Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Het aftreden van Ivo Opstelten en Fred Teeven; draait het allemaal om Demmink?

Het aftreden van Ivo Opstelten en Fred Teeven; draait het allemaal om Demmink?

Het aftreden van Ivo Opstelten en Fred Teeven is niets anders dan het plaats maken van twee acteurs in het theater genaamd ‘List en Bedrog’ in Den Haag. Het zou allemaal het gevolg zijn van een bedrag van 4,7 miljoen dat betaald is aan crimineel Cees H. Een schermprint bevestigde het bedrag. En toen kwam er een olifant met een hele grote snuit; die blies het verhaaltje uit. Altijd als er een mediacircus opgetuigd wordt van het kaliber dat u gisteravond heeft gezien, moet u een wortel uit de kelder pakken en eens flink op gaan zitten knagen. Tijdens het smakken moet u dan achter uw oor krabben en denken “Ergens klopt er hier iets niet.

Bart Chabot kwam tijdens de uitzending van Pauw van gisteravond naar voren met de opmerking dat er schikkingen zouden zijn gedaan met slachtoffers van Joris Demmink. Hij komt hier in mijn optiek met de (gecontroleerde) onthulling, maar duidt denk ik wel de echte reden van het vertrek van Opstelten en Teeven. En natuurlijk zijn dan niet die paar rottige duizenden euro’s aan slachtoffers het grootste probleem, nee het complete Demmink dossier heeft de Nederlandse staat waarschijnlijk miljarden gekost. Of misschien moet ik het anders zeggen: er zijn vermoedelijk miljarden weggesluisd met behulp van een dossier waarbinnen het bedrijf Chipshol een belangrijke rol heeft gespeeld. De bonnetjes-affaire die nu gebruikt wordt als excuus om op te stappen, is slechts een ‘hitte kogel’ die afgeschoten wordt, zodat de warmtezoekende raket de motor van het vliegtuig van de BV Nederland niet raakt en het door kan blijven vliegen (zie hier).

De aankondiging van de maffiagroep Poot en hun bedrijf Chipshol in juni 2014 – dat zij de gronden rondom Schiphol zouden verkopen – kan wat mij betreft worden gecategoriseerd in het vakje ‘dubbelspraak’ dat George Orwell in zijn boek 1984 invoerde. Dat betekent eigenlijk dat je de betekenis om moet draaien. De familie Poot is er naar mijn vermoeden helemaal niet mee gestopt. Het afpersdossier Demmink heeft ze waarschijnlijk de miljarden gebracht waar ze jaren op jaagden in samenwerking met hun hitman Micha Kat. Echter ga ja niet op het moment dat deze deal gesloten is hoog van de toren blazen, nee je probeert er stilletjes met het geld tussen uit te sneaken. We hebben het hier over een familiebedrijf dat mogelijk 20 miljard ‘black budget’ wist los te peuteren van de Nederlandse staat. Dat is 8% van de Rijksbegroting en kost u dan mogelijk € 228,31 per maand (zie hier). Dat lijkt me toch de moeite waard om eens kritisch over na te denken, zeker omdat het hier een manier van zakendoen betreft waarbij nogal wat malafide praktijken naar boven komen drijven.

Mocht u als nieuwe lezer geen flauw benul hebben waar dit over gaat, dan zal ik dat eerst in het kort toelichten. De familie Poot is een Wassenaarse familie die ooit gronden kocht rondom Schiphol. Zo’n twintig jaar geleden was het de bedoeling dat de gronden van twee belangrijke grootgrondbezitters rondom Schiphol zouden worden verkocht aan een ontwikkelingsmaatschappij. Chipshol Holding (150 hectare) en Landinvest (450 hectare) zouden hun gronden verkopen aan een nieuw op te richten bedrijf: Chipshol Forward. Deze (in der tijd) nieuw opgerichte Naamloze Vennootschap zou investeerders aantrekken. Die investeerders werden geworven op basis van een prachtige prospectus, waarin stond vermeld dat er een deal zou liggen tussen Chipshol Holding en Landinvest, waarbij de 150 hectare grond van Chipshol Holding door Landinvest zou worden gekocht en de gezamenlijke 600 hectare zou worden aangeboden aan het fonkelnieuwe Chipshol Forward. Deze laatste zou de kooprechten na bestemmingswijziging hebben op het grootste deel van de in totaal 600 hectare grond (zie toelichting hier).

