Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Gevangenisdossier Volkert van der Graaf hulp voor controlled opposition?

Gevangenisdossier Volkert van der Graaf hulp voor controlled opposition?

Afgelopen zondag zou de aan Micha Kat gelieerde website WaarInHolland een gevangenisdossier van Volkert van der Graaf hebben gelekt waaruit zou blijken dat Volkert van der Graaf eerder gedetineerd zou zijn geweest. Uit het document zou tevens blijken dat Van der Graaf niet vluchtgevaarlijk is, wel suïcidaal. Dat dit document nu opduikt via de websites die gelieerd zijn aan Micha Kat en aan de stichting de Roestige Spijker, maar tevens dat er naar WaarInHolland gerefereerd wordt door de Telegraaf, is opmerkelijk te noemen. Dit omdat bijvoorbeeld ten tijde van de Anass zaak en het lekken van het forensisch rapport ook door de Main Stream Media melding gemaakt werd, maar bewust nooit een link naar de website die het document lekte (deze site) geplaatst werd.

Het heeft er alle schijn van dat de controlled opposition alternatieve media van het kamp van de maffiagroep Poot even een boost nodig heeft. Dat zij bezig zijn 20 miljard belastinggeld weg te sluizen via het Joris Demmink zwartboek, moet niet uitkomen. Dat is immers het doel van controlled opposition. Zij zijn gecontroleerd en moeten waarschijnlijk dit ‘blackbudget’ van 20 miljard onopvallend doch geloofwaardig wegsluizen.

Dat er nu een gevangenisdocument opduikt uit deze groep is heel wel te begrijpen. Het is immers de groep van Ben Ottens, voormalig regiodirecteur van het gevangeniswezen. De groep gefinancierd door de familie Poot van het bedrijf Chipshol, dat bezig is de Nederlandse staat voor 20 miljard een pootje te lichten. Deze groep heeft niet alleen een voormalig regiodirecteur van het gevangeniswezen binnen haar gelederen, maar heeft ook een paar gevangenisdirecteuren opgeroepen als getuigen in de schijnzaak tegen verdere verspreiding van een filmpje over Joris Demmink dat allang overal op het internet zwerft. Deze zaak werd aangespannen door Joris Demmink tegen het AD en de stichting de Roestige Spijker voegde zich in de zaak. Vervolgens kaapte deze stichting deze zaak en werd het 1 groot showproces, waarin uiteindelijk Joris Demmink via advocaat Harro Knijff zelf geen getuigen meer opriep, omdat hij vond dat het een showproces was. “Then why did you start it in the first place?

Opmerkelijk is dat Ben Ottens, de secretaris van deze stichting, zelf zijn hele CV aan Joris Demmink lijkt te danken te hebben. Deze groep die Joris Demmink lijkt aan te willen pakken op pedofiele misstanden, werkt zelf openlijk samen met een veroordeeld Amerikaans afperser Jack Abramoff; iemand die volgens vele berichten kinderen drogeerde en liet misbruiken in hotels ten bate van afpersing van hoog geplaatsten. En uit de hoek van deze club en de aan haar gelieerde websites Klokkenluideronline, WaarInHolland e.a. komt nu een gevangenisdocument? Opvallend vindt u niet. Het heeft er alle schijn van dat deze groep die ogenschijnlijk 20 miljard wegsluisde via Robert Rubinstein en Jack Abramoff; de groep bij wie Mark Rutte gewoon over de vloer schijnt te komen; een imago boost nodig had. Frontman Micha Kat was immers een beetje beschadigd door zijn scheldkannonade richting Mark Rutte en de ongeloofwaardige dood van journalist Fred de Brouwer droeg ook al niet echt bij.

