Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Ebola biologisch wapen om vaccinatie te forceren en mensen te knechten

Ebola biologisch wapen om vaccinatie te forceren en mensen te knechten

Warning: A non-numeric value encountered in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php on line 106

In mijn artikel van gister vond u al een filmpje waarin duidelijk te zien is hoe crisisacteurs ingezet worden om Ebola te faken. Het is een hoax! Natuurlijk willen mensen nog steeds liever gewoon lekker ongedwongen journaal blijven kijken en de kranten blijven lezen, omdat het moeilijk is te geloven dat dit propagandamedia zijn. Zo langzamerhand moet er misschien echter toch eens iets gaan dagen. De media doen aan angst zaaien en uw perceptie beïnvloeden. Zij laten niet de waarheid zien, maar sturen uw idee van wat er zich in de wereld afspeelt bewust in een vooraf bepaalde richting. De Ebola uitbraak is daar een heel goed voorbeeld van. Ook de gecontroleerde alternatieve media zoals Infowars.com en andere sites die het gevaar van Ebola benadrukken dienen hetzelfde doel. Zij vormen slechts de vangnetten voor mensen die iets kritischer naar de Main Stream Media kijken. Een website als Infowars.com dient de zionistische belangen en er zijn zelfs signalen dat Alex Jones (eigenaar van de site) fraudeert en goede contacten heeft met de farmaceutische industrie (zie hier).

Eerder gaf ik al aan dat deze Ebola hoax waarschijnlijk ingezet wordt om mensen wereldwijd gedwongen vaccinaties te laten nemen. Nu zullen velen zich wellicht afvragen: “Wat is daar mis mee?” Ik waarschuw al heel lang voor de gevaren van vaccinaties. Leest u in dit artikel welke gevaren dat allemaal zijn.

In de onderstaande animatie ziet u hoe een nano-bot zich hecht aan neuronen in de hersenen. Nu zal dit voor vele lezers zeer futuristisch overkomen. Maar de techniek is al zover dat elke molecuul middels nano-technologie nagebouwd kan worden. In die zin is de animatie dus behoorlijk primitief, want een nanobot ziet er veel eerder als een levend organisme uit. Men is zelfs al zover dat het menselijk DNA via nanotechnologie volledig nagebouwd kan worden. Dit heeft grote gevolgen. Het betekent namelijk dat menselijke lichaamsdelen in de nabije toekomst nagemaakt kunnen worden met nano-technologie. Essentieel om te begrijpen is dat de nanotechnologie ook met zich meebrengt dat het menselijk lichaam terug te herleiden valt tot een digitale kaart. Feitelijk ligt de samenstelling van ons lichaam gecodeerd in ons DNA. Dat is ook de reden waarom men dit DNA synthetisch na kan bouwen. Ray Kurzweil (topman binnen Google) beweert dan ook dat de mens in 2045 onsterfelijk zal zijn. De film Elysium geeft een mooie illustratie van deze transhumanistische agenda en laat ook zien hoe alleen de rijken der aarde hiervan zullen profiteren.

Het transhumanisme klinkt aanlokkelijk. Wie wil er nu niet onsterfelijk zijn? De nano-technologie brengt echter vele ernstige gevaren met zich mee, want los van het feit dat de elite deze technologie vooral voor zichzelf zal bewaren, schuilt er een zeer grote bedreiging in. Nu al kan men aan de Universiteit van Eindhoven een kaak laten hergroeien op basis van nano-technologie. Ook zal kanker als gevolg van nano-technologie uitgeschakeld kunnen worden. Michio Kaku benoemt dit ook in zijn transhumanistische marketing praatje in dit filmpje. Het grote gevaar dat echter in de nano-technologie schuilt, is dat velen niet weten wat er nu al mogelijk is. Men kan al nano-bots (nano-robotjes van moleculaire afmetingen) ontwikkelen die via de bloedbaan opgenomen kunnen worden. Ook is men in staat om nano-dust (nano-stofdeeltjes) te verspreiden. De capaciteit van chips is dusdanig groot en de chips zelf zijn inmiddels zo klein geworden, dat ze de afmetingen van een stofdeeltje kunnen hebben. Ray Kurzweil legt in deze presentatie uit hoe snel de ontwikkelingen op het gebied van de verkleining van de chips is gegaan.

