Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

ISIS of Ishtar is Venus, de vrouw van Tamuz, Kronos, Osiris, Saturnus

ISIS of Ishtar is Venus, de vrouw van Tamuz, Kronos, Osiris, Saturnus

Omdat je in de mythologie nogal wat namen tegenkomt leek het mij nuttig om daar eens duidelijkheid in te scheppen. Niet dat ik een expert ben op het gebied van Mythologie, maar ik maak er wel studie van en probeer het samen te vatten, zodat het overzichtelijk wordt. De laatste tijd heb ik het veel gehad over de Saturnus cult. Dit doe ik niet omdat ik het zo leuk vind. Nee, ik doe dit omdat het om ons heen barst van de Saturnus symboliek. Het 1-oogteken is een verwijzing naar de Zuidpool van Saturnus. Het dollarbiljet bevat het oog-teken, we zien het in de muziekindustrie, we hebben een eye-museum in Amsterdam. Waar u ook kijkt ziet u het oog. En dan hebben we die andere symbolen zoals de kubus, het hexagram, de zespuntige ster en het kruis, die allen verwijzen naar de Noordpool van Saturnus (zoals hier en hier uitgelegd). Er is duidelijk een voorliefde voor Saturnus en het wordt overal in getoond. Daar lijkt een soort fanatisme achter schuil te gaan zo getuige onderstaand gebouw van het Fries museum (kubus, Baphomet en pyramide).

Het Fries Museum te Leeuwarden

De naam die we vooral sinds vorig jaar ook veel tegen komen, is ISIS. We hebben natuurlijk de terreurgroep, maar ook de ISIS cubesat (weer de kubus) en ISIS Integrated Systems Improved Services (zie ook hier; naam inmiddels aangepast). Opmerkelijk is dus dat we vandaag de dag nog steeds te maken hebben met oude mythologische verwijzingen die refereren naar planeten. De twee meest prominente zijn daarin steeds Isis en Saturnus. Deze namen kom je overal om je heen tegen en ze hebben in verschillende culturen een andere naam gekregen. Zo is de naam voor Saturnus in het oud Babylonisch, Tammuz. In het Grieks heet de planeet Kronos. En in Egypte was de naam Osiris. In de kosmologie van de Yoga-bhasya van Vyasa, wordt hij Brahma genoemd. Dat is alleen al zeer nuttig om te weten, omdat je die namen veel tegenkomt als je er studie van maakt. Met betrekking tot Isis is de naamgeving in de verschillende culturen mij nog niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval is Isis in de Griekse mythologie Venus. Een andere benaming voor Isis is het Babylonische Ishtar.

In de oude Babylonische en Griekse mythologie zou Saturnus na de zondvloed (die in alle religies beschreven wordt) niet meer zichtbaar aan de hemel zijn geweest. Volgens de mythologie zou Venus (Isis, Ishtar) op zoek zijn gegaan naar Saturnus (zie hier en let op dat Jupiter in dit verhaal vervangen moet worden door Venus, aan de hand van de theorie van Immanual Velikovsky). Nou zult u misschien denken “Ach, wat moet ik ermee met al die bullshit van millennia geleden?” Het punt is dat de symbolen met betrekking tot “die bullshit” nog steeds ‘in your face’ gedrukt worden, dus het is op zijn minst het overwegen waard om er eens bij stil te staan waarom dat zo fanatiek gebeurt. Religie, architectuur, geheime genootschappen, koningshuizen, het bedrijfsleven; waar u ook kijkt ziet u de symboliek! Zou dit gewoon een uit de hand gelopen traditie of hobby zijn van de elitaire clubjes of zit er meer achter?

Blijkbaar wordt er aan de planeten door de eeuwen heen een goddelijke kracht toegekend. Als u zich verdiept in de theorieën van Immanuel Velikovsky en David Talbott aangaande de elektrische lading in het universum, dan wordt het in ieder geval een stuk duidelijker dat er in de oudheid mogelijk een andere planetaire opstelling is geweest dan de opstelling die wij kennen. De zon die toen de aarde verlichtte was volgens hun onderbouwingen Saturnus. Saturnus was vanaf de aarde zichtbaar in een soort krans. Dit was een gevolg van de lineaire opstelling van Venus, Mars en Saturnus. De elektrische ontlading die wij nu rond onze noordpool kennen als het noorderlicht, was toen ook zichtbaar tussen deze planeten. De plasmavorming die daarbij optrad vormde tekeningen in de lucht die nagetekend werden als muurtekeningen in grotten. Sommige tekeningen dateren wel 12 duizend jaar voor christus. Ook de afbeelding van Zeus (in de Griekse mythologie de zoon van Saturnus, volgens Velikovsky de planeet Jupiter) met een raar voorwerp in zijn hand kan door de theorieën van Velikovsky en Talbott verklaard worden. Plasmaproeven in laboratoria tonen aan dat dergelijke vormen in de lucht zichtbaar moeten zijn geweest ten tijde van de oude planetaire opstelling.

