Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Journalist Fred de Brouwer begraven of gecremeerd?

Journalist Fred de Brouwer begraven of gecremeerd?

Een geïnteresseerde lezer was zo vrij om eens contact te leggen met Colin de Jong van de website thailandblog.nl. Colin de Jong was de journalist die verslag deed van de begrafenis van Fred de Brouwer. Of was het nou een crematie? Het punt is dat dit nogal een verschil is. Bij een ter aarde stelling ben je je er toch echt zeer bewust van wat er gaande is. Je loopt achter een kist en staat een tijdje rond zo’n graf, waarna de kist in de grond zakt. Zoiets onthoud je wel. Je verwart dat doorgaans niet met een crematie.

Toch heeft Colin de Jong hier nogal moeite mee. Kijkt u maar even naar onderstaande conversatie die de bezoeker van deze site met Colin voerde.

collindejong1

 

Wat u zult zien is dat Colin de Jong ontwijkende antwoorden geeft en ook niet alle vragen beantwoordt. Hier is zijn eerste reactie:

collindejong2

 

Daarop stuurt de betreffende persoon nogmaals een email met daarbij een goede onderbouwing voor de interesse in de vermeende dood van Fred de Brouwer:

collindejong3

 

Opnieuw krijgt zij een zeer kort antwoord. Let op dat Colin de Jong in deze reactie nog spreekt van een begrafenis, maar in een volgende reactie van een crematie:

collindejong4

 

collindejong5

 

In de volgende reactie spreekt Colin de Jong dan toch weer van een crematie. Het blijft ook lastig hoor. Je weet natuurlijk niet meer of je nu achter een oven gestaan hebt of bij een diepe kuil in de grond nadat je in een rouwstoet gelopen hebt, richting de plaats van de ter aarde stelling.

collindejong6

Opnieuw geeft Colin ontwijkende antwoorden. Bovendien past hij de techniek toe die NLP specialisten altijd plegen te doen. Hij gaat het hebben over het oplossen van moorden in Thailand. Als je geen antwoord wilt geven op een vraag, moet je altijd een nieuw onderwerp tot hoofd subject maken. Er werd immers gevraagd wie er in het spiegelbeeld op de foto staat. Daarop geeft Colin geen antwoord. Hij zegt iets heel vaags “ja zo is het gegaan een foto van de foto..“. De vraag was: wie heeft die foto gemaakt en ken jij die persoon? Dat antwoord wordt ontweken, net als de eerste vraag. De eerste vraag ging over het verkrijgen van informatie over de dood van Fred de Brouwer en niet over het geven van geld aan de politie voor het oplossen van een moord. De vraagsteller geeft duidelijk aan dat er geen informatie bekend is over de dood van Fred de Brouwer. Een zeer bekende NLP techniek is het geven van afwijkende antwoorden en het strooien met getallen of percentages. Dat lijdt het bewuste denkproces af. In die zin is Colin heel sluw, maar de lezers van deze site zijn iets slimmer.

We vatten de opmerkelijke dood van Fred de Brouwer nog eens samen. Fred de Brouwer werd aangereden op zijn scooter in een plaats ongeveer 60 km van waar hij woonde, maar volgens een vriend van Fred de Brouwer reed hij helemaal geen scooter. Vervolgens kondigen meerdere website gelijktijdig aan dat Fred de Brouwer gecremeerd gaat worden op dinsdag 1 april 2014, maar op die dag betrap ik zijn broer René de Brouwer op zijn werk in Nederland. Die zelfde avond doet Henk Krol aan damage control tijdens de uitzending van Pauw & Witteman door te zeggen dat Fred de Brouwer donderdag gecremeerd zal worden. Omdat men wel door heeft dat het gezien de reistijd naar Thailand redelijk ongeloofwaardig is de lange reis zo vlot te maken, is René de Brouwer ineens niet meer geïnteresseerd in de crematie van zijn broer. Daarom werd er een nieuw verhaal gespind. Fred zou ineens ruzie hebben gehad om uitgeleend geld. Broer René is niet gegaan en heeft €500 gestuurd. Snapt u het nog? Leest u het verzonnen verhaal op misdaadjournalist.nl [citaat] “De begrafenis was heel sober en vervroegd begonnen. De kemphanen konden gelukkig uit elkaar worden gehouden, want er is een twee-partijen groep die elkaar naar het leven staan, vanwege dat er twee zeggen dat ze Fred geld hadden geleend. Zijn partner en de rest van de vrienden bestrijden dat en uiteindelijk is er één die claimt dat hij nog 2000 euro krijgt. Ga nog uitzoeken of dat in Fred zijn computer staat, want volgens deze man heeft Fred deze schuldbekentenis gemaakt.” De daarbij geplaatste foto geeft meer de sfeer weer van ‘wachtende mensen op een reisbus in een hotellobby‘ dan ‘kemphanen bij een begrafenis‘ wat eigenlijk een crematie had moeten zijn:

begrafenis_hotellobby

Dat René de Brouwer vooraf nadrukkelijk liet weten naar Thailand af te willen reizen, is men voor het gemak spontaan vergeten. Veel opmerkelijker wordt het als de foto die Colin de Jong op zijn website liet zien na inzoomen het spiegelbeeld van Jack Abramoff blijkt te bevatten en ook het gezicht van Fred de Brouwer zelf lijkt te zijn bewerkt:

.fred_de_brouwer_large

Al met al kunnen we wel concluderen dat de dood van Fred de Brouwer simpelweg te veel vragen blijft oproepen. Is hij wel echt dood? En zo ja waar zijn dan de bewijzen. De vragen die open blijven staan zijn vele, zoals:

 • Waar is de overlijdensakte van Fred?
 • Waar is het autopsierapport?
 • Op welke dag is hij begraven of gecremeerd en waar is het harde bewijs daarvan?
 • Welke getuigen zijn hiervan?
 • Welke bewijzen zijn er van het ongeval?
 • Welke bewijzen zijn er van het ziekenhuis?

Maar eigenlijk kunnen we wel simpelweg concluderen dat de dood van Fred de Brouwer een verzinsel is dat de zaak van de maffiagroep Poot moet ondersteunen. Het opmerkelijke feit dat de Main Stream Media ook geen vragen stelt bij de dood van Fred de Brouwer duidt erop dat ook zij er baat bij hebben. Zij spelen het spel mee dat Fred de Brouwer is aangereden. Het Demmink-toneelstuk moet tot het einde uitgespeeld worden. De maffiagroep Poot krijgt haar deel en de Nederlandse staat kan dat nooit toegeven. Dat zou impliceren dat ze handjeklap gedaan hebben en dat is precies de conclusie die we hieraan kunnen verbinden.

Bron linkvermeldingen: misdaadjournalist.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
35 Comments

 1. ‘ben je journalist of familie’
  nee Colin,hoezo? Ben jij wel een journalist dan? en doet dat er wat toe?

  Vraagje aan jou Colin,ben je dronken of gewoon in de war,heb je een zonnesteek, of is er een aziatische SOA in je brein geslagen?
  maarre, jij was dus perzzoonlijk op hik de gebradenis.
  Lekker blijven feesten daar Colin,
  gaat helemaal goed zo.

 2. PAGE 16
  H O L L A N D S E P A G I N A
  PATTAYA PEOPLE WEEKLY ISSUE 440 | SATURDAY 5TH TO SATURDAY 12TH APRIL 2014
  http://www.pattayapeople.com/archives/NL-2014Apr-issue440-week1/NL-440-week1-Apr-2014.pdf
  http://crashrecovery.org/daily/14.03.2014/NL-440-week1-Apr-2014.pdf

  • er staat in het stukje ook dat Demmink moorden zou hebben gepleegd of laten plegen wat weer uitvoerig is verteld door een ex-minister , welke minister ???

