Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

‘Fifty shades of Grey’ gebaseerd op ideeën van Aleister Crowley?

‘Fifty shades of Grey’ gebaseerd op ideeën van Aleister Crowley?

Iedereen die denkt dat de film ‘Fifty shades of grey’ gebaseerd is op een beetje ondeugendheid en speelse drang naar meer seksuele spanning heeft het zeer waarschijnlijk mis. De film is namelijk een zuiver toonbeeld van de ideeën van Aleister Crowley. Van wie? Ja, van de man die The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, maar ook bijvoorbeeld Ramses Shaffy inspireerde. De man die zijn eigen klooster op Sicilië begon waar naar verluidt ook seks met kinderen gepleegd werd. Aleister Crowley gebruikte seksrituelen om een hogere spirituele status te bereiken. Hij verkreeg de door hem opgestelde Thelema leer naar eigen zeggen rechtstreeks van Horus (één van de Egyptische mythologische namen gerelateerd aan Saturnus) tijdens een reis naar Egypte, waarbij zijn vrouw als medium fungeerde. Eén van de rituelen van Crowley is bijvoorbeeld ‘Eroto-comatose Lucidity’ wat vrij vertaald betekent ‘het bereiken van de verlichting via een comateuze toestand van het slachtoffer als gevolg van seks‘. Dat kan misschien nog een beetje spannend klinken voor de thrillseeking lezer, maar een comateuze toestand is niet bepaald onschuldig. De omschrijving van het ritueel vindt u hier en komt er samengevat op neer dat een jonge jongen net zolang seksueel aangerand wordt tot hij een soort comateuze toestand bereikt en zijn geest zich ontkoppeld van het lichaam. Deze zuiver pedoseksuele groepsverkrachting is één van de vele seksrituelen van Aleister Crowley, de man die door zoveel beroemdheden aanbeden wordt. Het doel lijkt duidelijk: het stelen van de ziel. Het ritueel kan zelfs worden uitgevoerd tot de dood erop volgt. Het woord ‘Lucidity’ zal dus niet zozeer voor het slachtoffer gelden. De uitvoerders van het ritueel worden waarschijnlijk verlicht met de losgepijnigde ziel. Ach, in onze huidige maatschappij zal lang niet iedereen hier nog geschokt op reageren. Het is de jarenlange indoctrinatie via de media die mensen standaard de schouders doet ophalen. Bovendien zal dit voor velen zo ongeloofwaardig overkomen dat ze het wegwuiven. Dat is vaak zo met zaken die mensen niet zelf onder ogen komen. Men gaat daarbij echter voorbij aan het feit dat deze man door de groten der aarde vereerd werd en dit soort zaken niet alleen op schrift stelde, maar ook ten uitvoering bracht.

Hey Vrijland, leuk verhaal, maar wat heeft dat met die film te maken joh?” Welnu de seksuele rituelen van Crowley worden gepropageerd in een vrij milde vorm in de film ‘Fifty shades of grey’. Als we alleen al de trailer bekijken, dan komen we er achter dat de boodschap duidelijk is. Zoals we al vele artiesten hebben horen zeggen, is een pact met Satan (Saturnus/Horus) garantie op succes. Satan moet u dan zien als de ‘grote architect’ – zoals de geheime genootschappen hem noemen – van de Saturnus matrix waarin de menselijke ziel gecultiveerd wordt als vee. Dat klink te zot voor woorden, maar als u alle Saturnus symboliek om u heen gaat zien, dan begint u te ontdekken dat ik niet die zot ben, maar dat de wereld om u heen die zotheid aan u tentoonspreidt. Zo bezingt zangeres Wende Snijders – die ook met de Crowley filosofie doorspekte liedjes van Ramses Shaffy covert (hier en hier) – een pact met de duivel (zie hier). Ook vele andere artiesten melden hun pact met Satan openlijk (zie ook hier). De boodschap in de film ‘Fifty shades of grey’ is dan ook dat de hoofdpersoon Christian Grey erg rijk is. Dit is een logisch gevolg van zijn pact met Satan, wat er goed vanaf druipt in de film. De Saturnus symboliek is toonaangevend, maar vooral subliminaal aanwezig in de film. Een voorbeeld daarvan ziet u in het tapijt op 0:52 min. in onderstaand filmpje, waarin de hier veel besproken oude planetaire opstelling van Saturnus is afgebeeld. Maar voor de oplettende kijker wordt de piramide vorm continu subliminaal gepusht, net als de kleuren zwart-rood. Mocht u dat onzin vinden, dan zou ik u aanraden toch eens in de kracht van subliminale programmering te verdiepen. Met name de subliminale programmering door woorden en filmshots zijn zichtbaar voor het getrainde oog. Zo begint de trailer bijvoorbeeld met ‘Focus‘. Op 0:42 min. zegt Ana (Anastasia “Ana” Rose Steele) bijvoorbeeld “Look at me“, vervolgens zegt Christian Grey “I Am“. De combinatie “Focus, Look at me, I Am” is een interessante, omdat de term ‘I Am’ overal om ons heen gepust wordt en in deze film subliminaal (via NLP technieken) geankerd wordt in uw onderbewuste. Eén van de quotes van Aleister Crowley is [citaat] “Before Hitler was I Am! And the same for Abraham” – Horus Law of Thelema – Aleister Crowley. Hij verwijst dan met ‘I Am’ naar Satan.

Op 1:44 min. zegt Ana ‘Enlighten me then“. Dit is een duidelijke verwijzing naar het effect dat ook optreedt in boven omschreven ritueel ‘Eroto-comatose Lucidity’ van Crowley dat ook ten grondslag ligt aan het Sado Masochisme. Marquis de Sade was een satanist net als Crowley. De rituelen waarbij een vrouw vastgebonden wordt is slechts 1 van de satanische rituelen die wordt gepraktiseerd. Het zijn er velen. Het ‘Enlighten me then‘ verwijst naar het ontkoppelen van de ziel van het ritueel slachtoffer. De naam van Ana of Anastasia staat voor ‘degene die zal worden herboren‘. Degene die zich herboren zal voelen is dan waarschijnlijk de uitvoerder van het ritueel, namelijk Christian (van wie de naam een sinistere verwijzing naar ‘de christen’ lijkt te zijn). Hij voedt zich als het ware aan deze energie. Wat mij betreft kunt u dat vrij vertalen naar het voeden aan de ziel van een slachtoffer. En natuurlijk is de naamkeuze een methode om het christendom te schofferen. Daarbij merk ik op dat christenen zich maar niet willen realiseren dat ook het christendom uit de koker van de Saturnus cult komt en in diepste wezen ook gebaseerd is op (bloed)offerrituelen aan Satan. Het boosaardige Satan-beeld wordt in religies echter gebruikt om de verlossing via Jezus of Mohammed te propageren. Religies zijn vangnetten voor de ziel en zuivere mind control ten bate van diezelfde Saturnus cult. Het voeden aan de ziel omschreef ik eerder in mijn artikelen over sodomie en pedofilie. Het doel is steeds hetzelfde, de rituelen verschillen; net als de slachtoffers. Het ultieme slachtoffer voor deze rituelen is naar verluidt een jonge jongen. Daar ging Aleister Crowley’s appetite dan ook naar uit. En dat is de daadwerkelijke reden van het groeiende verschijnsel van pedofilie in onze maatschappij. Films als ‘Fifty shades of Grey’ zijn slechts bedoeld om – met name vrouwen – in dit Satanisme te introduceren. Moeders worden zo klaargestoomd en bereidwillig gemaakt hun kinderen ter beschikking te stellen aan dergelijke rituelen of speciaal kinderen te baren ten bate van dergelijke rituelen. Dit klaarstomen gebeurt op subliminaal niveau. Een bekend voorbeeld daarvan zagen we bij de zanger van de band The Lost Prophets, waarbij moeders hun kinderen – veelal nog baby’s – aan Ian Watkins aanboden voor seksueel misbruik. Gaat u er maar van uit dat daar sprake was van rituelen. Jimmy Savile en Edward Brongersma waren maar een klein puntje van de ijsberg.

Nederland barst van de pedofielen en dankzij zaken als die van Jimmy Savile wordt het steeds duidelijker dat we pedofilie – of liever gezegd – seksuele kindermishandelingsrituelen waar de dood soms op volgt, kunnen verwachten in de hoogste regionen. Dat is niet zo gek, want eerder al lichtte ik toe hoe de aristocratie afstammelingen zijn van de Egyptische farao’s en dat zij een hybride soort zijn die zich voedt aan menselijke energie. Zij voeden zich aan de ziele-energie die vrijkomt bij seksueel misbruik van met name jonge jongens. Het feit dat ik mij vanaf het begin op het ontmaskeren van pedofilie heb gericht en mij bijvoorbeeld op de verdachte moordzaak van Anass Aouragh heb gericht, heeft dan ook tot grote weerstand geleid. De website Swapichou speelde een belangrijke rol in de smaad en laster tegen mij. De persoon die daar vooral de hand in had is overtuigd en praktiserend Aleister Crowley aanhanger en lid van de Ordo Templi Orientis. De motivatie van deze persoon, Jeroen Hoogeweij, ligt dus schijnbaar niet alleen bij het feit dat hij voor de Rijksoverheid werkt, maar ligt waarschijnlijk ook in zijn voorliefde voor de rituelen van Crowley. Omdat ik vind dat mensen moeten ontwaken voor de grote leugens en voor de Saturnus aansturing van alle facetten van de maatschappij, blijf ik schrijven over deze misstanden. Met dit artikel hoop ik dan ook te bereiken dat mensen na gaan denken over wat ze allemaal tot zich nemen via films en muziek en welk sinister plan daar achter schuil gaat. Het zijn geen onschuldige zaken. Het wordt tijd om uw ogen te openen!

