Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Man met wapen valt de NOS studio binnen en eist zendtijd

Man met wapen valt de NOS studio binnen en eist zendtijd

Een gewapende jongeman zou het pand van de NOS binnengedrongen zijn en de beveiliging gedwongen hebben een studio in te komen. Hij zou zendtijd geëist hebben. De man zou namens een hackerscollectief werken. De negentien jarige man – uit Pijnacker, vermoedelijk student in Delft – zou een boodschap de wereld in hebben willen zenden en zou live op tv willen. Komt de gijzeling ‘echt’ en geloofwaardig op u over of lijkt het meer op slecht acteerwerk? Hieronder ziet u in ieder geval de opnames van de jongeman die zijn wapen wel erg snel laat vallen. Geef uw mening onder het filmpje in de poll.

 

468 ad

85 Comments

 1. Ik ben vooral wel benieuwd wat hij wou bespreken met Nederland. Misschien kan hij het via de youtube alsnog proberen? Hij heeft de aandacht van heel Nederland in ieder geval al te pakken.

  Misschien dat hij 1 van deze 10 grote leugens van de mainstream media met de NOS aan kop wilde bespreken?
  http://achterdesamenleving.nl/10-grote-leugens-van-de-mainstream-media/

 2. het lijkt mij een behoorlijk opgezet spel ik krijg hier geen angstig gevoel van ,
  maar wel van het idee dat er iets speelt/broeit achter de schermen,
  wat wil men bereiken met dit soort acteerwerk….aanzetten tot angst onder de bevolking..
  of wil men iets openbaar maken op deze manier…

  we gaan het zien komen dagen en weken.

 3. beetje nep vind je niet…..snap alleen niet waar ze naar toe willen en wat ze willen bereiken. Denken ze nou op deze manier de complotdenkers de kop in te drukken. Het moet echt niet gekker worden en dan heb je nog van die mensen die dit geloven. Het einde is echt zoek de wereld op zijn kop.

  Vraag me af hoe lang deze leugen weer zal stand houden. De verslaggever uit den haag moet leren zijn lach te verbergen. Het lijkt me verstandig dat ze volgende keer bollywood acteurs inhuren een leuk liedje en dansje erbij zal ze niet misstaan. Wat zal de volgende stap zijn krijgen we nu weer een filmpje of word het een musical.

  ps. Martin welkom terug ik neem aan dat je niet op mijn uitnodiging ingaat

  • @Achterdochtig

   Ik heb helaas de afgelopen tijd niet alle reacties kunnen lezen.

   In ieder geval bedankt.

   Ik denk dat het doel de komende dagen wel duidelijk gaat worden: “complotdenkers zijn potentiële terroristen”

 4. let op de actie /reactie van de politie,

  met dit soort acties worden er geen burgers toegelaten, ook niet om dit te filmen,
  wetende dat iemand goed bewapend is, er is geen enkele agent die in deze situatie er meteen op af stapt, bestaat niet is onmogenlijk,
  deze indringer zou ook geen schijn van kans hebben gehad dit te overleven
  in het echte leven.

  er worden jaarlijks mensen gedood waar men alleen van denkt dat ze bewapend zijn,

  en dan ook nog het feit dat het gelijk uitgezonden werd zodat hij echt goed herkenbaar is voor geheel nederland,

 5. Is dat een arrestatie team?
  Ik had wel wat anders verwacht in deze tijd.
  Een aantal jaren geleden, onder het bewind van Balkenende geloof ik, lieten ze allemaal zwaar bewapende en afgetrainde jongens op straat zien, nadat er een “terreurdreiging” was geweest. Het volk moest geloven dat Nederland ook goed uitgerust was tegen terroristen. Die jongens hadden destijds natuurlijk bivak mutsen op, zodat ze nog gewoon over straat kunnen lopen.