 3. Website pattayapeople.com overgenomen of gehijacked ?

  Fred de Brouwer verongelukt op vrijdag 14 maart 2014 … Meer als drie weken wordt er niets maar dan ook helemaal niet bericht over dit ongeluk met een Nederlander op de HOLLANDSE PAGINA van PATTAYA PEOPLE WEEKLY, die wordt bijgehouden door o.a. Medewerkers: Dick Koger, Hans Gelijnse, Bert Gringhuis Eindredactie: Lodewijk Lagemaat. Echter er vindt blijkbaar een Coup plaats over deze HOLLANDSE PAGINA, want in de uitgave van 5 april j.l. (zie boven) zijn de namen van al deze medewerkers verdwenen. Een nieuwe naam resteert : COLIN de JONG van http://www.pattayapeople.com. Ook interessant is het om te zien dat in de uitgave van 5 april 2014, De Misdaad Uberchef himself, misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink, law en order met spoed is komen herstellen in deze Thaise enclave : (ROB STRIK Was een paar dagen op pad met de bekende misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink, inzake een paar oude onopgehelderde zaken in Thailand.)

  vergelijk

  http://www.pattayapeople.com/archives/NL-2014Apr-issue440-week1/NL-440-week1-Apr-2014.pdf

  met

  http://www.pattayapeople.com/archives/NL-2014Mar-issue439-week5/NL-439-week5-Mar-2014.pdf
  http://www.pattayapeople.com/archives/NL-2014Mar-issue438-week4/NL-438-week4-Mar-2014.pdf
  http://www.pattayapeople.com/archives/NL-2014Mar-issue438-week4/NL-438-week4-Mar-2014.pdf

  Robert

  Helsinki Commision Demmink Trial Washington 04102012
  By rmstock, Published on Apr 14, 2014
  http://www.youtube.com/watch?v=9REFZCkg2aQ
  Final Audio Sync

 4. Voor alle alternatieve media met een dubbele agenda!!

 5. Opvanghuis voor minder bedeelde kinderen in Pattaya

  drie mede-initiatiefnemers: Mathieu Corporaal, Jacky de Kort en Colin de Jong. Het opvanghuis is concreet voor kinderen die slachtoffer zijn van de bedelmaffia, pedofilie of die gewoon zonder enige hulp op straat moeten overleven.

  http://www.thailandblog.nl/goede-doelen/opvanghuis-voor-minder-bedeelde-kinderen-pattaya/

  Hauy Phong Childrens Home in Pattaya
  http://www.thailandblog.nl/goede-doelen/hauy-phong-childrens-home-pattaya/

  Wat mij opvalt aan dat holland tulip house.
  Een en al oranje,om misselijk van te worden.
  http://www.nvtpattaya.org/nvtp/index.php/component/content/article/42-nieuws/424-ongelooflijk-maar-waar-karin-bloemen-komt-naar-pattaya

  tulip house is trouwens maar één pagina in de krant pattaya people
  http://www.pattayapeople.com/?dospecial=archives&type=N

 6. Vreemd dat een goede kennis van Fred de Brouwer, John de Snoo, niets over de dood van Fred de Brouwer op de website van Dutch Expads meldde:

  http://pattayadutchexpatsclub.com/club/bestuur

  John de Snoo regelde nota bene in 2012 samen met Fred de Brouwer een crematie van een overleden vriend, kroegbaas Leo Haller:

  http://old.pattayapeople.com/archive/144/Holland_350.pdf

  Blijkbaar wist Fred in ieder geval wel hoe je een crematie regelt.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/crematie_vriend_leohaller.gif

 7. Ook de facebook pagina vaan Pattaya People Media Group, die elke ongelukje in de stad op hun facebook pagina melden, maken geen enkele melding van een ongeval op 15 maart (de dag waarop Fred de Brouwer zou zijn aangereden):

  https://www.facebook.com/PattayaPeople?fref=nf

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/pattayapeople.gif

 8. Colin de Jong is Camilleri’s vaste Azie-correspondent en Verre Oosten-deskundige. Hij resideert in Thailand, waar hij actief is in de entertainmentindustrie als bekend zanger en dj, maar ook voor diverse media in binnen- en buitenland columns en artikelen schrijft. De Jong is geridderd door de Thaise regering vanwege zijn inzet voor goede doelen, zoals weeshuizen, kinderopvang, hulp aan buitenlanders die op de een of andere manier in de problemen zijn geraakt. ‘Sir’ Colin geldt als grote deskundige op het gebied van de ‘shady world’ in het Land van de Glimlach.
  http://www.camilleri.nl/author/colin/

  • Had Micha Kat daar niet sinds kort een column? 😉

   • Ik heb de indruk dat je hier weer BINGO hebt, Martin.

