Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Directeur bedrijf dat vliegtuigen Malaysia Airlines ontmantelt herstelde nummerfout foto Cor Pan

Directeur bedrijf dat vliegtuigen Malaysia Airlines ontmantelt herstelde nummerfout foto Cor Pan

Op 17 juli 2014 schrok de wereld op van het vermeende neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Diezelfde dag nog verschijnen berichten dat passagier Cor Pan een foto van het vliegtuig zou hebben geplaatst met daarbij de opmerking ‘Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d’r uit‘, waarmee hij refereerde naar de verdwenen vlucht MH370 eerder dit jaar. Na de vliegramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines produceerde het persbureau Reuters een nieuwe foto van een toestel aan de gate. Deze foto vindt u onder deze link. De datum waarop de foto gepubliceerd werd, is 18 juli. Dat is 1 dag na de vliegramp. Deze foto is om twee redenen extreem belangrijk geworden in het achterhalen van de waarheid achter de vliegramp. Om te beginnen is het belangrijk dat u let op de letters bij het neuswiel luik. U ziet hier ‘RD’ staan. Een ander belangrijk punt in het ontrafelen van het MH17 mysterie, is de naam die u ziet staan onderaan het persbericht. De naam Yaron Mofaz is uitermate belangrijk. Na grondige analyse mogen we namelijk concluderen dat Yaron Mofaz 6 dagen na de vliegramp directeur is geworden van nevenvestiging van het moederbedrijf – PENTAGON 2000 – waarvan de dochteronderneming – genaamd GA Telesis – vliegtuigen voor onder meer Malaysia Airlines ontmantelde. Aan het slot van dit artikel zal de lezer tot de conclusie komen dat Yaron Mofaz de foute publicatie van de foto van Cor Pan met daarop de wielluik code RC wel moest corrigeren en dat GA Telesis waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de productie van de brokstukken op de rampplek in de Oekraïne. De in alle media gepubliceerde foto van Cor Pan vindt u onder deze link. Op de website Niburu.co vindt u een heldere analyse van het verschil tussen beide foto’s. Het probleem bij de foto van Cor Pan was dat er ‘RC’ op het neuswiel luik stond terwijl de brokstukken op de rampplek toch echt ‘RD’ lieten zien (zie hier).

mh17_RD-YaronMofaz

We beginnen onze zoektocht bij de familie Mofaz. Via deze familie komen we al snel uit bij het bedrijf PENTAGON 2000. Nu is een softwarebedrijf mogelijk een uitstekende dekmantel voor andere activiteiten, maar in het company profile vinden we het volgende [citaat] PENTAGON 2000 Software, Inc. is a leading vendor of enterprise software systems used in the aerospace, electronics, defense, power systems, metals trading and related high technology industries. Ik vraag me af wat dat ‘metals trading’ tussen hun bedrijfsomschrijving doet, maar laten we eerst eens kijken naar wie er allemaal in de top van dit bedrijf zitten:

 • Gabriel Mofaz, President
 • Hezi Mofaz, Vice-President Research & Development
 • Yossi Mofaz, Chief Financial Officer (CFO)
 • Zviel Mofaz, Vice-President Operations & Customer Service

De familie Mofaz zit dus goed verweven in de vliegtuigindustrie, zo blijkt. De oprichter van PENTAGON 2000 is Avraham Mofaz, de vader van Shaul Mofaz. Shaul is de ex-minister van defensie van Israël en huidige partijleider van de Israëlische partij Kadima. Opmerkelijk is overigens dat deze Avraham Mofaz twee keer is overleden. Eén keer in 2001, aldus Israël National News (zie hier) en één keer in 2012. De website van PENTAGON 2000 wijdt namelijk een volledig pagina aan Avraham Mofaz en vermeld trots zijn vrijmetselaars verleden met als kop ‘1922-2012’.

De reden dat de connectie PENTAGON 2000 en de familie Mofaz zo belangrijk is, komt mede omdat Yaron Mofaz (de maker van bovenstaande Reuters foto) ook onderdeel van deze familie is. Een andere reden schuilt in het feit dat PENTAGON 2000 verbonden is met het bedrijf dat meerdere vliegtuigen van onder meer Malaysia Airlines ontmantelde. Dat bedrijf heet GA Telesis en is gevestigd in Fort Lauderdale te Florida. Het bedrijf GA Telesis stond tot vóór januari 2011 bekend als Ultimate Aircraft Composites LLC, zoals blijkt uit dit bericht van Bloomberg Businessweek. Het is zeer waarschijnlijk dat PENTAGON 2000 als dekmantel dient voor de relatie met GA Telesis. Uit onderstaand persbericht van 2005 wordt de relatie tussen de twee duidelijk. In het persbericht wordt nog de oude naam van GA Telesis gebruikt.

pentagon_persbericht

Vervolgens komen we tot de ontdekking dat GA Telesis verantwoordelijk is geweest voor de ontmanteling van tenminste 3 vliegtuigen waaronder een van Malaysia Airlines. Dit blijkt uit een persbericht (onderaan pagina) op een nieuwssite voor de vliegtuigindustrie. De drie te ontmantelen toestellen zouden zijn:

 • Boeing 777-200ER (voormalig toestel van Malaysia Airlines)
 • Boeing 767-200ER (voormalig toestel American Airlines)
 • Boeing 757-200 (voormalig toestel United Airlines)

In het persbericht staat nadrukkelijk [citaat] the aircraft have entered the GA Telesis disassembly production line in the US. De drie vliegtuigen bevinden zich dus volgens de officiële berichten in de Verenigde Staten op het moment van publicatie 12 juli 2013. Een bericht op Planespotters.net geeft echter aan dat Malaysia Airlines de Boeing 777-2H6(ER) met de registratie 9M-MRI op 4 oktober 2013 heeft opgeslagen (std=stored) op LDE. De IATA-code LDE staat voor: Tarbes-Lourdes-Pyrenees Airport in Frankrijk. Vervolgens wordt het toestel op 21 oktober 2013 toegevoegd aan de vloot van GA Telesis en op 4 november 2013 opgeslagen op TLV. De IATA-code TLV staat voor: Ben-Gurion Airport, Tel Aviv, Israël. De registratie van het toestel verandert van 9M-MRI naar N105GT, een Amerikaanse registratie. Er staat vanaf dat moment dus een ex-Malaysia Airlines B777-200 (9M-MRI) met registratie N105GT op naam van GA Telesis in Tel Aviv, terwijl dit toestel volgens het voorgaande persbericht door GA Telesis ontmanteld zou worden in de VS. Voor iedereen die moeite heeft dit alles te volgen zal ik het vertalen. Er is gerommeld met de opslag en ontmanteling van toestellen. Een toestel dat door GA Telesis ontmanteld zou worden, heeft een ander nummer gekregen en staat stiekem in Tel Aviv opgeslagen. Maar dat niet alleen er ligt dan ook nog eens een relatie tussen de maker van de Reuters foto (met het RD nummer) en het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontmanteling via Yaron Mofaz.

En weet u wat nu helemaal bijzonder is? Op 23 juli 2014, 6 dagen na het incident met de MH17, wordt een dochteronderneming van PENTAGON 2000 opgericht in Dublin, Pentagon 2000 Software Erp Limited. De twee directeuren van dit bedrijf die benoemd worden zijn: Gabriel Mofaz en Yaron Mofaz (de maker van de Reuters foto).