Bron linkvermeldingen: sacred-texts.comtracytwyman.com

468 ad

136 Comments

  • dit interview gaat precies in op de mechanismen die jij beschrijft om de transhumanistische agenda door te drukken

   van a-z omschreven van babylonian saturnalia cult tot transhumanisme voor off world agenda

   • óok de nederlandse monarchie wordt met name in het rijtje genoemd

  • OOK DE MATRIX EN DE MECHANISMEN ERACHTER WORDEN UITGEBREID BEHANOEMD

  • http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/ilike.gif

   • Overigens ben ik er nog niet helemaal over uit of het gaat om de drako’s en reptilians en de vraag of dit idee ook niet gewoon behoort tot de Saturnus realiteit/simmulatie (en dus dat idee een nieuw vangnet vormt).

    Mijn mening is dat de gehele schepping een valse realiteit is en dat we dus geen nieuwe reddende interdimensionale kracht nodig hebben, maar slechts onze ziel terug moeten opeisen. Onze bron ligt buiten deze realiteit. Niet daarbinnen.

    Daarin verschil ik essentieel van mening met Alfred Webre. In het overige heeft hij 100% gelijk.

   • http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

    In the interview, Webre claims that the evil Anglo-American “elite” (in association with Draco Reptilian aliens who have a penchant for ‘human sushi’) had plans to depopulate the Earth through a Mad Max-style economic collapse (in conjunction with “Fukushima radiation, GMOs, Vaccines, and GeoEngineering”), but this “catastrophic timeline” was altered by the timeline fairies on December 21, 2012. He asserts that humanity is now on a “positive timeline” that will feature a “BRICS Golden Age.” So according to him, the evil Anglosphere is trying to kill everybody, therefore “the whole world is migrating over to the BRICS system” (41:03).

    This narrative of his precisely follows the Decoy-NWO vs. Real-NWO problem / reaction / solution format I’ve identified in many previous entries (here is one). The following excerpts speak about the globalist strategy:

    “They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another)…

    Problem – The evil Western power elite are out to steal everything and kill everybody!!!

    Reaction – People are both angry and fearful, and are longing to end the old system and start something new.

    Solution – The angelic BRICS power elite swoop in on white unicorns to save the day and give us a new financial system and all the money people need.“

    Now let’s have a look at some specific quotes from the interview…

    From the 30:09 mark: “What occurred is that on December 21, 2012, a number of things happened. One is that the holographic timeline on which our collective travels shifted from a catastrophic timeline to a positive timeline, such that plans and projects that were conceived on the catastrophic timeline, in what we call duality consciousness of ‘I win, you lose,’ no longer have the traction now in the positive timeline of unity consciousness, which is ‘we are one.’ Somebody changed the video game. We’re no longer in ‘war, disease, crime and poverty’; we’re now in ‘paradise on earth‘…”

    If you consider the implication of this timeline idea, it is the same as the “Ascension” and “Alien Saviors” memes: “Don’t bother doing anything about the NWO, because we’re on a positive timeline that will sweep you where you want to go. Just relax, don’t feed the evil with your attention, and concentrate on ‘raising your vibration.’” The whole idea of “the ‘light’ has already won” only serves to de-motivate awakening people from taking action that could actually make a difference (such as forming their own political and monetary structures). As for the “paradise on earth” part of the passage, I talked about this in The Multilateral/Multipolar New World Order will seem like heaven… at first.

   • http://capoditutticapi007.blogspot.nl/

    Ken je deze , Martin ? Very interesting !

  • !!! WAARSCHUWING EXTREEM AFSCHUWELIJKE INHOUD!!!!

   hier gaat het dus over in het eerder geposte interview

   • Dat meisje(Girl A) heeft toegegeven dat het allemaal gelogen is.
    Staat op youtube, je kunt het haar horen zeggen.It is all made up.

    Check it out.

    Ik ga geen tips geven, mensen moeten zelf maar eens beter gaan onderzoeken.
    Het is een hoax, net als Hollie Greig.
    In die zaak is onschuldige zelfs gelynched, en in de brand gestoken.
    Beter onderzoek doen.
    Ik heb 3 uurtjes onderzoek gedaan.
    Dus het moet voor anderen ook mogelijk zijn.
    Ik geef dus geen link en geen aanwijzingen meer,zolang mensen Alfred Weber en Vinnie Eastwood nog serieus nemen.

   • De rechercheur zegt:
    ‘So the stuff that happened in the church,the pool and the school,did that really happened?’
    meisje:’No,its all made up,he told me to that’
    Rechercheur:’What about your teachers and all that?’
    Meisje:’They don’t do it’

    Deze bekentenis werd gedaan op 17/09/14.
    om 10:42.

   • herstel,dat moet zijn; ‘he told me to do that’

    En nee, ik ben geen trol.

    Ik wist direct dat er niets van waar was,omdat er te veel niet klopt.
    Zocht enkel nog bewijs. En dat heb ik nu.

    Succes allen met zoeken naar deze video.

   • Ja, ik vond het ook behoorlijk “ongeloofwaardig” toen ik ze zowat achteloos over die misbruiken zag vertellen, een totaal niet corresponderende emotionele-lading bij zoiets gruwelijks in relatie tot (sexueel) ritueel misbruik.

   • Wanneer kinderen totaal niet zichtbaar zijn ongedaan, noch blijk geven van emotionele-lading die je zou verwachten bij zoiets vreselijks, en absoluut geen tekenen van getraumatiseerd zijn vertonen, dan moeten wij de vraag durven stellen, wat hier mogelijk achter zou kunnen zitten? Als het fake is, wat wordt hier dan gepromoot aan de beelden te zien van die beide kinderen? Welke informatie beogen ze te downloaden op “subconcieusness” niveau??

   • Freeman.
    Geen idee, zou je aan Tavistock Institute
    for Global Manipulation moeten vragen.
    Die zitten er immers achter zoals elke echte waarheidszoeker weet.

    Mijn aanpak is niet slim geweest.
    Ik had eigenlijk eerst aan elvetwelve moeten vragen welke straf de teachers en alle ouders van alle kinderen en de andere scholen die ook betrokken zijn-moeten krijgen.
    ‘Op de brandstapel ermee’ waarschijnlijk.
    Dat noemen we Trial by internet.
    De rechters vandaag de dag zijn mensen die een internet verbinding hebben en een laptoppie.Alles word klakkeloos voor waarheid aangenomen.
    En dat de truthers alhier niet doorhebben dat Alfred Weber (ook weer bla bla disinfo over Hampstead,net als Fukushima)en Vinnie Eastwood disinfo-agents zijn,dan hebben ze 9/11 niet goed onderzocht.Dus net als 9/11 wel al weten wie het gedaan hebben ,maar niet willen onderzoeken wat er gebeurd is.

   • Er wordt richting de gewenste synthese gewerkt, de vraag is wat ze als volgende stap willen bereiken en dat het geaccepteerd wordt door de burgerij. Aan dit hele project werken verschillende instanties mee, allen aan de Staat gelieerd. Ik heb sterk de indruk dat het niet gaat of dat het waar is of niet wat betreft het naar buiten brengen via die kinderen van het gruwelijke ritueel sexueel misbruik. Maar dat meer het accent moet liggen op het geaccepteerd maken van sexueel gedrag van zeer jonge kinderen in een vertrouwde omgeving, het vertrouwd sexueel bewust maken van zeer jonge kinderen door volwassenen leraren maakt dat bij de kinderen de gemanipuleerde behoefte ontstaat om zonder angst sexueel contact aan te gaan met volwassenen. En als het fake is, wilt men de onverschrokken en niet corresponderende emotionele reacties vastleggen met betrekking tot het “verzonnen” vergrijp van ritueel satanisch misbruik in verband met die kinderen, om bij het publiek in het onderbewustzijn door die beelden, een dubbele boodschap te downloaden, namelijk het volgende; Satanisch ritueel misbruik is barbaars, moet keihard aan gepakt worden, maar, doordat die kinderen niet de emotionele/traumatische signalen vertonen in verband met die vreslijke (gesimuleerde vergrijpen weliswaar) zal dat zich vertalen in het onderbewustzijn bij vele volwassenen met name, dat “normaal” sexueel contact tussen volwassenen en minderjarigen en kinderen zou moeten kunnen. En gepaard gaande met de al jaren lange propaganda op dat gebied, gezien dat er programma s op t.v. uitgezonden werden/worden die openlijk kinderen sexueel bewust maken. (dan denk ik aan die blonde vrouw, ik kom ff niet op d r naam, die dan op een niveau d r gespeelde rol als juffrouw de kinderen daar ontvankelijk voor moest maken)

  • dit is mijn reclaiming van mijn ziel

 1. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/michaelauino.png

 2. “Horus (één van de Egyptische mythologische namen voor Saturnus)”.

  Not quite so. Hier kunnen andere voorbeelden, meer voorkomende, voorbeelden tegenover worden geplaatst.

  Goden of entiteiten worden hier gepresenteerd als equivalenten zonder acht te slaan op de bron of traditie.

  Het patriarchale aspect van Saturnus is bijvoorbeeld positief te noemen.

