Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Geef het volk brood, spelen en ‘zwartepietenwet’-bullshit

Geef het volk brood, spelen en ‘zwartepietenwet’-bullshit

Omdat de massa niet te veel na moet denken hadden de Romeinen al het slimme principe van ‘brood en spelen’ bedacht. Wat dat betreft is de psyche van de mens nog geen spat veranderd. Wil je de massa laten geloven dat Rusland de grote boze beer is, dan schuif je ze vanaf dag 1 een aanslag op een vliegtuig in de schoenen, waarvan het veel waarschijnlijker is dat we met een hoax te maken hebben. Daar moet men echter niet te veel over na gaan denken. Daarvoor heb je professioneel opgeleide NLP-specialisten die we ‘nieuwslezers’ en ‘journalisten’ plegen te noemen. Zo wordt het script gevolgd waarbij Oost en West elkaar beschuldigen en een oorlog opgetuigd kan worden door regeringsleiders die niets meer zijn dan marionetten van de krachtvelden achter de schermen. Ondertussen vindt dezelfde leugenachtige misleiding plaats op het gebied van de terreurdreiging vanuit de Islamic State (ISIS). Iedereen die echt de moeite neemt zich te verdiepen en bijvoorbeeld eens bij 9/11 begint, ontdekt dat ‘nieuwslezers’ en ‘journalisten’ niets meer zijn dan prostituees van de gevestigde orde. Niet voor niets hebben we in Nederland de Machiavelli-prijs.

Adolf Hitler heeft in zijn boek ‘Mein Kampf’ een theorie uitgelegd die ik steeds vaker succesvol zie worden toegepast. Deze theorie is als volgt samen te vatten: “Als je een leugen maar groot genoeg maakt en heel veelvuldig verkondigt wordt het geloofd.“ Een andere uitspraak van Adolf Hitler is: “De waarheid doet niet ter zake, maar slechts de overwinning“. En hier zijn stelregel: “Maak de leugen groot, hou het simpel, blijf het herhalen en uiteindelijk zal men het geloven“. Op zich waren dit niet zulke bijzondere uitspraken van Hitler, want de meeste dictatoriale systemen malen niet bepaald om de waarheid. Het gaat er vooral om dat de gevestigde orde niet aangetast en stevig in het zadel gehouden wordt. Wel is het natuurlijk – ter voorkoming van onrust – belangrijk om de psyche van je volk te begrijpen. In dat kader heeft Hitler wel bewezen dat hij een goede volks demagoog was. Om er voor te zorgen dat het volk niet in opstand komt moet je dus dit door Hitler genoemde eenvoudige principe toepassen.

machiavelliMaar Hitler was hier op zich niet origineel in. Je had namelijk ook een meneer genaamd Niccolò MachiavelliMachiavelli’s bekendste boek ‘Il Principe’ bevat een aantal stelregels over de politiek. Om de macht te behouden bijvoorbeeld, moet de erfelijke troonopvolger zorgvuldig de sociaal-politieke structuren bewaken. Machiavelli beweerde dat publiekelijke moraliteit en persoonlijke moraliteit twee verschillende dingen zijn. Hij benadrukte dat voor veiligheid en stabiliteit morele corruptie noodzakelijk is. Een regent moet een reputatie opbouwen en bij tijd en wijle immoreel handelen. Soms moet dit gepaard gaan met bruut geweld en bedrog. Welnu dat laatste is precies wat Hitler ook in zoveel bewoordingen zei. Nu hebben we in Nederland een prijs ter ere van dit principe. Omdat het wellicht een beetje te choquerend is om deze prijs naar Adolf Hitler te noemen – wie kent Adolf Hitler immers niet – heeft men er waarschijnlijk maar (lekker veilig) voor gekozen om de prijs naar een voor de gemiddelde Nederlander volslagen onbekende te vernoemen: Machiavelli. Bovendien was Machiavelli geen regent en heeft hij ook geen holocaust op zijn geweten. Zijn ideeën zijn toch wel vrij duidelijk.

