Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Lost Prophits zanger Ian Watkins, MK Ultra, Anass Aouragh

Lost Prophits zanger Ian Watkins, MK Ultra, Anass Aouragh

Ian Watkins, de zanger van de voormalige Britse rockband Lostprophets, is woensdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 35 jaar voor kindermisbruik. Dat meldt de BBC. Watkins moet ten minste 29 jaar van zijn straf achter de tralies doorbrengen, de laatste zes jaar mag als proeftijd worden uitgediend. Opmerkelijk in deze kwestie is dat er blijkbaar sprake is van moeders die hun kinderen aanboden aan de zanger. Dat zet te denken, want vaak hoor je de opmerking “Als de ouders er mee instemmen, dan zal het wel goed zitten“. Zo ook bij het al jarenlang op internet aanwezige filmpje van Paul de Leeuw en Keesje (zie onder). Wat velen zich wellicht niet beseffen, is dat het kindermisbruik vaak al 1 of meerdere generaties terug gaat en dat de volwassenen geworden misbruikten soms kinderen op de wereld zetten in opdracht van de oudere generatie kindermisbruikers (ook wel pedofielen genaamd – hoewel het niets met liefde voor een kind te maken heeft). Getraumatiseerde en misbruikte kinderen staan vaak zo onder psychische indoctrinatie dat ze zelf op latere leeftijd hun kinderen in handen geven van de misbruikers en vaak ook nog eens zelf misbruikers worden.

Dat is 1 kant van de medaille. We hebben ook nog de generatie kindermisbruikers (pedofielen) die een huwelijk aangaan om kinderen via adoptie te kunnen ‘bemachtigen’. Vandaar ook dat het huwelijk voor mensen van het zelfde geslacht een zeer wenselijk optie is, omdat een huwelijkspapiertje de adoptieprocedure mogelijk maakt. Nu wil ik niet zeggen dat dit meer regel dan uitzondering is, maar het komt waarschijnlijk meer voor dan we onder ogen durven zien. Door gevalletjes Robert M. moeten we geloven dat het doorgaans slechts om eenzame gekken gaat.

Fearne CottonEen voorbeeld van hoe het kindermisbruik in netwerken van generatie op generatie doorgegeven wordt is te vinden in Ian Watkins zelf. Iedereen weet dat op het eiland Jersey in Engeland een enorm horror kindertehuis gevestigd was, genaamd Haut de la Garenne (bekijk de volledige documentaire over Haut de la Garenne hier). Dit kindertehuis is enigszins te vergelijken met kinderdorp Neerbosch nabij Nijmegen. Een fervent bezoeker van Haut de la Garenne was ene meneer Sir Jimmy Savile. Sir Jimmy Savile was weer een vriend van Sir Billy Cotton Jr.  Deze Sir Billy Cotton (hoofd entertainment van de BBC) was de oudoom van Fearne Cotton, the TV presenter. Fearne Cotton presenteerde de Disney Club vanaf 17 jarige leeftijd. Deze Fearne Cotton is weer de voormalig vriendin van Ian Watkins. Nu zult u denken “Wat heeft dat met kindermisbruik te maken?” of “Wat zegt dat over pedofielenetwerken?” Nou goed, keiharde bewijzen dat kindermisbruikers zelf misbruikte kinderen kneden en grootbrengen binnen hun eigen systeem van psychische onderdrukking, kun je nooit leveren. Daarvoor wordt de zaak te veel afgeschermd. Wel kun je laten zien dat er verbanden liggen. Ian Watkins blijkt inmiddels te zijn veroordeeld voor ernstig kindermisbruik en zijn voormalig vriendin komt uit een tak van kindermisbruikers.

