Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Kerstpuzzel *Update*

Kerstpuzzel *Update*

Zoek de 6 figuren in het intro filmpje van de Grootste familie van Nederland (uitzending 23-12-2013) en kijk dan ook even onderstaande documentaire. Als u enig verband ziet hoor ik dat graag. Als u ook verband ziet met dit optreden van Miley Cyrus hoor ik dat ook graag. En als u het dan weet zegt u “Yes we can!” Het is geen eenvoudige puzzel, dat geef ik toe.

Update

Het is een beetje moeilijk om het goed te schetsen met een touchpad, maar 1 van de figuren die u kunt vinden is een baby met ‘iets’ wat tussen de benen zit. Zoem maar even in op het plaatje zonder de ingetekende lijntjes (maar wel op die plek) en u zult het zien. Dit is wat de Main Stream Media aan subliminale boodschappen laat zien. Hoe toevallig kan het zijn dat twee ogenschijnlijke kerstbomen gespiegeld scheef opgesteld staan. Als u goed kijkt ziet u het hele Bohemian Grove ritueel uitgebeeld en ziet u de ook de Moloch (de uil). De teddybeer kunt u ook herkennen (zie comments) en zo zijn er nog een paar zaken die een scherp oog zou kunnen zien.

baby_penis

tip van Maartje!

468 ad

62 Comments

 1. dat we belazerd worden weet eigenlijk iedereen toch? maar om het in je huis te houden lijkt me tegenwoordig ook wel gevaarlijk ,met al die rovers die ons land binnenstromen en her en der overvallen doen,ik ben al een keer beroofd dus voel me niet erg prettig daar bij.

  • Het gaat zuiver en alleen om het introfilmpje (waarvan ik een schermafdruk geplaatst heb).

 2. In de middelste boom denk ik Molog te herkennen. Aan de voet van Molog staat een hogepriester?, maar het kan net zo goed een nucleaire paddenstoel zijn. In de twee bomen, zijdelings van Mogol, hangen twee skulls. En ik zie een huisje, wat het huisje in Bohemian Grove voor zou kunnen stellen? Ik zie geen verband met het optreden van Miley Cyrus, of het zou het obscene ervan moeten zijn? De documentaire van Alex Jones ken ik.

  Tot zover de observatie van They Knew.

  By the way,

  Fijne kerstdagen gewenst en ik verwacht van jou in 2014 nog veel meer vuurwerk.

  • Inderdaad…
   en de teddyberen van Miley Cyrus: stof tot nadenken

   Ook fijne dagen gewenst!

 3. Een uil kijk tussen die 2 kerstbomen,bij Bohemian Grove aanbidden ze Horus(uil ook wel satan) en Miley deed een satanische ritueel. Dit is wat ik denk.

 4. ik zie gewoon Meneer de Uil met een strakke plasser die een teddybeer gaat penetreren.
  niets schokkends dus.

 5. Een Hollandse VOC kerstpuzzel voor een Latino Alma,

  Lieve medemensen uit de Polder. Wat is er toch aan de hand met de vele autochtone Medelanders die nooit schromen om hun eigen mening te uiten, maar als je hun vertelt hoe zij zich weer gedragen, zij zich meteen opstellen als een VOC’er en meteen apartheid op je toepassen?????

  Kan een medelander dat aub eens goed verwoorden met letters, wat ik helaas zo vaak meemaak in de dagelijkse praktijk? Alvast dank voor de moeite.

  2 voorbeelden van Pablito met de Nieuwe Media. Want met de Polder Gringos zoals Nexus van de website Bovendien en Destino5D5 van Olympiczion verschil ik van mening betreft enkele zaken over La Vida en op het moment dat ik dat uit, passen deze zgn heren, machos, van de Nieuwe Media de oerhollandse apartheid op mij toe, maar dan in digitale vorm, want ik mag niet meer reageren op hun sites???? Terwijl ik niet vloek op z’n Nederlands zoals zij wel doen?????

  Dus kan por favor een oer autochtone medelander mij meer leren over dit typische VOC gedrag, want ik heb Hollandse Ouders, maar ik kan dit gedrag nog steeds niet begrijpen en bevatten ondanks dat ik al 44 jaar oud ben en 33 jaar in de Polde vertoef??? En ik ben niet afhankelijk van een bloedlijn, maar ik sta wel open voor een andermans zijn levenservaring.

  Feliz Navidad y Un Prospero Año Nuevo para TODOS

  Saludos cordial,

  Polder Pablito

 6. Beste Martin,

  Heb jij voor mij misschien een paar tips hoe ik aan een klas het begrip perceptiemanagement kan uitleggen? Ik wil niet gelijk over komen als een complotgek maar ik wil ze wel graag de ogen doen openen!

  Fijne feestdagen allen!

  • Beste defneyucel, anderen noemen perceptiemanagement weer Change Management en volgens mij is dat om mensen zoals jij en mij te misleiden tbv de elite

  • @defneyucel
   Geweldig, dat je dit wilt uitleggen op school. Zouden alle leraren moeten doen.
   Zeg maar gewoon dat de tv leugens verkoopt of als ze te jong zijn (basisschool 1-4) vergelijk de tv dan maar met een tunnel waar je door kijkt en door moet kijken en waardoor je maar een stukje van de wereld ziet, zeg erbij dat ze (=ZULLIE = msm, k.huis, politiek, nwo-agenda etc.) aan de andere kant vd tunnel een plaatje en shot van de werkelijkheid laten zien een leugen of op zijn best een stukje van de werkelijkheid !

