Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Europa en Amerika plegen genocide in Syrië op 3 miljoen inwoners

Europa en Amerika plegen genocide in Syrië op 3 miljoen inwoners

Omdat we wel met zekerheid kunnen stellen dat Amerika en Europa de Al Qaïda/Al Nusra strijders volledig steunt, is de oorlog tussen de regeringstroepen en de rebellen in Syrië in feite een verkapte oorlog namens het Westen (Europa en Amerika) om de regering van Bashar al-Assad omver te werpen. Officieel zijn er geen Westerse troepen, maar daar hebben we immers het door de CIA opgerichte en opgeleide jihadisten leger genaamd Al Qaïda voor. Soms heten deze strijders ineens Mudjahedien en soms noemen we ze gewoon jihadisten. In Syrië heten ze ineens Al Nusra. Maar dat deze strijders slechts huurlingen zijn die gebrainwashed zijn met het idee dat ze voor Allah strijden, mag duidelijk zijn. Daarvoor heeft het Westen jarenlang heimelijk geïnvesteerd in Moskeeën die jonge mannen klaarstomen voor hun martelaarschap. Ja, ik geef toe dat is een boude uitspraak, maar waarom kon bijvoorbeeld een islamitisch leider als Fethullah Gülen jarenlang vanuit Amerika een wereldwijd netwerk van islamitische instituten, scholen en opleidingscentra opzetten? Het Westen heeft deze islamitische instituten hard nodig. Zij vormen de Soennitische islamitische tak die de gedreven strijders leveren. Deze jonge jihadisten strijden tegen de Sjiitisch islamitische tak. Dat deze tweespalt bestaat binnen deze religie en dat deze tweedstrijd tot zoveel dood en verderf leidt kan toch nooit door een God of Allah goed bevonden worden?

Natuurlijk zal nooit ergens binnen de grenzen van Europa of Amerika worden toegegeven dat moskeeën dienen als broedplaatsen voor Soennitische jihadisten. En als het al wordt toegegeven, dan zal daar zeker niet bij worden vermeld dat dit eigenlijk in het belang van Europa en Amerika is. Daarom moet nu het beeld geschetst worden dat de jihadistische strijders die uit Syrië terugkomen aanslagen in Europa plegen. Dat trekt namelijk een rookgordijn op voor het feit dat Europa zelf toeleverancier is van deze jihadisten. We hebben ze hard nodig. Wie vechten er immers vooral in de Westerse imperialistische oorlogen? Wie maakten Khadaffi in Libië een kopje kleiner? Juist de Al Qaïda strijders of te wel de jongens die grotendeels uit de Soennitische scholen komen. Je kunt het ze misschien niet eens kwalijk nemen. Ze weten niet beter dan dat ze een goed doel dienen. Ze strijden voor Allah. Zo is ze dat bijgebracht en zij zijn geïndoctrineerd met de gedachte dat ze een martelaarsdood sterven. Wie je het echter wel kwalijk kunt nemen, zijn de leiders die hen als kanonnenvoer inzetten. De elitaire illuminatie vrijmetselaars kliek die achter de schermen van de politieke arena, de grote Albert Pike agenda (lees hier) aan het uitrollen zijn. Maar het is ongeveer net zo bizar als de strijd tussen de Katholieken en Protestanten in Noord Ierland ooit was. Als mensen allemaal in dezelfde God geloven, maar slechts op enkele principiële zaken afwijkende religieuze standpunten hebben, kan dat toch nooit moord en doodslag vergoelijken?

Mijn stellige overtuiging is dat deze jihadistische strijders en deze tak van de islam misbruikt worden voor een zionistische agenda, zijnde het vestigen van de New World Order. Volgens ‘de Albert Pike planning’ moet er echter een grote strijd komen tussen de christelijke stroming die de Israëlieten ziet als het uitverkoren volk van God en Israël (aan de ene kant) en de islam (aan de andere kant). Dit klinkt een beetje verwarrend als we dat leggen naast de huidige politieke en militaire situatie, omdat we nu zien dat het kamp Amerika, Europa, Arabische / moslimbroederschap / Soennitische landen (aan de ene kant) en het kamp Rusland, China, Iran, Syrië, de Gazastrook en alle Sjiitische moslimlanden (aan de andere kant) elkaar aan het bestrijden zijn. Dat past niet echt in het verhaal van Albert Pike.