  • Wat belangrijk is, is dat ik in de benaming uitga van de ideeën van Immanuel Velikovsky, waardoor andere planeten aan de mythologische naam kunnen worden gelinkt dan mainstream erkend wordt.

   • Zelfs Velikovsky lijkt niet iets dergelijks (“Horus (één van de Egyptische mythologische namen voor Saturnus)”) te beweren.
    Indien wel, waar precies?

   • Het is verwarrend, dat moge duidelijk zijn en ook ik twijfel soms welke naam nu aan welke planeet gekoppeld dient te worden. In onderstaande link wordt het een beetje samengevat.

    https://books.google.nl/books?id=n8qypFuOQd4C&pg=PA51&lpg=PA51&dq=horus+saturn+velikovsky&source=bl&ots=buJBG3CnEW&sig=SgGcBSEx-KguSR3t8VmvW9YpSvM&hl=nl&sa=X&ei=1KD6VJupE4e8Pbj4gYAC&ved=0CBoQ6AEwBg

    De essentie is dat het gebruik van de Egyptische godennamen refereert naar de Saturnus cult. De botsingen van planeten – zoals uitgelegd in ‘Symbols of an alian Sky’ – waaruit van twee planeten een 3e voortkwam en waardoor de door Velikosvky voorgestelde naamsverwisselingen ontstaan, zijn op dit principe gebaseerd. Zo ontstond Venus bijvoorbeeld uit een botsing door een andere planeet met Jupiter.

    Ik zal eens een uitgebreid artikel aan dit onderwerp wijden.

    De essentie is dat Horus staat voor verering van Saturnus. Net als Isis. Deze 3 namen komen vooral voor binnen de Saturnus cult.

 3. “Jean-Jacques-Régis de Cambacérès, als prince de l’Empire 1e hertog van Parma, 1e hertog van Cambacérès (Montpellier, 18 oktober 1753 – Parijs, 8 maart 1824), was een Frans advocaat en staatsman, het best bekend als de auteur van de Code Napoléon, die nog steeds de basis vormt van het Franse recht.

  Cambacérès was homoseksueel, en is daarom vaak, maar niet altijd even accuraat, gezien als diegene die homoseksualiteit in Frankrijk decriminaliseerde. Hij was als tweede consul een collega van eerste consul Napoleon Bonaparte en derde consul Charles-François Lebrun tijdens het Consulaat in Frankrijk rond 1799 tot 1804.”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_R%C3%A9gis_de_Cambac%C3%A9r%C3%A8s

  “Jean-Jacques Régis de Cambacérès était Archichancelier de l’Empire, Administrateur Général puis Grand Maître-Adjoint du Grand Orient de France, Souverain Grand Commandeur du Suprême Conseil du Rite Écossais Ancien et Accepté, Grand Maître des Chevaliers Bienfaisants de la Cité Sainte, mais également rédacteur du code Napoléon. En choisissant cette figure emblématique dont l’intervention dépénalisa l’homosexualité et fit qu’elle ne fut plus considérée comme un délit dans les versions successives du code civil, nous avons voulu rendre hommage à ce Frère admirable qui ne cacha jamais son homosexualité et dont la figure reste un modèle pour les francs-maçons du monde entier.http://enfantsdecambaceres.com/index.php/qui-sommes-nous

  http://enfantsdecambaceres.com/index.php/qui-sommes-nous

 4. he flabbergasted mag ik misschien zelf bepalen wie ik wel en niet serieus neem en het is geen kunst om twee zulke jonge kinderen mat alle authoriteiten zo onder druk te zetten dat hun ze hun verklaringen intrekken.

  Zeker als allerlei instanties die bij het misbruik betrokken zijn de kinderen in beslag genomen hebben. of het waar is of niet dit dient tot op de bodem uitgezocht te worden want bovendien zijn er verschillende psychologen die gespecialiseerd zijn in dit soort getuigenissen er vast van overtuigd dat ze de waarheid spreken.

  Daar is hun lichaamstaal nl te natuurlijk voor. Kinderen en politici die liegen vertonen nl allerlei bep signalen. een getraind oog kan dat zien.

  en ik moet zeggen dat de afschuwelijke kringen onder de ogen boekdelen spreken.

  ook de opmerkingen van het jongetje dat als ze een ball gebruiken i.pv een plastic willy en dat het dan meer dan anders BLOED vind ik erg veel zeggend.

  en drie uurtjes onderzoek vind ik belachelijk weinig.

  ik ben hier al jaren mee bezig . Dapper hoor kleine totaal getraumatiseerde kinderen hun getuigenissen fileren vanachter de computer op KELINE INCONSISTENTIES/ foutjes in hun totaal getraumatiseerde geheugen.

  ZELF GEENB KINDEREN ZEKER

  als je van jongs af aan door zoveel mensen misbruikt wordt dan denk je dat dat heel normaal is en overal gebeurd. Genoeg getuigenissen van andere ex cult leden zoals de family etc die dat bevestigen.
  maar goed

  misschien vind je grote mensen getuigenissen meer waard. bij deze dan maar het interview met kay rigg military wife die een boekje open doet
  en verdiep je in het kader van pedofilie in de kringen van machthebbers en hun leveranciers eens in het begrip ‘de Farm

  • Iedereen kan anders reageren, maar ik vind ook dat het op de bodem toe uitgezocht dient te worden, maar het filmpje wat jij een paar maanden geleden hierop plaatste, vond ik de man die hun na het misbruik vroeg, nogal wat apart overkomen, en de manier waarop die kinderen over die “vreselijke” gebeurtenissen, mits ze hebben voorgedaan vertelden, vond ik heel opvallend en niet echt corresponderen met wat je zou verwachten aan de meest voor de hand liggende manier van reageren, je ziet niet dat ze bijvoorbeeld dissocieren, zelfs ik weet door trauma in het verleden (niet eens satanisch), dat ik echt geblockt raakte om te praten en zeer agressief kon reageren. En het is bekend dat kinderen die misbruikt worden, zeer agressief in eens worden, of heel stil en angstig, deze kinderen zijn druk en spontaan, het zou kunnen, maar vraag het mij serieus af.

   ARD N24 – Ritueel Kindermisbruik.. https://www.youtube.com/watch?v=69f39WTLQ_E..

 5. EN TROUWENS HET IS BIJ DIT SOORT KINDEREN HEEL GEBRUIKELIJK DAT ZE AFSTANDELIJK OVER DIT SOORT DINGEN PRATEN, DAT NOEM JE GEFRACTIONEERDE PERSOONLIJKHEID.
  NODIG OM DIT SOORT GRUWELIJKHEDEN TE OVERLEVEN

  • Kun je dat eerste filmpje plaatsen van een tijdje terug in verband met deze kinderen, dat was niet afstandelijk, ik reageerde daar nog op, ik vond het juist opvallend, dat zij daar zo “open” over praten alsof het niet was. En kinderen worden niet alleen afstandelijk wanneer ze erover zouden moeten praten, maar kruipen heel snel in hun schulp waardoor “ouders” bijvoorbeeld meteen een verschil gade slaan bij het kind, er is altijd iets te merken bij dat soort kinderen.

  • bij deze een ard documentaire met exact dezelfde verhalen en ook de getuigenissen van een vrouw die er even afstandelijk over praat en juist dat is voor haar psycholoog het teken dat ze de waarheid preekt omdat het over leven van dit soort situaties afhangt van het ontkoppelen van jezelf van emoties. —[ de lege letters mag je zelf invullen]

 6. !!!!!!waarschuwing extreem afschuwelijke inhoud!!!!!!!!

  http://hampsteadchristchurch.com/

  speciaal voor flabbergasted.

  ik neem aan dat je deze pagina ook in je drie uurtjes onderzoek bent tegen gekomen. let vooral op de schattige foto van het in stukkengehakte kindje, de afgesneden voetjes en het leeg gekloven botjes

  • Elvetwelve, dus je kunt de bekentenis niet vinden?
   Ik sta te popelen om de video te plaatsen.
   Maar ik wacht nog even, je bent zo lekker op dreef. 😀

   Maar je hebt wel gelijk,het is vreselijk
   wat ze allemaal doen in die kerk in Hampstead.
   Foto van in stukken gehakt kind is wel een keihard bewijs dat het helemaal mis is daar in de kerk van Hampstead.De fotos liegen er niet om.

   • De kinderen in Hampstead worden door Mc Donalds verwerkt in de hamburgers.
    Dus het zouden geen hamburgers mogen heten maar hampsteadburgers.

   • de zogenaamde intrekken van bekentenis heb ik allang gevonden maar is voor mij totaal niet geloofwaardig wat betaald dat nou zo’n baantje as webeditor waarbij de je eigen ziel en die van je medemensen verkoopt voor een gemakkelijk inkomen thuis vanachter je computer

   • Natuurlijk zou het zo kunnen zijn dat we hier met twee buitengewoon getalenteerde kinderen hebben te maken v.w.b. acteertalent. Ik ben dus benieuwd hoe de bekentenis van het meisje overkomt. Is er ook een bekentenis van de jongen?

    Het moment dat ik overtuigd raakte dat dit verhaal wel eens zou kunnen kloppen was dat het meisje vertelde dat ze bloed had gedronken. Haar gezicht toen ze zei ‘it tastes like metal’ sprak boekdelen.

   • @Flabbergasted2 zou je die bekentenis willen plaatsen? Want het is nogal gevoelig, het verdient natuurlijk wel een goed onderzoek.

