Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Interview met Sean Hross over de Tempeliers en Octogon

Interview met Sean Hross over de Tempeliers en Octogon

Sean Hross is een ex militair en historicus die reizend door Europa trekt om filmpjes te maken ter ondersteuning van zijn theorie dat een oude Pharaonische bloedlijn de wereld bestuurt. Volgens hem zijn zij zon aanbidders en stammen zij af van een buitenaards ras. Zij staan bij ons beter bekend als de adellijke en koninklijke bloedlijnen. In dit Skype interview onderbouwt Sean zijn theorie grondig. Ik heb het interview gedaan met Joris Truthseeker, een trouwe volger van mijn site die zijn eigen YouTube kanaal begonnen is, veel interessante filmpje produceert en ook al het werk van Sean bestudeerd heeft. Ik moest even wennen aan de spreekstijl van Sean, omdat hij weinig gaten laat vallen voor vragen of comment, maar ik hoop dat u geprikkeld raakt door zijn zienswijzen. Op enkele punten denk ik iets anders over zaken dan Sean Hross, maar het was niet mijn intentie om een discussie aan te zwengelen. Het is interessant om zijn visie te beluisteren. Wel heb ik even de tijd genomen om een klein beetje te onderbouwen dat de zon aanbidding van deze Pharaonische afstammelingen – die zich volgens Sean als tempeliers na hun kruistochten in Zwitserland vestigden – waarschijnlijk de aanbidding van de ‘black old sun’ Saturnus is. Dit kunt u eveneens horen in het interview.

Luistert u naar het interview en bekijkt u ook de overige filmpjes van Sean op zijn YouTube kanalen: Chatzefratz en Giureh

 

468 ad

98 Comments

 1. ongeveer na 55:00 ‘that’s because they kill all the jews’

  Op die opmerking zat ik te wachten.

  Ik denk zelf dat de Finnen overal achter zitten. 😀

 2. Martin,je spamfilter lijkt gehackt door finnen.
  iets over cleantalk.

 3. disinfo agent nr zoveel.

  • ‘….37.02: It is not the jews. I mean, I am not a jew lover. I don’t understand these people very much. They have got their own ideas with religion. I mean G. did not help them in the second world war so blablabla, but ok so what about religion…you don’t kill those children and put them in the oven. This is so horrible….’

   @flabbergasted2. Exactemento. Deze disinfo slang ratelt aan 1 stuk door. Zal best wat wetenswaardigs in zijn toko hebben gepropt. That’s the way disinfo works. Een spekkoek van leugens en waarheidjes.

   De V bijlage van de VK vanochtend doorbladerend, wachtend voor de opening van de bib. Er wordt door medewachtenden op de dOOd voor de draaideur gepraat over eu economie die grieken toch etceTerra enzomeer, kom ik aan op V12: Oud wijnmaker van Mouton- Rothschild pakt uit……

   Deze S. flest de moutons – nee, jullie worden niet naar de slachtbank geleid door…maar door..kon niet verder luisteren, misschien zegt die dodo wel, ga toch fietsen, jullie worden helemaal niet verwerkt tot shoa/rma of zoietz.

   1 vraag aan deze S. from South Africa hoe groot is de jodefooi die je hier voor krijgt?

   CIA O

  • Eerlijk gezegd begrijp ik jullie kritiek op Sean goed. Omdat je er nauwelijks een woord tussen krijgt is er bijna geen ruimte voor vragen. Dat zou wel eens bewust kunnen zijn.

   Het belangrijkste wat mij opvalt is dat hij er voor zorgt dat er met geen vinger naar Israël het joodse volk gewezen wordt.

   Het hek-klim verhaal in Auschwitz kwam op mij in eerste instantie ook een beetje ongeloofwaardig over. Ik hoor hem ook niets over de holocaust zeggen.

   Wel ben ik het in grote lijnen eens met de Pharao connectie, maar ook daar is geen sprake van joodse bloedlijnen in het verhaal van Sean.

   Het zou dus kunnen dat we mogelijk met iemand te maken hebben die 95% waarheid vertelt, maar er voor moet zorgen dat een bepaalde groep uit beeld blijft; iemand die verwarring schept met delen van waarheid en hystorisch revisionisme (alleen niet op die terreinen die Israël schaden). Tegelijk geef ik hem nog het voordeel van de twijfel.

   • zo’n 95% waarheid, daar ben ik het wel mee eens.
    Ik reageerde weer een beetje ongenuanceerd.
    Hakken met de botte bijl.

    Dus die goede voornemens van mij moeten nog een beetje uit-kristalliseren.

    dat hek-klim verhaal schoot me even in het verkeerde keelgat.

    Ik zie dat dan voor me.
    En merk dat het niet logisch is.
    Dat komt waarschijnlijk door mn redelijk samenwerkende hersenhelfden.

    Zwitserland is zeker een heel fout land.
    Dat is wel zeker.

    (Martin en Joris, my brother in weed)
    Leuk om jullie
    lichaamstaal te zien tijdens het interview.
    Jullie zaten tegelijkertijd aan je kin te krabben.Allebei een beetje flabbergasted.
    Toch goed om alles vanuit verschillende perspectieven te bekijken.en wie weet zitten we soms niet helemaal op het goede spoor.

    In dit geval bleek de geinterviewde niet alles te hebben onderzocht.

    Ik zou zeggen,deze manier van interviewen is voor herhaling vatbaar.

    Ik bevond me eergisteren in de Dampkring.
    Daar trof ik ook mensen die MV konden.
    Steeds vaker tref ik wakkere mensen.
    Het gaat de goede kant op.

    (de Dampkring-coffeeshop bedoel ik natuurlijk)

   • Hij legt wel een relatie tussen het koningshuis van Israel (David en Salomon ect ect) en de Farao, ook was Jozef, de zoon van Jakob, op een gegeven moment onderkoning in Egypte, huwde met een Egyptische, een dochter van een geslacht van Priesters. (Levieten droegen de Ark van het Verbond, de Ark van de Priesters van de Egyptenaren en waren levieten wellicht de Egyptische Priesters) Zijn beide zonen, Efraïm en Manasse kwamen beide van een Egyptische moeder die als vrouw aan Jozef werd geschonken door Farao. Ook Salomon blijkt te zijn getrouwd met een Egyptische, met een dochter van een Farao.

    Zou het kunnen zijn dat de Farao s en de dienaren van SATURN vanuit het verborgenen het volk Israel altijd hebben aangestuurd, opdat zij via dat volk de wereld aan hun heerschappij wilde onderbrengen? Is dat niet precies de reden waarom het Vaticaan gesticht is? Ik bedoel het maakt de Farao s en agenten van SATURN niet uit wie ze daarvoor gebruiken, of het nou ISIS/ISRAEL/ISMAEL of de NEW-AGE-MOVEMENT is. De Esoterici bepalen de agenda voor exoterici, de exoterici is het rookgordijn van waarachter de vertegenwoordigers van de Demiurg opereren.

   • De jonge joods Amerikaanse historicus David Cole ‘’deed’’ niet alleen Auschwitz e.a. Gashofen begin jaren negentig hij deed er grondig onderzoek. In ’94 was ie met een andere revisionist nationwide bij Phil Donahue: https://www.youtube.com/watch?v=dRrP7AevKi4

    Werd hem niet in dank afgenomen door de bekende instanties. Dook onder… In 2013 kwam ie weer boven water. Een ex had hem uit wraak verraden.

    https://www.youtube.com/watch?v=sGbod58kAxI
    Hier vertelt Cole (alias Stein) dat de Museum directeur van Auschwitz hem 25 jaar geleden zelf vertelde dat de Auschwitz ‘gaskamer’ een walgelijke leugen is, het gebouw deed dienst als air raid shelter.

    Aus mit die Witz. Bungelenbabies van balkons in Berlijn, maar in ovens in Auschwitz?

    CIA O

 4. sneak into Auswitz-museum? met gevaar voor Eigen leven?

  die is dus nog veel gekker dan Maud Oortwijn.

 5. 1:13:55 BUSTED!

 6. wat is er mis met selfies als je een BS museum bezoekt?

 7. Je had bij 1:14:00 heel bruut het interview kunnen afkappen.

  Met de woorden: ‘You are a disinfo agent in our opinion’

 8. mbt 1:17:00
  conformisme is het gevaar.
  niet het zwitser zijn.