Wat bij maar weinig mensen bekend is, is dat het misbruiken van kinderen vaak en vooral hoort bij een MK Ultra-opvoeding. MK Ultra is een in de jaren 60 door de CIA ontwikkeld mind control programma. MK Ultra zorgt ervoor dat iemands persoonlijkheid via traumatisering compleet afgebroken wordt. Daarvoor in de plaats worden nieuwe geprogrammeerde (vaak meerdere) persoonlijkheden geprogrammeerd. De methodes daartoe zijn legio. Seksueelmisbruik is daarbij vaak een belangrijk onderdeel. De effecten van MK Ultra zijn bewezen. Het is nu slechts nog een kwestie van geloof of ongeloof van de lezer. Velen gaat dit boven de pet. Daar waar de oorspronkelijke MK Ultra zich nog op individuen richtte, wordt er tegenwoordig ook gebruik gemaakt van allerlei media om grote groepen mensen en kinderen te beïnvloeden. Ook dat zullen maar weinigen geloven. Eerder zal het honend weg worden gelachen als een complotgekkie-gedachte. Walt Disney wordt vaak gekoppeld aan deze MK Ultra methoden (lees de uitgebreide toelichting). Het is dan ook opmerkelijk te noemen dat Fearne Cotton de Disney Club presenteerde.

Zeer opvallend in de Ian Watkins zaak is dat hier een keer nadrukkelijk bewezen aan het licht komt dat moeders hun eigen kinderen ter beschikking stelden. Hoogst waarschijnlijk is slechts het topje van de ijsberg bewezen bevonden. Wat kun je ook verwachten als je vaak nog met zeer jonge kinderen te maken hebt? Een kind kan zich immers naar niemand uitspreken. De enige vertrouwenspersoon die een kind heeft, is zijn ouder of verzorger. Als die de veroorzaker van het misbruik is, is er sprake van een diep trieste situatie. Kinderen kunnen dan simpelweg nergens terecht. En tegen de tijd dat ze zo getraumatiseerd zijn dat hun complete persoonlijkheid afgebroken is, kunnen ze zich allang niet meer uitspreken. Ze worden als het ware compleet geconditioneerd. En uit het verhaal van Ian Watkins blijkt dat het misbruik al bij baby’s begint.

Het probleem met dergelijke ernstige zaken, is dat het voor veel mensen al niet te bevatten is dat 1 persoon zo iets ernstig kan doen, laat staan dat ze er over na willen denken dat dit op grote schaal gebeurt en dat er sprake zou kunnen zijn van complete netwerken. Zelfs al komt er in het nieuws iets over een kinderdorp Neerbosch of zelfs al zou men zich verdiepen in Haut de la Garenne, zelfs dan wil men het liever niet weten. Misbruik in de Katholieke kerk wordt afgedaan met een commissietje Deetman en iedereen vergeet het liever allemaal weer lekker snel. Moeders die hun kinderen uit handen geven aan dergelijke misbruikers is al helemaal onvoorstelbaar, zelfs al is het bewezen zoals in het geval van Ian Watkins.

Inass-Aouragh_lachendOok het afgelopen jaar heeft de oplettende lezer een Disney-connectie voorbij zien komen. Dit was in de zaak van Anass Aouragh. Half Nederland heeft nog steeds zijn twijfels over de zelfmoord van Anass. Opmerkelijk was het dan ook om de foto’s van de begrafenis van Anass te zien en te ontdekken dat het tweelingzusje van Anass (Inass) vaak lachend op de foto staat. Veel opmerkelijker zijn de Disney-tekens die zij draagt. Zo wel zij als haar vriendin dragen een Disney-strikje in het haar en Inass heeft steevast een Mickey Mouse bij zich. We kunnen hier natuurlijk geen conclusies aan verbinden. Hooguit is het opmerkelijk te noemen als we het houden tegen het licht van de vermeende verbintenis tussen MK Ultra, kindermisbruik en Disney. Over de overeenkomsten tussen de vindplaats van Anass – naast Duinrell – en de vermeende tunnelstelsels in vergelijk met de vermeende tunnelstelsel bij Disneyland wil ik het dan nog niet eens hebben. Ik vraag me in ieder geval nog steeds af waarom ik het Machiavelli-spel cadeau kreeg van de moeder van Anass.