   • Beetje last van cognitieve dissonantie?
    Dus jij blijft ondanks de bekentenissen van de kinderen dat het allemaal gelogen was,de namen noemen van de teachers?

    Dus de eerdere verhalen van de kinderen vind je wel geloofwaardig, maar de bekentenissen dat hun moeder en Abraham Christian alles verzonnen hebben vind je niet geloofwaardig.
    Dus je hebt bloed geroken, en nu zullen de beschuldigden hangen, zonder een spoor van bewijs.(uitgerekte anus bevoorbeeld)Dat is nogal wat.
    Je hebt alweer een link geplaatst met alle namen van de beschuldigden.

    Even voor de record, geloof je de verhalen van Toos Nijenhuijs en Cath O’Brien ook nog steeds, of heb je dat wel verder onderzocht?
    (ik vergeef het je elvetwelve, je bent slachtoffer van mindcontrol en daar kun je ook niets aan doen,even goede vrienden)
    Maar probeer je los te maken van die satanische psy-op.
    Soms moet je ook eens luisteren wat de-bunkers te vertellen hebben, en kijken en luisteren met welke bewijzen ze komen.
    Zeker in zaken die wel erg onwaarschijnlijk zijn.
    Ik ga straks een paar videos plaatsen.

   • @Flabbergasted

    Soms is het uiten van je mening op een tact- en respectvolle manier beter.

   • Nu eerst mn vanochtend gevangen snoekbaars even in de oven stoppen.(Snoekbaars met ananas en kersen)

   • zo die snoekbaars was weer lekker.
    Riteel geslacht, dus met de woorden
    To-ta-tu ik slacht uw wonderlijke schepsel nu.

    Ja,Martin en Elvetwelve sorry nog voor de toon van mn eerdere postings.
    Ik ben ietwat geirriteerd geraakt door de link van de hampsteadchristchurch-disinfo.

    Hier is dan de video,we worden conspiracy-tards genoemd,door de maker,maar laten we de hele video toch maar even bekijken wat ie te melden heeft. De bekentenis is aan het eind.
    Sla de video aub op voordat ie door reddit of youtube wordt verwijderd.Want dan hebben we weer een probleem.

   • The Dimensional Ecology of the Omniverse: New Book Reveals New Scientific Evidence of the ‘Multiverse’ Concept Written by Yale graduate Alfred Lambremont Webre,

    http://www.amazon.com/Dimensional-Ecology-Omniverse-Alfred-Lambremont/dp/097376631X/ref=tmm_pap_title_0

    wij wachten vol spanning het eerstvolgende gepubliceerde boek van Flabbergasted by amazon af.

   • http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre

    laat me raden flbbergasted…….. typische cv voor een disinfoagent? zoals een professional debunker als al snel doorheeft 😉

    enfin jij bevind je met je debunken van deze story inb ieder geval in het “goede’gezelschap van Alex Jones

   • Dat debunk kanaal is opgericht na de eerste bekentenissen van die kinderen. Luister gewoon naar de eerdere bekentenissen en let op de non verbale communicatie. Die kinderen liegen denk ik niet. Het is ook wel logisch dat er een tegenbeweging komt in het Hampstead van Tavistock en Freud.

   • Hampstead is het meest zieke en het meest rijke stukje Engeland op Buckingham Palace na.

   • Tuurlijk flabbie, absoluut niet iemand die je serieus kan nemen 🙂 must be my mindcontrol

   • Elvetwelve,Ik begrijp je teleurstelling over de Hampstead Campagne.
    Ik kan er ook niets aan doen dat het is zo als het is.Maar please,don’t blame me, blame Tavistock Institute For Global Manipulation.
    Peace.

   • http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

    In the interview, Webre claims that the evil Anglo-American “elite” (in association with Draco Reptilian aliens who have a penchant for ‘human sushi’) had plans to depopulate the Earth through a Mad Max-style economic collapse (in conjunction with “Fukushima radiation, GMOs, Vaccines, and GeoEngineering”), but this “catastrophic timeline” was altered by the timeline fairies on December 21, 2012. He asserts that humanity is now on a “positive timeline” that will feature a “BRICS Golden Age.” So according to him, the evil Anglosphere is trying to kill everybody, therefore “the whole world is migrating over to the BRICS system” (41:03).

    This narrative of his precisely follows the Decoy-NWO vs. Real-NWO problem / reaction / solution format I’ve identified in many previous entries (here is one). The following excerpts speak about the globalist strategy:

    “They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another)…

    Problem – The evil Western power elite are out to steal everything and kill everybody!!!

    Reaction – People are both angry and fearful, and are longing to end the old system and start something new.

    Solution – The angelic BRICS power elite swoop in on white unicorns to save the day and give us a new financial system and all the money people need.“

    Now let’s have a look at some specific quotes from the interview…

    From the 30:09 mark: “What occurred is that on December 21, 2012, a number of things happened. One is that the holographic timeline on which our collective travels shifted from a catastrophic timeline to a positive timeline, such that plans and projects that were conceived on the catastrophic timeline, in what we call duality consciousness of ‘I win, you lose,’ no longer have the traction now in the positive timeline of unity consciousness, which is ‘we are one.’ Somebody changed the video game. We’re no longer in ‘war, disease, crime and poverty’; we’re now in ‘paradise on earth‘…”

    If you consider the implication of this timeline idea, it is the same as the “Ascension” and “Alien Saviors” memes: “Don’t bother doing anything about the NWO, because we’re on a positive timeline that will sweep you where you want to go. Just relax, don’t feed the evil with your attention, and concentrate on ‘raising your vibration.’” The whole idea of “the ‘light’ has already won” only serves to de-motivate awakening people from taking action that could actually make a difference (such as forming their own political and monetary structures). As for the “paradise on earth” part of the passage, I talked about this in The Multilateral/Multipolar New World Order will seem like heaven… at first.

   • Het hoeft toch niet zo heel moeilijk te zijn om die afschuwelijke verhalen van die kinderen te verifieren op waarheid. Die kinderen geven gedetailleerde beschrijvingen, minstens 10 namen heb ik ze op horen sommen van mannen en vrouwen die zich aan hun vergrijpen. Heeft de biologische moeder van die kinderen geen broers of neven, om bijvoorbeeld eens ff te buurten bij enkele van die leraren en leraressen, dan maar ff de wet en regelgeving buiten werking stellen, nood breekt wetten. Ik denk dat dat wel gerechtvaardigd is gezien de ernst van de zaak. Ik denk dat men dan heel snel de bewijzen tegenkomt en allerlei andere aanwijzingen, of juist niet. Ik zou het wel hebben geweten wat ik zou doen. ( op basis van de zeer gedetailleerde informatie van die kinderen over de verdachten wat betreft de tatoeages die de verdachten op hun lichaam hebben zitten) Als ik dat jongetje hoor zeggen tegen zijn stiefvader van “ik word 100 keer per dag sexueel aangerand en dergelijke op de woensdagen” dan zou ik het wel weten wat ik zou doen op eigen houtje met wat vrienden als ik familie ben van dat jongetje. En stel dat ik dan de bewijzen&aanwijzingen niet zou vinden, dan weet ik ook bij wie ik vervolgens moet aankloppen.

   • http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

    In the interview, Webre claims that the evil Anglo-American “elite” (in association with Draco Reptilian aliens who have a penchant for ‘human sushi’) had plans to depopulate the Earth through a Mad Max-style economic collapse (in conjunction with “Fukushima radiation, GMOs, Vaccines, and GeoEngineering”), but this “catastrophic timeline” was altered by the timeline fairies on December 21, 2012. He asserts that humanity is now on a “positive timeline” that will feature a “BRICS Golden Age.” So according to him, the evil Anglosphere is trying to kill everybody, therefore “the whole world is migrating over to the BRICS system” (41:03).

    This narrative of his precisely follows the Decoy-NWO vs. Real-NWO problem / reaction / solution format I’ve identified in many previous entries (here is one). The following excerpts speak about the globalist strategy:

    “They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another)…

    Problem – The evil Western power elite are out to steal everything and kill everybody!!!

    Reaction – People are both angry and fearful, and are longing to end the old system and start something new.

    Solution – The angelic BRICS power elite swoop in on white unicorns to save the day and give us a new financial system and all the money people need.“

   • De kinderen zijn medisch onderzocht door een politie arts. Hier zijn rapporten van. Hieruit bleek 100% dat de kinderen misbruikt waren aan de hand van rectaal littekenweefsel. Dus misbruik staat VAST. Hoe kan zo’n dossier dan afgesloten worden??
    Die kinderen spraken imho gewoon grotendeels de waarheid zoals een kind de waarheid vertelt.

   • Don,’Mibruik staat VAST’ zeg je.
    Ik geloof dat niet.

    Waar is dat medische rapport?

    Je weet dat Sabine Mc Neil is gevlucht naar Duitsland want ze word gezocht door de politie.
    Dat medische rapport moet ze dus in handen krijgen ,zodat ze kan bewijzen dat de moeder van de kinderen en Abraham en Sabine geen criminelen zijn,en dat zou bewijzen dat de kinderen onder dwang hebben verklaard dat het allemaal een leugen was.Dus het medisch politie rapport is heel erg belangrijk.

