Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Journalist Fred de Brouwer is niet dood, rouwfoto vervalst door Jack Abramoff

Journalist Fred de Brouwer is niet dood, rouwfoto vervalst door Jack Abramoff

Na het bestuderen van alle feiten rest nog maar 1 conclusie: journalist Fred de Brouwer is niet dood. Om te beginnen werd op 31 maart op verscheidene door de maffiagroep Poot gefinancierde websites aangekondigd dat Fred de Brouwer op 1 april gecremeerd zou worden. Dat leek uit te draaien op een macabere 1 april grap, toen ik dinsdagochtend 1 april de broer van Fred de Brouwer belde. Doordat deze René de Brouwer op zijn voicemail een keuzeoptie had om doorgeschakeld te worden naar ‘een van onze medewerkers‘ kreeg ik hem aan de telefoon op zijn werk in Nederland. Je kon aan de achtergrond horen dat hij op zijn reisbureau in Nederland aan het werk was. ‘s Avonds bij Pauw & Witteman moest Henk Krol het verhaal redden door te zeggen dat er die dag geen crematie was geweest, maar een herdenkingsbijeenkomst. Krol meldde dat Fred de Brouwer op donderdag 3 april gecremeerd zou worden. Op 7 april deed de website misdaadjournalist.nl verslag van de ‘begrafenis’. Ja, u leest het goed van de ‘begrafenis’! Dus na alle aankondigingen van een crematie heeft iemand ergens besloten dat Fred toch maar begraven moest worden in plaats van gecremeerd. Of is men zich door de oplopende druk gaan vergissen?

Het verhaal op misdaadjournalist.nl wordt nog verder gespind, doordat het hoogst onwaarschijnlijk zou zijn dat René de Brouwer nog naar Thailand af kon reizen. Het is immers bijna een volle dag reizen. Alleen de vlucht is al bijna 12 uur en dan hebben we nog niet gekeken naar in- en uitchecken en eventuele bus- of taxiritten. Hoewel René vooraf duidelijk aangekondigd had tijdig naar Thailand af te willen reizen, was dit nog nauwelijks haalbaar in de op scherp gezette agenda door Henk Krol bij Pauw & Witteman op dinsdag 1 april. Hoe ga je dat doen in zo’n kort tijdsbestek. Daarom werd er een nieuw verhaal gespind. Fred zou ineens ruzie hebben gehad om uitgeleend geld. Broer René is niet gegaan en heeft €500 gestuurd. Snapt u het nog? Leest u het verzonnen verhaal van misdaadjournalist.nl [citaat] “De begrafenis was heel sober en vervroegd begonnen. De kemphanen konden gelukkig uit elkaar worden gehouden, want er is een twee-partijen groep die elkaar naar het leven staan, vanwege dat er twee zeggen dat ze Fred geld hadden geleend. Zijn partner en de rest van de vrienden bestrijden dat en uiteindelijk is er één die claimt dat hij nog 2000 euro krijgt. Ga nog uitzoeken of dat in Fred zijn computer staat, want volgens deze man heeft Fred deze schuldbekentenis gemaakt.” De daarbij geplaatste foto geeft meer de sfeer weer van ‘wachtende mensen op een reisbus in een hotellobby‘ dan ‘kemphanen bij een begrafenis‘ wat eigenlijk een crematie had moeten zijn:

begrafenis_hotellobby

 

Het verhaal begint echter nog verder te stinken als we wat gedetailleerder kijken naar de rouwfoto die gemaakt is om het verhaal geloofwaardig te doen lijken. Inzoomend op deze foto, blijkt dat er allerlei zaken niet kloppen. Hieronder ziet u eerst de foto zoals die door misdaadjournalist.nl geplaatst werd:

begrafenis_fred_groot

 

Even inzoomen gebruikmakend van Photoshop levert opmerkelijke feiten op. Zo is het linkeroor recht naar beneden bijgegumd. De neusgaten zijn zwart gemaakt. De kleur van de ogen is twijfelachtig ten opzichte van de foto van Fred de Brouwer die hiervoor vermoedelijk gebruikt is. Het rechteroor lijkt half te zijn weggegumd. Fred’s gezicht lijkt te zijn geplakt op een rouwfoto van iemand anders. Waarschijnlijk een bredere man in een pak. De mondhoeken zijn voorzien van een zwart streepje links en rechts. Werkelijk niets aan de foto klopt. Het is erg amateuristisch in elkaar geflanst. Kijkt u zelf maar even.

Fred_de_Brouwer_bewerkt

 

Het wordt echter nog veel gekker. Want naast dat iedere leek kan zien dat er werkelijk niets aan deze foto klopt, zien we ook nog iemand in het spiegelbeeld van het fotolijstje. Uitvergroting van het detail en enige aanscherping met behulp van Photoshop, laat zien dat de man in het spiegelbeeld niemand minder lijkt te zijn dan veroordeeld Amerikaans meesteroplichter Jack Abramoff, van wie Micha Kat in de radiouitzending op Frontier radio van vrijdag 4 april toegaf dat de stichting ‘de Roestige Spijker’ daarmee samenwerkt. Het wordt tijd om massaal aangifte te doen tegen de maffiagroep Poot en alle aan haar gelieerde mensen.

jack_abramoff_maaktfoto

 

 Bron linkvermeldingen: misdaadjournalist.nl

468 ad

56 Comments

 1. Kijk uit Martin,

  Misschien wordt je er weer ingeluisd zoals voorheen. If is too good to be true, than it is probably not true.