schema_chipshol_landinvest3

Jarenlang wist de familie Poot het beeld te schetsen dat rechters Westenberg en Kalbfleisch hen hadden tegengewerkt en dat de gronden zo niet bij Chipshol Forward terecht konden komen. De familie Poot – onder regie van de oude Jan Poot – beweerde zo miljarden mis te lopen. Jarenlang wist Jan Poot mensen zand in de ogen te smeren met uitgebreide mediacampagnes, websites en boeken die er voor zorgden dat de gemiddelde lezer compleet afgeleid werd van de werkelijkheid. Na gesprekken die ik met meerdere insiders voerde ontstond echter duidelijk een heel ander beeld. Jan Poot wist zowel in de alternatieve media en in de Main Stream Media het beeld neer te zetten dat de rechters Westenberg en Kalbfleisch hem het leven zuur zouden hebben gemaakt en hij door toedoen van hen miljarden schade ondervond. In de praktijk blijkt dat hij zelf de verkoop geannuleerd heeft en rechter Westenberg dus helemaal niet tegenwerkte, maar juist meewerkte. Uit dit vonnis uit 1994 kunt u niet alleen opmaken dat Landinvest het bestaan van een overeenkomst betwiste, maar tevens dat de advocaat van Chipshol Forward er op aanstuurde de (niet bestaande deal) gewoon te cancelen. Weet u wat dit betekent? Dat betekent simpelweg dat – terwijl Jan Poot jaren heeft beweerd schade te zijn berokkend voor het niet kunnen ontwikkelen van projecten rond Schiphol – hij zijn advocaat deze deal zelf liet cancelen en dus de complete vermeende miljardenschade gebaseerd is op een niet bestaande overeenkomst. Ook de investeerders zijn dus lekker gemaakt met een deal met Landinvest die al die tijd niet bleek te bestaan (lees hier de volledige toelichting).

Een belangrijk dossier dat gebruikt werd om de Nederlandse staat onder druk te zetten met miljarden over de brug te komen, was het (pedofilie) dossier van oud-secretaris generaal Joris Demmink. Jarenlang werd deze opgejaagd door een zelfverklaard journalist en oud collega van Theo van Gogh, Micha Kat. Inmiddels weten we dat de dood van Theo van Gogh waarschijnlijk een hoax is en ook de dood van Fred de Brouwer is waarschijnlijk van die categorie. Beroepsleugenaar Henk Krol wist de vermeende crematie van Fred de Brouwer handig een paar dagen te verplaatsen tijdens een uitzending van Pauw & Witteman toen ik de broer van Fred de Brouwer in Nederland aantrof terwijl hij bij de crematie die dag in Thailand had moeten zijn (zie hier). De alternatieve media in de vorm van websites als Klokkenluideronline en schijnbaar ook haat-sites die andere spelers – vooral Martin Vrijland – uit het speelveld moesten jagen, werden volledig betaald door de familie Poot. Micha Kat moest dit na jaren ook bekennen tijdens een radio uitzending (zie hier). Grootschalig list en bedrog werd ontmaskerd toen bleek dat de familie Poot niet alleen deze alternatieve media had opgezet en gefinancierd. Naast het opkopen van ruimte in grote kranten, zaten zij ook achter de stichting ‘De Roestige Spijker’, een stichting die de Nederlandse staat onder druk moest zetten met het ‘Joris Demmink’-dossier.

