Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Klokkenluider onthult VS levert wapens aan Al Qaïda

Klokkenluider onthult VS levert wapens aan Al Qaïda

De Amerikaanse journalist Alex Jones spreekt in onderstaand interview met een journalist die contact legde met een piloot in dienst van de CIA. Deze William Robert “Tosh” Plumlee doet onthullingen over de levering van wapens aan Al Qaïda. De aanslag van 11 september 2012 op de Amerikaanse ambassade in Benghazi waarbij de ambassadeur  J. Christopher Stevens om het leven is gekomen, zou bedoeld zijn om te voorkomen dat de levering van wapens aan Al Qaïda naar buiten zou lekken.

De officiële lezing van het verhaal is als volgt [Quote WikipediaOp 11 september 2012 bezocht Stevens de stad Benghazi om te praten over de modernisering van het ziekenhuis en de eventuele vestiging van een cultureel centrum. In de avond van 11 september viel een grote groep gewapende moslimradicalen het Amerikaanse consulaat in Benghazi aan. Stevens werd samen met een aantal medewerkers tijdens de aanval uit veiligheidsoverwegingen naar een tweede, beter beveiligd, gebouw overgebracht. De aanvallers konden daar niet binnenkomen, maar staken het gebouw in brand. Toen hij wilde ontsnappen naar het dak van het gebouw raakte Stevens afgescheiden van zijn staf. Amerikaanse veiligheidsagenten die hem zochten konden hem niet vinden. Later in de nacht werd hij gevonden door de lokale bevolking en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar probeerden artsen hem nog te reanimeren, maar de ambassadeur had te veel rook binnengekregen. Twee Amerikanen die naar het gebied werden gestuurd toen de betoging begon overleden eveneens, alsmede Sean Smith, die op dezelfde manier als Stevens overleed.

Tijdens het interview legt piloot Plumlee uit dat de moeder van een officier die eveneens om kwam bij de aanslag in Benghazi, nauwelijks informatie ontving over het overlijden van haar zoon. De piloot vroeg zich af waarom de overheid deze moeder zo weinig informatie wilde geven over de toedracht van de dood van haar zoon. Via een hoog geplaatst contact binnen de NAVO komt Plumlee er dan achter dat de omgekomen Amerikaanse ambassadeur J. Christopher Stevens bewijzen had van wapenleveringen (waaronder stingers) aan de Libische rebellen.

De getuigenverklaring die de Amerikaanse piloot geeft, komt er op neer dat ambassadeur Stevens kritiek leverde op de wapenlevering aan de rebellen in Libië en dat de aanslag op de ambassade opgezet was om de getuigen van de wapenleveranties uit de weg te ruimen. De piloot vertelde al eerder hoe Amerika ook geheime wapenleveringen doet aan de rebellen in Syrië.

Nu zullen sommige lezers zich afvragen of Alex Jones niet controlled opposition is en of dit een propagandistisch tegenoffensief is om het Amerikaans buitenlandbeleid in een kwaad daglicht te brengen. Los van het feit dat ik moeite heb om naar deze Alex Jones te luisteren – omdat het volgens mij helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om je stembanden niet zo te verpesten met een geforceerde ‘baard in de keel’ – ben ik van mening dat hij terecht een kritisch geluid laat horen. En zoals je elke media uiting met een scherp oor zou moeten beluisteren, geldt dat bij Alex Jones natuurlijk ook. Het punt is dat veel mensen dat niet doen en alleen maar consumeren en herkauwen wat de Main Stream Media ze voorspiegelt als zijnde de waarheid.

Alex Jones komt al jaren met duidelijke onderbouwingen dat bijvoorbeeld 9/11 een inside job was. Pas nu lijkt dat kwartje in Nederland echt te gaan vallen, zo blijkt uit de bezoekersaantallen op mijn site als gevolg van dit artikel. Mensen worden langzamerhand wakker . Steeds meer mensen gaan zien dat de media als propaganda-apparaat functioneert en dat nieuws geen nieuws is, maar bedoeld is om de perceptie van mensen te beïnvloeden. Dat nieuws bedoeld is om een bepaald waarheidsbeeld te schetsen, maar niet altijd de waarheid is en zelfs meestal de waarheid moet verhullen. Mensen gaan zich afvragen “Als 9/11 een inside job was, waarom zouden er dan geen andere dingen zijn waarover we worden voorgelogen?“. Zo langzamerhand gaan mensen inzien dat Al Qaïda inderdaad een Amerikaans clubje is dat wordt gebruikt waar nodig om een regiem om ver te werpen of om een aanslag in de schoenen te schuiven (9/11 Osama bin Laden), zodat er een oorlog tegen terreur gestart kan worden.

