Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Europese heropvoedingskampen

Europese heropvoedingskampen

Middels dit artikel wil ik u wijzen op de tekenen dat Europa bezig is met het idee van heropvoedingskampen. Alle tekenen aan de wand voor het vestigen van de New World Order zijn steeds duidelijker zichtbaar. Je moet zo langzamerhand je hoofd wel bewust wegdraaien wil je het niet meer zien.

Op de officiële internetsite van het Europees Parlement is sinds enkele dagen een document te vinden dat niets goeds betekent voor de toekomst van de Europeanen. De “EU-commissie voor tolerantie” (European Council on Tolerance and Reconciliation) heeft het uitgewerkt.

Achter de nietszeggende titel Tolerantiedocument zit de eis verborgen dat het Europees Parlement “concrete maatregelen” neemt om racisme, vooroordelen over huidskleur, etnische discriminatie, religieuze intolerantie, totalitaire ideologieën, xenofobie, antisemitisme, homofobie en anti-feminisme te elimineren. Daartoe dienen in landen zoals Duitsland de vrijheid van meningsuiting, de kunstvrijheid, de wetenschappelijke vrijheid en de persvrijheid beperkt te worden. In plaats daarvan dient er een tolerantiedwang te worden ingevoerd en een nieuwe EU-superinstantie, die de invoering van desbetreffende maatregelen bewaakt.

In duidelijke taal: binnen de EU wordt in het vervolg bijvoorbeeld iedere vorm van kritiek op feminisme verboden. Homofobie is ook uit den boze. Ook de kritiek op politieke partijen en hun bewegingen – bijvoorbeeld de sociaaldemocraten of de milieubeweging – wordt dan bestraft. Als democraat wrijf je verbaasd je ogen uit. Maar wie dit als een grap beschouwt moet het document (“A European Framework National Statute for the Promotion of Tolerance”) lezen. Volgens dit document dient er in het vervolg in de EU sprake te zijn van een tolerantiedwang, die bij overtreding onmiddellijk streng wordt bestraft.

In deel negen van het twaalf pagina’s tellende werkdocument wordt van alle media een minimumprogramma-aandeel geëist, waarin ze in het vervolg de cultuur van de tolerantie moeten verbreiden (Citaat: “The Government shall ensure that public broadcasting (television and radio) stations will devote a prescribed percentage of their programmes to promoting a climate of tolerance”).

Kinderen en jongeren moeten in heropvoedingprogramma’s tot de cultuur van de tolerantie gedwongen worden. Tolerantie dient op de basisschool een vast bestanddeel van het dagelijks onderwijs en belangrijker dan alle andere vakken te worden. Nog absurder: soldaten mogen in het vervolg geen vijandbeeld meer bezitten. De EU wil dat soldaten er in cursussen toe worden opgevoed dat hun te bevechten tegenstanders volledig aan hen gelijkgesteld zouden zijn (Citaat: “Similar courses will be incorporated in the training of those serving in the military”).

Het werkdocument van de EU, volgens welke het al als belastering bestraft moet worden wanneer iemand een grap maakt over een andere groep, is zeer zeker niet verenigbaar met de grondwet. Des te verbazingwekkender is het dat zich hiertegen tot nu toe niemand verzet.

hsl-lijnHoe is het mogelijk dat 25 jaar na de sluiting van Goli Otok een EU-regering andersdenkenden opnieuw in kampen wil stoppen, waar ze tot tolerantie worden heropgevoed? De gevangenentransporten naar Goli Otok vonden plaats in veewagens, opdat de gevangenen niet op het idee kwamen dat ze mensenrechten zouden kunnen bezitten. Onze HSL lijn ligt er al. Waarom moest die veel te dure verbinding er in Gods naam komen?

Bron: Deutschelobby.com

Bron link: Wikipedia

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
8 Comments

 1. The Queen of Bilderberg…

 2. Sluit wel weer aan bij agenda 21. Het beschermen van tolerantie is net als het beschermen van het milieu, vind ik in principe, iets goeds. Wie is er nou tegen een schoon milieu? Wie is er nu voor racisme?
  Echter tolerantie wordt hier wel erg breed, subjectief en dwingend.
  Zo bestaat er al wetgeving en zo zijn er al mensenrechten, dit is wel een echte grote nieuwe stap.
  Als dit is ingevoerd is een partij als Ladies Against Feminism dan ook verboden?
  http://www.ladiesagainstfeminism.com/about/

  Het lijkt er wel op..

 3. Dus lieve tolerantiedwangbuis kinderen.
  Doe nu je oogjes maar dicht en snaveltjes toe.
  Slaap lekker!

 4. Was ik even vergeten erbij te vertellen.

  Het alziend knipoogje van meneer de Uil, zodat we daadwerkelijk rustig kunnen slapen.

 5. Bij de Spoorwegen is elk traject tussen twee plaatsen genummert. Dit is de z.g.
  Geocode. De Geocode van de Betuwelijn is heel toevallig 666.
  Bron: Wikipedia Geocode

 6. Vijf reakties in totaal ook dat verbaast me altijd met dit soort berichten. Stilletjes langzaam aan glijden we de NWO in. Straks kunnen we gezellig met zijn allen vanuit het heropvoedingskamp ik hield van holland kijken.

 7. Heropvoedingskampen zijn er al heel lang.

  Toen ik nog een klein jongetje was, is mijn broer voor een paar maand {misschien zelfs een half jaar, ik was nog erg jong en weet het niet precies meer) naar Nunspeet geweest. Dit was een soort Kamp (of hoe het ook genoemd werd) voor moeilijk opvoedbare kinderen.
  Toen ik een jaar of 8 was wilde mijn vader ook zoiets voor mij. Ik heb daar zeer heftig op gereageerd naar mijn moeder en wist haar over te halen, waardoor het feestje niet doorging.