Hoe komt zo’n groep, waarvan de secretaris onder Joris Demmink werkte en zelf directeur van het gevangeniswezen voor Noord Holland was, aan zo’n document? Het antwoord laat zich raden. Dat er een luchtje zat aan Volkert van der Graaf die Pim Fortuyn op 6 mei 2002 doodschoot wist iedereen al. Er zullen echter maar weinig mensen een relatie leggen tussen Volkert van der Graaf, de milieubeweging en de opwaardering van de gronden rondom Schiphol. Immers met de uitschakeling van Pim Fortuyn werd niet alleen Pim Fortuyn uitgeschakeld, maar meteen de dierenactivisten- en milieubeweging waartoe Volkert behoorde. Elke belemmering van bedreigde diersoorten die nog de opwaardering van gronden (klik en let op de naam Ben Ottens) in de weg stond viel zo in 1 keer weg. De vraag is nu hoe opmerkelijk het is dat Micha Kat – de frontman van de sites die nu dit document lekken – ging samenwerken met 2 mensen die erg kritisch schreven en publiceerden (Van Gogh maakte zelfs de documentaire 06/05) en dat deze mensen beiden dood zijn. Theo van Gogh werd in 2004 doodgestoken. De andere collega Pamela Hemelrijk stierf in 2009 aan een hartstilstand. Dat laatste kan natuurlijk een natuurlijke dood zijn, maar op zijn minst opmerkelijk is het feit dat controlled opposition media-hitman Micha Kat erg dicht bij ze heeft gestaan.

Dat Volkert van der Graaf de moord op Pim Fortuyn waarschijnlijk niet alleen heeft gepleegd wordt echter uit de hoek van deze controlled opposition niet belicht (UPDATE 13:54 uur: pas in zijn laatste filmpje noemt Micha Kat dit, omdat hij hier mee leest en weet dat hij door de mand aan het vallen is). Gevangenisdocumenten zijn zo te fabriceren als je zelf alle connecties hebt in die hoek. Als je nog even iets verder denkt, dan valt zelfs een hele detentie te faken met de juiste connecties. Dat kan voor zowel de Koerdische drugsbaron Baybasin gelden als voor meneer Volkert van der Graaf. Als je maar grip houdt op elke vorm van oppositie, dan kun je het schip gecontroleerd van de wal sturen. De maffiagroep Poot moet een geloofwaardige controlled opposition blijven vormen, want dat er mogelijk 20 miljard weggesluisd wordt, mag natuurlijk niet uitkomen. Geef die mensen even een imago boost jongens!

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nl, Volkskrant.nl, Schipholwanbeleid.nl

468 ad

38 Comments

 1. Wakkere Martin. Goed gezien Martin!! TOP!
  Waarinholland op het journaal….Hahahaha wie gelooft Micha Kat en alles wat daar aanhangt nu nog? 1000% gecontroleerd. Ik schreef al dat Waarinholland van de maffiagroep Poot en dus Micha Kat was.
  http://donquijotte.wordpress.com/2014/04/18/micha-kat-geeft-toe-ook-achter-de-site-waarinholland-te-zitten/

 2. Martin niet alleen de Telegraaf maakte effe reclame voor de controlled opposition site maar ik las dat het AD ook reclame maakte voor Waarinholland.

 3. Kat en consorten zijn aardig gesloopt en kunnen alle hulp gebruiken. Uiteraard helpt de media wel effe mee. Goed artikel Martin.

 4. Moet je nagaan. Een blad uit een dossier en het is wereldnieuws in de media. Toen Martin Poot en Demmink ontmaskerde was er niemand die er over schreef terwijl dat groot nieuws was. Ook dat Fred de Brouwer in leven bleek, daar gaven ze ook geen aandacht aan terwijl ze toch van deze zaken weten. Ja nu Martin strijd tegen die Illuminati ratten bij de alternative media hoor je ze niet.

  • Uiteindelijk dienen beide kampen de zelfde meester

 5. Dringende oproep tot bijdrage in den kosten. Komende woensdag moet ik naar een andere server verhuizen, omdat de harddisk vol is. Ik gebruik daarnaast veel bandbreedte omdat ik enrom groei in verkeer. Daarvoor heb ik kosten moeten maken. Gezien mijn bijstandsuitkering van €750,- red ik het einde van de maand niet. Uw donaties zijn dus zeer welkom. http://www.martinvrijland.nl/donaties/

  • Mijn uitkering ligt gelukkig wat hoger na een heel naar ongeluk bij de kruidenbier die op de kleintjes let!!!!
   € 890,= Dus € 15 per maand voor jou. Groet Elien.