 2. ik ben nog niet overtuigd.
  je bent wel stellig martin.

  • ik ben wel overtuigd
   kijk maar naar de oogafstand, het kuiltje tussen de ogen
   de haarlijn
   de neus
   de groeven in de wangen
   de mond

 3. Ik had gisteren al zoiets van, lijkt wel of iemand een foto van een foto heeft gemaakt. Maar dacht zal wel te simpel zijn.

  Je hebt gelijk het wordt met de minuut krankzinniger en de journalistiek schittert door afwezigheid. Wat een domme dozen zeg vooral zo’n Pauw en Witteman. Moet bij pauw altijd aan een van die zusje denken die zo schitterend door koot en bie werden nagedaan. Zit zltijd zo onnozel om zich heen te kijken. Enfin. Aan je verstand en inzicht mankeert niets Martin. laat je vooral niets anders wijsmaken.Wat betreft aangifte doen heb je eigenlijk gelijk

  Zou fijn zijn als er een downloadable tekst was met de onweerlegbare feiten op een rijtje. Nog niet zo lang geleden werd massaal heel nederland opgeroepen om met een voorgedrukt biljet aangifte te doen tegen iemand die niet geheel geaccepteerde politiek correcte uitspraken deed . Dus met een kant en klare aangifte naar het buro gaan moet geen probleem zijn lijkt me.
  Dank je wel dat je het voor ons allemaal een beetje in de gaten houd.

  🙂

  • zie onder

 4. het zou mooi zijn als je de fotos van jack in spiegelbeeld kan veranderen.
  en dan de fotos over elkaar heen leggen

  moppen over abramoff

  http://politicalhumor.about.com/od/republicans/a.jackabramoff.htm

 5. En wat betreft spreekwoorden weet ik ook nog wel een leuke,

  If it looks like a duck, and quaks like a duck, it’s probabely …. a duck!

  😉

 6. vakkundige hersenspoeling van aspartaam-zombie-studentjes op harvard law school

  • sorry, geen aspartaam-zombie-studenten zie ik later in de video.
   Gelukkig maar.

  • in dit witwas-interview zit Abramoff erbij als een braaf schooljongetje.Zn armen onder tafel,voeten debiel naast elkaar.Als een christenjochie aan de christelijke eettafel. Het is om te kotsen!! Hij heeft een veel te groot pak aan en de indruk moet subliminaal gewekt worden dat hij te onnozel is om te frauderen met tientallen miljoenen tegelijk.

   Hij laat ook doorschemeren dat ie eigenlijk niets fout gedaan heeft door geld te geven aan omkoopbare partijen, dat is lobbyen! En ze deden het ALLEMAAL zo.

   Hij lijkt in het interview totaal iemand anders dan we hem kennen van veel fotos.
   Hij draagt in het interview overigens een bril.

   • Imago building van een veroordeeld crimineel die kinderen drogeerde om ze in hotels te laten misbruiken door hoog geplaatsten; waarmee hij ze chantabel maakte.

    Maar met zo’n volgevreten kop en bril en in te groot pak is hij ineens de “best sympathieke” lobbyist die gewoon wat buiten zijn boekje ging.

 7. Hoe meer je je verdiept in deze Abramoff (heel goed mogelijk dat hij het is die de foto maakt) hoe duidelijker het wordt dat er aantoonbare linken zijn met de mossad en Israel.
  Op het forum van september clues (9-11 docu) en missing links docu (Israel did 9-11) zijn er mensen die kunnen getuigen, dat ze M.Atta en de andere zogenaamde vliegtuigkapers ,op de casinoboot hebben gezien van Abramoff.
  De man is ultra zionist en joods orthodox tot op het bot (deze mensen hangen de talmoed aan en geloven in de creatie van een groot Isra(h)el)
  Hij heeft duidelijke banden met Aipac en gebruikt lobbygeld om wapens voor joodse kolonisten te bekostigen.
  Verder lobbyt hij voor voornamelijk Israelische bedrijven (vaak telecom zoals Foxcom wireless) om voet aan de grond te krijgen in niet Israelische gebieden, waarbij Foxcom in opspraak is gekomen dat ze gegevens doorsturen naar een 3e partij.
  Het kan zomaar zijn dat Poot en zijn zwartboeken ook gebruikt wordt door de mossad (zie Rubinstein connectie met unit 8200-Sigint)
  Opvallend is het dat onder Demmink er contracten zijn getekend voor de beveiliging van Schiphol door een Israelisch bedrijf.

  • Goed nieuws, via een actie van Francis Capelle (zie you tube Vragen aan Steve Brown) is Brown inmiddels op de hoogte gebracht van het dubbele masker van Kat en de Poot maffia.
   Ook op Steve’s blog wordt er druk gediscussieerd over deze schofterige praktijken.
   Brown geeft een in een snelle eerste reactie aan quote: een oud gezegde in de Pijp zegt: al schijt iemand gouden tientjes met hem wil ik niets te maken hebben”
   Met andere woorden met iemand die kinderen drogeert en deze als sex slaafjes inzet voor afpers praktijken wil ik niet mee geassocieerd worden.
   Ik heb Steve best hoog zitten als het om rechtvaardigheidsgevoel gaat dus ik zie dit als een positieven ontwikkeling.
   Micha heeft straks heel wat uit te leggen aan Steve “happy family” Brown (heb ik leuke tijden gehad overigens in de jaren 80)

   • sorry voor de spel fouten misschien kan je het aanpassen, thanx!

