Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Elke vorm van terrorisme is door het Westen gedirigeerd

Elke vorm van terrorisme is door het Westen gedirigeerd

Voor de wakkere lezers is het bijna niet meer nodig om de actualiteit uit te leggen. We kunnen de leugens in het nieuws zo langzamerhand wel achter een repeat functie hangen. Het begint zo doorzichtig te worden. Toch zijn er nog steeds mensen die bijvoorbeeld naar een ‘glazenhuis’ gaan kijken omdat daar een paar goedbetaalde DJ’s hun best staan te doen om geld uit de zakken van het volk te kloppen onder een prachtige titel die vooral interessant is omdat het niet in het Nederlands, maar Engels gezegd wordt ‘Serious Request’.

Even leefde ik in de veronderstelling dat deze actie van eind 2013 bedoeld was om geld in te zamelen voor oorlogsslachtoffers, maar dat was blijkbaar toch niet meer zo goed te verkopen, dus hebben de spindocters het maar beperkt tot een actie tegen diarree. Er gaan immers precies 800.000 kinderen per jaar dood aan dunne poep. Wat mij betreft is een dergelijke actie vooral een blijk van de domheid van het Nederlandse volk. Met geen woord wordt gerept over hoe het Westen landen in Afrika bewust arm houdt en leegplundert, zoals op dit moment onder andere in Mali gebeurt. Liever doen we aan het bestrijden van de gevolgen van ons imperialisme via het Rode Kruis. Ja, men is zo slim geweest om de actie niet te wijden aan de oorlogsslachtoffers in Syrië, want dan had practisch iedereen wel geweten dat wij zelf daar de rebellen steunen en bewapenen en dat er zelfs ‘jihadisten’ uit Nederland die kant op gaan. Maar het Nederlandse volk wil gewoon een feestje en dus gaan we het maar wijden aan diarree. De kas van het Rode Kruis is weer gespekt en we gaan vrolijk verder met onze imperialistische activiteiten. Het volk heeft haar geweten weer kunnen sussen met donaties.

Nederland heeft al sinds jaar en dag een belangrijke rol in meerdere imperialistische oorlogen. Nederland draait op volle toeren mee binnen de NAVO, zij aan zij met Amerika. Deze twee machtsblokken doen soms even alsof ze nog enigszins onafhankelijk zijn. Als uitlekt dat de NSA landen afluistert – terwijl die landen daar zelf aan meewerken – doen regeringsleiders even alsof ze geshockeerd zijn. Dat hoort allemaal bij de schijn van democratie. De wereld wordt bestierd door de New World Order en de puppets als Obama en “president” Van Rompuy zijn slechts uitvoerders van de opdrachten. Zij zijn van telg af aan getraind en klaargestoomd als marionetten van de New World Order. En deze New World Order heeft een methode gevonden om steeds weer opnieuw landen over te kunnen nemen: de zelfverzonnen en zelfgebouwde dreiging van terrorisme. Dit spel via infiltratie, bewapening en training van terroristen is al decennia lang gaande. Een goed voorbeeld is de Joegoslavië oorlog. Andere voorbeelden zijn wel eigenlijk alle oorlogen die we de afgelopen jaren gezien hebben. Overal waar je kijkt zie je de hand van het Westen (de NWO). Alleen blijken de propagandisten van de Main Stream Media het toch steeds weer voor elkaar te krijgen om deze zelfgeschapen dreiging te verkopen als “terrorisme”. Terrorisme bestaat simpelweg niet. Het is 100% zelf gebouwd. Een alibi voor imperialistische oorlogen en het vestigen van de politiestaat over het eigen volk. Dat is wel gebleken uit alle ontmaskerde zaken (waarvan velen hier op de site nog niet eens besproken).

Inmiddels is Rusland in de ban van terrorisme na de aanslag in Vologograd op 29 december 2013. Ook hier kun je weer duidelijk stellen dat dit zelf geschapen terrorisme is. En met ‘zelf geschapen’ hebben we het dan over de hand van het Westen. In dit artikel op Niburu.co wordt haarfijn uitgelegd hoe Saoudi Arabië achter de recente aanslag in Rusland zit. En als we spreken over Saoudi Arabië dan spreken we over Amerika en dus Europa (en niet te vergeten Israël). U moet alleen de grote verbanden wat meer gaan zien.

