Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Leeft u onder een Nazi-regime?

Leeft u onder een Nazi-regime?

Op de website Truthseeker1313.com is een compleet andere kijk op de geschiedenis te vinden dan we in het Main Stream onderwijs leren. Nu kennen we de zogenaamde ‘debunkers’ van ideeën en websites natuurlijk. Dergelijke sites worden net zo in het leven geroepen door geheime diensten als de websites die Martin Vrijland aanvallen en moeten proberen met smaad en laster buitenspel te zetten. De informatie van de genoemde website komt echter overeen met meerdere boeken en is een zeer goede leesbare (Engelstalige) samenvatting van het ontstaan van nazi Duitsland tot de voortzetting van het nazisme.

Nu gaan bij veel mensen de vingers in de oren zodra het woord ‘nazi’ of ‘nazisme’ in de mond genomen wordt, maar ik zou u willen vragen om gewoon eens naar de tekenen van vandaag de dag te kijken. Heeft u de indruk dat architecten met de huidige 3D tekenpaketten niet in staat zijn om een bovenaanzicht van een pand te produceren? Hoe zou het dan kunnen dat het kantoor van de Amerikaanse Navy Seals (de elite troepen van Amerika) een swastika representeert? Swastika-smallWaarom bedacht de architect van het nieuwe NAVO hoofdkantoor te Brussel niet dat zijn zogenaamd op vier in elkaar grijpende vingers gelijkende hoofdkantoor ook wel eens op SS-tekens kon lijken? Men zou dat zomaar kunnen vertalen als de vier S-en van Sedes Sacrorum Schutzen Staffel, de 4 windstreken of een representatie van een naziwereldleger.

Is het zo gek om het woord nazi te gebruiken met betrekking to Europa en Amerika? In het artikel van Truthseeker1313 leest u niet alleen dat de familie Bush via de Union Banking Corporation en IG Farben Adolf Hitler financierde, u leest ook hoe Nederland met Prins Berhard een sleutelrol speelde in het wegsluizen van honderden Nazi topfiguren via de KLM. Hiervoor gebruikten ze reisdocumenten van het Nederlandse Rode Kruis. Ook het Nederlandse concern Philips werkte intensief samen met de Gestapo tijdens de oorlog. Maar veel erger is het om te lezen hoe Prins Bernhard feitelijk het Nazi-regiem voort wilde zetten via eerst de Benelux, daarna Europa en in wereldverband via de Bilderberggroep. Nederland speelde dus een sleutelrol in de onopvallende voortzetting van het Nazi-regiem. De Bush familie duikt ook steeds weer op.

Als u dit alles niet kunt geloven, dan wijs ik u nogmaals op de architectuur. Of gelooft u nog steeds dat dit onschuldige keuzes zijn? Goed, dan wijs ik u even op de feiten van vandaag de dag. Om te beginnen is inmiddels aangetoond dat de sluipschutters in Kiev door het Westen werden ingeschakeld. Niet alleen analyse van de beelden toonde dit al aan, inmiddels is dit officieel bevestigd. Xandernieuws meldt [citaat] Volgens Poolse bronnen heeft de regering in Warschau al ruim voor het begin van de demonstraties in Kiev in het geheim een grote groep leden van de extreemrechtse Prawyj Sektor geïnstrueerd in sluipschutter- en guerillatactieken. Die werden vervolgens in februari gebruikt om de democratisch gekozen regering van Viktor Yanukovych omver te werpen. Ook was het allang duidelijk dat Europa en Amerika openlijk de neonazi afdeling binnen de huidige (coup-)regering steunden en gebruikten voor ‘regime change’.