zeus_thunder

Zijn u de obelisken in de verschillende grote steden wereldwijd wel eens opgevallen? Op het Sint Pietersplein in Rome staat er een. Ook in Londen City vindt u er 1, maar in Nederland barst het er ook van. Ook deze obelisken zijn een verwijzing naar de oude lineaire opstelling van de genoemde planeten in de oudheid (zie hier). Als u meer begrip wilt krijgen van het verschijnsel kometen, geven ook de theorieën van Velikovsky en Talbott de enige plausibele verklaring voor hun ontstaan, vormgeving en de staart die wij aan de hemel zien als ze voorbij trekken (zie hier). In meerdere artikelen legde ik de link tussen Saturnus, de Saturnus cult en de Saturnus matrix (zie hier). Als u het de moeite waard vindt om zich in de symboliek (die u ook in uw religie terugvindt) te verdiepen, dan zou ik aanraden die artikelen te lezen, maar eerst de documentaire reeks ‘Symbols of an Alien Sky’ van David Talbott te bekijken. Hieronder vindt u een presentatie waarin hij zijn werk in het kort toelicht.

Alles in uw leven draait om Saturnus. Saturnus is de planeet van de jaartellingen; van de tijd. Saturnus is de planeet die door de elite vereerd wordt met symbolen. Saturnus zit verborgen in uw religie. Het liefst zou ik over de natuur schrijven of over andere luchtige onderwerpen, maar omdat deze symboliek zo opgedrongen wordt, zie ik de noodzaak en moet u misschien toch eens serieus gaan kijken en zich afvragen waarom.

Bron linkvermeldingen: beforeitsnews.com, varchiv.orgpublic.isishq.cominterpres.czvelikovsky.unfo

468 ad

43 Comments

 1. Ishtar, eastar, pasen….dus wie vereren we met pasen?

  • In de Theosofische literatuur, kom je een heleboel tegen over symboliek en planeten en alles wat met de mythologie uit de oudheid te maken heeft. Er is zelfs door mevrouw Blavatsky een boek dat refereert naar ISIS in twee delen uitgegeven, ook in de door haar samengestelde boeken, genaamd DE GEHEIME LEER, in 3 delen uitgegeven, staan essentiele informatie in.

   Ik had ze jaren geleden nog in mijn bezit, tijd om ze opnieuw aan te schaffen, en het heel nauwkeurig te bestuderen. Uit hun geschriften en literatuur, maakte ik op, dat zij de LUCIFERISCHE gedachtengoed en agenda voor ogen hadden, en dat zij wellicht al in de nabije toekomst, o.a. de evolutie-theorie, als de scheppingsverhaal(creationisme) zullen vervangen voor hun luciferische kijk op het ontstaan van het helaal en het leven op aarde. (These vs Antithese = Synthese)

   • Indeed Freeman.

    1) The scripted villains/fall guys are the Western Bloodline (“royal”) Families.
    The scripted heroes are the Eastern Bloodline (“Dragon”) Families.

    2) The scripted villains/fall guys are the Fed banksters and their Dark Hat agency/Pentagon associates.
    The scripted heroes are the BRICS banksters and their White Hat agency/Pentagon associates.

    3) The scripted villain/fall guy is Pope “Malevolent” (Benedict).
    The scripted hero is Pope Francis.

    4) The scripted villains/fall guys are the Zionist Jews, the Neocon Christians, and the Jihadist Muslims (all “religious fundamentalists”).
    The scripted heroes are the New Age Judeochrislamists…

    Once all the troubles of the world have been laid upon the scapegoats, they will be run out of town and the heroes will take their place. But with what would that leave us?

