Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Is Nederland toe aan nieuwe politieke partij die niets met de bestaande politiek te maken heeft?

Is Nederland toe aan nieuwe politieke partij die niets met de bestaande politiek te maken heeft?

In Griekenland won de partij Syriza recentelijk de verkiezingen. Ook in Spanje zien we de opkomst van een nieuwe politieke partij genaamd Podemos. Syriza in Griekenland lijkt duidelijk te hebben gewonnen omdat de Grieken de draconische bezuinigingsmaatregelen zat zijn. En dat is begrijpelijk, want feitelijk zijn het de bankiers van Goldman Sachs die Griekenland onder toeziend oog van Europa kapot gemaakt hebben. Sterker nog, het was de huidige president van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, die verantwoordelijk was voor het verstrekken van de enorme Griekse schulden. Misdaad loont. In een van mijn eerste artikelen legde ik uit hoe dit werkte en hoe Griekenland feitelijk door financiële oorlogsvoering op de knieën gebracht moest worden. Griekenland heeft namelijk een historische band met Rusland vanwege het Grieks orthodoxe geloof. Het Russische orthodoxe geloof heeft immers haar roots in Griekenland. We hebben het dan over het voormalige Oost Romeinse rijk oftewel het Byzantijnse rijk. Ook heeft Griekenland een historische band met Servië. Rusland, Griekenland en Servië zijn feitelijk sterk verbonden. Die band wil je natuurlijk niet binnen de landsgrenzen van Europa als je de Europese superstaat voor ogen hebt. Dat is wat mij betreft de werkelijke reden dat Servië de Joegoslavië oorlog in werd gezogen. Griekenland was ten tijde van deze oorlog erg lastig en kwam haar NAVO verplichtingen niet na. Ook Rusland steunde Servië. Recentelijk waren het nog alleen de Russen die de Serviërs te hulp schoten bij een grote (HAARP) overstroming in het gebied. Als u al deze gebeurtenissen plaatst in het licht van de historisch banden met Rusland van beide landen, krijgt het ineens een heel ander perspectief.

De opkomst van de nieuwe partijen in Griekenland en Spanje is een duidelijk teken dat het volk de gevestigde orde zat is. De crisis die door heel Europa voelbaar is en een gevolg is van de bezuinigingen die zijn opgelegd door Europa om de ondergang van banken te redden is volledig zelf geschapen. Zolang geld en dus leningen uit het niets gecreëerd worden en deze leningen aan landen verstrekt zijn, is de aflossing van die leningen niets anders dan het terug willen betalen van geld aan banken dat ze uit het luchtledige gecreëerd hebben. Het is dus in principe kolder dat je die leningen wilt dekken met miljarden uit bezuinigingen. Veel eenvoudiger zou je de leningen gewoon af kunnen schaffen en zeggen we beginnen weer op nul. Het probleem is dan dat het dan zo lullig is voor al die landen die al die tijd minder schulden hebben gemaakt. Zij krijgen dan minder kwijtgescholden. Dus eigenlijk komen de landen die voorheen “armer” waren in 1x op hetzelfde niveau te staan. En dat willen de rijke landen natuurlijk niet, want dat is tegelijk de machtsbasis waarop ze drijven. Ja, ik geef toe dat mijn oplossing wat simpel klinkt, maar in de kern zijn alle bezuinigingsmaatregelen helemaal niet nodig en is het hoofddoel niet datgene wat Brussel en Den Haag ons voor wil houden, namelijk de financiële boekhouding op orde krijgen, nee het hoofddoel is mensen financieel klem zetten, zodat ze gehoorzame hardwerkende slaven blijven die geen tijd en energie hebben om in opstand te komen. De ECB kan de schulden gewoon afschaffen.

Als Europa het dan niet doet, dan moet het volk het zelf maar gaan doen. De macht moet terug naar het volk en niet naar de duurbetaalde regenten in Den Haag en Brussel die niets anders doen dan het volk laten barsten in alle opzichten. We kunnen prima zonder die superstaat Europa. Het idee dat alles grootschalig moet is ons opgedrongen. Het heeft tot nu toe alleen maar ellende gebracht. Het idee dat het straks allemaal wel goed komt als we maar even door de zure appel heen bijten en de nivellering binnen Europa gerealiseerd is, is een leuk New World Order droombeeld, maar het gaat volledig ten koste van vrijheden en levensgeluk. We belanden steeds meer in een politiestaat en het grote NAVO leger wat we mee hebben helpen optuigen is alleen maar bezig met oorlogszucht. Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg: “Wij zijn het zat! We gaan hier niet meer aan meedoen!” Van de gevestigde orde hoeven we het niet te verwachten. Alle kleurtjes binnen de politiek zijn gecontroleerd door de gevestigde orde. We krijgen slechts de illusie van keuze voorgeschoteld door de smaakjes die zij ons zelf aanbieden. Geert Wilders is ook niets anders dan een zionistische pion die groepen mensen tegen elkaar ophitst.

