Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Jeroen Denis en zijn wanhoop

Jeroen Denis en zijn wanhoop

Als het waar is dat Jeroen Denis zelfmoord heeft gepleegd, dan is het wel heel triest dat de vers ingestelde beperking van zijn omgangsregeling hem mede tot deze wanhoopsdaad gedreven heeft. Het is daarbij te hopen dat hij zijn zoontjes bijvoorbeeld op vliegveld Beek (Maastricht Aachen Airport) ergens naar toe heeft gestuurd en dat ze binnenkort gezond en wel op duiken. Volgens de politiewoordvoerder in Tros vermist (zie hier) zou Jeroen immers tot aan de gemeente Beek gereden zijn en is het telefoonspoor daarna tijdelijk onvindbaar. Er zou natuurlijk ook veel meer aan de hand kunnen zijn, zoals hier verondersteld wordt.

Als Jeroen zo tot wanhoop gedreven is, wordt het dan niet eens tijd dat we de oproep van onderstaande dame serieus gaan nemen? Of behoort deze jurisprudentie-standaard simpelweg tot een bewust gekozen NWO agenda (zie hier)? Helpen politie en jeugdzorg wellicht daarom  zo makkelijk mee aan dit proces van het tot wanhoop drijven van vaders?

468 ad

19 Comments

 1. Met verbijstering las ik de woorden van moeder Iris op haar Facebookpagina.

  “Ik hoop zo dat jullie de hoop op het vinden van Ruben en Julian niet verliezen en dat ze straks vol trots het met eigen ogen kunnen zien wat voor een hoop werk er voor hen verzet is”. ”

  Vol trots, vol trots….
  Moeder vindt dus dat haar mannetjes vol trots moeten zijn over het feit dat half NL vanuit grote bezorgheid naar hen op zoek zijn geweest en hun vader zich uit pure wanhoop van het leven heeft beroofd.
  Het feit alleen al dat moeder voor dit verschrikkelijke drama de woorden ” vol trots ” in de mond neemt versterkte mijn vermoeden dat vader door haar tot uiterste wanhoop gedreven is!

  • dat ”trots”vond ik ook bizar en ”mijn mannetjes” is ook bizar.
   maw we hebben weer te maken met een zeer bizarre moeder.

   De zaak Anass liep vast vanwege alle leugens van de moeder er klopte niets van haar verhaal, de straat waar ze nog navraag zou hebben gedaan lijkt ook verzonnen en het politieburo is absoluut altijd gesloten na 18:00 dus……..
   Zal de politie nog gaan uitzoeken waarom de moeder van Anass alles heeft gelogen? 😉

   • Is dit echt een originele onafhankelijke reactie van haar?
    Zo ja, ————– (weg gemodereerd, niet insinueren)
    Zo nee, ————— (weg gemodereerd)

 2. Wat een interessante vraag!: ”wordt het dan niet eens tijd dat we de oproep van onderstaande dame serieus gaan nemen? Of behoort deze jurisprudentie-standaard simpelweg tot een bewust gekozen NWO agenda ”

  *Op het eerste oog lijkt het pleidooi te pleiten voor de rechten van vaders.
  *Als je een ander belang hebt dan papa’s bij ongelijke (v)echtscheidingen te helpen om hun kinderen te zien, dan zou je belang wellicht kunnen zijn om de normativiteit van moederende moeders onderuit te halen.
  –>moeders nog meer aan het werk
  –>mannelijke gay koppels zijn dan 100% gelijk aan moeders en vaders, mbt ouder rol.
  Of is dat complot denken? Ik weet niet wat die dame motiveerde om het pleidooi te houden, dus dat weet ik niet.

 3. aanvulling: misschien is dat vergezocht van mij, maar wellicht werken die dingen zo indirect, dat je bijvoorbeeld met media inzet op A om uiteindelijk B te bereiken. In dit geval benadeelde papa’s zogenaamd helpen, om de standaard gezinsstructuur op te heffen en daar een nieuwe rolemodel voor in de plaats te social engineeren. Wel vergezocht/speculatief, maar ook te verdedigen.
  Ik hoop dat ik zo wat duidelijker ben 🙂

  • Tja helemaal niet gek geredeneert.
   Het feministische vrouwen beweging syndroom is ook zo begonnen met social engineering van de D. rockefeller stichting (womens liberation front) onder het mom van gelijke rechten.
   Ja gelijke rechten om belast te worden dus ipv 50 procent van het gezin kan nu het hele gezin 100 procent belast worden.