De letterlijke betekenis van ‘Al Qaïda’ is dan ook ‘de Database’. Dit was van origine de naam die gegeven werd aan de database van de strijders die door de CIA werden getraind en bewapend om tegen de Russen in Afghanistan te vechten. Nu blijkt dat 9/11 een inside job was krijgen mensen natuurlijk ook vraagtekens bij het hele Osama Bin Laden verhaal. Mensen beginnen zich af te vragen waarom het complete seal team 6 (dat Osama Bin Laden zou hebben gedood) om kwam bij een helikopter ongeluk.  Vragen als: “Waarom kreeg Osama Bin Laden een zeegraf?“.  Eigenlijk komen velen er zo langzamerhand achter dat alles wat je de afgelopen jaren door de media verkocht is als waarheid, complete propagandistische leugens blijken te zijn geweest.

De vraag die mensen zich nu dus zouden moeten stellen is “Ga ik de media als spreekbuis voor de heersende elite nog langer geloven of ga ik vanaf nu kritisch nadenken en in opstand komen tegen deze vloedstroom aan leugens?

Bron: Wikipedia, Infowars.com

468 ad

13 Comments

 1. Alex Jones heeft zijn kuren en is soms heel kortaf en direct. Niet zelden is hij heetgeblakerd en heeft hij zijn emoties niet onder controle.

  Maar, ik kan nog steeds geen vinger krijgen achter of hij een disinformation agent is of niet. Hij heeft meer voordeel van de twijfel dan dat er tegen hem spreekt.

  Hij brengt zo goed als altijd zijn bronnen naar buiten. Hij zoekt ook wel de sensatie op en kan behoorlijk arrogant overkomen, maar ik denk dat dat zo gegroeid is. Hij richt zich met name op de Amerikaanse bevolking als doelgroep en hijzelf is natuurlijk ook eerst gebrainwashed geweest voordat hij alternatieve media ging opzetten.

  Wat betreft de sporen van de VS, Al Qaida en het omleggen van getuigen: dat gaat al jaren zo. De documentaire “What I’ve learned about U.S. foreign policy” laat heel duidelijk zien hoe vuil de VS hun zaakjes spelen met betrekking tot het bezetten van ander grondgebied en de handel in wapens (Iran-Contra iemand?).

  Ook de betrekkingen die de bekende mensen hebben zodra er ‘oorlog’ is valt te gemakkelijk op: Kissinger, Rumsfeld, Wolfowitz, Cheney hebben allemaal belangen bij wapens en allerlei faciliteiten omtrent oorlog zoals medische hulpgoederen, tenten, infrastructuur, apparatuur etc. Oorlog is geld en bepaalde mensen zitten er zo diep in en op zo’n hoog niveau dat ze er altijd mee weg zullen komen.

  • Alex Jones is een zionist…dan weet je eigenlijk al genoeg.

   Hij is ook getrouwd met een ‘joodse’ vrouw.

   Ten tweede, Alex Jones heeft het ook nooit in negatieve zin over de staat Israel of over het zionisme. Terwijl zionisme de oorzaak is van veel ellende en kwaad op deze aarde.

   Dat vind ik al heel vreemd. De voordeel van de twijfel kan hij bij mij vergeten.

   http://www.realjewnews.co

  • Excuses, hier de juiste URL: http://www.realjewnews.com/?p=387

   • Bedankt voor de link. Dat is informatie die ik nog niet had.

   • Graag gedaan.

   • het is wel een hele klus alles te lezen!!! en je krijgt als minder vertrouwen in de mensen vooral die zogenaamde hoger opgeleide mensen! of zit ik er naast ???

 2. en nu afwachten wanneer deze journalist opeens in een ongeluk terecht komt???? waarom spelen die hoge heren niet gewoon zandhappertje????? zonder levens te bedreigen !!!!