    We would be ruled by the same groups and institutions that we are now, but with smiley new faces and a fresh coat of white paint. We would still be controlled by Bloodline Families, BRICS-oriented central bankers, and the Vatican with its new version of Catholic doctrine (an all-encompassing doctrine that blends all existing religions into the new global state religion).

    Een New age doodscultus dus. Niks moet alles mag, alles is relatief, de natuur zit fout en de menselijke(lees satanische/saturnus) willekeur is correct, amoreel pragmatisme plus een vleugje echte of neppe alien ‘creators’. In het begin zal het de feel goody vibe hebben denk ik zoals het nu ook verkocht wordt. Uiteindelijk moet het dan toch full blown in your face luciferianisme worden?

   • “The Hexagram consists of 6 sides, 6 points and 6 smaller triangles, thus 666. Before Revelations in the Bible was written, 666 stood for the Triple Goddesses as 6 was a sacred number, and is still as holy number in Hinduism and Buddhism. So the story of the Beast 666 in Book of Revelations was an attack on Goddess worship as 666 was also used to represent the Triple Babylonian Goddess Ishtar whom Revelations called, “The Great Whore Of Babylon”.”

    William Bond, Freemasonry and the Hidden Goddess.

 2. Mijn verwarring tussen Jupiter en Venus in de titel (hersteld) en het artikel heeft te maken met de verschillende opvattingen over de verwijzingen in de mythologie en het verschil in mening over de planetaire opstelling (en hun ontstaan) tussen Immanuel Velikovsky en de main stream astronomie.
  Zie hier de toelichting:

  http://www.velikovsky.info/Worlds_in_Collision

  Kort gezegd is Venus volgens de theorieën van Velikovsky een komeet die is afgesplits van de planeet Jupiter. Het Thunderbold project met de series ‘Symbols of an alian Sky’ van David Talbott laten dat goed zien.

 3. bedankt martin voor je voortreffelijke samenvattingen en voor dit filmpje wat ik net zocht maar ik was de naam vergeten.

 4. Test!

  • @Allen

   Mijn excuses dat zoveel berichten ongewild in de spambox belanden. Helaas is het me nog niet gelukt dat probleem op te lossen.

 5. @ even algemeen
  ALs ik Fries museum afbeeldingen google, en op een van de afbeeldingen klik
  krijg ik deze site
  http://www.rubenvanvliet.frl

  en vervolgens dit:
  http://www.rubenvanvliet.frl vraagt om een gebruikersnaam en wachtwoord. De website meldt: “Restricted”

  Blijkbaar is deze site alleen toegeankelijk voor insiders haha als het maar geen satanisten of pedoos zijn. 😉

  • http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg
   [IMG]http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg[/IMG]

   Waarom moet US (in soort logo van Fries Museum) er in rood uitgelicht worden?
   Propaganda voor de VS = …..?

  • http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg
   [IMG]http://i62.tinypic.com/1t341i.jpg[/IMG]

   Waarom moet US (in soort logo van Fries Museum) er in rood uitgelicht worden?)

   • Fries Museum
    Fris mUSeum
    Onfris mUSeum 😉 😉

  • BRON: http://www.youropi.com/nl/leeuwarden/activiteiten/fries-museum-3040
   ———————————-
   Update: het Fries Museum is gesloten en heropent aan het Wilhelminaplein in september 2013.

   Het Fries Museum is het grootste provinciale museum van Nederland. Het zit gevestigd in een 18e eeuws patriciërshuis. Dit pand is later door een tunnel verbonden met de Kanselarij, waar het Verzetmuseaum gevestigd is.
   ———————————————-
   Nog wel meer onderaardse gangen.
   Bouwvakkers aller landen verenigd u en mocht u daar in Leeuwarden gewerkt hebben aan onderaardse gangen o.i.d. meldt u dan hier!

   Btw Het pand vh Friesch museum ligt zeer strategisch in het centrum van Leeuwarden, met goede aanvoerlijnen ook over water: cf Westerstadsgracht en Westerkade. Gerechtshof en Rechtbank op ‘halve’ steensworp afstand.
   Wie zei er ook weer dat de Rechterlijke Macht en Justitie van Nederland corrupt was?

   (Alles bij elkaar, zou ik als moeder met mijn kinderen tijdens het winkelen en Zaailand of in het Friesch museum maar goed uitkijken.)