Als u zich er in verdiept zou het u niet meer moeten verbazen dat nano-chips in welke vorm dan ook ons lichaam binnen kunnen komen. Dat kan zijn in de vorm van nano-bots zoals (relatief knullig) is weergegeven in onderstaande animatie, maar het kan ook zijn in de vorm van gebouwde levende nano-organismen. Het zou u dan ook niet moeten verbazen dat deze nano-organismen veranderingen aan kunnen brengen aan uw cellen waar dan ook in uw lichaam. De vraag die rest is: hoe komen deze nano-bots of nano-organismen mogelijkerwijze in ons lichaam? Daar zijn we beland op mogelijk hét grote argument van de wil vanuit overheidswege om vaccinaties te pushen. Zou het kunnen dat er in de vaccinaties een extra ingrediëntje zit waar u en ik maar beter niet vanaf kunnen weten? Wat zit er allemaal in het poeder van de inhalator die in 2013 zo gepromoot werd? En heeft u wel eens naar de lucht gekeken? Zou Monsanto wellicht een rol kunnen spelen? En wat te denken van de farmaceutische industrie? Mijn vermoeden is dat men met de Ebola hoax een groot alibi gecreëerd heeft om de gehele wereldbevolking te kunnen vaccineren. Hierdoor kan men mogelijk via nanotechnologie niet alleen het menselijk DNA naar eigen wens modificeren, maar tevens het menselijk brein full time aan het internet koppelen (de Androïde mens). Geneticus minister Ronald Plasterk heeft niet voor niets een dikke vinger in de pap in ondersteuning van de infrastructuur van de NSA. Die NSA is er niet slechts en alleen om u af te luisteren. Die angst is u vooral in 2013 flink ingeboezemd, maar de echte agenda is in mijn optiek ‘aansturing van het menselijk brein‘. Lees hier mijn uitgebreide artikel waarin ik dit toelicht. Bekijkt u ook de films Metropia en Ultrasonic waarin u wordt getoond wat er gaande is. Dergelijke films zijn bedoeld om er voor te zorgen dat u maar zo lang mogelijk denkt dat het ‘uit de film komt‘, waardoor u zo lang mogelijk gelooft ‘dat het allemaal wel wat mee zal vallen‘.

Dr. Anthony Fauci, directeur van het Amerikaanse Nationale Instituut voor Allergie en Infectieziekten, zei in een interview met The Canadian Press op 6 oktober [citaat] “Nu de epidemie in omvang groeit en in sommige gevallen uit de hand loopt, is het goed denkbaar, zo niet waarschijnlijk, dat we vaccinatie van het gehele land in moeten zetten om de epidemie te kunnen stoppen. Dat behoort duidelijk tot de mogelijkheden.” Er wordt openlijk op grootschalige vaccinatie aangestuurd.

Er komen overigens steeds meer signalen dat het Ebola virus helemaal niet zo ‘airborne’ is als verondersteld wordt in zowel de Main Stream als in de alternatieve media. De website theeventchronicle.com meldt dat alleen die mensen ziek zijn geworden, die een prik van het Rode Kruis hebben ontvangen. Landen die getarget zijn, zijn landen waar olie of andere grondstofbelangen spelen, zo meldt de website. De Ebola uitbraak zou Amerika een alibi geven om troepen te sturen. Zo heeft het er dus alle schijn van dat de Ebola hoax meerdere doelen dient. Enerzijds wordt het gebruikt om troepen te kunnen sturen naar landen waar grondstof belangen spelen (en wellicht Chinese en Russische invloeden uitgeschakeld dienen te worden) en anderzijds wordt het gebruikt om wereldwijd angst in te boezemen en vaccinatieprogramma’s te kunnen forceren. Omdat dit laatste een grensoverschrijdend probleem betreft, zijn grensoverschrijdende maatregelen nodig en dat is natuurlijk koren op de molen van de New World Order marionetten. We hebben nu dus weer een extra argument om maar snel een wereldregering te vestigen. Ondertussen ligt het grootste gevaar misschien nog wel in de koppeling van het menselijk brein aan het internet.