Mijn vraag aan u is dus of u de macht wilt teruggrijpen van de elitaire groep die de wereld aanstuurt richting wereldheerschappij binnen een totalitaire politiestaat. Wilt dat we het anders gaan doen? Wilt u dat we schulden afschaffen, een volksbank opzetten, een eigen munteenheid creëren, bezuinigingen afschaffen en in plaats daarvan investeren, grote banken de laan uit sturen, vanaf dag 1 een nieuw financieel stelsel opzetten en iedere Nederlander een nieuwe schuldenvrije start geven? Is dat onbetaalbaar? Weet u wat onbetaalbaar is? Waar we nu in zitten! Het is een bodemloze put waar slechts een kleine groep stinkend rijk van wordt. Het is tijd voor een nieuwe verdeling en nieuwe sociale stelsels. Afschaffing van privatisering van de zorg, die alleen maar leidt tot buitensluiting. Afbreken van de overkill aan regels en wetten. Afbreken van de politiestaat. Afschaffen van de AIVD en MIVD. Afschaffen van de camera’s op elke hoek van de staat en boven de snelwegen. Afschaffen van wetten als de Wet Mulder, waar mensen voor bekeuringen in de cel belanden. Afbreken van de overkill aan jeugdzorg, wat geen zorg meer is maar kapotmaken. Afbreken van het gevangenissysteem waar veel te veel mensen voor de meest onzinnige zaken vast zitten. Een basisinkomen voor iedereen, zodat de economie al draait vanaf dag 1. Een eenvoudig en rechtvaardig belastingstelsel. Weg uit Europa, weg uit de NAVO en weg uit alle oorlogen. Terug naar zelfregulering in de maatschappij.

En hoe gaan we dat allemaal financieren meneer Vrijland?” Dat gaan we zo doen: we creëren het geld uit het niets! Net zoals de centrale banken dat nu ook doen (maar dan alleen voor eigen gewin, zijnde die van een paar rijke families). “Denk je dat dat allemaal zo simpel is en zo makkelijk gaat als je het schetst meneer Vrijland?” Ik denk dat we het leven veel te ingewikkeld hebben gemaakt en te weinig in onszelf zijn gaan geloven. Dus ja, ik denk dat het zo simpel gaat. Het volk is de leugens van de gladjanussen in Den Haag en Brussel zat!

De vraag aan u is dus of u deze poll wilt delen om te peilen hoeveel animo er is voor een nieuwe politieke partij waar de AIVD en de gevestigde orde geen invloed op heeft. Echte democratie die niet door de loopjongens van ons Maltezer orde koningshuis en door het Jezuïeten broeinest Europa gelanceerd is, nee democratie van en voor het volk. De feitelijke invulling volgt als blijkt dat het animo er is. Het gaat om de intentie om opnieuw te beginnen. Laat de spot en hoon maar komen, maar het is genoeg geweest met Europa en met hun loopjongens in Den Haag. Laat weten wat u vindt:

Bron linkvermeldingen: Wikipedia.org, wanttoknow.nl, zerohedge.com

468 ad

41 Comments

 1. Goed artikel, maar het gaat er niet om wie stemt maar wie de stemmen telt. Een echte onafhankelijke partij zal nooit een kans krijgen. Ze hebben de gecontroleerde oppositie al reeds klaarstaan. Denken dat er een politieke oplossing is hiervoor is het probleem niet begrijpen. We gaan onze “overwinning” op het westen zoiezo krijgen. Wie niet begrijpt dat de enige oplossingen die we hebben een eigen onafhankelijk SYSTEEM opzetten of oorlog waarbij de complete globalistische top wordt uitgeroeid zijn houdt zichzelf voor de gek. En ja ze zullen komen om je met geweld te stoppen dus moet je terugvechten. Ik snap alle spirituele implicaties deels wel, maar vind het vaak onlogisch. Het is de keuze om jezelf te laten afmaken zonder jezelf te verdedigen, of je gaat met een beetje waardigheid ten onder en nee ik ben niet geweldsgeil en romanticeer ook geen martelaarsdood. Het is simpel oorzaak gevolg. Dus in feite is er eigenlijk maar een oplossing. Het hele new age pacifistische gedachtegoed is er juist op ontworpen de mensen in de schijnoplossing te laten geloven van de brics en de new age spiritualiteit. Ik vind je artikelen altijd steengoed Martin, alleen vindt ik dat je je nog te veel focust op politiek en religie. Deze dingen komen vanzelf te vervallen wanneer de nwo zich manifesteert. Ze leiden af van werkelijke oplossingen en die zijn zelfverdediging en zelfredzaamheid. Dus voor de mensen die niet willen terug vechten omdat ze dan bijdragen aan de opofferingsenergie of denken dat de mensheid zal ontwaken voordat het te laat is; jullie zijn schaakmat gezet. Stop maar met je opwinden over dit alles, want het maakt niks meer uit. De “crisis” hoe die zich ook voor doet zal, mits je de omstandigheden overleeft, je misschien voorbij gaan en omdat je je vrijheid niet verdedigd hebt zul je waarschijnlijk gewoon meelopen met de NWO. Mensen willen geloven in een putin of new age verkondigers, want het belooft een soort van gratis vrijheid. In plaats van een gewelddadige revolutie een spirituele revolutie waarbij ik niks hoef te doen en geen gevaar loop? Sign me up! Complete onzin natuurlijk. Dit is hoe het kwaad werkt. Je lekker maken met iets om daarna wanneer je je verdediging laat zakken toe te slaan. Face it folks. Het is zij of wij. Er bestaat geen compromis. Jullie zullen nooit spiritueel, moreel of politiek winnen van de legers huurlingen die als hun waakhonden dienen. Ik snap niet dat mensen niks geleerd hebben van Kennedy, Pim Fortuyn of Ghadaffi. Join or die! Maar goed, wanneer de mensen door hebben dat ze er in geluisd zijn is het te laat. En dan hebben ze het over een opofferings energie. Hoe zit het met weten wat ze doen en daar toch aan toe geven? Laat dat nou precies zijn wat ze willen. Bewust mee doen met hun doodssekte, het komen van het licht van lucifer, maar je hebt je dan in ieder geval niet opgeoffert dat telt toch voor iets?

