Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Finding Voices radio interview met Martin Vrijland

Finding Voices radio interview met Martin Vrijland

Hieronder vindt u het interview door Finding Voices gisteravond 29 oktober 2013. Het gesprek duurt ongeveer 1 uur en 50 minuten. Ik werd geïnterviewd door Ronald Schleepen van de website Bovendien.com en Jeroen Ghuijs van FindingVoicesRadio.nl Ik hoop dat u er iets aan heeft.

468 ad

24 Comments

 1. refererend aan rond 0:53:00
  die geestverruimende middelen kunnen we m.i beter noemen
  ” bewustzijnsveranderende middelen”
  zie* Mark Passio WOEIH part4*

  en ik denk dat de meesten een trip wél nodig hebben, 1x is genoeg.
  Daarna is mediteren ook gemakkelijker en ook sta je meer open voor alles.

  http://archief.i-pers.nl/vw/article.do?id=DP-20111011-01012003

  Martin, Ik heb de indruk dat ook een O.Dtje THC met ambulance erbij al aardig de geest kan openen. lol
  O.D = overdosis

 2. Hoi Martin jullie hebben het over de pijnappelklier en bewustzijns energie wat buiten jezelf [[ je aardselichaam ]] zou staan en wat tegen je zou zeggen wanneer er iemand naar je staart [ je derde oog ]]
  http://www.stamcel.org/html/chakra7.htm

 3. @ AdV
  Van wiet kan je wel flink stoned worden of out gaan maar een overdosis die tot overlijden kan niet.

  • idd, maar soms begrijp je de betekenis van woorden niet meer schijnt het.
   maar dat kan ook door fluoride en aspartaam komen. .

 4. Martin, supergave uitzending, Leuke en integere figuren en interessant ook om dat proces van verbinding te zien,en hoe inzichten elkaar kruisen.
  Hopelijk zullen er nog vele uitzendingen volgen.

 5. Leuke uitzending.
  Tijdens het luisteren naar de uitzending zocht ik even op Lucifer (want Nexus had het daarover) en vond deze website;
  http://theosophynexus.com/video

 6. Hola aloha Martin,

  Mi alma heeft genoten van je interview.
  Dat heb ik je ook al eerder medegedeeld,
  dus ik zal hier niet nog meer veren in je k steken,
  want dat is ook weer niet goed om je EGO te killen, 😉 Geintjeh

  Wat mij verwondert van je collega Nexus,
  is dat hij beweert dat Lucifer de Engel van het Licht/Naastenliefde is.
  Echter als je de bijbel, koran en torah bestudeert, dan wordt juist verkondigt,
  dat Lucifer een slaaf/lakei is van EL DIABLO/Satan.

  Zeer verwarrend daarom de uitspraken van Nexus en komt totaal niet ten goede van duidelijkheid en klaarheid.

  Echter ik weet dat hij via zijn huischannelaar Elias, deze informatie verkrijgt,
  Elias beweert in contact te staan met Jezus en God, maar verkondigt daarbij niet gelovig te zijn. Maar zoals je al weet, moet mi alma niks hebben van channelaars aka channelsatans en ook wel als charletans omschreven 😉 .

  Religies beledigen, dat wordt door Elias niet om schreven als BELEDIGEN, maar als een ware Luciferiaanse LETTERVERKENNER, omschrijft deze meneer het als, effe copy pasten nu

  “Ja, er zal de komende jaren nog wel wat vaker tegen ‘heilige huisjes’ worden geschopt.”

  Deze heren hebben waarschijnlijk nare ervaringen opgedaan met de organiseerde kerk in hun jeugd en op basis daarvan menen zij daarom iedere Christen en pelgrims van de andere religies te mogen beledigen.

  Meneer Elias verkondigt ook om nooit te oordelen, althans dat zegt de entiteit waarmee hij in contact staat en zich voordoet als Jezus, echter meer Elias noemt Obama weer Obomb a, dat is toch een oordeel vellen en onderzoek zelf zijn artikelen, want dat komt den goede van iemands onafhankelijkheid.

  Enneh in het kader van the Freedom of Speech, passen deze heren van Bovendien digitale apartheid op mijn persoontje ook wel een BAN genoemd, want mijn reacties kwamen niet overeen met hun bevindingen. En ik begon de afgelopen periode een goede band te krijgen met Nexus, echter ik doe niet aan VRIENDJESPOLITIEK, want anders had ik net zo goed mijn zakken kunnen voelen in 2de Kamer of als raadslid.