   • Kruidenbier moet natuurlijk kruidenier zijn.

  • Sorry Martin, financieel kan ik je niet steunen. Ben elke maand weer blij als ik alles kan betalen (wat niet altijd lukt) Ik kan je wel een evt. slaapplek aanbieden in centrum Amsterdam mocht je die ooit nodig hebben. Mee-eten kan ook altijd ! 🙂

 6. Ik help je ook mee via mijn website om wat donaties te verkrijgen.

 7. Jouw uitkering ligt volgens mij te laag Martin.
  Maar goed,check je mailbox.
  Over Volkert en de moord in Nunspeet:
  http://www.misdaadjournalist.nl/rapportages/vokertendemoordinnunspeet.html

  Ik heb een sterk vermoeden dat die Volkert gewoon een gehersenspoelde AIVD agent is.(zoiets als die Breivik)
  Deze agent wordt nog eventjes op vrije voeten gezet en zal in de nabije toekomst waarschijnlijk ergens dood worden aangetroffen.
  Om de massa nu al met valse info te beïnvloeden, zal de massa makkelijk het toekomstige MSM nieuws slikken dat het zeer aannemelijk is dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

  En dit zijn zaken, waar het Poot kamp niet over zal schrijven.

  • Ik begrijp je opmerking echter mijn uitkering is afgestemd op mijn woonsituatie (antikraak met gedeelde ruimtes). Dus in dat geval krijg je dus helaas minder.

   M.b.t. Volkert van der Graaf: kan iemand controleren of hij daar echt al ie jaren in die cel heeft gezeten? Zijn er mede gedetineerden die hem gezien/gesproken hebben?

   • Hetzelfde geldt voor Micha Kat!! Welke (ex)gedetineerde zag ooit Micha Kat in de gevangenis?

   • Hij mocht toen ook naar de begrafenis van zijn oma! Welja!

   • Het is eindelijk gelukt diegene te spreken die hier iets van af weet. Een a’dvocaat met een cliënt in PI Zwolle, welke cliënt hem altijd overstelpt met de laatste nieuwtjes over alles en iedereen daar. Ik heb gevraagd of Volkert ook in Zwolle zat. De reactie was: “Nee, die zat toch in Amsterdam?”

   • Dat is best breaking news wat je daar zo bescheiden meldt.

 8. Volkert Van Der Graaf woont mogelijk in Apeldoorn.
  Ook zijn er vermoedens dat hij zich ergens in Duitsland niet ver weg van de Duits/Nederlandse grens bevind,vanwege zijn meldplicht bij de reclasering in Arnhem.

  http://www.fenom1aal.nl/volkert-van-der-graaf-woont-apeldoorn/

  • Deze katvanger Volkert vd G. dient zuiver om de massa af te leiden van het ware verhaal. Hoe de b.v. crimiNederland even werd bedreigd door Pim Fortuyn. Helaas was Pim niet zo slim om zijn succes van de verkiezingen in een door 3 cordons bewaakte gepantserde bunker of huis af te wachten.
   Als het wel zo was geweest en hij MP was geworden had dat -denk ik- ook niet uitgemaakt. Ook JFK is als zittende president omgelegd.

   Kortom DESinformatie om de echte moordenaars tw de Kroon=K.huis + regering + aivd + ?groepen(gelieerde).

   • Kortom DESinformatie om de echte moordenaars tw de Kroon=K.huis + regering + aivd + ?groepen(gelieerde) af te schermen.