Bron linkvermeldingen: 3FM, nu.nl, Niburu.co

468 ad

22 Comments

 1. de nwo terreur begon met de inside job op de Titanic. Zie niburu.co en luister ”Bob Tuskin Radio show the titanic”

 2. Heb momenteel een 2e hands supertrage laptop met een oude browser die niet te vernieuwen is, mn andere laptop was bier overheen gevallen, kunnen ze niet tegen, maar hier zijn dan toch de linkjes: ”BobTuskin Radioshow Was the titanic disaster an inside job’ http://www.youtube.com/watch?v=Qncz1jh702E

  en op niburu.co> http://niburu.co/index.php?option=com_content&id=3589:de-jezuiten-lieten-de-titanic-zinken&Itemid=33

 3. goed dat je even over het glazen huis schrijft, ik heb er een paar keer eventjes met afschuw naar gekeken, Ik zag dat ze van Giel Mongool ook een kloon hebben gemaakt.Het is toch verschrikkelijk.
  Het glazen huis doet trouwens alsof lijden goed is, namelijk een week niet eten.
  Maar elke keer als ik keek zaten die babylonische pluggers superfood drankjes te drinken die overigens uit het alternatieve circuit komen. lafaards.
  En dan het doel: diaree,gekker moet het niet worden,terwijl ze weigeren malaria met mms te genezen.Daar krijg ik nou de schijt van.

  • Helemaal mee eens AdV ze eten vloeibaar voedsel dat uitgebalanceerd is , als ze echte kerels zouden zijn geweest dan hadden ze de hele week Afrikaans gegeten oftewel rijstepap , rijstepap met vliegen , rijstepap met maden , en vervuild water gedronken .
   Het zijn de verloederaars van de maatschappij maar vullen zelf wel lekker de zakken , vraag me af hoeveel Giel Bedelen hiervoor vangt en hoeveel hij zelf stort de strontmaai .
   Wist je dat Giel voor de wet pedofiel was , zijn vriendin was nog minderjarig toen hij wat met haar kreeg [[ hij 31 zij 17 jaar]]
   Zo zat ik gisteren bij iemand te eten en die hebben altijd rtl 4,5 of sbs aan staan , nou ik wist niet wat ik hoorde , Silvy Meis heeft de twitterstilte doorbroken , ze had weer een bericht geplaatst op twitter , hoe hou je de mensen dom en achterlijk .
   Zo begrijp ik ook niet dat je sommige programma,s 3 keer per week op tv krijgt en dan heb ik het gewoon over herhalingen van programma,s en wat te denken van al weer de Matrix ,Scrooge , soldaat van Oranje ,enz enz te zien op tv er zijn nog vele duizenden andere films die we kunnen zien maar nee het zijn altijd bepaalde films waar we mee dood gegooid worden .
   Denken ze nou echt dat de bevolking zo achterlijk is het dit maar blijft pikken

  • Waarom houdt of hield NIEMAND daar een flyer en/of spandoek actie:
   Serious Request = Builenpest of ZakkenvullersPest /Dieven Fest…..
   Er gaat niets naar uw goede doel
   Het goede doel is onze eigen portemonnee
   etc.
   etc.

 4. Volgograd, zijn de Russen zelf……
  Ook die werken net zo goed en hard mee aan NWO

 5. Waar echter geen vraagteken over bestaat is deze leugen!

  http://www.globalresearch.ca/syria-insurgents-are-being-directed-by-nato-gulf-officers-from-a-secret-command-hq-in-jordan/5363238

  Officials in Amman denied the command centre exists. “We dismiss these allegations. Jordan is not a host or part of any cooperations against Syria. Jordan’s interest is to see a stable and secure Syria, one that is able to keep its problems inside its borders,” said Mohammad Al Momani, minister of media affairs.

  “We will not do anything that will feed violence in Syria,” he said.