  • Een patroon dat ik zie, is dat de staat strategisch bepaalt op welke manier de politiemacht via perceptiemanagement (Martin, bedankt voor de term) op de burgers overkomt. Bijvoorbeeld bij events waarbij de staat “verrast” wordt door een aanval of een terreuraanslag of hoe je het ook wilt noemen, wordt de politiemacht zo knullig mogelijk geportretteerd. Dit zelfde geldt voor zogenaamde documentaires die verschijnen over of profielschetsen die gedaan worden van dezelfde politiemacht en de inlichtingendienst. Martin heeft hier ook over gepubliceerd. Elk weldenkend mens kan bedenken dat, wanneer er na zulke “verassingen” bijna altijd uitbreidingen van de politiemacht komen, het zorgvuldig managen van de perceptie van deze macht duidelijk datzelfde politiek doel dient. Aan de andere kant, wanneer de politiemacht sterk, machtig en beangstigend moet overkomen, dan worden kosten noch moeite bespaard om een indrukwekkend beeld ervan neer te zetten. Dit zie je bijvoorbeeld bij de hysteria die er ontstaat bij protesten.

   T.a.v. de hacker bij de NOS: Er is duidelijk een mondiale hetze tegen de hacker aan de gang. Wie hebben er baat bij om opeens hackers als labiele personen af te schilderen die zogenaamd zulke ondoordachte acties -die alleen maar het tegenovergestelde kunnen bereiken- riskeren om een politieke boodschap naar buiten te brengen? Eerst Sony, nu dit weer.
   Zeg nu zelf: klinkt het logisch dat superslimme computernerds een rare rogue-actie die uit de jaren ’50 lijkt te komen, zullen verkiezen boven hun gebruikelijke internet opties met daarbij ook nog eens de mogelijkheid om viral te gaan?

  • In deze tijd verwacht je inderdaad een antiterreureenheid of op z’n minst een arrestatieteam. Nu lijkt het erop dat de wijkagent in zijn zogenoemde ‘operationele uniform’ komt opdagen. Daar gaat het nu net om: de kijker moet meteen denken: “De politie”. Die wordt dan ook zo duidelijk mogelijk uitgedost.

   Volgens NU.nl werd de man naar een lege studio geleid.

   Logisch. In iedere lege studio staat namelijk de hele dag een camera te draaien, je weet immers maar nooit wat er voorbij komt. Hebben wij even mazzel met een heuse terrorist. ´k Zit werkelijk te trillen in m´n stoel.

 6. Ja je ziet het gelijk! toneelstuk dit

 7. Wat ik weet over het a.t. is dat ze niet herkent mogen worden i.v.m. hun eigen veiligheid. Dus dat deze knaapjes wel herkent mogen worden zal wel te maken hebben met het feit dat ze binnenkort een lintje op hun borst gespeld zullen krijgen. Het klopt idd dat er geen burgers aanwezig mogen zijn bij zulke akties maar in deze soap kan alles.

  De komende dage zullen we wel weer gedwongen worden om naar deze onzin te kijken omdat alles vol zal staan met deze onzin.

 8. Ik heb zelden zoiets slechts gezien, en het had een behoorlijk lachen gieren brullen gehalte…
  Ik heb al verschillende mensen gesproken die het net als ik hilarisch vinden hoe slecht dit geacteerd is en hoe ongeloofwaardig…
  Kun je na gaan hoe de mensen die hier achter zitten over ons denken…
  Grappig…
  Deze mensen zijn ieder contact met de werkelijkheid al lang geleden verloren…

 9. hier klopt niets van.
  die zonder blikken of blozen erop op af rennen.
  live op t.v.
  wapen laten vallen??????????
  als je zoiets laat vallen is de kans zeer groot dat het afgaat,dat spul is best gevoelig.
  volgens mij proberen ze een europese patriot act door te voeren.

  • Je hoort duidelijk een stuk hout op de grond vallen, hahaha

 10. Volgens vele reacties op Facebook zou dit de verdachte zijn:

  https://www.facebook.com/tarik.zahzah?fref=ts

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/tarikzahzah.jpg

  • haha favoriete t.v programma’s: Breaking Bad…Wie is de Mol…Prison Break.

