Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Het wolf excuus voor camera’s in bossen

Het wolf excuus voor camera’s in bossen

George Orwell schreef al in zijn boek 1984 hoe het hoofdpersonage Winston zelfs in de bossen niet veilig is voor het telescherm. De dreiging van de oprukkende wolf wordt nu gebruikt om de hele Nederlandse grensstreek vol te hangen met camera’s. Het Parool meldt [citaat] De organisatie Wolven in Nederland hangt samen met natuurbeheerders ‘enkele tientallen’ camera’s op, die de wolf op de gevoelige plaat moet vastleggen. Vanochtend was in radioprogramma Vroege Vogels te horen hoe de eerste val werd opgehangen. ‘We hopen met een beperkt netwerk een wolf vast te leggen’, verklaart Leo Linnartz van Wolven in Nederland. De camera’s worden namelijk in gebieden gehangen vanaf Nijmegen tot aan Noordoost-Groningen. Een uitgestrekt gebied. Wat denkt u dat dit kost?

En dat allemaal natuurlijk voor ‘uw veiligheid’. Wie is die organisatie ‘Wolven in Nederland’ eigenlijk en waar halen ze het geld vandaan om tientallen camera’s op te hangen? Dat zijn geen goedkope jongens, en er moet een hele infrastructuur voor worden opgetuigd. Zo’n project moet in de honderdduizenden zo niet miljoenen euro’s lopen. Je hebt stroomvoorziening nodig, netwerkvoorzieningen, automatisering voor bewegingsdetectie, centrale registratie. Het wordt weer leuk verkocht, maar wat mij betreft zijn dit slechts en alleen verdere politiestaatmaatregelen met als excuus de levensgevaarlijke wolf. Welnu, ik kan u vertellen dat dat nu net klinkklare onzin is. Wolven zijn geen dieren die zomaar mensen aanvallen, maar daarvoor heeft de organisatie ‘Wolven in Nederland’ een nieuwe angst bedacht: de hondsdolheid [citaatAl eeuwen lang leven mens en wolf zij aan zij, en zelden wordt een mens aangevallen of gedood. Toch kent Europa vele verhalen over wolven die een spoor van dood en vernieling aanrichten. Vier mogelijke oorzaken zijn hiervoor aan te wijzen. De belangrijkste oorzaak is hondsdolheid. Gelukkig leggen ze verder op uit dat dit tegenwoordig nauwelijks meer voorkomt en dat ook de andere vier mogelijke oorzaken eigenlijk best meevallen. Feitelijk komt het er op neer dat er helemaal geen dreiging uit gaat van wolven. Het zou wellicht zelfs positief zijn om de dieren gewoon hun gang te laten gaan, omdat er nogal wat overschot aan herten is. Dan hoeft er niet zoveel gejaagd te worden.

Opvallend is dat op de site van ‘Wolven in Nederland’ vermeld staat dat de NWO – dat zou niet de New World Order zijn, maar de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek – 800.000 euro uittrekt voor een juridisch onderzoeksproject gericht op de Europese grote roofdieren wolf, beer, Europese lynx, Iberische lynx en veelvraat. Het betreft een zogeheten VIDI-subsidie die is toegekend aan Arie Trouwborst van de Universiteit van Tilburg. De subsidie maakt het mogelijk een onderzoeksgroep op te richten die zich de komende vijf jaar zal bezighouden met allerlei vraagstukken die verband houden met de internationale en Europese regels die op deze roofdieren van toepassing zijn, zoals de Habitatrichtlijn en het Verdrag van Bern. Dus men gaat op kosten van de belastingbetaler een juridisch onderzoeksproject doen. Het zou ook zo eens kunnen gebeuren dat de dieren voor de rechter gesleept worden denkt u niet. Het beoordelingsrapport bij de toekenning omschrijft de te verwachten uitkomsten van het onderzoek als “maatschappelijk zeer relevant”. Vindt u ook niet? Het is verdomd relevant! Zo verzint de overheid allerlei dekmantels om er voor te zorgen dat wanneer u de volgende keer in een bos loopt en een camera ziet hangen niet denkt: “Hè vervelend, word ik nu hier ook al gefilmd“. Mocht nazistaat Europa binnenkort een keer de staat van beleg afkondigen, dan kunt u in ieder geval niet meer zomaar door de bossen weglopen.

Natuurlijk zullen de bekende trollensites weer gaan melden dat de organisatie Wolven in Nederland gewoon van een paar enthousiastelingen is en dat daar verder helemaal niets achter zit. Robin de Ruiter – schrijver van meerdere boeken die het lezen zeer waard zijn – zei al dat Nederland de proeftuin van de New World Order is. Maar goed, laten we er maar op vertrouwen dat het allemaal wel meevalt en we gewoon alleen maar graag bakken met geld uitgeven om die wolven te kunnen zien op camera. Dat er duizenden gezinnen in Nederland zijn die nauwelijks rond kunnen komen is minder belangrijk. Laten we ons belastinggeld vooral goed besteden.