Bron linkvermeldingen: www.silversolfraud.com, modernhealthcare.comtheeventchronicle.com

Alle Shares 1K
468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
20 Comments

 1. Wat er mis is met een VERPLICHTE vaccinatie is HEEL ERG SIMPEL:

  Het woordje VERPLICHT!!! Dat is wat er mis mee is!

  Het is een schending van de het belangrijkste RECHT dat een mens heeft, namelijk recht / integriteit en zeggenschap over zijn EIGEN LICHAAM.

  Het niet respecteren van dit RECHT, is VERKRACHTING!!!!!

  Het wordt van geen enkele vrouw verwacht dat ze de benen opendoet voor een verkrachter, of wel? Waarom zou ik dan moeten accepteren dat er TEGEN MIJN WIL een naald in MIJN LIJF gestoken wordt? En dan hebben we het niet eens over WAT er in die spuit zit!!!!

  SCHENDING VAN DE MENSENRECHTEN en MISDAAD TEGEN DE MENSHEID! Dat is wat het is!

  Kijk maar eens naar de film CLOUD ATLAS om te zien welke kant onze “civilisatie” uitgaat!!!

  I WILL NOT BE SUBJECTED TO CRIMINAL ABUSE!!!!!!

  • @realfraggy Helemaal 100% eens, niet meer en zeker niet minder!
   Ik had het niet beter kunnen zeggen.

 2. Vaccinaties zijn zó fout!!! Ik heb nog alle dagen spijt dat ik ooit heb meegedaan aan die gekte! Kinderen (en volwassenen) veranderen in ‘dwazen’ na een vaccinatie. Het zorgt voor het ontwikkelen van allerlei gruwelijke ziekten en wat mij enorm opvalt (ik werk in het onderwijs) is dat er extreme gedragsstoornissen (kunnen) ontstaan vooral na de horror prik BMR die ze krijgen als ze 9 worden/zijn. Vooral jongens ontwikkelen ADHD en heb het vorig jaar in een klas zo extreem gezien dat er aan het eind van dat schooljaar 7 jongens aan de ritalin zaten!

 3. ik val in herhalingen. Sorry. Martin, Chapeau!!!;-)

 4. Hard gewerkt Martin! Dank je wel.

 5. Ik weet dat de ontwikkelingen in de wetenschap en techniek ver vooruit zijn op wat wij kunnen denken of ons voorstellen, maar wellicht dat e.e.a. hier toch nog onvoldoende ontwikkeld om ‘veilig’ dwz veilig door de elite toe te passen?

  Wat ik wel weet is dat die Ebolala epidemie fake is en even vanuit onze misdadige elite gedacht een ontzettend (en ontzetting veroorzakende) slimme zet.
  Maar de Russen en Chinezen in Afrika zijn toch ook niet achtelijk en zullen zich toch niet zomaar laten wegjagen van de honig cq oliepotten?

 6. @Martin een goed maar zeer verontrustend artikel.
  In Amerika is een nog geen 10 jaar tijd het aantal ADHD, autisme etc gevallen onder kinderen gestegen van ca 1 op 10.000 naar ca 1 op 144!!!
  Dat is bijna zeg maar het 100-voudige. Honderd keer zo veel nu vergeleken met tien jaar geleden.
  In Nederland zal dat zeker niet achterblijven.

 7. From Ghana: Ebola is not real and the only people who have gotten sick are those who have received treatments and injections from the Red Cross

  jimstonefeelance.com

 8. Ook hier zit weer een link met illuminatie kaartspel van Steve Jackson (kon je gewoon begin jaren 90 kopen op benzine stations in usa)
  Gebeurtenissen als 9-11, olieramp, aardbevingen, tsunami’s zijn voorspelt (of men speelt letterlijk het spel)
  Ze spelen gewoon met ons en ze laten het zien in Hollywood films, de Simpsons en de Family Guy, (9-11, de boston marathon,Robin Williams, Ebola)
  Op Olympic zion staan een paar goede linkjes waarbij de numerologie en het rituele aspect van de kleur groen (die aan ebola is gekoppeld) worden uitgelegd.
  Jammer dat de nanatechnologie tegen ons gebruikt gaat worden je kan het natuurlijk ook in je voordeel gebruiken lijkt me.

  • eigenlijk is het toch te belachelijk om waar te zijn. En dat is het ook zoals uitgelgd in de matrix artikelen van martin. Ik vraag ieder een “flower of Life patroon te denken over de planeet.