De betrokkenheid van deze familie Mofaz bevestigt mijn sterke vermoeden dat zowel Rusland als het Westen meewerken aan deze hoax en beide niet van plan zijn de waarheid te onthullen. Beide partijen zijn gebaat bij een oorlog en de wederzijdse olie-, gas- en wapenbelangen zijn allang verdeeld. Beide partijen dragen bij aan de Albert Pike/Mazzini-agenda zoals hier veelvuldig besproken. Beide partijen dragen bij aan de vestiging van een wereldregering. De betrokkenheid van de familie Mofaz en hun firma’s die de dekmantels moesten vormen door middel van “ontmanteling van vliegtuigen” is bewezen door de Reuters foto van Yaron Mofaz. Het vermoeden dat ik reeds uitsprak in dit filmpje, dat de brokstukken in de Oekraïne afkomstig zijn van het toestel van verdwenen vlucht MH370, wordt steeds waarschijnlijker. Dat de familie Mofaz met hun firma’s technisch gezien over de mogelijkheden beschikte om brokstukken van een vliegtuig daar ter plaatse te hebben neergelegd, mag wel duidelijk zijn. Ze zitten er vuistdiep in.

voor_na_mh17_large

Als we daarnaast nog eens de analyse van de satellietbeelden leggen en kunnen concluderen dat er voor de ramp grote gebouwen stonden die daarna verdwenen zijn, dan wordt het raadsel steeds verder ontrafeld. De NOS merkte op 21 juli 2014 op dat Google satellietbeelden heeft gepubliceerd van de crashsite en dat de beelden zijn gemaakt “door verschillende satellieten gisteren en vandaag“. Op bovenstaand plaatje ziet u links de locatie voor de vliegramp en rechts de locatie na de vliegramp. Waar zijn die gebouwen ineens gebleven? Vindt u dat niet op zijn minst verdacht? Op deze foto zien we dan ook nog eens een groot aantal witte loodsen onderop en vlakbij de ramplocatie. Google maps bevestigt nog steeds de situatie te zien vóór de crash, dus mét gebouwen (zie hier). Het moge duidelijk zijn: hier zit een Mofaz luchtje aan. Niet voor niets was het dus Yaron Mofaz die de nummerfout op de foto van Cor Pan moest herstellen met een nieuwe foto. Mijn vermoeden is dat de familie Mofaz met haar bedrijf GA Telesis de ramp-scene gecreëerd heeft en de brokstukken, lichamen (poppen) en overige op de “ramplocatie” hebben neergelegd. Zit hier een Mossad/Mofaz luchtje aan? U mag het zeggen.

Bron linkvermeldingen: Dailymail.co.ukAbc.net.au, Niburu.co, Pentagon2000.com, Wikipedia, Wikipedia, IsraelNationalNews.com, GAtelesis.com, investing.businessweek.com, aog.com, planespotters.net, solocheck.ie, mas17.123website.nl

468 ad

93 Comments

 1. Dank Martin voor je heldere uiteenzetting om onze radartjes te prikkelen. De vraag die bij mij als eerste opborrelde:

  Waarvoor gebruikt Yaron Mofaz via Reuters zijn ‘echte’ achternaam als bron achter die foto?

  Mossad-agents lijken mij namelijk uitgekiende, strategische vossen. Dus zij hadden tig schaakzetten van tevoren zelf kunnen bedenken dat vroeg of laat de naam ‘Mofaz’ alarmbelletjes doet rinkelen. Als gevolg onderzoekende journalisten buíten de MSM die de reeks openbare broodkruimels traceren. Gezien de grote invloed van de Mossad en Mofaz-familie had Yaron Mofaz veel simpeler een valse identiteit kunnen aannemen. Jimmy Perez ofzo.

  Ik luister even puur naar mijn instinct nu net als op 11-sept-2001 toen mijn allereerste ingeving over het motief mij direct zei: het Pentagon/DC zit zelf achter de aanslag voor publieke ondersteuning van oorlog én het raketschild.

  De ‘oorlogsverklaring’ aan War On Waste van Rumsfeld, precies één dag vóór 9/11 waarop hij bekend maakte dat het Pentagon 2.300 miljard (!) dollar aan transacties niet kan traceren, was mij toen zelfs nog onbekend.

  Wat zit volgens jou achter het publiekelijk gebruik van z’n familienaam?

  • Ze doen nu eenmaal alles open en bloot. Het is immers toch maar een klein percentage van de massa die de moeite neemt om dit soort dingen te ontdekken. Het is zelfs interessant voor ze om te kunnen meten hoeveel mensen dat dan nog zijn. Laten we het arrogantie noemen.

   • @Martin Al zou het iedereen weten dan gebeurde er nog niks. Iedereen in NL word finaciel uit gekleed en wat doet men niks gewoon niks en vind het wel lekker zo. Heel NL houd denk ik wel een beetje van SM. Die indruk begin ik wel een beetje te krijgen. Vele roepen wat en doen niks en laten het gewoon gebeuren. Op het moment dat ik denk nu staan ze wel op dit is echt te zot en dan blijft men daar in NL nog op hun gat zitten.
    Kijk bij sandy hook in USA overduidelijk dat dit en False Flag was en nog staat men daar niet op.
    Het volk in deze wereld is gewoon lam en waarom?

   • Hmm, ik blijf op dit punt (arrogantie) toch nog even sceptisch.

    Wie weet hoeveel lagen dubbele agenda’s (21 soms?) liggen tussen de ware motieven en toedracht, want volgens mij spelen er legio zaken ook gesloten en bedekt.

    Wat wel open en bloot rond het MH17-mysterie gebeurde:

    -Provocaties V$/€U tegen ₽utin met BRICS
    -Aanval Israël op Gaza, MH17 handige red herring
    -IS(IL) in het hele ‘Nabije Oosten’ op Israël na
    -Sancties, wat al financiële oorlog betekent

    Wat voor mij nog erg onduidelijk is:
    -Waarom (wie behoudt/krijgt extra macht?)
    -Aardenergie (olie/gas hoe schaars nu écht?)
    -Resources (waar is het goud heen met welk doel?)
    -Snowden (files die nieuwe WW kan voorkomen?)

    Volgens mij slechts een minuscuul tipje van de ijsberg wat geheime machten toch echt onder de pet willen houden. Geld lijkt mij nooit een drijfveer voor de oppermachtshebbers, enkel meer macht.

    Is dit de voorbereiding op een Big Reset? Of juist het voorkomen van De Grote Orde der Eeuwen Opnieuw Herboren, ofwel de Renaissance van de 21e eeuw?

   • -Resources (waar is het goud heen met welk doel?)

    Zo’n 440.000 jaar eerder-ongeveer 122 Nibirujaren- leidde zijn oudste zoon Enki de eerste groep van 50 Annunaki naar de Aarde om daar het goud te winnen. Op Nibiru was door een combinatie van de natuur en technologische gebruiken de atmosfeer dusdanig beschadigd en verdund dat het leven daar steeds meer in gevaar kwam. Niet alleen vanwege de in te ademen zuurstof, maar ook vanwege het ernstige broeikaseffect wat er voor zorgde dat de planeet zijn innerlijk opgeslagen warmte niet meer kwijt kon. Wetenschappers concludeerden dat alleen door gouden platen hoog boven Nibiru op te hangen de planeet gered kon worden van de verandering in een bevroren en levensloze bol.
    http://johandenuyl.webs.com/apps/blog/categories/show/351255-niburu

   • ³We zullen Primitieve Werkers creëren die ons al het zware werk uit handen zullen nemen!²

   • Goedendag,
    waarom stuurt u dit artikel niet naar Onderzokskomissie MH17? Ze schenen maar 4 stukken “beedlmateriaal” ter beschiking hebben om “conclusies” te kunnen trekken… (dat ze niks weten).

   • Thanks Trebor,

    M’n vraag over resources slaat op de recente beslagleggingen van goud, niet zozeer op de verhalen rondom Enki en de Anunnaki van lang geleden die me op grote lijnen bekend zijn.

    Ik noemde wel bewust goud en het ‘Nabije Oosten’ als referentie naar Mesopotamië en de Soemerische beschaving die nagenoeg uit het ‘niets’ ineens opdook vanuit het huidige Irak. Want over de archeologische ontdekkingen in die regio’s horen we bar weinig van de MSM.

    Wie weet ligt daar wel het verborgen motief voor machtsgeile war hawks:

    ‘Het wapen van Anoe’ waarmee volgens de Soemerische kleitabletten ‘door aanraking met een lichtstraal’ de hemelen te raken en de vijanden op de aarde daaronder te vernietigen.