Waar het “christelijke” Westen echter deze Soennitische moslims nu gebruikt om tegen het kamp Syrië, Rusland e.d. te strijden, is er op hoog niveau mogelijk al afgesproken dat deze Islamitische strijders zich uiteindelijk tegen Amerika en Europa zullen gaan keren en hun kans zullen grijpen om de voor alle religies heilige stad Jeruzalem te veroveren. Dat is wellicht ook de boodschap die deze jihadistische strijders mee krijgen. Ik probeer een en ander nu echter in het Albert Pike daglicht te plaatsen en de vraag is of dat idee klopt. Jihadisten geloven dat ze strijden voor een hoger doel. Een land als Libië of Syrië zal ze verder weinig interesseren. Het martelaarschap verdien je niet als je alleen voor wat olie strijdt. De verovering van de heilige stad Jeruzalem in ruil voor martelaarschap en de daarbij behorende beloning is wellicht een grotere drijfveer.

Als deze islamitische strijders zich inderdaad tegen het Westen en Israël zullen keren (als we het in het verhaal van Albert Pike proberen te passen), is de kans best aanwezig dat Amerika en Europa in een groot oorlogsgebied veranderen. Is dat wellicht ook de reden waarom de politieke marionetten van de elite met hun verborgen agenda’s de verhoudingen juist nu zo op scherp zetten met bijvoorbeeld een false flag aanslag in Brussel? Dat een conflict op eigen terrein in Amerika en Europa, Rusland en China een kans geeft om terrein van het verzwakte Westen af te pakken is ook niet uitgesloten. We weten het niet. Het voorspellen van de toekomst is nog maar weinigen gelukt en op dit moment heeft het er meer de schijn van dat de twee grote genoemde kampen elkaar bestrijden, dus laten we voorlopig eerst maar gewoon naar de feiten blijven kijken. Tot zover daarom deze materialistische beschouwing van het wereldtoneel waarover ik natuurlijk graag uw mening hoor.

Ondertussen zijn deze voor het Westen strijdende Al Qaïda / Al Nusra strijders twee weken geleden gestart met een sluipmoordende genocide. Dit gebeurt door Aleppo, de grootste stad van Syrië, af te sluiten van elke watervoorziening. Ook het regime van Turkije werkt hier aan mee. Turkije sloot namelijk recentelijk de watertoevoer tot de rivier de Eufraat af. Ongeveer anderhalve maand geleden begonnen de Turken het water van de Eufraat geleidelijk weg te pompen, om het twee weken geleden geheel te stoppen. Het Assad-stuwmeer bij de in de Eufraat gelegen Tishrin dam, die wordt gecontroleerd door de aan Al-Qaïda verbonden terreurbeweging ISIS, is hierdoor al 6 meter gedaald en heeft zo al miljoenen kubieke meters water verloren. Als het waterniveau nog verder zakt, dan moet de dam buiten bedrijf worden genomen. We kunnen dus wel zeggen dat Amerika en Europa (die Al Qaïda financieren, bewapenen en steunen) samen met Turkije verantwoordelijk zijn voor een in potentie grote genocide. Anderhalf tot drie miljoen mensen zullen zeker sterven als de watertoevoer niet snel hersteld wordt.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Wikipedia, Xandernieuws, Niburu.co

468 ad

15 Comments

 1. Je heb gelijk Martin, het westen en het zionisme zijn inderdaad al jarenlang aan het investeren in de radicalisering van moslims. Zij doen dit onder andere doormiddel van extremistische groepen op te richten…groepen als bijvoorbeeld; Sharia for Belgium of Sharia for Holland…om even het topje van de ijsberg te noemen. Deze mensen hebben geen idee waar ze het over hebben als het over de Islam gaat, maar zij doen wel alsof zij DE ‘spokespersons’ zijn voor de Islam. Dus; zoals hun de Islam interpreteren zo is het en niet anders. Waardoor de gemiddelde mens (een groot deel) een totaal verkeerd beeld krijgen van de Islam en moslims. Precies wat de satanische elite willen.

  Immers de derde wereld oorlog zal gaan tussen het zionisme en de Islam. Er moet natuurlijk wel onder hand een beetje kwaad bloed gekweekt worden.

  Als deze groeperingen geconfronteerd worden door mensen die wel echt de Islam bestudeerd hebben, slaan ze compleet vast en worden ze boos.

  Zie hier dit filmpje, echt een aanrader voor iedereen. Het zal veel duidelijk maken.
  Het tweede deel gaat over de false flag in Londen die nooit plaatst gevonden heeft.. Waarschijnlijk omdat het de elite te heet onder de voeten werd. Daar moeten jullie maar even doorheen kijken.