Het nieuws dat de massa dagelijks consumeert is steeds duidelijker doorspekt met leugens, maar omdat het vaak herhaald wordt, is men geneigd te denken dat het wel waar moet zijn. “Het kan toch niet zo zijn dat al die tv-stations en kranten dat zelfde verhaal bewust leugenachtig naar buiten brengen?  Het kan toch niet zo zijn dat ze allemaal meewerken aan een leugen?” (zie hier)

De media is continu bezig enerzijds het principe van ‘Die Große Lüge’ van Adolf Hitler toe te passen en is anderzijds steeds opnieuw opzoek naar onderwerpen die de massa afleiden van kritisch nadenken over onderwerpen die er echt toe doen. Daarom verzint men tomaten gevechten op de Dam en wordt een discussie over zwartepiet tot grote hoogte opgeblazen. En natuurlijk laten mensen zich weer meeslepen in dergelijke zinloze discussies. Het valt allemaal onder het principe: ‘Geef het volk brood, spelen’ en in dit geval de ‘zwartepietenwet’-bullshit. Stel je voor dat mensen zich gaan verdiepen en ontwaken uit ‘Die Große Lüge’?

Bent u ook zo benieuwd wie dit jaar in aanmerking komen voor de Machiavelli-prijs? Ik zie alvast een paar namen die genomineerd kunnen worden: Frans Timmermans, Mark Rutte en het gehele NOS-team of liever gezegd de gehele Main Stream Media. Wat hebben ze de MH17 leugen toch goed verkocht! In zekere zin mag je dat toch wel knap vinden. Of moeten we concluderen dat de gemiddelde Nederlander gewoon niet al te slim is?

herder_hond

Bron linkvermeldingen: WikipediaWikipediaNOS.nl, AD.nl

468 ad

41 Comments

 1. De Machiavelli prijs mag ook naar de jofiale dj die zo vlot overkomt met zun gladde praatjes, als die van zun voetstuk valt , ai ai ai,
  Hier in deze site(onder) moet ie toch zien dat er heel duidelijk “RC” op de neusklep staat, die foto van Cor weet je wel Giel………..

  http://www.3fm.nl/nieuws/detail/359657/Giel-draait-nummer-van-overleden-passagier-MH17

  maar Jeroen Akkermans heeft “RD” gefotografeerd.

  https://www.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14725463561/in/set-72157645471359080

  Vraag: “zijn zwarte/blanke pieten meegesmokkeld onderweg ? om de “C” in een “D” te veranderen/schilderen ?”

  Zeg Giel : heb je niet eens een keer gevraagd aan collega journalisten, zo van: ” hee jongens, hoe zit dat nou met die RD en RC “?, DAT IS ONDERDEEL VAN HET IDENTITEITNUMMER, ja net als je paspoortnummer of kentekennummerplaat, zo belangrijk is dat dus.

  Als je als ooggetuige ziet dat zwarte piet een schimmel steelt zegt je toch ook niet dat het Sinterklaas was.(dat heet de identiteit van iets uitgedrukt in een nummer)

  En hier Giel Belen faked beelden uitzending 3FM , je ziet um even praten maar later klopt beeld en geluid niet meer, we wachten op wederhoor

  http://giel.vara.nl/media/318484

  • die zus van is praat wel erg opgewekt vooer iemand waar van de zus pas is omgekomen en ze vinden Giel ook wel erg fantastisch

 2. Inderdaad Martin, 9-11 is een heel goed begin,
  Als je dat goed begrijpt wordt de rest een stuk makkelijker,
  Oh en bij het nieuws vergeet je nog de varkentjes die eerst gered worden en daarna gedood, Sharon Dijksma noemde dit een Kafka-achtige situatie op
  Radio 1.

 3. Überhaupt bijzonder dat sommigen wel vallen over Zwarte Pieten, maar tegen de slavernij-verheerlijking op de Gouden Koets spannen ze geen rechtszaak:

  http://wishfulthinkingleiden.files.wordpress.com/2012/12/linker-zijkant-gouden-koets.jpg

  Hoe bedoel je Koninklijke Huichelarij?