Hoogstpersoonlijk ontdekte ik hoe de mensen binnen deze stichting allemaal een dubieuze rol vervulden. Zo had je een secretaris genaamd Ben Ottens die in het verleden als gemeenteraadslid in de Haarlemmermeer gezorgd had voor de opwaardering van de gronden rondom Schiphol van landbouwgrond naar bouwgrond (zie hier). Deze Ben Ottens bevond zich in een stichting die Joris Demmink moest onderuithalen, maar dankte gek genoeg bijna zijn gehele CV aan deze Joris Demmink. Veel opmerkelijker was de ontdekking dat de stichting de Roestige Spijker in het leven was geroepen om de oud-secretaris generaal van pedofilie te beschuldigen, maar zelf bleek samen te werken met een veroordeeld afperser en iemand waarvan bekend staat dat hij kinderen drogeerde om ze in hotels te laten misbruiken door hooggeplaatsten, ten bate van afpersing. Deze veroordeeld afperser met de naam Jack Abramoff bleek duidelijk verbonden aan de stichting de roestige spijker, waarin zich ook een meneer met de naam Robert Rubinstein bevond. Die laatste is nu degene die met zijn TBLI foundation door het NRC gekoppeld wordt aan MI6 agent Michael Oatley.

In 2014 hebben we vooral gezien hoe de familie Poot heeft geprobeerd hun positie te downplayen. Men zou de strijd tegen Demmink opgeven en ook Robert Rubinstein zou zich niet meer actief met stichting de Roestige Spijker bezig gaan houden, zodat hij zich meer op zijn “eigen bedrijf” kon richten (zie hier). In juni van datzelfde jaar kondigde de familie Poot al aan Chipshol te willen verkopen (zie hier). In mijn optiek zijn wij – het Nederlandse volk – grof in de maling genomen en is er achter de schermen een deal gesloten met de Nederlandse staat om een ‘black budget’ van 20 miljard euro te creëren. Omdat Martin Vrijland echter de schijnwerpers te veel op het onderwerp zette, probeerde men de zaak af te wimpelen met het beeld dat de stekker eruit getrokken was. De website van Micha Kat probeerde als laatste redmiddel in de slachtofferrol te duiken door geënsceneerde vijandigheid van een medewerker Eric Donk. Van beiden weten we inmiddels vrij zeker dat ze AIVD-ers zijn. Door een schijnaanval van deze Eric Donk op Micha Kat en een poging deze aanval gelijk te scharen met de onthullingen over Micha Kat door deze website, hoopt de oud redactiemedewerker van Theo van Gogh zijn geloofwaardigheid nog te kunnen redden.

Wat als een paal boven water staat, is dat het door mij zo vaak genoemde bedrag van 20 miljard niet uit de lucht gegrepen is. Ook het NRC gaf in een artikel van 8 november 2014 aan dat de familie Poot meende 20 miljard schade te hebben geleden [citaatHet schadebedrag schat advocaat Lowell op circa 20 miljard euro. Hoewel het NRC met de onthulling van een overeenkomst met een MI6 agent kwam, durft niet 1 Main Stream Media krant of journaal het aan om de familie Poot en het bedrijf Chipshol echt grondig door te lichten. In nog ongepubliceerde gesprekken met oud investeerder Charles Huber wist ik namelijk te achterhalen hoe de familie Poot haar investeerders in het bedrijf Chipshol Forward bedroog. Het niet verder willen graven door de Main Stream Media duidt op een doofpot waar beide partijen baat bij hebben. Wilt u meer achtergronden over de kwestie lezen, dan vindt u het gehele dossier hier.