Bron linkvermeldingen: Nieuws.nl, Agrifan Blogspot, Before it’s News

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
18 Comments

 1. Wat een walgelijk filmpje van die Paul de Leeuw! Gatver…… Een openbare pedofiele vertoning en DAAR kijken ze allemaal naar en vinden dat ook nog leuk??? Nu ik dit gezien heb is het nederlandse volk in mijn mening nog verder gedaald! Wat een zieke bende……

 2. In het bijschrift van het filmpje op YouTube staat o.a. “..Maak je overigens geen zorgen: Dit was geheel in scene gezet en enkel het publiek en Gordon wisten hier niets van.” Mijn advies: hoe meer er geroepen wordt “maakt u zich geen zorgen“, hoe meer u dat juist wel moet doen!

  http://youtu.be/FbWS9qY8NAI

 3. gelukkig kijk ik geen P de Leeuw want ik vind hem niet mijn ding dus en zijn grappen al helemaal niet sind hij een keer in Schiedam zelfs iemand uit de zaal heeft gezet is en blijft een eikel
  wat verder beschreven is ,wordt niemand vrolijk van! al die complotten en wara is het voor nodig allemaal ????

  • Goede vraag. Misschien dat je in dit artikel een antwoord vindt: http://martinvrijland.com/2013/01/21/de-oorzaak-van-pedofilie/

   • Goed artikel maar dat Niburu verhaal vind ik iets te ver gezocht. De mens is tot voor een paar honderd jaar gewoon door natuurlijke DNA en andere evolutioneaire processen alsmede klimaat , fysica etc. van zijn (woon)omgeving gevormd . Pas de laatste tijd wordt er drastisch ingegrepen door de door onze hersenen gestuurde techniek en wetenschap.
    Hoewel pedofilie waarschijnlijk al in het stenen tijdperk bestond.
    Er valt natuurlijk heel veel meer over te zeggen en wat ik hierboven stel is ook maar een stukje van een miljarden wat zeg ik triljarden maal triljarden oceaan van mogelijkheden, veronderstellingen en werkelijkheid.

  • Paul de Leeuw : daar wordt je idd niet vrolijk van

 4. Gatver wat is die Paul toch een griezel. Ik kijk al lang niet meer naar die disney onzin sinds ik besef dat het onderdeel is van de mindcontrol machine

 5. @Martin Dat Macchiavelli spel, was dat niet een cynische grap van de daders via de mk-ultra (inmiddels?) gecontroleerde moeder?

  Alleen door voorlichting en bewustwording van de grote kudde bevolking, let wel de goedwillende integere en sociaal ingestelde bevolking kan er op den duur wat veranderen.
  Meer sociale controle lijkt me niet maar een integere hardwerkende jeugdzorg en integer politieapparaat zou al iets zijn, of ben ik te naief, te utopisch wellicht???

 6. Hola aloha digi amigo Martin,

  Ik heb enkele artikelen van jou mbt de zaak Anass verkent, maar bepaalde links in betreffende artikels werken helaas niet meer en dat wil ik je bij deze melden.

  Enneh je voelt je als verkennende Alma/Soul heel triest, als je ziet hoe machthebbers/bekende mensen met jonge zielen/kinderen omgaan 🙁 🙁

  Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation

  White House Pedophile Ring Exposed[Gannon/Franklin Scandals linked]MSM reporting

  Trafficking of Children in the United States: Documentary Film

  Powerful Pedophile Ring That is Linked to British Parliament Exposed

  ‘Demmink niet in Turkije? Agenda is met Tipp-ex behandeld’

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4949-demmink-niet-in-turkije-agenda-is-met-tipp-ex-behandeld

  Saludos cordial,

  Polder Pablito

 7. Paul de Leeuw, daar wordt je inderdaad helemaal niet vrolijk van als je het bovenstaande bekeken heb.
  Martin hierbij een link (onder)naar een artikel in de ” Telegraaf van vandaag ” , het is wel zeer toevallig dat jij nou net met deze info aankomt .
  Zie hier de telegraaf, weet je het lijkt wel of de telegraaf haar best doet om dit soort praktijken te pushen.

