Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Is Donald Tusk de nieuwe president van Europa een killer?

Is Donald Tusk de nieuwe president van Europa een killer?

De vraag uit de titel van dit artikel ‘Donald Tusk de nieuwe president van Europa een killer?‘ doet suggereren dat je je af zou kunnen vragen of Donald Tusk iemand is die pit heeft. Om te beginnen was het al een ontdekking dat we ineens een president hadden in Europa. Niemand had door dat we stilzwijgend een dictatuur met de schijn van democratie binnengeslopen waren. Niemand had überhaupt gedacht aan het idee dat Europa een president zou krijgen een paar jaar geleden. Wat moeten we met een president van Europa? Dat idee werd er gewoon even in gemasseerd door de media. Ineens was hij er, Herman van Rompuy, de eerste president van de New World Order super deelstaat Europa. UKIP partijleider Nigel Farage vroeg zich terecht af “Who are you?” Herman van Rompuy had nu niet echt het charisma van een president en kwam behoorlijk stoffig over met zijn vleermuis oren. Een Ku Klux Klan puntmuts zou hem niet misstaan en met een dergelijke outfit zou je hem ook wel kunnen inbeelden als degene die het offer ritueel uitvoert in de Bohemian Grove bijeenkomst van de “wereldleiders”. Van Rompuy heeft niet echt het imago en de looks van een ‘killer’. De vraag is of Donald Tusk dat wel heeft. Een veel serieuzere vraag is of deze Donald Tusk misschien wel een echte killer is.

Op 10 april 2010 kwamen bij een vliegramp alle inzittenden om het leven, onder wie president Lech Kaczyński, diens vrouw en verscheidene andere hoogwaardigheidsbekleders. Het Poolse regeringsvliegtuig, een Tupolev Tu-154, stortte kort voor de landing neer nabij het militair vliegveld van de Russische stad Smolensk, de hoofdstad van de gelijknamige oblast tegen de grens met Wit-Rusland. De vliegramp is net als de huidige vliegramp in de Oekraïne nooit goed onderzocht. Sterker nog; een gewone burger die ter plaatse kwam, zag hoe overlevenden werden geëxecuteerd. Hij filmde dit (zie hier). De maker van het filmpje werd later naar verluidt door messteken om het leven gebracht.

Conform de grondwet nam de voorzitter van de SejmBronisław Komorowski van het Burgerplatform van premier Donald Tusk, na het overlijden van Kaczyński de taken van de president over. Op 21 april 2010 maakte Komorowski bekend dat er op 20 juni vervroegde presidentsverkiezingen plaats zouden vinden. Opmerkelijk feit is dat Donald Tusk 5 jaar voor deze vliegramp presidentskandidaat was. In 2005 benoemde het Burgerplatform Donald Tusk tot kandidaat voor de Poolse presidentsverkiezingen. Tijdens deze verkiezingen verloor Tusk het in de tweede ronde met een klein verschil van Lech Kaczyński. Tusk was dus bepaald geen vriend van de bij de vliegramp omgekomen president. Bij de parlementsverkiezingen in 2011  werd Tusk opnieuw premier in het kabinet-Tusk II.

Het onderzoek naar de vliegramp in 2010 viel dus onder de verantwoordelijkheid van premier Tusk. Het onderzoek werd echter op allerlei manieren tegengewerkt. Opmerkelijk was onder meer de onthulling dat een apparaat die de piloot voor obstakels moest waarschuwen, uitgeschakeld bleek te zijn geweest. Ook werd bekend dat agenten van de Poolse geheime dienst de flats en huizen van de slachtoffers drie uur na de crash binnenvielen, waarbij zij computers en documenten verwijderden. De hoofdaanklager van Polen, Andrzej Seremet meldde dat de Poolse officieren van justitie het onthullen van de inhoud van de zwarte dozen op zouden schorten. Daar is verder nooit meer iets van vernomen. De laatst bekende melding was dat de zwarte dozen nog niet volledig waren onderzocht. Zo ziet u maar hoe eenvoudig je een ramp van wereldformaat simpelweg in de doofpot kunt laten verdwijnen als je het maar gewoon de tijd geeft. De mensen gaan weer gewoon aan het werk en op vakantie en kritische vragen worden al snel vergeten. Het exclusief recht tot informatieverstrekking over de vliegramp ligt nog steeds in handen van de nieuwe president van Europa, Donald Tusk. Jaroslaw Kaczyński, de tweelingbroer van de omgekomen president, zei in 2012 nog dat het er steeds meer op lijkt dat de vliegramp een moordaanslag was.