    Klinkt mij als een remote ruimte-laser en wellicht science fiction, maar diezelfde kleitabletten tonen ook afbeeldingen van de ‘goden’ die overduidelijk gekleed zijn als astronaut met zenders en helm. We weten tegenwoordig wel de belangrijkste grondstof die als beschermlaag tegen het felle zonlicht in deze helm dient: goud.

    Wie weet is er wel weer zoveel goud nodig om op grote schaal ruimtekleding/voertuigen te maken. Hetzij om de aarde te ontvluchten, hetzij om ‘goddelijke astronauten’ weer te onthalen …

    En/of voor fuel cell technologie zoals de Agency for Science, Technology and Research (A*STAR) ontwikkelt met een mix van goud, koper en platinum als elektriciteitsbron voor o.a. ‘military aircraft’

    Hopelijk staat A*STAR voor het nieuwe tijdsperk waar de beschaafde mens écht het universum gaat verkennen in plaats van een Death Star 😉

    Check ook de recente ontdekkingen op de Krim, rond Sebastopol (N/33°33′ E), waar archeologen ondergrondse piramides hebben ontdekt.

    Iets zegt mij dat de Freemasons, de Joodse en de Katholieke Kerk nu volledig onder leiding van Jezuïeten, erg hun best doen om bewijzen die hun ongelijk aantonen met man en macht willen verbergen.

 2. Mooi stuk weer Martin, heldere analyse, ik denk dat je gelijk hebt. Zo wordt het duidelijk wat dat vliegtuig deed bij de zionisten. Arrogantie lijkt mij niet vreemd, diegenen die het wel zien worden uitgemaakt voor complotters terwijl de rest verder leeft in de Matrix. Volgens mij lachen ze erom.
  Pentagon 2000, destijds wellicht in voorbereiding op Pentagon 2001?
  Die miljarden die weg waren waar Sablo het over had, waren kennelijk niet genoeg, ik denk dat die 4 miljard die Silverstein dankzij die vage deal inzake 911 heeft opgestreken ook naar het “goede doel” zijn gegaan. Als ik het goed begrepen heb is bij de “ramp” van 911 alle boekhouding en gegevens alsmede back-ups van alle beurstransacties verloren gegaan.
  Lijkt m.i. een beetje wat dat betreft op het verhaal van Poot. Wat ik van de uitkering van de verzekeraars van 911 op zijn minst verdacht vindt is dat deze geen vragen hebben gesteld bij de toedracht en daar hun uitkering niet op hebben gestaakt, dit wijst er m.i. op dat ook deze in het complot zitten.
  Symbool dat het een samenspel is:
  Dubbelkoppige fenix op eerste pasport (naarden) , bij de vrijmetselaars en Rusland, de saturnus cult, bovendien het Vaticaan en voorheen Duitsland / Oostenrijk

 3. Bekijk ook eens deze site:

  http://mas17.123website.nl/

  • Goede site, dank voor het delen.

   Zelfs in die Reuters foto van Yaron Mofaz kan ik er geen ‘D’ van maken. Duidelijke ‘C’ in mijn ogen. Voelde me geïnspireerd tot de volgende creatieve oproep:

   http://i.imgur.com/yNjpxJM.jpg

   Feel free to use & spread

  • Valt je ook niet op dat het allemaal oude troep is maar een heel schutting deel zo goed als nieuw is alsof ie nog geen week oud is bij de fotos van

   https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14725463561/

 4. hier gaat het niet om dat dicht raampje die is niet intresant en er zijn zelfs foto’s op internet dat die open gemkaat is, maar het gaat hier om de ramen onder die vlag en die je moet je tellen

  http://api.ning.com/files/ea4x8ggFHeKGmBQAdHlKx9mpbSiLD7qTmhXtgkPc65-wxMVgdy*2yjac-EtKXANl2IvvN*byW2PIIFiLT8s0eDTEhTm2Hs8l/mh17starboardcrashsceneconclusion.jpg

  hier kan je het nog eens natrekken dit was de MH17 pal voor ie vertrok

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2696555/Malaysia-Airlines-MH17-passenger-Cor-Pan-joked-plane-disappearing.html

  Dan hieronder de grote van de motor bekijken en bekijken wat erin Oekraine ligt op de grond en hoe groot de motor van MH17 is.
  Je kan dan ook eventjes terug gaan naar de link hierboven daar kan je de deur tenopzichte van de motor vergelijken. Een deur is normaal gesproken 2 meter.
  Kijk wat in het veld ligt en hoe groot de werkelijke motor is van de MH17

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8194:mh17-welk-vliegtuig-ligt-daar-in-de-velden&catid=20:het-complot&Itemid=3

  Waar zijn de mensen die in de MH17 zijn gestapt?

 5. Goede analyse martin,

  Zo vallen de puzzelstukjes weer logisch op hun plaats.

  Die gebouwen zijn er nieuw uit voor zo een godverlaten omgeving waar ze zich in bevinden.
  Natuurlijk is het dan te gevaarlijk om inspecteurs te sturen, die Zionistische kakkerlakken moeten eerst hun rommel op ruimen, die loodsen afbreken en de grond glad strijken.

  Heel duidelijk is te merken dat de druk uit de alternatieve media is opgevoerd en daarbij de druk op Rutte om mensen dat gebied in te sturen.
  Dan wordt er gauw een filmpje in elkaar geflanst door een puppet van de NOS die ergens in de bosjes ligt, wat geweer vuur er over, shotte van een tank er bij en een mooi verhaal dat ze in een gevecht zone zijn beland op de plaats van de ramp.

  Het begint lachwekkend te worden hoe makkelijk de MSM zich er vanaf wil maken om het volk te misleiden, en hoe makkelijk wordt de burger misleid wanneer die overbetaalde 8 uur presentatrice roept dat er zwaar gevochten wordt.

  Helaas en nogmaals, ook dit verhaal, deze hele set up gaat gewoon weer het grote leugenboek in.
  In Nederland zijn de maatregelingen al weer getroffen, meer geld voor “veiligheid” en meer geld naar defensie… wat waarschijnlijk betekend meer geld naar ondoorzichtige funds in het buitenland.

  Al kom je met alle bewijzen van de wereld, al is de leugen onomstootbaar vastgesteld, de deur blijft dicht.
  DE grootste verdedigingen linie van de Cult / vrijmetselaars is ” geen reactie” geven, geen enkele ingang bieden tot discussie, en ze zorgen er voor dat hun gelederen strak gesloten blijven.

  Er is maar een manier om dit volk aan het praten te krijgen en dat is om EXACT dezelfde methode te gebruiken die zij ook toepassen op hun slachtoffers.

 6. Wat let ons een fonds op te richten waar elke burger een donatie kan doen om tot een substantieel bedrag te komen, waarna wij een rechtszaak beginnen tegen de Nederlandse staat.
  Dan zijn ze verplicht een antwoord te gaan geven op de bewijslast die er ligt, welke wordt aangetoond met bijvoorbeeld de informatie op http://mas17.123website.nl/
  De overvloedige documentatie omtrent de motoren, etc?

  Maar omdat elke persoon in Nederland met een beetje geld zijn ziel verkocht heeft aan de duivel en is gecompromitteerd door de vrijmetselarij zal daar geen geld voor waarheid vinding vandaan komen.

  Maar laat het een jaar duren, van mijn part 2, maak het wereldkundig via crowd funding. Er zijn genoeg mensen die nu eens de waarheid boven water willen hebben.

  Als dit van de grond komt en levensvatbaar blijkt zeg ik hierbij € 1000,00 toe.

  • hallo mash, goed idee, kom er morgen in een posting even op terug. moet even wat regelen. Ik doe mee!!! omwille van de toekomst van mijn mijn kinderen en hun generatie

   • Posting?

   • Goed idee!!! Worden we wel allemaal gekenmerkt als complotdenkers, schizotypische en asociale mensen die teveel hun rechter hersenhelf gebruiken, maar een mooie rechtszaak tegen de Staat zou wel mooi zijn, ongeacht de uitkomst!