  Mijn perceptie is dat channelsatan Elias in contact staat met zijn EGO of wordt misleid door een demonische entiteit.

  Echter mi alma is vrij om te staan en gaan waar ie wilt, daarom bezoek ik ook nu regelmatiger jouw site. En ik ga nu niet slijmie slijmie doen, slijmen, maar echt ik voel mij ook hier meer thuis en je hebt ook respect voor alle pelgrims en publiceert geen anti-islam propaganda, welks helaas ook plaats vindt op Bovendien en nog wel door una mujer/vrouw 🙁 🙁

  En jij vraagt om een vrijwillige donatie en dus niet hele hoge en Luciferiaanse bedragen zoals Elias,

  Individuele Sessie

  Duur: 2 uur – Bijdrage: 135 €
  Voor gevorderden: Duur: gemiddeld 5 uur – Bijdrage: 250 €

  En dit is mijn laatste reactie betreft Bovendien en hun Luciferiaans/Baphometiaanse schrijvers.
  Want ik vervolg mijn pad nu verder en in wezen was het mijn ervaring met Bovendien uiteindelijk toch heel leerzaam.

  En als ik teveel aandacht aan hun ga schenken, zegt dat eigenlijk meer over mijn EGO en die probeer ik juist te KILLEN zoals hermes/toth dat zegt al millenia lang verkondigt:

  Endura:

  Het pad van ik-verbreking, het pad van de laatste dood, door de overgave van het ik aan de Andere, de onsterfelijke mens, de Krishna/Christus/Boeddha in ons. Het ik moet ondergaan, opdat de hemelse Andere in mij zal leven. De gang van de mens door de wereld van dialectiek is een leven om te sterven. Het endura is een vrijwillig sterven van het ik om oneindig voort te leven in de hemelse Andere .

  Hermes Trismegistos

  Alhamdulillah / Dank aan Pahana (Hopi) en niet aan Lucifer 😉 ,

  Pablo

 7. Beste Pablo, je kunt nog heel lang Nexus en Elias “zwart” maken, maar het ligt aan jouw eigen inzicht hoor. Blijkbaar snap je niet wat zij bedoelen. Dat geeft niet, zal echt nog wel komen, maar hou het lekker bij jezelf ipv commentaar geven op een ander.

  • Hola aloha Human Angel,

   In het kader van vrije wil en onafhankelijkheid, volg ik mijn eigen pad en zal ik mij niet laten brainwashen voor 50 euro per uur door aanbidders van Lucifer of jouw commentaar en ik wil daar ook totaal niks van snappen. 🙂 🙂

   En mijn bevindingen en ervaringen deel ik met iedereen, net zoals U ook Uw bevindingen/mening met iedereen deelt op deze site en dat is een groot universeel recht:

   Long life the Freedom of choice and speech.

   Enneh Human Angel, ik dank Usted/U hartelijk voor het delen van Uw visie, echter in het kader van onafhankelijkheid en eigen ervaringen zal ik die NOOIT en te NIMMER volgen. U heeft van mijn persoon alle vrijheid om het pad te volgen welks U zelf kiest en ik zal ook niet aan U mededelen om het voor U te houden, want dat klinkt zo VOC en Pablito beoefent geen APARTHEID of het Luciferiaanse gedachtegoed van Bovendien, maar wel deze oeroude traditie:

   Parapsychologie

   Parapsychologen zijn diegenen die afgestemd zijn op het spirituele – hoewel er waarde is in het contact met het spirituele, laat ons nooit het opperste belang van het innerlijke en het lichamelijke zelf vergeten. Vraag, als mediums kunnen praten met hen die vertrokkenen, waarom kunnen ze niet praten met diegenen die op het punt staan geboren te worden? In de medicijn wereld weten we dat wat nodig is, nodig is in beide gevallen. De auteur wantrouwt persoonlijk diegenen die niet in beide richtingen kan zien.

   Channeling

   Channeling wordt zelden beoefend door de medicijnwereld. Ofschoon de beoefening haar verdiensten heeft, zijn diegenen die channelen, waarlijk afhankelijk van de integriteit van degene die wordt gechanneld. In feite, hebben vele channels hun eed van trouw moeten herroepen, toen ze ontdekten dat ze opzettelijk werden misleid. Dit betekent niet dat de channeler medeplichtig was aan bedrieglijke manipulatie van de geest, maar in feite was de channeler een gewillig voertuig. De medicijnwereld prefereert dat de krijger of de medicijnman contact maakt met zijn innerlijke passies en waarheden. Het is ons allen bekend, dat in ieder van ons de wetenschap van het universum is. De Ouderlingen wachten tot wij het gaan zoeken. (Kijk eerst naar binnen, vertrouw die passie en alle dingen zullen worden onthuld.) Dit is geen veroordeling van channeling, maar meer een voorkeur om naar binnen te keren voor antwoorden in plaats van naar buiten.