   • @allen Sorry hierboven gemelde “Westerkade” moet zijn “Willemskade”

 6. Erg jammer dat er nergens wordt gesproken over de hypthetische planeet die tussen mars en jupiter stond waar nu de astroide gordel is. Hier zou heel makkelijk kunnen dat de planeten vanaf de grond te zien zou zijn.

  http://www.ninefornews.nl/asteroidengordel-bestaat-uit-resten-van-vernietigde-planeet/

  http://en.wikipedia.org/wiki/Phaeton_%28hypothetical_planet%29

  Ook is het handing om het boek de occulte psychologie van de joodse generaal Agrippa eens door te lezen. Hier staat veel over planeten en standen. Volgens Agrippa is de puurste vorm van de ziel een demoon en wordt aangegeven welke rituelen (oproepen/exorcisme) gedaan moeten worden op bepaalde tijden.

 7. Deze video is al vele malen voorbij gekomen, maar toch nog maar een keer tonen om duidelijk maken wie de wereld ‘denkt’ te moeten ‘zuiveren’.

 8. As above, so below.

  En zoals Carl Sagan samenvatte:
  We are made of star stuff

  Afsluitend best benieuwd wanneer hier artikelen/reacties verschijnen die refereren naar Abraxas c.q. Abrasax vanuit de mystieke gedachten ipv Saturnus/ISIS vanuit de mythische invalshoek.

  • Ja “gemaakt” van sterrenstof (astraal) maar we zijn het niet, dat subtiele-bekleding is van de archonten waarin ze “ons” gehuld hebben.

   Over welke mystiek? Over de mystiek der zichtebare symbolen? Of die van de onzichtbare symbolen? Er is een fundamentaal verschil tussen die twee, de 1 is zuiver en onverdeeld, de ander is onzuiver en verdeeld, maar doet zich zuiver voor.

  • Ja “gemaakt” van sterrenstof (astraal) maar we zijn het niet, dat subtiele-bekleding is van de archonten waarin ze “ons” gehuld hebben.

   Over welke mystiek? Over de mystiek der zichtebare symbolen? Of die van de onzichtbare symbolen? Er is een fundamentaal verschil tussen die twee, de 1 is zuiver en onverdeeld, de ander is onzuiver en verdeeld, maar doet zich zuiver voor.

   • Over de gnostische mystiek.

    Het liefst zónder enige vorm van symbolen, want daardoor ontstaat enkel verwarring. Kijk bijvoorbeeld enkel maar naar het swastika. De Westerse wereld associeert het hakenkruis met Nazi’s. Voor de Oosterse wereld is dit echter het heiligste symbool wat vandaag de dag nog steeds vaak als geluksteken wordt getoond in bijv. restaurants.

    Die quote over sterrenstof is leuk, maar ik wilde de eerste benadrukken.

    As above, so below (as within, so without, as the universe, so the soul)

   • De lichtwereld van boven, heeft niet zoveel op met de wereld van de schaduw, wat de wereld der duisternis is, want die laatste wereld is niet volmaakt. Wat ze ons wijs maken met de wereld boven, betreft de verblijfplaats van de DEMIURG en de Machten van het kwaad en vuur, wanneer de mens de zeven stappen/sferen/dimensies is doorgekomen, wacht hem een onthaal bij de Koning van de Onderwereld, en als die ziel “weet” dat hij hun ook moet passeren om tot haar eigen wereld te kunnen komen, dan zullen het voor haar niet gemakkelijk maken, wanneer ze nog iets van zichzelf bij de ziel aantreffen, kun je ze niet passeren.

    De kern van de mens, de lichtziel keert terug waar zij oorspronkelijk vandaan komt, die ziel is nooit “gemaakt” maar is een uitvloeisel (weliswaar via tussenstadias) van het oerlicht van de Bronloze-Bron.

   • Volgens mij moeten we gewoon met beide voeten aarden en niet naar boven noch naar buiten staren, maar naar binnen: wat kan ieder mens zelf doen om positieve verandering teweeg te brengen en enkel die positiviteit projecteren en reflecteren.