   Leg het uit met een sprookje. Een boze machthebber die zijn onderdanen onderdanig wil houden, zoals het woord ook betekent en dat doet door alle wandaden (roof, belasting, fraude, moord, pedo chantage smokkelen van drugs, kinderen en vrouwen etc.) toedekt met leugens op zijn LEUGEN-SCHERM ookwel TV geheten!

   • @defneyucel Zeg er vooral bij dat ZIJ, jouw leerlingen het belangrijkste zijn net zo belangrijk of misschien zelfs belangrijker dan de Koning.
    Want zij werken voor het land en de Koning niet, die werkt alleen voor zichzelf en zijn lakeien.
    Wie zijn die lakeien? Leg uit: Het bedrijfsleven , de politieke kaste, het ondemocratisch benoemde(!) criminele zooitje Bestuur …etc.

  • Perceptiemanagement is gewoon reclame met als doel dat mensen je “produkt” positiever gaan bekijken of iemand anders produkt slechter gaan beoordelen. Er bestaat ook reclame met andere doelen zoals uitsluitend aandacht of merkbekendheid. Misschien kun je hier iets mee. Iedereen kent het woord reclame.

   • Het bevestigen van een eerder gemaakte keuze is ook een bekend doel binnen de reclame. Politiek en autofabrikanten doen dit veel omdat je niet zo vaak een auto koopt en kiest (geen zogenaamde impulsaankopen zijn). Het gaat dan dus alleen om bevestiging dat de consument/kiezer de beste keuze gemaakt heeft. Ach en er zijn meer doelen. Zijn vele boeken over geschreven.

   • donquijotte, wbt niburu.co ,niet alles is onzin maar ze mogen wel wat kritischer zijn.Ze stonden al op mn grijze lijst, maar nu maken ze het wel heel bont mbt 9/11, en tegelijkertijd dr judy wood onderbelichten. Pure desinformatie en halve waarheden.

  • Kom ik op terug

 7. Hermanas y hermanos del Universo y la VIDA ETERNA,

  Mi alma is ervan overtuigd dat ik een afstammeling ben van een annunaki en ET’s del Universo en een god van elk heilig geschrift, want toeval is voor mij een betekennisvolle gebeurtenis mety een intentie. Maar door al die onduidelijkheid die wij als mensen creëeren, heb ik ook wel eens het gevoel zoals ET om naar huis te bellen/ET Phone Home om meer duidelijkheid te verkrijgen betreft La vida: E.T. Phone Home – E.T.:

  The Extra-Terrestrial (4/10) Movie CLIP (1982) HD

  Echter na ET thuis te hebben gebeld, was als nog niet alles duidelijk en is mi alma verder gaan verkennen op zoek naar Bewustzijn/Eeuwig Geluk.

  Enneh dit kwam o.a. tegen met veel verkenningsplezier:

  Bewustzijn volgens Bhagavad Gitta,

  Het verdrijven van het idee van beperking

  Het is nu duidelijk dat elk gevoel van beperking slechts een onjuist idee is, dat berust op vereenzelviging met het lichaam. Je kunt niet om je dood huilen, want jij bent Bewustzijn, wat niet gebonden is aan tijd. Je kunt niet om je onwetendheid huilen, want jij bent Bewustzijn, waarin alle kennis bestaat. Je lichaam kan je niet beperken; je geest en zintuigen beperken je niet; objecten als de zee, de sterren, de lucht of de lach op iemands gezicht beperken je niet; want je bent je bewust van al deze objecten. Je wordt enkel beperkt door het idee dat je het lichaam bent: een idee dat ervoor zorgt dat je dingen gaat doen om onbeperkt te kunnen worden.
  Aangezien onwetendheid het probleem is, ligt de oplossing in weten, niet in doen. Er is slecht één ik, atma, die onbeperkt is en waarover je verward bent. Je zult niet nog een atma vinden en dat hoeft ook niet. Deze verwarring wordt opgelost door het (zelf) onderwijs dat jouw onwetendheid over atma wegneemt. De verwijdering van die onwetendheid omschrijven de Hindoestanen en Boeddhisten als Samkhya, echter in de Westerse talen is daar geen goed woord voor …

  Enneh dit interview over La Vida is ook heel interessant om naar te luisteren.

  http://frontierworld.nl/data/FrontierRadio-20130325.mp3

  Ontdek wat er vals is, en dat betekent sociaal, economisch, in alle aspecten van het leven, inclusief psychologie en de Zelf.
  Als je dat voor elkaar krijgt, dan ben je eigenlijk de distels aan het opruimen die in de weg staan op het pad naar de openbaring, deze openbaring zal een onafhankelijke zijn, welke gebeurt in de beslotenheid van iemands Zelf.
  De zelf ontdekken van iemands Zelf kan in geen enkele collectieve vorm gebeuren, je kunt het niet doen rond een kampvuur, je kunt het niet doen in de kerken, je kunt het niet doen in denktanks, je kunt het niet doen in bijeenkomsten. Het is een absoluut persoonlijke zaak, in feite kun je het niet eens doen met het gezin en zelfs niet met je relaties.
  Mensen moeten hierover eens diep nadenken, je doet het alleen in relatie met JEZELF.

 8. En dit lied is voor iedere levensbewschouwing namens mi ALMA ETERNA, because I’m a Soul and not a Christian or Jew/etc

  .Alpha Blondy – Psaume 23 / Jerusalem

 9. wat vieren we eigenlijk met kerst?
  http://www.pateo.nl/kerstfeest.htm

 10. to be , or not to be , i am .