   Saludos cordial en ik wens U veel verkenningsplezier toe ten tijde Uw verblijf op Pacha Mama,

   Pablo

 8. @ Human Angel. Laat Pablo toch lekker commentaar geven als hij daar behoefte aan heeft, doe jij toch ook.

  • Buenos dias señorita eanah ben,

   Ik klikte op je link en daar staat:

   Basic Information
   Gender Female

   Dus ik neem van jou aan dat je een vrouw bent.

   Zoals bij vele indianen stammen gebeurt, mag jij als vrouw aan mijn haren trekken, want

   (Alleen voor vrouwen, mannen kunnen dit niet versmaden, vooral de macho mannen 🙂 🙂 )

   De Hopi traditie is dat de mannen alles voor de vrouwen mogelijk maken. Zij moeten aantrekken, maar de vrouwen moeten kiezen. De reden voor lang haar is aanmoediging van schoonheid, en de “Indiaanse liefdesbehandeling”- hij bracht ter sprake dat de holbewoners hun vrouwen aan hun haren heen en weer trokken. Hij zei dat dat verkeerd was, dat de Indiaanse vrouwen hun mannen aan de haren trokken! Mannen moeten de wereld zien door de ogen van vrouwen.

   Echter mijn persoon is zich van bewust, dat je deze oeroude traditie in deze moderne tijden en vooral in de materialistische wereld niet altijd kan toepassen.

   Saludos y abrazos,

   Pablo

   • Hi Pablo,

    Mucho gusto en conocerte.

    Ik kan niet ontkennen dat er een glimlach tevoorschijn kwam m.b.t. bovenstaande tekst 😉

    Buenas noches.

   • Hola señorita eanah ben,

    Het doet mi alma/soul vreugd dat er steeds meer mensen zoals tu/jij, Martin en de meeste bezoekers van deze site met open geest handelen en ook niet pretenderen de volledige waarheid in pacht te hebben.

    Door mijn vader ben ik opgevoed en niet met alleen woorden, maar vooral met daden zoals the Yankees zeggen:

    An Open Mind Is A Joy For Ever.

    En dat citeerde hij niet uit een of ander (heilig) geschrift, maar dat was zijn levensvisie en paste die ook toe in de praktijk,

    Mijn vader was ook in hart en nieren republikein in tegenstelling tot mijn moeder en omschreef de monarchie als parasieten en in deze heb ik ook mijn vader’s visie gevolgd.

    Echter op politiek gebied was hij aardig rechts, zeg maar een VVD’er/republican en mijn moeder trouwens ook en daarmee had ik rond mijn puberteit al moeite mee. Echter sinds 10 jaar stem ik helemaal niet want ik geloof niet in sprookjes.

    Qua religie ben ik in den Beginne als Atheïst opgevoed vanwege het feit dat mijn ouders niets moesten hebben van de dogmatische houding van de organiseerde religie. Het atheïsme kan men omschrijven als de religie waar o.a. de goden zijn vervangen door acteurs en actrices en naastenliefde door geld/egoïsme, de materialistische levenswijze van het leven of ook als The American Dream. Echter deze levenswijze leidt/lijdt vaak tot het zelfde resultaat, want zie hoe de erbarmelijk de Amerikaanse samenleving ervoor staat, dat heb ik zelf ook ervaren en het leidde lichaamelijk en geestelijk bijna tot mijn dood.

    Na deze harde val is het mij gelukt om toch weer op te staan en mijn verkenningstocht te vervolgen. Ik ben o.a. in kerken, moskeeën, Boeddhistische geschriften en andere geschriften op zoek gegaan naar de zin en orde van het leven. Na veel speurwerk kwam ik erachter, dat het antwoord in mij zat en nog steeds zit, in je hart naemlijk, de tempel van je ziel. Daarom kunnen analfabeten ook in contact staan met de bron of hoe je het betreffende fenomeen wilt omschrijven.