 2. Het steekt iets anders in elkaar. Rusland heeft een monopolie op gasleverancie Oost en Zuid Europa. Krim en het Oosten van Oekraïne dat eventuele concurrentie gas vanuit Georgië tegen wordt gehouden. Qatar en Saoedi Arabië die gas willen leveren maar daar een pijpleiding door Syrië nodig hebben. Assad moet dan eerst weg. Dan is er nog de petrodollar. China die nu de meeste olie uit Irak ontvangt.

  De Islam betekent letterlijk onderwerping. Onderwerping aan een boek met regels: de koran. Dan weet je dat je te maken hebt met een geloofssysteem dat dictuur eist. Moslims willen geen democratie (gelijke rechten voor iedereen), zij willen sharia. Sharia met untermensch/dhimmi/apartheidswetten en Übermensch wetten voor moslims. Nu geloven 2 partijen shiiten en soennieten beiden, dat er maar één perfecte uitvoering van de islam mogelijk is. Daarbinnen heb je ook nog varianten, dit even terzijde.

  Het is niet het Westen dat in het Midden Oosten voor dictatuur zorgt. Wanneer we zaken met het Midden Oosten doen, doen we (omdat moslims hun geloofssysteem islam dit eist) wel altijd zaken met een dictator.
  Willen we zoiets veranderen, dan wordt het Westen beschuldigd van kruistochten. Doet het Westen zaken met een dictator, dan wordt het Westen beschuldigd van steunen van een dergelijke dictator. Terwijl het niet het Westen is dat daar voor dictatuur zorgt, maar de Islam. Wanneer we géén zaken meer doen met die landen, dan heb je daar nog veel meer oorlogen.

  Ik zie moslims (ook de gematigde moslims niet) nooit protesteren of stille tochten houden tegen terrorisme of voor meer tolerantie. Het is altijd het vingertje naar het Westen toe. Nederland heeft ook wapens. Duitsland ook. Wij slachten elkaar hier niet massaal af. Eén Breivik aanslag en het is jarenlang nieuws. Meer dan 23.000 islamitische terroristische aanslagen en moslims protesteren tegen vanalles; stickers, een videoclip, te kleine gebedsruimte petitie. Intussen alles vergoeilijken zoals in de comment hierboven ook al valt te lezen.

 3. Dan is er nog Turkije Erdogan die zichzelf als nieuwe Ottomaanse leider ziet van een groot Ottomaans soennitisch rijk, met het hele Middellandse Zee gebied als strekking. Iedereen heeft zo z’n wensen lijstje. Zie ook waar die protesten over gingen. http://english.alarabiya.net/en/News/world/2013/06/01/Dozens-injured-after-violent-protests-at-Istanbul-s-Taksim-Square.html Erdogan defies unrest, vows to rebuild Ottoman barracks. Dat is geen wens van het Westen. Sterker nog, dan doen we liever zaken met Rusland, wanneer we toch uit 2 kwaden moeten kiezen.

 4. @klowiepowie

  Wat een kolder.. Donders, typische lame straim media gedachtegoed…om misselijk van te worden.

  In de eerste alinea klink je nog enigszins geloofwaardig, maar daarna word het FOX/MSNBC niveau.

  “Moslims willen geen democratie (gelijke rechten voor iedereen), zij willen sharia. Sharia met untermensch/dhimmi/apartheidswetten en Übermensch wetten voor moslims.”

  Waar baseer jij dat op? Heb jij de Islam bestudeerd? Heb je enig idee wat de sharia indhoud? Wat jij nu doet is de Islam vergelijken met het nazi gedachtegoed van omstreeks 40-45. Jij neemt aan dat de Islam dezelfde regels heeft over afkomst en religies als de staat Israël? Ik noem even dit voorbeeld, omdat jou opmerking riekt naar zionistische propaganda.

  “Het is niet het Westen dat in het Midden Oosten voor dictatuur zorgt. Wanneer we zaken met het Midden Oosten doen, doen we (omdat moslims hun geloofssysteem islam dit eist) wel altijd zaken met een dictator.
  Willen we zoiets veranderen, dan wordt het Westen beschuldigd van kruistochten.”

  Lol, weer een schoolvoorbeeld van zionistische propaganda.
  Je vergeet even te melden dat alle dictators in de islamitische wereld, van Marokko tot Iran in het zadel zijn geholpen door het Westen (vooral door Amerika) om de mensen van een land.. zie Irak, Libië, Egypte etc. onderdrukt te houden en verdeeld te houden. Zodat de multinationals jaren lang, zonder dat er een haan naar kraait het land kunnen leeg roven, van de grondstoffen die het bezit.

  “Meer dan 23.000 islamitische terroristische aanslagen en moslims protesteren tegen vanalles; stickers, een videoclip, te kleine gebedsruimte petitie. Intussen alles vergoeilijken zoals in de comment hierboven ook al valt te lezen.”