  • Logisch Sablo, die slaven hebben mede het fortuin helpen opbouwen van het koningshuis, geen wonder dat ze nog in ere moeten worden gehouden op dit wangedrocht van potsierlijke persoonsverheerlijking van deze Duitse familie. Eigenlijk hoort er bij nader inzien ook een opiumkit op te worden afgebeeld.

 4. Off-topic vraag die me zojuist te binnen schoot tijdens m’n onderzoek naar andere nieuwsberichten, zoals de Rosetta-missie naar komeet 67/P.

  Ik kan namelijk nog steeds niet bij m’n verstand waarom ESA 1.3 miljard euro publiek geld spendeert uitgerekend aan díe komeet, 800 miljoen kilometer weg.

  In de FAQ op esa.int staat dat het 50 minuten duurt voordat een commando de Philae-lander bereikt wat qua afstand in lichtjaren wel klopt; maar dat betekent volgens mij dus dat ESA met de snelheid van het licht kan communiceren met die ruimtezonde.

  How on earth kreeg ESA in 2004 al voor elkaar om met lichtsnelheid 800 miljoen kilometer communicatie te overbruggen? Zaten we toen niet met 500 kilobitjes over koperlijntjes te pompen? Waren satellietverbindingen juist niet tergend traag en beperkend? (6.000km max) Is het eigenlijk niet grappig dat computernetwerken over zogeheten ‘Ethernet’ communiceren? Ether … lucht boven de wolken. Bovendien weer veel Egyptische verwijzingen tijdens de Rosetta-missie, zoals OSIRIS-meetapparatuur.

  Sorry voor off-topic vraag, wilde het toch graag stellen. Iemand?

  • Dat was toch die mop van ze gingen niet? Net als de maanlandingen en de Marslander. Het is allemaal illusie om via NASA black budgets op te kunnen bouwen.

   • Die kans is aanwezig ja.

    Momenteel lees ik vol verbazing De Twaalfde Planeet van Zecharia Sitchin. Hoe denk jij over zijn uiteenzettingen?

   • Ik zie Sitchin als gecontroleerde oppositie.

   • @Sablo Ook Joël van der Reijden plaatst Sitchin op plaats 19 van de links georiënteerde gecontroleerde oppositie.
    https://wikispooks.com/ISGP/global_power_structures.htm

   • @Donquijotte Dank voor de link, welk doel diende Sitchin dan?

    Verhulde zijn theorie dat tijdens de Renaissance een groep monniken een Nieuwe Chronologie kon vervalsen? Je wilde volgens mij hierover nog een blogpost wijden, mijn interesse heb je in ieder geval! 😀

  • misschien met radiogolven want die gaan wel met snelheid van het licht dacht ik.

   • Thanks Flabbergasted, radiogolven lijken zich inderdaad te bewegen met lichtsnelheid door de ruimte. Blijf het bijzonder vinden dat ESA/NASA al in 2004 over zo’n 1 miljard km vanuit deep space multimedia in HD kunnen ontvangen.

    Ook blijf ik de keuze voor juist díe komeet boeiend vinden. Zouden ze dan toch het Soermeriaanse scheppingsverhaal van ons zonnestelsel willen toetsen?

    Ofwel in Mesopotamië gevonden kleitabletten die documenteren dat de aarde planeet Tiamat was, onze huidige maan een zelfstandige planeet genaamd Kingoe; toen planeet Mardoek de buitenplaneten doorkruiste en zijn satelliet botste tegen Tiamat waardoor Tiamat afsplitste in de Aarde en de asteroïdengordel, en Kingoe (maan) zijn baan om de zon verloor en een nieuwe baan kreeg om de Aarde.