Bron linkvermeldingen: Parool, WolvenInNederland.nl

468 ad

15 Comments

 1. Wolven?
  Waarom krijgt het volk onder het mom van “wet openbaarheid van bestuur” geen inZICHT wat die echt gevaarlijke wolven in schaapskleren uitvreten in Den Haag en Brussel? Overigens is naar mijn mening de gevaarlijkste soort die van het IMF en de BIS. Het natuurlijk evenwicht in onze maatschappij is door hen helemaal verdwenen en van mij mogen deze twee roedels wel afgeschoten worden, zodat er weer wat ruimte komt voor menselijkheid.

 2. over de ‘wolf’:

  Ik hou dat al heel lang bij dit verhaal en check eens op youtube op ‘wolves’ en ‘agenda 21’ Dan zul je zien dat deze wolven en andere dieren ook in andere landen ‘uigezet’ zijn!
  Het heeft te maken met agenda 21 (van de Verendigde Naties) waarbij er straks rond 2050 alleen nog maar mega-steden zijn en omringd door wild-lands.
  (bossen dus waar we geen toegang meer toe hebben!)
  Zie voor een illustratie van dit de film : The Hunger Games.
  “Agenda 21” is echt enorm belangrijk en als je die agenda door en door kent zie je deze agenda overal.
  Een paar voorbeelden,
  Agenda 21 wil uiteindelijk de nationale souvereigniteit weg hebben.
  Dus wat pakken ze aan: Sinterklaas! (zwarte piet), Carnaval, Koninginnen dag etc! Dat gebeurt allemaal heel kalm aan
  precies volgens de regels van de Fabian Society!
  Wat wil men nog meer? Auto’s verbieden en iedereen op de fiets! Zie in de kranten hoeveel er ivm fietsen en fietspaden gebeurt!
  Zelfs LA. krijgt enorme fietspaden! ( ik ben ooit in LA geweest en er waren a) geen fietspaden en b) er reed bijna geen fiets!
  Verder wil Agenda 21 zwembaden weg. wel kijk eens in de kranten!
  En Biblioteken weg! Kijk eens in de kranten!
  Verder gaat via “Agenda 21” de houtkachel weg! wel daar stond pas een stuk over in de Volkskrant.
  Samenvattend kan je zeggen dat veel wat mensen onafhankelijk van ‘hun’ kan maken, weg moet, zoals bv de houtkachel.
  en gebieden waar mensen samen zouden kunnen komen in verzet moeten er ook aan, Bibliotheken en zwambaden!
  Martin, er is zoveel over deze agenda 21 te zeggen dat als ik een lezing zou geven ik een paar uur nodig heb om het helemaal
  bloot te leggen. Maar als je deze agenda bv goed doorhebt , dan zie je hem ontvouwen in de kranten!
  Tegenwoordig vraag ik de krantenverkopers die ik soms tegenkom of ze ooit van Agenda 21 hebben gehoord, wat ze natuurlijk niet hebben.
  En dan vraag ik of ze dat eens willen onderzoeken en dan eens vergelijken wat er in hun krant staat!
  Een stuk makkelijker dan de discussies die ik vroeger met hen aanging.
  Beste Martin, Ik hoop dat je iets aan deze informatie hebt, en succes met je site!

  • @ jullie allemaal
   look away lock away etc.

   ver gissen is mensen-lijk:
   snakes, suits, courts, suits,
   wolves, sheep, clothes, emperors…
   MIRRORS!
   en eeuwen lang

   HOOGVERRAAD aan ons allemaal

   look a way, look
   a way…

   leg in je la,
   die kangaroe, die dodo,
   die oost indische loop vogel
   naast alle opgeprikte nacht uiltjes
   ooit levend
   http://www.youtube.com/watch?v=CVOcf-PGTCc
   net als wij

   en nu?

  • Hallo M.
   Heb jij ook een informatie bron over Agenda 21 die ik kan raadplegen?
   Mvg
   Agapi

   • Druk even op F5 in het artikel en klik op de blauwe link van ‘agenda21’

   • Hi Agapi.

    Een van de beste bronnen ivm Agenda 21 vind ik Rosa Koire/

    hier is haar site:

    http://www.democratsagainstunagenda21.com/

    en hier lezingen op youtubem, van haar.

    http://www.youtube.com/watch?v=7ykELwj1Ta8

    http://www.youtube.com/watch?v=M14vutrY-ko

    Haar boek “Behind the green mask” is een hele dikke vetta aanraden om agenda 21 te begrijpen.

