Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Fred Teeven introduceert NWO razzia-wetgeving

Fred Teeven introduceert NWO razzia-wetgeving

Waar het binnentreden van de woning tot nu toe door de grondwet beschermd werd, is dit per 1 maart 2014 afgelopen (lees hier). Fred Teeven bewijst nog maar eens dat Europa zich op nazi wortels gegrondvest heeft met de invoering van deze razzia-wet. Eerst zagen we al de introductie van heropvoedingskampen in Europa, vervolgens de uitschakeling van de tussenkomst van de kinderrechter voor het weg roven van uw kinderen. Ook ontdekten we al hoe kinderen in isoleercellen gestopt worden in de jeugd”zorg” instellingen. Als u nu nog niet doorheeft dat Europa extreme nazi-trekjes heeft, dan wordt het tijd om uw internetverbinding af te schaffen. U had het al lang kunnen ontdekken.

Adolf Hitler werd gefinancierd vanuit Amerika; genoot zelfs scholing in Engeland (zie het boek van Robin de Ruiter ‘Kroniek van Hitler’s vlucht uit Berlijn‘) en de hele geschiedenis zoals wij die geleerd hebben omtrent de tweede wereldoorlog is vervalst. Wat denkt u waarom Stalin Amerika veelvuldig opriep om tot actie te komen tegen Hitler? Waarom denkt u dat Engeland zo de dans ontsprongen is? Hitler is in het zadel geholpen door het Westen (Amerika, Engeland en de zionistische beweging) om de grote Russische beer er onder te krijgen. Toen Hitler zich bij Stalingrad verhapstukte en uiteindelijk bij Koersk de grote tankslag verloor, kwam Amerika pas in actie om het deel van Europa veilig te stellen dat niet in handen van de snel oprukkende Russen mocht vallen. De landing bij Normandië en alle ander zogenaamde grote veldslagen op Europees grondgebied zijn een grote propaganda fop geweest. Het waren de Russen die Hitler versloegen. We zijn in de maling genomen.

Hitler was een pion van het zionisme, waarbinnen Amerika en Engeland een grote rol speelden. Hoe kan het toch dat de Engelse Philip zelf bij de Hitlerjugend zat en dat prins Bernhard een nazi-spion voor IG-Farben was? Hoe duidelijk moeten de feiten in uw gezicht gedrukt worden. Waarom zingt u nog ieder jaar “Wilhelmus van Nassaue ben ik van Duitse bloed“? Alle tekenen duiden erop dat er niets klopt van de hele geschiedenis zoals u die op school geleerd heeft, maar u weigert wakker te worden. De Engelse koningin Victoria was van Duitse komaf en was de langst regerende regent van het Britse koninkrijk. Victoria’s zoon was koning Edward de Zevende. Zowel Victoria als Edward waren van Duitse bloed (herkenbaar?). Edward droeg zelfs zijn Duitse naam publiekelijk.  Edward was aanhanger en sponsor van de Illuminati uit de Duitse Bavaria streek (Beieren). De door koning Edward gesteunde illuminatie infiltreerden binnen alle vrijmetselarij bewegingen en verkondigden daar de geheime doctrine van de New World Order. Al jarenlang is de New World Order bezig te proberen zich definitief te vestigen. Hitler was daarin een marionet. Niet voor niets leefde hij tot zijn dood in Argentinië, maar ook dat staat natuurlijk niet in de geschiedenisboekjes. De officiële lezing is dat Hitler zelfmoord pleegde. U wordt op alle fronten voorgelogen!

Vanaf 1 maart kunnen de vreemdelingenpolitie en de marechaussee “in het kader van onderzoek naar identiteit van een vreemdeling” voortaan zonder toestemming van een bewoner ‘objecten’ binnenvallen. De Eerste Kamer heeft op 12 februari ingestemd met het wetsvoorstel. In plaats van ‘zoekend rondkijken’ is de vreemdelingenpolitie over een week ook bevoegd om kasten en laden leeg te trekken, matrassen op te lichten en tassen te inspecteren. Tussenmuren mogen niet worden weggebroken, vermeldt de bekendmaking. Daar zal de hulpofficier van Justitie, die verplicht bij deze razzia’s aanwezig dient te zijn, persoonlijk op toezien. Begint u te zien wat zich onder uw ogen aftekent?

Bron linkvermeldingen: deportatieverzet.nl, Relay of Life, isgeschiedenis.nlWikipedia, American Almanac

468 ad

18 Comments

 1. en duitsland zou theoretisch bankroet moeten zijn na de oorlog,duitsland moest ook veel aan frankrijk betalen.
  Toch ging het duitsland meteen voor de wind.