  • Totaal met je eens ZerotheHero, alles of niets, precies hoe “zij” zijn in verband met hun agenda, zo dienen we te zijn in verband met wat wij ons voorgenomen hebben. Complete vrijheid, en anarchie na de ware betekenis die het heeft. Zij gaan nooit voor een compromis, maar doen ons “geloven” dat ze graag ons tegemoet gaan komen, wat totaal niet waar is, trap daar niet in, en nooit moet compromissen sluiten met een CRIMINELE ORGANISATIE, dat maakt ons even crimineel, nooit zaken doen met hun. Als 100.000 mensen alleen al in Nederland, maandelijks 5 Euro opzij zetten, dan kun je met hun eigen munt van Ceasar, zonder te hoeven lenen, zonder op zoek te hoeven gaan naar sponsers, je heel wat onafhankelijker maken als gemeenschap, en daar hebben we geen politieke partij voor nodig, wel bijeenkomsten die we gezamenlijk zelf bekostigen. Het valt nog allemaal in principe binnen dit systeem, maar het is niet totaal afhankelijk van het systeem, daar ligt en wacht onze kans, precies daar ligt die kans, nu het nog kan, want dadelijk kan het niet meer, dan gaan ze het net sluiten, en willen dan gaan oogsten, en dan kies ik er voor, om liever te sterven dan om die orde te dienen.

 2. Goede naam voor nieuwe partij verzinnen is heel erg belangrijk.
  Een Partij programma maken waar je U tegen zegt.
  En al snel beginnen met oprichten en flyeren.
  Weet je waarom dit een goed plan is?
  Het past niet in het scenario.
  Zoals bijv.de ontmaskering van agent provocateur MK-Micha,Rubinstein,Jack Abramoff (en automatisch nog een heel clubje) niet in het scenario paste.
  We moeten er in geloven,we hebben gezien wat martin al bereikt heeft met zn blog.

  En het kan haast niet anders dan eerst even het politieke spelletje mee te spelen om via deze weg ruchtbaarheid aan een paar zaken te geven.
  Dan is de geest uit de fles en kunnen de EU-nazis wel inpakken.
  Heel veel zaken kunnen al via bestaande wetten worden aangepakt.

  • We kunnen ook flyeren zonder een politieke partij hoeven op te richten, we kunnen een actieve (burger) beweging zijn, en dan lezingen en bijeenkomsten organiseren, waar mensen van harte uitgenodigd zijn om te komen, en dat de beweging groter wordt, en daarvoor is het vrije internet een meer dan geschikte tool, waar mensen op sites als deze, hun informatie vandaan kunnen halen. We hebben de politiek niet nodig, met hun eigen middelen, waarvan zij beweren, dat zij daarover de eigenaren zijn, kunnen we ze pakken, zij die al genoeg hebben van Brussel en politiek Denhaag, die kunnen we “nu” heel makkelijk winnen. Als we in Nederland al 2.000.000 actieve vrije mensen in de komende paar jaar, winnen, dan gaat deze hele poppenkast down, en als dat in meerdere landen binnen de EU gebeurd, dan maak je wat los, samen moeten we het doen, samen staan we sterk, samen moeten we die VUIST maken.

 3. Was de SOPN niet een stap in die richting?
  Verder kan ik me vinden in veel wat Zerothehero schrijft, uiteindelijk is het zij of wij!

 4. Zo’n partij zal er denk ik niet komen. Ik denk eerder dat de AIVD de partij afschaft dan omgekeerd. Ik twijfel ook aan de echtheid van Syriza, ik vraag me af waar deze redders in nood vandaan komen. Ik geloof niet in newage, maar denk wel at spiritualiteit bijdraagt aan het ontwaken van de mensheid.ik denk dat de mensheid zichzelf moet redden en niet afhankelijk moet zijn van leiders, hooguit tijdelijk om ons te doen inzien dat we het zelf moeten doen.

  • Je hebt helemaal gelijk regenboog! Spiritualiteit doet er zeker toe, het is het transcenderen van de dierlijke en menselijke vormen. De zwart gemaakte natuurvolkeren leefden in balans met de natuur en spiritualiteit was de norm. Zij ontkenden het aardse niet zij bouwden er juist op. De elite verbuigen simpelweg spirituele begrippen om hun agenda te dienen niks meer niks minder. Pacifisme is daar onderdeel van. Hierna zal de wereld de nwo worden of we worden een verlicht krijgers-ras. Er is in mijn visie geen andere weg.

   http://www.zengardner.com/the-real-you-alan-watts/

   “When you’re ready to wake up, you’re going to wake up, and if you’re not ready you’re going to stay pretending that you’re just a ‘poor little me.’ And since you’re all here and engaged in this sort of inquiry and listening to this sort of lecture, I assume you’re all in the process of waking up. Or else you’re teasing yourselves with some kind of flirtation with waking up which you’re not serious about. But I assume that maybe you are not serious, but sincere – that you are ready to wake up.