    Planeet Mardoek kreeg de naam Nibiroe, dat letterlijk de planeet van de kruising betekent. De twaalfde planeet in ons zonnestelsel die we afgelopen millennia niet zagen vanwege zijn baan van 3600 jaar. De leiders en bewoners van die planeet? Nefilim en de Annoenaki.

 5. @ trebor en anderen ,al die nabestaanden babbelen wat af in de media.
  De ouders van daisy en vriend in alle talkshows, de zus bij giel enz.
  Dat die mensen dat op kunnen brengen is mij een raadsel tenzij er iets niet klopt.
  De identificatie duurt veel te lang en voor de winter gaat er echt niemand meer naar oekraine om te zoeken/onderzoeken dat is duidelijk!!
  Ze hebben de eerste week de boel bewust getraineerd en nu is het een schande als daar nog menselijke resten liggen dat niemand iets doet.
  Wel naar mali en timmerfrans roeptoeteren op het plein in kiev ,dat is pas gevaarlijk !!
  Met dit ,,kabinet,, ga je de oorlog niet winnen dat is een feit.
  Morgen komen alle poppenkastpoppen weer langs om ons mede te delen dat het volgend jaar het graaien ongehoord door zal gaan en onze ,,koning,, vraagt ons solidair te zijn en te participeren, de ruifvreter met zijn katrien!!

 6. Denk dat ze idd niet zo slim zijn, omdat de meesten geen vragen durven te stellen.

 7. “Geef het volk brood, spelen en ‘zwartepietenwet’-bullshit”
  Vergeet ook de psychologische oorlogsvoering niet :

  “The cornerstone of all contemporary imperialist strategic doctrine, including thermonuclear doctrine, is psychological warfare.

  Fascism’s Rape Of the Mind

  It was approximately 30 years ago that Kurt Lewin and Brigadier General Dr. John Rawlings Rees proposed developing methods of political control based upon driving the majority of the human population toward psychosis. They proposed this to render the population submissive under the Schachtian economic world order, which Rockefeller-linked agencies were plotting to install at some point in the decades immediately ahead. Since that time, the various forms of psychological warfare developed by Lewin, Rees, their collaborators, and students have been the central feature of the activities of a world-wide set of interlocking “think tanks” and special “commissions.”
  The significance of George Orwell’s famous novel Nineteen-Eighty-Four is that its writing was inspired by a commitment to a further world order which existed among top, Rockefeller family-dominated Anglo-American political intelligence agencies by the late 1940s. Like numerous well-known top trade-union officials and celebrated social-democratic political, and “cultural” figures, Orwell was an intelligence operative for the Anglo-American CIA-SIS services. This employment brought him into privileged association with other operatives directly connected with the London Tavistock Institute. Several of these latter persons known to have served with Orwell were directly involved in developing key fascist sociological and psychological schemes, which had already been adopted off the Tavistock drawing boards by the late 1940s. His novel directly reflects such insider’s information.”

  ROCKEFELLER ”FASCISM WITH A DEMOCRATIC FACE”
  ICLC Strategic Studies.
  The Campaigner, Journal of the National Caucus of Labor Committees
  Vol.8 No. 1-2 Double issue Nov-Dec. 1974 $1.50
  http://www.wlym.com/PDF-68-76/CAM7411.pdf

  Te denken valt aan Sandy Hook, MH17 etc. Als het een Hoax en coverup is geweest, waar zijn alle passagiers in werkelijkheid gebleven ? De recente Ebola campagne valt ook onder de categorie psychologische oorlogsvoering :

  http://www.infowars.com/video-ebola-patient-escapes-quarantine-spreads-panic-in-liberia/

  Vervolgens worden s’avonds op TV `gezellig’ films als Outbreak en Contagion vertoond. Een goede film om te kijken, die een tip van de sluier oplicht in de recente Ebola hype is “Covert One: The Hades Factor (2006) met Stephen Dorff.

 8. Hey Martin
  heb nutiige informatie voor jou, kijk wat je ermee kan doen.

  http://www.davidicke.com/headlines/isis-revealed-as-israeli-secret-intelligence-service/

 9. 1 op de 10 mensen slikt dit.
  De anderen kappen het af of ze haken af.