  Let op, wat zien wij hier?

  http://www.stanleyconsultants.com/markets-we-serve/federal/military-and-air-bases/fighting-terrorism-with-the-special-operations-training-center/

 6. Protocollen van de wijzen van Sion

  Dit zijn de plannen voor nieuwe wereld orde NWO, het raamwerk van de puzzel.

  Nu lees je op Wikipedia en zo dat de protocollen een vervalsing zijn en afgeleid zijn van een ouder manuscript van Maurice Joly, maar lees bij henrymakow dat het precies omgekeerd is.

  10 of meer Hitler-figuren?

  En lees dan e protocollen en zie wie zij als verlosser verwachten.

  Realiseer je dat omhooggevallen personen volgens deze protocollen geheimen hebben die ten koste van alles niet geopenbaard mogen worden, dus corrupt een meegaand, figuren zoals Joris?

  Realiseer dat de protocollen honderden jaren oud zijn en plaats ze in het heden, zie hoe het vijf voor twaalf is met dat prachtige Europa, onze euro, de begaafde leiders, de “objectieve” media en het prachtige financiële kaartenhuis.

  Voor zover de registratie, wanneer beginnen we met een plan van aanpak om de komende crisis goed door te komen en op de puinhopen een andere start te maken dan de satanisten voor ogen hebben.

  • geduld robert, eerst moet het land kapot worden gemaakt daarna moeten we maar zien hoe het verder gaat. velen zijn spannen zich in om het land kapot te maken dus het gaat de goede kant op.steun daarom Micha Kat zodat hij zn verwoestende werk kan doen.

   • Mijn goede voornemen was eigenlijk om wat genuanceerder te reageren.
    Ik kalk maar spontaan wat neer soms in een chagrijnige bui.
    ik weet af en toe gewoon niet waar micha mee bezig is, dan weer dit en dan weer dat.
    En ik zit te wachten op zijn onthullingen over Nieuw Zwabenland.
    En ik doneer niets meer want ik loop al in vodden.

  • typisch wikipedia weer. Halve waarheden en pure leugens. Ga maar na, welke idioot gaat protocollen vervalsen? Om de wijzen van sion te demoniseren ? een ‘pre’-historische anti-zionistische psy-op? Door wie dan, joden, de white dracons, de islamieten, nieuw zwabenlanders, steve jones ? Het slaat imo dus ook helemaal nergens op.
   Daardoor wordt het vermoeden juist bevestigd dat wat we hede ten dage zien gebeuren, agenda21 dus,een fascistische superstaat in wording, zoals weergegeven in de protocollen juist zijn.En of ze vervalst zouden zijn of niet, dat boeit dus zelfs helemaal niet.

 7. ze hebben schijt aan deze bevolking, vandaar een actie over diarree.
  Voedselbanken hier beginnen krap te worden, de nood is op sommige plekken hier ook hoog. die 12,3 miljoen hadden hier ook een goed doel gehad.. Crisis he….

  • Toen ik 3 jaar geleden flink in de schulden kwam door 2 jaar achtereen in de huur -en zorgtoeslag val te zijn getrapt ( 1 maand werken en je bent je toeslagen voor het hele jaar kwijt) bovenop een schuld van 3000 euri (advocaatkosten)
   die ik al had belde ik de voedselbank, want rondkomen van 7 euro per dag is lastig.
   Ze (leden van de Katwijkse Kerk Klan) wilden op huisbezoek komen.Ik weet niet meer precies waar ik ze allemaal voor uitgemaakt heb.(soms last van selectief geheugen) dan hou ik liever mijn trots en ga voor proletarisch winkelen.,trouwens het is allemaal ongezond kankervoedsel wat ze daar weggeven, NIETS van wat ik eet hebben ze daar. haha huisbezoek, die wijven zijn gek.

   • Volgens mij kan je voor een eurootje een warme prik gaan halen in de Schaepmanstraat. Ik zal het nog eens navragen of het nog van kracht is.
    Maar pas op… achter dat lage gebouwtje staan containers… extra politiecellen. T’is maar dat je het weet.

 8. Crisis van een zaadje dat op ontkiemen staat?

  Kennis van het Goede en Kwade?