  Denk aan de experimenten met de zogenaamde stroomstoten die proefpersonen moesten geven en het ook braaf deden.
  google; conformisme.
  dan kom je het wel tegen ergens op de eerste pagina.

  • Over het gevaar van conformisme.

   Google; ‘Stanley Milgram experiment’

   Martin, misschien is het nuttig om eens een artikel te wijden aan het gevaar van Conformisme.

   Non-Conformisme wordt (door vooral de Zwitsers 😉 ) gezien als een gevaar,maar dat moge duidelijk zijn.
   Want Zwitsers draaien altijd alles om.
   Wat dat betreft zijn het net satanisten.
   Goed is slecht en slecht is goed.

 9. Ozzy Prince Of Darkness.

  Ozyy is MK ultra.

  Sharon is zijn handler.

 10. Washington DC = Columbia City

  • herstel; District of Columbia

 11. ‘Freezing to death’ zonder tent en sleeping back.
  oke,kamperen in de winter dus? In Polen?

  Waarom geen hotel genomen?
  in tent vries je ook zowat dood.

 12. Erg jammer dan mijn systeem het niet toelaat om het filmpje te bekijken, maar ik denk dat hij wel gelijk heeft. Dit gezien dat Ra de zonnegod de orginele god Chepri heeft vervangen.

  Chepri is ontstaan en heeft zichzelf een lichaam gegeven zonder een vader en moeder (bevruchting?). Dit lijkt overigens op het verhaal van jesus die geboren is zonder bevruchting bij een maagd.

  Een goede manier om de echte god te vermoorden (staat in de talmoed) door zijn naam te verwijderen uit de geschiedenis en om het menselijk ras als slaaf te nemen.

  In een van je eerdere artikelen gaf je aan dat films soms meer de waarheid wordt getoond dan dat het fictie is. Kijk 10000 BC eens. Het komt erop neer dat er 3 aliens op aarde de baas zijn (waarvan 1 nog in leven in de film). Ook het verhaal van de drie wijze heren of koningen lijkt hierop en in het boek de occulte psychologie kan ik je 3 tekens (kenmerk van dezelfde drie wezens?)laten zien waarvan 1 een joods teken is, 1 een omgedraaide pentagram en 1 wat een chi rho moet zijn. Deze laatste is op een plek te vinden in de wereld en dat is in Tsjechië op een othodoxe joods kerk.

  http://rickyyates.com/podgorica-europe%E2%80%99s-newest-capital-city/ (onderaan de pagina)

  Dit is de enige (de chi rho) zoals in het joodse boek van agrippa. Alle anderen zijn verbasteringen van het orgineel.

  Misschien heb je er wat aan!

 13. Beste Martin, sinds enkele weken bezoek ik dagelijks jouw website en vandaag eindelijk maar eens een account aangemaakt! De volgende stap zal een maandelijkse donatie worden! Ik zal mij ff voorstellen, Dave 39 jaar en na 38 jaar ontwaakt zullen we maar zeggen! Al jaren heb ik het gevoel gehad dat er iets niet klopt in deze wereld, na 9/11 is dat gevoel nog sterker geworden en na de hoax “Charlie” ben ik voor mijn gevoel definitief ontwaakt. Dankzij voornamelijk jouw site waar ik de afgelopen weken bijna alle artikelen heb gelezen, heb ik mijn waarheid voor een groot gedeelte kunnen vormen. Ik ben het dan ook voor het grootste gedeelte eens met de informatie die jij de mensen meegeeft en zo hen de ogen probeert te openen. Ik probeer dit dan ook binnen mijn sociale omgeving te doen maar helaas blijkt bijna niemand daar vatbaar voor, integendeel de meeste denken dat ik gek ben en helemaal doordraai! Gelukkig weet ik wel beter! Bij deze wil ik jouw dan ook bedanken voor het werk wat jij voor velen doet en spoor ik je aan om vooral verder te gaan! Klinkt misschien slijmerig maar vooral door de artikelen op deze site ben ik ontwaakt en daarvoor dus mijn dank!

  • Dank je wel en hartelijk welkom

   • @Neo 🙂

    Prima Hoe meer zielen, hoe krachtiger het ontwaken!

   • Thanks!

  • Welkom Neo, duurde ook even voor ik echt wakker was, al moet ik zeggen dat ik voor wat betreft het dagelijkse al behoorlijk wakker was in de zin dat ik best bewust leef en niet geloof dat mensen ‘getroffen’ worden door een ziekte.
   De laatste paar jaar dan ook wakker geworden op andere gebieden en denk dat ik ofwel niet ga stemmen of een ongeldige stem uitbreng. Dierenpartij wil muilkorfgebod voor agressieve honden maar denk dat die hele politiek kliek wel gemuilkorfd mag worden.

   • @Haasje! Thanks!
    Ik ben nu echt wakker en leef sindsdien ook veel bewuster! Geen Wifi meer in huis, magnetron weg, tandpasta zonder fluoride, meer biologische voeding, waterfilters en ga zo maar door! En…ik voel mij echt veel beter op deze manier! Maar aan de chemtrails e.d. kunnen we vooralsnog weinig doen helaas. Evenals de overheden die ons bewust (chronisch) ziek maken!Stemmen heb ik nog nooit gedaan, wist al vroeg dat dat allemaal poppenkast is! Heb mij nu aangemeld omdat ik vindt dat het tijd is om actie te ondernemen en we voor onze momenteel schijnvrijheid moeten vechten!
    Dat kan alleen als er nog meer mensen wakker worden, ik heb gelukkig het gevoel dat dit ook gebeurt!

  • @ Neo

   Welcome bij de aluminium Club

   Het “onmogelijke’bespreekbaar maken en de leugen ontsluieren,

 14. Tja, Martin ik ben het met je eens betreffende de joden ontkenning van Sean. Het viel me ook op dat hij niet over de zg gaskamers sprak, terwijl hij altijd van de feiten uitgaat.
  Onlangs kwam ik een lezing tegen van Dr. John Coleman uit 1994, schrijver van het boek the commity of 300. Waarschijnlijk heb je de lezing al gezien, maar ik moest tijdens jullie interview denken aan deze man en wat hij beweerd. Dr. Coleman spreekt over de Papal knights, de 13 bloedlijnen uit Italië, en de zwarte paus. Dat stukje miste ik eigenlijk in jullie interview, maar misschien was daar te weinig tijd voor.

  • The Black Nobility (Aristocrazia Nera).. ofwel lam mano nera (de zwarte hand) https://www.youtube.com/watch?v=lByn6Mfgjhk..

   Venetian “Black Operations” by Webster Tarpley.. https://www.youtube.com/watch?v=eVal7iDwwD8..

   Ik denk dat we te maken hebben met een wereldwijde organisatie en netwerk van ongekende schaal, een Mafiastructuur die zo enorm groot is, dat is niet te vatten, zij werken onder zeer veel verschillende namen en zichtbare organisaties en rookgordijnen.

   • Dit gaat terug op de Welfen en de Ghibelijnen.

 15. Ik denk niet dat hij een dis-info agent is, hij weet een groot stuk v/d puzzel. hij stelde zich niet echt sociaal op vond ik.
  Volgens Chris Everard zijn alle machtige adelijke (koninklijke) families van Hebreeuwse bloedlijnen.
  Zo heten de Windsors in het echt (uk) Saxe Coburg Gotha
  De edelstenen bijvoorbeeld uit de kroon van her majesty komen uit een hebreeuwse priester borstplaat (wat werd gebruikt om entiteiten op te roepen ,in de tijd van David/Solomon) en de Jakob steen bevindt zich onder de koninklijke coronation stoel.
  Ook zingen ze vaak liederen over het bouwen van nieuw Jeruzalem, dus er is een duidelijke ‘joodse’ connectie, daat kunnen we niet omheen.
  Ook is het duidelijk dat de gehele vrijmetselarij gebasseerd is op de mystieke kabbala en het herbouwen
  v/d 3e tempel.
  De Tempeliers zijn jaren in Jeruzalem geweest ,misschien hebben ze daar een verbond gesloten.

  • De naam zegt het al Tempel(iers).

   • De “Nederlandse” leeuw.
    Wat doet een leeuw op de vlag de koninklijke fam,?
    Er komen geen leeuwen hier voor, waarom niet een wolf of beer? , het is de vlag van Juda, duidelijk.