  Waarom? Het ondermijnt het fundament van een democratie en een gevoel van veiligheid. De meesten kunnen dat niet verwerken in een gesprek.

  De jeugd verwerkt de info en zegt daarna: logisch. We leven met te veel mensen op deze planeet.

  En dat beangstigt mij nog het meest.

 10. Ik kijk al heel lang helemaal geen TV. Maar vanochtend tijdens het ontbijt heb ik het toch maar even aangezet om mijn portie zombering te krijgen en omdat je je vijand toch moet kennen. Maar wat voor bullshit nieuws was het allemaal, zeg! Doodgeschoten varkentjes waarvoor Wilders zelfs in de studio werd uitgenodigd. Hij verzekerde ons allemaal dat hij ongetwijfeld kamervragen zal stellen over deze uiterst belangrijke zaak. Er was nog een of andere bullshit over muizen. In 30 minuten dat ik keek werd echt helemaal niets besproken wat er echt toedoet. Ik dacht precies wat jij schreef, Martin. Het lijkt wel een absurd toneel allemaal…

 11. Het was niet zozeer Hitler die deze uitspraken deed maar Goebbels. Die had het weer geleerd van Edward Bernays, de neef van Sigmund Freud. Hitler was een bastaard kleinzoon van een Rothschild-bankier. Wellicht een verklaring hoe een eerste-klas soldaat (geen korporaal!) en gesjeesd kunstschilder in WOI 20 jaar later een 3e Rijk wilde stichten.

  Revisionisten argumenteren gedegen tegen de officiële versie van de holocaust. En worden daarvoor massaal vervolgd en gedetineerd. Zoveel is de geprijsde “vrijheid van meningsuiting” waard in het Westelijk deel van de gevangenisplaneet Aarde. De waarheid heeft niets te vrezen van onderzoek, de leugen des te meer.
  Wat is er waar in de lezing van de overwinaars van WOII? In elke oorlog sneuvelt de waarheid als eerste. Gevolgd door het fatsoen.

  De demonisering van A.H. en het Duitse volk verdient een revisie. Als kind overnachtte ik met mijn ouders in het na-oorlogse Duitsland en Oostenrijk op weg naar vakantielanden als Italië of Yugoslavië. Ik heb nooit kunnen geloven dat die aardige, attente en intelligente mensen in die verketterde landen zo een gruwelijke, ongenuanceerde genocide hadden begaan.

  Het is het zoveelste bewijs van de massa-manipulatie door de kapitaal-elite die volkeren maakt en breekt.
  De pers is hun openlijke wapen, het onderwijs hun geheime wapen.
  Het is zo ver gekomen dat door hen gecreëerde slaven partij kiezen voor hun onzichtbare meesters tegen hun potentiële bevrijders. Het ultieme Stockholm-syndroom.

  In elk geval is Wilders weer in het nieuws met Zwarte Piet.
  Hij was heel lang stil, ondanks IS.
  Of juist dankzij IS?

  • Als je nog een uurtje of 6 over hebt?

  • PVV: Proleten Vliegen Vangers – Partij Van Verraad – Prima Volks Verlakkers. Die Wilders is een spons die de weerstand opzuigt en vervolgens onschadelijk maakt door er niets mee te doen en zich te richten op futiliteiten. Sinterklaas is een leugenfeest, je kinderen leren liegen, waar slaat het op. Maar… menig Surinamer of Antilliaan die hier uit de ruif vreet denkt dat hij Marin Luther King is, maar parasiteert wel (typische eenoudergezinnen, dus beiden vangen), onder het mom van dat wij de overgrootouders onrecht hebben aangedaan. Elke in Afrika gevangene is gevangen door een Afrikaan en verkocht aan de handelaren. Voorheen werden ze gewoon afgeslacht in stammenoorlogen, maar daar hoor je niets meer over. Wil je echt leren over discriminatie, had je die show van Roue Verveer moeten zien, en lachen joh, dan mag het wel. Discriminatie is eenrichtingsverkeer, de enigen die strafbaar zijn, zijn de blanken.