   • pfff ,waar kan ik die video van francis met steve brown in hemelsnaam vinden?

   • @Anti,
    U vraagt,
    https://www.youtube.com/watch?v=_EM4DfijqZA

    Zit Kat nog op die 1109 hoge berg?, haha.
    interessant is het ook om the comments van Waterman 65 te lezen op Klol, die zit ook op een goed spoor, al doet Frau “holle” Muller haar best om de waterman te perceptie managen.

   • zeer goed gesproken francis goeie actie.

  • Precies!

 8. AANGIFTE (voorbeeld van een aangifte die u zou kunnen indienen)

  Ik doe aangifte tegen de familie Poot wegens poging tot afpersing van de Nederlandse staat. Dit doen zij middels:

  1) Het financieren van verschillende websites die doelbewust leugens verspreiden over de dood van een journalist genaamd Fred de Brouwer.

  a) Fred de Brouwer reed geen scooter volgens een getuige (zie http://www.martinvrijland.nl/2014/03/30/journalist-fred-de-brouwer-reed-geen-scooter/)
  b) De afstand van de stad waar hij woonde en het vermeende scooter ongeval is ongeveer 60 km
  c) De rouwfoto is vervalst (zie: http://www.martinvrijland.nl/2014/04/10/journalist-fred-de-brouwer-is-niet-dood-rouwfoto-vervalst-door-jack-abramoff/)
  d) De crematie zou op 1 april 2014 zijn, maar werd volgens Henk Krol bij Pauw & Witteman op 1 april verplaatst naar donderdag 3 april. De broer van Fred de Brouwer werd door Martin Vrijland op 1 april betrapt als zijnde op zijn werk.
  e) Misdaajournalist.nl meldt op 7 april dat de crematie een begrafenis is geweest
  f) Er is geen enkel hard bewijs dat Fred de Brouwer dood is.

  2) Samenwerking met een veroordeeld Amerikaans afperser genaamd Jack Abramoff

  De zogenaamde dood van Fred de Brouwer wordt aangewend om te beweren dat er een aanslag op Fred de Brouwer is gepleegd (zie http://www.klokkenluideronline.is/?s=fred+de+brouwer).
  De financiering van websites als Klokkenluideronline.is door de familie Poot van het bedrijf Chipshol, wordt toegegeven in de radio uitzending van Frontier radio door Micha Kat op vrijdag 4 april. Ook geeft hij hier de samenwerking met veroordeeld meester oplichter Jack Abramoff toe.

  Ik wil graag dat de politie in het kader van deze aangifte onderzoek doet naar de vermeende dood van journalist Fred de Brouwer; naar de vermeende zwartboeken van de familie Poot; naar het bewust verspreiden van leugens; naar het plegen van smaad en laster aan het adres van onafhankelijke onderzoekers als Martin Vrijland; naar het financieren, opzetten van of samenwerken met verschillende media. Ook wil ik graag dat de samenwerking met Henk Krol wordt onderzocht.

 9. Eigenlijk wordt ik van deze ‘dans des doods’die er met zowel kinderlevens
  (letterlijk,JD) als met de levens van de nederlandse burgers die de prijs voor dit gelag gaan betalen, wordt gehouden, door een volkomen gecorrumpeerde corporatie bestuurslaag, heel erg boos en verdrietig.

  Wat is er toch met dit land aan de hand dat wij het toestaan zo door dergelijke criminelen bestuurd en uitgebuit te worden.

  Hoe leg ik dit en alle gevolgen van weer een dergelijk miljarden fiasco nog aan uit mijn kinderen of aan de oudjes op de gesloten afdeling die maar niet begrijpen waarom ze altijd moeten wachten als ze hulp nodig hebben omdat de zwaar overbelaste verpleging het niet mee kan bijbenen?

  Ondertussen wordt er in de innercircles van de Corporatie vrolijk op los geleefd alsof het niet op kan. Bonussen provisies, solliciatie conferenties voor baantjes in Europa, waar heel nederland voor wordt afgezet a 200 miljoen voor twee dagen. Een oranje Bv die overal maar heenvliegt zonder eigen bijdrage.

  En dan hebben we het nog niet over de maatschappelijke en sociale ramp die er 2015 op ons afkomt als alle “zorgtaken”over de schutting van het onder filiaal worden gekiepert tegen een aanbestedingsprijs ver onder de maat.

  Gevolgen niemand heeft meer toegang tot de juiste zorg omdat alles in papierwerk verdrinkt , er veel te veel profit organisaties een vinger in de pap hebben en geen enkele gemeente ambtenaar is opgeleid en de kundigheid heeft of interesse om zorgaanvraag goed te kunnen beoordelen.

  Goed de voorgaande generatie was onnozel en heeft op een veel te grote voet geleefd. Echter ook zij hebben naar beste inzicht hard gewerkt. Waren nog niet in staat om toegang tot kennis te krijgen die wij hebben. en uiteindelijk zijn ook zij vanaf de eerste dag op de planeet via verkoop en speculatie van geboorteaktes met verhypotheekte bevolking, berooft van heel veel geld dat in de foute zakken is verdwenen.

  Het is tijd dat we die ‘Foute Zakken’ eens ter verantwoording gaan roepen en leegmaken.