 3. @Aschwin W
  Of Alex Jones een disinfo agent is is mij ook niet duidelijk, zeker is wel dat hij concrete zaken naar buiten brengt en ter discussie stelt. Dat is al heel wat. Dat de ‘hoogste regionen’ van de corrupte oorlogshitsers, pedocriminelen en ander tuig er vrijwel altijd mee weg komt is ook zo, maar zou het niet moeten zijn.
  Als het echt tot de bevolking (hoeft maar 30% schat ik) zou doordringen hoe ze voorgelogen, bedrogen zeg maar belazerd worden, zouer gisteren al een opstand komen, Helaas het gros is indolent, dom en ongeinteresseerd: ‘het zal mijn tijd wel duren’. JaZeker hun tijd wel, maar niet die van hun kinderen en kleinkinderen!
  Toch zie en spreek ik regelmatig mensen academisch gevormd of gewoon arbeider, huisvrouw of wat dan ook, die nog stellig geloven in het sp[r]ookje Osama Bin Engh Laden, Al Qaida, het gevaar van de Moslims, dat het kabinet de belangen van Nederland verdedigd(haha) en meer van die pure onzin die de media met name de tv en de kranten hun voorkauwt; te lui als ze zijn om zelf na te denken.

 4. @off topic van KLOL

  De Utrechtse rechtbank bespreekt het verzoek tot het horen van getuigen vrijdag 27 september 13.00 uur……….Laat je zien en horen, mensen uit de buurt van Utrecht!

  http://www.deroestigespijker.nl/page/module/demmink-verzet-zich-tegen-getuig.html#reacties

 5. Eerst zelf even lezen en dan pas op reactie plaatsen drukken zoals u hierboven ziet.
  Over Alex Jones S.J.
  (Interesting point I’d like to make, In this article on prisonplanet.com, Buchanan’s name is misspelled as “Buchanon”. Click this link to see screen shot from prisonplanet. Seems Like a simple mistake right? But think about it, Not one web search for “Pat Buchanan” will ever render this article tying Alex Jones, Pat Buchanan, Thomas Braden, Mockingbird and the CIA together!)
  http://www.spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm

  • Misschien zou je eens met voormalig CIA analist Ray McGovern moeten gaan praten en aan hem vragen waaruit de CIA bestaat? Die bestaan uit “goede” agenten en “roque” agenten. Diezelfde situatie kom je tegen bij de FBI en ook bij de NSA en dat kun je weer verifiëren bij voormalig NSA medewerker, Wayne Madsen. Deze beide personen, Ray McGovern en Wayne Madsen, zijn regelmatig te gast bij Alex Jones. Laten wij overigens Lt.Col. Anthony Shaffer en Steve Pieczenik ook niet vergeten. Mocht Alex Jones inderdaad een CIA asset zijn, dan zal er toch een onderscheid gemaakt moeten worden tussen een “goede” of een “slechte” CIA asset en gezien het feit dat Ray McGovern en Wayne Madsen regelmatig bij Alex Jones te zien zijn, moet Alex Jones het voordeel van de twijfel worden gegeven.

   Alvorens Alex Jones als verspreider van desinformatie te beschuldigen, zal er toch gekeken moeten worden naar de organisatie van de VS. Buiten de legale regering, bestaat er in de VS ook nog een schaduw regering. Over wat dit inhoud kan met Prof. Peter Dale Scott contact worden opgenomen. Het lijkt mij duidelijk dat beide “regeringen” een vinger in de pap van veiligheidsdiensten hebben en dan laten wij AIPAC nog maar even buiten beschouwing.

Trackbacks/Pingbacks

 1. We gaan naar Mali om de grondstoffen « - […] Al Qaïda dan wel eerst de vijand was na 911 en de reden om Irak binnen te vallen, maar…
 2. Winston Churchil: De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar « - […] van regeringsleger te kunnen schuiven. Over het algemeen worden de rebellen echter niet alleen bewapend door het Westen, maar…
 3. Europa pakt Oekraïne af van Rusland via de Gene Sharp methode « - […] van het regeringsleger te kunnen schuiven. Over het algemeen worden de rebellen echter niet alleen bewapend door het Westen, maar ook getraind.…
 4. Betogers Oekraïne krijgen geld en busreis naar Kiev aangeboden « - […] van het regeringsleger te kunnen schuiven. Over het algemeen worden de rebellen echter niet alleen bewapend door het Westen, maar ook getraind.…
 5. Europa pakt Oekraïne af van Rusland via de Gene Sharp methode | Martin Vrijland - […] van het regeringsleger te kunnen schuiven. Over het algemeen worden de rebellen echter niet alleen bewapend door het Westen, maar ook getraind.…
 6. RT @TheWitchDokter: Kan de heer #Rutte misschien e… | Infomag.nl - […] @TheWitchDokter: Kan de heer #Rutte misschien even aan Obama vragen hoe dit zit? martinvrijland.nl/2013/09/26/klo… #NSS2014 […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close