 11. @Pablo Niet te veel met bovennatuurljk, met Annukaki, met God, Allah en weet ik wat voor metafysisch ONZIN? schermen.
  Gewoon met beide voeten op en in de Aarde, meer is niet nodig en meer is er niet, hoewel ik overtuigd ben van niet duizenden maar miljoenen intelligente beschavingen in het Heelal!
  En als ze ons ontdekt hebben en bezocht dan hebben ze een techniek en power waar wij misschien nog wel totaal niets van begrijpen.
  Maar zeker is dat we ze zouden zien of de resten van hen uit geologisch ver verleden(100 miljoen jaar? 100.000 jaar?) duidelijk hier op Aarde hebben gevonden!!!

  Maar wel ben ik met je eens dat er meer is in en om ons.

  • ja schnijder, er moet wel’iets’zijn.

  • @schnijder, wat denk jij typisch Hollands en als de Atheen Aristoteles and that is not my life-style

 12. P.s. Zie ik in de derde boom van links op ca 1/3 hoogte het gezicht en lichaam van een kind?
  Wat is dat ding in het midden ? een soort omgekeerde E blokvormig waar op een kind wordt geoffer?
  Helemaal rechtsonder Micky Mouse?

  • Goed gezien. De eerste met het belangrijkste antwoord!

  • de bomen zijn een spiegelbeeld van elkaar , dus wat je links ziet zie je rechts ook

 13. Doet me denken aan een Rorschachtest, het zoeken naar mogelijke subliminals. Wat zegt het over je referentiekader en wat is er bewust in de afbeelding getekend?

  Wat zie jij Martin? Schedels, Molochen, menselijke lichamen, piramides, alziende ogen?

  Ik heb weleens lang naar schilderijen van Leonardo da vinci gekeken. Zit meer in dan je denkt.

 14. en een @ teken?

 15. @schnijder Dank voor je reactie. Het lastige vind ik eraan is dat ik het zie als hetgeen wat om mij heen gebeurt en waar wij dus in leven. Voor hen zal het moeilijk zijn om het te geloven omdat zij geen behoefte hebben om de wereld ineens op een andere manier te zien. Als je bijv. begint over dat 9/11 een inside job is, zijn er gelijk een aantal kinderen die je lachend proberen wijs te maken dat je teveel complot theorieën op het internet hebt gelezen. En bij het woord Illuminati haken ze al gelijk af en verklaren ze je voor gek! (Ik ben zelf ook nog een 15 jarige scholier) Al moet ik zeggen dat gelukkig niet iedereen zo is. Een goede vriend van mij is erg gelovig en dat hij in Illuminati gelooft snappen ze allemaal niet (tegenstrijdig ofzo??) … Maar hij heeft mij een paar jaar geleden de ogen doen openen en datzelfde wil ik nu bij de klas doen.

  Ik zou het klein willen houden en ze gewoon willen laten zien dat niet alles wat op het journaal verteld wordt, waarheid is. En dat het nodig is om zelf rationeel na te gaan denken als jou informatie voorgeschoteld wordt, ipv maar verslaafd achter die playstations te zitten…
  Echter zijn er zoveel voorbeelden van hoe de msm ons leugen verkoopt en ik heb maar geringe tijd om te praten…

  • meester defney,
   heel verstandig om 9/11 met enige voorzichtigheid te benaderen.
   Laat je niet misleiden door steven jones
   De torens zijn namelijk niet ingestort.Zie dr Judy Wood, en verder hebben de kinderen enkel gezond verstand nodig om het te vatten.En waarschuw ze eerst voor fluoride in tandpasta want
   daardoor zullen ze het allemaal niet kunnen begrijpen

   • @defney en AntideV
    Dank voor jullie reactie.
    Defney 15 jaar nee dat meen je niet. Petje af als je dit allemaal weet of beter gezegd aan kan!
    Antide V 🙂 Gewoon je gezond verstand laten werken en die van de kinderen. Prima. Er zijn geen exotisch soort wapens gebruikt en de natuurwetten van vallend gesteente c.q. instortende torens zijn nog steeds onderhevig aan de wetten van Newton!
    Gewoon goed kijken/observeren en gezond verstand.
    B.v. Wats keburt als iek groote tomaat tegen muur gooien. oK ies duidelijk
    Wat als Meloen, wat als harde sterke kokosnoot. Dwars door muur? No nada niks Muur sterker en harder dan koko.
    Zo ook WTC 1,2,3,4,5,6,7 harder staal en beton(miljoenen kiloos) dan alu-vliegtuigjes maar neit harder dan ALU-hoedjes, WIJ dus, ons dus, want wij kijken daar dwars doorheen!!!!

   • @schnijder, jij hebt instortende torens gezien zeg je.
    Als de torens zouden zijn ingestort had er een berg puin hebben gelegen van vele verdiepingen hoog.En dat lag er niet omdat de torens tot stof zijn vergaan
    Je bent volledig gehersenspoeld door steven jones. Daar probeer ik anderen voor te hoeden,want de gevolgen zijn verwoestend.Daarvan ben jij het trieste voorbeeld.Je zegt wakker te zijn maar je bent volledig geheersenspoeld.

   • @schnijder,de torens zijn ingestort. okee?
    en het is gedaan met de kernwapens (de russische’granit’)
    kijk maar op niburu.co.9/11 is definitief opgelostnu.geweldigtoch? en de joden hebben het gedaan Gordon Duff van veterans today(een soort steven jones)leverde de bewijzen.Gaat lekker zo.

   • maw niburu.co is een desinfo-site.
    maar dat wisten sommige ontwaakten al.