Mocht u de genoemde website te veel tekst vinden voor nu, dan kunt u ook vast bij dit artikel beginnen om te ontdekken hoe het nazisme met Nederland en Europa verweven is. Saillant detail is nog dat de bijnaam van Prins Bernhard ‘Agent Orange’ was. Uit het artikel van Truhtseeker blijkt dat dit product ontwikkeld is door het Nederlandse bedrijf Philips Duphar wat staat voor Philips Dutch Pharmaceuticals. Als u een beetje heeft opgelet, dan weet u dat dit product in Vietnam gebruikt werd om de Vietkong te bestrijden en tienduizenden doden heeft veroorzaakt. Later werd dit product waarschijnlijk overgenomen door het bedrijf Monsanto, die er de naam Roundup aan gaven en het gebruiken als pesticide in de landbouw. Op Wikipedia vindt u natuurlijk niet dat dit product oorspronkelijk uit Nederland komt.

blackwaterlogo_smallHet bruggetje naar Monsanto is overigens erg interessant, want dit bedrijf kocht onlangs het privé huurlingenleger Academi. Academi is de hernoeming van het bedrijf dat voorheen Black Water heette. Het logo van Black Water bevatte een berenpoot net als het logo van het gebied Schwarzwasser. Omdat het o.a. te veel op ging vallen dat de naam van dit huurlingenleger was afgeleid van de Zwitserse stad Schwarzwasser, heeft men de naam veranderd in Academi.

Zwitserland werd opgericht na de val van Akon (mei 1291), het laatste bolwerk van de Tempeliers in de buurt van Jeruzalem. Ze vestigden zich in Zwitserland. Deze Tempeliers kunnen weer worden gekoppeld aan de Maltezer Orde waar Prins Bernhard en Prinses Beatrix lid van zijn. De Tempeliers waren als het ware het huurlingenleger. En via de Maltezer orde met hun rode schild (waar de familienaam ‘Rothschild’ vandaan komt) zijn we dus weer bij de nazi’s beland, want ergens in de basis van het geldscheppingsproces (ook ten tijde van de tweede wereldoorlog) kom je namelijk altijd de naam van de familie Rothschild tegen.

Als u ontdekt dat ook Prins Philip van Engeland, net als Prins Bernhard, een Duitser met nazi-roots is en u gaat alle verborgen en zichtbare signalen optellen, dan komt u misschien tot de vervelende conclusie dat het nazi-regiem nooit opgeheven is. Het is dat de Russen Adolf Hitler zo’n grote slag toe berokkend hebben, maar het hele beeld van Amerika als de verlosser van Europa van het juk van de nazi’s klopt niet, als u gaat zien dat zij zelfs de financiers waren en dat Nederland en Engeland een grote vinger in de pap hadden. Het nazi-regiem heeft zich stilsluipend voortgezet na de tweede wereldoorlog en is zich nu aan het oprichten.U bent gewaarschuwd.

Bron linkvermeldingen: Truthseeker1313.com, naturalsearchbolg, e-architect.co.uk, Xandernieuws, WebUrbanist.com

468 ad

41 Comments

 1. Ik denk dat de presentatie van Dr.Rath “Movement of Life” ook wel de moeite waard is om hier even te melden.

 2. Het is nu eenmaal een handige vorm die Swastika, zo vond ook het Slotervaart Ziekenhuis:

  http://weburbanist.com/2013/01/13/crossed-up-9-twisted-swastika-shaped-buildings/2/

  • @Martin Onvoorstelbaar maar WAAR! HEt slotervaart haha wie had dat gedacht, nou breng mij maar dan naar het Wilhelmina ghasthuis. 😉

   • — Nogtans: beslist niet verbaasd, zeker niet mbt het Slot-Ervaart///

    Wie daar de roergangers zijn…? Tja.
    Wat IS dat trouwens: ver-BAASd…………?

    Mijn grootvader is op laffe wijze op straat vermoord, in opdracht van een grootvader, …

    van een of andere ‘koning’?
    die hier nu ook nog allerlei be-velletjes heen stuurt…?

    Is het echt?

    Breng mij een fabelachtige Tijl!
    EN een UilenSpiegel…

    Leer mij der geuzen naam kennen !
    :- ]

  • Misschien dan ook maar meteen deze bekijken :

   The German Doctor (2013)
   http://en.wikipedia.org/wiki/The_German_Doctor


   Robert M. Stockmann – RHCE
   Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
   crashrecovery.org [email protected]

 3. Goed artikel Martin.Er komt zeer veel bij kijken,wat er allemaal met die NWO verweven is.Het is gigantisch.
  De alternatieve media kan het alleen maar exposen,maar tegenhouden dit monster is als ijzer met handen breken.

