Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Geheim rapport: Frans Timmermans lijdt aan Asperger

Geheim rapport: Frans Timmermans lijdt aan Asperger

Omdat het een geheim rapport is kan ik de inhoud daarvan niet publiceren, maar na jarenlange studie van beeldmateriaal van Frans Timmermans blijkt dat hij lijdt aan Asperger, een vorm van autisme. Deze aandoening is waarschijnlijk het gevolg van een beroerte die Timmermans moeder volgens het rapport kreeg tijdens haar zwangerschap. Timmermans autoritaire stijl en ‘obsessie met extreme controle’ zouden manieren zijn om zijn tekortkoming te compenseren. Timmermans acties werden extra in de gaten gehouden het afgelopen jaar, wegens de aandacht die hij besteedt aan het annexeren van het oosten van Oekraïne. Het rapport werd recentelijk opgesteld door een geheime denktank en werd geschreven door een expert in het analyseren van bewegingspatronen. De uiteindelijke conclusie van het rapport luidde: ,,Frans Timmermans lijdt aan een neurologische afwijking die wordt gedefinieerd als Asperger. Dit is een autistische stoornis die al zijn beslissingen beïnvloedt.” Waarschijnlijk is dat ook de drijfveer geweest achter de leugen over de trouwring. Timmermans heeft de neiging dingen in zijn hoofd te vervormen en dit te gebruiken om zijn machtspositie te verstevigen. Het rapport concludeert dat Timmermans dit waarschijnlijk nodig had om carrière te maken binnen Europa. Timmermans is trouwens niet alleen in zijn ziekte; ook Vladimir Poetin heeft Asperger. Het schijnt dat overigens veel mensen in Nederland ook een soort gedragsstoornis hebben ontwikkeld de laatste jaren, die ervoor zorgt dat zij afwijkend denkgedrag vertonen ten opzichte van wat algemeen aanvaard wordt als de waarheid. Dit noemt men een ODD (oppositional defiant disorder), wat een gevolg kan zijn van de geestelijke schade die je oploopt bij het bestuderen van allerlei informatie die niet afkomstig is van mainstream nieuws. Europa overweegt de reeds klaarstaande heropvoedingskampen in te zetten. Naar verluidt valt dit onder de verantwoordelijkheid van Frans Timmermans.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

468 ad

44 Comments

 1. Chapeau!

 2. Het satanisme heerst, en dwingt iedereen tot gehoorzaamheid, zo niet, dan gaan ze over tot maatregelen, met het dreigen je te psychiatriseren en dergelijke en mocht dat niet helpen, dan gaan ze over tot geweld, kortom men heeft binnen de orde van satan geen keus dan te gehoorzamen, zeer te verwerpen. Komt er geen NEE tegen die vorm van heerschappij, en komt er geen TOT HIER NIET VERDER, dan gaan ze het voor elkaar krijgen ook, die nog eigenwaarde en zelfrespect hebben, zullen niet wijken waar ze voor staan, iedereen kan dan wel bedenken wat ze met zulke mensen gaan doen, wat hen te wachten staat. Iedereen die uiteindelijk dit systeem blijft dienen, de intentie niet heeft om bij te dragen de slavermij en de tirannie te stoppen, is voor mij iemand, met wie ik niets, maar dan ook niets te maken wil hebben, en ik vezet mij als zij slaafs en dosiel mij via hun meederen in functie, in de weg gaan lopen, om mij te forceren het kwaad te gehoorzamen.

  • Ik hoop zo dat Putin geen faker is, dat hij “echt” tegen de plannen van de orde van Babylon is, hij zich er tegen verzet, en er niets mee te maken wilt hebben, en dat de Grieken ook zich dat beginnen te realiseren, en ook “echt” zeggen NEE, NEE NEE, en tot HIER EN NIET VERDER!!