   So then, when you’re in the way of waking up, and finding out who you really are, what you do is what the whole universe is doing at the place you call here and now. You are something that the whole universe is doing in the same way that a wave is something that the whole ocean is doing… The real you is not a puppet which life pushes around; the real, deep down you is the whole universe.” – Alan Watts

   https://www.youtube.com/watch?v=mMRrCYPxD0I

   Duisternis is maar het ontbreken van licht. Het enige wat we hoeven doen is een licht in de duisternis zijn. “Zij” zijn wat ze zijn omdat ze iets ontbreken en dat iets hebben wij. Het is eigenlijk als je het goed bekijkt de laagste vorm van bestaan. Als een kanker parasiteren ze van de lichte zielen op onze wereld. Of ik nou gevangen zit in een matrix maakt voor mij niks uit. Martin zou zijn eigen dochter ook met zijn leven beschermen als het moest. De boeddhisten hebben het bij het rechte eind gehad geloof ik. Zij zoeken er niet naar “alles” uit het leven te halen, maar puur en alleen verlichting waarna je uit de cyclus van karma stapt en nirvana in stapt. Dit is waar het uiteindelijk om draait en waarom er een crackdown op bhoeddisten is. Om mensen blind te houden. Zij kunnen zelf niet creeeren, daarom moeten ze mensen voor de gek houden om ze aan hun kant te krijgen. Hier verdraaien ze oosterse spirituele principes voor. Eet geen vlees, want vlees is moord. Geen geweld dat is slechte karma. Minacht het leven, want het vleselijke is een gevangenis. Allemaal onzin. Het materiele en spirituele zijn in mijn ogen een en hetzelfde. Het is eeuwige energie, oftewel het “Zelf”. De elite wil onsterfelijkheid omdat ze waarschijnlijk zielloos zijn. Ze baseren alles op het materiele ego welke maar een illusie is. Zij leven eigenlijk een heel armzalig bestaan.

 5. Laten we ook eens definieren en preciezeren wat precies New-Age BS is en wat niet.(serieus)
  zie: ‘Mark Passio New Age BS’

  met ZerodeHero ben ik het wel eens qua Kennedy, Khaddafi en Pim.
  Die pasten ook niet in het scenario. Dus dood.
  Maar als de beweging groot is(contacten met gelijkgezinde bewegingen in Europa)en genoeg dapperen vertegenwoordigd, kan het roer nog om.

  naam voor politieke partij: 911NONCONFORMISTEN stel ik voor.

  Martin, jij hebt leiderskwaliteiten, ik zou zeggen gooi die knuppel in het nazi-kippenhok.
  We zullen via de politiek die NOS-NSB-ers eens laten merken wat ‘de andere kant van het nieuws’ allemaal te vertellen heeft!
  Dan heb je al binnen 3 maanden een echte! kabinetscrisis en herverkiezingen,en dan ga je van 6 naar 22 zetels.
  En dan is de beer los.
  En reken ook op andere EU landen waar zaken anders gaan dan gepland.
  En wie weet wat er nog spontaan echt mis gaat met hun psy-op operaties.

 6. Als Engeland breekt over de Hampstead satanische misbruikaffaire zal er een revolutie komen. Die zal overslaan naar Nederland. Het huidige politieke nep-democratische model met zijn getrapte verkiezingen en zonder scheiding van de machten heeft geen toekomst meer. Er is maar één oplossing en dat is een revolutie die nu eindelijk eens niet door de joodse vrijmetselaars wordt uitgevoerd maar door het volk, de 90%. Kunnen we ook eindelijk eens met de joodse vrijmetselarij afrekenen en de katholieke geheime genootschappen. Het systeem is failliet dus moeten we niet in het systeem meedoen en dan blijft alleen de revolutie. Tegen de muur met de verraders van het volk.

  • Met dit soort politici ga je geen strijd aan die zet je tegen de muur. Denk niet dat de Nederlandse politiek beter is, eerder slechter.

  • Het New Age vangnet van “alles is liefde” en het Christelijke vangnet van de “andere wang toekeren” hebben afgedaan, zijn een gepasseerd station. Vrijheid zal bevochten moeten worden en dat zal offers vragen. Dat zal een bloedige strijd worden. Hebben we dat er niet voor over dan zullen onze kinderen en kleinkinderen in slavernij leven, gechipt en al.

   • Waarschijnlijk zal het daar op uit lopen, en zeker als de revolutie aan zal slaan en de beweging zich uitspreidt en een wereldwijd karakter zal krijgen, dan zijn wij genoodzaakt ons te verdedigen voor de door ons verworven vrijheid.

    ONZE BEWEGING KAN IN ABSOLUTE ZIN GEEN PACIFISTISCHE BEWEGING ZIJN, WAAR NODIG MAG MEN NOOIT ZELFVERDEDIGING UIT DE WEG GAAN.

  • Inderdaad begin geen politieke partij, want dat is sowieso zinloos, en moreel verwerpelijk, waarom zou je gaan compromitteren met partijen die wel heil zien in dit systeem die crimineel is?

   We kunnen beter een “volksbeweging van de vrijheid” van de grond krijgen, die promoten via een eigen mediakanaal in een studio en uitzenden via het internet. Via lezingen, bijeenkomsten en congressen die we gezamenlijk beleggen en bekostigen, zal de beweging zich uitbreiden. Ook is het goed tractaten en flyers te drukken om die te verspreiden ect ect.

   We dienen te handelen in een geest van openheid, directheid, intergriteit en eerlijkheid, niet op geld belust zijn, noch op aanzien of roem. We hebben mensen nodig die altruistisch en holistisch zich willen inzetten om de revolutie van het volk te doen realiseren, een “volksbeweging van de vrijheid” op Nederlands grondgebied en wereldwijd zich zal vertakken in samenwerking met gelijkgestemden en gezinden.

 7. Hi Martin

  Zowel de MSM als de alternatieve media begrijpen een probleem in de wereld nog steeds niet goed. En dat alles wat wij om ons heen zien misgaan het gevolg is van maar 1 ding. Mijn eerstvolgende artikel gaat hierover:

  De natuurlijke capaciteit van de planeet is niet meer in staat om de (anorganische) giftige vervuiling die de mensheid produceert op tijd af te voeren en om te zetten in (organische) natuurlijke stoffen.