  • mag ik even bij Jinek weten hoe een “lone wolf” in staat is om een dergelijk professionele fotoshoot op zijn facebook te krijgen.

   ik neem aan dat de illuminatie/poppen’/symbolen/acteurs persoonlijke vrienden zijn, en wie zijn dat dan, ander moeten het acteurs en modellen zijn.

   Een dergelijke set opbouwen kost minimaal €5000,-
   -denk aan:
   -locatie
   -costuums
   -professionele belichting,
   -fotograaf] dus zeker geen “lone wolf”
   -het is nl geen jongensslaapkamer rijtjes huis.

   Welk hotel is hiervoor gebruikt

   vreemd ook dat dit soort patsies altijd jonge jongens zijn
   doet me erg denken aan ‘Boston Marathon Bombings’® Adam Lanza, of the batma shootings® ook zo,n jonge jongen. of the ‘boston marathon bombing’®, twee jonge broers doodgeschoten en Charlie Hebdo ® zelfde laken een pak .

   eerst worden ze misbruikt voor smerige psyops en daarna geofferd.Het heeft allemaal een zeer hoog illuminatie gehalte.

   maar voor de slapende schapen zijn wij ‘de complotgekkies’

   “u kunt nochthans rustig gaan slapen”[ pm de Greer vlak voor de invasie 40-45]

   de bilderberg nwo is helemaal aan het doordraaien na MH17, charlie hebdo en malieveld 27-1 en de weglopende schapen moet nodig het liefst door een in paniek geraakte eigen kudde weer teruggedreven worden.

   “ze doen het uiteindelijk toch voor uw veiligheid.”

   Straks worden onze kinderen bij iedere keer dat ze naar school reizen [door een stel idioten in een blauw uniform gehesen] in hun onderbroek gegraaid om te kijken of daar geen bom in zit voordat ze op de trein naar “school mogen”‘

   dit zijn dagelijkse praktijken op amerikaanse scholendank zij dit soort psyops en nation wide trauma based mind control 911/ the waron terror / the patriot act etc.

   de nieuwe generatie moet geconditoneerd worden zich van vroegs af aan door allerlei”beveiligings personee’l te laten betasten ‘anders wordt de transhumanisme agenda moeilijk uitvoerbaar.

   we zijn gewoon weer in 1938 en als jullie gvd niet allemaal de straat opgaan komen de jaren 40-45[ proefdraaien hoe ver men kon gaan] geheel volgens illuminatie plan er honderd jaar later[ want dan is het geheugen van de generatie die het echt mee heeft gemaakt en die nu op dit moment weer doodsbang aan het worden is, gewist]

   en geloof me als de jaren 40-45 er nu achteraankomen dan zijn ze “here to stay”.

   Welcome in the borg collective

   • @Elvetwelve dit schreef jij;
    Straks worden onze kinderen bij iedere keer dat ze naar school reizen [door een stel idioten in een blauw uniform gehesen] in hun onderbroek gegraaid om te kijken of daar geen bom in zit voordat ze op de trein naar “school mogen”‘
    ———————————————
    zie filmpie
    http://www.wtf.nl/bizar/26447/poepgatinspectie-op-school-in-usa.html

 11. Sorry, maar ik lach me eigen helemaal kapot…ik dacht ook meteen dat is een student, aan z n taalgebruik te horen, niet bepaald professioneel, wel erg komisch haha…dat brilletje en die face hahaha….als het in scene is gezet, dan heeft het van doen om heel ernstig de complotters te gaan volgen, dat denk ik…

 12. Damage control om de demonstranten van break the system in een kwaad daglicht te zetten bij the sheeple

 13. @Martin laat je niet gek maken door woorden. Je bent een slimme man en je weet wat waar is en wat niet. Het is alleen jammer dat er nog steeds mensen die niet afwijken van het NOS toneel.

  Weet wel dat dit een wanhoop daad is een kat in het nauw maakt rare sprongen. Nadat je mooie artikelen hebt geschreven en veel mensen jouw site gingen bezoeken begonnen ze hete adem in hun nek te voelen. Zag trouwens vanmiddag een artikel dat de zogenaamde daders van parijs al in 2014 in Syrie zijn omgekomen. bewijzen stapelen zich tegen hun op. Misschien is het wat voor ze dat ze de volgende keer Micha stoeipoes inhuren en hem het een en ander laten acteren.