  Korte samenvatting in onderstaand filmpje.

  The World Government Terror Cryptocracy

 4. @ aschwinw

  Dr. Rath is een van de artsen die zegt dat zuurstof tekort in de cellen de oorzaak is van kanker.

  Dit is een van de silent weapens van de NWO. Het ultrafijnstof wat een product is van de katalysator van de auto is veroorzaakt dat bloedvaten krimpen en bloed stroperig wordt. Hierdoor krijg je zuurstof te kort in het lichaam. Een deel van deze partikels zijn metalen en onder invloed van straling van zendmasten en mobiele telefoons etc. gaan deze partikels als scheermessen tekeer en vernietigen ze, naast dat het de (mede) veroorzakers zijn van kanker, hart en vaatziekten, longziekten, oogziekten en veel meer, o.a. hersencellen en tasten het centrale zenuwgestel aan. Ook alzheimer en MS zijn daardoor duidelijke gevolgen van deze ultrafijne partikels

  Zie ook dit bericht:

  http://guardianlv.com/2014/02/air-pollution-linked-to-autism-and-schizophrenia/

  In Nederland nu 5 miljoen chronisch zieken

  • Ik snap niet wat jouw reactie te maken heeft met de context van het artikel, maar goed.

   Dr.Rath legt in zijn presentatie uit (zie context van dit artikel) dat Europa al sinds de Tweede Wereld Oorlog nog steeds onder hevige invloed staat van mensen die het nazi-regime voorstaan. Daarom plaatste ik mijn reactie.

   Wat jouw reactie hierop te maken heeft, echt geen flauw idee.

  • Hi lult2, (misschien off-topic, of toch niet ?)

   Het is bekend dat er een ware epidemie van Vitamine B-12 tekort is. Laat dit nu de vitamine zijn die zuurstofrijk bloed aanmaakt.

   Ik was laatst bij een lezing van dokter Hans Reijnen die hier al jarenlang onderzoek naar doet en verbijsterd is over de vele gevallen van B-12 tekort in zijn praktijk.

   Nog vreemder is dat dit ook wel “de vergeten ziekte”genoemd wordt, in de artsenopleiding wordt hier decennialang al geen aandacht meer aan besteedt.
   Als de artsen er wel op onderzoeken worden verkeerde standaarden gehanteerd………..

   Hoezo GENEESkunde ?

 5. @Loveulongtime2 & aschwinw

  Het is allemaal gelinkd aan de mengele praktijken van het verborgen NAZI juk.
  Dr Rath doorziet dit allemaal heel goed.
  Zo is de WHO ook hier op toepassing.

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) luidt de alarmklok over dat bij veel mensen zeer binnenkort antibiotica niet meer zal werken.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7829:antibiotica-alarm-wereldgezondheidsorganisatie&catid=17:gezondheid&Itemid=30

 6. Wel vreemd dat uitgerekend WHO met dit nieuws naar buiten treed.
  Want wie is juist de oorzaak dat het immuunsysteem van mens en dier achteruit is gegaan?
  Jawel,de WHO is hier zelf schuldig aan.

  The Codex Alimentarius Commission, established by FAO and WHO in 1963

  http://www.codexalimentarius.org/

 7. NWO Depopulation Agenda! Codex Alimentarius Criminalizing Natural Health (dutch subs) Dr Laibow

 8. beste martin,

  ben inmiddels een vaste lezer van jou geweldige stukken.
  tot nu toe nergens ongeloofwaardig terwijl de wereld om ons heen
  nu toch echt wel ongeloofwaardig aan het worden is.
  ga zo door.

  ik heb mischien nog wel een aanvulling.
  het is in het nederlands en ook van ncf waar truths. naar refereert.

  omdat ze via het staatsrecht uit 1940/41 het hoogste gezag hebben.
  1.hitler
  2.Seyss-Inquart
  3.donner

  Van 31 juli 1933 tot 13 maart 1944 was Jan Donner raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden. Hij nam op 13 maart 1944 ontslag
  als raadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei
  1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet. In deze periode zijn de
  volgende gegevens van belang:

  – vanaf 1933 nam Hitler de macht in Duitsland;

  – in 1933 werd Prins Bernhard lid van de Sturmabteilung (SA), van de NSDAP en eveneens van de Reiter-SS;

  – in 1935 gaat Prins Bernhard werken bij het chemiebedrijf IG Farben

  – in 1936 ontmoette prinses Juliana voor het eerst Prins Bernhard tijdens een skivakantie in het Duitse
  Garmisch-Partenkirchen. De relatie was al eerder tijdens een geheime ontmoeting in Amsterdam gearrangeerd;

  – vanaf 3 december 1936 luitenant-ter-zee à la suite eerste klasse en kapitein à la suite Koninklijke Landmacht;

  – op 6 januari 1937 wordt aan Prins Bernhard de titel Prins der Nederlanden met het predicaat Koninklijke Hoogheid toegekend;

  – op 7 januari 1937 treedt Prins Bernhard in het huwelijk met prinses Juliana;

  – van 6 januari 1937 tot 30 april 1980 lid van de Raad van State en dus ook tijdens de Tweede Wereldoorlog onder het
  Hitler-Kabinet (was gelijktijdig van 1954 tot september 1976 voorzitter van de geheime Bilderberg conferenties);

  – op 12 en 13 mei 1940 begeleide Prins Bernhard koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met
  de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven
  en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet;

  https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/nazi-nederland

  – en hierdoor hebben de donners het hoogste gezag

 9. Die WHO en VN moeten maar eens snel hun mond houden, want zij zijn de oorzaak van al die troep wat op de markt verkocht wordt.

  Codex Alimentarius: An Introduction to Soft Kill Eugenics

  http://www.theorganicprepper.ca/codex-alimentarius-an-introduction-to-soft-kill-eugenics-2-12102012

 10. Herkend de symbolen van de zwitserse ‘octogon’ tempeliers. Hun vlag, de octogon, is verwerkt in de vlaggen en symbolen van bijna alle nwo-organisaties. It’s right in our face! (Zoals gebruikelijk, voor hen die ogen hebben om mee te zien) Hoe onder andere Alex Jones hiermee kinderlijk eenvoudig wordt ontmaskerd als gecontroleerde oppositie of gatekeeper. De halve waarheid is een leugen.

  Link naar een (wat mij betreft) must see video Octogon video

 11. ps. Feitelijk is Alex Jones alleen gatekeeper voor hen die aannemen dat Jones de volledige waarheid verkondigt. Niemand met een kritische goed ontwikkelde bullshit antenne zal dat doen. Persoonlijk vind ik Alex Jones dus niet een echte ‘gatekeeper’. Wel is het meer dan jammer dat hij bepaalde essentiele puzzelstukjes onder het tapijt houdt. Maar niets weerhoudt ons ervan die puzzelstukjes elders (zoals hier) te vinden natuurlijk. Niemand heeft uiteindelijk de volledige waarheid in pacht. Maar samen kunnen we de puzzel wel een stuk sneller oplossen. Of in ieder geval zover het grote plaatje duidelijk krijgen om te kunnen waarnemen waar het grote probleem zich bevind en dus de oplossing ligt.

  • Het grote probleem ligt voor de gewone man/vrouw te ver weg. Beter te beginnen bij iets wat dichterbij ligt en fungeert als handlanger van het grote probleem. Onze corrupte overheid!!! De strijd begint met het juist informeren van de mensen. Daar zijn site’s als deze belangrijk in. Ook site’s als die van Alex Jones hebben hun functie zolang je die info zelf kunt filteren. Ik heb het dan niet over de waterfilters van diezelfde Alex Jones ;-).

   • Diezelfde waterfilters zijn ook gewoon verkrijgbaar in Nederland.
    Zo’n aanschaf is nooit weg gegooid geld gezien het aanwezige gevaar van vervuild drinkwater. 😉

    http://www.berkeywater.nl/

   • Ik heb een Berkey en een Seychelle (filteren dubbel), in het land waar ik woon sowieso broodnodig voor de troep in het drinkwater (chlorine en flouride). In NL altijd handig voor rampen, sowieso vertrouw ik daar het water ook niet, wie zegt dat er niet stiekem flouride wordt toegevoegd of andere kwalijke zaken, als ik in NL ben krijg ik bulten (uitslag) in mijn hals (lymfeklieren). Het kan zich lonen om direct bij de Amerikaanse producenten te bestellen, vooral nu de US dollar zo laag staat, doe ik zelf ook.