   • http://redefininggod.com/2015/02/understanding-the-nwo-strategy/

    The supposed US-led “Unipolar New World Order” has never been anything but a golem dreamed up by the globalist propaganda masters to distract people’s attention away from the real NWO. While people are being programmed to look West for a scary monster that is closing in on them, the actual NWO is sneaking in from the East looking like a heroic knight in shining armor. And once it is publicly unveiled, the NWO will look like heaven… at first.

    So when you see things in the news like this…

    >>> Russian President Vladimir Putin said on Saturday that his country would never accept a unipolar world.

    Noting that there was one “undisputed” unipolar leadership trying to control the current world and force others to obey, Putin said Russia would never accept such attempts. << brics. De brics en islam zullen in mijn mening uiteindelijk dus winnen. Ze houden het ook niet echt geheim dat de g20 bijv gewoon doodleuk bezig is met het neerzetten van de nwo. Wat je moet onthouden is dat ze met het polariteits principe werken. De linkerhand is destructief en de rechterhand is constructief(verbeter me als het andersom is). Zij kunnen echt wel bedenken wat voor oplossingen wij willen voor de problemen die zij gecreeerd hebben. They may be psychopaths, but they’re definitely not stupid. Dat is in mijn ogen de perfect crime. Je tegenstander compleet ontwapenen en verrassen door hem te geven wat hij “wil”. Mensen zijn helemaal gehyperfocusd op de kwade satanisten dit dat zus zo. Misschien is dat puur voor theatrale doeleinden passend bij de linkerhand polariteit. Duisternis. Waarna het constructieve licht komt aka de rechterhand. Als het probleem een satanisch zionistisch westers imperium is wat is daar dan de oplossing voor? Juist ja…

   • De helft van wat ik geschreven heb ontbreekt dus het verloop klopt inderdaad niet mocht iemand het opmerken.

  • Voor alle duidelijkheid: ik denk dat Poetin ook in the game zit, maar ik wilde met dit artikel vooral de propaganda methodes illustreren.

   • Ik hoop dat die Putin gewoon het lef heeft om die CABAL de shit in te sleuren, de wereldmaatschappij door het slijk haalt, dat het down gaat, dat dan de mensen maar in een nachtmerrie wakker worden, en dan hopelijk dat hun slavenmentaliteit heel ver van zich afwerpen, IK HAAT SLAVENMENTALITEIT!

    Kunnen ze niet redenen, dat als je jezelf niet tot slaaf gemaakt wilt worden, dat je dan ook niet een ander tot slaaf moet maken. Maar hier willen ze slaaf zijn, vrijwillig nog wel, hoe kan je daar nog begrip voor opbrengen, en dan hun meerderen dosiel gehoorzamen, als willoze idioten, te bouwen aan het slavensysteem. Als zo n slaaf in een net pak, mij ook maar probeert bagger te verkopen om te strikken, dan knijp ik hem uit, de mafkees.

 3. Massaal ophouden met werken en doe wat je leuk vind in het leven.

  • Mogen geen kinderen geen normaal leven leiden, moeten ze aan pedofielen bevredigen, moeten ze toekomstige robotten worden??? Doe wat je leuk vindt in het leven? Dat is wat ze je vooral verkopen, ach, doe leuke dingen, je moet het allemaal niet zo zwaar wegen…je leeft maar 1 keer, en de zondvloed zul je wel niet meemaken in je leven, je kinderen misschien maar jij toch niet, liefde voor kinderen? Ach kom op, doe lekker mee met het systeem, je kinderen worden verpest door het systeem, jij voedt ze toch niet op? Je moet er niet tegenin gaan joh? Lekker met de flow mee, het is nu eenmaal zo ja…

   Weet je wanneer ze beginnen te piepen? Die ruggegraadloze figuren? Wanneer het te laat is, dan zeggen ze van, moet dat nou? Zo hoeft het toch ook weer niet, en als hun dan de vraag wordt gesteld van “Heeft u nooit de klok horen luiden? Uh, Uhhh, ja maar ze zeiden dat het complottheorieen waren, maar ze hadden toch wel gelijk ergens he. Maar heeft u nooit het idee gehad tot de overheid de mensen in principe zo n beetje fulltime misleidt? Uh ja, eigenlijk wel. Waarom ben je dan de overheid gunstig gezind gebleven? Ja, dat doet toch iedereen, dan moet het maar he, wat kun je anders he”.