   • Niburu vertaalde alleen een deel van een artikel op RT en Veteranstoday. Niburu lijkt me echt een vertaal en doorgeefluik van Engelstalige berichten. Daar kun je overigens wel heel selectief mee omgaan.. Dat Israël/mossad in eerste lijn er achter zit lijkt mij ook de enige mogelijkheid..cui bono? Hoe wtc 1 en 2 zijn ingestort is minder interessant met de bewijzen van Wtc7 en het Pentagon. Dat onderzoek moet gewoon over en publiek gemaakt.

   • @Anti De torens zijn inderdaad ingestort en dat is gewoon gebeurd met gewone standaard (overigens wel de meest geavanceerde) explosieven. De berg puin was zo klein omdat de basement is opgeblazen en de helft van al het puin in de kelder daaronder werd opgevangen. Dit was exact gepland met een klein risico dat de ‘bathtube’ daaronder lek zou slaan en de Hudson rivier de straten van NYC zou binnenstromen.
    Gewoon thermate (nano thermiet) om de honderden stalen balken in stukjes te knippen en gewone explosieven in de systeem plafondtegels om de ca 100 betonnen vloeren tot stof te verpulveren, wat precies ook zo gebeurde.
    De ontstekings-sequence was zo afgesteld dat vanaf de inslag nepvliegtuigen(die er niet waren dus) van boven naar beneden de gebouwen (WTC 1 en 2) erden opgeblazen. WTC 2 daar zag je het bovenste deel van ca 30 verdiepingen kantelen, waarn het van beneden af ahw smolt. Dat kan echt niet bij een gewone instorting!!
    ZO kan ik wel doorgaan (de puffs in de hoeken, omdat daar eerst verstevigde verbindingen moesten worden opgeblazen) en nog te noemen wtc 7 etc) maar er is al genoeg over bekend, ff googlen en niet de desinfo sites en onzin als Nukes e.d. geloven)! Gewoon Bush c.s. (tw de Zionisten) die Irak en Afghanistan op de korrel hadden. Inmiddels zijn ze al weer een heel stuk gevorderd. Noord-Afrika, Mali, CAR, Oekraine etc.!

   • @Schnijder

    Je blijft misschien zo vast houden aan de nano thermiet theorie, omdat jou en velen met jou de werking van “dustification” niet duidelijk is.
    Voor velen zijn ook het Hutchinson effect niet te begrijpen. Ik denk dat je je nooit echt met een open mind hebt verdiept in de uitleg van Judy Woods, omdat je je de mogelijke theoriën van Tesla niet in kunt beelden. Dit geldt voor velen. Zolang het nog niet in natuurkundige wetmatigheden vastgelegd is, kan men hier niet aan. Judy Woods waagt zich hier zelf niet aan en laat het wel of niet begrijpen van deze ongedefinieerde technologie aan de luisteraar over.

    Wat mij betreft verplaats je je voorliefde voor de nano thermiet controlled demolition ideeën naar een ander blog die daar wel in blijft geloven. Ik sta er zelf niet achter.

    Bottom line is dat 9/11 een inside job was. Dat de staat graag een controlled opposition groep in stand houd als vangnet voor de complotdenkers (die in nano thermiet moet geloven), is hun laatste redmiddel om te voorkomen dat de Tesla technologie naar buiten komt. Niemand mag weten van het bestaan van deze technologie. Dat zou de wereld in opstand doen komen en tegelijk ook de schijn wapenwetloop van kernwapens ontmaskeren. Dan zijn ze hun alibi’s kwijt.

    Ik sta dan ook volledig achter de mening van Anti de VriesMaffia en de ideeën van Judy Woods.

   • Hola aloha Polder Sjamaan AdeVM,

    Wat voor mij heel duidelijk is betreft 911, dat 911 een false flag is. Echter welke bedrijfsmiddelen (oorlogstuig) door de Elite is toegepast is voor mij niet helemaal duidelijk, want zowel Judy Wood als de mensen van de thermiet-thesis onderbouwen beiden heel goed en duidelijk hun eigen thesis, echter beide thesissen lijken totaal niet op elkaar betreft het gebruikte bedrijfsmiddel, maar betreft de daders zijn hun oordelen wel eensluidend, namelijk de Elite zijn de daders. Volgens mij is dat ook de Bron van alle narigheid, namelijk de levenswijze/gedachtegoed/religie van de elite en niet Thermiet of een Dead Ray.

    Maar ik ben mij ervan bewust, indien ooit de Elite zich moeten verantwoorden, dan zal het volk met echte bewijzen aandienen te komen en dus niet met vlase bewijzen, want dan gaat het volk op de Elite lijken enneh ik kan je uit eigen ervaring mededelen, dat Karma/La Vida zijn/haar wetten altijd gerechtvaardig, ompartijdig zijn en voor eeuwig gelden. Vanwege deze kennis van een Alma en Karma weigerden de Indianen als slaven te dienen voor de Europese kolonisten met de VOC mentaliteit.

    Enneh beste Polder Sjamaan, uit de praktijk kan ik je meegeven, dat VOC gedrag helemaal niks met je bloedlijn en/of DNA te maken heeft en dus ook niet met iemands huidskleur, want voor mi Alma heeft VOC gedrag te maken met hoe iemand zich opstelt en leeft, daarom vond ik dat Hugo Chaves zich ook zo VOC gedroeg net zoals zijn grote vrienden Fidel Castro en Muhammad Muammar Gaddafi, wat dat betreft lijken deze heren op VS Dictator Obama en Polder Dictator WA van Oranje.