   • Welke tempel? De Hagia Sophia? Ik heb me aangeleerd alles af te leren wat ik ooit geleerd heb om opnieuw te kunnen studeren. De laatste kruistocht kwam niet verder dan Istanboel waarom eerdere dan wel? Misschien is het hele Israël verhaal wel een complete leugen en speelde zich dat alles af op de Bosporus.
    http://en.wikipedia.org/wiki/New_Chronology_%28Fomenko%29

  • ISIS: FAKE CREATION OF THE WEST “NWO” Egyptian Mythology Background.. https://www.youtube.com/watch?v=b1SaLieYaWg..

   ISIS EXPOSED: NEW WORLD ORDER PLANS.. https://www.youtube.com/watch?v=04Riy-Sm4X0..

   http://www.thelivingmoon.com/42stargate/03files/Egyptian_Arks.html..

   http://www.knightstemplarorder.org/biblical-magi..

   Na mijn mening, laten we ons afleiden, en kijken we teveel naar de namen die ze gebruiken, terwijl het gaat om een selecte en hardekern esoterici, die symbols and rituals gebruiken, die religies hebben gecreeerd.

  • @Don
   Die ken ik die theorie, ik sluit het niet uit, echter met de nieuwste technieken hebben ze bijboorbeeld de Bosnische piramides op zo’n 12.000 jaar geschat en ze vinden ook oude munten in gronden, waar ze aan de hand van oudheidkundig bodemonderzoek de tijd kunnen bepalen. Dus dat “alles” zich in de middeleeuwen heeft afgespeeld, gaat mij iets te ver.(zoals je link suggereert)
   Van “de” tempel , kan een aanwijzing zijn de klaagmuur en de grote stenen onder de AL Aqsa moskee.
   Daarom wordt er op het moment een spanning opgebouwd in die regio, waarbij het plan is dat er oorlog komt met Israel vanuit bv Isis of Iran , zodat de moskee kan worden vernietigd.
   Pas dan kan het profetisch plan worden uitgevoerd (volgens de psycho orde dan).
   Dat is het zionistische plan, waarbij men in Israel nog niet weet (de meeste mensen) dat ze geslachtofferd gaan worden. Je zou bijna medelijden krijgen met Frau Ziva van de SS(Sicherheitspolizei Swapichou), die zit daar toch?

   • Ja, vele joden zullen ze op hun altaar binden als slachtoffers, dat is de tijdlijnprogramma van de Archonten, zij voeren de Agenda van hun meerdere uit, niet hun eigen agenda, zij hebben geen eigen wil meer, totaal niet meer. Het is daarom ook geen Zionistisch-plan, alsof het uit het brein van mensen komt, absoluut niet, en het is zelfs zo dat zij die zich vermommen in een Joodse naam, in werkelijkheid Luciferisch zijn, en totaal geen binding hebben met wat dan ook onder de zon, het gaat hun om 1 ding, en dat is de beloning ontvangen van hun meedere te ontvangen, de Devils/Wachters, hun agenda wordt gediend, het is geen human-ORDER. Geen normaal mens kan nog geen twee minuten bewijzen van spreke in de nabijheid vertoeven, van de degenen die behoren tot de “innercircle der boosdoeners” die in het heilge der heilige vertoeven, en wat ze daar doen, als je ziet wat er gebeurd met hun uiterlijk wanneer ze bepaalde rituele sessies ondergaan.

   • Breaking!
    ISIS wil de Kaabaa vernietigen, what’s next?
    Al Aqsa?
    http://zaplog.nl/zaplog/article/isis_belooft_om_de_kaaba_in_mekka_te_vernietigen#rss

   • Alles wat de Orde der Duisternis wenst te vernietigen door ISIS en aanverwanten groepen en andere groepen met een andere naam die behoren tot de CULT van SATURN, zullen ze optuigen, het uiterlijke kleed van alle religies moet worden verbrand en vernietigd, de tijd is aangebroken, de tijdlijnprogramma van de Archonten dient men af te werken, hun agenten en vertegenwoordigers geven de bevelen, en dik betaalden en de meest wreden “DOGS en geindoctrineerde MASSAMURDERS” doen het vuile werk.

    Hoeveel Christenen zijn er al niet uitgeroeid in het Midden-Oosten de afgelopen 5 Jaar? En wat wacht Europa de komende 5 jaar? Er is een heuse holocaust gaande, de Orde heeft besloten, en ook Synagogen zullen niet veilig zijn, alles zal het mikpunt van hun aanvallen worden, geen enkele moskee of kerk, of Boedha tempel of whatever zal ook maar gespaard worden. Het uiterlijke kleed van de exoterische religies moet worden verbrand en volkomen worden verpletterd.

    The new age filosofie van Lucifer/SATURN dient te herrijzen uit de as der ineenstorting, op het laatst zullen ze al die “zwarte” soldiers uitroeien, wanneer dat zij klaar zijn met het vuile werk, het werk waar de Orde hun voor bestemd heeft.

    Het klopt dat zij (de Archonten) Jeruzalem tot een centrum willen maken van hun Luciferische aanbidding. De archonten eisen, hun slaven voeren uit, gehoorzamen de slaven niet, dan bestaat er een kans om hun agenda te stoppen, een massale ongehoorzaamheid dient er aan de dag gelegd te worden. Je zult zien, zij die geinfecteerd zijn met hun programmatjes, zullen er geen moeite mee hebben, om mensen aan te geven bij de autoriteiten, wat er tijdens de tweede wereld oorlog is gebeurd, is echt niets vergeleken met wat er wereldwijd op de Agenda staat, decimeren en depopuleren van de Massa.

    Judgement day of SATRUN is aangebroken.

   • Het was geen breaking nieuws sorry, dateert al van vorig jaar. Post het niet als sensatie maar meer als bevestiging van het komplot.
    Inderdaad Pike’s plan loopt op rolletjes, alles tegen elkaar opzetten en er als lachende derde uitkomen.
    Neem jij Pike’s brief serieus Freeman?

   • Om heel eerlijk te zijn, aan de ene kant neem ik het serieus in verband met de agenda die ze voor ogen hebben wat ze de Massa aan gaan doen in hun finale ENDTIME-script, ik heb dus medelijden met de massa, in die zin neem ik o.a. de brief van Pike serieus in de wetenschap ook dat ze al ruim 80% van hetgeen erin beschreven staat, hebben voltrokken, de geschiedenis leert, dat je ze maar beter wel serieus moet nemen.

    Aan de andere kant, hoe ik er zelf tegenaan kijk, en hoe ik er zelf in sta en dan betrek ik het slechts op mezelf, vind ik in feite “alles” wat ze denken te moeten gaan doen en bekokstoven in relatie tot hun agenda, als iets lachwekkends, ik ridiculiseer het dan ook, ik drijf er de spot mee. Ik ben dus al op dat punt gekomen, dat ik op mijn manier het spel dat ze denken te moeten spelen, vertaal voor mezelf als iets om in zijn totaliteit de spot mee te drijven.

    Dus ik als ik voorgeleid zou worden voor de “zwarte&duistere” rechters in hun Court, veeg ik de vloer met hun aan, totaal geen enkele ontzag heb ik voor hun, ik zeg dan ook precies in hun FACE waar het op slaat hun poppenkast, en hun psychopaten intenties wat betreft hun Agenda die ze denken uit te moeten rollen.

    Voeren ze mij dan direct af, I dont t care, ik heb nu al zoiets, dat ik liever sterf in vrijheid en aan mag/kan komen in de wereld waaruit ik ben voortgekomen. Ik zoek de dood dan ook niet op, dat is het niet, ik vraag er niet om, maar mocht het komen tot een confrontatie, dan ga ik die niet uit de weg, ik sta voor waarheid en gerechtigheid vanuit ethisch verantwoord leven.

 16. Ik weet niet wat Flabberguest(whats in the name) allemaal raaskaalt over disinfo. Deze man denkt dat hij ongefundeerde kritiek kan geven en dat iedereen dat zomaar accepteert. Bekijk het lekker en ga naar een ander forum. Deze Sjaakie is zelf een disinfo agent met ruis op de lijn zoals de meeste trolls op het internet.

  Ik vond het gesprek met Sean Hross constructief en ik ben blij Martin dat je het hebt gedaan. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Ik volg deze man al jaren. Hij heeft het heel lastig in Zwitserland omdat zij geheimen te verbergen hebben die de mensheid en de geschiedenis op z’n kop zet. Je ziet deze nu langzaam ontvouwen zoals gister over de criminele activiteiten van de Zwitserse HSBC bank op CNN als je het internationale nieuws een beetje volgt wordt aangepakt.

