Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Doden en gewonden bij aanslag luchthaven Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel

Doden en gewonden bij aanslag luchthaven Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel

In de afgelopen jaren heb ik meerdere malen voorspeld dat er meer aanslagen vanuit de zelfgeschapen ISIS-terreurhoek gepleegd zouden gaan worden. De aanslag vandaag op de Brusselse luchthaven Zaventem is dus ook geen verrassing. Ook op metrostation Maalbeek te Brussel zou een aanslag zijn gepleegd. Het heeft nauwelijks nut om mensen in dergelijke situaties op te roepen kalm te blijven. Het is praktisch onmogelijk geworden mensen nuchtere analyses te laten maken. De angst slaat collectief toe en niemand durft met een kritische blik naar zo’n aanslag te kijken. “Oooh, we worden aangevallen! Het is weer net als met 911 en de aanslagen op de metro’s in Londen! Er zijn terroristische cellen in Europa. Straks komt het ook op Schiphol of op een treinstation als Amsterdam of Utrecht centraal!” Gaat u vooral in die modus en kijkt u niet al te kritisch naar beelden om eens uw boerenverstand te gebruiken. Niet doen!

Neem bijvoorbeeld onderstaande foto van vliegveld Zaventem. Gewoon niet naar kijken. Elke opmerkelijke afwijking die u ziet kunt u het beste afdoen met een wegwuivende beweging. Nee, het is niet opmerkelijk dat de vrouw met een vredige blik en volledig rood bebloede hand rustig zit te telefoneren met een glimlach. Psychologen kunnen verklaren dat je in zo’n situatie even je haar goed doet en je rug recht en even je moeder belt. Het andere slachtoffer is uit haar bloesje geknapt tijdens de explosie. Ook daar is niets vreemds aan. Zij is gewoon in shock en dat is logisch na zo’n explosie. Het idee dat overheden in staat zijn om aanslagen te faken met behulp van crisis acteurs moesten we maar eens laten varen. Dat is gewoon kolder. Wie bedenkt zoiets.

zaventhem1

Ook moet u zich op onderstaande foto niet afvragen waarom de man met attaché koffer zonder blikken of blozen langs een ogenschijnlijk zwaargewonde man loopt. Een man die er overigens erg relaxt bij ligt met zijn bebloede linkerhand. Veel bebloede handen in twee foto’s. Negeren! Niet over nadenken. U moet zich ook niet afvragen waarom de man blijft liggen terwijl hij niet echt kermt van de pijn. En als hij wel zou kermen van de pijn, waarom loopt de man met attaché koffer dan gewoon door. Ach, natuurlijk! Die is ook in shock en in zo’n geval weet je gewoon even niet hoe je moet handelen. Nou goed, de gewonde man ligt er ontspannen bij. Dat komt vast wel goed.

gewondeZaventum

Zo moet u zich bij de arrestatie van Salah Abdeslam en Amine Choukri van afgelopen week bijvoorbeeld ook niet afvragen waarom er tientallen tot de tanden bewapende politieagenten op 2 terroristen jagen die zich verschanst zouden hebben in de wijk Molenbeek, maar vervolgens naar buiten komen om daar pas na het wegrennen uit de deuropening beschoten te worden. Politieagenten met een schild en tot de tanden bewapend laten de wegrennende man dus eerst aan zich voorbij gaan en schieten dan pas na een metertje of 5. Begrijpelijk natuurlijk! Stel dat de man een bomgordel heeft, dan blaast hij zich misschien voor je neus op. Dat er wederom bloed ontbreekt moet u maar gewoon negeren. U moet eigenlijk niet te veel analyseren en nadenken. Geloof nu maar gewoon wat de mainstream media u vertellen.

Neem bijvoorbeeld onderstaande dame die bij de aanslag op het Bataclan theater aanwezig was en haar getuigenverklaring vertelt bij Fox News. Zij is gewoon haar herinnering aan het ophalen en kijkt regelmatig in de linkerbovenhoek (voor de kijker links). Dat deze oogbeweging volgens de psychologie duidt op liegen, moet u in dit specifieke geval niet al te serieus nemen. Als je namelijk net zoiets verschrikkelijks meegemaakt hebt, ben je gewoon een beetje in de war en dus kijk je simpelweg wat vaker in je ooghoeken. Bestudeert u deze uitleg over oogbewegingen en de psychologische betekenis ervan dan ook vooral niet. Schenkt u er geen aandacht aan dat het ‘links naar boven kijken’ (dus links-boven voor de kijker) een teken is dat iemand liegt. Onderstaande dame doet dat niet 1x, maar ontelbaar vaak. Maar negeert u dat vooral.