    My 2 cents ( silver coins, not fiat money 😉 )

   • Beste Sablo,

    Waar ik het over heb, is juist een naar binnen gaan, wat tegelijk een naar boven gaan is, want dan komen we in contact met de wereld waar we vandaan komen en we waar naar terugkeren. In die zin is klopt het wel zo binnen, lichtkern (voorbij de 7 dimensies van de DEMIURG dat wel) zo (buiten) buiten de sferen en graden van de SATURN-MATRIX wel te verstaan hahaha, ja sorry, ik moet hem echt niet, op basis van 7 jaar ervaring door hem in het vagevuur gefolterd te zijn geweest.

   • Beste Freeman,

    Dank voor de opheldering. Wat dat betreft klopt “As above, so below” dan wel weer als een bus 🙂

    Wat betreft de demiurg, satan/saturnus-matrix-opperarchont of hoe je “hem” ook wilt noemen; daar geloof ik niet in, maar respecteer wel ieders geloofsovertuiging. Ook oprecht spijtig te horen dat je 7 jaar blijkbaar door een hel gegaan bent.

    Als je het over de duivel hebt … al geruime tijd staat er een artikel in mijn working drafts over iets wat wellicht off-topic lijkt, maar niet is: De animatiefilm Malificent (2014) van Disney.

    Hieronder een kleine snippet voor de geïnteresseerden. Voorafgaand op deze preview staat eerst nog heel stuk over Disney’s klassieke dualiteit, maar da’s te veel tekst als comment.


    It’s Maleficent’s pretty bird Diaval, Disney’s tribute to Diablo in the 1959 movie Sleeping Beauty. As you probably know, ‘Diablo’ translates from Spanish to (the) ‘devil’. No way in hell that Disney’s story writer renamed Diablo to Diaval to obscure the satanic symbolic link, because listen how Maleficent pronounces Diaval or how Devil translates into Italian: Diavolo.

    No big deal to me as secular heretic. Yet Christians and Muslims might take offense, since there’s a peculiar thing about the Devil or Satan, Azazel or Iblis, Baphomet or Lucifer or whatever pet name people christened the Prince Of Darkness from Hell.

    You see, the concept of the devil occurs singularly as in exclusively in Christianity and Islam. Even in Judaism, the third and other Abrahamic religion;

    “satan is not a conscious being but merely a metaphor for the evil inclination that exists in every person and tempts us to do wrong.” The word ‘satan’ literally just means ‘adversary’ or ‘opponent’ from Hebrew שטן (kinda resembling you and jou)

    In case you question now what the Kabbalah considers as everyone’s ultimate opponent, I highly recommend watching Revolver.

    Teaser: the greatest enemy will hide in the last place you would ever look and its name consists of three letters, two of them being ‘go‘.

    Do you know the answer?

 9. De Utopia die komen zal op aarde (daar lijkt het wel op, omdat 98% nog slaapt, en in coma is) zal in werkelijkheid het eeuwig leven in de hel zijn, de woonplaats op aarde, is de plaats van de dood, de hemel hier op aarde is niet werkelijk hemels en de helhier op aarde is maar tijdelijk. Het paradijs van de Hoofdarchont in de achtste sfeer, die velen mensen hebben gezien bij hun bijna dood-ervaring, waarbij ze de zielen willen lokken aan het einde van de tunnel om een kijkje te nemen in dat Paradijs of om het gesimuleerde licht te aanschouwen aan het end van de tunnel, is een farce, eenmaal door OOG ingezogen te worden, dan blijf je onderworpen aan hun wiel van reincarnatie en de hemelse of helse toestand is slechts tijdelijk. Een illusionaire werkelijkheid, het is dan slechts een droom, of een nare droom, of een mooie droom, en dan incarneert men weer, en maken ze dat de zielen bijna altijd vergeten hoe een vorige leven was, zodat men “onwetend” gehouden wordt en men aan de heerschappij en macht van de WACHTERS niet kan ontsnappen.

  Waarom druisen de getuigen van Jehovah tegen het evangelie in wat betreft het onderwerp of dat de “stoffelijke lijk” bezield is met een lichtvonk (de essentie en die uiteindelijk de ware lichtmens zal zijn) want zij zeggen volgen de Hoofdarchont, die Adam heeft doen geloven dat hij stof is, en tot stof wederkeert (recyclen en reincarneren??) Door te geloven in die valse identificatie, zal men dus nooit aan de wurggreep van de DEMIURG zich kunnen bevrijden. Het evangelie leert duidelijk dat de mens, de essentie los staat van het stoffelijk omhulsel of ook maar de psyche/astrale bezieling en kleed is waarin we gevangen zitten als lichtkern.