  • Ikke doe mee, zei de gek!

   • De elite aanpakken via de rechtbank, hahaha, dat is hetzelfde als zeggen dat we hier in een democratie leven. De rechters zijn ook de hoeren van de elite, net als de media. Lawstitutes?

  • Tikje naïef om naar een rechter te stappen die voor 99% waarschijnlijk bij D’66 vandaan komt. De hele bestuurslaag van dit land en die van de hele planeet is in handen van een select groepje.
   Ik ben nog steeds niet zeker of dit buitenaardsen zijn of gewoon totaal geperverteerde mensen. ik heb docu’s gezien van Richard Bruce die videomateriaal met hotemetoten frame voor frame analyseert en de meest verwarrende verschijnselen laat zien. Zoals de arm van Obama waar je dwars doorheen kan kijken. Zoek maar op YouTube naar zijn naam.

   De narigheid is dat we gewoon de pisang zijn. De paar mensen die via internet doorhebben hoe de vork in de steel zit zijn machteloos. Wie een risico begint te vormen wordt opgeruimd. 9/11 diende meerdere doelen, waaronder het opruimen van zoveel mogelijk personen en bewijzen die gerelateerd waren aan de verdwenen 2,3 biljoen bij Rumsfeld. De belangrijkste klokkeluider raakte echter in de file en miste de vergadering om 8:30 in de North Tower (in een kantoor exact boven de inslag van het eerste projectiel).

   De elite heeft de politici, de media en vooral de banken onder controle. Totaal. En niet alleen in het Westen, Rusland, Japan, Z-Korea en zelfs N-Korea spelen het spel mee. Good cop, bad cop. Creëer je eigen vijand die je controleert en je kan de meute alles wijsmaken. En vooral angst zaaien. Mind control.

   • @Spock spot on wat mij betreft alleen Biljon wordt vertaald in miljard, verwarrend is het wel, maar het scheelt wat nullen.

   • Nee, correct vertaald want in het Engels gaat het over 2.3 trillion dollar ofwel vertaald 2.3 biljoen ofwel 2.300 miljard.

 7. Wat we nog vergeten in de analyses is dat Rolls Royce – de leverancier van de motoren – een real time analyse van de motoren bij houdt. Zij zouden deze hoax opzich al door kunnen prikken door die data beschikbaar te stellen. Dat daar nergens over gerept wordt zegt ook veel; heel veel.

  • Rolls. Royce KAN inderdaad motoren online uitlezen, maar dit is onderdeel van een servicecontract die je dient af te sluiten cq te betalen.
   Ik vermoed men zal schermen over deze motoren geen contract loopt?

   Top uitgezocht en ik ben overtuigd je hier een beerput open tracht te trekken. Het stinkt al flink

 8. Laat de heren van Rolls Royce getuigen in de rechtbank, vraag ze of de getoonde motoren op de ramp plek die van een 777-200 zijn en ze zullen zich de ballen uit de broek lachen.

  De zionistische kakkerlakken hebben steekjes laten vallen, of denken dat de mensheid nog in het stenen tijdperk leeft. De arrogantie van deze zelfbenoemde elite neemt monsterlijke vormen aan. Maar net als op het einde van ieder rijk zullen ze hard naar beneden pleuren als genoeg personen hun leugens zat zijn, of als de mensheid zo ver uitgewrongen is dat het niet meer uitmaakt te vechten voor je baan, hypotheek, auto, vakantie e.d. En dat is in Nederland binnen een paar jaar aan de orde.

 9. Hey Martin,
  Ik wist niet dat het Engels de taal is van de SATAN- SAY TEN,
  TEN is de X in het Romeins.
  Raad jou aan deze video’s op youtube te checken.
  The Golden Web part 1 & 2 en Occult Christmas ( Chiron Last ), ik hoor wel wat je er van vindt.

 10. Goed artikel Martin! Op de site over MH17 kom ik niet verder dan de homepage. Ik zie een knop menu die niet werkt… iemand?

 11. weer een fantastisch stuk, Martin! Wat ik wel kort door de bocht vind is jouw naar mijn idee niet onderbouwde conclusie dat Rusland ook in het complot zit. Er is ongetwijfeld een hele sterke “vijfde kolonne” in Rusland die ook diep in Kremlin is geinfiltreerd, maar ik blijf geloven dat Putin absoluut tegen NWO werkt. Ook omdat NWO regelmatig wordt ontmaskerd zelfs in Russische MSM. Op gewone Russische televisie waren er programma’s die de hele MH17 hoax ontmaskerden, met wrakstukken van MH370, ander vliegtuig waar passagiers ingestapt zijn en oude lichamen op de rampplek. Iedereen in Rusland is overtuigd van een MH17 provocatie georganiseerd door VS/Israel, maar heel klungelig uitgevoerd door Oekraine, en inmiddels geloven heel veel mensen helemaal niet in een uit de lucht geschoten vliegtuig. Tevens zie je dat deze “vijfde colonne’ nu in alle lagen in Rusland heel moeilijk krijgt. Dat Putin, Lavrov en Churkin publiekelijk niet achterste van hun tong laten zien is volkomen logisch, het is diplomatie en een groot geopolitiek spel. En er staat veel te veel op dit spel. Een misstap en…

  • Heel toevallig, nadat ik mijn vorige commentaar heb geplaatst, heb ik dit artikel gezien http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/09/14/de-redding-van-rusland-een-militaire-coup/

  • Ik heb Putin nog steeds niet over HAARP en chemtrails gehoord,dat zit me ook niet zo lekker.
   Waarom laat Putin deze genocide doorgaan?

  • ik krijg een melding over cleantalk, terwijl ik opmerkte dat we Putin nog niet over chemtrails hebben gehoord.
   Staat verder geen smerig woord tussen dacht ik zo.

   • Ja soms belanden berichten automatisch in de spambox. Dat is helaas soms erg lastig.

  • @Primavera kun je die Russische tv-programma’s achterhalen/terugvinden. Is daar bewijs van. Ik probeer in mijn artikelen altijd alles met steunbewijs te onderbouwen. Het zou mooi zijn als de reageerders dat ook lukt. Ik begrijp dat dit soms veel speurwerk is. Het zou mooi zijn als je wat linkjes kunt ophoesten.

   • Hoi Martin, ik zal vanaf nu de links hier posten als ik ze weer tegenkom. Ik deed het juist bijna nooit omdat ze in het russisch zijn en de meeste mensen hier dat niet spreken denk ik. Ik post alleen links met vertaling of die niet zo veel vertaling nodig hebben. Zojuist vond ik bijvoorbeeld dit een interessant artikel om te lezen, een visie op de Russische politiek (in het russisch) http://gawrusha.livejournal.com/22958.html . Zelf na het analyseren van de ontwikkelingen van de laatste dagen kwam ik ook tot dezelfde conclusie. De beer gaat flink te tanden laten zien. En ja, de prijs zal gigantisch zijn, voor ons allemaal denk ik. Maar als de beer de tanden niet laat zien en zich gewonnen geeft dan zal het niet alleen verraad betekenen, maar ook einde van Rusland met binnenkort ongetwijfeld een Russische “maidan”, burgeroorlog en splitsen in kleine stukjes die later een voor een de nek zal worden omgedraaid, verdeel en heers. Ik vind het verschrikkelijk, maar ben bang dat WW3 rechtsom of linksom komt idd.
    http://www.liveleak.com/view?i=a64_1410539191&comments=1 Een stukje met vertaling uit interview met Strelkov. Hij heeft het over zijn nieuwe missie waar nog geen informatie over gegeven kan worden
    Tegelijkertijd zegt Putin eigenlijk voor het eerst publiekelijk het woord “Novorossia” https://www.youtube.com/watch?v=y9deC2Syxvc

   • Asjeblieft, artikel op de eerste pagina van een russische mass media krant http://www.kp.ru/daily/26285.7/3162521/
    Artikel over NWO en reptilians en dat volgens het onderzoek bijna 50% van Russen daarin geloven

   • Hartelijk dank Primavera!