  DIEPE ZUCHT!!!

  IK denk dat veel mensen van mijn leeftijd of iets ouder wel weten waarover ik het heb. En ik denk dat veel kinderen, die de dans niet zijn ontsprongen er zelfs het nut van in hebben gezien. MOOIE HERINNERINGEN zo gezegd.
  De brainwashmachine heeft zijn werk goed gedaan. Deze generatie heeft de flower power middels kleinburgerlijkheid met vlag en wimpel doorstaan en hebben zelfs het yuppiesyndroom naast zich neergelegd. Daarnaast zijn ze pas tweeverdiener geworden, toen ze echt niet anders meer konden.
  De vrouw hoort immers achter het gasstel en de man maakt verder de dienst uit, omdat hij kostwinner is. Ook heeft de man recht op twee plakjes spek op zijn bord, want hij heeft daar immers voor gewerkt.
  Dit soort waarden en normen zijn door vraatzucht van banksystemen steeds meer vervaagd, zodat u en ik erin gingen geloven, dat de wereld wel eens zou kunnen veranderen. Niets is minder waar.
  De waarden en normen zijn veranderd, opdat u dacht meer kredietwaarde te verkrijgen, waardoor u meer bestedingsruimte had en een bijbehorend “beter” leven.
  EN NU WORDT U HEROPVOEDING OPGELEGD, OMDAT U DE RENTE MOET BETALEN VOOR UW EIGEN EUTOPIE!
  ALLEEN DE LEEFTIJDSGRENS (om hieraan deel te mogen nemen) IS AANZIENLIJK VERRUIMD!
  En als de brainwashmachine het nog doet, zult ook u MOOIE HERINNERINGEN OVERHOUDEN.
  En sommige mensen halen natuurlijk mooie herinneringen op.
  En dat noemen we nostalgie.

  We gaan een stukje terug in de tijd, zodat oude tradities in ere hersteld kunnen worden, maar dan zonder zwarte Piet, homofobie, gezinsstructuur, jodenkoeken, Turkey Stick en negerzoenen.
  Maar wel met St. Joris en de draak.
  LEVE DE VOORUITGANG, binnen een neerwaartse spiraal van tolerantie.

  Hoe zeggen ze dat ook al weer? … Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  U moet begrip tonen voor de deurwaarder, die u berooft van uw laatste bezit.
  Kortom u moet een Nazi regiem tolereren, om uw eigen vraatzucht af te leren.

  Wees eerlijk, we hebben er allemaal in geloofd.
  En hebben innerlijk onze eigen tegenspraak gedoofd.
  Want het kwaad is het kwaad.
  En binnen een slachtofferrol lijken we onschuldig.
  En wachten we zeer geduldig.
  Op verlossing van hogere machten.
  Met een fikse beloning in gedachten.
  Geprezen zij de Heer.
  En zo verloochenen wij onszelf, keer op keer.
  Het is niet erg om kwaad te zijn en uw bestaansrecht op te eisen.
  Want dan zult u uw zelf, God en de mensheid een grote dienst bewijzen.
  Het is niet erg om uw andere kant te tonen.
  Want dan pas zal God u belonen.
  Want als je de tegenstrijdigheid in jezelf negeert.
  Heb je van je innerlijke zelf nooit iets geleerd.
  Alleen innerlijke vrede brengt balans.
  En dan heeft vrede in de wereld een reële kans.

  Sorry, dit is moeilijk te verteren, maar volgens mij de moeite waard om van te leren.

  Heelheid komt van binnen uit en niet van boven, al zijn er velen die daar in willen geloven, omdat ze bang zijn hun innerlijke waarheid te ontdekken.
  En uiteindelijk aan het kortste touwtje trekken.

  Veel liefs en sterkte toegewenst, bij de zoektocht naar je eigen innerlijke waarheid

  Gr. Henk.

 8. In de onderstaande link worden de voorafgaande handelingen van de NWO gepubliceerd, welks ertoe zullen leiden om vrijdenkende mensen in een Europese heropvoedingskampen achter slot en grendel te zetten.

  U BENT EEN TERRORIST!

  http://olympiczion.nl/index.php/u-bent-een-terrorist/

Trackbacks/Pingbacks

 1. De HOAX-wijzer vertelt u wat u niet moet lezen « - […] Voordat Neelie Kroes haar nieuwe censuurwetten door mag voeren, begint de poging tot tweedeling in de maatschappij al behoorlijke…
 2. Noord Korea nieuw target New World Order | Martin Vrijland - […] kampen zouden zijn is op zich opmerkelijk. Is Europa inmiddels ook niet bezig met het bouwen van heropvoedingskampen? En…
 3. Leger oefent staat-van-beleg in Friesland | Martin Vrijland - […] ingecalculeerd en is de troepen alvast aan het hersenspoelen met oefeningen. De heropvoedingskampen en FEMA-achtgie kampementen zijn in de maak. Ook zal de…
 4. Fred Teeven introduceert NWO razzia-wetgeving | Martin Vrijland - […] gegrondvest heeft met de invoering van deze razzia-wet. Eerst zagen we al de introductie van heropvoedingskampen in Europa, vervolgens…
 5. NATO Gladio moordteams sluipschutters Oekraïne | Martin Vrijland - […] maatregelen gaat nemen. Hoe lang nog voordat mensen die kritische geluiden laten horen richting een heropvoedingskamp worden gestuurd? Alles…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close