   Ja, geniet van het leven, morgen kan de leugen voorbij zijn, dan worden we begraven of gecremeerd.

   • Freeman — Ik geloof niet dat “Leeuw” dit bedoeld.

  • Weet ik Moeder, maar ik bedoel er het mijne mee.

   • Dan moet je het niet onder haar reactie plaatsen, Freemannetje.

   • Daar heb je gelijk in Moedertje, vergeven zonder vergeten? Of vergeten zonder vergeven? Hahaha..

 4. Iemand in mijn familie heeft al 14 jaar ‘ODD’, zonder dat ik dit door heb gehad. Toen zij voor de eerste keer ‘gek werd verklaard’ had ze het erover dat ze de overheid niet vertrouwt en dat men continue in de gaten wordt gehouden. Nog in diepe coma en deels de MSM vertrouwend, was ik het er mee eens toen ze therapie kreeg. 6 Jaar geleden werd ze met veel bombarie opgelicht van haar bed en opgesloten in een inrichting. De reden weet ik pas sinds een paar weken (zo slecht was het contact met de gehele familie); ze weigerde toentertijd haar medicijnen in te nemen. Ze was namelijk van mening dat deze pillen haar denken beïnvloedden. Al mijn hele aardse leven wist ik dat er dingen niet klopten, maar pas sinds november 2013 ben ik compleet ‘wakker’. Vandaag de dag zijn er nog een paar familieleden uit hun coma ontwaakt, dus ik vond het tijd om mijn familielid een bezoekje te brengen en te vertellen dat ze helemaal niet gek is en juist heel erg gezond. Maar dat ze dit niet aan de grote klok moet gaan hangen, anders zit ze zo weer ‘vast’.

  Wat denken jullie over die heropvoedingskampen btw? Zitten die er snel aan te komen?

  • Ja, die zijn er altijd geweest AngelaM die kampen, de school zelf is zo n kamp waar kinderen worden gesloopt bijvoorbeeld. Ja je hebt duizenden kampen, het hele systeem is een vernietigingskamp waar we in opgesloten zitten, op elk niveau worden we vernietigd. De waarheid is, dat als je dit beulenkamp probeert te elimineren, dan heb je het begrepen, dan heb je vrijheid lief.

  • Toch niet uit Tilburg. Ken nl. iemand die ook opgenomen is omdat ze “spoken” zag.

   • Trouwens mij vinden zo ook al een psycho omdat ik anders denk dan de massa.

   • Nee, niet Tilburg 🙂

    En ja, mijn ‘echte vrienden’ hebben me al uitgekotst omdat ik nogal veel plaats op FB wat betreft deze zaken, cannabisolie, chemtrails, GMO’s et cetera. Mijn ‘wakkere’ vrienden betekenen inmiddels 1000x meer voor me. Zij laten me niet in de steek.

    En ik snap je maar al te goed, Freeman, maar ik had meer een soort van kamp voor ogen als in 1984 van G. Orwell. Vorig jaar dacht ik ineens aan al die gevangenissen die leeg zijn komen te staan. Wat als die gebruikt gaan worden om ons ODD-patiënten te herprogrammeren?

   • @AngelaM,

    Ja dat zou heel goed kunnen, maar ze kunnen maar beter geen angstzweet ruiken. Ze hebben haast dat is wat ik wel weet, zij kijken nooit werkeloos toe, zij kennen geen rustdag. Tijd dat ook wij ons realiseren dat we actief gaan zorgen om het tij te keren, want wat er aan staat te komen, is echt hels.

   • “Herprogrammeren”… Jullie denken nog veel te lief.

    http://www.freedomfiles.org/war/fema.htm

    Quote:
    RED-FLAG/BLACK FLAG- MARINE STANDARDS FOR “WHO SHALL LIVE, WHO SHALL DIE”

    We discussed various LISTS or status of people, once arrested, under MARTIAL LAW would have. You know, like FEMA RED-BLUE lists, etc.