    En ik kan dat woordje ‘duurzaam’ wat ik overal tegenkom echt niet uitstaan!!!
    (Dat woordje is een van de woordjes die de P.R. bureaus hebben ontworpen i.v.m Agenda 21.)

    Hopelijk heb je er wat aan!

    Gr.

    M.

   • Turn off your TV.

    AGENDA 21 – HOW TV & MEDIA CONTROL YOUR MIND

   • Leer de vijand kennen.De vijand is de media/propaganda die in joods/zionistische handen is.
    Alleen zo kun je uit de geprogrameerde matrix stappen en in je eigen kracht staan ipv je stilletjes te laten hersenspoelen.

    The Matrix of Control→ Silent Weapons For Quiet Wars

   • Het officiele platform voor Agenda 21 is de Brundtland Commission.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Brundtland_Commission

    http://en.wikisource.org/wiki/Brundtland_Report/Chapter_2._Towards_Sustainable_Development

    Een overzicht van Agenda 21 vanuit de Weston Price visie:

    http://www.westonaprice.org/health-topics/agenda-21/

   • Hi aschwinw,

    Tsja, even die officiele wiki site bekeken en idd het standaard (front) verhaal waarachter alles verscholen wordt! Zo is er niks te lezen over de enorme invloed van Maurice strong,
    en wordt hij en passant even vermeld in een rijtje. Maar als je Ägenda 21″ kort zou willen samenvatten dan kan je dat doen met een citaat van Maurice Strong:

    ” So, in order to save the planet, the group decides:
    Isn’t the only hope for the planet that the industrialized civilizations collapse?
    Isn’t it our responsibility to bring that about?”

    Dat is het in een nutshell.!

    Als je “Agenda 21” niet kent snap je niks van onderstaande. ken je de agenda wel, dan is het kraakhelder. Maar het blijft absurd om te zien

    L.A. County’s War on Desert Rats:

    http://www.youtube.com/watch?v=U7Yy-roIT1A

    Battle for the California Desert: Why is the Government Driving Folks off Their Land?

    http://www.youtube.com/watch?v=yw3RiMdS7sE

    En dan is er nog dit wat ik hier maar neerzet.

    Dat hele Global Warming/Klimaatverandering gedoe wat een grote hoax is,MOET, ondanks alle tegenbewijzen doorgaan! Want dat is weer de sociale ‘tool’ om “Agenda 21” er door heen te loodsen zonder te veel weerstand!

    Soms is het echt ongelooflijk om hoax op hoax te zien en als je dan bij mensen bent en je bent een beetje kritisch over die onzin dan
    kijken ze ja aan of je gek bent!

    Maar ja, dan moeten we het weer gaan hebben over de totaal bij elkaar gelogen DSM-V en dat is weer een heelander onderwerp.
    Of misschien ook wel niet! 😉

 3. hahahaha,wie denken ze wel voor dom te houden die big brother nwo staat?

  The Guess Who – Clap For The Wolfman

 4. The Real Life Wolf Man

 5. Ik wacht wel op Roodkapje. You’re fully awake Martin!!

 6. Agenda 21

  Het is ongelofelijk hoe ze mensen als dingen als nietswaardzijnde entiteiten beschouwen.
  Wie heeft het gore lef zich beter te wanen dan ik, u of wie dan ook. Alleen om dat ze dat enorm gestolen vermogen hebben of met een stelletje andere psychopaten mogen mee doen met vergaderen, moorden en verkrachten van kinderen, van mensen, ja van de mensheid?!
  Deze apen hebben nog nooit van emotie gehoord, van Bach, Chopin, Rembrandt of Picasso anders dan als beleggingspbjecten en al die andere duizenden kunstenaars, architecten, wetenschappers en vooral gewone dappere mensen die hun familie verdedigen, voor hun oude vader of moeder en kinderen zorgen en nog proberen, ondanks de pestilentiën die ze over ons uitstorten, het beste van hun leven te maken.
  Doodtrappen zou je ze… deze waardeloze non-valeurs!

 7. http://www.nujij.nl/algemeen/wolf-waargenomen-in-nederland.28556024.lynkx

  Om te weten hoelang de wolf in NL heeft rond gelopen kan je niet meer de bos in of je word gefilmt.
  En als je de reacties leest lijkt het wel of vele dit normaal vinden.
  Ik vind het niet normaal dat je overal maar door de roverheid gevolgt moet worden. DE overheid is er voor ons en wij niet voor hen en waneer dringt dit eens door tot de mens.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close