   kinderen vroeg naar school voor de nodige indoctrinatie met boeken als bv :
   (mijn twee vaders) (Homo & lesbisch )
   Voor kinderen is het verwarrend als er twee papa’s of twee mama’s in een schoolboek voorkomen.
   En waarom moet een vijfjarig kind daarmee worden geconfronteerd ?
   Conditioneering heet dat.
   Daarom lach ik me ook nog steeds een deuk als ik een vrouw hoor zeggen dat ze feministe is (ja leuke haarkleur schat)
   En geloof het of niet ik heb ouders in amerika gezien die gearresteerd werden vanwege dat ze niet wilden dat hun kind aan dergelijke boeken werden blootgesteld.
   Denk je dat het hier anders is ?
   Overruled: Government Invasion of your Parental Rights

  • @berendopforum Inderdaad zou dit complot A —> B kunnen zijn. Dus een verborgen agenda van de (r)Overheid:
   A. Moederrol verzwakken. Vaderrol versterken.
   B. Gezinsrol egaliseren homo’s kunnen beiden evengoed als vader resp moeder functioneren.

   Indien dit zo is (dus A>B) d.w.z. Gezinsstructuren vernietigen, dan is het benadrukken van de rol vd moeder te prefereren boven die -hopelijk een minderheid- enkele vechtscheidingen per jaar, waarbij de vrouw als een Kenau op grond van de moederrol etc. de man weg kan treiteren uit zijn vaderrol en rechten!
   I.h.a. is het ook om evolutionaire natuurlijke redenen zo dat de moeder van primair belang is voor het kind in de eerste jaren (voeding verzorging) echter in onze huidige overgeëmancipeerde maatschappij kan een vader ook heel ver daar in mee. In latere jaren neemt zijn rol en (voorbeeld)functie weer toe. Zeker voor jongens is een vader van eminent belang.

 4. door MrBukkake

  Omgangsregeling-fuckende ouders (bijna altijd moeders) van Nederland. Houd een sop. Gaan we het toch even aanstippen: het drama met de twee vermiste knullies is nog in volle gang, en uiteraard rechtvaardigt niets het kidnappen en mogelijk doodmaken van twee kinderen. Maar er was wel gedoe rond de omgangsrechten van de vader van de kinderen. Contact saboteren, dat is wreed. Voor vaders en kinderen. Hebben we het niet over incestplegers of starnakel psychotische drugsgebruikers he. Maar gewoon over kapotte relaties waarna de moeder het via de kids gaat spelen. Potverdorie wat hoor je het toch vaak. Iemand die goed genoeg is om een relatie mee te beginnen. Iemand die goed genoeg is om je (herhaaldelijk) door te laten bezwangeren. Zo iemand is na een scheiding bizar vaak opeens een Satan die koste wat kost bij de gemeenschappelijke kinderen uit de buurt dient te blijven en to the max alimentatie mag dokken. Dat is fucking egoïstisch, moedermevrouwen van Nederland. Dat is het welzijn van je eigen kinderen opofferen om je eigen gekrenkte ego te repareren. Tuurlijk doet het pijn als je relatie faalt. En hey, misschien is het wel helemaal zijn schuld, want hij doet de buurvrouw, ofzo. Vet balen. Financieel leegtrekken, zijn beste vriend versieren en/of suiker in de tank van zijn stomme viezevuile ROTauto gieten, en door met je leven. Maar helaas is de kindertroef uitspelen zo gepiept en gaan rechters daar ook heel vlotjes in mee. Per jaar maken rond de dertigduizend kinderen een echtscheiding mee. Meer dan de helft van die kinderen ziet binnen een jaar na de echtscheiding hun vader niet meer. Hallo. Een sociaal probleem van immense omvang, zij het niet zo mediageniek als het incidentele gezinsdrama, voltrekt zich onder onze ogen. Ruim vijftienduizend kinderen per jaar die hun vader uit hun leven gejorist zien worden door hun manipulatieve, verbitterde moeders. Kindermishandeling uit rancune. Een burgerzoektocht naar ‘Doe eens de fuck volwassen met mekaar’, dáár zouden pas veel kinderen mee gered worden

  http://www.nujij.nl/algemeen/zoekactie-burgers-gaat-zaterdag-door.23024100.lynkx?pageStart=201

 5. @fleur
  Je kunt wel je echtgenoot eruit schoppen, maar nooit de vader van je kinderen.
  Een vader blijft altijd en eeuwig de vader of hij of jij het nou wilt of niet.
  In het belang van hun klnderen moeten zij beiden hun trots en gekwetste egootje opzij zetten.
  Dat kan, als je er beiden uit wilt komen.