 10. Jack Abramoff wordt gepresenteerd als een klokkenluider.
  Waarom hebben we dan geen klokken horen luiden over de schandalen die hij aan de grote klok hing? Niets van gehoord op het 8-uur journaal.
  Of mochten de klokken niet overal worden gehoord?
  Hoeveel en welke mensen zijn opgepakt vanwege het klokkenluiden van abramoff en wat zijn hun straffen?

  Ottens wordt pas op het moment dat er vragen worden gesteld, door micha opeens ook gepresenteerd als klokkenluider.
  Een collega dus van micha.

  Ottens is een klokkenluider met een lintje.
  Waarover heeft ottens de klokken geluidt? Ik heb geen klokken horen luiden.
  Klokkenluiden heet niet voor niets klokkenluiden.
  Ik heb geen klokken horen luiden.
  Bovendien wonen klokkenluiders in tochtige caravans.
  En zoals Micha ons ook leerde’klokkenluiders zullen zelfs als ze gewonnen hebben nooit de erkenning krijgen en mogen wegrotten’
  Ottens ziet er imo nog welvarend uit.
  Die opgezwollenheid is vast geen gevolg van ondervoeding.

 11. Heeft iedereen ook dat als je naar p&w dat je zelf bepaalde vragen had willen stellen…vaak tenenkrommend….zou leuk zijn als we samen dat soort interviews na zouden spelen, maar dan met de vragen die er echt toe doen….ben zelf goed in regisseren en acteren…nu de cameraman en de rest nog….anyone???

 12. Wow, dit is ziek. Het ziet er inderdaad naar uit dat Casino Jack een foto van zichzelf heeft zitten shoppen. Punt van z’n neus, oren, wenkbrauwen, haarlijn. Ik ga mn zoon nog even vragen, die weet veel van photoshop.
  Hoe krijg je dit in de MSM ?

  • de weerspiegeling van diegene die de foto maakt is niet geshopt.
   de weerspiegeling is geen opzet

   • Juist
    Fred’s foto is in het lijstje ge-photoshopt.
    Abramoff maakt de foto van het lijstje en staat daardoor in de weerspiegeling.
    Even naar de bloemist geweest en bij de openhaard gelegd.
    Kijk eens naar buiten…zie je een Thaise omgeving? Ik zie loofbomen…

   • Nee, ik snap dat de weerspiegeling geen opzet is. Maar ik denk toch nog steeds dat het een foto van hem zelf is die hij als Fred heeft gemaakt. Zelfde brede nek, schouders. Neus, oren, neusgaten en ogen aangepast alleen de kleur niet echt. Waarom zou je de oog-kleur veranderen als het t hoofd van Brouwer zelf is.

   • http://www.vinden.nl/?sttname=images&vid=l83831199I1397172308&q=thailand+trees&x=0&y=0
    Sorry Martin maar Thailand heeft zeker ook loofbomen en als ik links onder in op de foto kijk zie ik iets gedecoreerd met goud en een deksel met handvat het lijkt een kist op een tafel.
    Ook zie ik een soort van rolluik gelijkend op de eerste foto.
    Maar dat spiegelbeeld is zeker Jack of een zoon van Jack die heel veel op hem lijkt .

 13. de verwarring neemt bizarre vormen aan martin.

  • Dat heeft vooral te maken met de cognitieve dissonantie waarin de mensen belanden die jarenlang geloofden dat het kamp Poot van goede wil was.

 14. Belangrijke vraag:

  Mag ik vragen Waar is deze vervalste rouw foto van Fred de Brouwer gepubliceerd.
  Is deze getoond in het NOS journaal en in de kranten?

  Wie kan mij dat zeggen a.u.b.?

  • Dat staat meerdere malen in het artikel genoemd

 15. martin, pas op want kamp kat kan je weer afbranden op reacties die hier geplaatst zijn die kant nog wal raken en dan kun jij je weer gaan verdedigen.

  Ook opmerkelijk trouwens dat die Rob met zn MEGA EGO bij frontier deed voorkomen alsof jij ook een weerwoord moest geven. Hij doet het altijd voorkomen of het een eer is om daar met hem en zijn boven alles en iedereen uitgestegen Hermie te mogen praten.Daarom is deze drol passe.Hij was er blijkbaar volledig van overtuigd dat we allemaal volslagen achterlijk zijn blijkbaar.Echt afschuwelijk die misplaatste superieuriteit.
  Ook de jongens van de gulden snede( na de uitzending van gedonder op vrijdag) zijn VOLLEDIG door de mand gevallen met hun zogenaamde NEUTRALITEIT.
  Het zijn slimme jongens dus het is 100% ONMOGELIJK dat ze er nu opeens niets van begrijpen.
  Ook zij doen voorkomen alsof er met modder wordt gegooid en er twee kampen zijn die-ja, je gelooft je oren niet!- een MENINGSVERSCHIL hebben.
  Dus de nwo-psy-oppers van de gulden snede met hun pythagoriaanse illuminatie en meritocraanse NWO-gebabbel kunnen -toedeledokie-nu ook definitief in de prullenbak.

  • rectificatie; Hermie is te horen met die andere charlatan/nep-psychiater willemuyn oid in het tenenkrommende programma ‘radioactief’

 16. Wat is dit ? Een aflevering uit het jeugd feuilleton van Q & Q ?

  • Grappig toen ik gisteren die foto van de Brouwer uitvergroot zag met een kleur filter moest ik ook aan Q en Q denken.
   Gek hoe het brein werkt!