Mijn inschatting is dat Chipshol een bedrijf is dat ‘black budgets’ moest creëren. Om dit onopvallend te kunnen doen hebben zij een “afpersdossier” gecreëerd en de alternatieve media opgetuigd. Zij zijn de grote financier achter websites in de alternatieve media. Het hele Demmink Dossier is daarvoor bedoeld geweest. Er moesten miljarden kunnen vloeien naar schimmige zaken die niet in de reguliere boekhouding van de Nederlandse staat pasten. Die miljarden zullen natuurlijk voor die zaken worden aangewend die buiten de officiële politieke agenda vallen. Daar hoort en ziet u niets van. Ook kan het zijn dat het pure afpersing is waaraan de BV Nederland wel moest meewerken. Dan is dit de grootste afpersingszaak in de geschiedenis. Duidelijk is in ieder geval dat de rol van de familie Poot en hun hitman Micha Kat erg groot is. Het Demmink dossier heeft nooit iets opgeleverd en zal nooit iets opleveren met betrekking tot een daadwerkelijke verandering aangaande pedofiele misstanden. Dat interesseerde Jan Poot ook helemaal niet (zie hier). Het was slechts een onderwerp om de aandacht af te leiden en dat ter afpersing van de BV Nederland diende. Men heeft de gecontroleerde oppositie in de alternatieve en social media via het Demmink dossier kunnen lanceren en elk vrij geluid de kop in gedrukt (lees ook dit). Het draait allemaal om grof geld.

Kortom: in mijn optiek zijn Ivo Opstelten en Fred Teeven vanwege het Demmink dossier opgestapt en niet vanwege een bedrag van 4,7 miljoen; een bedrag waar de BV Nederland haar kont mee afveegt. Op de miljarden verspillingen van de staat is dat simpelweg peanuts en het is dus een drogreden voor het aftreden. De taak van Opstelten en Teeven zit er op. Er zijn waarschijnlijk miljarden aan belastinggeld weggesluisd en andere acteurs mogen nu nieuwe leugens gaan verkopen vanuit dezelfde positie.

Bron linkvermeldingen: nos.nl, npo.nl, telegraaf.nl, volkskrant.nl

468 ad

24 Comments

 1. Dat heb je allemaal weer eens keurig voor ons op een rijtje gezet Martin, dank je wel.

  we worden werkelijk ook aan alle kanten belogen en bedrogen.

  Bij deze een oproep aan de lezers van dit blog om ook een maandelijkse vaste donatie te doen. Ieder bedrag is welkom en dan blijft een van de weinige onafhankelijk nieuwssites voor ons behouden.

  • Nu de buit binnen is, en Kat het volk uitlacht, mag het volk barsten, en roept het volk op, nu de buit binnen is, om revolutionair zich te gedragen. Hieronder waartoe hij oproept;

   1. Nooit meer gaan stemmen in het huidige systeem. Door te gaan stemmen, ook al is het blanco, geeft u het huidige systeem een blijk van ‘goedkeuring’.

   2. Geen belasting meer betalen. Weigeren de pedofiele uitspattingen van de Justitie-top nog langer te financieren.

   3. Geen gehoor meer geven aan sommaties en bevelen van ‘het gezag’ -gemeente, politie, deurwaarder, Openbaar Ministerie, Intrum Justitia, Belastingdienst: gewoon allemaal linea recta de prullenbak in.

   4. Het actief aanspreken van ambtenaren en functionarissen (agenten, rechters, politici) op hun verantwoordelijkheden richting Nederlandse volk.

   Zijn laatste artikel leidt hij de boel af door de corrupte Nederlandse Overheid te linken aan de Nederlandse penose.

   Ik denk dat hij inderdaad hier Nederland zich niet meer zal vertonen, maar vanuit het buitenland zijn campagne tot revolutie zal lanceren en zal “gieren en brullen” hoe dat ze zijn oproepen zullen gehoorzamen en dat het volk niet alleen beroofd wordt (20 miljard belastingpoen) maar ook ze misleidt en aanzet tot “ondoordachte, ongeorganiseerde en dwaze” opstanden waardoor ze opgepakt en afgevoerd zullen worden.

   En dat is de hele opzet van de alternatieve media en de agenten van de NWO, om langs die de gecontrolleerde chaos teweegbrengen.

  • @Elvetwelve PRIMA. Mijn donatie maart komt er ook aan!