    He responded by admitting that FEMA WAS ONLY A FRONT FOR SUCH OPERATIONS, and that IN FACT IT WOULD BE THE US MILITARY (with foreign troop assistance, UN/NATO/Pfp etc.,) OPERATING THE BOXCARS AND DEATHCAMPS.

    He said that the Marines had their RED FLAGGED people and BLACK FLAGGED people. When people come up RED FLAG on their computerized list, it is a person that will be arrested and taken to military camps, but may be “salvageable” (or can be rehabilitated, re-educated, etc.)

    But when people come up BLACK FLAGGED, they will be arrested and PUT TO DEATH.
    NO questions asked.

   • Beetje jammer dat ik totaal niet bang ben dan 😉
    “If you could, flick the switch and open your third eye
    You’d see that
    We should never be afraid to die”

   • Moet je ook niet zijn al heb ik zelf niet per se een doodswens. In de new age cultus wordt ook gepropageerd dat de dood niet erg is. Dat vind ik zelf ook niet, maar als ze je afmaken ben je niet meer in staat bij te dragen aan de tegenstand. Als je denkt van oh maakt toch niet uit als ik dood ga en lekker passief je dood accepteert, dan is dat het new age deathcult denken. Als je denkt van ik doe mijn best om vrij te leven en accepteer de dood als mogelijk gevolg, want er bestaat geen compromis dan snap je het.

    http://www.nme.com/news/muse/66278

    Muse’s Matt Bellamy says he no longer thinks 9/11 was an ‘inside job’
    ‘I think my political views are a bit more nuanced now,’ says frontman

    Ik denk zelf dat hij gewoon bang is om “stom” gevonden te worden.

    Here we are, waiting for the storm.
    Here we are, waiting for the storm to come.
    We know this world will drown in blood.
    Last days of May, this spring is dying once again,
    But we sense this summer may not be ours anymore.
    Within these walls, we’re loyal brothers,
    Comrades till death.
    Now in the distance we see the fires rage.
    They will not take this place, will not defile this ground.
    We’re not afraid to die, no one will break this line,
    This darkened world will hear our cries.
    This darkened world will hear our cries.
    As clouds of dust contaminate the deep blue skies,
    We’re crawling through the debris of our homes.
    Here we are, waiting for the storm.
    Here we are, this world will drown in blood.
    Now in the distance we see the fires rage.
    They will not take this place, will not defile this ground.
    We’re not afraid to die, no one will break this line,
    This darkened world will hear our cries.
    Curtain fires, lying in the trenches, buried deep
    As cold ashes cover this swaying world in grey.
    Inside this fortress, we’re faithful sisters,
    Comrades till death.
    As their bombs eclipse this sallow sun
    And their guns annihilate our sanctuaries,
    Our confidence, it will not vanish, not abate,
    We will not cease resisting.
    Now in the distance we see the fires rage.
    They will not take this place, will not defile this ground.
    We’re not afraid to die, no one will break this line,
    This darkened world will hear our

   • Muse is natuurlijk een illuminatie vangnet vanaf dag 1. De ideale manier om ontwakenden te vangen is eerst te doen alsof je zo denkt en ze vervolgens een andere kant op te sturen. Goed gespeeld. Groots effect.

   • Exactly, Martin. Daarom vertrouw ik lange fransje niet zo. Al dat gepraat over verwarde mensen, maar niemand die Fransje adviseerd hulp te zoeken? Hmmm, I wonder… Toch meent hij niet te geloven dat isis echt is bijv. In veel disinfo wordt terrorisme toch als “authentiek” beschouwd. Misschien is hij legit. Ik ben er nog niet zeker van.
    Hopelijk heb je wat aan mijn donaties Martin. Het is je gegund! Doe er wat leuks mee. De nog pure zielen op deze wereld is waar we het voor doen.