  Vergeet niet dat deze kinderen anders een gemakkelijke prooi zouden kunnen worden van de Jeugdzorg en in het verlengde daarvan danwel direct van pedofielen en ander gespuis.

  Dank u wel mama…dank u we …..da k w ….Arghhhhhh

 6. Ik las ergens dat die jongens gechipt hadden moeten worden haha
  RF ID chip er in die je uit kan zetten en alles komt weer goed
  Hun plan komt in werking de mensen vragen er zelf om

  De NWO zal alles aan grijpen om onze rechten nog meer in te perken
  En ze zijn al heel ver
  Maar over de banken, haha daar zijn ze nu eindelijk aan t praten wat ze kunnen doen
  Na zovele jaren roven gaan ze nu praten
  Dus als t aan hun licht zal t daar dan wel bij blijven
  Wetten om hun slaven systeem aan te passen zullen er niet komen

  • @Wimakita
   Niet alleen die jongens,wereldwijd verdwijnen er erg veel kinderen.
   Ik kan er echt niet om lachen,jij wel.
   Het zou een prima oplossing kunnen zijn voor een heel groot probleem.

   • Dat er kinderen verdwijnen en vermoord worden
    Hoef ik zeker niet te lachen ik vind dit zwaar triest, dat je dat denkt allen al
    Maar jij zou wel zn chip willen dan of je kinderen er een geven?
    Die ik kan manipuleren (is een vorm van hacken).
    Ga je gang als t vrijwillig is heb ik er geen problemen mee
    Ik zou dit zelf nooit doen en iedereen afraden
    Je lost een probleem op maar je krijgt er 10 voor terug
    Als je dat niet ziet dan moet ik lachen ja omdat ik ook kan gaan huilen maar vind lachen leuker haha

 7. Ik las ook in t Eindhovens dagblad van 11-4
  Dat ze camera’s hebben op de snelweg maar uit prive overweging niet mogen gebruiken
  Dat zijn dus onze volgende rechten die er aan gaan!