   • Iemand moet dat medisch rapport in handen zien te krijgen en dat rapport toesturen naar een van de online onderzoekers of in een live Skype interview met bijvoorbeeld Alfred Webre laten zien.Of David Icke, dat is de grootste in Engeland.Ik vraag me af wie behalve de politie dat medisch rapport in handen heeft.
    Hopelijk heeft iemand het medische politie dossier in bezit gekregen.Dan is alles opgelost.
    Dus het aller belangrijkste is nu volgens mij het medisch politie rapport.

   • Als het vaststaat, dan zal zeker de biologische vader ermee van doen hebben. Maar ik zou verder, als ik familie-lid zou zijn geweest en zeker van moederskant, (vooraf goed voorbereid n gepland) in 1 NACHT al die gasten (waarvan mijn neefje en nichtje de namen van hebben genoemd en waarvan ze zeer gedetailleerde info over hebben gegeven) bezoeken met wat goede vrienden. De volgende ochtend hangen ze allemaal aan een staak in een weiland, met borden boven hun hoofden met als opschrif “TERECHT GEWROKEN” Als men zo om denkt te gaan met mensen (iedere onschuldige, ongeacht welke leeftijd) om ze zo te slachtofferen, verdienen dat soort “demonen” maar 1 straf. Ik zou sowieso nooit aankloppen bij de “onrechtvaardige” duistere-rechters, maar dit soort vergrijpen, dien je als familie en geestverwanten, zelf recht te zetten, NO MERCY!!

   • Ik ken iemand die het medisch politie rapport in handen heeft.

   • Een goed interview met Sabine Mc Neil.
    zie Youtube;
    ‘Sabine Mc Neil interview Part2 Whistleblower for hampstead child abuse scandal’
    Deze interviewer stelt goede vragen,integenstelling tot Alfred W.

    Er staan nog een paar goede interviews op Youtube zoals;

    ‘Sabine Mc Neil Hampstead Whistlerblower kids The story so far’

    ‘Pedophiles Hampstead Police,Social Services Brainwash kids,treaten mother’
    Check it out.

   • Sabine Mc Neil heeft het medisch politie dossier in handen.

    Waarom zegt Sabine in het interview -bijvoorbeeld bij 5:25 niet dat zij het medisch politie rapport in handen heeft?

    Ook in het Skype gesprek met Alfred Webre zegt ze niet dat ze de documenten in handen heeft.Ze zou het via dat Skype gesprek kunnen laten zien.Of opsturen naar David Icke en Alfred W.

    ‘Sabine Mc Neil interview Part 2 Whistleblower for Hampstead Child Abuse Scandel’
    Ze zegt er niets over.

   • Ik heb het ziekenhuis document gevonden.
    Het ziet er officieel uit.
    Als dit document geen vervalsing is dan zijn de rapen gaar.
    Opmerkelijk dat Sabine dit document niet heeft laten zien in het Skype gesprek met Alfred W.

   • @Flabber Ik denk dat die dokumenten niet getoond zijn omdat die Abraham Cristie, de nieuwe vriend van moeder Ellen Draper, er niet zo goed opstaat door de beschuldiging van mishandeling in Marokko. Misschien heeft hij de kinderen zelf wel misbruikt? Wat dan ook de kinderen zijn misbruikt zoals het er uit ziet en daarom had de politie het dossier NOOIT never niet mogen afsluiten. De rapen lijken idd gaar te zijn. De tijd zal het leren. Ik vertrouw persoonlijk die Abraham Cristie voor geen cent. De eerste verklaringen van de kinderen blijven voor mij het belangrijkste. Ze waren consistent en werden ook onafhankelijk van elkaar gedaan. Moeders schijnt ook nogal onder invloed van die Abraham Cristie te staan gezien haar plotselinge overgang op het veganisme en raw food dieet. Dit lijkt bij die Abraham Cristie weg te komen. Hoe dan ook de kinderen zijn volgens de rapporten seksueel anaal misbruikt.

  • Het is volkomen waanzin. Sex, moord, sadisme ten top, kanibalisme met kinderen…je kunt het zo gek en afschuwelijk bedenken of ze doen het. Het gebeurt gewoon!!! OVERAL om ons heen. Zeker wel goed verborgen en afgegrendeld letterlijk(plaats) en figuurlijk(justitie, omkoping e.d.|) Heb stukje van die FBI inval in dat duivelshok in de VS gezien. Die man die een dolk in zijn rug krijgt terwijl zijn gezicht al aan barrels is gesneden. gebonden heb je geen schijn van kans.
   Zo je dood in diepste angst, wat zeg ik, PANIEK je DOOD tegemoet gaan.
   Nou ik weet wel als ik met een paar vrienden zo’n satanist die zich zo aan mensen en kinderen vergrijpt tegenkom.
   Sorry, mensen maar daar blijdt niets van over. gesinterde barrels precies.

   Deze mensen moeten met ALLE mogelijk middelen opgespoord en voor de rest van hun leven uitgeschakeld voor ze nog meer waanzin kunnen aanrichten.

 7. Die documentaire laat weer eens zien hoe ook de overheden in het pedofiele wereldje verweven zitten, ongelooflijk hoe ze er steeds mee wegkomen. Die kelders waarvan het bestaan systematisch wordt ontkent en waarvan de ingangen later zijn dichtgemaakt, en dan nog de link mer Marc D.

  Ik vind deze docu in elk geval zeer geloofwaardig, alleen wel wonderlijk dat deze in de omloop is gebracht. De controle over de media toch niet helemaal 100%?

 8. Van een lezer – die zijn email adres niet goed invoerde waardoor ik niet kan antwoorden – ontving ik de volgende vraag via het contactformulier:

  Beste Martin

  Ik volg jou site al een tijdje en lees graag jou artikelen maar heb een vraag
  ben fan van de band Faith No More
  en kijk op de site fnm.com
  wat zie je dan in de foto ?
  en de tekst eronder
  zij dus ook ?
  hopende op een reactie

  gr Louis

  Mijn antwoord Louis (vul je email adres goed in):

  Helaas is het vervelend om te concluderen dat iedereen die doorbreekt in de muziekindustrie inderdaad zijn of haar ziel verkocht heeft…
  Vaak zit het al verborgen in de teksten. Meestal maken ze ook hun eigen symboliek in de vorm van een logo dat refereert naar Saturnus of Egyptische goden. Sol invictus betekent ‘onoverwinnelijke zon’; wat 100% zeker een verwijzing is naar Saturnus; de black hole sun.

  • Ik ben ook een groot muziekliefhebber, in mijn collectie komen dan ook vele titels voor waarvan de artiest zich min of meer zijn ziel aan de duivel heeft verkocht. Dat hoort bij het grote geld, het is in mijn beleving dan ook belangrijk om daarvan bewust te zijn. Het weerhoudt me er echter niet van om naar de muziek te luisteren, vaak maak ik er dan ook mijn eigen sfeer en verhaal van. Ik denk dat we ermee moeten leren leven en proberen te begrijpen, dit verhaal maakt het in elk geval weer eenvoudiger om de occulte boodschappen te doorzien.

 9. De geaccepteerdheid van pedofilie in onze maatschappij is groot. Zo sprak priester Antoinne Bodar in 2011 het volgende uit in de Volkskrant:

  [citaat Volkskrant]

  Volgens Bodar paste pedofilie dertig jaar geleden nog perfect in de tijdgeest. Senator Brongersma kon er toen smakelijk over verhalen. Gerard Reve was nog aan het donderjagen met kleine jonge jongetjes (lees nog een keer), terwijl Teigertje op de wacht stond, zoals wij uit de biografie van Nop Maas leren. En Bodar verstond de tijdgeest, bande zijn homoseksualiteit uit en werd priester.

  Antoine Bodar is de vleesgeworden platonische schizofrenie. Een paar maanden geleden zei dat hij voor het kindermisbruik graag boete wilde doen door in de gevangenis te gaan zitten. Maar dat deed hij natuurlijk niet, dat was meer bij wijze van spreken. Je moet dat zien als een conceptionele daad, zoals je ook conceptionele kunst hebt.

  http://www.volkskrant.nl/dossier-archief/mediapriester-bodarworstelt-met-tijdgeest~a1852046/

  Lees ook: http://www.martinvrijland.nl/2013/01/25/homofobie/

 10. http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

  In the interview, Webre claims that the evil Anglo-American “elite” (in association with Draco Reptilian aliens who have a penchant for ‘human sushi’) had plans to depopulate the Earth through a Mad Max-style economic collapse (in conjunction with “Fukushima radiation, GMOs, Vaccines, and GeoEngineering”), but this “catastrophic timeline” was altered by the timeline fairies on December 21, 2012. He asserts that humanity is now on a “positive timeline” that will feature a “BRICS Golden Age.” So according to him, the evil Anglosphere is trying to kill everybody, therefore “the whole world is migrating over to the BRICS system” (41:03).

  This narrative of his precisely follows the Decoy-NWO vs. Real-NWO problem / reaction / solution format I’ve identified in many previous entries (here is one). The following excerpts speak about the globalist strategy:

  “They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another)…

  Problem – The evil Western power elite are out to steal everything and kill everybody!!!

  Reaction – People are both angry and fearful, and are longing to end the old system and start something new.