 8. @Martin Dit artikel gaat de mensen echt aan het denken zetten!!! 🙂

  Naar mijn mening is een politieke partij niet de echte oplossing.
  Het kan wel als tussenoplossing, als tussenstap dienen om minder drastisch(lees: gewelddadig) een omwenteling -ten goede- teweeg te brengen.

  De huidige machten, politiek, bedrijfsleven en banken (lees: incl de geheime genootschappen en agenda’s Zie @Donquijotte) zullen een nieuwe partij a le Pim Fortuyn z.s.m. de nek omdraaien, tenzij die partij zo groot wordt , eendrachtig met een kader dat zo veel lef, zo onverschrokken is om dit aan te durven EN vooral mochten er een paar ‘omgelegd’ worden door de aivd, mossad of wat dan ook, dan staat er meteen een ander voor in de plaats.
  Ik zie dit niet zo gauw gebeuren in dit landje van ex-NSB-ers, huidige wegkijkers en toekomstige totaal-ontkenners!

  Maar het zou kunnen, sluit het niet uit, zeg nooit : “Nooit”!

 9. Verander de wereld en begin bij jezelf!
  Die nieuwe partij zal gevormd worden door diezelfde onbetrouwbare mensen. Goedwillende en kwaadwillende. Nieuwe mensen die er fanatiek tegen aangaan en eventueel zelfs infiltreerders, als je daarin geloofd. Niemand houdt ze tegen en als nieuwe partij ben je blij met elk nieuw lid. Als je het principe van een vertegenwoordigd politieksysteem blijft gebruiken dan moet je je medemens vertrouwen. En dat is moeilijk, zeker in de huidige gepolariseerde maatschappij waarin iedereen een mening moet hebben en heeft over alles en waarin niemand meer (in) hetzelfde geloofd. Ik heb altijd nog het idee dat de Zwitsers een beter systeem hebben.

  • infiltratie is idd een groot probleem.
   sopn werd ook zo kapot gemaakt.
   De basis(Anton Teuben)was al niet pluis.
   De piratenpartij bijvoorbeeld is ook al onder controle door aivd-infiltranten zoals Gijs Peskens alias Jacob Bruinsma,die eerder samen met Joanna van der Hoek anonymus leidden en kapot maakten.
   Wel vervelend dat de ontmaskerde nwo-medewerkers nog zo lang door kunnen gaan met hun ESB-praktijken…
   Zo’n piratenpartij (de goedbedoelenden dus)zit ook te slapen blijkbaar.
   Gijs Peskens-de nwo-spion-staat al in hoog aanzien bij de piratenpartij in Almere.

   • ik bedoel Occupy.

 10. Het allerbelangrijkste wat je kunt doen is “gezond blijven of worden” Een gezond mens in lijf en geest is lastig te onderdrukken.

  Hoe worden we onderdrukt, oa. door ons schoon water, mineralen en vitamines te onthouden.
  4.dr-rath-foundation.org
  https://www.youtube.com/watch?v=CfXA-jXJQrE
  https://www.youtube.com/watch?v=KFPR0x93ClY
  en nog veel meer
  Luister naar deze moedige man en begin bij jezelf.

 11. Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten aangaande mijn intenties met dit artikel. In mijn vorige artikel zei ik nog [citaat] “De werkelijke les die we zouden moeten leren, is dat we geen enkele autoriteit moeten vertrouwen, niet achter leiders aan moeten lopen, maar weer zelf leiders moeten worden. Zelf de baas zijn over je eigen geest om te beginnen. Dat is heel moeilijk, want we zijn zo gewend om naar voorgekauwde stukjes waarheid te luisteren.

  De oprichting van een politieke partij zou weer lekker het gevoel bij mensen bevredigen dat er “iemand is opgestaan die er iets aan gaat doen” en dan gaan we weer lekker achter over leunen en zelf niks doen.

  Ik ben blij om in de comments hier te lezen dat men kritisch is en zelf nadenkt. You passed the test!

  • leuke grap.

   we wilden al onze camper beschikbaar stellen voor de verkiezingstoer!
   Wat een giller.
   Ik dacht ff dat je een plan had gemaakt met johan en Anthony oid en weer een nieuwe koers ging varen.

  • 678 mensen lijken er alsnog ingetuind Martin… Tijd voor een artikel waarin de gecontroleerde oppositie genoemd wordt: Alex jones, David Icke, Zerohedge, Veteranstoday, Ron paul, paul craig roberts, Putin en de brics etc. Je moet je weg bewegen van het valse Politiek zionisme vs Islam paradigma! Op deze manier eindigen al die mensen als nog in het verdeel en heers spelletje. Onthul de globalisten voor wie ze zijn en wat ze doen. We moeten een europese liberty movement krijgen. Le pen, Farrage en Wilders moeten onthuld worden voor wat ze zijn, loopjongens voor de nwo.

 12. Helemaal geen groepjes volgen. Zolang je doet wat de “orde” je voorkauwt, DAN gebeurt er id. niks. Voorbeelden: koop enkel levend etenswaar, dus niet verpakt. Koop contant, laat die controle creditkaart/pas/identiteitskaart thuis. Mobieltje spaarzaam gebruiken. Wees kritisch op het onderwijs, medicatie, vaccinaties. Lees altijd labels. Kies een vak buiten de overheid, geen politie, leger, parkeerwacht. Ga zoveel mogelijk fietsen en lopen. Auto’s uit de straat, buren/kinderen buiten spelen. TV verbannen. Val niet stil, blijf leren, ontdekken, genieten. Hou straat camera’s tegen. Blijf in eigen land, minder vliegtuigen, minder chemtrails. Koop lokaal, zo min mogelijk grote supermarkten. Neem de kinderen naar het bos, ga vissen, strand, zwemmen …. er is ZOVEEL wat je zou kunnen doen om je leven een positieve draai te geven. Maar zolang je anderen toelaat je te onderdrukken, dan kan je de rest vergeten. Wees tevreden met wat je hebt en heb interesse voor andere mensen en culturen, moet je kijken hoe gezellig het dan gaat worden.