    Die directe vertaaloptie in de browser werkt best aardig bij mij. Geen idee hoe accuraat de vertaling is, maar deze vertaalde quote sprong er wel uit:

    Q: The Queen of England is included there?
    Of course. As the royal family of the Netherlands, a number of ducal and princely families of Italy, Germany and Austria. These are not decorative figures, relics of the Middle Ages, with which they are often portrayed as one of the segments that the British Prime Minister B. Disraeli called “the masters of history,” and our wonderful writer Markeev – the “masters of the world game”

    De afsluitende paragraaf bevat volgens mij een cruciale fout, wellicht vanwege een driedubbele vertaling, of juist een gigantische hint:

    We already wrote about the mystery of the one-dollar bill of 1928, which was designed by Russian artist Nicholas Roerich by assignment of the future Vice President Wallace. Then we restrict ourselves to the mysterious motto in Latin “New World Order.”

    Zou je me kunnen vertellen of in de bron letterlijk ‘New World Order’ staat?

    Новый мировой порядок online vertaalt uit Russisch inderdaad letterlijk naar ‘New World Order’, maar uit het Oekraïens:

    ‘A new procedure myrovoy’

    Myrovoy … the history of mankind!?

   • De reden trouwens waarom ik de nadruk leg op de driedubbele vertaling en Myrovoy aanhaal is vanwege de misinterpretatie uit het Latijn:

    Novus ordo seclorum

    ‘The new order of ages’

    Dus niet ‘New World Order’, echter nu breekt mijn klomp door ‘seclorum’ nu door online vertalers te halen met als resultaat: ‘verzonden’ (dispatched).

    Deze vertaling is voor mij volslagen nieuw, enkele weken geleden kwam dezelfde online vertaler met ‘ages / centuries’ dus New Order of the Ages.

    Met deze nieuwste mysterieuze vertaling van Google ‘seclorum’ als ‘dispatched/verzonden’ kan je ‘novus ordus seclorum’ misschien letterlijk nemen:

    ‘De nieuwe bestelling is verzonden’ of,
    ‘De nieuwe opdracht is verstuurd’.

    Mijn kernvragen zijn dan:

    1) Wat is in vredesnaam de opdracht?
    (Militaire order? Nieuwe geschiedvervalsing?)

    2) Wie bestelt en wie levert deze opdracht?

    3) Wanneer heeft/gaat dit (opnieuw) gebeuren?

    De antwoorden moeten dan leiden tot de 50-biljoen-dollar vraag: waarom werkelijk?

   • Afsluitend voor vandaag nog mijn literair onderzoek naar de oorsprong en betekenis(sen) van ‘novus’, ‘ordo’ en ‘seclorum’, volgens mij cruciale informatie dus denk/doe mee graag.

    Vertaling van het Latijn naar Engels met Nederlands tussen haakjes.

    novus:
    1) new, not old (nieuw, ter vervanging van oud)
    2) fresh, young (vers, jong)
    3) recent (onlangs, hedendaags)
    4) unusual, extraordinary (on/buitengewoon)

    ōrdō:
    1) arrangement; order (rankschikking; orde)
    2) class; station; condition; rank (klasse)
    3) group (of people) of the same order;
    4) (military) A rank of soldiers; band, troop, company (militaire troep-eenheid)
    5) (military) command, captaincy, generalship
    (aanvoerdersband)

    sēclōrum (genitief meervoud) van sēclum wat een alternatieve vorm is van ‘saeculum’ met deze zelfstandige betekenissen:

    saeculum:
    1) race, breed (ras, seksuele voortplanting)
    2) generation, lifetime (generatie, levensduur)
    3) age, time (leeftijd, tijd/perk)
    4) century (eeuw)
    5) worldliness; the world (de wereld/sheid)

    Aan deze betekenissen kunnen wel 100 combinaties hangen met het ogenschijnlijk onschuldige ‘novus ordo seclorum’ (=meervoud), zoals inderdaad:

    – Nieuwe orde van tijdperken
    – Frisse rangvolgorde van werelden
    – Verse groepering van generaties

    Maar ook minder onschuldige betekenissen als:

    – Nieuwe (militaire) aanvoering over generaties
    – Vervanging van het commando over de werelden
    – Buitengewoon rang door seksuele voortplantingen

    Vreemd genoeg kom ik nergens die nieuwe Google-vertaling tegen van seclorum naar ‘dispatched’ (verzonden), zelfs op Google-search zelf naar +seclorum +dispatch … 0 hits.

    WTF is er nu weer gaande en hoe past Google in dit nieuwe mysterie?

    Dank voor jouw moeite om mijn uitgebreide(re) onderzoeksresultaten te lezen en aanscherpen.

   • *BUMP*

    Kan iemand antwoorden verstrekken waarom Google (Translate) ineens ‘seclorum’ vertaalt als ‘verzonden’? M.a.w:

    Novus ordo seclorum =
    De nieuwe order is verzonden?

   • Beste Sablo,
    Ja, “Новый мировой порядок” is een letterlijke vertaling van “new world order”. Gekke vertalingen van google snap ik ook niet.

   • @Waterman et al,

    Wat zijn je gedachtes over de dubbelzinnigheden in de legio betekenissen hierboven over Novus ordo seclorum?

    Specifiek over de recente nieuwe toevoeging van Google Translate die ‘seclorum’ uit het Latijn ineens vertaalt naar het Engelse ‘dispatched’ en Nederlandse ‘verzonden’?

    Pak dan ook ‘ns de Merrian-Webster of Wiktionary erbij wat ‘dispatch’ daar betekent:

    to cause to go/be taken from one place to another
    to deprive of life
    to put to death deliberately
    to achieve a victory over

    Vandaar mijn vorige reactie in een ander artikel dat het geschreven woord voor mij zo de prullenbak in mag. Prima voor chit chat, romans, film-scripts of (science) fiction, maar voor cruciale zaken absoluut voor mij een grote oorzaak van miscommunicatie en verwarring.

   • Beste Primavera,

    Hartelijk dank en sorry voor mijn uitgebreide onderzoeksresultaten.

    Wat is jou bekend over ‘myrovoy’?

    Dat woord sprong op toen ik vanuit Oekraïens i.p.v. Russisch liet vertalen naar Engels:

    ‘history of mankind’

    Nieuwe rangschikking van de menselijke geschiedenis? Bijzonder, want de Russische wiskundige Anatoly Fomenko beweert dat massale geschiedsvervalsing al eens eerder heeft plaatsgevonden waarbij ons eerste millennium nooit echt is gebeurd volgens zijn New Chronology theorie.

   • Beste Sablo,
    “myrovoy” = мировой (RUS) = світової (UKR) = van de wereld, wereldbreed (NL)

  • Vergis je niet in Rusland. In 1917 bracht de zionist Lev Bronstein de Tsar ten val via Lenin en bracht het socialisme van zionist Karl Marx. Stalin was billenmaat van Adolf tot 1939 toen hij deze liet vallen bij de geplande gezamenlijke inval in Tjecho-Slowakije. De Sovjets slachten bij Katyn Poolse soldaten af, plunderden, verkrachtten en moordden in hun mars naar Berlijn. Na de oorlog waren het de Sovjets die de holohoax aanwakkerden met knullige verbouwingen in voormalige kampen en het verbergen van miljoenen documenten uit Duitsland.
   De val van de Muur en Glasnost waren geregiseerde incidenten om de voorheen vermeende vijanden toenadering te laten veinzen om een nieuwe vijand te creëren: islam. Rusland met de Tjetjenen, het Westen met 9/11 en nu IS. Ook de Chinezen doen vrolijk mee met hun genocide op de Oeigoeren. Niet dat ik de islam vergoelijk, daar is ook alles aan mis wat maar mis kan zijn. Maar als je de puntjes met gelijk nummer verbindt, komt er een vrij herkenbaar plaatje uit.