  Solution – The angelic BRICS power elite swoop in on white unicorns to save the day and give us a new financial system and all the money people need.“

  Now let’s have a look at some specific quotes from the interview…

  From the 30:09 mark: “What occurred is that on December 21, 2012, a number of things happened. One is that the holographic timeline on which our collective travels shifted from a catastrophic timeline to a positive timeline, such that plans and projects that were conceived on the catastrophic timeline, in what we call duality consciousness of ‘I win, you lose,’ no longer have the traction now in the positive timeline of unity consciousness, which is ‘we are one.’ Somebody changed the video game. We’re no longer in ‘war, disease, crime and poverty’; we’re now in ‘paradise on earth‘…”

  If you consider the implication of this timeline idea, it is the same as the “Ascension” and “Alien Saviors” memes: “Don’t bother doing anything about the NWO, because we’re on a positive timeline that will sweep you where you want to go. Just relax, don’t feed the evil with your attention, and concentrate on ‘raising your vibration.’” The whole idea of “the ‘light’ has already won” only serves to de-motivate awakening people from taking action that could actually make a difference (such as forming their own political and monetary structures). As for the “paradise on earth” part of the passage, I talked about this in The Multilateral/Multipolar New World Order will seem like heaven… at first.

 11. Ik las in dat boek van Robin de Ruiter dat een mens in dodelijke paniek een hormoon aanmaakt welke Endorfine heet. Satanisten die dat bloed van zo`n slachtoffer drinken raken verslaafd aan die stof.

  De bijbel wind er ook wat het slachten van kinderen betreft geen doekjes om: . . .„Wat ulieden betreft, komt naderbij, hierheen, GIJ zonen van een waarzegster, het zaad van een overspelige persoon en van een vrouw die prostitutie bedrijft: Over wie hebt GIJ zoveel plezier? Tegen wie blijft GIJ de mond wijd opensperren, blijft GIJ de tong uitsteken?

  Zijt GIJ niet de kinderen der overtreding, het zaad der valsheid, degenen die de hartstocht prikkelen onder grote bomen, onder elke lommerrijke boom, die de kinderen slachten in de stroomdalen onder de kloven der steile rotsen? Jesaja 57:3-5

  • Ja, elke vorm van slachtofferen is uit den boze, ook dieren dien je niet te slachten, en ik geloof niet in mensen-lammeren, en wil er niets van weten ook!! Door in je eigen oorspronkelijke lichtkracht te staan, beroof je het lichaam en de etherische en astrale lichamen van de Archonten/Wachters van kracht en weef je je eigen lichtlichaam en dat is de ware kruisiging en het ontsnapppen aan het oordeel va de ZWARTE-court van SATURN de wetgevers.

   Want hun kinderen verslinden ze, ze eten hun eigen kinderen op, ze zullen meer respect hebben voor de kinderen van het licht terwijl zij (THE BLACK JUDGES) ze beschouwen als vijanden, en zullen erkennen dat ze van de kinderen van het licht hebben verloren.

   • En op die wijze richt je een vernieling op deze aarde aan in verband met het systeem van de Orde van Babylon, door weigeren hun te gehoorzamen als “POP/STROMAN/SLAAF” en ze te negeren, dan genereren ze geen aandacht en aandacht is energie.

   • Ik heb toen ik in Australie woonde(stratfort,bij Cairns)van mn aboriginal buurman geleerd hoe ik met de natuur dien om te gaan, en dat je bent wat je eet en zo.
    Van hem heb ik geleerd respectvol met de natuur om te gaan.

    Je bent wat je eet.

    Snoekbaars is slim en achterdochtig dus dat kan wel kloppen. 😀
    Ze happen niet overall in.

    Ik ken de lezingen van Mark Passio(WOEIH en zo) en ik heb veel van hem geleerd.Hij zegt dat je beter geen Non-Humans moet eten, maar neem de aboriginals toch serieuzer want die weten meer van de natuur en de aarde dan welke westerling dan ook in mijn ogen.
    Ik kan het boek ‘Australie op blote voeten’ aanbevelen voor iedereen die wat van natuurmensen wil leren.

   • en ja, ik weet dat ze nooit door de woestijn heeft gelopen met de aboriginals, ze heeft alles van aboriginals gehoord in een veilige omgeving.Dus het wordt als fictie beschouwd.
    Sommige dingen die ze beschrijft lijken over de top te gaan, zoals hoe gemakkelijk die gasten gebroken botten behandelen en dagen later al weer helemaal het mannetje zijn.Blijft erg interessant boek,en komt overeen met wat ik heb geleerd van mn aboriginal buren. Lezen dat boek zou ik zeggen.Erg leerzaam.

   • @Alle MV vrienden.Ik weet dat de meesten alhier geen t.v meer kijken want het is meestal niet veel soeps,en dat is mild uitgedrukt.
    Ik heb een mooie franse film voor u om eventueel te bekijken vanavond.Ik-als natuurfreak zonder natuur-raak er in elk geval iedere keer weer door geraakt, ja zelfs onroerd.Het gaat over een frans meisje dat geboren is in Namibie en daar opgroeid en vaak op stap gaat met een plaatselijke stam.Kijk,leer en geniet,en raak misschien ook ontroerd.
    zie youtube:Le Monde Selon Tippi.
    (de wereld volgens Tippi)
    .

 12. @ flabbergasted “Beetje last van cognitieve dissonantie?
  Dus jij blijft ondanks de bekentenissen van de kinderen dat het allemaal gelogen was,de namen noemen van de teachers?
  Dus de eerdere verhalen van de kinderen vind je wel geloofwaardig, maar de bekentenissen dat hun moeder en Abraham Christian alles verzonnen hebben vind je niet geloofwaardig.
  Dus je hebt bloed geroken, en nu zullen de beschuldigden hangen, zonder een spoor van bewijs.(uitgerekte anus bevoorbeeld)Dat is nogal wat.
  Je hebt alweer een link geplaatst met alle namen van de beschuldigden.”

  ??????Hoezo “blame the tavisstock instituut peace excuses” jij komt hier met het verhaaltje dat deze kinderen liegen en dat je wel even een videootje zal plaatsen en dat deze video het bewijs daarvoor is en dat je gniffelend niet kan wachten om hem te plaatsen.[ ach je kunt hem dus niet vinden]

  En wat manouvreer je handig om de zogenaamde belachelijke achtergrond van Alfred Webre heen. Die wel zo idioot is dat de “grote flabbergasted “hier geen linken meer gaat plaatsen zolang er hier nog mensen zijn die hem geloven”

  [ eerste reactie van jou bovenaan direct onder de video]

  maar goed dit soort “handig om vorige foutjes heen manouvreren’en verder niet meer op ingaan [distract distract distract,sneaky sneaky sneaky ] met nieuw verhaaltje hoort er allemaal bij he, bij zo’n opleiding verdeel en heers

  [ busted niet direct volle poule debunken, eerst met geloofwaardig commentaar komen zodat je “erbij hoort” en dan langzaam twijfel gaan zaaien]

  • Welk spel wordt hier gespeeld?
   Waarom staat de bekentenis van het meisje bijvoorbeeld niet in de video van youtuber code twotwotwotwo,maar wel de rest van het politie verhoor.
   Dit is een gevaarlijk spel wat hier gespeeld wordt.
   1-0 voor jou Elve Twelve.
   Mij gaat het er niet om om gelijk te krijgen, mij gaat het om de feiten.En dus geloof ik niet alles klakkeloos.

   Zeker als de kinderen zeggen dat de kinderen in Hampstead in de hamburgers van Mac Donalds worden verwerkt en er schoentjes van gevilde babies worden gemaakt en dat soort zaken.
   Ik blijf onderzoeken, niet vanwege dualistische motieven maar om dit bizarre verhaal te doorgronden.

   • Er worden wel echt schoenen gemaakt van mensenhuid
    google: HumanLeather.co.uk
    9000 euro voor een stel schoenen!

    En wat betreft mensenvlees in Mac Donalds,

    En er waren eerder geluiden dat Mac Donalds mensenvlees in de hamburgers stopt!
    Dat was in de VS.
    Youtube bijvoorbeeld:’Human Tissue in Mac Donalds’ Ik kwam die video maanden geleden tegen maar het leek me een broodje aap.
    Nu ga je toch twijfelen.
    Ik eet gelukkig al 10 jaar geen mac Donalds troep meer, maar moet je voorstellen dat mensen elkaar zitten op te eten bij Mac Donalds!Dat is pas echt ziek.

   • Ik heb idd een beetje last van cognitieve dissonantie,mensenvlees in Mac Donalds, dat moet ik spychisch even verwerken.
    en die mensenlederen schoenen en jassen dat is ook te shocking voor woorden.
    Die satanische elite is werkelijk krankzinnig.

    http://humanleather.co.uk

  • Elvetwelve,Bekijk even rustig:’Alfred Weber and leuren Moret-Dont mention Dr.Judy Wood’.
   Daar krijgt Alfred les van Dr judy wood,en lijkt hij het te begrijpen allemaal.Hij vind het geweldig wat zij allemaal ontdekt heeft,Maar dan opeens een week later?

   en als je dan direct daarna bijvoorbeeld bekijkt
   ‘Alfred Weber We live in a multiverse ETs,ITs,UFOs,dimensions’
   Dan krijg je een heel raar beeld want dan is Alfred opeens de specialist op het gebied van geheime technologieen,en is alles mogelijk.
   Dat zijn van die dingen die dus niet kloppen.

  • Elvetwelve, Ik ben blij voor je dat het verhaal van de kinderen klopt.Zie het London Hospital document.
   Graag gedaan.