 2. From science-fiction to satis-faction its a long way. Dit is weer een stapje in dat proces. Goed verwoord Martin!

 3. Het gaat erom “jezelf te kennen, gnosis”, weten wie je bent.
  Wij zijn spirituele wezens met een fysieke ervaring.
  Simpel gezegd: In onze realiteit zijn er 2 illusionaire werkelijkheden, de 3-D-5-zintuigen-realiteit en de fictieve 2-D-papieren/digitale realiteit. De 2-D-papieren/digitale realiteit is fictief, omdat die alleen bestaat op papier, denk aan alle regels en wetten en alles wat is geregistreerd, het is NONSENS, tenzij JIJ erin gaat geloven, en zo schep jij de wereld van Evil en de zelfgeschapen demonen. Het systeem is een ontwerp van anderen en wij zijn de gehoorzame “burgerslaaf” die het systeem bouwen en in stand houden. Onze wettelijke naam valt ook onder dat Systeem/Beest door registratie van de naam. Een naam in het Systeem/Beest is dood, tenzij wij er energie/leven aan geven. Door te zeggen dat wij de wettelijke naam zijn, die is geregistreerd, nemen we deel aan het Systeem/Beest en zijn we dus in feite een stuk dood papier/fictieve identiteit (vereenzelviging met de fictieve dood).
  Denk aan het Monopoliespel, de pionnen zijn levenloos tot het moment dat wij een KLEUR kiezen en gaan spelen. Wij besluiten mee te doen, er komt beweging in de pionnen. Maar dan moeten we ons ook aan de spelregels houden. Het is echter een SPEL “een artificial-reality”.
  Het Systeem/Beest waar we in zitten werkt hetzelfde. We kunnen ophouden met spelen door niet langer mee te doen met een WETTELIJKE NAAM/natuurlijk persoon/demon/avatar/stroman/dode entiteit, maar te kiezen voor wie we zijn, een geestelijk wezen met een fysieke ervaring, die geen naam heeft, maar soms een “willekeurige, niet geregistreerde” naam kan gebruiken omdat het handig is als iemand je aandacht wil, je bent dan aanspreekbaar om erna te luisteren. We zijn geen naam, we gebruiken een naam. Alle fictieve regels/wetten/spelregels gelden niet langer voor ons, we zijn nog slechts onderdeel van de universele wet “gij zult geen kwaad doen (niemand tot slaaf maken) en geen schade toebrengen aan anderen.

  Nadeel van het afstand doen van de wettelijke naam is, dat je dus geen PROFIJT meer kunt hebben van het systeem … je hebt immers voor alles in het systeem een wettelijke naam nodig, net zoals je in het monopoliespel een pion nodig hebt. Het is dus afgelopen met bankrekeningen, belasting betalen en ontvangen, verzekeringen, legale banen, identiteitspapieren etc…

  We zijn alleen zo zeer geprogrammeerd dat onze eerste reactie is de ANGST. Angst voor verlies en wat er allemaal kan gebeuren (hebzucht, ego). Als je weet wie je bent, dan zal de Onuitsprekelijke/niet de Archonten achter je gaan staan en je ondersteunen, je zult ontdekken dat het er niet om gaat hoe anderen/het systeem/politie/belastingdienst over je denken, maar wat je zelf denkt wat je bent. Hier zit dus een belangrijk aspect van autonomie/authenticiteit/innerlijke kracht/soevereine staat in. Als JIJ WEET WIE JE BENT dan kunnen ANDEREN dat ook zien. Het hele proces is niets anders dan te staan in WAARHEID, niet om veiligstellen wat je hebt, maar om zijn wie je bent. Samen staan we sterk door in onze kracht te staan. Je bevestigt dat je een spiritueel wezen bent in een fysiek lichaam, niet een fysiek lichaam dat zich moet verdedigen/beschermen tegen de buitenwereld. Niet een fysiek mens wat als slaaf instemt met een fictief leven in een fictieve Systeem/Beest van schulden en slavernij. Waarbij alle creatiekracht is overgegeven aan dat systeem en we ons schuldig maken aan medeplichtigheid aan alle wandaden, misdaden, fraude en corruptie van dat systeem.