 13. Je kan een nieuwe partij oprichten die de boel moet veranderen maar als ze eenmaal in de tweede kamer zitten moeten ze het poppenspel meespelen. Anders word je figuurlijk of letterlijk ala Pim een kopje kleiner gemaakt. Ga niet meer stemmen. Eerst zou god de wereld veranderen, toen de politiek maar je moet toch bij jezelf beginnen. Bij je poll had ik dan ook ‘andere mening’ ingevuld.

  • Idem dito! Behalve dan dat Fortuijn niet letterlijk een kopje kleiner is gemaakt. Bovendien denk ik dat ze nu rommelen met je elektronische stem. Dus ga vooral helemaal niet stemmen.

 14. Mn eerdere reactie was gisteren denk ik niet geplaatst maar hebben jullie in de gaten dat de tussen ‘n’, zoals in pannenkoek ook ‘part of the plan’ is, namelijk dat het Engels een wereldtaal moet worden. Onder invloed van het Engels en internet worden veel woorden tegenwoordig los geschreven. De tussen n is bedacht om dit te versterken. van pannenkoek kan je makkelijker twee woorden maken dan pannekoek. Alleen krijg je in het Nederlands betekenisverschil. Haar stukje is wat anders dan een haarstukje en zo is brood weken (in water of melk) wat anders dan broodweken (actieweken bij de bakker). Toch iets om bewust van te zijn. Zie het hier ook op de site.

  • IJslanders vertikken het om buitenlandse woorden aan te nemen.
   Ze doen al het mogelijke om het woord te vertalen naar hun eigen taal. Die zijn nog trots op hun land en cultuur.
   Haasje – alweer zoiets. Je kunt de orders uitvoeren of je verzet je ertegen. Wat gaan we doen als ze morgen plotseling beslissen dat we links moeten gaan rijden? Denk ik dat het grootste deel het nog gaat doen ook. Ja lollig, zie het helemaal voor me.

  • Ik deel je mening wederom!

 15. Het hele idee dat iemand anders dan jezelf denkt te moeten bepalen hoe jij je leven wel of niet dient te leiden is absurd. Het hele idee van een heersende klasse die onder dreiging van geweld grote groepen mensen afperst en ze via wetgeving dicteerd hoe ze zich dienen te gedragen is werkelijk te idioot voor woorden.

  Het helpt niet om vervolgens zelf die heersende klasse te worden.

  Als genoeg mensen hun gehoorzaamheid aan de heersende klasse laten varen en aan zichzelf gaan gehoorzamen hoe sneller we een echte evolutie kunnen gaan doormaken als mensheid.

  Dit artikel gaat er in meer details op in. http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-soevereiniteit-verwarring/

 16. Politieke partij Martin? I’m in 😀 Heb het helemaal gehad met die beroepsleugenaars, tijd voor een frisse wind.

 17. Back in February 2010, in the aftermath of the discovery that none other than Goldman Sachs had facilitated for nearly a decade the masking of the true magnitude of non-Maastricht conforming Greek debt, Zero Hedge first identified the prospectus for a Goldman underwritten swap agreement securitization titled Titlos PLC. We titled the analysis “Is Titlos PLC The Downgrade Catalyst Trigger Which Will Destroy Greece?” because for all intents and purposes it was: at that time a rating agency downgrade of the country would lead to a chain of events which would make billions in assets ineligible for ECB collateral, forcing a massive margin call on the National Bank of Greece, which likely would have precipitated a Greek default there and then.

  In retrospect, considering the two years of pain that Greece has already suffered, this may have been the better option as the country would have taken its bitter medicine, and become a second Iceland case study by now, growing at a brisk pace, unencumbered by debt, free from the clutches of the Euro, instead of having its economy collapse by nearly 10% every year without any resolution in sight.

  But that is irrelevant for the time being: what is relevant is Titlos itself, and what Bloomberg did after we posted the analysis. It turns out that following in the footsteps of Mark Pittman, Bloomberg sued the ECB under Freedom of Information rules requesting “access to two internal papers drafted for the central bank’s six-member Executive Board. They show how Greece used swaps to hide its borrowings, according to a March 3, 2010, note attached to the papers and obtained by Bloomberg News. The first document is entitled “The impact on government deficit and debt from off-market swaps: the Greek case.” The second reviews Titlos Plc, a securitization that allowed National Bank of Greece SA, the country’s biggest lender, to exchange swaps on Greek government debt for funding from the ECB, the Executive Board said in the cover note. The ECB’s response: “The European Central Bank said it can’t release files showing how Greece may have used derivatives to hide its borrowings because disclosure could still inflame the crisis threatening the future of the single currency.”

  Maybe.

  But what is far more likely is that the reason why the ECB, headed by none other than former Goldmanite Mario Draghi, is desperate to keep these documents secret is for another reason. A very simple reason:

  Mario Draghi – 2002-2005: Vice Chairman and Managing Director at Goldman Sachs International
  In other words, Draghi was a key executive at Goldman at precisely the time when none other than Goldman Sachs was hired to create and facilitate the active hiding of the true extent of the Greek debt problem.