  Uiteindelijk krijgen ze hun verdiende straf maar dat kost tijd omdat de leugen zo ontzettend groot is en het over heel veel jaren verspreidt met hier en daar een vermoordde ‘weet-teveel’.

  Sean biedt eye-opening informatie die in mijn ogen voor een groot deel waar is gebleken. Hij is wel degelijk naar Auschwitz en binnen geweest dus die foto klopt 100%. Ik ben blij dat hij me verteld heeft hoe de werkelijke geschiedenis is geweest in grote lijnen.

  Dat heeft me op het juiste spoor gebracht en niemand die me van die gedachte af kan brengen. Zeker geen dom gezwets van mensen zonder te checken onderbouwing. Sean echter wel en heeft dit dan ook gedaan voor iedereen om te zien via zijn Youtube kanaal.

  Het begon allemaal toen ik toevallig een filmpje vond over een man die Zwitserlands nationale regerings -en politiegebouwen o.a. aan het filmen was. Hij vertelde daarbij verhalen en gaf aan dat symbolen en beelden in, om en op de gebouwen er niet voor niets waren. Hij vertelde heel duidelijk waarom deze statige gebouwen er zo uitzagen en wat het grotere plan erachter was van de mensen die het hebben gebouwd. Ineens viel me op dat overal ook in Nederland dezelfde beelden en gebouwen vindbaar waren. Hun plan, wereld dominatie, dat was bijna gelukt totdat ze ontdekt werden en geexposeerd door o.a. Sean Hross. Bedank hem maar anders hadden jullie helemaal geen grip meer gehad op de geldpers en binnenlandse politiek. Iedereen was er dan aan onderdoor gegaan en in een oorlog terecht gekomen zoals Oekraïne.

  Het viel me op dat de BIS bank, waar Martin niet over wilde spreken in het begin, zo ontzettend grote rol speelde de afgelopen tijd in de financieele sector en dat was opvallend want wij dachten allemaal dat de Nederlandse bank ons zou helpen maar niets is minder waar. Vraag maar aan Wellink naar de trilateral commission. Deze Nederlandse bankier kruipt voor Basel 3 en heeft Nederland hiermee in de uitverkoop gedaan. Landverraders…

  • Ja idd, ik volg Sean Hross al een paar jaar, ik vind hem persoonlijk heel goed. Ik denk ook niet dat het gaat “nationaliteiten” maar om een zeer “ancient” internationale orde en geheime/occulte mafia-organisatie/netwerk van mensen die de goden/demons dienen.

  • HSBC is Engels. CNN onbetrouwbaar. Need I say more?
   De Nederlandse bank is Rothschild/Oranje bezit.
   Nederlandse bank is één van de 9(??) vertegenwoordigers (aandeelhouders) van de BIS. BIS is een imperialistisch kabbalistisch joods zionistisch instrument voor wereld dominantie.

   • Ik denk dat de Zionistische/Joodse aspecten met betrekking tot de agenda van de Devils, slechts een identificatie-vorm om de (nog niet helemaal ontwaakten) te overtuigen dat het om een “politiek Zionistische/Joodse samenzwering” gaat, dus om de boel af te leiden, het zijn een van de vele gewaden waarin zij zich hullen, de Devil kent vele gezichten. De ziel van die zichtbare organisaties en netwerken hebben hun origine in de Babylonische/Egyptische mythologie, zij communiceren via codes en de taal der versluiering om o.a. de ware bedoelingen voor de (doden) te verbergen. De harde kern van die groep die, in mijn optiek, een bloedverbond zijn aangegaan met de Demonen/Goden van de 5-zituigen-3-D-realiteit, hun zielen aan hen verkocht hebben voor een matrix-orde en eeuwig leven, en zijn door die entiteiten ook volledig ingewijd. Ze worden ook regelmatig up to date gehouden in overeenkomstig tijdlijnprogramma van de WACHTERS, een blijvend contact wordt er met ze onderhouden, en zijn ze totaal gehoorzaam. Ongeacht wat dat ook mag inhouden, wat het eeuwig leven betreft.

   • Het (politieke Zionisme) dient ter uiterlijke identificatie, als zichtbare organisatie voor de ziel, de innercircle, het heilige der heilige en die innercircle staat boven alle graden van de Orde der Duisternis en het is hun gegeven opdracht en missie om in vereende kracht en samenspannen, samen te werken met de WACHTERS om de te verwezenlijken doelen in de wacht te slepen en daarbij gebruiken zij de “mensheid/burgers/doden/slaven) als bouwers die niet weten wat hun Meesters willen, en die niet weten wie hun Meesters zijn. We laten ons teveel afleiden met de buitenste schillen. Op een gegeven moment breekt het moment aan, dat zelfs wij het als lachwekkend en als iets bespottelijks gaan beschouwen, wat de uiterlijke schillen aangaat. Hoe meer dat we ze niet gehoorzamen hoe beter, hoe groter wereldwijd onze vrijheids-beweging wordt, des te sterker we worden en een grotere kan van slagen hebben om hun agenda bij tijds in de kiem te smoren. Onze intentie is belangrijk, en onze motivatie zuiver, om niet alleen hun bedoelingen aan het licht te brengen en hun agenda te stagneren, maar hun Orde Der duisternis volledig te verpletteren en ze terug verwijzen naar hun oord waar ze vandaan komen, NO MERCY with high ranking criminels en nooit meer te herstellen creaties.

   • @Freeman,
    Ik denk dat het een combinatie is, een astraal plan en een aards plan, waarbij het de bedoeling is een entiteit vanuit dat astrale vlak te laten incarneren tot wereldleider (de anti) .
    Daar werken ze aan ,maar op de een of andere manier moeten ze codes en opdrachten uitvoeren ,zo lijkt het.
    De watchers zijn Google en Microsoft, geleid door the unknown inner head (de archonten?) uit gebouw 7 van de microsoft campus.
    Bill Gates = de gatekeeper.
    Zionisme is onderdeel van, maar inderdaad het is veel groter dan dat.
    Ken je het werk van Dan Winter? Die beweerd dat je in dit leven je aura zo kan opbouwen, zodat je het op het moment van sterven kan laten imploderen ,tot een plasma bol en zo bewust kan navigeren in wat komt.
    Misschien een manier om de matrix te ontsnappen. Science fiction? ik weet het niet, wel boeiend.

   • Nee, ik denk dat de inner-circle en “zogenaamd uit mensen” bestaat volledig naar de pijpen danst van hun astrale Meesters, en dat het een pure Demonen aangelegenheid is, het is puur het plan van “boven” zeg maar. Ze voeren dat plan alleen maar uit en laten het ten uitvoer brengen via hun agenten en pionnen, die, ook al, staan zij hoog in de piramide, niet alles weten, zelfs heel veel niet weten. (misschien weten sommige wakkeren meer dan zij) Ik heb dan ook echt de overtuiging dat de “archonten” in verband met hun tijdlijnprogramma gezorgd hebben voor hun dehumanisatie-achteruitgang technologie. Om de mensheid geleidelijk en steeds sneller, onder het mom van vooruitgang, kapot te maken en in te bedden in hun Luciferische Orde. En incarnatie niet eens meer mogelijk zal zijn op den duur, dan is er absoluut geen licht meer onder de zon, dan is het einde bereikt volgens mij.

    Nee, die ken ik niet, maar ik heb er wel wat over gehoord, ik zal er eens in duiken, lijkt me heel interessant. Die lui kunnen alleen maar scheppen wat tot zelfvernietiging leidt, ik ben alleen bang dat we ze dat bij hun versneld activeren, wat gaan ze doen, als ze vlak voor hun te bereiken doel, worden gestopt door de lichtzielen? Niet dat ik daar bang voor ben, ik weet gewoon wat ze gaan doen, ik heb de illusie niet dat ze ook maar een millimeter tegen hun verlies kunnen. Ze hebben echt de mentaliteit, wij niet, niemand niet, FUCK IT, ze gooide me naar beneden, de afgrond in, dat zag ik in hun visioen jaren geleden, lastig om hun te passeren MineurF.

   • Al Gore = Alles Smerig 😀

  • sorry Pjosso.
   Ik zal hier niet meer komen.