 17. Wat ik niet snap, waar komen al die misbruikte en vermoorde kindertjes vandaan. Welke moeders laten in godsnaam hun kinderen ontvoeren of in de steek?
  Ja ik weet het wel, de armoedegebieden en de oorlogsgebieden waar niet duizenden, maar honderduizenden mensen op de vlucht slaan, waar vaders en moeders zijn gedood en hun kinderen verweesd rondzwerven: een makkelijke prooi voor kinderrovers.

  Maar nog subtieler de Jeugdzorg, de Kinderbescherming(!), de detentiecentra, de asylzoekers waar ons land mee wordt volgepompt terwijl men in de Kamer en op de TV het toneeltje (lees de leugens verkondigd) speelt van terugdringen (Mauro) van de instroom, de illegaliteit (wet) en verder gewoon alle corrupte danwel zwakbegaafde gezinnen afstruinen naar “mensenvlees” of beter gezegd “kindervlees”!!!

  Bah wat een land. De nederlander MOET zich schamen daar in te leven en niets daaraan te doen.

  Nederland slaap lekker verder , Beeè, Beeè, Bèèèè, Bèèèèèèèèèèèè (ad inf. danwel ad mortuum)

 18. Ik ben blij want vandaag is het relatief chemtrail-loos hier.Ik heb micha 4 jaar gevolgd.en vind het nieuws van de afgelopen 2 weken hier echt bombshell.bedankt martin.
  Zelf vond ik het voornamelijk opmerkelijk de laatste 2 jaar dat micha altijd vastzit in een raamwerk van bepaalde themas en daarbinnen de lezer doodgooid met allerlei details.Veel beginners en ook langdurige lezers konden maar geen vat krijgen op het gote geheel.ik weet zeker dat er op klol online nlp achtige technieken gebruikt worden.ik vraag mij nu of micha op een zeker moment is overgenomen of dat ie al sinds het begin in 2003 een gatekeeper/ disinfo agent/contolled oposition is? het zou zomaar kunnen dat de poot familie al 10 jaar plus met de tegenpartij in bed ligt.en meschien daardoor ook verhalen zoals chipshol in twijfel moeten trekken of ander dachlicht moeten zien.het lijkt er mij ook op dat de roestige spijker dus in werkeijkheid een pr/propaganda kantoor is de alternatieve media bewerkt/kaapt dwaalsporen maakt.twijfel en verwarring maakt. publieke opinie vormen en percetion managment dus.

 19. Foto lijkt inderdaad erg veel op (amateuristische) fotoshop.

  Overigens lijkt de silhouet van de man in spiegelbeeld veel op Abramoff (vergelijk vooral de oren met deze foto1), maar helaas kun je daar natuurlijk nooit iets met zekerheid over zeggen.

  Zelf begin ik nu ook achter iedere boom een Duitser te zien. Iemand wel eens gekeken naar de planten in de doorkijk (links)? Véél onscherper dan de planten rechts in de verte. Lijkt nep, maar misschien is het uit te leggen met scherpstellen etc. En het briefje met De Brouwers naam, geboortedatum etc. is er ook opgeplakt. Je zou denken dat je een foto en bijbehorende naam wel in 1 Worddocumentje kunt plakken. Toegegeven, dit is 100% complotdenken, maar opmerkelijk is het wel weer.

  En dat er twee crematies stonden gepland en 1 begrafenis is geweest… Wie legt dat uit?

  1 http://www.businessweek.com/articles/2013-04-11/how-to-get-your-perk-into-a-bill-by-former-lobbyist-jack-abramoff

 20. Demmink is schuldig daar bestaat geen twijfel meer over. De vraag is hoe wordt het opgelost. How does this resolve ? by itself ? Op klokkenluideronline.is : “ADRES DEMMINK IN KINDEROPVANG-REGISTER * DIT NU BEVESTIGD DOOR TON HOFSTEDE VAN HHC * PETER R. DE VRIES EN MARTIJN ALBERDA: KOM ER MAAR IN” Ach …

  Het adres van Demmink is inderdaad een kinderopvang geweest :

  ADRES DEMMINK IN ‘KINDEROPVANGREGISTER’
  Gepubliceerd door Micha Kat 15 november, 2008 in Algemeen.
  http://crashrecovery.org/daily/05.12.2007/adres-demmink-in-kinderopvangregister.html

  “De verwijdering is op 5 december 2007 gepubliceerd in de rubriek ‘Gemeenteberichten’ in de Haagse stadskrant De Posthoorn. Zie hier de link naar de betreffende publikatie:http://www.denhaag.nl/Docs/bsd/Gemeenteberichten/2007-12-05.pdf

  Die link werkte uiteraard niet, maar heb zojuist dat pdf-je terug gevonden :

  G E M E E N T E B E R I C H T E N
  Deze berichten staan ook op
  http://www.denhaag.nl/gemeenteberichten
  272374_BD_GemBerWk49 / pagina 264 x 154 mm / Plaatsingdatum: 5 december 2007
  http://crashrecovery.org/daily/05.12.2007/RIS150726A.pdf

 21. Tsja, de ongerijmdheden die niet meer met elkaar te rijmen zijn stapelen zich inderdaad op. Maar hoewel ik ik het goed van je vind dat je ook zelf onderzoek doet en speurwerk enzo ,
  zou ik niet te overhaaste conclusies trekken…
  Overigens lijkt het net alsof iemand dacht dat het met een schaar en wat lijm en typp-ex beter zou lijken.
  Kijk, dat daar een luchtje aan zit, is duidelijk..
  Maar dat je daaruit concludeerd dat Fred de Brouwer nog leeft, is een gevoelsmatige ingeving, hij kan evengoed in het beton gestort zijn of opgeblazen … of zn auto opgeblazenmet hem erin…
  Weet ik niet, inderdaad krijg ik het gevoel dat het helemaal bedrog is en Fred ergens zit op te vreten over zijn lelijk gephotoshopte kop…
  Maar het is onverstandig om een intuitie of overtuiging als een feit te presenteren lijkt me….
  Waar zijn de feiten, behalve natuurlijk de bewijzen van bedrog, want dat bewijst niets dan dat men ons bedriegt maar dat wisten we eigenlijk al…

  We zijn bedrogen , natuurlijk. Maar leeft Fred nog ?