    Maar daarmee was mijn speurtocht niet afgelopen, want veel tradities geven aan als je alleen naar je innerlijk luisterst, dus in je zelf keert, is het raadzaam om als asceet/kluizenaar te gaan leven, vanwege het feit dat je meer met jezelf bezig bent dan met de samenleving en zoals de indianen het mooi omschrijven, als je te lang in je innerlijk verblijft wordt je als een zwart gat en implodeer je. Mijn gevoelens gaven en geven ook aan om iets te betekenen voor mijn medemensen en dat gevoel is o.a. ook mijn gids.

    Ik respecteer ook iedere pelgrim van welke religie dan ook, echter ik doe niet aan vriendjes politiek en als mijn persoon een andere visie heeft, dan deel ik die ook graag met een ander, zelfs als die persoon dat niet fijn vind, maar schelden zal ik niet doen, wat ik trouwens in het verleden wel deed en dat is ook niet de oplossing. En men mag ook zoveel kritiek leveren op mijn persoon, want dat is in mijn optiek de zuiverste en puurste vorm van:

    De vrijheid van meningsuiting.

    Tevens probeer ik als 100% hetero iedere vrouw als een prinses te behandelen, echter een vrouw dient zich nooit als een prinses te gedragen zoals o.a. de geïmporteerde Latina Maxima en of haar schoonmoeder Trix.

    Mi alma voelde zich in de Polder als hetero ook vaak gediscrimineerd door de valse nichten, zo worden deze medemensen omschreven in A’dam, zoals o.a. Paul de Leeuw, Albert Verlinden, Geer & Goor, want dat deed mij niet alleen pijn in mijn kont (beeldspraak), maar vooral geestelijk. Zelf heb ik persoonlijk niks tegen holebis en de wijze hoe zij hedonisme beoefenen. Deze mensen mogen van mij niet worden gestenigd of voor eeuwig in de hel branden zoals in veel heilige geschriften wordt omschreven, het enigste wat ik wel verlang van hun is respect tegenover een hetero.

    En indien ik te ver door draaf in mijn visie, mogen vrouwen met een open mind zoals jij aan mijn haren trekken, echter ik hoop dat het niet zal geschieden zoals de vrouwelijke Inca’s doen:

    TINKU -AYMAYA -Macha Potosi -Bolivia.

    Cholita Women Fighting – Bolivia (Peleas de Mujeres)

    en helaas leeft deze traditie NU nog voort onder alle Latina’s,

    Mujeres peleando

    En in tegestelling tot het Westers Boeddhisme, New Age, zal ik niet een andere betekenis aan karma geven, dus zgn geen aandacht schenken aan het negatieve, want karma is namelijk universeel en daar maken jij en iedereen een onderdeel vanuit en daarom zal ik vechtende vrouwen uit elkaar halen en niet langs te kant gaan staan en zeggen dat is karma, dus ik bemoei mij er niet mee. En idem als een Pedo een kind misbruikt, dan zal ik zelfs mijn lichaam opofferen om het kind te redden, want net zoals tijd is dood ook maar een illusie.

    In het Universum wordt niets geboren,
    in het Universum gaat niets dood,
    alleen alles verandert zo op z’n tijd in het eeuwige en oneindige …………

    Enneh voor Human Angel en iedereen natuurlijk:

    True leaders do not create followers,
    They create more leaders

    Saludos y abrazos para todos,

    Pablo

   • Buenos días Pablo,

    Dank voor je openhartigheid (se lo agradezco mucho).

    Zo heeft ieder land met zijn inwoners en de daarbij behorende cultuur eigen tradities, alhoewel laatstgenoemde mij persoonlijk minder charmeert en ik daarom ook niet aan jouw haren zal trekken 😉

    Soms vraag ik mij af of het niet een voorrecht is om in een atheïstisch gezin te zijn opgegroeid enkel en alleen vanwege de neutrale opvoeding. De realiteit is echter dat opvoeding nooit neutraal kan zijn. Ieder opvoeder leert zijn kind dat het goed is om aan bepaalde tradities te houden, welk geloof men dan ook mag belijden. Is opvoeding dan een vorm van onbewuste ‘indoctrinatie’ ? Ik denk het wel. Maar ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om het pad van mijn hart te volgen. Hoewel mijn pad dynamisch en tegelijkertijd nog fragiel is, zal ik daar komen waar ik wil zijn door vooral naar mijn intuïtie te luisteren. Echter geloof ik wel dat wij om een specifieke reden op deze aarde zijn gezet. In mijn optiek is dit is een beproeving, een spel die gespeeld zal moeten worden, met daarbij een strikte tijdsduur die voor ieder persoon anders is. Er is één juiste weg met verschillende zijpaden die men kan volgen. Ik denk persoonlijk dat wij aan het eind worden beoordeeld hoe wij het spel hebben gespeeld. Alhoewel ik geloof dat hier gradaties in zitten die afhankelijk zijn van hoe men zich hier op aarde heeft gemanifesteerd.