 17. @pjosso

  Dus iedereen die het niet eens is met wat er gezegd wordt moet maar naar een andere website gaan ? dat klopt toch ook niet iedereen mag toch vrij zeggen wat hij/zij wilt ? Blijkbaar sluit deze persoon zich niet aan bij de mening van sean en daar moet ook respect voor zijn vind ik …

  • ik zou niet weten welke website je zou kunnen bezoeken.
   Begrijpt Pjosso wel hoeveel controlled opposition-sites en disinfosites er zijn. Bijna alles is controlled opposition namelijk.
   Ook wat betreft de engelstalige sites kun je stellen dat bijna alles Controlled Opposition is.
   Daar heb ik ook nog wat videos van op de plank liggen.
   Neil Sanders weet daar veel over te vertellen.
   Allen, bekijk eens wat videos van Neil Sanders en checktheevidence.com en richplanetTV.
   Het is echt een handje vol dat betrouwbaar blijkt te zijn.Daar kom je na ongeveer 4 jaar onderzoek wel achter.
   Als de ene disinfo agent ontmaskerd is,vallen er vaak nog meer om.Zo gebeurde ook hier in Nederland met Micha Kat.Ik heb toen direct gezegd dat er een heleboel door het ijs zouden zakken.Frontier radio is uitgekakt,Myra moet tegen haar zin in doorgaan(want waarschijnlijk contract met maffiagroep Poot)Steve Brown heeft zn website moeten aanpassen om nog geloofwaardig over te komen.Nu is ie ook specifiek tegen homofobie.
   Dat legitimeert zn breuk met Martin.
   En dan hadden we nog Boublog die door het ijs zakte.
   En later vakkundig door DonQuijotte tot de enkels is afgezaagd.Maw, vorig jaar was een geweldig jaar.
   Ik vind het ontmaskeren van disinfo agents erg belangrijk,,want dat zijn energievreters en ze geven de echte kompleetdenkers een slechte naam.

 18. Minuut 15 zegt hij de Pharaos disappeared into the sea. Hij vertelt hier dat SEA het volk betekend. Dat is onzin volgens mij. De pharaos verdwenen in “The holy see” hetgeen de Katholieke kerk is volgens mij. Daarmee is een heleboel symboliek binnen de Katholieke kerk te verklaren. Via de Zwitserse Garde is er dan wel weer een verband met Zwitserland en de Tempeliers te leggen.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Holy_See

  Ook verklaarde hij eens de plaats Parijs als PARIS=PAR ISIS.
  Volgens mij komt PARIS van de Pharizeërs zoals bv Venetië met zijn Phoenicians=Venecians afstamt van de Phoeniciërs. Kortom alles is voor meerdere uitleg vatbaar.

 19. @Freeman
  Je hebt goede teksten man, ik kan me daar prima bij aansluiten. Sean is trouwens niet erg makkelijk om te interviewen. Hij is duidelijk monologen gewend. 🙂 Doet natuurlijk niets af aan de informatie, we zullen uiteindelijk toch zelf de puntjes moeten verbinden.

  • @Zjozo,
   Ik vind Freeman ook geweldig.

   Al vind ik de teksten nog vrij moeilijk , maar dat heeft meer met mijn ondermaatse kennis van de materie te maken.
   Freeman is-zo als het er naar uitziet-deskundig op het gebied van occultisme,occult satanisme, ,religie,esoterie,astrotheologie en weet ik hoe het allemaal heet.ONGELOOFLIJK zo veel als die gast weet!(en ook aardig weet te verwoorden)
   Ook weer fijn dat hij wat puzzelstukjes van Sean en zn Octocon op zn plek weet te leggen.

   @Freeman,bedankt man.

   • Graag gedaan Flabbergasted2, ieder zijn inbreng op deze site, ben in esoterische kwesties geinteresseerd geraakt nadat ik zeer lang heb blootgestaan aan aanvallen tijdens mijn slaap waarbij ik ook vreemde beelden en visioenen zag, en dat heeft bij mij wat losgemaakt. Zo zodoende ben ik er jaren geleden in verzeild geraakt, blijft mij boeien, ik heb sowieso wel wat met mysteries en onopgeloste zaken.

   • @ZerotheHero

    Dat vind ik tot op zekere hoogte ook, of dat hij “echt” controlled-opposition is??? Ik ben van mening dat we er goed aan doen niet iedereen zo te classificeren die ogenschijnlijk op sommige punten een zienswijze deelt, die in lijn lijkt te liggen met de Agenda van de Elite van Babylon. Maar alertheid is natuurlijk wel geboden, we dienen gewoon de “filter” skills aan te wakkeren. Alles zal uiteindelijk in onze voordeel uitpakken, als we de ambitie hebben te blijven groeien, we komen uit een oneindige wereld van ongekende en ongelimiteerde mogelijkheden. Wij zijn in wezen dat alles, we dienen onszelf te openbaren waardoor we oneindig kunnen ontdekken wat er maar te ontdekken valt.

    Icke brengt aan de andere kant ook weer prachtige waarheden, ik persoonlijk wil meer het accent gaan leggen op de positieve elementen en kanten mensen en die belichten.

    Het is onmogelijk binnen deze Moon/SATURN-matrix-realiteit, niet de strijd aan te gaan als je tot de realisatie bent gekomen wat er in grote lijnen speelt, en hoe we hier terecht zijn gekomen en hoe dat de “duistere” machten hun spel spelen om ons gevangen te houden in hun matrix.

    Hoe effectiever de strijd is, hoe briljanter men is (blijven ontwaken als individu door kennis en inzichten en tot we the numbers hebben om de overwinning weg te dragen) hoe minder fysiek geweld er nodig is of gebruikt hoeft te worden in zelfverdedigings-opzicht, is een belangrijk signaal dat we de groei hebben doorgemaakt en in staat zijn vanuit “spirit&bewustzijn” de moedwillige vijanden, zij die aan de Satanische-agenda bij dragen, tot losers te maken. De archonten en hun goden-sterren-stelsels zullen moeten worden geschokt worden dat we in staat zijn om hun Orde te doen vallen, en dat we ze ongehinderd kunnen passeren om in onze licht-wereld en Dimensies onze tocht te maken, te ontdekken zonder ook maar een begrenzing of firewall tegen te komen.

  • Beste Zjozjo,

   Graag gedaan kerel. Nee precies, ik ben al aardig bekend met de inzichten en kennis van Sean over tal van zaken. Maar het is natuurlijk wel mooi dat Martin contact heeft weten te leggen met een man als Sean. Monologen sprekers komen je vaker tegen in de “nieuwe media” zullen we maar zeggen, zoals Marcel Messing en David Icke, daar liggen hun kwaliteiten, ze zijn inderdaad niet gewend om in dialoog-vorm te spreken, in de manier waarop ze reageren merk je dat heel goed.

   Vraag me trouwens af of dat jij van Zuid-Europese afkomst bent, of Zuid-Europees bloed door je aderen hebt stromen? Niet dat het iets uitmaakt, maar meen in jou dat te herkennen, ik heb zelf Zuid-Europees bloed door m n aderen stromen vandaar dat ik nieuwsgierig ben.

   • Ik zie David Icke als contr opp, omdat hij de bad aliens vs good aliens dialectiek voed. Reptilians vs annunaki wa shet volgens mij ofso…

 20. Ik begin Sean te begrijpen.
  Misschien moet ik even duidelijk maken dat ik geen newbe ben in complottersland.
  Ik loop al wat jaartjes mee, en had al een enkele video van m gezien.

  Nu ben ik wat dieper aan het graven om te onderzoeken of hij een fairmonger is oid.
  Ik heb al het een en ander op de plank liggen.
  Maar ik weet niet of het eigenlijk wel iemand interesseert.

  Zo vroeg ik mij af:

  Hoe lang heeft Sean gezeten als politiek gevangene?
  Volgens mijn informatie zou hij 20 dagen moeten zitten(als hij de booete niet betaald)maar heeft iemand de boete voor hem betaald ‘en daarmee zijn leven gered’

  Bij het bekijken van de volgende video begon ik mij klaar te maken om deze jankerd te fileren,maar begon steeds meer de indruk te krijgen dat ie een ernstig issue heeft.
  Zijn kinderen lijden ook onder zijn activisme,en dat vind ik kwalijk.

  Toen ik bij 56:50 arriveerde raakte ik volledig flabbergasted.
  Als dit authentieke beelden zijn snap ik zijn woede en frustratie.