Kortom de aanslag op vliegveld Zaventem te Brussel is 100% echt en er zijn nu al vele doden gevallen. En dat is heel ernstig! Dus dan mag je niet kritisch nadenken of beeldmateriaal bestuderen en roepen dat het een false flag of zelfs een hoax is. Bij een false flag vallen er echte doden en is de aanslag gepleegd vanuit eigen gelederen om een andere partij de schuld te geven. Bij een hoax is de hele zaak in scene gezet. Nu we inmiddels weten dat ISIS gefinancierd is via de Arabische bankier Yasin Al-Qadi en dat Turkije daarin een prominente rol speelt én we weten dat ISIS dus een heimelijk Westerse huurlingenoperatie is, zouden we kunnen zeggen dat het een inside job is. Als we echter echt even serieus naar alle beelden kijken, lijkt het er steeds meer op dat we volledig gefopt worden met hoaxes.

Maar weet u wat we doen? We geloven vanaf nu gewoon alles wat de media zeggen. Het is gewoon absurd te denken dat overheden in staat zouden zijn hun eigen volk te belazeren om ze bang te maken. Het is ziek om te denken dat ze zoveel acteurs of figuranten op zouden kunnen trommelen. Nou goed; Spoornetbeheerder Infrabel heeft in de nacht van 25 februari jl. nog wel een rampoefening gehouden in de Schuman-Josaphattunnel in Brussel. Daar namen ongeveer 300 mensen -van de ordediensten en figuranten- aan deel. Maar dat is gewoon een oefening geweest en dat heeft niets met de aanslag van vandaag te maken. Ook de oefening van gisteravond 21 maart in het Sportpaleis te Antwerpen heeft hier niets mee te maken. Nee hoor crisisacteurs en figuranten bestaan niet!

Het is absurd te denken dat ze graag willen dat de autochtone bevolking bang wordt voor moslims en dat moslims zich irriteren aan dat feit. Natuurlijk is het ziek om te denken dat ze uit zijn op binnenlandse onrusten in Europa! Wie haalt zoiets in zijn of haar hoofd!? Dan moet je wel een gekkie zijn! Dan moet je wel een gestoorde complotdenker zijn! Niet aan mee doen hoor!

Oh ja, accepteert u wel even de extra politiestaat-“veiligheids”-maatregelen? Tijd voor zwaar bewapende politie met machinegeweren in het straatbeeld. Tijd voor pantservoertuigen. Kom op. Het is nodig. Niet klagen.

Bron linkvermeldingen: elsevier.nl, metrotime.be, sportpaleis.be

468 ad

16 Comments

 1. Eerst even knuffelen hoor voordat we die zwaar gewonde man helpen:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2016/03/zwaargewonde-man.jpg

 2. http://www.brusselnieuws.be/nl/nieuws/dreiging-opening-schuman-josaphattunnel-4-maanden-uitgesteld

  25 november:

  ‘De crisisoefening in de tunnel kan momenteel niet doorgaan door de terreurdreiging.’

 3. In de trant van ‘De cursus “omgaan met teleurstellingen” kan vanavond helaas niet doorgaan.’…

 4. Ik denk ook dat het fake is. Hoe verklaar je dat de plafondtegels naar beneden vallen, terwijl je bv geen schade ziet aan reclamepanelen?
  Bijvoorbeeld op deze foto http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/03/22/15/3272A59D00000578-3504151-Carnage_At_least_eleven_people_have_died_and_several_injured_aft-a-29_1458662159780.jpg

 5. Heel vreemd allemaal. Alweer allemaal slachtoffers uit vele landen, ondanks vele camera’s geen beelden vd aanslag.En wat ook zo gek is….ondanks dat de meeste mensen binnen enkele uren te identificeren zijn ( zeker op een vliegveld…paspoorten nietwaar ) is het nog steeds niet duidelijk wie er allemaal dood zijn. Het riekt weer naar een hoax, net als in Parijs…..