Wat denkt u, is Donald Tusk een killer? Ach, wie zijn best doet krijgt promotie.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Volkskrant.nl, nu.nl, renescience.punt.nl, kavkazcenter.com

468 ad

21 Comments

 1. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/donaldtusk_president.jpg

 2. Het is allemaal niet te geloven Martin. Rusland wordt zonder meer continu “gebashed” in de MSM en nu willen ze joker Timmerfrans ook nog eens als Europees Commissaris naar voren schuiven. Met meneertje Tusk zullen de duimschroeven verder worden aangedraaid en Rusland verder uitgelokt tot het ontketenen van WOIII. Ik houd mijn hart vast…

  • Maak je geen illusies, Rusland is onderdeel van het schaakspel.
   Stalin speelde onder 1 hoedje met Hitler en de geallieerden. Net als Toyo. Putin is de baas van een land dat in 1917 door de Ashkenazi’s onder leiding van Rothschild werd overgenomen. Dezelfde Rothschilds die de hele Westerse wereld domineren. Met Obama als hun ultieme wajang-pop. Een crack-rokende homo-neger. Het konijnenhol is dieper dan je denkt.

 3. door de functie Europeesche president is Rutte niks anders dan een afdelingschef , van de afdeling Nederland .

  • Een landsverkiezing is net zo nietszeggend als een gemeenteraadverkiezing. Alles wordt in Europa bepaald. De landsregeringen voeren slechts uit.

  • Exactly

 4. Inderdaad, dat Europa , met zijn grondwet waar wij tegen hebben gestemd, maar die er later onder een andere naam, “verdrag van versaille”, toch door is gedrukt…
  Onze toenmalige “leiders” vonden een nieuw referendum geen goed idee…

  Mwaha ha ha…. Democratie.
  Het geloof in Sinterklaas is het klaarstomen van kleuters voor het geloof in Democratie…
  Je snapt al heel snel dat er niets van waar is , maar je blijft het feest verdedigen en eraan meedoen , om de pret niet te bederven voor de stumperds die er nog in geloven…

  • Gelukkig wordt de volgende generatie van “zelfstandig denkenden” al weer klaar gestoomd…jaar in jaar uit

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/University.png

  • Da’s een goeie Brammetje, denk dat we ander feestje moeten gaan vieren, misschien wel met zwarte Piet maar zonder zwartmakerij en roe en spelbreders mogen niet meedoen.

 5. EUROPE’S NEW BOSS; COCAINE; A PLANE CRASH

  http://aanirfan.blogspot.nl/2014/08/europes-new-boss-cocaine-plane-crash.html

  Wat is hier alarmerend aan?
  Donald Tusk’s grandfather Jozef Tusk fought for the Nazis.

 6. Wat een feit is:

  Donald Tusk belongs to the Kashubian minority in Poland. In an interview with the Israeli newspaper Haaretz in December 2008, Tusk compared his own family history to the Jewish experience, describing the Kashubian minority as a people who, “like the Jews, are people who were born and live in border areas and were suspected by the Nazis and by the Communistsof being disloyal”.
  ——————————————————————-

  POLAND’S ETHNIC MINORITIES AND THE NAZI-SOVIET OCCUPATION OF POLAND

  When the war broke out in 1939, Poles faced two enemies at once – Germany and the Soviet Union. That, however, was not the way certain ethnic minorities saw it. For almost all ethnic Germans and Lithuanians, who were Polish citizens, as well as for many Byelorussians, Ukrainians and Jews, the dual onslaught was an occasion for celebration.

  http://www.electronicmuseum.ca/Poland-WW2/ethnic_minorities_occupation/emo_introduction.html

  Nazi-Sovjet bezetting?????????? Euh……………
  Ik dacht dat de Nazi’s niet Sovjet Rusland was, maar Duitsland!(gefinancierd door de Rothschild’s , toch???).

  • Waterman er wordt natuurlijk bedoeld dat Polen aan 2 kanten werd bezet de ene kant door de Nazi,s en de andere kant de Soviet,s .

 7. Anyway,Donald Franciszek Tusk is in the big club.

  Wij hebben niet gevraagd om deze club,maar ja zo als altijd,onze mening telt niet. Wij mogen alleen betalen voor al die onzin van deze puppets.

  Even een NL ondertiteld filmpje van Martin promoten. 🙂

 8. Orbán niet blij met sancties tegen Rusland

  Maandag 1 september 2014 – ‘De Europese Unie drijft af van Rusland, en dat is niet alleen schadelijk voor Hongarije, maar voor de gehele EU’, aldus premier Viktor Orbán in zijn speech op de bijeenkomst van Hongaarse diplomaten eind augustus. Orbán: ‘Hongarije zal trachten om samen met andere EU-landen dit proces van afscheiding te vertragen en zelfs te stoppen.’ In binnen-en buitenlandse media en door de Hongaarse oppositie worden deze uitspraken uitgelegd als het doelbewust vormen van een pro-Russisch blok binnen de EU.