  Ik blijf zeggen dat er het een en ander niet klopt,maar ik zou zeggen bekijk de volgende video en oordeel zelf.
  Ik ben benieuwd naar de reacties.
  En wat vindt u van de eerste 56 minuten?
  Vanaf 56:49 wordt ik helemaal naar, maar waar deze beelden vandaan komen weet ik niet, je zou zeggen dat het uit een horrorfilm komt.

  • 7:07 dit lijkt het meest op fairmongering.
   Speel de video stukje voor stukje af(vanaf 5:00 of zo)om de tekst te kunnen lezen.
   En laat de tekst goed op u inwerken.
   Sean had nog 10 dagen om in beroep te gaan.
   (Dat moet je dan wel doen binnen 10 dagen, want anders kan je advocaat idd niets meer voor je betekenen).
   Goed dus dat ie deze keer wel zn post op tijd open had gemaakt anders hadden ze hem dus als de eerste de beste augurkenjood* uit zn huis gesleurd.
   (zoals ook hier in NL gebeurt als je niet reageert op dit sort brieven.

   Bij 7:07 kunnen we ook lezen:
   ‘The Real Forces Behind Bundy Ranch Stanoff Nevada’

   De boodschap lijkt te zijn:

   Youtubers pas maar op want ze stoppen je gelijk in de gevangenis als je actief bent op youtube met complotjes.

   En dit is zo als het werkt met fairmongering.
   Dus, je zou kunnen stellen dat Sean eerder een FAIRMONGER is dan een disinfo-agent.
   voor nieuwkomers;Fairmongering is Angst Zaaien

   * augurkenjood = Een grappig klinkende term die ik van MK-Micha heb overgenomen. 😉

 21. @ Flabber
  Toen ik op zijn spoor kwam een jaar of wat terug heb ik in een weekend alles gekeken in het engels op zijn Chatzefratz kanaal. Ik denk dat de kans bijzonder klein is dat hij een ‘agent’ is. Hij zit idd in een moeilijke situatie. Ook anderen (buitenlanders) die in Zwitserland wonen bevestigen de verhalen van Sean. Wat hij zelf aangeeft, hij is een ‘oude’ historicus. Ik vond zijn grote hoeveelheid materiaal iig van toegevoegde waarde, en soms gewoon entertaining… 🙂

  @ Freeman
  Lol, zuid europese afkomst? Niet dat ik weet, maar ik sluit natuurlijk niet uit dat er tijdens die 80 jarige strijd zich een spanjaard heeft laten welbehagen door een of andere overovergrootmoederslet hehe… Brabander in hart en lever, dat accent is ook niet te verbergen. Goed dat iedereen hier zijn input geeft in de comments, heel waardevol…

  • Ik volg Chatzefratz al vanaf bijna het begin. Ik vind hem zeker van toegevoegde waarde maar ben het lang niet in alles met hem eens. Dat hoeft volgens mij ook niet. Ik heb me aangeleerd niets zomaar aan te nemen en alles verder zelf uit te diepen om zodoende een voor mezelf goed verhaal te creëren.

  • @ Zjozjo

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hertogdom_Brabant.. (lol) zou zomaar kunnen..

   De eerst volgende keer voor entertainment en super-monoloog Alan Watt in de uitzending, misschien een goed idee???? Hahahahaha.. om alvast een indruk te krijgen –> Alan Watt Debunks Albert Einstein.. https://www.youtube.com/watch?v=yyHxMaTfYX8..

 22. @ Freeman
  hehe, de geschiedenis zit vol met geheimen 😉 Ik ga Alan Watt even bekijken, merci…

  @ Don
  Helemaal eens Don, ook ik ben het niet met alles eens wat Sean verteld en ik vind het jammer dat hij weinig oog heeft voor bijvoorbeeld de vervalsing van onze geschiedenis al gaf hij wel weer aan hoe het met Adolf is afgelopen. Bij menigeen die in de ‘cummunity’ opereert vraag ik mij af of ze wel met open mind goed onderzoek hebben gedaan of dat ze bewust een bepaalde kant opsturen. Uiteindelijk is dat een gevoelskwestie als je verder niets hard kunt maken.

  • heel erg goed interview, duidelijke verklaring en uitleg over de 1oo jaar oude mechanismen die ons voor liegen en verleiden.

 23. Ik ben nog niet klaar met Sean.
  Hij zat bij het SADF.
  Sean zegt te zijn gedeserteerd in 1981.
  Ik weet zn geboortedatum niet,maar hij zal ongeveer 18 a 20 jaar oud zijn geweest.

  Ik denk dat ie niet is gedeserteerd maar Amnestie heeft gekregen, net zoals zn maten van het Vlakplaats-Squad (brigadier Schoon en Captain Dirk Coetzee)

  Op deserteren in oorlogstijd staat volgens mij 7 jaar gevangenisstraf.
  Of Zwitserland een uitleveringsverdrag heeft weet ik niet,maar het lijkt me wel.
  Dus hij heeft gewoon Amnestie gekregen heb ik zo het sterke vermoeden.
  Als je deserteert ben je niet zo trots op je zielige embleempjes.
  Je deserteert omdat je het afslachten van zwarten zat bent.
  Ik denk dat er niet veel deserteurs waren, maar wel veel death-squad-members die Amnestie kregen.
  Qua tijdlijn klopt mijn analyse ook.
  De death-squads waren misschien niet enkel actief in Vlakplaats, maar misschien ook in Rhodesie.
  Botte bijl heb ik vervangen voor bot fileermes.

 24. De Deserteur die het afslachten van zwarten niet meer kon verantwoorden tegenover God?
  Of lid van de deathsquads in South Africa die Amnestie heeft gekregen?

  In het begin van het filmpje zegt ie ook weer wat raars.
  ‘AB-POS thats me’
  AB-POS betekent gewoon bloedgroep AB positief volgens mij.
  Maar oke, Sean is dan ook echt in de war.Het is allemaal heel goed te begrijpen.Zelfs de Death-squads vergeef ik hem.Hij was immers nog maar een kereltje dat net droog achter zn oren was en volledig geconditioneerd door het White Racist South African Army.

 25. Dat Sean een oude hystoricus is, is gewoon volledige kamelenpoep natuurlijk.
  Op de eerste plaats is ie niet oud, en op de tweede plaats is ie waarschijnlijk geen historicus.
  Of ie daadwerkelijk een PhD heeft valt namelijk ook ernstig te betwijfelen.
  (Zet maar Dr voor je naam en iedereen gelooft het wel,trouwens die dingen kun je ook kopen)
  Waar heeft hij dan gestudeerd en zn Dr.titel gehaald?
  Was dat in Engeland?

  Ik ben voor een vervolg-interview.Een kruisverhoor beter gezegd.

  Hij weet veel van OCTOGON maar voor de rest weet ie niet veel.
  Hoe kun je wel veel van octogon weten maar niets van hexagon?

  En mbt zn historicus titel, hoe kun je zo naief zijn om niets te willen bijleren terwijl het overal gonst van een holohoax.
  Hij noemt zn jongste dochter Anne Frank zoals we hebben gezien.
  Sean wil niets weten van een holohoax blijkbaar.

  Hij wil met bezoekers van het Auschwitz museum praten want zn vader is gesneuveld in de oorlog bla,bla bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla. (ja,sorry hoor!)
  En ook de ontdekking van de cassini-telescoop van hexagon saturnus daar wil ie niets van weten blijkbaar. Opmerkelijk.

  En Sean wilde na zn insluiping in auschwitz praten met mensen.
  Wilde hij hun verhaal horen, of wilde hij een monoloog houden?

  En Politie-agenten in Nederland zijn allemaal Zwitsers, althans hun vaders.
  En zo klopt er nog VEEL meer niet.
  Sorry Sean volgers, maar ik zeg gewoon wat er in mijn ogen allemaal niet klopt aan deze verwarde man die zn gezin volledig ten gronde richt.

  Martin, ik weet dat jij in het bezit bent van een vlijmscherp fileermes.
  Misschien zijn er ook bezoekers alhier die eens het fileermes ter hand willen nemen.Of moet ik alles in mn uppie uitzoeken?
  Je kunt beginnen met te googlen ‘Issue Sean Hross’
  en de (politieke)geschiedenis van South africa.
  Vlakplaats,Dirk Coetzee,Brigadier Schoon.
  En youtube, ‘Rhodesia-end of a Era’
  Tijdlijn klopt, hij heeft net als zn Death-Squad-maten in Vlakplaats waarschijnlijk Amnestie gekregen.
  Deserteren klinkt wel stukken stoerder natuurlijk.
  Het zou anders een beetje een laf verhaal worden.