  De waarheid zal je vrij maken, als we onze naam verliezen dan houden we op met onze steun en energie eraan geven, dan zal Babylon en hun Orde ineenstorten en kunnen we op een eerlijke manier gaan samenleven (niet kopen, noch verkopen, niet lenen, noch gaan uitlenen.
  Dit systeem zorgt voor enkele winnaars en voor heel veel verliezers, omdat het systeem is gericht op schaarste en verdeel en heers.
  De waarachtige levenswijze is vanuit de zienswijze van overvloed, waarbij onze inspanningen zijn gericht op welzijn van allen (waar we zelf ook deel van uitmaken). Dan is iedereen winnaar en de weg tot de overwinning is niet zwaar als er samen wordt gewerkt in alle opzichten, we hebben de middelen en de mogelijkheden.

  Een belangrijk spiritueel aspect: Om door het oog van de naald te kunnen kruipen, dien je je eerst te ontdoen van alle bepakking/ gehechtheden. Het gebruik van bezit is niet erg, maar de gehechtheid eraan zorgt voor onvrijheid en dus verslaving, je maakt jezelf tot slaaf, en bent dan een makkelijke prooi voor degene die dat uitbuiten en je tot slaaf houden.

  Time to wake-up, wakker worden omzetten in ACTION!!

 4. Nu ook China het spoor van Rusland volgt, is de dreiging op een genocidale oorlog en de niet te vatten verdrukking die daaruit zal voortkomen wereldwijd, nooit zo groot geweest. Door de alliantie van Rusland&China zal het Westen hun de oorlog verklaren, die tijdlijnprogramma zal dus worden gevolgd. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/China-en-Rusland-lanceren-in-herfst-anti-dollar-alliantie..

  Elk Systeem zou men moeten weigeren wanneer er “opnieuw” sprake zou zijn van een regering en een STEMVOLK. De mensen wereldwijd die inzien dat samenwerking en overleven met elkaar noodzakelijk is, en in staat zijn grote stappen te kunnen veroorloven om de stekker uit het stopcontact van het Systeem/Beest te trekken, dan doen zij er goed. Zij die door omstandigheden, zich dat niet kunnen veroorloven, dienen in kleine stappen met elkaar en elkaars rugdekking en ondersteuning, dat te doen wat nuttig is om het Systeem/Beest te ondermijnen.

  Grote, op collectieve schaal –> gecoordineerde klappen uitdelen, is pas geoorloofd en veilig, wanneer we in staat zijn om dat ook te doen als collectief die een vuist heeft weten te maken. (Door het volkskapitaal en door de grootte van de vrijheidsbeweging).

 5. Bedankt Martin voor je zoveelste scherpe weergave. Toen ik het bericht van aftreden hoorde, was de link met Demmink het eerste waar ik aan dacht. Wat een klucht dit en de massa slikt het weer als zoete koek.

 6. Ik ontving deze email van iemand die zich Mr. X noemt. Wie helpt me mee met speuren?

  Beste Martin,

  Volg de volgende onderstaande namen hieronder en je komt uit tot aan de hoogste kringen, zelfs tot aan het Vaticaan!

  Succes ermee!

  Robert J. Rubinstein
  +
  Marcello Palazzi
  + Ivo Opstelten
  + Joris Demmink

  http://www.hiil.org/data/sitemanagement/media/LotF2009_conference_report_website_160710_GK.pdf

  *Marcello Palazzi Progressio Foundation, Founder President
  *Ivo Opstelten Mayor of the City of Rotterdam

  http://www.clubmadrid.org
  http://www.clubmadrid.org/img/secciones/Global_Forum_CONFIRMED_Participants_121108.pdf