 9. Ik weet niet wat die allemaal voor een spelletje spelen onderling.
  ————————————————————————

  Wat ik nog vond,voor wat het waard is of niet.

  Fred had geld geleend bij ex-bankier John de Snoo.
  Fred kwam zelf met een overeenkomst op papier aan omdat hij niet wilde dat John problemen zou krijgen indien Fred iets zou overkomen.

  http://pattaya.startpagina.nl/prikbord/17106475/17131170/re-nieuw-mysterie-

 10. De Brouwer werd zaterdag in Thailand dood gereden door een vrachtwagen, nadat hij met zijn scooter ten val kwam.
  http://www.ed.nl/regio/eindhoven/henk-krol-kapot-door-dood-fred-de-brouwer-1.4269452

  Hier wordt zelfs gesproken van een vrachtauto

 11. Op de politiek prikpagina , waar ik wel eens kijk omdat er een aantal bekenden schrijven wordt door iemand geschreven dat Fred de Brouwer afgelopen Vrijdag in het Holland Belgium House in Pattaya geweest is. Echter zonder bronvermelding.
  http://www.thailandgek.com/t1145-fred-de-brouwer-omgekomen-bij-verdacht-verkeersongeluk-in-thailand

 12. door Annelie Langerak en Bart Mos
  BANGKOK –
  De Nederlandse journalist Fred de Brouwer die afgelopen vrijdag in Thailand overleed na een verkeersongeluk met zijn scooter, is aangereden door een witte auto die hem kort daarvoor zou hebben achtervolgd.
  Ooggetuigen hebben dit verklaard aan de vriendin van Fred, de eveneens in Thailand wonende Araya. De veroorzaker van het ongeluk reed door, nadat hij Fred de Brouwer van zijn scooter had gereden.
  http://pattaya.startpagina.nl/prikbord/17106475/17107236/re-nieuw-mysterie-#msg-17107236

  • We kunnen wel duidelijk zien dat die Pattaya startpagina zwaar beheerd en gemodereerd wordt door het bekende kamp. Het is simpelweg opmerkelijk te noemen dat iemand pas 2,5 week na zijn dood begraven (of was het nou…) of gecremeerd wordt.
   Het ministerie van buitenlandse zaken moet maar eens met een bewijs komen. Een overlijdensakte is op zich wel de moeite waard, maar als er een deal ligt dussen BV Nederland en Poot zou het zelfs zo kunnen zijn dat ze een akte fabriceren om het verhaal dicht te timmeren.
   Blijft een feit dat geen enkele lokale media over de dood van Fred de Brouwer gerapporteerd hebben. Niets. Terwijl elk ander ongeluk vermeld wordt.

 13. Gepost door: joepattaya ()

  Datum: 17 maart 2014 07:10

  Ik mocht op zaterdag vernemen, dat Fred inderdaad in het HB-house is geweest op vrijdag.
  Hij ging wat eerder weg dan normaal, omdat hij zijn puffer (hij is astma-patient) had vergeten.
  Op weg naar zijn woning in Bang Saray (wat ten ZUIDEN van Pattaya ligt) schijnt hij nog even bij een barretje in Hua Yai binnengewipt te zijn en NA dat bezoek schijnt hij op onverklaarbare wijze aangereden of overreden te zijn door een auto. Hij schijnt circa 25 minuten in de berm gelegen te hebben waarna omstanders hem vonden.
  http://pattaya.startpagina.nl/prikbord/17106475/17108259/re-nieuw-mysterie-#msg-17108259

  He Martin raar he er wordt gesproken over ooggetuigen die het hebben zien gebeuren maar hier wordt gezegt dat hij pas na 25 minuten in de berm gevonden werd door omstanders ???

 14. afloopt. Maar omdat Fred een zeer goede vriend van mij was heb ik toch besloten om voor deze keer een uitzondering te moeten maken.Ik heb hem een renteloze lening verstrekt. Ik zei hem dat ik het niet nodig vond om dit op papier te zetten.