  • herstel: niet Vlakplaats maar Vlakplaas.
   (anders is het lastig googlen misschien)

  • De volgende keer dat ik een interview met Sean doe wil ik vragen kunnen stellen.
   Voorlopig sluit ik me aan bij Freeman dat we de leerzame zaken eruit moeten oppikken. David Icke is wat mij betreft ook een agent die als vangnet moet dienen. Ondertussen was het lezen van zijn boeken voor mij wel een bevestiging van veel van wat ik al vermoedde. Dat neemt niet weg dat we kritisch moeten blijven. Agenten tonen vaak zaken die voor velen nieuw zijn, omdat de elitaire groep weet dat we het toch wel gaan ontdekken. Begeleid je deze ontwaking met een van je eigen agenten, dan kun je die groep onder controle houden en een bepaalde richting opsturen.

   Wat Sean niet doet is Isis Ra El bekritiseren. Dat blijf ik opvallend vinden. Hoewel ik vermoed dat het ook het joodse volk gebruikt wordt voor de Archontische agenda en we dus feitelijk 3 grote kampen hebben die in het profetieën script een rol spelen: het joodse volk, christen en moslims. Zij zullen de Arhcontsiche, Babylonishe, Egyptische Saturnus cult agenda van bloedoffers helpen realiseren. Dat Zwitserland en de Octogon groep het zelfde is als deze Saturnus cult of wil Sean niet zien of heeft hij zich nog niet goed genoeg in verdiept. Persoonlijk vermoed ik dat hij het niet wil zien en een agent is die de groep gecontroleerd bij de ontwaking voor deze Saturnus cult vandaan moet houden. Want dat is waar het écht om draait. De materialistische levensvisie die Sean probeert te propageren en de route van de opstand door verzet is niet de juiste. Het draait om “bewustwording” en geestelijke bevrijding uit de Saturnus matrix.

   Het verhaal waarin hij Seth verbasterd tot Satan is wat mij betreft niet correct. Ik vindt dat iedereen die serieus over de mythologie wil meepraten ook de moeite moet hebben genomen om het Thunderbold project van David Talbott te bestuderen en zijn series ‘Symbols of an alian sky’ te bekijken. Dat is gebaseerd op het werk van Immanuel Velikovsky. Wat mij betreft wordt daar zeer solide bewijs geleverd dat Osirus (de Babylonische naam voor Saturnus) de man van Isis was en dat Saturnus voor satan staat en niet Seth.

   Sean lijkt niet op de route van de Saturnus herkenning in de maatschappij mee te willen gaan. Eerlijk gezegd ben je dan wat mij betreft ziender ogen blind. De symboliek is letterlijk overal om ons heen. Zelfs het Shell logo is afgeleid van de oude lineaire constellatie (het woord waar ik niet op komen kon tijdens het filmpje). Zie daarvoor onderstaand filmpje op 3:13 min.

   https://www.youtube.com/watch?v=svfWvSHh4AY

   Saturnus is in het Griek: Kronos of Cronus. Let er maar eens op hoe vaak u het tegenkomt. De kubus staat symbool voor Saturnus, net als het hexagram en de zes puntige ster (davidsster). Dit verwijst naar de Noordpool van Saturnus:

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/02/saturn_hexagram.jpg

   Het alziende oog staat ook symbool voor Saturnus (de Zuidpool):

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/02/saturn_eye.jpg

   • Ik vond dat hij zich asociaal opstelde in het interview.
    Als jij een opmerking/vraag probeerde te stellen, praatte hij gewoon door, terwijl hij jou wel hoorde.
    Dat is niet netjes als je te gast bent in een internet interview/radio programma.
    Desalniettemin zou ik niet het kind met het badwater weggooien want hij brengt wel waardevolle info.
    Weet je wat ook een interssante gast zou zijn, dat is Chris Everard .
    In tegenstelling tot Hross ziet Everard wel duidelijke hebreeuwse connecties in de adel en koningshuizen.
    Ook de rol van de kabbala bij de vrijmestelaars en vooral het occulte aspect weet hij goed te verwoorden.
    Op het moment lopen alle wegen naar Saturnus en niet naar Rome.
    Maar Sean’s info zie ik absoluut niet als dis-info, de Tempeliers link is duidelijk en de rol van Zwitserland in het geo-politieke spel.(banking)

   • https://www.youtube.com/watch?v=3EZ-9DPTML8

    Om on topic te blijven.
    In Zwitserland heb je CERN, diep onder de grond. Ze laten daar deeltjes op elkaar schieten met ongelooflijk veel energie.
    Dat kan gevaarlijk zijn ,er zijn mensen die beweren dat het een zwart gat kan veroorzaken of een dimensie kan openen.
    Cern heeft in zijn logo 666 en voor het hoofdkantoor staat de god van destructie Shiva.
    Hij gaat in Maart, dit jaar aan ,de deeltjes versneller.
    De wetenschap zit diep in het occulte, denk aan Jack Parson (Oto) en de ontwikkeling van de atoombom.
    Dit filmpje staat in relatie tot Nostradamus zijn voorspellingen.
    Opmerkelijk is dat hij Saturnus noemt.

    Nostradamus
    9 44
    Iedereen zou Geneve moeten verlaten.
    Saturnus verandert van goud in ijzer.
    De tegenovergestelde positieve straal(Raypoz) zal alles vernietigen.
    Er zullen tekenen aan de lucht zijn.

    We zullen zien.

   • Ja Chris volg ik ook al jaren, komt altijd met zeer nuttige informatie en duikt zeer diep in de occulte materie, heel fascinerend. Ukraine, Ancient Texts, Freemasons, Solomans Temple, Tesla & Crop Circles (Chris Geo Show).. https://www.youtube.com/watch?v=ylIdNbCUAfs..

    Een sociaal correct figuur die Everard, het is niet echt relevant op dit moment nog om te gaan bepalen wie een desinformant is en/of een agent van de illuminati, zodra men zich gaat organiseren, dan is het must om te weten met wie je te maken hebt. Sean en Icke beschouw ik (gezien de informatie) als zeer waardevol, het zal zeer nuttig en “bruikbaar” zijn.

   • Kun je dan aangeven Martin, waarom je David icke als agent bestempelt? Ik vraag me wel af hoe hij zijn website financiert, maar welke kant worden we dan volgensjou door hem opgestuurd, of welke juist niet? Ik zie veel overeenkomsten tussen jou en David icke, dus ik hoop dat je je nader kunt verklaren.

   • Daar kom ik een keer op terug in de vorm van een artikel. Mocht ik het vergeten herinner me er dan aan.

   • Het is vandaag geen woensdag, maar toch heb zin om gehakt te maken.

    Ben achter de schermen al druk bezig met ontbenen.

    (en zoek mn gehaktmolen en nog wat fijne ingredienten, dus nog even geduld)

    Jawel, Flabber is nog steeds op oorlogspad!

    Vanavond staan er Hollie-Greig gehaktballetjes met David Icke jus op het menu.

   • Cern stargate? Symboliek lijkt erg op oude “mythologische’ afbeeldingen.
    https://www.youtube.com/watch?v=1dI0gdqsUhI

    @Flabber
    Tof dat je bijdraagt aan het onderzoek, met je inhoudelijke goede teksten, bedankt man daar kunnen we wat mee!

   • Nog interessant om te vermelden is dat het Cern gebied een apart staatje is in Zwitserland, werknemers betalen geen belasting en hebben eigen wetten en politie.

    London city-geld
    Vaticaan city – religie
    Washington – leger
    Cern – wetenschap

   • David Icke dult geen comments die de Hollie Greig-Hoax exposen.

    zie youtube;

    The Hollie Greig Hoax Part 1

    The Hollie Greig Hoax Part 2

    en klik op SHOW MORE(onder de video)voor meer info.

   • off topic ,maar wel on-topic mbt Icke.
    Zelf even googlen want anders moet ik allemaal off topic videos plaatsen.