    Recibe un abrazo de Eanah

   • Hola aloha Polder Princesa eanah ben,

    Wauw wat spreek jij wijze woorden uit señorita eanah en je letters en vooral je visie stralen veel matriarchale energie uit en die energie zorgt ervoor dat mi corazon/hart gaat stralen als una estrella. (Ps dubbel LL in het spaans als j uitspreken en j in het spaans als g uitspreken, enneh zo zie je maar weer, dat zelfs letters to verwarring kunnen leiden als men die niet goed uitspreekt 😉 )

    Zoals jij schrijft, is atheïsme m.b.t. religie in den Beginne, dus als je geboren wordt tot zeg maar aan je puberteit, een goede basis om met een blanco blaadje het leven en o.a. de daarbij behorende religies te gaan verkennen/onderzoeken.

    Ouders kunnen ook van jongs af aan, hun kroost er attent op maken om alle religies en daarbij niet hun eigen ouderlijke visie met hun kinderen te delen. Echter zoals jij ook aangeeft, een opvoeding is nooit neutraal of zoals thoth/hermes het is geen 100% Endura.

    Zoals Ouderliefde is heel mooi, maar deze liefde heeft ook zijn mindere aspecten, die niet als neutraal kunnen worden omschreven en zelfs als negatief voor de omgeving kunnen worden gekwalificeerd.
    Zo heb ik zelf vaak meegemaakt en ook in ons gezin, dat als een zoon of dochter hele verkeerde beslissingen nam en ook zo handelde, welks ten koste ging van andere medemensen, de moeders vaak uit moederliefde het voor hun dochter of zoon opnemen, terwijl als een ander, geen lid van de familie of ver lid, zich zo zou gedragen, dezelfde moeder er wel iets van zal zeggen en desbetreffende persoon zal corrigeren, echter bij haar kroost handelt mams in zo een zelfde geval totaal anders uit moederliefde.

    Zelf kan ik mij nog goed herinneren, dat mijn vrienden en familie in den Beginne van mijn relatie, mij er ook op attendeerde, dat ik nogal vaak blind ging handelen vanwege mijn verliefdheid, zoals men dat hier in Holanda zo mooi beschrijft:

    Liefde maakt blind.

    En zo zie je maar weer, dat liefde een onderdeel is van het geheel, welks de westerse boeddhisten aka New Age altijd verkondigen als de enigste waarheid en te volgen levenspad en de diehards onder hen zoals o.a. Human angel en channelaar Elias, dezelfde taktieken toepassen als de intransigente/fanatieke pelgrims die een enkel heilig schrift volgen en net zoals de onbuigzame/fanatieke pelgrims van een enkel heilig geschrift, niet tegen kritiek kunnen, want ze menen de waarheid te kennen. Ach deze mensen zijn zoals jij en ik en ook nog zoekende en zoals elk wezen in het Universum, maken zij ook fouten. Zelfs de bron, anderen noemen de bron weer wiraqocha/god/dios/allah/Jah, maakt ook zo nu een dan een vergissing, want de bron heeft de mens gecreëerd en men kan zelf naar buiten gaan, om zelf te kunnen waarnemen, waartoe die creatie leidt en daarvoor heb je geen enkel geschrift voor nodig,ook geen contact met entiteiten nodig of je hoeft ook geen ander persoon te volgen, want in wezen hebben de meeste mensen vijf zintuigen en allemaal un alma/soul, waarmee je heel kunt verkennen en ontdekken.

    Heb jij weleens van Bert Janssen gehoord?
    Hieronder staat een interview met hem, wel in het engels, en gaat over zijn ervaringen met sjamen uit het noordelijke deel van het continent Amerika, het continent welks ook wordt omschreven als El Nuevo Mundo. Het interview staat niet op youtube en daarom heb ik het interview voor jou en iedereen upgeload op deze site, met 2 andere interviews als bonus.