 22. Micha blijkt nu ook postings te verwijderen betreffende lastige vragen en kritische opmerkingen. Oh mijn god wat valt die man door de mand. Laat mij dan maar hagelslag op brood eten, ik hoef niet achterom te kijken. Oprechtheid eist nu eenmaal zijn tol!

 23. Ene Vlunk heeft zojuist op KLOL ook dat pdf-je gevonden 😉

  “10 april, 2014 om 18:00
  Vlunk zegt:

  @Sluipschutter
  Hier staat een pdf-je van de “gemeenteberichten” van de gemeente Den Haag van half december 2007.
  Onder het kopje “Kinderopvangregister” (pagina 3) staat meteen onder “Verwijderd”:
  Riouwstraat 13. In dezelfde periode werd Riouwstraat 216 “Geregistreerd”.
  Ik heb geen idee meer waar ik die file ooit heb gedownload, mogelijk in het oude artikel daarover op deze site toen de link nog wel werkte.”

  Erg sterk want hier is het echte verhaal :

  Date: Thu, 10 Apr 2014 17:01:13 +0200 (CEST)

  Demmink had inderdaad een geregistreerde kinderopvang op de Riouwstraat 13. Het missende bewijs is nu boven tafel. Op 5 december 2007 wordt via de Gemeentelijke berichten in de Posthoorn bericht dat Demmink’s adres uit het kinderopvang register was verwijderd. Dit pdf-je is al sinds 2008 verdwenen, maar vondt het vanmiddag weer terug. Het zou zo maar kunnen dat de verwoede pogingen tot een WOB verzoek van Ton Hofstede de IT bobo’s van denhaag.nl hebben doen besluiten het weer beschikbaar te stellen :

  G E M E E N T E B E R I C H T E N
  Deze berichten staan ook op
  http://www.denhaag.nl/gemeenteberichten
  272374_BD_GemBerWk49 / pagina 264 x 154 mm / Plaatsingdatum: 5 december 2007
  http://crashrecovery.org/daily/05.12.2007/RIS150726A.pdf.txt

  Zie ook :

  http://crashrecovery.org/daily/05.12.2007/RIS150726A.pdf

 24. het wordt steeds hilarischer op klokkenluideronline.is :

  GEMEENTE LIEGT OVER RIOUWSTRAAT 13
  11 april, 2014
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/gemeente-liegt-over-kinderopvang-demmink/

  TOTALE PANIEK BIJ GEMEENTE DEN HAAG * BETROKKENHEID TOP ZWARTE MAFIA BIJ KINDERMISBRUIK VIA KINDEROPVANG * HET HOFNARRETJE REVISITED IN BEERPUT RIOUWSTRAAT 13 * OOK IN AFFAIRE-ROBERT M. TOPJURISTEN BETROKKEN

  Volgens de gemeente Den Haag betreft het adres Riouwstraat 13 als per 2008 uit het register verwijderde locatie voor kinderopvang [pdf] een ‘verschrijving’

  en dan verwijst Micha Kat met [pdf] naar :

  file:///C:/Users/michakat/Documents/SnagIt/RIS150726A.pdf

  Het is een wonder dat ie ooit als erkend geregisteerd gediplomeert klokkenluider de digitale klok heb moge luiden …

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

  • rmstock, ik begrijp je niet.
   klopt het verhaal niet?

   • Ik heb op donderdag middag 10 april 2014 zo’n twee uur lang via google op de website van denhaag.nl liggen zoeken naar dat posthoorn berichtje. Om 16:02 had ik hem eindelijk gevonden en kon het zowaar nog downloaden ook vanaf deze url :

    http://denhaag.nl/web/wcbservlet/com.gxwebmanager.gxpublic.risbis.fileservlet?fileid=fdcd144f-9315-444d-aa14-702dd11a5559

    Ik heb toen aan de gebruikelijke email-list voor Demmink zaken een email gestuurd met als Subject: GEMEENTEBERICHTEN de Posthoorn 5 december 2007 en verzonden om Thu, 10 Apr 2014 17:01:13 +0200 (CEST) aan o.a. Micha Kat, Frontier Radio, JDTV Producties, drs. Bou, Andre Vergeer, Hans Mauritz, Wim Dankbaar, WeAreChange Rotterdam, Talk2Myra, Steven Brown en Martin Vrijland.