 14. ‘Zeer verwarde man…’ Om nieuwslezers leugens te horen spuien is heel normaal natuurlijk. Maar om zo direct te zien dat hij helemaal niet zo verward is en dat te horen, gaan de nekharen omhoog staan. Wat hij zegt is allemaal onzin, weten ze ook wel heel erg snel. Angstvallig wordt het tweede gedeelte van de brief (met zijn verhaal voor ons), niet getoond! Sorry lieve mensen maar mijn intuïtie schreeuwt het nu uit: Hij had wat belangrijks te melden!!!

 15. inderdaad het lijkt wel of alles mogenlijk is tegenwoordig,en blijkbaar is het dat ook,

  en waarom een geluidsdemper op zijn wapen? daar alleen voor krijg je al 2jaar gevang,en dan niet te spreken over het wapen zelf,de dreiging de gijzeling, deze man gaat in het beste geval 8jaar overhouden.

  maar het ziet er wel indrukwekkend uit voor de brave burger die net een filmpje op de bank aan het kijken was, het totale plaatje klopt gewoonweg niet,teminste dat zegt mijn gevoel

 16. @iedereen was achterdochtig heb mijn profielnaam veranderd

 17. Terwijl de jongen zich al over gegeven heeft en gevloerd is, roept 1 van de agenten nog: “Bij elke verdachte beweging wordt onmiddellijk geschoten, heb je dat begrepen?”

  • ja, vind ik ook heel overdreven, maar ja de acteur had deze lijn al uit zijn hoofd geleerd dus moest toch even worden uitgespuugd.

 18. aan de grote van het wapen is wel tezien dat het gaat om een behoorlijk zwaar caliber,
  denk aan cal:45 als dat zo is heeft een demper echt geen zin meer,

  maar het zal wel een film rekwisiet zijn.

 19. Opstelten zal gaan zeggen: “Agenten moeten zwaarder bewapend worden”

 20. in dit soort situaties word je gelijk afgeknald , nouja voor dat gebeurd gaat er wel wat tijd voorbij,

  maar ze hebben natuurlijk prima gehandeld… zeer snel geen enkel risico genomen meteen actie…

  hij had ook een automatisch wapen kunnen hebben met diverse magazijnen, en daar sta je dan als politie met je 9mmtje en je vestje en 8 collegas

  wat ik wil zeggen is : deze actie is niet geloofwaardig naar mijn inziens,

  maarja ik ben maar een gehoorzame burger..

 21. Wat een amateuristisch gebeuren zeg. En wie heeft die camera eigenlijk aangezet? Lijk me niet dat dat op afstand kan gebeuren en die zgn. gegijzelde beveiliger is dus ook geen cameraman.

  Op RTL nieuws werd gezegd: ? Alle ingangen zijn streng beveiligd, je moet met pasje binnenkome. Iedereen die van de hoofdingang gebruik maakt is aangemeld. Maar deze man liep in net pak en iedereen dacht dat hij voor een televisie programma kwam en kon gewoon doorlopen.” Dat is zo tegenstrijdig.

 22. inderdaad Opstelten die gaan we nog wel horen met zijn nieuwe plannen,

  ben benieuwd wat ie allemaal uit de kast trekt komende dagen weken.

  ik ga over hem niets verkeert zeggen gezien zijn handlangers ook mee lezen,

  voor je het weet is er weer zo,n DNA match ergens in het land..

 23. Hier zakt mijn broek echt van af, zeg! Die gozer is de slechtste acteur die ik in mijn leven gezien heb! Volume was zo zacht op m’n tabletje da’k niet eens zijn gehoord heb! Hij had best wat harder mogen praten om zijn boodschap over te brengen!

  Erg NEP allemaa! Laat ik even de inconsequenties van politieoptreden even achterwegen, want de lichaamstaal van de gewapende man is regelrecht in strijd met de situatie waarin hij zich bevind!