    BERT JANSSEN.AVI

    http://www.mijnbestand.nl/Bestand-I4T4DCNSVDA7.avi

    CHRIS EVERARD.AVI

    http://www.mijnbestand.nl/Bestand-USF6Y8434OZ6.avi

    JANET OSSEBARD.AVI

    http://www.mijnbestand.nl/Bestand-TYZL8TGYJSEJ.avi

    Angelita celestial (hemels engeltje) eanah ben, jouw naasten en jou wens ik veel plezier toe ten tijde van deze tijdelijke verkenning van moeder aarde in het oneindige en eeuwige ………………,

    “The beste teachers are those
    who show you where to look
    but don’t tell you what to see”
    Alexandra K. Trenfor

    Lieve Polder Princesa eenah ben, ben jij toevallig Alexandra? Want als men op internet gaat googlen, dan komt men er niet achter wie deze wijze vrouw is en jouw wijze woorden dun mij aan Alexandra denken. En ach uiteindelijk gaat het om haar traspaso/overdracht

    Saludos y abrazos de cariño,

    Polder Pablito

    Ps, ik ben in Bogota-Colombia geboren/geïncarneerd, maar mijn ouders komen uit Holanda, mijn uiterlijk lijkt ook op die van Maxima, behalve de geslachtsdelen en de borstomvang, want zij is een mujer/vrouw en ik ben een hombre/man, echter qua handelingen zijn zij en ik totaal verschillend, want Maxima haar handelswijze doet mij denken aan de Inca vrouwen, die men ook als Cholita Mujeres Peleando worden omschreven.
    Chola of cholita: is een vrouw van inca afkomst, maar ze kleed zich in Westerse stijl. (Ps echter mi alma danst liever merengue of salsa met zo een mujer, dan deze dames onderling te zien vechten)

 9. Hola aloha Martin en iedereen,

  Je andere collega’s van OZ en KLOL, werden laatste dagen weer digitaal aangevallen door de lakeien van de illuminati en ondanks het advies van een andere bezoek(st)er van je site om mijn commentaar voor mij zelf te houden, vervolg ik het pad welks ik ben ingeslagen en daarom deel ik mijn bevindingen met iedereen 🙂 ,

  Zie voor meer info over de digitale aanval van de Luciferiaanse illuminati, in wezen digitaal iemand de mond snoeren, dit artikel van OZ

  DDOS AANVAL WEBSITE

  http://olympiczion.nl/index.php/ddos-aanval-website/

  Enneh Martin, por favor/aub blijf wel je commentaar leveren over de illuminati/diablo/lucifer zoals je altijd doet en aub houdt het niet voor je, maar deel het met ons allen, echter het aan jouw de keus hoe zelf te handelen 😉

  Lang leve de vrijheid van meningsuiting en vrije wil.

  Saludos y abrazos,

  Polder Pablito

 10. Querido Pablo,

  Ante todo, pido disculpas por mi respuesta tardía.

  Verliefdheid maakt inderdaad blind, daar het slechts veelal een chemische reactie is in ons hersenen, hoe ontnuchterend dat ook mag klinken. Men dient echter een onderscheid te maken tussen verliefdheid en liefde. Het begrip liefde uit zich in verschillende vormen. Als er magie op aarde bestaat dan is dat wel liefde.

  Dank voor het delen van de interviews.

  Ik heb mij eerder niet echt verdiept in hetgeen Bert Janssen zich mee bezighoudt; hij lijkt een magister te zijn in zijn terrein. Ik ben van mening dat de ziel een eeuwig voortbestaan heeft (inclusief verblijf in een andere dimensie), maar geloof ik in reïncarnatie? Ik ben daar sceptisch over..
  Daartegenover hebben wij mensen geen onweerlegbaar bewijs wat zich na dit aardse leven zal voordoen; beschouwingen zouden anders ook niet zo verdeeld zijn.

  De materie waar Chris Everard (maar ook Janet Ossebard) zich o.a. mee bezig houdt is mysterieus en fascinerend maar tegelijkertijd voor velen ook huiveringwekkend en dubieus. Ik vind het persoonlijk absoluut wetenswaardig en kan research alleen maar aanmoedigen als dat mensen/entiteiten kan helpen.

  Soms ben je wel benieuwd met wat voor persoonlijkheid je te maken hebt in het kader van digitaal communicatie, jij hebt daarentegen een karakteristiek manier van uitdrukken.

  Muchos abrazos

  P.S. ik ben Alexandra niet 🙂

 11. Estimada hermana del universo eanah ben,

  Muchas gracias voor je response en beter laat dan nooit, mi amga ;-).
  En laat is no zo een betrekkelijk begrip in het eeuwige en oneindige……..
  Daarom beschouw ik tijd als een soort van illusie.