  In yet other words: could it be that none other than the head of the European Central Bank is refusing to cooperate with a Bloomberg FOIA, something even the US Federal Reserve ultimately succumbed to which led the revelation that the Fed had handed out trillions in secret loans to banks all around the world – and that includes tens of billions in under the table loans to JPM, contrary to Dimon’s defense that he did not need the TARP money in Senate yesterday: he did, and much more, but since when is perjury a crime before a kangaroo court of bought politicians:

  But this is not about JPM for once. Let’s go back to that infernal mollusc which everyone loved to hate in all of 2009 and 2010 until JP Morgan became the world’s Fed-backstopped, prop trading pinata, and the response that the ECB did provide to Bloomberg as a reason for not handing out the required information:

  Disclosing the files when Bloomberg News first sought them in 2010 would have “fueled negative perceptions about Greece’s ability to honor its debt,” ECB lawyer Marta Lopez Torres said at a hearing of the European Union’s General Court in Luxembourg today. “It’s the same now with Spain” which “isn’t able to borrow money,” she said. “Markets are reacting in very volatile ways. It’s affecting the euro economy.”
  In other words from Mutual Assured Destruction as a means to push through policy propaganda, M.A.D. is now the only option for heads of central banks from being exposed to the world as the very same people who enabled the current financial collapse in the first place?

  Now we see…

  More from Bloomberg, which explains the reasoning for demanding access to the two abovementioned docs:

  These documents “played a role” in shaping policy and “highlighted there were issues” when the ECB undertook a review of its eligibility criteria for collateral in its funding operations, the ECB lawyer told the court.

  The cornerstone of the ECB’s response to the crisis is to give banks as much money as they needed in return for collateral. In October 2010, the ECB changed the rules on the asset-backed securities it accepted and gave itself more discretionary power to reject collateral if necessary.

  “The public has a right to know how EU authorities may have allowed Greece to hide its deficit, which helped trigger Europe’s sovereign debt crisis,” said Matthew Winkler, editor- in-chief of Bloomberg News. “Greater transparency results in more accountability, and we seek this information to understand how this debt debacle unfolded in an effort to avoid repeating it.”

  The Greek government didn’t originally disclose the swaps, designed to help it comply with the deficit and debt rules it agreed to meet when it joined the euro in 2001. The swaps allowed the country to increase borrowings by 5.3 billion euros, Eurostat, the EU’s statistics agency, said in November 2010.

  In April 2009 — seven months before the Greek crisis erupted — ECB officials spotted “a swap operation in unusual terms,” according to the March 2010 document.
  And back to Goldman, who in the 2001 onward period was the sole bank provider of shady currency swap transactions:

  In the largest derivative transaction disclosed so far, Greece borrowed 2.8 billion euros from Goldman Sachs Group Inc. in 2001 through a derivative that swapped dollar- and yen- denominated debt issued by the nation for euros using a historical exchange rate, a move that generated an implied reduction in total borrowings.

  “The Greek authorities had never informed Eurostat about this complex issue, and no opinion on the accounting treatment had been requested,” Eurostat, the Luxembourg-based statistics agency, said in a statement. The watchdog had only “general” discussions with financial institutions over its debt and deficit guidelines when the swap was executed in 2001.

  “It is possible that Goldman Sachs (GS) asked us for general clarifications,” Eurostat said, declining to elaborate further.

  Spokesmen for Goldman Sachs in London couldn’t immediately comment after the hearing.
  How about asking that other Goldman Sachs spokesman, Mario Dragi? Perhaps at the next ECB press conference journalists can finally grow a pair and start asking the really important questions instead of listening to the violins as the European titanic is steadily sinking?

  http://www.zerohedge.com/news/just-what-mario-draghi-hiding-ecb-declines-respond-bloomberg-foia-request-greek-goldman-swaps

 18. Mooi Martin , hier zat ik op te wachten.

  Als je kunt garanderen dat er geen mensen met banden en belangenverstrengeling met kerk of adel , of multinationals plaatsvind binnen je partij, heb je zeker wel een kans om in ieder geval weer duidelijker te krijgen dat de gevestigde orde niet links of rechts is , maar gewoon zwaar crimineel…
  Wat ZerotheHero zegt klopt wel ten dele ,maar het is aan onszelf of we het pikken dat de media en nep-oppositie ons belachelijk gaat maken en of ze daar zucces mee hebben….
  Media aandacht is nog steeds af te dwingen, als je maar ver genoeg gaat…
  Hoewel de media steeds beter wegkomenmet het verzwijgen van steeds opmerkelijker nieuws , is het nog steeds af te dwingen.
  Shockeren bijvoorbeeld, dat legaal kan zijn, hangt van de manier waarop je het doet af , en wat voor schok je teweeg brengt.
  Ik ben voor.

  Een partij die zo eerlijk en tegelijk strategisch bezig is , dat de SP zich meteen gedwongen voelt mee te doen en zelf ook weer werk te maken van belangrijke zaken , zoals onze privacy , die van de Bilderbergers , de van de Elite-pedofielen etc…

  • Ja, dat is heel realistisch en haalbaar? Het idee alleen al, om bij hen aan te kloppen om via het systeem van de criminele Elite, de Elite uit te schakelen??? Ja, dan krijg je ook hun toestemming en de kans om te proberen via POLTIEK DENHAAG EN BRUSSEL de Elite te verslaan en ook nog de ruimte via hun mediakanalen? Klink jou dat fantastisch in de oren? Jazeker, en de kans van slagen is hoeveel procent??