   • Toch twijfel ik nog over de echtheid van het Hospital Document ,maar dat is logisch met mijn aandoening.
    Wie is diegene die het in bezit heeft gekregen en van wie heeft ie het gekregen?
    Als Aangirfan inderdaad een MI5 of CIA agent is zoals wordt beweerd sinds 25-05-2014 dan is het zeker vervalst. Een normale blogger kan zulke dingen niet flikken,want dan hang je vanwege Fraude.
    Enkel MI5 agenten e.d kunnen dit straffeloos doen.
    Denk bijvoorbeeld aan het vervalste ‘dode Pool’politie-document van Baracuda/Swapichou in da zaak Anass.

    google: ‘Who is Aangirfan or is it aangirfan’

    Er is zelfs een special blogSpot aangemaakt om deze vermoedelijke MI5 agent in de gaten te houden.

    http://aangirfanliar.blogspot.nl/

    Dus ik ga er toch vanuit dat het ziekenhuis document een vervalsing is.
    Teveel ruis namelijk rond Aangirfan.

   • Youtubers Aangirfan en Code twotwotwotwo zijn de enigen die het ziekenhuis document plaatsen als ik het goed heb.
    Aangirfan is niet te vertrouwen schijnt het,
    maar hoe zit het dan met Code twotwotwotwo vraag je je dan af.Lijkt me hetzelfde laken een pak.Dus ook MI5(hij was het trouwens die het als eerste plaatste dacht ik en niet aangirfan)
    Ik zit me al twee dagen af te vragen van wie
    Code twotwotwotwo het politie-interview krijgt toegespeeld en waarom hij slechts een deel van het interview plaatst zonder de bekentenis dat het allemaal gelogen was.
    Te bizar voor woorden toch?

    De zogenaamde Hoaxstaed anti-complotter zit waarschijnlijk ook in het complot.
    Hebben we gezien wat ie heeft gezegd wat betreft de maatregelen die Youtube gaat nemen?
    Foute boel.Het is een spin van jewelste.
    Bekijk anders nog eens die video van Hoaxstead,en laat het goed op je inwerken,wat ie allemaal meld.Zet anders het geluid even uit want dat leidt erg af.
    Ik zoek nog steeds het email adres van Alfred Weber.
    Youtuber’Breaking Truth’ (hardstikke integer lijkt mij)zou ook graag het document willen zien denk ik.Ik ben benieuwd wat hij er van denkt.
    Hij is ook nogal kritisch namelijk, en probeert ook de waarheid over de Hampstead horror te achterhalen.Hij is ook flabbergasted zoals we zagen in zn interview met Sabine en stelde geode vragen.

   • @Flabber
    Email Alfred Weber

    Alfred Lambremont Webre Contact/News Tips:

    [email protected]

   • ik niet

 13. Ik ga heb het ziekenhuis document van aangirfan zojuist verzonden naar David Icke,want die had het blijkbaar nog niet gevonden.

  • Ik ga het ook naar de blogger sturen die het document wilde hebben van Sabine,moet even zoeken.
   En ook het email adres van Alfred Weber zoek ik nog.
   Ik kan wel wat hulp gebruiken.
   Hopelijk kunnen medestrijders voor de waarheid mij helpen het ziekenhuis document te verspreiden.
   Dan zien we wel of ze er iets mee doen.
   Alvast bedankt Elvetwelve en anderen.

   • Het emailadres van de onderzoekster staat op het dokument van het ziekenhuis. Ik heb al een mail gestuurd met de vraag of dit dokument echt is. Als meer mensen dat doen dan krijgen we misschien ook langs die kant bevestiging.

   • [email protected]

    Child Safeguarding Supervisor

  • Elvetwelve,Ik voel me echt niet aangesproken hoor!
   Kritisch denker mag je me wel noemen.
   wat mij betreft staat het nu even 1-1 want aangirfan is in het spel.

   En als ik het helemaal mis blijk te hebben dan staat het wat mij betreft 2-1 voor jou. 😉

  • Elvetwelve,Ik voel me echt niet aangesproken hoor!
   Kritisch denker mag je me wel noemen.
   wat mij betreft staat het nu even 1-1 want aangirfan is in het spel.

   En als ik het helemaal mis blijk te hebben dan staat het wat mij betreft 2-0 voor jou. 😉

   • 2-0 dus,want ik ben dan namelijk puntje kwijt.
    Toch lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat dat gaat gebeuren want Sabine’s verhaal komt niet geloofwaardig over.(zie alle interviews)Het klopt gewoon niet.

 14. A COMMENT FROM THE DELETED FACEBOOK PAGE, TESTIFYING TO COERCION, THREATS AND RACKETEERING BY THE PERPETRATORS:

  J*** W*g**n 10 hours ago

  everything is completely true i am from the local Hampstead area and my children used to attend christ church primary, they would often come home telling me about weird encounters such as specific kids getting taken out of class by the head mistress k**y f*****ke for no apparent, and how the staff touch the kids and manipulate them, I was first approached to join the cult in an after school meeting and when declined I was subtly told that if I told anyone about it then there would be severe consequences on my behalf. Vicar: Revd P**l C****d,10 C****n Place, London, NW3 1EJ. Tel: 020 **** ****. Email p********[email protected], he seems like a lovely guy when you meet him, would never of guessed he holds several secret rooms in the chruch to carry out untold practices.

  47 H********t avenue nw3 is the current address of these kids father, i know him personally, he is a very successful and very wealthy man, hence why he has allot of higher member of authorities working with him to brush under the carpet.

  Details of school: Christchurch Hill, London NW3 1JH 020 7435 1361, theyre are several teachers with heavy involvement, but the headteacher is the main instigator of these horrendous acts in school [link to cdn.c.photoshelter.com]

  my child has also told me the school are often setting up any sort of pointless after school class and extra curriculum activity as an excuse to get their hands and do awfull things to these poor children, its only a selected amount of kids undergoing it, because the parents have to be in on it to,m and the parents who decline get threatened if they tell.

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2787479/reply48951692

  • tuurlijk flabbie allerlei vage figuren kunnen gewoon in het europarlement hun verhaal doen

   Gepubliceerd op 25 okt. 2014
   Sabine K McNeill, the indefatigable campaigner, and group of a couple of dozen affected family members visit the European Parliament to expose the malfeasance and criminality of the British Government. Child Stealing By The State or Forced Adoptions are crime’s against Humanity. Genocide is being carried out today in Britain.

  • Elvetwelve, ik had deze nog niet gezien,ik ben nu overtuigd.Sorry ik had het mis.

   • http:/sabinemcneill.co.uk/profile/

    Ik heb lang gedacht dat sabine niet zuiver op de graat is,maar haar profile heeft me overtuigd. Ik heb alle links gelezen en bestudeerd. Bedankt voor het plaatsen Elvetwelve.

   • http://sabinemcneill.co.uk/profile/
    Iedereen die nog twijfelt of Sabine integer is kan ik aanbevelen haar profile zorgvuldig te bestuderen,dus alle links lezen.

  • uitgebreid onderzoek aangaande de banden en ontmoetingen tussen de beschuldigde staff en hun facebook pages

   • merkwaardig intieme omgang tussen ouders en leraren buiten shooltijd. Ik weet niet hoeveel van jullie buiten schooltijd gezellige uitstapjes en kroegjes pikken met de leraren van jullie kinderen. jarenlang op regelmatige basis????????

   • Als het waar is dat die kinderen zo zijn aangetast op elk niveau van hun zijn, wat in hemelsnaam, weerhoudt het ENGELSE&KELTISCHE volk ervan om die psychopaten hun verdiende straf tegemoet te laten komen, ze de DOOD in te jagen!! Nooit vadertje verkrachtende mafelide Staat erkennen, slavendrijvers vragen om JUSTICIA/gerechtigheid!!

 15. Ik ben er nu ook zeker van dat alles klopt.
  Maar het leek me allemaal te bizar om waar te zijn.
  Maar wat kunnen we nu doen?Kamerleden mailen,maar wie van dat zooitje daar kunnen we nog serieus nemen.
  We zouden een flinke protestmars moeten organiseren,met 50.000 of zo naar het binnenhof.Wie kan zo iets organiseren?

  • Echt waar, ZELF DOEN!! Wat moeten we doen met dat soort gasten, wat zegt uw ballen? Kamerleden aanschrijven? protesteren? Overheidje erkennen? Man man man, niet te geloven, zwaar kansloos echt, geef die gasten geen enkele seconde nog uw aandacht, ze zijn het niet waard, wie zijn zij van u? Zij zijn mijn papa niet, NEVER!!

  • twitter het filmpje gewoon flink rond naar kamerleden. Kunnnen ze in ieder geval nooit zeggen. ‘Ich hab es nicht gewusst ‘

   bijkomend effect is dat betrokken personen nerveus worden.