 9. Deze bedoel je ?
  https://www.youtube.com/watch?v=cJeKjSbF6Fk

  De flower of life hebben ze ook gevonden , ik dacht in het Osirion in Egypte. Dat zijn die grote blokken graniet zonder hierogliefen vanuit een periode van voor de farao’s. De flower staat daar afgebeeld op een van die blokken en loopt helemaal door tot aan de andere kant van dat blok (perfect uitgehouwen) waarbij men zegt dat het met laser gedaan moet zijn omdat het niet anders kan.(volgens onze technieken)

 10. In ieder land in de wereld geldt dat zodra er sprake is van een medische “noodsituatie” alle democratische rechten (waarvan we denken dat we die hebben) openlijk worden opgeschort. Zaak dus om zo spoedig mogelijk de hele wereld te medicaliseren.

 11. Nano bots kunnen door ademhaling en de huid al in het lichaam komen, vaccinatie is m.i. niet nodig.
  Ik denk dat je opmerking van gisterenm all obey meer wijst richting het motief. Door angst moeten we klein gehouden worden en bezig gehouden worden.
  off-topic: MH17 Media hoeren praten 17 weken lang.

  • Niet elk type nanobot. Injecteren is meer garantie.

 12. Wat mij opvalt is dit:

  Mensen die tegen ‘conspiracies’ zijn halen vaak aan dat de wereld veel en veel te complex daarvoor is.

  Maar aan de andere kant, zijn er maar slechts een paar (simpele) zaken die voor het voetlicht komen, zoals Ebola, klimaatverandering, 9-11, etc etc.
  Op zicht vrij simpel dus. Waarom geen honderden, zoniet duizenden andere
  zaken die ons ‘raken’?

  Just something to ponder.

 13. @Martin – Ik las zojuist het volgende van ‘freelance journalist Jim Stone’ aangaande de ware toedracht achter het hele Ebola gebeuren:

  “Most people jump to “depopulation” which is no doubt always on the mind of the West when it comes to Africa. But I assure you Africa can NEVER be depopulated by killing 160 people a day when thousands are born per day. So the real reasons are much more tangible.

  Reason 1: This vaccine implemented sickness being “called” Ebola was introduced into West Africa for the end goal of getting troops on the ground in Nigeria, Liberia, and Sierra Leone. If you remember America was just trying to get into Nigeria for “Boko Haram” #BULL# but that fell apart when Nigerians started telling the truth. There ARE NO GIRLS MISSING. Global support fell through the floor, and a new reason was needed to get troops into Nigeria and steal the new oil reserves they have discovered.

  Reason 2: Sierra Leone is the World’s Largest Supplier of Diamonds. For the past 4 months they have been on strike, refusing to provide diamonds due to horrible working conditions and slave pay. The West will not pay a fair wage for the resources because the idea is to keep these people surviving on rice bags and foreign aid so that they remain a source of cheap slave labor forever. A reason was also needed to get troops on the ground in Sierra Leone to force an end to the diamond miners strikes. This is not the first time this has been done. When miners refuse to work troops are sent in and even if they have to kill and replace them all, the only desire is to get diamonds back flowing out of the country.”

  Het originele artikel is langer en noemt nog wat redenen.

  …tsja…

  Ik dcht ik deel het hier even.

 14. Kijk eens bij de commentaren in de Telegraaf!

  http://www.telegraaf.nl/gezondheid/23228970/___Ebolacontrole_weinig_zinvol___.html

  Read and wheep!!!

  Mijn hoop is wer wat gedaald.:(

  • Ik snap toch werkelijk niet dat wij dit allemaal maar blijven pikken in Nederland. Sjonge jonge, die muppets in Den Haag roeien ons echt liever uit, hebben schijt aan ons en helpen ons als eerste richting de NWO (helpen ons de dood in of een FEMA kamp)… Die Witch Schippers is een gevaarlijke muppet die echt voorop loopt om ons uit te roeien. helemaal treurig wordt het als je de commentaren leest inderdaad die er onder staan.. Er zijn zoveel die het niet begrijpen! **zucht** “sluit de grenzen en geef ons een vaccin” OH NEE TOCH??!!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close