 8. En zo kan t natuurlijk ook

 9. Je mag er niks van zeggen uiteraard maar in deze eenouder maatschappij waar moeder standaard het gezag krijgt zelfs als ze er slecht voor zorgt en vader standaard gedemoniseerd word en met de gezinsbreekregel huiselijk geweld de deur uit word gewerkt als hij zijn stem verheft tegen moeder die hem zijn kind afjat.Moeders zijn allang niet heilig meer het merendeel zijn gewoon orinaire leugenaars die hun kinderen al vanaf jongs af aan leren liegen manipuleren en bedriegen.Dat word ze met in de paplepel ingegoten.Van de 10 vaders ziet 7 vaders hun kinderen niet op nauwelijks en dat zijn geen slechte vaders maar het kind heeft een smerige moeder en daar kan vader niks aan doen.En gezien de huidige problemen met de jeugd hebben de moeders deze kinderen weinig tot geen opvoeding gegeven.Vader kan het niet gedaan hebben want die word weggehouden door de liegende moeder.In 7 van de 10 huwelijken heeft pa ineens wat met zijn kinderen gedaan of is agressief terwijl dat hooguit in 1 geval op de tien zo is.Dus dat het ordinaire leugenaars zijn mag duidelijk zijn.Sexueel misbruik een mannen aangelegenheid?Vrouwen doen daar net zo hard aan mee je kind laten misbruiken is net zo erg en vlak de dames niet uit ze zijn oververtegenwoordigd bij die smeerlappen.En hoor je ook steeds vaker kinderen op school hun moeder voor hoer uit maken waar moeder dan niets van zegt anders gaat hij of zij nog meer vertellen.De helft van de moeders staat in het weekend in de kroeg terwijl het kindje thuis ligt en kindje vader niet mag zien die er wel had geweest en zijn kind niet dumpt bij jan en alleman.Kijk om je heen naar de manieren van mannen het is om te huilen en wie heeft deze kinderen opgevoed in deze voornamelijk eenoudergezinnen?Niet de vader in ieder geval die mag betalen en zijn bek houden.En de kinderen die komen er later achter dat moeder alles gelogen heeft en hebben dan een vader die wel om ze geeft en gaf maar niet mocht en waar ze dan als een vreemde tegenover staan.Kind word dus alles afgenomen om moeders leugens en jaloezie te bevredigen.En ze dumpen een kind liever bij een vreemde dan dat het kind bijn haar eigen vader mag zijn.Dus dat ze redelijk ziek bezig zijn mag duidelijk zijn.Daarbij wat leert een kind nu?Dat mama liever met een vreemde praat op internet dan met haar eigen kinderen?Typen met vreemde en naaien er mee dat is wat ze zien wat een vrouw doet.Maar ze hebben dan wel weer iedere week of maand een andere tijdelijke vader.Kijk maar eens op internet je ziet de moeders met een baby onder de arm met hun tong uit hun smoel om de piercing te laten zien te lonken naar mannen dus kinderen worden het hoerige gedrag al vroeg bijgebracht.Vanaf het moment dat vader geen rechten meer had is het een zooitje geworden mbt tot kinderen en daar kunnen we de vaders niet de schuld van geven.Die mochten hun kind niet zien.En de vriendinnen van moeder doen net zo hard mee vader zwart lullen waar de kinderen bij zijn en ook daarvan zal er niet eentje het zielig vinden dat het klind de vader word afgepakt met leugens.Al deze kinderen worden met liegen en bedriegen opgevoed en dat moeten we niet willen.Het is heel simpel een wet te maken dat beide ouders verplicht hun kind te erkennen en er beide verantwoordelijk voor zijn met de boodschap dat als ze het zelf niet regelen het voor ze geregeld gaat worden.En een wet waarbij de leugenaar over de andere ouder het gezag verliest aan de ouder waarover ze liegen omdat ze hun kind daarmee beschadigen en als leugens aangetoond worden dan kunnen heel wat vaders hun kinderen zien.Moeder mag een kind gewoon afjatten als vader hetzelfde doet is het ontvoering.Hoe ziek kan je het hebben.

 10. En het is natuurlijk belachelijk dat een vader boos word als zijn kind om niet afgepakt word.Hij moet moeder vriendelijk bedanken want moeder zou natuurlijk ook niet boos worden als vader haar kind zou afpakken dan zou ze ook volledig kalm blijven.Al deze moeders verhogen de kans om slachtoffer te worden als kind zijnde omdat liever ze liever een vreemde laten oppassen dan de echte vader.Die overgens met zijn rug tegen de muur staat met een keuze uit 2 kwaden, moeder of jeugdzorg.En vader al weet dat zijn kind voor life beschadigd word door het te leren liegen bedriegen en manipuleren zodat het een liegende moeder heeft en een vreemde als vader.Dat is wat ze hun kind gunnen waar ze zo van zeggen te houden.Ze geven er geen moer om de wraak of jaloezie gaat voor het welzijn van het kind.

 11. Wordt het niet eens tijd voor een geheel ander uitgangspunt in het familierecht en 2 kleine wetswijzigingen, in verband met het feit dat ieder kind gewoonweg 2 ouders heeft?
  Ik stel voor: (in het Burgerlijk Wetboek)
  ‘Bij de geboorte van een kind hebben beide ouders hebben van rechtswege het gezag en worden beide ouders belast met een 50 % zorgtaak aangaande hun kind, ongeacht de juridische status van hun relatie. ‘
  In het ‘wetboek van StrafRecht’:
  ‘Onttrekking van de zorgtaak van een ouder wordt bestraft met…. (nader in te vullen) en ontzetting van het gezag’
  (Ik ga hier van uit dat het eens afgelopen zal zijn met de meest voorkomende en onbestrafte fraude van de VALSE geboorteaangifte ‘vader onbekend’ invullen…!!)