  Romeinen 7:22-24, de schrijver maakt een duidelijk onderscheid tussen lichaam en de innerlijke mens, de ware mens, ons lichtkern.

  2 Korintiers 4:16-18 de schrijver laat weten dat er een schat is in aarden vaten? Wat is die schat? Waar je hart is daar zal ook je schat zijn, de innerlijke mens (lichtkern).

  2 Korintiers 5:1-10 de schrijver maakt duidelijk onderscheid tussen de ziel-lichtkern-inwendige mens en het lichaam waarin men woont en schrijft tevens dat men wordt geoordeeld na het overlijden, naardat de innerlijke mens/lichtvonk-kern gedaan heeft in het lichaam, het zij goed, hetzij kwaad. En nog andere passages uit de brieven en de ons aangereikte Canon van Babylon, getuigen dat het lichaam slechts een voertuig is en daar doorheen werkt in deze 5zintuigelijke-3-Dimensionale PrisonPlanet, woonoord van de dood waarin we moeten ontwaken en levend moeten worden, het is ook hier dat we in het dodenboek ingeschreven worden (Burgerregister, natuurlijk-persoon/stroman/demon/avatar ect ect) en op deze aarde, moeten we dus verrijzen, dat begint in het lichaam, en niet pas wanneer men komt te overlijden.De schrijver van die brieven in het evangelie, was nog niet geheel los van de invloed en valse indoctrinatie van de DEMIURG/Hoofdarchont, veel passages uit hetgeen hij schrijft, maakt dat heel duidelijk. Staan we hier niet op uit de dood, dan is er geen ontsnappen aan de Demiurg, de Oordeler, SATURN is een planet of Judgment.

  • hi freeman, fijn dat er meer mensen zijn in nederland die de val van de new age witte licht tunnel en zogenaamde rad van karma doorzien. Ook ik wil niet meer, ik heb geen zin om nogmaals door de archontische soul recycling plant on the dark side of the moon te gaan.

   de volslagen leugen. Wat is uberhaupt de zin van”een les leren’als je die vervolgens opzettelijk moet vergeten om je “zogenaamde fouten’ te verbeteren. Dat is hetzelfde als een kind wat vroeger een klas moet overdoen om dat je het net niet haalt, en om het je extra makkelijk/moeilijk te maken wissen we je geheugen. Duhhh .

   volslagen idiote redenatie!!!!

   • Inderdaad, helemaal mee eens Elvetwelve, het is totale kolder. Wij horen hier niet, we zijn hier terecht gekomen in een vreemde omgeving, ik praat dan echt puur vanuit onze zijn, wie wij ten diepste zijn, we worden inderdaad misleidt, en gevangen gehouden in de stof. En als je het vanuit je essentie en licht-ziel de volgende tekst gaat lezen, door die bril, dan ga je het op een veel dieper niveau begrijpen. “Gij zijt stof en zult wederkeren tot Stof” Dan krijg je zoiets als dit –> Gij (de mensheid die gevangen zit) zijt door ons (archonten) gemaakt van sterrenstof/materie en zult altijd sterrenstof/materie blijven, altijd wederkeren in een (nieuw) lichaam. Want er staat ook ergens in hun Babylonische geschriften, die zij via hun aardse agenten en handlangers op schrift hebben laten stellen –> De ongeopenbaarde dingen zijn voor G-d (vul in archonten) en de geopenbaarde dingen voor de mensen <– want wat de mens niet moet weten, is wat de mens moet weten, en dat is juist niet wat ze willen dat mensen weten, dat de mens tot de ontdekking komt wie die is.

 10. Isis, andere namen zelfde godin?:

  Ishtar (Easter/Pasen)
  Astarte
  Inana
  Ashtoreth (mannelijke variant Ashtaroth(tarot/tora?)
  Libertas (Statue of Liberty(SOL)Colombia(Pictures)
  Europa (watermerk in 5 eurobiljet)
  Semiramis (moeder van Nimrod(25Dec)
  Freija (vrijdag Venus)

  Ik ben het niet helemaal eens met de zuidpool van Saturnus en het alziend oog,ik denk dat het te maken heeft met Isis/Ishtar de eye godess een van haar symbolen is de (pinecone)dennappel onze pijnappelklier(derde oog) 13 shakra 6 links 6 rechts 1 in midden(vrijdag de 13e)
  Deze denneappel komt vaak voor in onze maatschappij op tuinhekjes of als versiering in de tuin of gerechtshof zelfs in t vaticaan of bovenop de staf van de paus

  • Het OOG heeft inderdaad 12 machten uit zichzelf gecreeerd, the Evil Eye is ook de dertiende en de eerste, hij is de Zon, de zwarte Zon. In hem is absoluut geen licht, maar is een simulator, hij heeft het brein zo ontworpen, dat het als een licht voor die Zon kan dienen.