   • Ikzelf ben van 1962 en rooms katholiek gedoopt en opgevoed. Er vindt op dit moment ook discriminatie plaats vanuit overheids instanties richting de inmiddels blanke minderheid door overheids functionarissen die veelvuldig een buitenlandse etnische achtergrond hebben. Voorheen waren dat mensen uit voormalige Nederlandse Koloniale gebieden. Maar recent ook uit gebieden waar Nederland geen koloniaal verleden mee heeft gehad, zoals o.a. Marokko en Turkije. Je zegt :

    “Discriminatie is eenrichtingsverkeer, de enigen die strafbaar zijn, zijn de blanken.”

    Ik denk dus dat je dan toch beter moet gaan opletten. Dat alleen blanken zich schuldig maken aan discriminatie is niets minder dan een broodje aap verhaal :

    Who Brought The Slaves To America?
    By Walter White Jr., 1968, 4-12-8
    http://www.rense.com/general81/d3ss.htm

   • @rmstock: De laatste zin was een constatering /klacht hoe de Nederlandse overheid / justitie er tegenaan kijkt, dus we zijn het eens.

 12. Tv kijk ik bijna niet meer, overweeg hem weg te doen. Heb nog t meest vertrouwen in Tommy Teleshopping. Dan weet je dat zo’n product in het gunstigste geval misschien nog iets doet.
  Enfin, als tegenwicht voor de nonsens ben ik de adsenses op deze site aan het aanklikken om het voortbestaan te bevorderen. Wie klikt er mee?

 13. 9-11

 14. Mensen; dit is echt lachwekkend! Zie link!

  Vooral het kopje “Al Qaeda”.

  http://mobiel.nu.nl/algemeen/3878798/vs-bereid-met-iran-praten-coalitie-is.html

 15. Goede morgen compleet denkers,

  even jullie aandacht voor de aiziz foto in de telegraaf vanmorgen, graag wil ik jullie even wijzen op het fotomodel met de zwarte aiziz vlag met de gouden franje eraan. Dit valt onder de law of the Flag.

  Franje aan de vlag betekent dat er onder maritieme wetgeving martial law geld.

  toch wonderbaarlijk hoe analfabete moslim uit het biri biri gebergte zo op de hoogte zijn van dit soort eeuwenoude maritieme/ ameiriaanse wetgeving. Vooral gegeven het feit dat zij waarschijnlijk in hun hele leven nog nooit meer water hebben gezien dan het gemiddelde zomerzwembadje bij ons in de tuin.

  http://www.treeofthegoldenlight.com/Nesara-Constitution/GoldFringedFlags.htm

  Graag commentaar Don Q sablo mash en anderen

  sorry if of topic maar dat hele franje gebeuren aan de vlag is een zwaar onderschatte indicatie over welke rechtsystemen er op een bepaald moment gehanteerd worden. Onder de laten we maar zeggen franje wetgeving ben je nl schuldig totdat je onschuld bewezen is.

  kortom martial law.

  • Heb je een link naar die zwarte IS(IS)vlag? Op Telegraaf.nl zie ik ‘m namelijk niet.

   Feitelijke vlaggenkennis ontbreekt mij, dus ik kan je enkel mijn mening en onderzoeksconclusie geven.

   Een vlag bevat voor mij net zoveel waarde en betekenis als een symbool: 0,0 totdat iemand daar iets aan hecht. Men noemt het daarom denk ik ‘ritueel de vlag verbranden’, ofwel een rite tegen een rite. Tot zover mijn mening, nu mijn onderzoek.