    Ghandi verkondigde altijd, dat geen enkel mens met macht om kan gaan en zijn woorden/uitspraak heeft Ghandi zelf ook in de praktijk vertoont, want de naaste medewerkers van Ghandi omschrijven hem als autoritair…

    Heerlijk om als Alma echt Independiente/Onafhankelijk te zijn en dus daardoor ook niet afhankelijk van een andermans levensvisie. Pablito is ook geen Latino, maar wel een verkennende Alma voor eeuwig/eternity.

    Chillout Deep House ✽ Eternity ✽ Morfou Mix 2012

    Hollandse House muziek is voor mij een goddelijk en wonderbaarlijk product uit de Polder en daarom voor mi Alma echte CHILL VIBES en dat kan ik niet zeggen van het klaaggezang van Polder Zangers zo als Geer&Goor. want als ik alleen Geer&Goor al zie dan gaat mi alma atrofieren. In straattaal Nederlands beschrijf je medemensen als Geer&Goor als Valse Nichten of niet soms??? Enneh dat heeft voor mi Alma niks te maken met homohaat, want ik moet niks van haat hebben, maar ik vind Geer&Goor valse nichten omdat zij zich zo VOC en haatdragend gedragen…

    Saludos cordial,

    Polder Pablito

 16. hint voor subliminals: in tekenprogramma of photoshop de kleurwaardes, contrast, helderheid etc etc heen en weer schuiven. Dit levert soms verduidelijking als beelden uit meerdere in elkaar geplakte plaatjes bestaan. Zie bij deze het oog, de piramide, de schedel en evt menselijke en niet menselijke figuren.

  (Dit werkt meestal niet bij vage organische vormen waar afbeeldingen in verstopt zijn en werkt natuurlijk ook niet voor dingen als suggestieve houdingen, symbolische opstellingen etc Let maar eens op verschillende merken water: welke vorm heeft de fles, welke lichaamsdelen zijn in waterdruppels verwerkt…)

  PS Tegenwoordig wordt er ook meer audio subliminals gebruikt, achtergrondgeluid. Je kunt het immers altijd ontkennen als sfeer geluid… maar dat is weer een ander verhaal.

  PS 2 Niet iedereen heeft het filter even ver open staan en niet iedereen begrijpt dat subliminals echt bestaan…

  http://www.youtube.com/watch?v=h4to2f4L5MU (zie 1:54 min coca cola 18+!)

  • @eenopengeest23 Precies. Let maar eens op het begin van dit programma(Grootste fam van Ned). Het is angstaanjagend (bedoeld!). Grommen en knorren, klokken en bellen zoals je die hoort bij rampen (cf de noodklok luiden). Enz. wellicht hoort iedereen ietsje pietsje er iets anders in, maar de basis het basale is een eng geluid.
   We zien of beter HOREN dat ook in allerlei film, die niet eens rampenfilms hoeven te zijn, maar vaak allerlei vreselijke dreigingen en wat al niet weergeven.
   Natuurlijk er zijn ook de zgn “feel goods”films maar die zijn ver in de minderheid en zelfs daarin worden subluminale boodschappen verstopt om de geesten verder “rijp'(lees “rot”) te maken.

   p.s. Geluid kan soms nog sterker zijn dan beeld.
   vb een beeld kan men afschermen een geluid niet of moeilijker. Geluid dringt door een muur(niet te dik) heen, licht niet. HEt gillen of schreeuwen van een vrouw of kind gaat door merg en been en dan hoef je niet eens te zien wat er precies gebeurt!

   • @schnijder,helemaal mee eens, geluid kan soms nog sterker zijn dan beeld.denk maar aan 9/11. De torens veranderden in stof ,dat was het beeld.het commentaar(het geluid)zei dat de torens instortten.daardoor zag iedereen wat ie hoorde.

 17. beste allen,
  op onderstaande site een aantal video’s die uitleg geven van democracy, propaganda, hollywood, de-mothering, mikeymouse/proncess programming, etc etc in een groots verband
  de lucht hangt er laag
  en wordt er in grijze veelkleurige dampen gesmoord

  http://syncrenicity.com/2013/12/25/sync-edu-real-trauma-based-hollywood-mind-control-101-planned-programming-masses-video/

  may there be neutrality
  diversity is unity

  in lakech

 18. Het Tros (de grootste familie van Nederland) logo zelf heeft ook een occulte lading. het is een verwijzing naar Jupiter of Anu later Marduk . Het is de ster van Babylon.
  Babylon die ons in de kubus houdt , het hokjes denken door programmering.
  .

 19. martin, je hebt de teddybeer nu op 2 verschillende plekken gemarkeerd.

  • De ene is de teddybeer de andere een baby

 20. Tekenfilms zitten ook vol met subliminals.
  En de wachttoren van de Jehovah getuigen staat er ook vol mee.
  http://utterinsanity.wordpress.com/2008/10/26/subliminal-nudity-in-cartoons/

 21. Waar het met dit programaa en dit plaatje om gaat is : Is het bedoeld om met subluminale beelden de geesten (lees schapekudde ookwel Jaknikzombies ookwel wakgin dead genaamd) rijp te maken voor een ‘horror’maatschappij a la Georg Orwells 1984 of is het bedoeld om de bevolking wakker te schudden en te laten zien hoe de werkelijke machthebbers ons im de tuin leiden?