  De motivatie: het is mijns inziens van de gekke dat een ouders zich aan een zorgtaak kan onttrekken bijvoorbeeld door: ‘kinderen verzorgen is voor moeders’ dan wel de vader alle recht op (ver)zorging te ontnemen. Zo ook is het vreemd dat de mate waarin een kind zijn ouders mag kennen afhangt van de relatie: getrouwd / gescheiden/ ongetrouwd/ en wat erger is ongetrouwd en niet erkend: zo’n kind heeft wettelijk gezien GEEN ENKEL recht om zijn vader te kennen..
  Maakt dit voor een kind wat uit of ouders getrouwd zijn of niet? Maakt het voor een kind wat uit of die erkend is of niet? NEEN!
  Ook zou mijn opvatting het voordeel hebben dat ieder conflict over ‘alimentatie’ of ‘kinderopvang’ uit de wereld is: het is dan gewoonweg gelijk verdeeld en beide ouders betalen dan ook uiteraard 50 % van de werkelijke zorgkosten!

  Ik schreef hier een stukje over, al jaren geleden (mijn eerste versie was van 1999): . https://dl.dropboxusercontent.com/u/3224280/Alimentatie%20en%20zorgplicht.pdf

  Nu is het nog wachten op de dag dat men het NORMAAL gaan vinden dat BEIDE ouders VERPLICHT zorgen en écht het BELANG van het KIND voorop staat!!
  Ieder kind heeft toch recht op LIEFDE, AANDACHT en ZORG van BEIDE OUDERS?

  Nico Mul

  :

 12. Waarom is die moeder die vader niet tegemoet gekomem om zijn kinderen te zien die moeder is ook schuldig niet alleen de vader die was wanhopig

 13. Kort nadat de jongens waren gevonden was de eerste reactie hierop van moeder Iris op haar fb:
  ” Oké Jeroen, je hebt gewonnen. ”

  Eén veelbetekenend zinnetje die preciés bevestigd dat moeder de kinderen jarenlang heeft misbruikt als wapen tegen vader Jeroen.
  Duidelijker had moeder het niet kunnen formuleren!

  Jeroen was verbijsterd hoe makkelijk de rechter de valse beschuldigingen van Iris overnam zonder dat er énig bewijs was gevonden voor deze beschuldigingen.
  De oudste zoon had last van driftbuien en vader pakte zijn zoon dan vast om te kalmeren.
  Vind ik heel normaal, kinderen kunnen bijv. in hun driftbuien met goederen gaan smijten en door hen stevig in je armen te nemen behoed je een kind voor verdere escalaties.
  Eenmaal heeft vader zijn zoon met kleding aan onder de lauwe douche gezet om ” af te koelen. ”
  Het vastpakken en douche-incident was voor moeder aanleiding om bij de politie aangifte te doen van kindermishandeling.
  Een oproep tot verhoor bij de politie was wat Jeroen te wachten stond en intussen had de rechter de omgangsregeling fors teruggedraaid voor Jeroen.
  Dit terwijl de huisarts en school nóóit tekenen van mishandelingen hebben geconstateerd bij de kinderen.
  Blijkbaar kun je in NL. valse beschuldigingen deponeren bij de politie zonder énig bewijs hiervan te hoeven tonen.

  Op het condoleance-register van Jeroen ( fysiotherapeut ) staat o.a van cliënten dat hij een buitengewoon vriendelijke en betrokken man was die zielsveel van zijn kinderen hield.
  Op internet staat tevens dat Jeroens ex-schoonvader hem jarenlang treiterde.
  Slecht lopend bedrijfje door de crisis ( geldzorgen ) jarenlange vechtscheiding en getreiter van ex-schoonvader, en onlangs via valse beschuldigingen worden neergezet als een vader die zijn kinderen mishandeld, de som hiervan heeft Jeroen tot wanhoop gedreven.

  Ik las een posting op internet van iemand die schreef:
  Jeroen heeft zijn kinderen meegenomen om hen te bevrijden van hun knettergekke schoonfamile.

  Gezien de oorlogreactie van Iris, ” Oké Jeroen, je hebt gewonnen ” op de dood van haar kinderen vrees ik dat bovengenoemde persoon het bij het juiste eind heeft…!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21580666/__Moeder_gaf_zich_gewonnen__.html

Trackbacks/Pingbacks

 1. Een nieuwe shooting: New Orleans | - […] Ook in Nederland beginnen we al met de dreiging van aanslagen door burgers, zoals recentelijk in Leiden. Omdat er…
 2. Jeugdzorg « Martin Vrijland - […] verteld werd door een radeloze vader bevestigde weer duidelijk het beeld. Kijkt u ook nog eens naar dit artikel.…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close