   • Stick to the subject please

 12. weer een punt voor el-cia in aleppo
  ze geven homs op en….boem

  http://nos.nl/video/645396-hotel-vol-militairen-opgeblazen.html

  die pijpleiding moet en zal er komen
  er komt gewoon een noord en zuid
  zien we steeds vaker

  • Goed artikel!
   Nog even een leuk gebouw, zoek de overeenkomsten:

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2013/11/tower-painting-parliament.jpg

   • Nieuw Zeeland zit ook diep in de NWO-shit, met de vele Freemasons Lodges en het parlementsgebouw The Beehive:

    http://occult.co.nz/wp-content/uploads/sites/6/2013/07/beetower.jpg

    (Martin kun jij van de link een afbeelding maken, zo ook bij mijn vorige post van een link?)

    De regering van Nieuw Zeeland is trouwens een SEC-geregistreerd Amerikaans bedrijf en dat is aan van alles te merken:

    http://www.wakeupkiwi.com/

   • Dat die zio’s niet zo heilig zijn blijkt wel hieruit:

    SATANIC ROTHSCHILD ISRAELI SUPREME COURT

 13. nazi regime in oekraine !!

  hoe het ze lukt om gewone mensen zo tegen elkaar op te hitsen dmv propaganda.
  binnenkort ook in uw theater bij u in de buurt ? ?

  opgepast : beelden zijn bloederig ! !

  http://syrianfreepress.wordpress.com/2014/05/07/warning-graphic-images-ukraine-crisis-today-democracy-caught-on-camera-euro-nazi-puppets-supported-by-usa/

 14. Ik weet niet onder welk topic ik het volgende moet schrijven,dus schrijf ik het op dit topic.
  Er gaan alarmerende berichten over internet over yellow stone park en het gevaar van een vulkaanuitbarsting.
  Zo is er ook een lachwekkend filmpje op youtube over buffels die op de vlucht slaan. Dit zou dan een teken moeten zijn dat er iets staat te gebeuren in dat vulkanisch gebied.Dit filmpje wordt dan op zogenaamde klokkenluidersites geplaatst.Ook zio Jones doet er aan mee.
  Natuurlijk zullen veel mensen weer die hoax geloven.
  Dit is precies wat de NWO aan het doen is nu. Angst zaaien!
  De hollywood joden zijn heer en meester in filmbewerking.
  Oordeel zelf bij dit door waarschijnlijk joden gemanipuleerd filmpje.
  Wie zou zoiets anders doen. We weten nu toch wel dat die zio joden de grootste leugenaars zijn.
  Als je goed kijkt zijn die hollende buffels ingevoegd in een gewoon filmpje vanuit een auto gefilmd.
  Die idiote hollywood joden denken werkelijk dat we dom zijn. 🙂

 15. En via de Maltezer orde met hun rode schild (waar de familienaam ‘Rothschild’ vandaan komt) zijn we dus weer bij de nazi’s beland,

  Martin , hadden de Rothschild,s hun naam niet te danken aan het rode uithangbord boven de winkel ?
  Bauer, een Asjkenazische Jood, werd geboren als zoon van Moses Amschel Bauer, een goudsmid in het bezit van een pandjeshuis. De naam Rothschild is ontleend aan het rood schild boven de deur van het gebouw dat ze in de Jodenstraat betrekken.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild

 16. Beetje laat maar wat denken jullie hier van?
  OEKRAINE: WILT U WETEN WIE “WIJ” DAAR STEUNEN?
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/05/08/oekraine-wilt-u-weten-wie-wij-daar-steunen/
  Martin ik heb jou ook op E.J. Bron gezet.