  In het plaatje lijkt mij het belangrijkste welke symboliek men gebruikt. Zodra men het bewust ziet(zoals met veel zaken) kan men het ‘herleiden’ en is de misdadige en/of manipulatieve kracht eraf!!!
  De G in het midden en de Bohemien Grove lijkt mij duidelijk en iedereen ziet dat wel.
  In DE UIL overigens met de twee spitse oren zie ik ook een verband of gelijkenis met Baphomet, Satan de Duivel of hoe die ook mag heten. Kenmerk hier de spitse horens van de duivel-geit en de uil-oren.
  In dit kader krijgt het gezegde: ‘Je bent een uil’, nu een hele andere betekenis.
  Ook zijn een paar symbolen(Teddybeer, offer zie G en verder) duidelijk gerelateerd aan Kinderoffers, Pedofilie en (eigenlijk bijna altijd samengaand) Sadisme en last but not least: ‘Macht’!

  De macht en positie van wereldleiders ( en de schare lakeien a la Rutte, Samson etc. daaronder) gaat altijd gepaard met “vuile handen” maken. Dus oorlog kunnen voeren en doden kunnen maken. Om Ze(zullie deze machthebbers dus) daar aan te laten wennen en vooral mee te chanteren moeten ze zelf wel eens wat vreselijks(!) doen dan wel naar een martel/moord/etc voorstelling kijken.

 22. @ Pablo,

  Er zijn maar weinig websites waarvan de makers persoonlijk contact zoeken met mensen die reageren op hun sites. Nu, bovendien is een website die dat WEL doet en op die manier eventuele grieven recht probeert te strijken. Bij jouw hebben wij dat ook gedaan Pablo, meerder keren zelfs. Maar een simpel verzoek van ons aan jou, waar meerdere websites problemen mee hebben, het veelvuldige plaatsen van randinformatie die weliswaar betrekking kan hebben op een topic maar de topic laat exploderen, niet meer te doen, door jouw meermalen beloofd en meermalen die belofte geschonden, heeft NIETS met de door jouw verzonnen VOC behandeling te maken maar met WEDERZIJDS RESPECT!

  Dat heb jij niet Pablo, jij vindt dat iedereen JOU moet respecteren en je alles moet toestaan op hun websites op basis van de vrije meningsuiting. Zo werkt het niet beste vriend. Respect moet 2 kanten op werken en de vrije mening is voor ons allemaal heilig maar wij hoeven onze websites niet te laten misbruiken omdat JIJ dat vindt! Daarnaast ben jij zo laag bij de grond dat jij voortdurend namen van mensen gebruikt om jouw gelijk te halen. Hoe disrespectvol is dat niet?! Iedereen kan het zien op het internet, de enige die het blijkbaar niet ziet ben jij zelf.

  Er van uit gaan dat de problemen dus bij al die anderen liggen is kortzichtig wat mij betreft. Zou het probleem misschien bij JOU kunnen liggen?

  Ik ben er klaar mee Pablo. Nu weer op de website van Vrijland onze namen plaatsen en enkel om je eigen grieven te kunnen botvieren. Je pretendeert spiritueel te zijn. Ik vraag mij af in hoeverre dit spiritueel is om anderen de schuld te geven van je eigen tekortkomingen.

  De beste wensen voor het nieuwe jaar en die erna komen!

  • @Pablo en @Nexus

   Tot mijn spijt heb ik wegens privé drukte niet iedere comment goed kunnen lezen.
   Het lijkt me niet goed (Pablo) om publiekelijk meningsverschillen uit te stoeien. Spreek een keer met zijn tweeën af en los dit overkomelijk issue op.
   Volgens mij zijn de gezamelijke overeenkomstigheden belangrijker dan de meningsverschillen.
   Wederzijds respect voor afspraken en meningen is een groot goed.

   Bless you

 23. De teddybeer heeft ”n gat in z”n buik waar iets uitkomt en in het hoofd staat ”n kind….of zoiets.

  Het geheel is ”n spiegeling. De takken van de z.g. bomen bestaan niet uit groen, ze zijn opgebouwd uit beesten en de top is iets van ”n baby met het hoofd van ”n beer.

 24. Endura is weer een hermetische puzzel welks mi Alma als geest veruimend vindt aanvoelen/beschouwen net zoals elke andere levensvisie en daardoor niet helemaal als beperkend wordt ervaren door mi Alma, maar ik ben geen pelgrim van het Hermetisme, maar wel een verkenner van dit gedachtengoed:

  Endura:

  Het pad van ik-verbreking, het pad van de laatste dood, door de overgave van het ik aan de Andere, de onsterfelijke mens, de Krishna/Christus/Boeddha in ons. Het ik moet ondergaan, opdat de hemelse Andere in mij zal leven. De gang van de mens door de wereld van dialectiek is een leven om te sterven. Het endura is een vrijwillig sterven van het ik om oneindig voort te leven in de hemelse Andere .

  Hermes Trismegistos

  Just like Soefi Rumi said, we ALL are ONLY BREATH

  Poetry by RUMI — Only Breath

  Enneh lieve medelanders, voel vooral aan de “intentie” die we aan deze woorden meegeven en niet de betekenis die we er met z’n allen aangeven, want met het volgen van een betekenis ga je op een letterkrijger lijken of een fanatiek religieus verkennende mede-alma. Want een betekenis beschouwt mi alma als een woord en dat zijn alleen maar letters en die zijn gevoelloos en zielloos in mijn belevenis en daarom zo VOC, echter een intentie is voor mij puur humaan en volgens mij zijn we allemaal mensen/human als ik ons met letters moet beschrijven…..

