan volgt kom je ineens achter het bestaan van de ‘Wet…
 7. Verborgen armoede in Nederland, de media zwijgt | Martin Vrijland - […] Verhoging van boetes en aanscherping van de regels geeft meer mensen die – vanwege hun lagere inkomen – hun…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close