  • Duitsland heeft ook opbouw geld gekregen

   Aangezien de Amerikaanse en Britse belastingbetaler de Duitse bevolking niet tot het einde der dagen kon onderhouden, maakten de westerse geallieerden herstel tot een prioriteit. In de herfst van 1946 werd besloten de Britse en de Amerikaanse zones per 1 januari 1947 te laten fuseren. In het voorjaar van 1947 beloofden de Amerikanen de Europese landen politiek en economisch te ondersteunen. De Truman-doctrine en de Marshallhulp golden ook voor Duitsland.
   http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/6718/de-wederopbouw-van-duitsland-na-de-tweede-wereldoorlog.html

 2. ik zat pas op het bankje bij huis ten bosch,toen kwam beatrix langsrijden.
  Ik heb maar ff gezwaaid (ze zwaaide terug)
  Ja, straks is het van ‘waarom zwaai jij niet’ heb geen zin in problemen.

  • Hahaha goedzo! Tenslotte zijn ze cum laude afgestudeerd in de zwaaikunde. Het is een specialisme hoor! Een vakgebied.

  • Anti je had op z,n minst toch wel even een middel vingertje op kunnen steken [ het fuck off teken ]]
   of anders het oude bekende duimpje en die dan naar beneden wijzend .

  • LS…

   Heel vroeg in de morgen zaten Claus en Trix ook nog wel eens op een bankje in het Haagsche Bosch. Ik nam dan een short cut oven het wandelpad met mijn cross fiets op weg naar het strand van Scheveningen… Een keer stond Trix op met een hééé hééé u mag hier niet fietsen. Wat ze van mij kreeg was de bekende vinger. Wel een tandje bijgezet natuurlijk want voor dat je het weet word je afgeschoten door de zwarte hulptroepen.

 3. @ allen, heeft iemand een suggestie naar welk land je met goed fatsoen naar toe kunt vluchten waar deze razzia,s nog steeds bij wet verboden zijn??
  Antartica,paaseiland,iemand een idee??
  Stelletje motherfuckers dat het zijn.
  Die Teeven is ook een trojan horse met zijn uitspraak: de zaak demmink is de reden dat ik de kamer in ben gegaan!!!
  Hij en al zijn vazallen van justitie moeten met pek en veren verjaagd worden, stelletje illuminati ridders!!!

 4. IJsland lijkt mij een goed idee, maar gezien de ontwikkelingen in Oekraïne zal ik, als ik jou was, nog even wachten. Voor je het weet staat daar een contigent Euro-Anglo-Amerikaanse legermacht aan de deur te rammelen om democratie te brengen.

  Laatste nieuws!

  Poetin stuurt 250.000 zwaar bewapende militairen naar de Krim. Volgens VN hoer, Susan Rice, mag Amerika zijn belangen wel verdedigen maar Rusland niet.

  World War III is coming!

 5. De Engelse koningin Victoria was van Duitse komaf en was de langst regerende regent van het Britse

  http://engelkoningh.blogspot.nl/
  Het Engelse Koningshuis

  http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/19990918/teksten/bin.willemalexander.html
  De stamboom van de Argentijns-Baskische familie Zorreguieta is verstrengeld met die van ons koningshuis. Maxima Zorreguieta, de nieuwe vriendin van kroonprins Willem-Alexander, heeft in de Duitse landheer Pieter Halbach (1634-1686) uit het plaatsje Kradenholl een voorouder gemeen met haar geliefde.

  Het Engelse koningshuis is ook gewoon Duits net als die Oranjes gewoon Duitsers .
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Germanen

 6. Hilter was zo goed als zeker een pedofiel, Eva Braun was slechts z’n secretaresse, tussen hun zat geen sprankje liefde of aantrekkingskracht. Jonge jongentjes, daar hield Hitler van.
  In de Wikipedia over nazisme staat dat Hitler homo’s vervolgden terwijl dat in die tijd helemaal geen issues was, bestond gewoon niet. Gewoon een verzonnen Wikipedia lemmet.
  Generaal Patton wist het een en ander over deze smerige zaakjes en is uit de weg geruimd. Google maar eens Patton+murdered.

  • LS…

   Lees maar eens The Pink Swastika. Rijke Joden en stoere flikkers zaten in de hoogste rangen van Hitlers Generale staf… De mietjes en de arme joden werden vergast… Geer & Goor kom er maar in !