   Op Senate.gov – ‘United States Flag: Federal Law Relating to Display and Associated Questions’ staat volgens mij duidelijk dat de gouden fringe of andere franjes géén betekenis. Belangrijkste citaat vanaf pagina 14, enkel door mij vetgedrukt die tot mijn conclusie heeft geleid dat de gouden rand = maritiem/martial law een broodje aap is:

   Ornaments on Flag Staffs, Fringes on Flag

   The Flag Code is silent as to ornaments (finials) for flagstaffs. We know of no law or regulation which restricts the use of a finial on the staff. The eagle finial is used not only by the President, the Vice-President, and many other federal agencies, but also by many civilian organizations and private citizens. The selection of the type finial used is a matter of preference of the individual or organization.

   The placing of a fringe on the flag is optional with the person or organization, and no Act of Congress or Executive Order either requires or prohibits the practice. Fringe is used on indoor flags only, as fringe on flags used outdoors would deteriorate rapidly. The fringe on a flag is considered an “honorable enrichment only” and its official use by the Army dates from 1895. A 1925 Attorney General’s Opinion states:

   The fringe does not appear to be regarded as an integral part of the flag, and its presence cannot be said to constitute an unauthorized addition to the design prescribed by statute. An external fringe is to be distinguished from letters, words, or emblematic designs printed or superimposed upon the body of the flag itself. Under the law, such additions might be open to objection as unauthorized; but the same is not necessarily true of the fringe

   Dat geciteerd hebbende, dit is en blijft vage juridisch-politieke taal. Mijn advies is dus om altijd te vragen onder welke wetgeving een instantie hanteert voordat je een overheidsgebouw/rechtszaal betreedt. Als je geen duidelijk antwoord krijgt, dan vragen of ze jouw pleidooi als schuldig of onschuldig beschouwen als je weigert binnen te treden.

   Hopelijk heb je wat aan mijn commentaar en onderzoek 🙂

 16. Welke vlag wappert er vandaag op het binnenhof???

 17. Gelukkig zijn wij hier niet de enige compleet denkers

  http://youtu.be/lP7SO8_IS9U

 18. Zoals Homer Simpson zegt, als de TV het zegt, dan moet het waar zijn!!!!

 19. In 1935 waren de knechten gewoon blank..

  • Zo is het maar net want wie heeft die Afsluitdijk , Delta werken , het Amsterdams Rijn kanaal, de Noord -Oost en Flevopolder de dijken de Turfgebieden het voedsel en de rest van dit hele fucking land gemaakt
   PRECIES !!!!!!!

  • wie heeft die Afsluitdijk , Delta werken , het Amsterdams Rijn kanaal, de Noord -Oost en Flevopolder de dijken de Turfgebieden het voedsel en de rest van dit hele fucking land gemaakt
   PRECIES !!!!!!!

 20. Spreektekst Geert Wilders APB 2014

  , precies twee maanden geleden, op 17 juli, overkwam honderden families in ons land het meest afschuwelijke wat mensen kan overkomen: het verlies van 1 of meer geliefden. Heel Nederland deelde in dit verdriet. Wij zullen de slachtoffers nooit vergeten. De zomer van 2014 zal steeds de zomer van MH17 blijven.

  Vz, Ik wil namens mijn fractie een oprecht compliment geven aan het kabinet, en in het bijzonder aan de minister-president en de ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie voor de manier waarop zij hun werk hebben gedaan en vooral de manier waarop zij het leed van de natie wisten te verwoorden.

  Het is nu wel heel opvallend dat onze Israel Fan compimenten heeft gegeven aan een totaal incompetent kabinet de schoften bij elkaar zitten van alles te liegen [ aantoonbaar te liegen ]]over de ramp of het moet sarcastisch zijn bedoeld , maar dat geloof ik niet .
  Die onderste steen is nog lang niet boven, eerst de waarheid en dan pas complimenteren Geert of heb je dit uit dank van Israel gedaan

  • Dit maakt dat de betrokkenheid van Israhel steeds duidelijker wordt. Beetje dom van zio Geert.

 21. Geert hangt aan de jas van Israel .

 22. Lieve mensen kom aub met zijn alle 27 januari naar Den Haag!!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close