  Het Juiste doen op het juiste moment?

  Een revolutie van bewust zijn?

  Reconnectie met Natural Law?

  Onze band met onze Spirit?

  who knows……….?

  Know thyself?

  i know i don’t know ……

  http://ontembarevrouwenweb.wordpress.com/2014/01/04/freedom-consciousness-by-graham-hancock-lilou/

 9. @off the rec mAar niet helemaal!
  Inbraken in Amsterdam noord. Leger ingezet. Prima na de legeroefening nu de oefening voor het vormen van ???
  Juist, precies de POLITIESTAAT !!!
  – Drones.
  – Infarood warmte camera’s (kunnen ze mee tot in je slaapkamer kijken.
  – Microfoons (Zeer geavanceerde)
  – Geur herkennings apparatuur (voor drugs, alcohol, … e.d.)
  – Fotografische app. (Hele week tot op de mm in kaart gebracht)

  Mensen dit is nog maar het begin..

  Zegt het voort, zegt het voort………………

  • Ja ja de war on drugs.
   zelf zxijn ze de grootste leverancier.
   AKZO nam destijds de cocainefabriek over.
   weed heeft een goeie medicinale werking

 10. Als meisjes van tien eenmaal zelf aangifte komen doen op het politiebureau om aangifte te doen van een zelfmoordaanslag die ze zogenaamd moesten plegen in opdracht van hun broers word het misschien tijd om wakker te worden…

  Kun jij het verschil zien tussen een meisje dat nog in shock is omdat ze tot voor kort dacht dat ze zou gaan ontploffen , of een meisje dat geintimideerd is door de veiligheidsdienst en braaf een paar zinnetjes opzegt ?
  Dat verschil is niet zo moeilijk te zien hoor…
  Wat een wanvertoning.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Het Mali schoolreisje gaat beginnen « - […] zijn, is voor de grondstoffen. De zelfverzonnen term ‘jihadisten‘ – of hoe “terroristen” tegenwoordig ook genoemd worden; zolang het…
 2. CIA gelieerde “terroristen” bedreigen Olympische spelen Sotsji « - […] al eerder uitgelegd bestaat terrorisme eigenlijk alleen bij de gratie van het Westen. Volg je het spoor, dan kom…
 3. Minister Plasterk bewezen leugenaar of gewoon politicus? « - […] simpelweg sprake is van een naadloze samenwerking. En nog steeds wordt de indruk gewekt dat het ter preventie van…
 4. De ‘commissie stiekem’ politiek den Haag en het afluisteren | Martin Vrijland - […] ik uit dat Nederland er alles aan gedaan heeft om de samenwerking met de NSA vorm te geven. De…
 5. CIA gelieerde “terroristen” bedreigen Olympische spelen Sotsji | Martin Vrijland - […] al eerder uitgelegd bestaat terrorisme eigenlijk alleen bij de gratie van het Westen. Volg je het spoor, dan kom…
 6. Het Mali schoolreisje gaat beginnen | Martin Vrijland - […] zijn, is voor de grondstoffen. De zelfverzonnen term ‘jihadisten‘ – of hoe “terroristen” tegenwoordig ook genoemd worden; zolang het…
 7. De verschrikkelijke Dalton-jeugdbendes nu alibi voor drones | Martin Vrijland - […] gaan vervangen. Kunt u weer met een gerust hart gaan slapen, toch? De criminaliteit wordt net zo gespind als…
 8. Noord Korea nieuw target New World Order | Martin Vrijland - […] van Szymany in Polen? Of Guantanamo Bay? Ho, maar wacht even, dat gaat natuurlijk om gevaarlijke terroristen! U weet…
 9. Oekraïense troepen leggen massaal de wapens neer | Martin Vrijland - […] moeten we ons ook afvragen of daar geen sprake is van Westerse inmening zoals we dit zien bij de…
 10. Oekraïne vergelijkingen met Joegoslavië? | Martin Vrijland - […] probeert men woede en agressie onder die groep op te wekken en alvast de atmosfeer te scheppen voor terroristische…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close