   Ik zou ook graag zien dat Putin een integere ijzervreter was zoals Patton. Maar tot nog toe zie ik daar geen tekenen van. Voor eigen parochie preekt hij uiteraard wel de passie. Gelijk Obama en Rutte. Geselecteerde leugenaars op het schaakbord van de elite.

   • Plannen en middelen van zionisten in Rusland http://www.odigitria.by/2011/01/20/sionizm-plany-i-sredstva/ Deze speech van rabbijn Shneerson vond in 1994 plaats en werd in 2001 voor het eerst gepubliceerd. (in het Russisch) Deze link is uit 2011. Bijna alles is voltooid…

 12. Speach van Putin in 2013 waarin hij MNO ontmaskert en duidelijke koers van Rusland uitzet. Daar moet Rusland voor boeten.
  https://www.youtube.com/watch?v=Hr5GxN3C8uw

 13. Ik denk dat de ‘O’ moest ‘verdwijnen’ om de ‘C’ tegelijkertijd met de ‘D’ te kunnen laten vliegen. Dus de ‘D’ kon dan bij wijze van worden ‘geprepareerd’ terwijl de ‘C’ en de ‘O’ dus gewoon door vlogen. Een O valt makkelijk een C van te maken en wie zou zoiets nou eerder zijn opgevallen dan pas na zo’n ramp. Niemand had rekening kunnen houden met het scenario dat iemand vooraf nog even snel een foto zou maken waarop duidelijk zichtbaar zou zijn dat het niet de ‘D’ betrof maar de ‘C’ plus het feit dat al die Scherlocks op het internet dit meteen zouden gaan opmerken.

  Wat de foto van meneer Mofaz dus betreft, hoe moeilijk kan het zijn om de ‘C’ bij dezelfde gate te laten docken en opnieuw te fotograferen? Het valt ook niet op hoor. Volgens de vluchtgegevens is deze immers ‘s ochtends om 6:47 en ‘s middags om 12:55 weer vertrokken. Dus de datum van 21 juli 9:03 AM (facebook post Mofaz) klinkt wel aannemelijk. Wat Reuters doet met de datum heb ik persoonlijk geen boodschap aan, want je kan ook in het verleden posten met nieuwsscripts. Ik neem aan dat de foto van Mofaz op Facebook de juiste tijdsaanduiding betreft net zoals dat bij de foto van Cor Pan het geval is?

  De ‘D’ ligt volgens de foto’s in Oekraïne, er is op de foto van Mofaz naar mijn idee opzettelijk met de C gerommeld om verwarring te zaaien, ik denk dat op beide foto’s nog steeds hetzelfde toestel zichtbaar is, omdat men naar mijn idee graag heeft willen voorkomen dat er teveel verschillen zichtbaar zouden zijn. Verschil is er zeker, kijk bijvoorbeeld maar wat er bij de ene foto voor de cockpit ramen ligt en bij de andere niet, plus dat het ontbreken van de gele slangen midden onder het vliegtuig. Uiteraard kan dit komen omdat het tijdstip dan verschilt, maar dat kunnen dus minuten zijn maar ook een paar dagen. Het zou inderdaad arrogantie kunnen zijn dat deze man het onder zijn eigen naam gepost heeft en daarmee zijn oorsprong blootgeeft. Maar slimme mensen zijn nooit arrogant, dus het is in feite wel verklaarbaar.

  Dit lijkt mij dus meer op een wanhopige ‘herstelactie’ waarbij gepoogd is om verwarring te zaaien. Wat voor moeite kost het immers voor dit soort organisaties om iemand een paar dagen later naar Schiphol te laten vliegen, een foto te laten maken van hetzelfde toestel, wat aan de C heeft laten rommelen en zo graag willen voorkomen dat mensen het besef krijgen dat het toestel wat nog op 21 juli geland is op Schiphol, op 17 juli naar alle waarschijnlijkheid dus nog de passagiers vervoert heeft waarvan nu geclaimd wordt dat ze allemaal in datzelfde toestel zijn omgekomen. Wat een lugubere gedachte zou dat zijn als dit zou kloppen…

 14. Bedankt Sablo!

  • Graag gedaan, we komen hier om elkaar te helpen 🙂

 15. http://www.pentagon2000.com/press/press2005_01a.html

  Lees vooral het stukje “About Ultimate Aircraft Composites” in dit persbericht.

  “Whether you need airframe, engine components such as bonded honeycomb acoustical panels, flight control surfaces, nacelles, doors, radomes or fan/thrust reversers recertified, repaired, overhauled or just painted, Ultimate Aircraft Composites is committed to quickly responding to all your needs with real-time, one-on-one customer service support. Ultimate Aircraft Composites have an extensive exchange pool of hard to find parts, in a serviceable or overhauled condition. The company offers 7x24x365 AOG support in their facility or on wing. Its professional staff, with vast airline and military experience will meet your needs every time, everyday.”

 16. Dit persbericht is ook zeer interessant, zeker gezien de combinatie van enkele andere bedrijven die genoemd worden in hun persberichten. De US Air Force:

  15 april 2010,

  http://www.pentagon2000.com/press/press2010_04.html

  En dan nog bijvoorbeeld deze bedrijven:

  http://www.telephonics.com
  L-3com.com

 17. C=D, D=C wtf!? We worden zo in onze reet genaaid. Sorry.

 18. Offtopic
  @Martin Vrijland

  Martin, heb je de onhoofding van David Haines al onderzocht? “Ruukt” naar weer een toneelvoorstelling. Het lijkt net een poppenkast zeg..

 19. Voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn van een cruciale fout in de naam die gebruikt wordt in het verhaal ene Cor Pan.

  Het gaat over een Cor Schilder, een drummer uit Volendam.
  Mensen moeten beter opletten en niet klakkeloos informatie overnemen.

  Zijn Facebook naam is niet zijn echte naam dus ik weet niet maar straks maken mensen fouten en gaan ze zoeken naar een echte Cor Pan want veel mensen lezen het snel en dan snappen ze het niet dat er een pseudoniem word gebruikt..

  • Ik zou het geen pseudoniem willen noemen. Een cruciale fout is het ook niet. In Volendam krijg je bij je geboorte de bijnaam mee van je vader mits de familie van je moeder ‘beruchter’ is. Waarom bijnamen ? Zoek maar eens een Schilder in Volendam. Dan krijg je 251 hits. Er heten daar meer hondjes Fikkie. Zonder bijnaam weet men simpelweg niet over welke Cor Schilder, Kees Sier, Jan Tol e.d. het gaat.

   Deze bijnamen worden verschillend gebruikt. Ik vermoed dat dat afhankelijk is van hoe vaak je naam voorkomt. Bij de één wordt het alleen gebruikt als je wilt weten over wie het gaat. In het geval van Cor wordt het gebruikt in plaats van zijn echte achternaam. Het komt ook voor dat mensen enkel en alleen bij hun bijnaam worden genoemd. Door vrienden, op het werk en zelfs door hun partner.

   Op de meeste grafstenen in Volendam staan bijnamen. Op die van Cor zal ook de naam Pan staan / komen te staan. Helaas veel te echt …..

   • Pan is trouwens een van de manen van Saturnus…interesting

    http://en.wikipedia.org/wiki/Pan_(moon)

   • Mijn satirisch beeld van de Griekse Pan:

    Pan eet graag pannenkoeken, gepaneerd met pandavlees die panklaar staat voor Pan in het bepantserde Pantheon met panoramadak waar Pan panische op zijn panterachtige godinnen in panty’s
    geilt.

    Pan plaatst daarna zijn pantoffels op het plafond van het pandemonium in het onderpand waar hij met plezier de pleuris als nieuwste pandemie ziet uitbreken.

    😉

 20. De Amerikaanse overheid gebruikte op 9/11 fighter-jets op hun eigen WTC omdat de Bin Laden group stopte met het verbouwen van opium door de klaprozen teelt te stoppen.