 7. Actie Comité Dwangarbeid NEE.

 8. LS…

  Op een gure herfs avond een paar jaar geleden ging ik nog een stukje fietsen… Zo kwam ik langs huis Den Bosch en moest ik stoppen omdat een grote zwarte auto het fietspad blokkeerde. Op de achterbank zat een oude grijze vrouw met een tulband die mij boos met rode flammende ogen aankeek… Mijn god dacht ik ! Satan ! Ze lachte vals en ik kon haar vergeelde slagtanden zien in het vage maanlicht. De avondlucht vulde zich met een scherpe stank van zwafel en ik hoorde haar vals lachen toen de auto de oprit bereikte. Ik heb die nacht slecht geslapen…

 9. De rechtbank voegde voor de goede orde nog maar even het volgende toe, “Zelfs als de agenten het mis hadden en Hall zou geen bedreiging zijn geweest, dan betekent dit nog niet automatisch dat de agenten met kwaad in de zin handelden of een onwettige bedoeling hadden toen ze de dodelijke schoten losten”.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YC3OAMi9kjY

  De Politie is een bedreiging voor het volk

 10. Ik schaam me dood voor zoveel hypocriet gedrag.
  Ieder jaar word er totaal hersenloos herhaald “Dit mag nooit meer gebeuren”…

  Maar wat er nooit meer mag gebeuren is een taboe, daar moet je het niet over hebben. Dat is namelijk al weer tien jaar hard aan de hand…

  Slaafs gedrag word gepromoot, “we moeten allemaal meedoen” , waarschijnlijk word de film “de wave” op geen enkele school meer vertoond…
  Geen enkele aandacht voor wat is aangetoond door o.a. het stanford experiment…. Nl. dat geen enkele groep mensen met absolute macht om kan gaan….

  Ondertussen stelt rechts Nederland de ene na de andere Nazi-maatregel in, vaak tegen kleine probleempjes die via de MSM enorm opgeblazen worden… De enige zogenaamd nog linkse partij, de SP , laat zich keurig ringeloren alsof het een stel kleine kinderen zijn….
  Blijf maar lekker over een paar centjes extra voor de zorg zeuren…
  In feite bewijzen zij de Rothschilds de grootste dienst… De illusie van democratie ophouden terwijl die verdwijnt….

  Vergeet niet dat ook in het boek “”1984″ het de zogenaamde socialisten waren die der zaak afmaakten… EngSoc …
  ” WE moeten ALLEMAAL meedoen !!”

 11. Bij mij in Zeeland hebben er al twee keer belastingrazzias plaatsgevonden.
  Mensen werden in Goes gewoon van de weg gehaald en gecontroleerd op achterstallige boetes en belastingachterstand…

  Dus dan word je voertuig in beslag genomen niet omdat je een crimineel bent, maar financiele problemen hebt…
  Oh nee, dat is tegenwoordig hetzelfde, in ieder geval wel in de ogen van corrupte bankslaafjes als Rutte & Co…..
  Nazi praktijken ja.

 12. De Nederlandse geschiedenis herhaalt zich weer omdat Nederland nooit echt bevrijd is.Dit is te herkennen aan de nog steeds zittende nazi oranje bastaarden op de troon. In your face Willy. 💡
  Vroeger collaboreerde de Nederlander/politiek met de Duitse nazi’s.
  Vandaag collaboreert de Nederlander/politiek met Brussel.
  Brussel geeft ons dan wel de euro als zoethoudertje , maar daar is eigenlijk ook alles mee gezegd.
  Op gebied van alle wetgevingen die ieder EEG land opgelegd krijgen maakt Brussel er één grote puinhoop van. Dat blijkt wel uit alle peilingen en onrust onder de Europese bevolking.

  Terug in de geschiedenis:

  Land verraad door de Nederlandse Krijgsmacht in April 1940
  In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw en in de jaren 10 van deze eeuw zijn ouderen ge-interviewt die in de jaren 1939 -1940 onder de wapenen moesten bij het Nederlandse krijgsmacht.
  In deze film die in samenwerking met de Sociale Databank Nederland is ontstaan wordt een oudere veteraan geinterviewt.

  Alle verhalen van al die veteranen zijn hetzelfde: Let op:
  In April 1940 werden bij de Nederlandse Krijgsmacht de Nederlandse officieren vervangen door Duitse officieren.
  En kregen de soldaten nieuwe wapens met niet passende munitie.
  De gloednieuwe kanonnen die langs de Maas en Grebbenberg stonden konden zo niet een afweer vormen.

  Dit stond in verbintenis met een brief, die nog voor de tweede wereld oorlog, door ZKH Prins Bernhard van Libbenbiesterfeld geschreven gestuurd werd, namens het koningshuis, naar Adolf Hitler.
  Om stadhouder van Nederland te worden.
  Maar dan moest Nederland wel met zo weinig mogelijk schade in handen van
  de Duitsers vallen.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close