 17. Dit beeld mag natuurlijk niet doorsijpelen in de main stream media:

  Ukrainse burgers doodgeschoten door Nationale Garde tijdens stemmen:
  http://www.liveleak.com/view?i=c5c_1399863995
  http://www.liveleak.com/view?i=d18_1399844771
  http://www.liveleak.com/view?i=311_1399841722

  Duitse media bericht over 400 amerikaanse huurlingen aanwezig in Ukraine:
  http://www.liveleak.com/view?i=12d_1399855412

  Nationale Garde valt stemlokaal aan
  http://www.liveleak.com/view?i=8f1_1399816919

  Nationale Garde valt een politiebureau aan:
  http://www.liveleak.com/view?i=6b7_1399803287

  Svoboda Partij leden snoeren spreker de mond in Kiev parlement:
  http://www.liveleak.com/view?i=641_1399774678

  Ukrainse kinderen worden nazi marsen en leuzen aangeleerd:
  http://www.liveleak.com/view?i=6bc_1399749115

  Nationale Garde dood ongewapende burgers:
  http://www.liveleak.com/view?i=b0c_1399671187

  Panser kolone van Nationale Garde beschiet burger:
  http://www.liveleak.com/view?i=0db_1399635819

  Nationale Garde schiet op mensen die het brandende gebouw in Odessa proberen te ontvluchten:
  http://www.liveleak.com/view?i=09c_1399151796

  Nationale Garde slaat gewonde uit het gebouw gesprongen burgers dood terwijl deze op de grond liggen:
  http://www.liveleak.com/view?i=3ec_1399836418

 18. Gedeeltelijk overgenomen tekst van herstel de republiek.

  BRIEF AAN DE JOODSE RAAD IN DUITSLAND

  Net nu het volk Israëls een dodelijke strijd om het bestaan tegen de Filistijnen voert, wordt de geschiedenis weer opgerakeld.

  Net nu de jonge staat Israël schoon schip wil maken door alle bezette gebieden te ontruimen en als prijs daarvoor de heilige stad Jeruzalem aan het Vaticaan wil overhandigen, zodat de Derde Tempel kan worden herbouwd.

  Uitgerekend in de bakermat van rassenhaat en geloofsvervolging Duitsland staat er één mevrouw op, die een briefje meent te moeten sturen naar de Duitse Joodsche Raad. Een briefje met een absoluut impertinente vraag.

  Ter herhinnering:

  Nazi-Duitsland was echter het wereldlijk zwaard van het Vaticaan. In 1933 is met het Vaticaan een Concordaat getekend, welke de facto nog steeds geldig is. De staat Israël is met name gebaseerd op het leed wat de joden door Nazi-Duitsland namens het Vaticaan is aangedaan. Het is de kurk waar het zionisme op drijft. De grondlegger van het zionisme, Theodor Herzl stelde immers al, dat het antisemitisme weer de kurk is, waar het zionisme op drijft. Onze Echte Joodse vrienden melden ons, dat Herzl het volgende in zijn dagboek schreef:

  “It would be an excellent idea to call in respectable, accredited anti-Semites as liquidators of property. To the people they would vouch for the fact that we do not wish to bring about the impoverishment of the countries that we leave. At first they must not be given large fees for this; otherwise we shall spoil our instruments and make them despicable as ‘stooges of the Jews.’ Later their fees will increase, and in the end we shall have only Gentile officials in the countries from which we have emigrated. The anti-Semites will become our most dependable friends, the anti-Semitic countries our allies.” (The Complete Diaries of Theodor Herzl. Vol. 1, edited by Raphael Patai, translated by Harry Zohn, page 83-84)

  De eerste president van Israël was nog duidelijker in zijn oordeel, getuige een bericht in de New York Times van 22 april 1963:

  “Jews are in truth a separate element in the midst of the peoples among whom they live – an element that cannot be completely absorbed by any nation – and for this reason no nation can calmly tolerate it in its midst.”

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/07/30/brief-aan-de-joodse-raad-in-duitsland/#more-34921

Trackbacks/Pingbacks

 1. BOINNK!!! | Opiniemakers het perceptiemanagement van NPO (de staat) - […] Huffnagel en Sybrand van Haersma Buma die voor dit regime werken en verdiept u er zich eens onder wat voor…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close