 9. Er is weer een nieuwe video van onze favo kale augurk!

 10. Gewaagd en scherp!

 11. De moord op Louis Seveke

 12. Louis Sévèke 8 maart 2003

  Bevoegdheden AIVD zijn onduidelijk

  http://www.louisseveke.nl/node/68

 13. De AIVD heeft genoeg geblunderd. Hoog tijd dat aansturing en controle ervan worden verbeterd, zei Louis Sévèke

  http://www.burojansen.nl/artikelen_item.php?id=291

 14. 🙂 🙂 🙂
  @Allen

  Kom op mensen! Het kan toch niet zo zijn dat oplichter/desinformant/verrader Micha Kat met tienduizenden Euro’s per maand wordt ‘gesubdieerd’ door de maffiagroep Poot c.s. en Kabinet c.s. om in een 1-2 tje tussen regering en Poot de balastingbetaler( u en ik dus) miljarden afhandig te maken (te stelen/frauderen)

  en Martin hier het ene na het andere echte complot, moord (anass, rubin&julian), illegale internationale conflicten/rooftochten (Mali, Syrie, Oekraine) etc etc oplost en blootlegt, NIET eens zijn website kan betalen en zijn uitzonderlijke werk kan doen, waarvoor hij eigenlijk alle Pers en onderzoeks prijzen zou moeten krijgen!!!!

  🙂 🙂 🙂

  @MARTIN for President!

  • Dus DONEER a.u.b.

 15. …en nog belangrijker maar deze site bekend aan iedereen…

  geef het door en zegt het voort ====>

 16. Volkert was de stroman, ik ga ervanuit dat Fortuyn van bovenaf zojuist door zijn hoofd is geschoten op het moment dat Volkert de trekker overhaalt (moord namens de kroon). Seconden. Dat betekent niet dat Volkert ‘de moord niet alleen’ heeft gepleegd, dat betekent dat hij de moord niet heeft gepleegd. Wie heeft hem benaderd voor zijn rol ?

  • VOlkert Was m.i. Aivd mannetje, een soort manusje van alles: Milieuinfiltrant, infromant, spion, en katvanger voor de moord Pim. Gelokt met geld en beloften, van voordeur gevang in achterdeur weer uit , even naar Thailand of Laos(! 😉 ) om uit te blazen…zo gaat dat.

 17. Niemand betaald vrijwillig belasting.
  Het wordt je met de rug tegen de muur ijskoud afgeschreven van het bruto inkomen.
  Van het netto bedrag wat over blijft mag iedereen zich verder scheel betalen aan andere verplichte debiele rekeningen die steeds hoger worden.
  Aan het eind van de rit houd je als mens niks meer over en mag je verrekken in de goot.
  Steek de wereld maar in brand nu!

 18. Tekst van Johan Oldekamp van Pateo.nl:

  Vandaag is de twaalfde verjaardag van de moord op Pim

  Vandaag is het precies 12 jaar geleden dat Dr. W.S.P. Fortuijn, beter
  bekend als Pim Fortuyn, werd vermoord in Hilversum. De mainstream
  media doet al twaalf jaar aan hersenspoeling door Volkert van der
  Graaf (1969) consequent te omschrijven als de moordenaar van Pim. De
  dodelijke kogels kwamen echter van voren en troffen Pim in het hoofd.
  Dat waren bovendien kogels met een diameter van 5,66 mm. Volkert heeft
  Pim daarentegen van achter beschoten. Die kogels met een diameter van
  9 mm troffen hem in de rug en in de nek. Volkert was daarmee dus één
  van de twee schutters op Pim, maar nadrukkelijk niet diens moordenaar.
  De Syrische huurmoorder Abu Fatah schoot drie maal vanaf een
  nabijgelegen dak met een geweer op Pim. Eén schot was mis. Beide
  andere schoten troffen Pim in het voorhoofd. Deze twee schoten werden
  Pim fataal. De drie kogels uit het pistool van Volkert zou Pim hebben
  overleefd.