  Drugs/ kinderhandel/ mensenhandel/ oorlog/ wapens/ porno.. wie is er niet rijk van z’n exploitatie geworden.

  De samenwerking van de op een farao lijkende homo uit het witte huis met de centrale bank in Zwitserland/ Dubai, de NAVO, het IMF, de NATO, de Kazaren, de NWO, de Bavarian Illuminati, de zwarte adel in Italië, de zionisten, Anglo-saksische koningshuizen met hun gemene best, de Zwitserse vijfde kolonne, de Zwitsers/ Amerikaanse merchants, de met het westen samenspannende oligarchen, de Saoudië Arabische sjeiken, de zelf-geïnstalleerde middels intelligentie agentschappen landverradende moordende fake minister-premiers en de foundations die erop gericht zijn om groeperingen tegen elkaar op te zetten, zal er voor zorgen, dat de mensen die de corporaties in handen hebben die landen plunderen met het monopolie op geweld. Deze gemeenschappen in deze landen zullen hun grondstoffen moeten laten exploiteren waar ze zelf voor moeten gaan werken om het terug te verdienen net als in Afrika, waar de experimenten eerst zijn uitgevoerd. Het motto “als je niet voor ons bent, ben je tegen ons en onze (staats)vijand” staat hoog in het credo. De mensen die dat doen die zichzelf het meesterras noemen maar eigenlijk inteelt zijn. Zijn werkelijk onrendabelen die de planeet uitputten en geen alternatief kunnen bieden voor hun destructieve gedrag behalve dan ze de doodstraf krijgen omdat ze zover gaan dat ze hun eigen mensen gaan verraden en de militairen zich tegen hen gaan keren omdat die ook wel inzien dat ze het plan niet uit kunnen voeren zoals het bedoelt is zonder dat hen dit een hel zal brengen. Dat ze daardoor hun plan om de mensheid met 11/12e te verminderen niet meer kunnen uitvoeren en daarbij hun utopie op alleen-heerschappij en het idee “ein volk, ein reich, ein führer” voorbij is.

  Fin

 21. Voor de duidelijkheid dit plan om de MH17 neer te halen en de Russen te beschuldigen is in Denemarken tijdens een Bilderberg meeting beklonken en nog eens extra geholpen door het Amerikaans militair complex en de Israëlische geheime dienst. Rutte, Timmersmans en Samsom waren daarbij dus die wisten wat hen te doen stond met staatspropaganda mensen de andere kant op laten kijken.

  Niet voor niks dat er sinds jaar en dag een standaard gestuurde vragenuurtje is op vrijdag waarin alles nog eens beter word “geïllumineerd”.

  • Vakkundig zijn meerdere PVDA politici opgeleid en van alibi voorzien.
   Wim Kok, vakbondsman -> de 2de kamer -> (eerste) minister en bankier.
   Hans Pont, vakbonsman -> super ambteNAAR
   Dierderik Samson(klinkt Zionistisch), Greenpeace -> 2de kamer en nu ook Bilderberg.
   Allemaal de gewone man een loer draaien om groot te worden. Of was dit hun planmatige leven?

 22. Ik wil de lijst van samenzweerders nog even aanvullen met de dictatuur in Brussel en de door het westen aangestuurde satellietstaat Israël. Ik zal er vast nog wel een aantal zijn vergeten maargoed jullie kunnen ook nog wel een waslijst bedenken. Ik heb protesteer tegen dit repressieve systeem.

  De duivelse entiteit die hen aanstuurt heeft geen geweten en kan dus ook niet weten wat een slecht moraal kan doen uiteindelijk met de mens dat het bestuurd kan doen tijdens dit soort zeer stressvolle levensbedreigende operaties/ situaties. De mens is namelijk afhankelijk van zijn vleselijke “vehicle” en deze is alles behalve mechanisch en zit vol acute stoppen als het over de scheef gaat. Dit geld ook voor de mensen die de mechanica aansturen.

 23. WTF, pan en een maan van Saturnus (cult)? How scary could it be?
  Op http://mas17.123website.nl/411466449 staat ook het verhaal uitgediept / gedeeld wat hier ook uitgelegd is, toeval?
  Te veel puzzle stukjes blijven een derde WW complementeren, noem het conspiricy, maar dit is wel heel toevallig om toeval te zijn

  • De grote puzzelstukken lijken mij onmogelijk op toeval kunnen berusten. Oekraïne/MH-17, ISIS, Ebola en zelfs de Schotse verdeeldheid over onafhankelijkheid van het Britse rijk zijn in mijn ogen nauw met elkaar verweven.

   De link tussen Cor (Schilder alias) Pan en de Saturnus-maan lijkt mij nogal vergezocht, maar wie weet. Ik zou zeggen net zo direct gerelateerd met Peter Pan en elvenstof 😉

   Echter, het lijkt wel een herleving van de Renaissance uit de 17e eeuw. Wat daar allemaal voor geheimzinnige complotten zijn bekokstoofd én uitgevoerd is zeer zorgvuldig uit ‘officiële geschiedenisboeken’ gefilterd of herschreven.

   Een mooie schaakmetafoor van het geopolitieke toneel is het principe van de twee tegenstrijdige koningen: ze kunnen elkaar nóóit direct verslaan, enkel via tussenstukken of anders een patstelling. Laten de onzichtbare spelers nou eens hun ego’s volledig loslaten en die symbolisch verbranden.

   The greatest enemy will hide in the last place you would ever look.

 24. Cor Pan en Saturnus maan Pan is wel bizar maar ik denk ook toevallig. Ik heb her en der gezocht maar kan het onstaan van de naam Pan niet vinden.
  De foto van Cor is een heel belangrijk puzzelstuk geworden. Zonder dit stuk hadden we veel mogelijkheden open moeten laten die we nu behoorlijk zeker weten. Er worden vliegtuigen verwisseld en registratienummers veranderd. Er worden vluchten uitgevoerd die nergens worden geregistreerd. Het vliegtuig waar je mee vliegt is niet het vliegtuig dat aan de gate staat. Het is mogelijk dat een vliegtuig hier in Amsterdam staat maar ook aan de andere kant van de wereld. En dat enkel en alleen door een ‘onschuldige’ foto op Facebook.

  • Pan is de Griekse mythologische (af)god van angst.
   Het woordje pan-iek stamt hier ook van af.
   Nog een voorbeeld: het woordje pan-dora box.

   Goden en Godinnen van de Griekse mythologie

   http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/mythologie/2932-goden-en-godinnen-van-de-griekse-mythologie.html

   Zo hebben de mensen in de geschiedenis altijd zelf goden gecreëerd.
   Terwijl God de mens in de geschiedenis bekend heeft gemaakt: er is maar één God.De bijbel omschrijft dat toen Jezus op aarde was,deze boodschap ook verkondigde.
   één God is dus niet meerdere goden.
   En dat is de stijd die er gaande is.
   De strijd tussen afgoden volgers en de God van Israël,die ook de God van Jezus was.
   Jezus werd spottend gekruisigd/ter dood veroordeeld als Koning van de Joden.
   En toch was er niets kwaads in Hem.
   Maar hij werd ter dood veroordeeld omdat de waarheid een dreiging was voor mensen die de wereld wilden heersen en mensen in slavernij wilde houden.
   Jezus was de weg naar de vrijheid en het leven,samen met één God.

   Heden zien we weer machthebbers die tegen mensen aanschoppen die in Jezus en God geloven.
   Deze machthebbers oftewel afgoden dienaars, gebruiken dus bewust afgoden namen uit de Griekse mythologie.
   De MH-17 crash moest namens de machthebbers pan-iek zaaien binnen de Nederlandse samenleving en vooral leugens in de hoop dat de vrije mensen door de bomen het bos niet meer zien.
   Dus vandaar dat ze Cor Schilder Cor Pan hebben genoemd.

   Nog een weetje:
   Cor is een verkorting van Cornelius, met als betekenis “de gehoornde”.
   Zoek het maar op!