  Een on na tuurlijke stiuatie dat mannen jongetjes kussen en wat verder nog ? (volgens de Toyboy) daar droomt Paultje de (nederlandse geadoreerde) Leeuw van ,haha

  Te discusting voor woorden al die filmpjes en nu wordt het nog een keer benadrukt in de meest gelezen krant van Nederland in dit artikel

  http://www.telegraaf.nl/prive/22152618/__Paul_de_Leeuw_droomt_over_toyboy__.html

 8. Kinderoffers en handel in Nederland: Een ooggetuige spreekt (NL ONDERTITELD)

 9. (English) Hidden Camera Masonic Ritual Satan Worship Exposed

 10. Beste Martin
  Volgens ons heb je al een tijd niet geschreven over het Anass gebeuren.
  Wij komen uit de buurt en zien Inass ook vaak en we horen van vrienden dat Inass nauwlijks rouw heeft getoond. Ditis vreemd te noemen dachten wij en we zijn ook op onder zoek gegaan. We moesten toch een keer naar jouw in de pen kruipen

  De bloemen zijn aan de groenstrook alweer twee maanden weg en de moeder doet niets, ze heeft wel een website opgezet maar dat slaat nergens op, het is stil en als moeder zou je toch alles er aan doen om de waarheid te weten te komen hoeje zoon om het leven is gekomen want zij geloofd het immers ook niet wat het openbaar ministeri naar buiten heeft gebracht omtrent het overlijden, misschien gaan we haarserieus benaderen en hulp aanbieden.

  De maanden na het gebeuren heb we veel Inasshoi(haar twitter account ) gecheckt en kwamen op heel veel sublimenal messages met haar vriendin de dochter van Berkenveldvan de graveerwinkel ,Chey , overigens zijn al die pics inmiddels verwijdert (wij hebben ze gedownload indertijd)en we sturen ze je graag toe, het gaat dan om illuminatie tekens die ze geeft samen met haar vriendin Chey. Maar ja het zijn nog kinderen dus kan toeval zijn.

  Vergeet niet Martin dat deze uitdragingen vooral voor degene zijn die bij de club hoort, het is dus een taal met symbolen. Alsje vroeger geite wollen sokken droeg dan wist iedereern direct datje hippie was 🙂 und so weiter.

  Hier een Engels fragment van ongeveer 8 minutenvan Walt Disney

  http://video.search.yahoo.com/video/play?p=mickey+mouse+subliminal&vid=c05ced1adb3bac2a78a10de688877e9c&l=9%3A54&turl=http%3A%2F%2Fts4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DV.4538368627968271%26pid%3D15.1&rurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DA186Ze4jcP4&tit=DISNEY+SUBLIMINAL+MESSAGES&c=16&sigr=11agprtut&sigt=10qsj70ks&ct=p&pstcat=arts+culture+and+entertainment&age=0&hsimp=yhs-yhsifmclone1&hspart=Babylon&tt=b

  Met Vr Grt

  Alex en vrienden

 11. Hier is de aanklacht van ian watkins, totale degeneratie, wel schokkend om te lezen, dus be aware.. center

  (hoe zou de aanklacht van Robert M. er uit hebben gezien? daar was nl sprake van een georganiseerd netwerk, incl vervoer etc)

  http://www.judiciary.gov.uk/Resources/JCO/Documents/Judgments/r-v-watkins-and-others.pdf

  MOEDERS & VADERS…. begint U al Kwaad te worden!!!!!!

  stand up!