 6. Laten we met zijn allen hopen dat het inderdaad zo is en er geen onschuldige mensen zijn omgekomen.

 7. Het is precies wat deze zionazi’s (voetsoldaten) in dienst van de farao tempelierbankiers in SuiSSe (Sur ISIS) willen, nl. ordo ab chao. Dit is precies hoe zij ons al duizenden jaren regeren dmv angst en repressie.
  Zoals Santayana stelde: “Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.” De modus operandi is precies hetzelfde en we weigeren het onder ogen te zien, in het land der blinden is de MSM in dienst van de voetsoldaten koning.

  Mij maken ze de pis niet lauw.

 8. Voor degene die niet weten wie deze psychopaten zijn, het zijn dezelfde psychopaten die mijn oud oom hebben geofferd op Omaha beach 6 juni 1944 om 6:30 (6-6-6)

  Vandaag 223 322 (Skull en Bones, iSiS/NAZI) en de Ostara (Easter aka ISIS) offer, wordt wakker nu het nog kan:

 9. Octagon rules over Pentagon, the founding fathers waren niet voor niets vrij metselaars (Franse geschenk uit Par Isis = Paris is een ISIS standbeeld New York). En uitgerekend in de stad waar de NAZI/NATO en de EU gevestigd zijn.

 10. Je kan erop wachten dat ze een reden verzinnen om een KKK Albert Pike WOIII te starten, inderdaad de boeman is deze keer de Islam iets wat priesters van Babel zelf gecreëerd hebben in de stad waar een niet afgemaakte toren van Babel staat.
  http://www.franklinterhorst.nl/EuroBabel%20en%20de%20vrouw%20op%20het%20beest.htm

  Het heeft alles en tegelijkertijd niets met religie te maken, religie is een NLP tool om mensen tegen elkaar op te zetten. Het spirituele blijft onderbelicht:
  Pike’s right-hand man was Phileas Walder, from Switzerland, who was a former Lutheran minister, a Masonic leader, occultist, and spiritualist. Pike also worked closely with Giusseppe Mazzini of Italy (1805-1872) who was a 33rd degree Mason, who became head of the Illuminati in 1834, and who founded the Mafia in 1860. Together with Mazzini, Lord Henry Palmerston of England (1784-1865, 33rd degree Mason), and Otto von Bismarck from Germany (1815-1898, 33rd degree Mason), Albert Pike intended to use the Palladian Rite to create a Satanic umbrella group that would tie all Masonic groups together.
  http://www.threeworldwars.com/albert-pike.htm

 11. Eind jaren ’70 en de gehele jaren ’80 moesten we opppassen voor communistische/rechtse terreurgroepen (RAF, Westland Voorpost/Bende van Nijvel) en reden in België getrainde paramilitairen (rijkswachten) rond met ‘gestolen’ NATO (Gladio) wapens die op onschuldige mensen schoten (delhaize).

  Het label (communisme cq. islam) is vervangen, maar het onderliggende manier van opereren komt in grote lijnen overeen met wat we heden ten dage moslim terrorisme plegen te noemen.
  Als deze terroristen echt een statement hadden willen maken dan hadden ze het EU ‘Reichstag’ gebouw laten ontploffen ipv een vliegveld. Dan was het echt serieus geweest.

  Een retorische vraag waarom valt IS(IS) nooit zio staat Israël aan?

 12. Mundus vult decipi, ergo decipiatur

  Dit is een automatische reflex van een overheid (in dit geval de E.U./NATO gebacked door de cabal) die voelt dat het haar machtsbasis aan het verliezen is. Het is ook een typische kenmerk van een overheid die niet dienstbaar/waakzaam is richting haar burgers, maar vice versa. Politici zitten er om de corpocraties/banken tevreden te houden, een corpo/kleptocratie ipv een democratie dmv vertegenwoordiging. Vaak hoor je politici de term ‘samen’ gebruiken na zo’n aanslag puur om zogenaamde eenheid te veinzen, terwijl zij het daadwerkelijke gezwel zijn.

  M.a.w. dit zijn de laatste stuiptrekkingen van een mislukte verdeel en heers project genaamd de E.U. in de stad waar een NIET afgemaakte toren van Babel staat. By design?

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close