   • Elke vorm van onrechtvaardigheid dien je als “mens” zelf recht te zetten, of als gemeenschap van waardige en eervolle mensen. Dan zorg je dat de balans en evenwicht in stand gehouden wordt. De rechtbanken die aan de Roverheid zijn gelieerd zijn sowieso corrupt en spreken nooit recht. Wanneer dat zij de Natuurlijk-Persoon/Burger of vrijspreken of veroordelen, dan gaat dat nooit over mensen, maar over dode-papieren-entiteiten, daarmee geven ze aan dat je je dient te vereenzelvigen met hun entiteit, en daarmee willen ze dat je fraudeert, dus of ze je nou vrijspreken of veroordelen, je maakt jezelf altijd schuldig aan frauderen, of dat je je daar van bewust bent of niet, dus ik geeft ze geen voet. Daarom klop ik ook nooit meer aan bij een “onrechtvaardige zwarte-toga-rechter” om recht te doen. Ik erken dan ook de Roverheid niet als mijn meerdere, ik ben niets van hun, ik heb met hun niets van doen. Ik ben never nooit niet, een bi-lateral-contract met ze aangegaan, dat ik akkoord ben gegaan om een burger te zijn en me te vereenzelvigen met hun Persoon om zodoende instem om belastingplichtige te worden en zij financiele aanslagen op mij kunnen plegen. Ik heb niets met hun te maken en erken hun niet als Autoriteit en de hoogstgemachtigde over mij. Vandaar dat ik ook niet langer mezelf vrijwillig tot slaaf maak van hun systeem (slavery by consent) Wakker worden heeft zin, als je over gaat tot actie, als je dat weet op te brengen met gelijkgestemden&gezinden om dat ook op poten te zetten. Als we verandering willen, dan zijn wij aan zet, en moeten we de verandering niet door hun laten uitvoeren, maar zelf de samenleving op basis van samenspraak van de grond krijgen, en werkelijk het fundament leggen van democratie op een waardige manier. Het is niet moeilijk, alles is aanwezig, de mogelijkheden en zelfs het geld is er, het is alleen maar een switch maken in het denken en opnieuw in de wij-vorm ons gaan organiseren, zonder dat het individu-zijn daardoor wordt ondersneeuwt.

 16. @Flabber Goed dat je het nu ziet. Er is een gezegde van: De werkelijkheid is fantastischer dan de stoutste fantasie.
  Nou maar wat kinder misbruik en Satanische culti aangaat, laat ik het ZO zeggen:
  “De werkelijk is gruwelijker dan je je ooit kan indenken.”

  De grap is, de gruwelijke grap is dat we dit met ALLE kracht en krachten moeten bestrijden niet alleen omdat het zo gruwelijk psychopatische waanzin is ,maar mede omdat het TOTAAL met de politiek en royals, kortom met de zgn machthebbers is verweven!!
  Een gewone politicus vertegenwoordigd al totaal niet het volk en zeker mij niet, maar een gechanteerde en corrupte politicus helemaal niet. Dat zo iemand zijn kiezers kan vertegenwoordigen is absurd.
  Zulke politici verdienen, als die straf nog zou bestaan, maar desnoods voeren WIJ die GEWOON in, gewoon de doodstraf. Klaar. Kosten minimaal, effect maximaal!

  • Ja precies, je moet het ook zo organiseren dat de aan de Overheid gelieerde krachten onze wijken niet eens durven betreden. Ook geen social-workers, geen politie en geen militairen. En niet in die onzin mee gaan denken van “de samenleving dat ben JIJ” nee dat zijn WIJ, vanuit eigenwaarde en zelfrespect. Onze kinderen worden dat ongedaan, dat moeten we niet meer pikken, wij als samenleving zouden dat niet langer moeten tolereren, tot hier en niet verder, de grens is bereikt. En ze moeten het niet eens in hun hoofd halen om legaal kinderen te roven, je moet ze afschrikken, we hebben met hun niks te maken, we behoren ze niet toe, ze zijn niks van ons, in werkelijkheiod zijn ze ons tot nadeel, tot vijanden, die ons uit elkaar hebben gedreven, van elkaar hebben vervreemd, en daarom slaan ze hun slag nu, zien ze kans van slagen.

  • Schnijder,ik kwam gelukkig net op tijd tot inzicht,ik las op de site van DonQuijotte de reactie van meneer de Haas-die bij zn geboorte waarschijnlijk behoorlijk klem heeft gezeten-dat ik ook gelynched moet worden.
   Iets met vissers of zo. Levensgevaarlijk dat kritisch denken.Ik moet dat toch eens afleren. 😉

   • Ja Flabber dat gebeurt. Ik laat (bijna) alles door en staan. Iedereen maakt fouten of reageert wel eens te snel of bruut. Trek het je niet aan zou ik zeggen. De zon schijnt en het is lekker buiten!!! Waar ik al niet allemaal voor uitgemaakt ben. Ook dat laat ik door.

   • Don,Ja,oke. Heel aardig van je dat de Haas ook zn mening mag ventileren op jouw site.
    Hij is ook een mens. Ik begrijp het helemaal.
    Geen probleem.Het is allemaal ook akelig ingewikkeld gemaakt.Ik vergeef het je Haas en Don.

   • Don, ik weet dat jij bijzonder scherp bent,en kritisch.
    Dus ik denk dat jij inmiddels ook weet hoe de psy-op ongeveer in elkaar steekt.Je hebt http://sabinemcneill.co.uk/profile/ ook helemaal bestudeerd lijkt me.Opmerkelijke CV en hobbies,vind je niet?
    En de haas heeft ook beloofd het te gaan onderzoeken.Dus jullie gaan ALLE interviews met sabine beluisteren,(o.a die ik eerder plaatste)en haar profile bestuderen,lijkt me.
    Meer verwacht ik niet.

   • Ik ben dus klaar met deze zaak.
    Nu ben ik aan het bestuderen of t0mcahill BS verkoopt.Maw, of Bill Maloney in hetzelfde kamp zit.Ik heb namelijk aanwijzingen dat het Hollie Greig drama ook het een en ander niet klopt.Ik denk dat de psy-ops meerdere doelen be-ogen.Zoals het aan banden leggen van de social media,zoals we langs zien komen in de video van de complot-hater(MI5 agent?),de maker van de Hoaxstead video.Hoe komt hij aan die bekentenis van het meisje.En wat is de rol van youtuber code twotwotwotwo.Ik denk dat dit gevaarlijke mannetjes zijn.

    En wat betreft de opmerking van de haas dat ik zou verzinnen dat sabine gevlucht is naar Duitsland heb ik niet verzonnen, dat heeft ze zelf gezegd in een van de interviews,welke interview het was weet ik zo uit mn hoofd niet,maar als het goed is heb ik die interviews al genoemd.

 17. Award winning Bill Maloney heeft een goede documentaire gemaakt over satanisme in Engeland en vooral Jersey,hij heft veel mensen wakker gemaakt.
  Sun Sea and Satan.
  (en laat je niet afleiden door disinfo-agent youtuber t0mcahill die Maloney als een cointelpro probeert weg te zetten)

 18. Pijn is fijn volgens Jeroen Yogaweij en anderen.

  Pleasure v.Pain: Wich Brings More Pleasure?
  http://everyoneneedsanalgonquin.com/2013/09/17/pleasure-v-pain-wich-brings-more-pleasure/

  My Hot Yoga Story;
  https://bikramyogastory.wordpress.com/

  Pain and pleasure.
  https://angela2bpoetic.wordpress.com/2013/09/13/pain-and-pleasure/

  • @Flabbergasted2
   Mooi, ik denk dat wij die Jeroen Hoogindewei en Laaginmedegevoel eens een heleboel plezier</b. moeten bezorgen.

 19. en zo werd-tot mijn verbazing-een soort ‘off topic’ toch nog totaal on topic.
  Nu ik ben dus echt totally flabbergasted too.
  Zijn er nog vragen?

 20. en voor de duidelijkheid:
  Ik debunk geenszins het satanisme en dergelijke in zn algemeen.
  Ik onderzoek slecht eventuele psy-ops.(psychologische operaties opgezet door organisaties zoals het Tavistock Institute For Mindcontrol.
  Ik probeer complotdenkers te waarschuwen voor dergelijke operaties.
  Sluit je niet klakkeloos aan bij ‘de meeste stemmen’
  Ook youtube wordt gecensureerd,-dus het lijkt soms alsof iedereen het er mee eens is-omdat ze (ze=Tavistock Institie For Mindcontrol en dergelijke)weten dat ook de meeste complotters nog steeds kuddegedrag vertonen. Dat is onze aard.Zij kennen onze aard.
  Daarom probeer ik te onderbouwen wat er niet helemaal klopt en wat niet bewezen is.
  Van WIE komt de boodschap bijvoorbeeld,is een belangrijk gegeven.
  Dus, de ‘Supergetuige’ van bijvoorbeeld Rashuan,komt uit de koker van Micha Kat.Het gevaar van namen van onschuldigen noemen-is zo opgezet-is het nog verder aan banden leggen van de social media, omdat er namen genoemd worden van mensen die misschien totaal onschuldig zijn.
  Waarschijnlijk worden er cover-ups verzonnen om de daadwerkelijke schandalen uit het zicht te houden.
  Tip; probeer eens rustig in een klein stukje natuur tot rust te komen ,ver weg van wifi stralen.Je kunt dan helderder denken.

  • gepost door Ed de Boer, Alkmaar, The Netherlands; March 6, 2015

 21. Waarschijnlijk weet iedereen dat de jesuiet Kevin Annett met zn ITTCS een gatekeeper is.
  Ik ontdekte net iets opmerkelijks.
  In de youtube video ‘Kevin Annet the fake court Jester’ zien we hem zitten op de stoel van Alfred Webre bij 1:46.
  Kijk maar naar het schilderij.
  Dus ze zijn wel heel erg close.
  Lijkt me volledig zelfde kamp dus.

 22. https://kevinannetmustbestopped.wordpress.com/

  en youtube: Alfred Lambremont Webre:Why i exposed Kevin Annet&ITCCS
  wearelightbeings.wordpress.com

  Dan hebben sommigen onder de waarheidsvinders dus toch nog een paar vragen;

  https://wearelightbeings.wordpress.com/2015/03/02/unity-consciousness-the-alfred-webre-way/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close