  Alles rond deze afschuwelijke moord op Nederlands meest populaire
  politicus ooit stinkt verschrikkelijk. Er is al erg veel over
  geschreven. Ook mocht ik acht jaar na dato hierover een rede
  uitspreken op de plaats van het doortrapte delict (link). Op BNN na
  heeft de mainstream media nooit onderzoek gedaan naar deze
  aangrijpende moord. Theo van Gogh maakte er daarom maar een film over,
  getiteld 06/05. Vervolgens moest ook Theo er aan geloven. Precies 911
  dagen na de moord op Pim werd daarom Theo vermoord. In mijn boek
  ‘Understanding God’ heb ik nog veel meer ‘toevalligheden’ op een
  rijtje gezet. Wie er ogen voor heeft, die ziet overduidelijk de
  handtekening van de mondiale machtsmisbruikers onder beide openlijke
  liquidaties.

  Volkert was dus niets anders dan een bliksemafleider. Ik vermoed dat
  hij werd gechanteerd om dit te doen. Ik denk namelijk dat Volkert
  weldegelijk in december 1996 Chris van de Werken (1953-1996),
  milieuambtenaar te Nunspeet, heeft doodgeschoten. Zou Volkert niet
  meewerken aan de moord op Pim, dan zou het bewijs openbaar worden
  gemaakt dat Volkert inderdaad deze milieuambtenaar heeft vermoord.
  Indien hij echter wel mee wilde werken, dan zou dit bewijs worden
  weggepoetst, naast een aanzienlijke financiële bonus. We weten
  allemaal welke keuze Volkert toen heeft gemaakt.

  Sinds afgelopen vrijdag loop deze medeplichtige aan de moord op Pim
  ook officieel weer vrij rond. Kort na Volkerts valse bekentenis zijn
  diens vriendin Petra Lievense met haar dochter met een grote zak geld
  verhuisd naar de Bahamas, waar Volkert inmiddels ook wel zal zijn
  gearriveerd. Nu nog een nieuwe persoonsidentiteit, en klaar is kees.
  Of nog niet helemaal? Wordt er misschien binnenkort op de Bahamas het
  levenloze lichaam gevonden van een man van 45 jaar? De mondiale
  machtsmisbruikers houden namelijk niet van losse eindjes, want die
  losse eindjes zouden zo maar eens losse lipjes kunnen krijgen.

  Volkert heeft naar verluid ook zelf last van losse eindjes. Zo gaat
  het gerucht dat hij ook een dochter heeft bij Karin Dekker (1960). Zij
  was van 2002 tot 2012 wethouder in Groningen, en daarmee de
  langstzittende Groningse wethouder ooit. De voor- en achternaam van
  deze dochter is bij mij bekend, maar ik vind het niet gepast om deze
  hier openbaar te maken.

  Kortom, Volkert is nadrukkelijk niet de moordenaar van Pim. Volkert is
  daarentegen één van de vele moordenaars van de waarheid.

 19. Martin ik heb het nieuwste artikel van Kat gezien waarin hij je aanvalt. Hij is over de rooie check ook die video van hem waarin hij belt met argos en hoor dat hij het niet meer trekt. We hebben gisteren met zijn 2 een knockout uitgedeeld aan de controlled opposition sites. Ik volg Kat al 6 jaar en heb hem nog nooit zo gezien. Ik denk dat hij binnenkort klokkenluideronline opdoekt.

  • Ja, hij is in paniek en laat nu openlijk (via de site die op zijn naam staat; NRC Ombudsman) zien dat hij samenwerkt met sites als Swapichou die mij al meer dan een jaar met keiharde smaad en lastercompagnes aanvallen. Dat betekent dat ik Micha verantwoordelijk houd voor alle smaad en laster aan mijn adres en ook voor de tientallen doodsbedreigingen vanaf anonieme servers.

   Maar de overwinning is zeer nabij. Kat is echt door de mand gevallen.
   Jouw inzet en die van Francis Capelle zijn bewonderenswaardig. De nekslag is feitelijk uitgedeeld, maar er liggen nog wat “bommetjes” klaar 😉

 20. Dat ‘We Are Chance’ controllod opposition is, zal vanaf vandaag ook voor iedereen duidelijk zijn.

  • ‘We Are Change’ ook 🙂

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close