   • Oh, ik zeg ook niet dat ik overal zomaar intrap hoor, ik vind alleen die tekst erg goed. 😉
    En ook zeg ik niet dat ik een doodswens heb, alleen dat ik het niet erg vind om strijdend ten onder te gaan, so to speak. Dus dat ik me niet laat chippen, vol laat drukken met pillen et c. Ik ben gewoon niet bang, that’s all 😉

   • @ AngelaM Dat is een goeie zaak! Ik vraag me toch af of het haalbaar is om de bevolking te overtuigen dat “verwarde” mensen gedwongen hulp nodig hebben. Ze doen het ook om mensen naar de brics kant te sturen, omdat RT ook “complottheorieen” verslaat. Dus is er de situatie dat het westen beweert dat zo goed als 3/4 van de wereld gek is… juist. “If you run into assholes all day, you’re the asshole” Het is ook een beetje denigrerend. Alsof die mensen je moeten gaan uitleggen waarom je denkwijze en verhuld daarin natuurlijk je persoon niet klopt. LOL. Mij gaan ze niks wijs kunnen maken, dan moet ik toch echt een room 101 in gaan voordat dat lukt. “Er is helemaal geen complot dat zijn alleen maar waanideeen en die heb je om deze en deze reden”. pffffffffffff kom op zeg. Ik heb jaren bij psychologen gelopen voor depressie en weet je wanneer ik beter werd? Toen ik stopte met het vergif wat ssris genoemd wordt en mijn eigen weg weg van de GGZ ging volgen via voeding. Als ik die bullshit die zij verkondigen klakkeloos had aangenomen leed ik waarschijnlijk nu nog steeds, maar ik heb mezelf bevrijd en dat nemen ze mij niet meer af! Die schapen die creperen door een vit d tekort, magnesium tekort, en/of vegetarisch/veganistisch dieet geloven maar lekker dat ze een stofje tekort komen en slikken maar braaf hun pilletje. Ik doe er niet meer aan mee!

 5. Prachtige lichaamstaal in dat filmpje. Zie die kneusjes eens wegkwijnen en schuw kijken naar Putin. Het zijn net kleine kinderen. Als Putin naar het toilet gaat, hebben ze weer een grote bek. Putin ontspannen breeduit en die anderen met dicht geknepen benen… je hoeft er niks van te verstaan, alleen maar kijken.
  Putin heeft niks van ze te vrezen, dat weet hij en ook zij.

  Je komt meer te weten van mensen als je het geluid uitzet en alleen maar observeert en andersom, niet kijken maar alleen luisteren.

  • Deugt Putin dan niet? Wel, ik zou zeggen, hij gebruikt zijn talent ten volle uit. Hij heeft alles in zijn kop en dat “noemt” MEN dan autisme. En wie is die MEN?
   Degene die iemand anders wil onderdrukken, omdat ze het meest zelf niet snappen. Hun eigen hersenen blijven ergens steken.
   Als jij het bijv. wel snapt… deug je niet…> rare snuiter.
   Maar laat je niet gek maken, als het moet steek je het hele zootje in je zak. Hou vol!

   • Waarom is eigenlijk die video van Putin verwijdert die door MV is geplaatst?

  • Doel je er nou op dat Putin niet gewoon meespeelt met het verdeel en heers spelletje?

 6. De in Londen in november 2006 met polonium vergiftigde Russische spion Alexander Litvinenko beschikte over bewijzen dat Putin – zelf crypto-jew, zijn moeder, Shelomova is joods, dat Russische Orthodoxe geloof is rookgordijn- zeer nauwe mafia maatjes banden met ene Semion Mogilevich, joods, geb. in Kiev. Deze SM is een betrekkelijk onbekende waarlijk top zware jongen, wordt gezien als de capo di tutti capi van de Russische (=joodse) maffia wereldwijd/ is naast het gangbare maffia werk ook major player in Big Oil/Gas in Oekraine-Rusland-EU

  http://uk.businessinsider.com/semion-mogilevich-relationship-with-putin-2015-1?r=US

  >>>

  Compact lijstje minpunten Putin

  https://diggerfortruth.wordpress.com/2013/06/04/puppet-putin/

  >>>

  Putins Kremlinmaatje Mevedev is volgens de joodse archieven zoon van de joodse Aaron Mendell

  CIA O

  • Of Putin van de pot gepleurd is op deenofandere wijze of dat ie deugt of nie, daweekallemaalnie.