    Vervolgens komt om 18:00h CET ene Vlunk op klokkenluideronline.is doodleuk met het berichtje dat ie zojuist dat pdf-je had gevonden en had ge-upload. Maar dat is vreemd, want hij had wel de nieuwe bestandsnaam gebruikt (RIS150726A.pdf) i.p.v. de oude bestandsnaam (2007-12-05.pdf) volgens http://crashrecovery.org/daily/05.12.2007/adres-demmink-in-kinderopvangregister.html (een kopie van Micha Kat’s pagina van 15 november, 2008). Dat is erg vreemd, want de nieuwe bestandsnaam wist niemand. Alleen mensen die hem via die wcbservlet url (zie hierboven) bij denhaag.nl downloaden weten pas na downloaden die nieuwe bestandsnaam.

    Robert

    Robert M. Stockmann – RHCE
    Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
    crashrecovery.org [email protected]

   • Bedankt. Daarmee is aangetoond dat de reageerders bij Micha dus gewoon onderdeel van de club uit maken.
    Goed gedaan.

   • trouwens, als je die gemeenteberichten zo leest
    is het duidelijk dat we in nazi-nederland wonen.Zie bijv. de ‘ontheffingsregels’
    Diegenen die dit soort regels verzinnen zijn gewoon nog veel enger dan Hitler.

 25. Graag zou ik willen dat dit een verhaal was, maar helaas kan ik hier niks mee. Vage foto,s, Vaag verhaal. Waar zijn de mannen die durven te verstaan voor hun verhaal.

 26. Via deze weg wil ik graag melden dat ik mij stoor aan de solistische acties van Francis van Capelle. Francis levert kritiek op de alternatieve media en op het volgen daarvan, maar is de laatste week zelf nogal druk met het produceren van filmpjes en het uitdagen van mensen als Steve Brown. Als je echter van mening bent dat mensen geen alternatieve media moeten volgen, moet je zelf ook niet de hele dag daarmee bezig zijn en het voeden door je youtube kanaal te vullen.

  Zijn acties geschieden niet alleen volledig solistisch – ik heb hem nog geen 1x persoonlijk ontmoet of telefonisch gesproken – maar bovendien wekt hij ondertussen min of meer de indruk “in het kamp van Martin Vrijland te zitten”. Nu Francis zijn laatste filmpje heeft voorzien van een plaatje waarin illustratief kinderporno op een computerscherm wordt getoond, moet ik toch even aan de bel trekken.

  Opvallend is dat Francis vooral bezig lijkt te zijn de aandacht op zichzelf te vestigen. Ondertussen heeft hij nog geen moeite genomen mij te bellen. Niet dat het om mij gaat. De aanvallen op Micha Kat wekken echter de indruk dat Francis goed bezig is, maar omdat het soloacties zijn, werkt dat juist procesverstorend.

  Francis, ik wil je vragen je solistische eenmans acties in te dammen en geen kritiek op het volgen van alternatieve media te leveren om vervolgens zelf je youtube-kanaal dagelijks te vullen met lange dominee-achtige preken (en daarnaast te melden dat je een boek gaat uitbrengen). Opvallend is dat je in je toespraken mijn naam niet of nauwelijks noemt, maar wel het momentum gebruikt. Omdat je nog niet op mijn oproep rechtstreeks aan jou reageert, moet ik je via deze weg verzoeken om geen foto met kinderporno illustratief bij je filmpjes te plaatsen, zoals in je laatste. Verander dat ajb. Ik vind dat ongepast of schadelijk. Daarnaast wil ik je verzoeken te stoppen met je soloacties waarmee je een stapsgewijs proces niet zo zeer schade toebrengt, maar wel bewust of onbewust verstoort.

  • @Martin – de foto is inderdaad geen frisse, maar evenzo goed in scene gezet, staat gewoon op Google en behoorde toe aan een site die kinderporno wil stoppen. Maar als jij die aanstootgevend vindt zal ik hem voor jou zodadelijk vervangen en opnieuw opnemen.

   Over dat solistische zou ik jou willen vragen een aantal zaken te onthouden: Ik heb altijd samengewerkt met de alternatieve media en liet mij voor nagenoeg iedereen inzetten die mijn hulp kon gebruiken.

   Toen ik er achter kwam, iets waar ik je overigens nooit over hoor, dat die media een onderdeel was van de VN (die onder andere kindermisbruikringen afdekt, met vals nieuws maatschappijen bestookt en onder wiens aanwezigheid landen zijn veranderd in schroot en as, niet ondanks de Georganiseerde Alternatieve Media, maar dankzij, was het voor mij over en uit. Inhoudelijk zit hem daar voor mij niet alleen de crux, het verklaart ook veel!

   Toen ik onderging heb ik van NIEMAND een reddingsboei gekregen, dus vanaf dat moment ben ik inderdaad solistisch zoals je zult begrijpen. Ik heb het, in mijn uitzendingen, over jou gehad en de laffe achterbakse wijze waarop je werd afgeschilderd, zonder dat de partijen ingingen op de door jou gedane bevindingen waaronder die Abramoff! Abramoff, Helsinki,de Bushes, Kerry (sull and bones, bohemian, etc) roestige spijker, rubinstein, die samenwerking etc, zegt mij genoeg!

   Steve Brown provoceren was noodzakelijk in mijn ogen om hem ergens op te wijzen (nepjournalisme, oude jongens krentebrood netwerken) en heeft inmiddels geleid dat hij hier graag van mij meer over verneemt! Hij heeft mij daartoe uitgenodigd en ik zal ook verschijnen.

   Je stelt dat ik je naam niet noem, pertinent onwaar, ik heb al diverse malen je naam genoemd in de zaken waar het om ging (je interview bij Pateo, het artikel dat over je verscheen)en verder spreek ik gewoon over mijn eigen ervaringen en heb daarbij een soort van eigen publiek gevonden!