  Ai ai ai caramba, we zijn allemaal onafhankelijke zielen en HETZELFDE. En toch volgt ruim 90% van de Wereld Almas een anderen zijn levensvisie……. Enneh ik ga nu niet verwoorden waar deze religie/levenswijze toe leidt, want ga ZELF naar buiten of verken de treurbuis/tv en je zal zelf kunnen observeren waartoe alle -isme toe leidt, want Toerisme is voor mij gelijk aan Boeddhisme,Katholicisme, Sjamanisme, etc en allen deze -ismen beperken mi Alma zijn vrijheid om te verkennen.

  Maarehhhh

  Long Life The Freedom of Choice, that is why I like George Carlin, because he is a White man with an Real Indepedent Rebel Soul and not a VOC Soul like Youp van de Hek, want Youp is voor mij een haatzaaiende Polder Nar net zoals zijn Koningshuis en dus niet Universeel..

  George Carlin on Freedom of Choice

  Maar ja Youp van het Hek is ook ambassadeur van het Beatrix Kinderziekenhuis en daarom ook gelieerd aan het koningshuis en dus geen echte Rebel Soul maar een Oranje Nar, terwijl hij altijd loopt te schreeuwen dat hij een Republikein is in hart en nieren, ai ai ai caramba wat een leugenaar die Polder Nar Youp en voor mij gedraagt Youp zich meer als een Zwarte Piet van Sinterklaas dan als Universele Soul Rebel:

  http://www.stichtingbeatrixkinderziekenhuis.nl/

  Maarrehhhh Bob was ook niet perfect zoals dat in Atheens rationalimse/ Westerse levensbeschouwing wordt beschreven, want hij was niet trouw aan zijn vrouw Rita Marley, want Bob heeft bij meerdere vrouwen een kind verwekt, En of dit gedrag typisch Macho en mannelijk is, lieve vrouwen dat kan alleen een mannelijke ziel aan jullie eerlijk uitleggen als hij niet liegt….. Enneh anders let heel goed op het gedrag van een mannelijk Soul en gebruik daarzelf geen vrouwelijke oordelen. Daarom zei Einstein ook, verbeelding is belangrijker dan kennis…. Echter ik ben het niet helemaal met Einstein eens, want hoe kan ik zonder kennis over iets nieuws oordelen…… Enneh lieve vrouwen goed oordelen zonder vooroordelen benadert meestal de werkelijkheid, maar niet ALTIJD…… Enneh of een alma/soul blank of zwart is maakt helemaal niks uit, beste dames en als goed argument kan ik de Nederlandse Rosse Buurt als een dagelijks voorbeeld praktijk aandragen. Die Alma is namelijk afhankelijk van of de Alma zich als Man gedraagt en dat zeg ik jullie eerlijk als Mannelijke Alma.

  Daarommmmmmmmmmmmmmmmm:

  Viva Vivin La vida Loca

  Ricky Martin – Livin’ La Vida Loca

  Ps de videoclip van Livin La Vida Loca vindt ik heel persoonlijk heel Gringo en dus VOC, maar de realiteit van La Vida Loca vind mi Alma heel puur en daarom leef ik liever dan dat ik letters verken.

  Feliz Vida Y un Prospero Vida para siempre y para todos/ Gelukkig Leven en een voorspeodig leven voor ALTIJD en voor iedereen en volgens mi sentido/gevoel, willen de meeste bezoekers van Martin zijn website dat ook bereiken en van Martin ben ik dat zeker, want dat heeft hij duidelijk laten merken en ondanks dat we het niet altijd met elkaar eens zijn, bevinden Martin en mi Alma zich op dezelfde frequentie.

  Enneh niet om te slijmen, maar Martin lijkt voor mi alma meer op Bob Marley dan Youp van het Hek, want Youp gedraagt zich zo als een Valse Nicht terwijl Youp vader is van kinderen en dus hetero eigenlijk moet zijn, want 2 mannen kunnen geen kinderen verwekken, want hij/Youp heeft zijn kinderen natuurlijk verwekt bij Polder Debbie, maar Youp gedraagt zich wel als een vlase polder nicht en niet zoals Martin en daarom beschouw ik Martin eerder als een Man met ballen, dan als een balloze nicht zoals Paul de Leeuw.

  Enneh Martin sorry dat ik mijn ervaringen zo lang moet verwoorden, echter ik kan niet nog minder woorden gebruiken om mijn levenservaringen DUIDELIJK te maken aan anderen en met hun te delen. Enneh ik kan wel zelf een eigen weblog beginnen, echter ik meen het echt, ik voel mij thuis op je website en ik hoop dat anderen geen problemen ervaren met mijn mededelingen over het leven. Enneh als het hen nog irriteert, dan zegt dat meer over hun zelf, want irritatie zegt meer over JEZELF dan over de andere persoon over wie jij je irriteert, maar ik zeg je heel eerlijk, ik blijf mij nog altijd irriteren over levenservaringen van anderen, echter ik tracht daar niet teveel over te oordelen enneh ik blijf ze wel altijd ervaren.

  Maar ik hou mijn bek niet dicht, want dat is zo neutraal zoals levensbeschouwingen van de New Age en de New age Volgelingen van Jezus en Lucifer, want neutraal is stilstand en dat leidt nooit tot vooruitgang of kennis opdoen van de realiteit wat welks al eeuwig en oneindig aanwezig is en was en zal zijn, want deze neutrale houding lijkt zo op het Poldermodel en Christenen zeggen weer, water bij de wijn bijdoen..

  Ps Martin als je water bij de wijn doet, dan is de wijn niet meer PUUR. Maar verkennen blijft altijd puur ondanks het uitgangspunt waarvan je uit gaat, althans als jouw alma zich daar bewust van is.