 11. @Allen

  Beste mensen

  Mijn welgemeende excuses voor het slecht functioneren van de database. Als gevolg van DDdos aanvallen, sluit de database tabel soms op en onverwacht moment, omdat de server crasht. Hierdoor raakt de database beschadigt. Dit is er waarschijnlijk de oorzaak van dat veel mensen ongewild in de spambox belanden. Dit leidt helaas tot veel irritatie. Mijn excuses hiervoor. Ik heb zojuist geprobeerd de database te herstellen.
  Ik hoop dat mensen niet ongeduldig raken en afhaken.

  Ik moet roeien met de riemen die ik heb.
  Bedankt voor het geduld.

 12. welnee, martin we posten gewoon twee keer

  @ allemaal anybody care to comment???

  http://www.anonymousmags.com/illuminatinow-telling-obama-space-flights-denver-aliens/

 13. volgens deze blog zit er een heel andere reden achter de oorlog tegen rusland en de demonisatie van putin. nl dat er in rusland een heel oud planetair defensief systeem staat opgesteld tegen de invasie van annunaki/aliens/ fallen angels

  HMMMMM

  interessting!!!!![ scary too]

  http://conspireplanet.blogspot.nl/2015/02/russia-issues-grave-warning-prepare-to.html

  • De alien agenda is een verdeel en heers tool.

   So the public promotion of a supposed war between “good aliens” and “bad aliens” is what Jordan Maxwell, Kerry Cassidy, David Wilcock, and Gordon Duff all have in common. They are saying that there are bad aliens (reptilians) who are working in league with the US government and have taken control of the Western governments and Israel, and that they are fighting against good aliens (humanoids) who have taken up with the BRICS powers. Supposedly, these good aliens are our original creators (the Anunnaki/Elohim), and they are working with the BRICS to take the planet back from the bad guys and bring us “truth, justice, and the globalist way.”

   Needless to say, this is all a gigantic lie. Even if ET/EDs really are on Earth, historical accounts suggest they have the ability to appear to us in any form they wish (human, reptilian, angelic, demonic, etc.). So to create an “alien” dialectic conflict, all they have to do is appear on one side of the planet as benevolent-looking humans while appearing on the other side as malevolent-looking reptilians. With their supposed ability to shapeshift, they could pose as any number of “alien factions” to support whatever agenda they are implementing at any particular place and time.

   As I’ve painstakingly shown in previous entries, it was not “good aliens” who built up the BRICS over the past few decades; it was the Illuminati. And the Illuminati (also know as the “Dragons”) openly proclaim to be the bloodline descendants of Anunnaki who mated with humans, so is it any surprise that they are presenting us with a narrative that makes the Anunnaki slavemasters look like the good guys?

   http://redefininggod.com/category/extraterrestrials/

   ‘Alien’ is the new black…

 14. Verschillende voorbeelden van (moeder)godinnen en de bijbehorende symboliek http://www.verhoevenmarc.be/PDF/Grote-Moeder.pdf

 15. Vandaag po BNN Proefkonijnen lieten ze een model van een pyramide zien
  http://proefkonijnen.bnn.nl/ op 32.06

  Duidelijk is het oog (alziend) van Horus te zien.
  Of deze slappe koekebakkers de reikwijdte hiervan zelf zien is de vraag. Misschien onschuldig echter aan het eind zeggen ze iets wat mij trof
  wellicht een subliminale boodschap?

  het kleintje/de korte zegt: “Als iedereen nu lekker ontspant.. helemaal niets leert dan …” etc

  Kortom mensen slaap lekker verder!

Trackbacks/Pingbacks

 1. BOINNK!!! | De visie van Martin Vrijland op: IS(IS) - […] ISIS of Ishtar is Jupiter, de vrouw van Tamuz, Kronos, Osiris, Saturnus […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close