  • deze pdf-jes werken helaas niet op mn aftandse laptop van 60 euri.Ik wacht op retour van oorspronkelijk goede laptop van reparateur.Kan 3 weekjes duren.
   Ik zit hier gvd in de herrie trouwens omdat ze reggefiber aanleggen.
   Er was hier een zogenaamde enquete gehouden- om de indruk te wekken dat we in een democratie leven-of de bewoners wel of niet glasvezel willen.Als meer dan 10% glasvezel wilden zou het er komen.
   de 10% werd niet gehaald,maar we krijgen het toch.
   Het zou via de meterkasten worden aangelegd.
   Nu niemand meewerkt leggen ze het aan via de buitenkant en ze zijn driftig aan het boren.Reggefiber zijn dus gewoon NSB-ers die dansen naar de pijpen van de Nazi’s.
   Ook de werkmannen die ik sprak hadden al eerder gehoord dat de EU-Nazi’s hier achter zitten.
   Wilt u glasvezel of wilt u geen glasvezel.
   nee, wij willen het MASSAAL niet.
   Oke, dan gaan we het nu aanleggen.

   • En over 6 maandjes krijgen we ook een slimme meter. Je kunt die Nazis niet tegenhouden.

   • valhelm voor op de fiets,duurt nog maximaal 2 jaar vrees ik.iets met VEILIGHEID.Fijn dat ze zich zo druk maken om onze veiligheid.

 7. ***Off-Topic***

  Panda antivirus labels itself as malware, then borks EVERYTHING
  http://www.theregister.co.uk/2015/03/11/panda_antivirus_update_self_pwn/
  “[ … ]”At present we recommend NOT rebooting systems. This will allow us to update the system with the amended update. This update will also restore files previously detected,” he added.[ … ]”

 8. Het is goed om na te denken over hoe een volksbeweging tot stand te brengen en vorm te geven, en dat er autonome (op democratische basis) met elkaar in verbinding staande georganiseerde wijken in steden en dorpen zich ontwikkelen en zodoende zich door kapitaal (volksbank per wijk voor gemeenschappelijke ondernemingen, ook om de tekorten aan te vullen, om initiatieven te nemen om mensen te bereiken, tevens is elk hoofd van een gezin de administrateur van zijn eigen spaarcenten) geleidelijk aan onafhankelijk weten te maken van de Mafia-Roverheid. Als dit uit kan groeien op landelijk niveau, dan hebben we de Roverheid niet meer nodig en dit initiatief van de volksbeweging voor de vrijheid zou als voorbeeld kunnen dienen voor heel Europa en zo maak je een vuist zonder dat er een (agressieve) revolutie nodig is.

  Een georganiseerde wijk dient dan ook zich te verzamelen (doordat men elkaar oppiept) mochten er figuren en ambtenaren van de Roverheid en aan de Roverheid gelieerde instanties op komen dagen om het volk te plunderen of om kinderen te stelen, deurwaarders en dergelijke dingen meer, maar ook dat ze komen om een “slimme-meter” in huis te willen plaatsen, want ook dat kan door vereniging van de wijk, voorkomen kunnen worden en zo verjaag je ze uit de georganiseerde wijken, na een keer of 10 zo te hebben opgetreden, zullen ze er voor kiezen niet meer in de georganiseerde wijken te komen.

  Zo dwing je dat af, we zijn hun burgers niet, we dienen geen enkele corporatie en geleidelijk dienen we ons meer en meer van ons los te maken, in die richting dienen we te gaan denken en te gaan handelen. We zijn mensen die samenleven en in samenspraak en op democratische wijze, de zaken regelen, we kloppen voor gerechtigheid ook niet meer aan bij hun “zwarte-toga” rechtbanken, op geen enkele wijze dienen we ze nog te gaan erkennen, via de weg van negeren en weigeren en via onze eigen kapitaal, zullen we ze in hun hemd zetten en weer een gezonde samenleving worden, in waar saamhorigheid en menslievendheid.