   Heb je de politiek nodig om het verschil te gaan maken? We zijn niet in staat om grote groepen mensen te bereiken los van de politiek, zonder een beroep te hoeven doen via hun media?

   Dit corrupte systeem dien je vooral te blijven voeden, WAKE-UP!!

   • http://www.cineversity.tv/c-tv/NL/tv/spain/Marinaleda.. ter inspiratie, zo maak je er een begin mee je los te maken, en land met alles erop en eraan kopen, en wat gekocht is, is dan je bezit geworden, behoort de gemeenschap toe, geen overheid moet het dan in z n hoofd halen om het van je af te pakken.

    Kleinschalig houden de gemeenschappen, met autonomie en toch met elkaar verbonden. Anarchistisch in de juiste betekenis van het woord en Democratisch waarin 1 ieder dagelijks daadwerkelijk een stem heeft die gehoord wordt en ieder individu heeft zelfbeschikkingsrecht.

    Vertrek nooit waar je momenteel zit, want overal op de bewoonde aarde dienen zulke initiatieven worden genomen, keer ze niet de rug toe, maar zet je in voor de herovering, de herovering ten opzichte van de bezetters. Heb een gezamenlijk doel, een plan van aanpak waar je naartoe wilt werken.

    We de politiek niet nodig, we hebben hun media niet nodig, met de overige middelen waarvan zij claimen dat zij het bezitten, dienen we geleidelijk aan hen de doodsteek te geven. Denk ruimer en pak het groots aan, zoals zij een op vele terreinen en gebieden een agenda voor hebben ontwikkeld, zo dienen wij ook strategisch te werk gaan, om deze bewoonde aarde te heroveren, het is een krijgsplan van eeuwen die vorm gegeven dient te worden.

   • Precies, je denkt toch niet dat de criminele elite zichzelf laat wegstemmen met dat nep-democratische systeem dat ze zelf verzonnen hebben?

  • goedkoop is alles op brief geld te schrijven en vooral de briefjes van vijf gaan veel in de ronden.

   Je kan er alles op schrijven bv; hou je zonen thuis en je man en zeg nee tegen oorlogen.

   Werk jij mee om dit systeem in stand te houden? Waarom?

   TV kijken is dom en niet meer van deze tijd.

   ben hip en kijk geen tv meer.

   TV kijken is zo 2008

   geloof jij de elite whahahaa

   http://www.martinvrijland.nl

   dit soort teksten kan je schrijven op brief geld en ze blijven hun waarden toch nog behouden.

 19. All this being said, these are the brass tacks: you can either build the world you want to live in or live in the world the banksters build for you. The choice is yours. And it will take more than sitting still saying prayers and setting intentions; you have to work for it (because physical work is spiritual intent crystallizing its vision into physical reality).

  http://redefininggod.com/real-solutions/

  Ik wil toch nog een keer zeggen dat het goed zou zijn als Martin guest posts zou doen van alt-market.com, redefininggod.com en/of andere goeie sites die we kennen. Ze slaan telkens de spijker op de kop keer op keer. Uit Brandon Smith’s teksten kunnen we opmaken hoe lastig het is integer te blijven wanneer je constant geinfiltreerd wordt en zelfs vermoord zoals de maker van de film gray state. Gray state was waarschijnlijk zo direct en confronterend met veel real life tintjes dat ze hem niet ongeschonden konden laten gaan. Wat ook moeilijk is is dat alles in de interwebs wordt uitgemaakt voor disinfo, contr opp etc. Ik trek wel degelijk conclusies, maar blijf een gezond wantrouwen bewaren. Het is voor mij nog steeds de vraag hoe ver de controle van tptb werkelijk reikt. Sites als deze en voorgenoemde zijn nog steeds gewoon te vinden. En hoe zit het met fukushima? Ook staged of valt dat werkelijk buiten hun controle?

 20. Ik ga voor het zwiters systeem en dus de macht bij het volk leggen.

  Maar dan de gene die ons beroofd hebben ook berechten.

  Als ik miljoenen steel, wie draait er dan voorop? De straat waar ik woon of mijn stad de stad of heel het land en om het nog gekker te makende hele EU?
  Waarom moeten de Grieken boeten voor de oplichters of wij alle die in de EU wonen?

 21. Ik denk dat Martin net zo min als ik dacht aan een politieke overwinning , het hele systeem is nep.
  Maar nu word niemand die nog redelijk kan denken vertegenwoordigt , en is er dus ook geen echt tegengeluid meer te horen…

  Ik dacht zelf al jaren aan een beweging met kerndoelen ,
  – scholen van ons
  – ziekenhuizen van ons
  – bank van en voor ons allemaal
  – geen politiek maar werkelijke democratie met veel referenda
  – onmiddelijk vervangen van iedereen die nog gekozen was door een
  commissie van de koningin of koning , dus rechters , officieren van
  Justitie , burgemeesters…

  De Beweging eist , en stimuleert mensen om niet meer mee te doen en voor zichzelf , of samen te werken ,
  De Politieke Partij maakt dit mogelijk en dwarsboomt maatregelen van de politiek en overheid om ons te stoppen….
  De Politieke Partij neemt het op voor de beweging , en vormt vast een voorlopige overgangs-regering van mensen die een nieuwe samenlevingsvorm met zo weinig mogelijk regels uitwerken…

  De Beweging kan verzet organiseren en mensen uitleggen hoe ze om de regels heen kunen leven, en zelfvoorzienender worden.
  Twee van de televisiekanalen opeisen in het kader van Mind-Control-vrije televisie lijkt me een goed idee….

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close