  Gaan we weer, ook hier vergeet je weer iets cruciaals. Ben je even vergeten dat geheime diensten zoals de CIA, MI5 etc. sinds jaar en dag achter terroristische organisaties zitten als Al-Qaïda, Al-Shabaab, Boko Haram etc. en deze handig gebruiken om over de hele wereld, de agenda van de NWO(Illuminatie) te dienen?! Denk het wel he. Of je bent hier voor het eerst, en snapt nog niet helemaal wat er achter de coulisse van het wereldtoneel afspeelt… Of je doet het expres en dient een andere zaak.. een zaak die ik al eerder genoemd heb.

  En dan dit nog; “Moslims willen geen democratie (gelijke rechten voor iedereen)…” Dus jij gelooft nog steeds in democratie?! Ik zal je vertellen hoe de elite hier over denken; laat de massa’s geloven dat ze in een vrije wereld leven, dan zullen zij ook nooit in opstand komen!

  Ik raad je aan om de protocollen van de wijze van sion van Robin de Ruiter te lezen. Daar staat het haarfijn uitgelegd hoe de elite denken over de mensen massa’s op de deze aarde. Daarnaast zou het ook niet verkeerd voor je zijn om het boek van Peter Stuivenberg te lezen; De Boogeyman. Ik geef je deze raad omdat ik toch nog van je goeie intenties uitga. Heb je deze niet, beschouw het laatste dan als dan als niet gezegd.

  • @Kevlarc8 Ik sluit me hier helemaal bij aan.

   • @Martin Mooi, de knuppel in het hoederhok

    @Kevl @Don Allereerst moeten we het feit onder ogen zien, zoals in bovenstaand artikel duidelijk -met de nodige verwijzingen- is uitgelegd dat in Syrie door het Westen m.n. Turkije (ism IsraHeL) een genocide wordt gepleegd. Ik denk zeker dat jullie het ook niet gek vinden dat de huidige medeplichtige MSM hier totaal geen melding van maken.
    (waarvan wel alleen maar leugens).

    Maar goed de argumenten vna een geheim agenda etc. etc. etc. zoals Martin hierboven is zeker een groot deel van waar.
    Echter ook jullie argumenten bevatten een kern van waarheid.
    Ik moet het allemaal nog bestuderen. maar laten we het zo zeggen:

    “De waarheid ligt in het Midden!”

    Ga elkaar niet bestrijden, maar laten wij met z’n allen op grond van feiten, logica, historie enzoverder de WAARHEID proberen boven ‘water’ te halen, want daar gaat het toch om of niet soms?

 5. TOP 3 of the invisible things;
  1)
  2)
  3)

  http://www.youtube.com/watch?v=CVOcf-PGTCc

  Meerkeuzeprogramma:
  Is er recht te vinden in een slavernijsysteem?
  1. ja
  2. neen
  3. geen mening/andere-betere mening/opinie, whatever*

  *Iets waar we het o zo druk mee hebben, in deze periode
  van “de vrije meningsuiting” als gevangenis/evangelie…
  En dat was ook precies de bedoeling :- ]

  Vier allen Uw Verwarring, geniet dubbel, dan gaat deze eerder voorbij.
  Vergeet niet te ademen, lachen en te huilen, totdat de koek bijna op is.
  Dan ziet u vanzelf in wiens gezelschap u zich bevindt.
  We leren elkaar alsnog kennen… Santé

  • @chris 🙂 Vind je het gek als we het niet eens over de Holocaust mogen hebben.

   Laat ik het anders zeggen: Als bijna 70 jaar lang de hele westerse (eig wereldbevolking want dagboek annefrank ook in het Japans en Chinees, alsmede Swahili vertaald_) bevolking is gebrainwashed, voorgelogen en zowel in historisch als algemeen intelligentie is “Dumbed down”, zeg maar door slecht onderwijs en valse MSM propaganda is gedebiliseerd en ge-infantiliseerd dan moet je niet gek opkijken dat er niemand van SYrie, Mali, Irak, Lybie, Brussel, Anass, Dutroux zelfs, NSA etc etc etc etc etc etc etc GEK OPKIJKT!!!
   NIEMAND!!! Nou ja bijna niemand. Gelukkig zit hier nog een paar mensen die beter en zelfs veel beter weten.

   @Mensen: Keep tight, houd je roer recht en de rijen gesloten! 🙂 🙂 🙂

 6. Wars of the future will be fought over water as they are over oil today, as the source of human survival enters the global marketplace and political arena. Corporate giants, private investors, and corrupt governments vie for control of our dwindling supply, prompting protests, lawsuits, and revolutions from citizens fighting for the right to survive. Past civilizations have collapsed from poor water management. Can the human race survive?