 12. Het filmpje van paul de leeuw met keesje is niet voor niets opgenomen op het zwart wit geblokte trapje waar ze op zitten. Dit zwart wit geblokte patroon komt slachtoffers van trauma based mindcontrol die zich zaken herinneren erg bekend voor. Let zelf dus ook op waar je dit zwart wit geblokte patroon tegenkomt. Je ziet het in ieder geval vaak in de onder de grond gelegen etage van herenhuizen, kastelen…..

 13. Wat voor hond is er ingezet bij het zoeken naar Annas ? In principe kun je een hond trainen voor het speuren naar elke specifieke geurstof. Om “geurverwarring” te voorkomen worden K9 honden meestal getraind voor één specifieke geur en niet voor allerlei andere disciplines. De meest bekende speurhonden voor specifieke geurstoffen zijn:
  -Speurhond narcotica
  -Speurhond mijnen detectie
  -Speurhond menselijke resten
  -Speurhond brandversnellers

  In principe moet er onderzoek gedaan worden naar de op touw gezette zoektocht inclusief helicopter ? Maakt justitie zich geen zorgen als je in zo een klein gebied een lichaam niet kan vinden ? Ik mis zelfkritiek , want ik word namelijk wel bekritiseerd als ik iets niet goed heb uitgevoerd, of door een tegen partij of door mezelf. Eigenlijk zegt Wouter Bos ( persofficier) : onze dienstverlening is van zo een slechte kwaliteit , dat het mogelijk kan voorkomen dat we onze doel voorbijschieten in zo een zaak. Of wilden ze hem niet vinden ? Als je niet kan verklaren waarom je Annas niet kon vinden, kan het het dan niet aannemelijk zijn dat je hem niet kon vinden omdat ie daar niet lag ? Dan kom je toch toch vanzelf bij het gedeelte :wat
  is er gebeurt tussen het moment van stoppen met zoeken en het vinden van de lichaam.

  In plaats daarvan wordt er gesuggereerd dat ie daar lag, maar het niet verklaarbaar is waarom ze hem niet konden vinden. Ik kan maar 1 reden verzinnen waarom die niet gevonden is : en dat is omdat moord op zelfmoord moest lijken meer niet !! Want moord in Wassenaar kunnen ze daar niet gebruiken .Oordeel zelf maar :

  -De een noemt het ‘seksrel’, de ander, iets deftiger, de ‘Wassenaarse nazit’. Na een raadsvergadering op 13 februari ( 5 dagen naar de vondst Annas ) verbleven naar verluidt negen raadsleden plus wethouder achter tot vijf uur in de ochtend, met achttien flessen drank.

  Er is hier is sprake van demagogie in combinatie met een afleidingsmanouvre.(zelfmoord)

  onmacht bestaat niet , want Allah is groot

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hof Arnhem besluit Joris Demmink te vervolgen « - […] mijn stellige overtuiging dat deze netwerken bestaan. Steeds meer wordt duidelijk dat pedofilie een steeds vaker voorkomend onverklaarbaar verschijnsel…
 2. Britse BBC medewerker gelinkt met Nederlandse kinderporno « - […] aan het licht hoeveel kinderen hij misbruikt had. In sommige gevallen – zoals bij de popster Ian Watkins –…
 3. Pedofilie, sodomie en homofilie en hun connectie « - […] worden aan kinderverkrachting en de energetische consumptie die daarbij gepaard gaat. De voorliefde voor jonge jongens blijkt dan ook…
 4. Pedofilie, sodomie, homofilie en hun connectie « - […] worden aan kinderverkrachting en de energetische consumptie die daarbij gepaard gaat. De voorliefde voor jonge jongens blijkt dan ook…
 5. De roze-kieswijzer, de nieuwste inzet van de homo-maffia | Martin Vrijland - […] niet op het argument dat onderstaande opname met goedkeuring van de ouders was. Die goedkeuring had Ian Watkins namelijk…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close