  Alle landen binnen de Europese Unie ondervinden schade van de sancties en de boycot op Europese producten van Rusland die daarop volgde.

  http://www.hongarijevandaag.nl/portal2/economie-mainmenu-27/4539-orban-niet-blij-met-sancties-tegen-rusland

 9. Wat zijn het toch een stel debielen die eurofielen wat collaboreren met die NWO fascistische Obama.
  Waarom niet blijven samenwerken met Rusland en een middelvinger opsteken naar die Obama??
  De dollar is DOOD stelletje EU nitwits!!

 10. Vergeet niet te vermelden dat Donald Tusk 3 dagen eerder al naar Rusland was gevlogen …

  Donald Tusk is al Minister President van Polen sinds 2007. Hij werdt benoemd door de voormalige President Lech Kaczynski , die samen met vele andere zeer ervaren en gerenommeerde Poolse hoogwaardigheids bekleders tragisch om het leven kwam in 2010 , met de Tu-154 crash van de Poolse luchtmacht op 10 April 2010. Op die dag werd Polen ontdaan van al haar ervaring en geweten. Wat dat betreft mag men Donald Tusk toch wel een geluksvogel noemen omdat a. hij toen al 3 dagen eerder – op 7 april 2010 – was overgevlogen naar Rusland en b. dat ie nu zomaar de hoogste zetel van de EU in de schoenen geworpen krijgt en c. hij vrijelijk heeft kunnen opereren sinds 2010 omdat zoals gezegd zijn meeste kritieke `peer review’ wat betreft staatsman-schap met dat vliegtuig toen is heengegaan. Heeft deze man een persoonlijke vendetta met Rusland en Putin ? Och als ie op eigen houtje al drie dagen voor de 70e jarige herdenking van het Katyn Massacre in 2010 al samen met Vladimir aan het vissen was, zal het in de praktijk allemaal wel meevallen.

  zie ook mijn posting hier :

  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=16145.0
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=16145.msg65724#msg65724

  Here’s my own account of where i was when this all happened :

  When this fake plane-crash happened i was in bloody f**cking jail, the HvB in Grave, Netherlands, because i couldn’t pay my (three year old!) speeding tickets at the time. My house had just been sold through an execution, but the resulting money on the bank account was frozen by the Dutch IRS tax department. So what happened was that the railway station police, who had just booked me for smoking on the railway platform, and subsequently apprehended me for unpaid traffic tickets, was phoning the tax department to see if they at least could free-up my bank account for the amount of the traffic speeding tickets due. This phone call by train-station police to the Dutch Tax Dept. lasted at least three (__Three__) full hours. The Dutch IRS refused to cooperate. As a result i had to sit behind bars for 30 days. After 2 weeks i read on Dutch TV teletekst in my cell that the entire Polish government had died in a fatal plane crash in Russia.
  Then because of the purported Icelandic Volcano smoke and ashes alarm, almost none of the European heads of State attended the funeral of these 96 people, because all Air flights in Europe were canceled that week.

  De volgende videos vondt ik nog in deze oude webpagina :

  The guy who filmed the shots fired at the POLISH PLANE CRASH WAS ASSASSINATED
  Tuesday, 20 April 2010
  https://web.archive.org/web/20120620224528/http://www.thebigwobble.com/2010/04/guy-who-filmed-shots-fired-at-polish.html

  https://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM

  https://www.youtube.com/watch?v=LoUkobHYAlk

  https://www.youtube.com/watch?v=q7yD_SVK7Yw

  https://www.youtube.com/watch?v=ClIFnKsZVrM

  https://www.youtube.com/watch?v=vjLY3PiG7EQ

  Zelfmoord Poolse Militair, en de ware toedracht van de Vliegramp

  • Wat dat betreft mag men Donald Tusk toch wel een geluksvogel noemen omdat a. hij toen al 3 dagen eerder – op 7 april 2010 – was overgevlogen naar Rusland en

   En jij dacht dat Tusk toevallig 3 dagen eerder terug ging , allen maar voor een herdenking , had hij zelf de organisatie in handen dat hij er zo vroeg bij moest zijn.

   • Een goeie vraag, mocht er een hernieuwd onderzoek naar de Tu-154 crash komen. Heeft Putin hem 3 dagen eerder uitgenodigd ? Of heeft hij zichzelf 3 dagen eerder aangemeld ?

 11. http://www.youtube.com/watch?v=EpIzSQniBDY&feature=player_embedded
  als je deze film bekijkt op 8:58 dan lijkt het wel of er allemaal gaten zitten in de romp , ook op 9:42 op het beeld links onder een romp vol gaten ??

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close