  En betreft de wekelijke betekennis van liefde, daar geef je gelijk in betreft de chemische processen. Mijn ervaring is wel, dat vele mensen “liefde” in de praktijk op verscheidene manieren toe passen en wat is dan de ware liefde….

  Het is net zoals incarnatie, de mensheid weet nog niet exact wat ware liefde is, maar net zoals incarnatie, bestaat ware liefde wel voor mijn persoon.

  Zelf geef ik eerlijk toe, dat ik signalen of andere tekens m.b.t. incarnatie, nog niet heb ervaren of betreffende signalen nog niet goed waarneem en/of interpreteer. Mijn kennis op dit gebied heb ik ook hoofdzakkelijk opgedaan, door lectuur te lezen en documentaires te bekijken. En m.b.t. het niet goed waarnemen/aanvoelen van liefde en/of incarnatie, daarin worden mijn gevoelens steeds sterker en mijn begrip ervoor ook, zeg maar ik sta steeds beter in contact met mijn intuitus.

  Intellectus beschouw ik als informatie die evrkregen wordt uit objectieve bronnen.
  en Intuitus beschouwt mi alma/soul als informatie, die is verkregen op subjectieve wijze uit bronenn die niet onmiddelijk objectief zijn in de dimmensie waar wij nu verkennen/leven.

  De ouden beschouwden intuitus en intellectus als informatie acquisitie processen en/of functies.
  Tegenwoordig worden ze beschouwd als dingen, zielloos.

  Er is genoeg bewijs dat de ouden de informatie, intellect en/of intuïtie, op welke manier dan ook op de eerste plaats stelden en zich niet echt een beeld vormden van eventuele “ding-achtige” instrumenten die nodig waren om informatie te vergaren.

  Van andere wijze medemensen uit verschillende culturen heb ik tevens meegekregen, om de ziel/alma en de “dood” te gaan verkennen. Mijn bevindingen tot nu, intellectus, en mijn intuïtus leren mij:

  Dat er niks wordt geboren in het Universum/alle dimmensies.
  Dat er niks dood gaat in het Universum/alle dimmensies.
  Maar dat er van tijd tot tijd alles verandert, echter niet alles verandert in 1 keer en op hetzelfde moent, want die veranderingen zijn ook weer onderverdeeld in vele ontelbare cyclussen in het eeuwige en oneindige van …………..

  Zoals mijn padre/vader mij heeft geleerd:

  An Open Mind is a Joy for EVER.

  Saludos cordial,

  Pablo

  • Hola aloha estimada hermana celestial eanah ben,

   Hierbij deel ik nog meer ervaringen/bevindingen met jou en iedereen,

   Ik ben geen echte letterverkenner of een lid van het boekenvolk, zoals ik de intellectueel omschrijf, want deze medemensen halen hun kennis vaak alleen uit geschriften en dat is geen universeel leven.

   Ook medemensen die alleen 1 heiligschrift volgen en dat als de enigste waarheid verkondigen en vaak daardoor radicaliseren. Hieran doen mij de Westerse medemensen die karma en o.a. de wijze hoe U spreekt ook aandenken. En dat is niet mijn PAD. Echter mijn persoon zal U nooit vertellen welke keuze U moet maken.

   Een kennis van mij deelde mij ooit mede, religie en levenservaringen zijn samen een heel groot levenswiel met heel veel spaken en al die spaken leiden naar hetzelfde centrum. Daardoor gaat de een zijn levensweg langs de ene spaak en een andermans via een andere spaak, maar uiteindelijk belanden we allemaal in hetzelfde centrum. Dus niet één spaak vormt het levenswiel, maar alle spaken tesamen, want met één spaak zal het levenswiel niet in beweging blijven en zal het zelfs instorten.

   O.a. vanwege al die spaken, ga ik liever niet met iemand in discussie.
   Tevens was voor mijn persoon de visie van mijn kennis niet compleet. En na te hebben gefilosofeerd, heb ik zijn metafoor uitgebreid met een tweede wiel, dus een soort tweewieler

   Het eerste wiel die kan je omschrijven als het wiel van de naastenliefde/het licht, echter het tweede wiel is het wiel van het duister/het kwaad. En net zoals bij een tweewieler/fiets bevind ik mij er boeven op en bestuur zelf die fiets. En net zoals bij een lekke band die je moet reparen of in zijn geheel vernieuwen, dat dient in het leven ook te gebeuren met mensen zoals die van Bovendien, racisten, illuminati, etc. Want als men dat levenswiel niet repareert zal de mens bijna niet groeien net zoals met een lekke band.