  Enige dagen later kwam Fred zelf met een overeenkomst op papier aan omdat hij niet wilde dat ik problemen zou krijgen indien hem iet zou overkomen.
  http://pattaya.startpagina.nl/prikbord/17106475/17131170/re-nieuw-mysterie-#msg-17131170

  • Ik heb alle comments daar gelezen en zie dat er heel veel weg gemodereerd is. Het hoofddoel lijkt dat het verhaal van Colin de Jong (over de ruzie over het geleend geld) onderschreven moet worden.
   Nogmaals: ik wil keihard bewijs zien dat Fred de Brouwer dood is en niet het gemodereerd geklets op een door een “bepaald kamp” gecontroleerde website. Drie keer raden welk kamp.

 15. Wat betreft de journalistieke integriteit/intelligentie van de MSM en diverse”alternatieve sites”even het onderstaande commentaar uit 1880. niets nieuws onder de zon en een beproeft recept meer dan honderd jaar. Maar ik moet zeggen…. ik vind wel dat jullie met zijn allen goed bezig zijn. Mijn complimenten.

  John Swinton, the former Chief Editorial writer for the New York Times, was one of New York’s best loved newspapermen. Called by his peers “The Dean of his Profession”, John was asked in 1880 to give a toast before the New York Press Club, and in so doing, made a monumentally important and revealing statement. He is quoted as follows:

  “There is no such thing, at this date of the world’s history, in America, as an independent press. You know it and I know it. There is not one of you who dares to write your honest opinions, and if you did, you know beforehand that it would never appear in print. I am paid weekly for keeping my honest opinion out of the paper I am connected with. Others of you are paid similar weekly salaries for similar things, and any of you who would be so foolish as to write honest opinions would be out on the
  streets looking for another job. If I allowed my honest opinions to appear in one issue of my paper, before twenty-four hours my occupation would be gone. The business of the journalists is to destroy the truth; to lie outright; to pervert; to vilify; to fawn at the feet of mammon, and to sell his country and his race for his daily bread. You know it
  and I know it, and what folly is this toasting an independent press? We are the tools and vassals of rich men behind the scenes. We are the jumping jacks, they pull the strings and we dance. Our talents, our possibilities, and our lives are all the property of
  other men. We are intellectual prostitutes.”

 16. Volgens de pattaya.startpagina.nl heeft Fred de Brouwer die avond eerst bij het Holland Belgium House gegeten (een verjaardags feest) :

  Sukhumvit-Pattaya 53/3 Alley Pattaya Chonburi,
  Bang Lamung District Chon Buri 20260
  086 820 4272 – hollandbelgiumhouse.com
  https://maps.google.co.th/maps?ie=UTF8&cid=3610050319542489894&q=Holland+Belgium+House&gl=TH&hl=nl&hq=&hnear=&ll=13.044697,100.988388&spn=0.301016,0.682526&t=m&z=11&vpsrc=6&iwloc=A

  en is om 20:00 plaatselijke tijd weer weggegaan. Er wordt gezegd dat het ongeluk hoogst waarschijnlijk bij nong nuch tropical park gebeurd moet zijn :

  34/1 Moo 7 Na Jomtien, Sattahip, Chonburi 20250, Thailand.
  038-709 358-61 – http://www.nongnoochgarden.com
  https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=206339489659854118197.00047268747c9ae0b0181&source=embed&t=m&z=15&vpsrc=0

 17. “Re: Nieuw mysterie ?
  Gepost door: joepattaya ()
  Datum: 17 maart 2014 07:10