  Saludos cordial,

  Polder Pablito

 25. Hoi allemaal,

  Bedankt Martin voor je geweldige website. Ik heb wat meer nagedacht over deze Kerst puzzel en het oplossen ervan is moeillijk. Daarom hier mijn bijdrage. Naast wat er al vermeldt is wil ik nog wat toevoegen. Ten eerste Miles Cirus. Wat is de connectie met het Micky Mouse figuurtje in de kerst foto? Miles Cirus is een MK-Ultra product. Ze was in Disneys Mickey Mouse club. Een vast onderdeel van MK-ultra is het splitsen van persoonlijkheden door middel van het trauma. Sexueel misbruik speelt daar een belangrijke rol in. Een van de grootste artracties bij de Bohemian Grove was Billy Ray Cirus die zijn dochter Miles Cirus verkrachte. Waarschijnlijk speelt die teddybeer ook een rol in haar programmering. Rechtsonder in de kaart kun je ook nog Alladin zien. In de reverse speech video van Obama heeft hij het over iets uit het midden Oosten. Moet dat nog even terugzien. Alladin riep geesten op met zijn lamp. Weet verder niet wat de connectie hier is.

 26. De Tros aflevering gaat over de schuldvraag voor de krediet crisis. Het Mickey Mouse figuurtje in het intro plaatje symboliseert waarschijnlijk dat deze documentary gemaakt is om ons te hersenspoelen. De Moloch uil figuur geeft aan wie er de echte schuldige zijn. De bankiers, zakenmensen etc die de Bohemian Grove elke zomer bezoeken en daar allerlei vuiligheid uithalen met kinderen. Is de zang in de Miles Cirus video ook in de omgekeerde volgorde afgespeelt? Ik meen wat rare teksten te horen hier en daar. Dat raare teddybeer figuur in de Miles Cirus video is waarschijnlijk een Duitse demoon figuur die ook onderdeel kan zijn van haar programmering. Waarschijnlijk is ze door iemand in het kostuum van deze demoon gemarteld. In de obama reverse speech video heeft hij het ervoor dat the mark of the beast eraan komt (chipping humans). Een van de doelen van deze financiele collaps kan wel eens zijn dat we die chip accepteren.

 27. @Pietje Bel. Dank Ik denk dat je heel warm bent.
  Ik vraag mij af, waarom zouden ze de ‘waarheid’ over de kredietcrisis naar buiten brengen? Want ze zitten er niet ver van af. Misschien toch een valkuil! De waarheid is namelijk veel groter, veel omvattender dan dat.
  Het simpele (sic) feit dat ze in dit programma een openings-plaatje met zoveel perverse en duistere (wat mij betreft criminele) symbolen weergeven kan betekenen dat ze subluminale boodschap in onze hersentjes willen planten of/en een stukje, een deel van de waarheid geven (eigenlijk de slimste desinformatie) om de ‘kracht’ de druk , de onlust etc onder de (wel denkende slimme mensen onderde bevolking) eraf te nemen,
  Want dat dit programma “verontrustend”is, is zo goed als zeker.

  Tell if to a friend
  Zegt het voort , zegt het voort …..(1000x…)

 28. Freeman legt allerlei Miley Cirus rituelen bloot….

  http://www.redicecreations.com/radio/2013/11/RIR-131113.php

  Freeman – Hour 1 – Aliens From Hell, Rise of the Dark Hero & NWO Capitals
  November 13, 2013
  Freeman is an internationally-known TV producer, film maker, radio talk show host and lecturer. He is considered an expert in the fields of the occult, trauma-based mind control, government conspiracy, and ancient civilizations. At the start of this interview, Freeman talks about the influx of intelligence agencies involved with entertainment and what programming we can see coming out of film and TV. He points out signs and symbols used in entertainment that come from the O.T.O. Then, we discuss trauma based mind control of celebrities and how it has become a part of modern pop culture. In the second hour, Freeman explains the origins of the “Mark of the Beast” and how it relates to popular culture, new technologies and human cloning. Then, Freeman tells us about the “New World Order global capitals” and how Kazakhstan is at the very forefront of these new extraterrestrial preplanned cities. These capital cities are designed to reflect an ancient magical seal of Solomon to bind demons and to perform magic.

 29. @Schnijder. De krediet crisis is “trauma based mindcontrol” op wereldschaal. Wat ze doen met Miley wordt ook toegepast op het grote publiek. Wanneer we allemaal totaal uitgeput zijn door alle ellende, willen ze dat we “vrijwillig” de satanische NWO en mark of the beast aanvaarden. Het laten zien van deze kerstkaartjes (en Miley’s optreden) voor documentaires heeft ook als bedoeling om ons geleidelijk te introduceren in de satanische NWO religie. Mijn nichtjes denken nu bijvoorbeeld dat gedrag zoals dat Miley vertoond normaal is. Dus als in de nabije toekomst de iluminatie zich publiekelijk voorstellen aan ons en alle rituelen publiekelijk vertoond worden, dan wordt het door de meeste mensen en speciaal jongeren al als “normaal” ervaren. Met dit soort rommel zijn tenslote opgegroeit.
  @tao. Denk dat voor veel lezers van deze site de Freeman docu goed zou zijn. Vraag me af hoeveel ze van NWO symbolisme weten. Zonder deze kennis is Martin’s puzzel moeilijk te begrijpen.

 30. Op de allerkleinste foto kun je in de zgn. wolk, een wolk van een baby herkennen.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close