   Maar dat ie joods en dat ie dat onder zijn keppeltje verborgen houdt…

   Wanneer is dat ook toch weer eerder gebeurd en wat
   gebeurde er daarna…?

   CIA O

  • http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/11371577/Alexander-Litvinenko-assassinated-to-stop-him-exposing-Vladimir-Putins-links-to-organised-crime.html

   …Alexander Litvinenko ‘assassinated to stop him exposing Vladimir Putin’s links to organised crime’

   Russian President Vladimir Putin described as ‘nothing more or less than a common criminal dressed up as a Head of State’ by barrister for Litvinenko family.

   Writes The Telegraph 27 jan. 2015….

   27 jan., was die Auschwitz herdenking.

   In een flard van een tv die aanstond irgendwo zag ik vanochtend de totaal verDutchte uit nota tussen de bene Palestina afkomstige tv presentator de weledelgestrenge heer Smalhout het tv vee voeren; dat zijn naasten in Amsterdam Oost waar ie was begonnen met ademhalen in de vernietigingskampen van onze Oosterburen waren omgekomen. Smalhout is geen Elie Wiesel, ok,… ze zijn niet teruggekeerd maar wat er dan werkelijk met ze gebeurd is, dat is in die Moskou bib. brand door Putin en zijn jwo maffia grondig ausradiert in het weekend erna…

   CIA O

   • Als de jewmedia in het Westen negatief over Poetin schrijven dan draai ik dat per definitie 180 graden om. Als ze positief over hem gaan schrijven ga ik twijfelen.

   • @ Donquijotte: couldn’t agree more! En Dr Rauni Luukaanen die een paar dagen geleden helaas overleden is (vermoord) bracht exact ook die boodschap en legde daar grote nadruk op.

   • @ Donquijotte wat is jouw mening over Putin? Ik denk niet dat er positief over putin geschreven gaat worden in het westen, ten minste niet voor de “brics revolutie”. Het pro oosten gedachtegoed verspreid zich langzaam aan door de alt-media en de meerderheid van de wereldbevolking is al meer pro putin dan pro obama en westen. De verdeling West/Oost moet natuurlijk wel echt lijken, dus blijven ze een soort van koppig propaganda uitbrengen met opzettelijke foutjes zoals die foto van russische soldaten in georgie onlangs tot dat genoeg mensen genoeg van amerika hebben. Of er een grexit komt weet ik niet, maar het zou mooi in het verhaal passen en andere landen uitnodigen. Als die zich dan beetje bij beetje meer naar de brics kant sturen plus meer en meer onthullingen van westerse corruptie is de tijd rijp voor de switch denk ik.

 7. Deze dame is overigens volkomen gezond:

  • Prachtig!

   • wanneer haal je deze ook weg?

   • De video van Poetin is niet verwijderd. Zal wellicht aan je browser liggen.

  • Net als haar vader (waarschijnlijk) Hitler het volk ‘bespelen’.

 8. PC opnieuw gestart. Hij doet het weer. Excuus!

 9. Ben ook van mening dat Putin NWO is. Valt me zowiezo al op dat hij nog leeft… normaal gesproken wordt je vrij snel opgeruimd als je lastig bent, zal niet de eerste keer zij toch? Ook als je Putin heet. Aangezien de geschiedens van het grote geld rond de wereld, is Rusland allang allang under controll van het grote geld en is Putin maar een puppet die het script meespeelt. Het volk heeft een grote vijand nodig om bang te blijven, gecontroleerd te blijven.

  grs

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close