 7. LIBYA GADDAFI “BRUTAL DICTATOR”?? and Man Made River

  En wie bombardeerde dit? Was dat weer niet die terreurgroep NATO?
  http://humanrightsinvestigations.org/2011/07/27/great-man-made-river-nato-bombs/

 8. Zo worden bij de Turken Topic onderwerp heftig tussen elkaar besproken zoals op een Turkse forum en zijn er duizenden Turken demonstreren in Almelo zie http://forums.hababam.nl/showthread.php?t=179540. Het lijkt een never ending story

 9. Martin, ik zal jou weinig op nieuws kunnen wijzen.
  Misschien op dit punt toch nog een nieuw aanknopingspunt.
  Je schrijft “het Westen jarenlang heimelijk geïnvesteerd in Moskeeën die jonge mannen klaarstomen voor hun martelaarschap. Ja, ik geef toe dat is een boude uitspraak,”

  Niet te bescheiden. Want vele documenten tonen jou goede inzicht aan.
  1 ervan, zie hier:

  Hoe de invoering van de Sharia in het M.O., en de promotie van de zgn. radicale Islam doelbewust beleid is van de fascistische schaduwregering, de globalisten.

  ‘ in March 1985, President Ronald Reagan issued National Security Decision Directive 166 (NSDD 166), which authorized “stepped-up covert military aid to the Mujahideen” as well as support to RELIGIOUS IDOCTRINATION.

  The imposition of The Sharia in Pakistan and the promotion of “radical Islam” was a deliberate US policy serving American geopolitical interests in South Asia, Central Asia and the Middle East.:
  http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/

  >
  This cover story is the latest in a long propaganda campaign designed to cover up the extensively documented state sponsorship of ISIS and other Al Qaeda franchises by the United States, NATO, and the Persian Gulf monarchies. in March 1985, President Ronald Reagan issued National Security Decision Directive 166 (NSDD 166), which authorized “stepped-up covert military aid to the Mujahideen” as well as support to religious indoctrination.

  The imposition of The Sharia in Pakistan and the promotion of “radical Islam” was a deliberate US policy serving American geopolitical interests in South Asia, Central Asia and the Middle East.:
  http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/

  >
  This cover story is the latest in a long propaganda campaign designed to cover up the extensively documented state sponsorship of ISIS and other Al Qaeda franchises by the United States, NATO, and the Persian Gulf monarchies.
  http://www.activistpost.com/2014/06/natos-terror-hordes-in-iraq-pretext-for.html

  Dezelfde blauwdruk voor fascistische coup (in nieuwspraak:
  ‘Regeringswisseling’ of R2P) zien we – onder NATO vlag ook in de Ukraïne.

  Ik wijd nog iets uit. Tenslotte, net als de voorgaande fases van de Permanente oorlogseconomie, is ook fase III een ‘all out war’.

  De globalisten – sadistische psychopaten – loopt het kwijl uit de bek bij ‘soft killing'(Churchill), aka. genocide.

  Ebola heeft link met Centre for Disease Control in D.C., patent op het virus!, Tekmira Pharmaceuticals, Monsanto, Soros, Tekema Ziekenhuis in Siera Leone.
  Er zit nog heel wat in de pijplijn. Ook interessant is te leren van de lange geschiedenis van Biowapens in handen van de geallieerden. Van prof. Kawaoka, meneer Fouchier, Unit 731 – ‘WHO is de opvolger van Unit 731’.

  Het Constantine Report van het Oakland Institute betreft de georchestreerde aanval op de untermensch, wij.
  Fascistische coup in Kiev; IMF en Wereldbank hebben big Ag op de troon gehezen – de sluizen voor ggo zijn wijd open gezet. TTIP maakt dat het ons door de strot zal worden geramd.
  Met de lobby Firm Hill en Knowlton (bekend van de fascistische ‘Göbbels’ propaganda van de couveuse babies in Irak) werkt in de Ukraine voor Monsanto. Ook Cargill is lid van de club. Miljoenen ha. hebben ze al frauduleus verkregen. Unilever (Cargill-Monsanto-Novartis) en Albert Heijn vormen een alliantie. Dus, binnenkort zit ‘t ongevraagd in uw eten. Ggo’s zijn niet koosjer. Etikettering ervan is verboden handels’belemmering’.
  http://www.constantinereport.com/monsanto-hill-knowlton-ukraine/

  Monsanto and Ukraine » CounterPunch Tells the Facts, Names the Names: http://www.counterpunch.org/2014/08/22/70838/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close