   Dat de foto als storend wordt ervaren zou heel goed kunnen, er hebben overigens veel verschrikkelijker foto’s op KLOL online gestaan en die waren echt (uit de filmpjes!)
   En mij verzoeken om te stoppen met mijn eigen stem uit te brengen (soloacties) staat zo ongeveer gelijk aan mijn vraag om je site te beeindigen, iets dat ik niet doe.

   Ik zal zo snel mogelijk de foto verwisselen, maar misschien is het wel eens goed als mensen zien (voor zover dat zelfs van toepassing is) waarover ze een mening hebben en wat ze dagelijks lezen:

   “Joris Demmink op zoek naar kindervlees”, “Joris Demmink eet babies”, “Joris Demmink heeft duizenden kinderen verkracht”, “Kinderen worden door de elite in stukken gehakt en gesneden”, etc.

   Het ‘Stapsgewijs proces’ waar jij het over hebt is al aangevangen (uitsluitend wat Demmink betreft) eind jaren 80! Het is nu 2014! We blijven dus ‘stappen zetten’ maar het veranderd Nederland op geen enkele wijze. De rijken lachen zich een hoedje, of zal ik zeggen … een luier?

   Dominee achtige preken en het feit dat ik ook enthousiast ben met betrekking tot andere dingen in mijn leven die ik benoem mag je storen, maar kan je slechts het recht verschaffen om van mij te eisen ermee op te houden of nog nader te verklaren dan dat ik al doe. Jij schrijft, ik spreek! Voor de mensen die niet willen lezen! Heeft helemaal niks met een dominee te maken! En waarin moet ik dan nog overleggen? En, belangrijker nog, met WIE?

   • Ok bedankt voor je uitgebreide toelichting. We gaan bellen.

 27. Francis heeft jou een paar keer genoemd als reden dat hij zijn strijd weer oppakt Martin na het lezen van de stukken hier op de site.

  Capelle ziet al heel lang verbanden tussen de powers that be en de alternatieve media.
  Die solo acties doet hij al jaren , ik vind het wel jammer dat hij geen contact met jou opneemt , juist nu zou dat elkaar aan kunnen vullen.
  Ik begrijp heel goed wat je bedoeld met dominee achtige, ik denk af en toe ‘kom op man”. te negatief.
  Dat uitdagen van Brown was wel een ludieke actie want de aandacht van Brown is er nu, het is toch belangrijk om te weten wie je medestanders zijn, net als je tegenstanders.
  Ik ben wel benieuwd wat hij er van vindt.
  Op het moment zie ik alleen, Vrijland, Donqijotte, Niburu.co, Herstel de Republiek, Pateo maar ook Capelle als een betrouwbare bron als het om het Poot/Kat (en meer) verhaal gaat.
  Het zou voor de lezers en waarheidsvinders jammer zijn als daar nu ook weer een ego strijd ontbarst.
  Dat is dan weer voer voor Barracuda en co.

 28. Zelfs als het om kleine dingetjes gaat liegt het AD al , want op de film is duidelijk te zien dat wanneer L opstaat om de spullen te overhandigen en de rechter een pauze in wil lassen H Krol al bijna opstaat om de zaal uit te lopen .
  Dus wat nou onverstoorbaar verder vertellen ???

  De rechter wil er niets van weten en L. levert zijn spullen mopperend in bij een bode.

  Ondertussen vertelt Krol onverstoorbaar verder hoe hij samen met weekblad Panorama verder speurt naar Demminks vermeende seksuele escapades
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3634358/2014/04/12/Henk-Krol-gooit-pornofilm-op-tafel-in-Demminks-zaak.dhtml

 29. Klopt Mineur F!! De alternatieve media tegenstanders van deze site lachen zich krom!! Doe je eigen onderzoek en ding, ik ben echt niet geinteresseerd in de alternatieve media vetes. Als je het al oneens bent met elkaar, hou dat voorlopig onder elkaar dus benader elkaar direct per email en niet via de websites zodat iedereen kan smullen van het moddergooien naar elkaar! Lijkt de prive wel!!

  • Mee eens en van wat ik hierboven las, dacht ik dat er gebeld zou worden en dat het 1-op-1 uitgepraat zou worden waarna de lucht waarschijnlijk wel weer geklaard zou zijn. Nu hoor ik net toch weer een uitgebreide uiteenzetting op YouTube hierover die voor het overgrote deel op mij overkomt als een verontwaardigde gekwetste ego rant. Jammer want verschil van inzicht onder gelijkgestemden hoeft niet per se verdeeldheid te zaaien, het is vaak juist goed om op die manier een bijdrage te leveren aan het geheel en we zijn nu eenmaal gelukkig geen klonen van elkaar – maar dit soort tirades is alleen maar ego talk waar niets goeds uit voortkomt, integendeel.
   Samenwerking is goed en nuttig maar je intuïtie volgen is belangrijker. Wie het gevoel heeft dat die twee niet samengaan kan dat rechtstreeks op een normale constructieve manier zeggen zonder iemand en plein public af te gaan kammen.

   • P.S. En het inmiddels veelgehoorde argument dat iemand die “nog maar net komt kijken” inferieur is aan iemand die al decennialang onderzoek doet is onzin. Dat zou dan ook betekenen dat een voetballer met een carrière van vijftien jaar per definitie beter is dan een voetballer met een carrière van vijf jaar en dat is ook niet zo.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close