    ‘Hollie Graig Hoax Talks to Freedom Central on Finding Voice Radio’

    en ‘satanic panic in the alternative media’

    het is dus eigenlijk wel on-topic in de zin dat we als waarheidszoekers wel kritisch moeten blijven.

    en what about Kathy O Brien?
    geloven we dat echt?
    Ik denk dat we dit soort verhalen niet klakkeloos moeten geloven.
    En we hadden natuurlijk ook nog
    Toos Nijenhuis met gatekeeper Kevin Annet met zn ITTS.
    Pas op voor groepsdenken,(sluit je niet voor het gemak aan bij de reacties onder Youtube filmpjes of in de comments bij David Icke want er wordt op zo’n manier gemodereerd dat het lijkt of iedereen het er mee eens is)blijf kritisch.
    En connect the dots.

   • herstel;Dat moet zijn ITTCS

   • David Icke is heel simpel: Reptilian bad, Annunaki good. Er is geen alien oorlog aan de hand vertegenwoordigd met aan de ene kant het politiek zionisme en aan de andere kant de brics, want beide zijn opgezet door de elite.
    GEEN BEKENDE ALTERNATIEVE MEDIA FIGUUR/BLOG IS OPRECHT! DE ELITE ZAL NOOIT TOESTAAN DAT IEMAND MET ECHTE WAARHEID TEVEEL IN DE AANDACHT KOMT TE STAAN OF HOOG IN HET POLITIEKE WEZEN KAN KOMEN. DAVID ICKE, ALEX JONES, ZEROHEDGE, VETERANSTODAY, RON PAUL, NIGEL FARRAGE, MARINE LE PEN, PUTIN ETCETERA. VERTROUW NIEMAND 100%.

    http://www.truthin7minutes.com/controlled-opposition-how-to-spot-a-fake-leader/

    http://redefininggod.com/category/extraterrestrials/

    So the public promotion of a supposed war between “good aliens” and “bad aliens” is what Jordan Maxwell, Kerry Cassidy, David Wilcock, and Gordon Duff all have in common. They are saying that there are bad aliens (reptilians) who are working in league with the US government and have taken control of the Western governments and Israel, and that they are fighting against good aliens (humanoids) who have taken up with the BRICS powers. Supposedly, these good aliens are our original creators (the Anunnaki/Elohim), and they are working with the BRICS to take the planet back from the bad guys and bring us “truth, justice, and the globalist way.”

    Needless to say, this is all a gigantic lie. Even if ET/EDs really are on Earth, historical accounts suggest they have the ability to appear to us in any form they wish (human, reptilian, angelic, demonic, etc.). So to create an “alien” dialectic conflict, all they have to do is appear on one side of the planet as benevolent-looking humans while appearing on the other side as malevolent-looking reptilians. With their supposed ability to shapeshift, they could pose as any number of “alien factions” to support whatever agenda they are implementing at any particular place and time.

    As I’ve painstakingly shown in previous entries, it was not “good aliens” who built up the BRICS over the past few decades; it was the Illuminati. And the Illuminati (also know as the “Dragons”) openly proclaim to be the bloodline descendants of Anunnaki who mated with humans, so is it any surprise that they are presenting us with a narrative that makes the Anunnaki slavemasters look like the good guys?

 26. Flabber op oorlogspad… Chill, relax, draai er ff een man. 🙂 Kijk als je de verdenkingen die je zoal hebt enigszins hard weet te maken luister ik graag naar je. Nu komt het wat negatief en persoonlijk over, ik geef mensen liever het voordeel van de twijfel totdat het tegendeel bewezen is.

  • Ik vind dat Flabbergasted met terechte kritiek komt.

  • Ach, negatief en persoonlijk. dat valt toch wel mee?
   Ik heb nog niet eens gezegd dat ie een klaploper is.

   Sean is geen politiek gevangene trouwens.
   20 dagen hechtenis vanwege je politieke uitspraken mag je wat mij betreft ‘politiek gevangen’ noemen maar doorgaans bedoelen we met ‘politiek gevange’ iets heel anders en trouwens de boete is door een van zn volgers voldaan toch?
   Dus volgens mijn informatie heeft ie ook niet als politiek gevangene opgesloten gezeten.

 27. Er is niks mis met kritiek. Ik denk alleen niet dat het is aangetoond dat Sean een agent is. Bijvoorbeeld kijkende naar hoeveel van zijn privé leven hij laat zien; a typisch voor een agent. Natuurlijk is er veel aan te merken op wat hij stelt, maar het gaat mij te ver om hem daarom maar meteen tegen de muur te zetten.

  • Sean is niet alleen a-typisch voor een agent, hij is ook a-typisch voor een activist.
   dat is nou juist het punt.

 28. En het had zo gezellig kunnen worden in Zuid Afrika.

 29. http://redefininggod.com/2015/02/globalist-agenda-watch-2015-update-19a-the-greek-peoples-revolution-and-the-new-european-renaissance-brought-to-you-by-the-nwo/

  To give a little context before we proceed, the “Mises Mafia” are the “right wing” political figures (such as Ron Paul, Nigel Farage, Marine Le Pen, et al) who will be implementing Austrian economics after the transition to the BRICS-fronted New World Order. Austrian economics is a system of thought widely associated with economist Ludwig von Mises, and its development was funded by the Rockefellers. It is the theoretical underpinning for the NWO’s economic system of laissez-faire capitalism.

  Any talk you’ve heard of the NWO being a police state-like monolithic global government with a socialist/communist economic system was propaganda meant to scare you. The globalists’ strategy has been to get you scared of a boogeyman NWO so you’ll gladly embrace the real NWO when they present it to you.

  The real NWO is a multilateral/multipolar global governance system paired with a “free market” capitalist economic system. And when the real BRICS-fronted NWO is publicly seen to defeat the boogeyman Western-fronted NWO (which has never been anything more than a propaganda construct), it will look like the solution to all the problems they have been deliberately creating for us.

  http://redefininggod.com/2014/11/the-multilateralmultipolar-new-world-order-will-seem-like-heaven-at-first/

  The globalists are in the process of running a problem / reaction / SOLUTION scam on us, not a problem / reaction / PROBLEM scam.

  This means that when we reach the end result of this transition process, the NWO will look like the SOLUTION to all our problems, not another PROBLEM (such as a dark, scary fascist regime) we need to overcome. It will appear as though the corrupt have been defeated, World War 3 has been stopped, all regional conflicts have been resolved, biowarfare against the population has been halted, poverty has been alleviated, debt money has been abolished, secrets have been revealed, and so on and so forth. And the masses, after having been force-fed negativity and conditioned to expect a scary NWO for so long, are expected to be so overcome with joy that they’ll willingly embrace the New Order.

  That’s how a problem / reaction / solution scam works when you’re using it to create a New Order for the entire planet: you intentionally create an overwhelming number of terrible problems, you make sure the public is fully aware of all those problems (by carpet-bombing their consciousness with mainstream and alternative media coverage of all the ills in the world), then you present them with the solution to all their problems (the NWO). In that final phase, you don’t present them with something ugly and scary; you give them something attractive and inviting. And once they have accepted it and come to depend on it, you start tightening the screws again.

  De man is een genie. Naast Ken is Martin ook een van de weinige die echt het spelletje doorzien. Ik vraag mezelf nu af hoe ze om zullen gaan met de echte dissidenten die wanneer Geertje, Nigeltje, Marinetje en Randje/Rontje aan de macht komen en hen op hun bullshit zullen wijzen? Wordt het simpelweg langzame globalistische selectie? Dat langzaam aan meer en meer mensen toegang tot het systeem geweigerd wordt tot er alleen maar gewillige slaven rondlopen?

 30. Over de naam Sean Hross:

  In Velikovsky’s boek ‘World in collision’ legt Dr. Velikovsky uit dat Osiris is (de Babylonische naam is voor) Saturnus en zowel Isis als Horus stonden voor venus. De naam Hross van Sean Hross lijkt te verwijzen naar Horus en daarmee dus naar Isis.

  Ik weet niet of dat toevallig is of dat zijn naam gewoon een vervelende ongewenste “verbastering” van het woord Horus is.

  https://books.google.nl/books?id=n8qypFuOQd4C&pg=PA51&lpg=PA51&dq=horus+is+saturn+velikovsky&source=bl&ots=buJBC9DtGR&sig=ukS9npRjXZ3z5e48AJ5nMoCri28&hl=nl&sa=X&ei=A3f1VI35EY2PaMergLgI&ved=0CFAQ6AEwBg#v=onepage&q=horus%20is%20saturn%20velikovsky&f=false

  • Herkent u het Shell logo (3:55 min.)? De elite adoreert nog steeds Saturnus en de oude planetaire constellatie.

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/shell.jpg

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close