   Ik deel liever ook mijn ervaringen en kennis met anderen i.p.v. een discussie aan te gaan, want een discussie leidt altijd tot niets, althans dat is mijn eigen ervaring door schade en schande.

   Saludos cordial,

   Polder Pablito

   • Hola hermana Eanah ben,

    Ik vorige bericht, had gecopy paste, namelijk dit deel

    Ook medemensen die alleen 1 heiligschrift volgen en dat als de enigste waarheid verkondigen en vaak daardoor radicaliseren. Hieran doen mij de Westerse medemensen die karma en o.a. de wijze hoe U spreekt ook aandenken. En dat is niet mijn PAD. Echter mijn persoon zal U nooit vertellen welke keuze U moet maken.

    En met U bedoel ik NIET jou,
    Ik moet bete opletten wat ik copy en paste 🙂

    Saludos cordial,

    Pablo

   • Hi Pablo,

    Está bien! Uit zuivere bronnen vloeit zuiver water.

    Je zegt dat je ervaring is dat vele mensen ‘liefde’ in de praktijk op verschillende manieren toepassen en insinueert wat ware liefde dan moet voorstellen?
    Iedereen heeft zo zijn eigen interpretatie van wat dit moet voorstellen en hoe ermee om te gaan. Dan heb ik het nu wel voornamelijk over romantische liefde. Sommige hebben het genoegen dit ultieme geluk te mogen ervaren en andere weer niet. Liefde is een cultureel fenomeen en kent vele vormen en gradaties. De behoeften van de ander net zo belangrijk vinden als die van jezelf, voor de ander willen zijn, helpen, beschermen, verzorgen. . Maar ook de partner tijd en ruimte geven om zijn eigen weg in te kunnen slaan. Mi corazón está hablando el lenguaje del amor 🙂 
    Maar net als dat je ook moet werken voor je geld (uitzonderingen daar gelaten), moet aan liefde ook gewerkt worden (als de aanmaak van o.a. dopamine na een tijdje achter blijft). Pas daarna weet je of je bereid bent samen verder te willen in een (monogame) relatie, en een toekomst opbouwen. Ik denk dus dat ware liefde wel bestaat maar niet voor iedereen is weggelegd..

    Jouw metafoor over de tweewieler kan ik mij goed in vinden, alleen denk ik niet dat sommige mensen inzien dat wat zij doen slecht is en kunnen dus zichzelf niet ‘repareren’. Ik denk dat discussiëren an sich niets mis mee is, men kan zich hierdoor juist ontplooien. Echter lopen emoties soms hoog op waardoor men helaas afdwaalt van waar het in wezen om gaat en dan kan de boel gaan escaleren. Wat je meegekregen hebt van je vader: “An Open Mind is a Joy for EVER” vind ik een pracht van een geschenk. Dit niet kunnen/willen is net zoals een omhulsel zijn die leeg is.

    Dank voor het delen van je ervaring en kennis.

    Buenas noches. Dulces sueños.

 12. Hola aloha estimada eanah ben,

  Deze keer zal mijn response kort zijn,

  Tu eres una mujer sabia/Jij bent een wijze vrouw.
  En dat doet mij deugd en geeft vooral de wereld veel vreugd.

  Vrouwen zoals jij en Alexandra zouden vaker geciteerd mogen en vooral als voorbeeld mogen dienen voor anderen, hoe ze zouden kunnen leven, maar uiteindelijk maakt een ieder zijn eigen keus……….

  Ik wens je alvast een fijn weekend toe en veel wonderbaarlijke gebeurtenissen tijdens je verkenningstocht op pacha mama/moeder aarde.

  Saludos del corazon,

  Pablo

  • Pablo, dank voor je vriendelijke bericht.

   Ik weet/voel dat jij je hart op de goede plaats hebt zitten.

   Buena suerte!

 13. Pablo, dank voor je vriendelijke bericht.

  Ik weet/voel dat jij jouw hart op de goede plaats hebt zitten.

  Buena suerte!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Het bijzondere aan de zonsverduistering | Martin Vrijland - […] Alles is namelijk ‘in tune’. Afgestemd op de essentie van het leven. Ik heb dit in mijn interview met Nexus…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close