  Ik mocht op zaterdag vernemen, dat Fred inderdaad in het HB-house is geweest op vrijdag.
  Hij ging wat eerder weg dan normaal, omdat hij zijn puffer (hij is astma-patient) had vergeten.
  Op weg naar zijn woning in Bang Saray (wat ten ZUIDEN van Pattaya ligt) schijnt hij nog even bij een barretje in Hua Yai binnengewipt te zijn en NA dat bezoek schijnt hij op onverklaarbare wijze aangereden of overreden te zijn door een auto. Hij schijnt circa 25 minuten in de berm gelegen te hebben waarna omstanders hem vonden.
  Hij schijnt vervolgens afgevoerd te zijn naar BP Hospitaal, maar omdat hij de gevraagde THB 200,000 niet schijnbaar direct kon overleggen (had hij immers niet op zak, maar wel op zijn bankrekening) werd hij schijnbaar afgescheept naar Chonburi.
  Onderweg naar Chonburi heeft hij schijnbaar een hart-stilstand gekregen (vandaar de locatie van overlijden: ten Noorden van Pattaya) en de ambulance is terruggekeerd naar BP Hospitaal, maar daar waren ze niet geinteresseerd in hem en Fred schijnt daar vervolgens definitief te zijn overleden.

  Op mij komt het over als toeval en een noodlottige samenloop van omstandigheden, tenzij de “tegenstanders” van Fred op hem gewacht hebben in Hau Yai, wetende dat hij daar dagelijks op de terugweg vanuit Pattaya nog even zou binnenwippen.”

  https://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Bang+Saray+Village+Resort+Bang+Sa-re+Chon+Buri+Thailand&aq=0&oq=Bang+Sa&sll=12.772462,100.913715&sspn=0.018834,0.042658&vpsrc=6&ie=UTF8&hq=&hnear=&ll=12.815819,100.864105&spn=0.301293,0.682526&t=m&z=11

 18. Als hij inderdaad niet dood is, dan zal hij dus ook een nieuwe naam (en uiterlijk?) moeten krijgen.

  Ander paspoort zal wel geen probleem zijn getuige het feit dat diplomaten en lui als Joris D. meestal wel 5 paspoorten hebben van verschillende landen met verschillende namen.

  ‘T is in ieder geval wel duidelijk dat hier niet consistent geantwoord wordt op erg simpele vragen.

 19. ff beetje off-topic,
  wat bedoelt MK in zn artikel ‘oranje bereidt horror-staatsgreep voor’
  met ‘De staat zet alles op alles om weer een karst tates uit te lokken waarop dan weer horror-maatregelen kunnen volgen’

  Ontkent MK dat KT een patsie was en de aanslag een occult ritueel?
  In dat geval valt ernstig te betwijfelen of MK alleen voor Poot werkt, het moet dan gaan om een satanische organisatie.

  Juist Micha die het altijd heeft over satanische maffia zou mbt de penis van osiris met een ander verhaal moeten komen,want de aanslag was een satanisch occult ritueel.

  http://hetuurvandewaarheid.info/2011/05/17/karst-tates-koninginnedag-2009-de-ontknoping/

  http://olympiczion.nl/index.php/de-penis-van-osiris-deel2-aanslag-een-occult-ritueel/

 20. Ook bij ThailandVandaag hebben ze geen idee wie Fred de Brouwer gecremeerd of begraven heeft.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/thailand_tweet.gif

 21. Als je de plussen en minnen moet tellen op de alternatieve site’s, aangaande Bijvoorbeeld Fred de Brouwer of de rol van Opstelten binnen het Demmink gebeuren en op grote schaal de stelling Ukraine_ Rusland wat is waar, ben ik als kleine waarnemer al gauw het spoor bijster. De leugens en verdraaiingen vliegen mij nog harder om de oren als dat ik geld verdien. Het wordt mij steeds meer onduidelijk wie het bij het juiste eind heeft. Dat de MSM liegen en bedriegen is mij al jaren bekend. Maar op de alternatieve site’s moet ik kennelijk ook al gaan schiften. Jammer, want modder gooien vergt alleen maar negatieve energie. Nou ja ik blijf alle site’s maar in de gaten houden, want vaak wordt je door de commentaren nog iets wijzer.

 22. De man ging naar n feestje, werd aangereden en stierf op vrijdagavond.
  Echter op Thailandblog.nl waar Kees de Jong ook mee publiceert schrijft een andere publicist van die blog dat de ambassade er op vrijdag overdag al mee bezig was en das nou toch wel verdacht vooruitziend.
  Vraag naar verklaring hierover op vernoemde site werd tot 2 keer toe niet gepubliceerd.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close