   • Laten we met gezond scepticisme deze sluwe woordspelletjes vermengd met dubbelzinnige etymologie en dubieuze mythologie s.v.p. kritisch blijven beschouwen.

    ‘Paniek’ is inderdaad een prachtig voorbeeld, namelijk ook om tegenlicht te schijnen.

    Nederlands: pa-niek
    Engels: pan-ic
    Frans: pa-nique
    Latijn: pan-ic-us
    Grieks: pan-ik-os

    Interessante feitjes:

    pan = Griekse terreurgod EN ‘alles (omvattend)’
    ic = Iēsus Chrīstus (Latijn voor jaja, Jezus)
    ikos = ‘in relatie tot’ c.q. ‘in verband met’
    -os = Griekse aanduiding van ‘mannelijk’
    -us = Latijnse aanduiding van ‘mannelijk’

    Dus tricky om klakkeloos als feit aan te nemen dat het Nederlandse ‘pan-iek’ en Engelse ‘pan-ic’ stamt uit ene Griekse Pan, een mythische god van angst. Want wie weet betekent PANIEK wel:

    1) Terreur/met betrekking tot de man Jezus
    2) Alles in relatie tot het mannelijk geslacht
    3) Angst met betrekking tot de heer/heren

    Leve de Babylonische spraakverwarring! 😉

    http://youtu.be/lq54j47PVY0

   • Sablo,
    Dat zou goed kunnen dat Jezus niet de oorspronkelijke naam van de Messias was.
    Ik heb daar in het verleden ook wel eens flink naar gezocht.
    Zowel in de bijbel als enceclopedieën.
    De bijbel zowel het OT en het NT spreekt over de Messias en die zal Immanuël genoemd worden.Het ligt er maar net geheel aan welke bijbel er gelezen wordt.(NBG-vertaling 1951)
    Ik citeer uit die bijbel:
    Zie, de maagd zal zwanger worden en een zoon baren, en men zal Hem de naam Immanuël geven, hetgeen betekent: God met ons. Mattheus 1:23

    Verder heeft men de Messias ook de naam Jashua.

    Beiden namen betekenen: God met ons

    http://www.bijbelstudiesgerardwesterman.be/242927690

   • Leve de Babylonische spraakverwarring?

    Babylon will fall in one hour!

   • Sablo,
    Ik vind het goed dat je dit aanhaalt

    us = Latijnse aanduiding van ‘mannelijk’

    Real Name of Jesus

  • @Allen, indien afgeleid van het Latijnse ‘cornu’, laten we dan ook de additionele betekenissen in overweging nemen die zaken in een heel ander daglicht plaatsen:

   cornū als zelfstandig naamwoord

   1) de hoorn van een dier; voelspriet (antenne)
   2) de punten van de (halve) maan, de zgn. ‘wassenaar’
   3) de hoorn als muziekinstrument
   4) het eind van een boek (vaak van ivoor gemaakt)
   5) (figuurlijk) macht, kracht, sterkte

   Ik krijg echt een punthoofd 😉 van sommigen die een enkelzijdige betekenis toekennen aan een woord zoals hoorn met legio andere betekenissen om overal maar een satanisch tintje aan te blijven geven.

   • Kijk maar uit dat je dan geen hoorntjes krijgt. 🙂

   • Hehe, welkom terug beste Waterman 😀

   • Laten we maar lachen en zoveel mogelijk helder van Geest blijven,Sablo
    Het heeft weinig nut als we elkaar in de haren blijven vliegen.
    Daarbij,ik heb al zo weinig haar meer over met mijn 49 levens jaren op aarde. 🙂

   • Zo is het, Waterman. Ik heb ook geen enkele intentie om wie dan ook in de haren te vliegen.

    Ik realiseer me dat mijn satire en cynisme gevoelig is voor misinterpretatie. Zo ook mijn vorige afsluiting leve de Babylonische spraakverwarring, want daar vind ik juist helemaal niets levendig fijns aan.

    Had je trouwens mijn reactie gelezen op een andere post van enkele dagen terug? Daar schreef ik al zoiets dat het misschien raar klinkt uit mijn digitale pen, maar mijn oprecht verheuging deelde om je weer te zien. Daar vroeg ik ook:

    Hoe gaat het ermee? 🙂

   • Het gaat naar omstandigheden in de wereld goed met mij.
    Zolang ik mij gezond voel,heb ik ook geen enkele reden tot klagen,want gezondheid staat bij mij altijd voorop.

 25. De ‘Fraternitas Saturni’ werd opgericht door Eugen Grosche (11/03/1888 – 5/01/1964).

  De rituelen gebruikt in de ‘Fraternitas Saturni’ zijn een mengeling van middeleeuwse magie en astrologie.

  http://www.parareligion.ch/sunrise/saturni_.htm

  OTO- swapichou- Jeroen? De wakkeren weten waar ik het nu over heb.

 26. Ordo Templi Orientis Phenomenon

  Around 1920 Traenker created the “Pansophia”, mainly a publishing project that was financially supported by Karl Germer who became co-owner in 1922. Another member of “Pansophia” was Eugen Grosche, who would go on to found the Fraternitas Saturni. Traenker never thought highly of Reuss and only after Reuss’ death did he consider the O.T.O. a suitable addition to his collection of Orders.

  http://www.parareligion.ch/sunrise/traenker.htm

 27. Overduidelijk weer het alziend oog te zien van de anti-christ

  http://oto-history.angelfire.com/

 28. Ordo Templi Orientis Phenomenon
  Proto-Fascist Elements in the O.T.O.

  P.R. Koenig, Jeroen Hoogeweij (JH), Kalil and Bryony Murds

  http://www.parareligion.ch/sunrise/fasho.htm

 29. swap= change something

  I = ik

  chou = the imperial dynasty of China from 1122 to 221 BC; notable for the rise of Confucianism and Taoism

  What sites link to taotechingdecoded.com?

  http://www.alexa.com/siteinfo/taotechingdecoded.com

  Jawel hoor, swapichou.
  En zo puzzel ik weer verder,connecting the dots.

 30. Ook hier staat de site vermeld.

  http://biglistofwebsites.com/list-top-websites-like-united-lightworkers.be

  Lightworkers?? Toeval??
  Niets is toeval!
  Zeg maar gerust de lichtwerkers van de engel des lichts- lucifer – devil in disguise.

  Nu ben ik benieuwd naar de reacties van de lezers van deze site.

 31. De site http://www.stickyleaks.wordpress.com onthult onder de kop “MH17” en “ICTS” nog meer details omtrent het verborgen spoor dat Cor Pan fotografeerde, de Israëlische connectie, en Schiphol.

  Meer details over mogelijke andere connecties volgen snel. Originele bronvermeldingen en screenshots altijd aanwezig, zodat een ieder voor zich de informatie kan verifiëren. MH17 stinkt verschrikkelijk.

  StickyLeaks

 32. Ukraine – The Return of the Khazarian Serpent People
  http://www.zengardner.com/ukraine-return-khazarian-serpent-people/

 33. Documentaire over de oorlogsmisdaden in Oekraine

 34. Zeer de moeite waard. Vertaal met google translate. Als iets niet duidelijk is, vraag maar.
  Website van Yuri Mukhin met zijn versie en onderzoek naar MH-17

  USA als professionele goochelaars
  http://ymuhin.ru/node/1104/ssha-kak-professionaly-fokusniki deel 1
  http://ymuhin.ru/node/1105/ssha-kak-professionaly-fokusniki-okonchanie deel 2

  http://ymuhin.ru/node/1122/malaziiskii-boing-reisa-mn-17-voprosy-bez-otvetov-%E2%80%93-eto-otvet Vragen zonder antwoorden – dit is juist het antwoord

  http://ymuhin.ru/node/1120/komissiya-po-rassledovaniyu-prichin-katastrofy-malaziiskogo-boinga-lzhet Onderzoekscommissie liegt

  http://ymuhin.ru/node/1121/malaziiskii-boing-v-opytnykh-lapkakh-gollandskogo-sledstviya Over de Nederlandse “onderzoeksteam”

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close