  • Dan vinden ze waarschijnlijk olie in je straat, weten ze zeker dat je massa vernietigingswapens hebt of je bent duidelijk de dader van een aanslag op willem’s gezicht met een rc vliegtuigje. Niet dat zijn gezicht niet al een aanslag op zich is. You get the point. We moeten inderdaad van het systeem af, maar het moet ook open en eerlijk uitgedrukt worden. Nu hebben mensen het misschien nog te goed zo van:”Fascisme? Waar heb je het over?”. Wanneer dan de stront aan de knikker is kunnen we hun narrative kapen omdat ze het westen dan exposen en deels hunzelf, dus staan mensen ook meer open voor het feit dat de toestand dan(oorlog, economische depressie) opgezet spel is en beide kanten corrupt zijn. In Amerika wordt het het ergst denk ik. Voornamelijk omdat heel veel mensen daar nog wapens hebben. Hier in Europa zullen er ongetwijfeld ook vele wapens zijn, maar zal moeilijk voor een verzetsbeweging worden denk ik. Ik zeg nu niet schieten is de oplossing, maar de globalisten zullen toch when all else fails geweld gebruiken. Hard fact. Ik denk dat een burger oorlog onvermijdelijk is in USA en als we er wat van meekrijgen dan wordt het denk ik Ron/Rand Paul vs terrorists. Punt is dat, als alle vermeende onafhankelijke sites ten minste niet een derde laag zijn, de psy op doorzien is en het dus langzaam aan aan het afbreken is. Tuurlijk geloven nog te veel mensen in het theater, maar er is vooruitgang.

   • Voorlopig moeten we inderdaad nog niet denken qua zelfverdediging aan schieten met wapens. Zeer waarschijnlijk zal het wel daar op uit gaan lopen, en wat in Amerika zich voordoet, zal ook wel komen overwaaien naar Europa. Ik denk dat we stilletjes aan ons mogen toewerken naar een groots verzetsbeweging van het volk die streeft om in vrijheid samen te leven, daarvoor is het nodig om een goede basis neer te zetten, een organisatie van gelijkgestemden&gezinden, zal jaren duren vrees ik, maar geleidelijk aan zullen steeds meer mensen de behoefte en de noodzaak ervan in gaan zien, dat dat dient te gebeuren.

    Wij als mensen, hebben het recht om te leven, en recht op een bestaan als en als mens dan ook erkent te worden, waardoor tegelijk we ook het recht hebben om onszelf te verdedigen met elk denkbare wapen mocht dat nodig zijn, ongeacht wat de Elite, de Roverheid en de brave “new world” burgers/slaven ervan vinden. Zelfs gedupeerden onder de mensen door de Staat en/of aan de Staat gelieerde bedrijven en instanties (deurwaarders en dergelijke), hebben het volste recht om hen dat betaald te zetten, geen enkele twijfel over mogelijk, het zijn ratten in pak, plunderaars en moordenaars, dus voor mij zal zeker gelden, “oog om oog, tand om tand, en dat onschuldig bloed ook vergoten dient te worden. We moeten af van die krankzinnige conditioneringen en culturele bullshit en onderdrukking van de mensheid wat het pacifisme heet, een bijna criminele apathie en gehoorzaamheid aan de Zwarte Toga, Banksters, Bedrijfsleven, Roverheid en aan de Roverheid verbonden instanties en dergelijke.

   • Sorry, dat onschuldig vergoten bloed, gewroken dient te worden, dat moest er staan.

   • Zie hier de reden voor de enorme uitrol g4 netwerk en smart meters. nergens zo makkelijk te observeren als in dat brave kleine holland eigendom van bilderberg bea und max von argentia

  • Ik geloof dat ik je begrijp Elvetwelve. Ze maken nogal wat inbreuk op de privacy en ze gaan zelfs zo ver om je gedachten te beinvloeden. Wrong people, alsof wij de criminals zijn, terwijl zij zich schuldig maken aan dat soort schendingen en vergrijpen, komen zij ermee weg. Ik voorzie binnen nu en een jaar of tien grote ingrijpende veranderingen bij grote groepen mensen onder de bevolking, de mentaliteit om de Westerse Overheden te vertrouwen en te gehoorzamen zal steeds minder aan de orde zijn.

   Als mensen recht hebben op zelfverdediging bijvoorbeeld, heet het dan ook niet illegaal om wapens aan te schaffen, ongeacht wat de Roverheid daar nou van vindt.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close