  Ik ben zelf geen expert in het lezen van lichaamstaal, maar zelfs een non-verbale analfabeet zoals ik kan hier met 100% zekerheid vaststellen dat de man absoluut niet nerveus was!!!

  Hij kruist zelfs zijn handen achter zijn rug waardoor hij zijn hele voorlichaam blootgeeft (aan een mogelijke aanval). Daarmee geeft hij onbewust TWEE signalen af: 1 – Ik voel me veilig, dus ik laat mijn verdediging compleet wegvallen. 2 – Hij houdt het wapen achter zijn rug: daarmee zegt hij onbewust “Jullie hebben van mij niets te vrezen” óf “Wat moet ik met dat verrekte ding?”.

  Dus voor iemand die zich nèt met een wapen door de beveiliging heeft heengedrongen en op zijn minst een flinke dosis adrenaline in zijn bloed moet hebben stromen, komt deze nerd véél te rustig over. Ik vraag me af of ze deze scene überhaupt vantevoren geoefend hebben, wat dit is echt desastreus acteerwerk! 100% NEP, ik mag ter plekke doodvallen als dat niet zo is!

  En dan hebben we het nog niet eens over het politieoptreden!

  NEP NEP NEP! Het kan nondeju niet NEPPER! Wakker worruh!!!

 24. De beelden die NOS gekozen heeft om het “incident” te delen met de kijkbuis gapers, wekt bij mij het vermoeden, dat het de bedoeling heeft om mensen met een afwijkende mening, niet alleen te volgen, maar zelfs invallen te doen aan huis…ik denk dat dat eraan zit te komen..

  • Precies

   • nou zal ik me dan alvast maar gaan melden, vind het lullig als ze om 6 uur s’ochtends de deur intrappen voor mijn dochter en haar hondje.

 25. Veiligheid verhogen, natuurlijk! Net zoals in parijs! En omdat politie straks niet meer genoeg is dan ook wellicht militairen op straat…

  Kun we vast aan dat gevoel wennen om continu tot de tanden bewapende soldaten op straat zien te lopen…

 26. Tarik Zahzah Ice Bucket Challenge – Alleged NOS intruder

 27. Wist men al dat het NOS journaal een beetje uit zou lopen?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/NOS_uitzending_uitloop.jpg

  • ja Martin, tussen journaal en Floortje naar het einde behoord: WIE IS DE MOL, wat trouwens 1 van de favoriete t.v programma’s is van Tarik,

  • nou ja zeg martin, je hebt het weer geflikt hoor busted!!!!!

 28. Het achter de rug houden van het wapen heeft er misschien mee te maken dat het een nep wapen was. Het viel nogal blikkerig op de grond naar mijn mening.

 29. Foutje van Google of voorkennis?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/voorkennis2.jpg

  • is weer een 9/11 tje bbc building 7

  • KNUFFIES MARTIN, JE BENT WEER GEWELDIG!!!!!

 30. Je bent weer aan beide kanten geslepen Martin…..erg scherp ook

 31. Waarom dropte Anonymous dan deze video op youtube?
  Joris pedo demmink, 911 etc…

  • Is ook new world order, het zijn allemaal klootzakken, het is een totale zieke wereld, het komt allemaal voort uit dezelfde verborgen hand.

   • hoor het ook vaker dat anonymous zo negatief wordt neergezet. daarom haal gewoon de positieve boodschap eruit en bij deze zijn het er best wel wat voor de leek.

 32. Welkom terug Martin met je scherpe speurneus!

  Eric&co.mplotgekkies van de NOS/NPO/RTL.com hebben de media-informatie slag aan integriteit en objectiviteit totaal verloren van de nieuwe media(www).Vandaar dit zeer slecht uitgevoerde GTST-klucht.
  Men had vergeten om voor deze toneeluitvoering de Discovery waarschuwing te plaatsen”Dit programma bevat flikkerende beelden”
  Glashard mailde Eric&co.mplotters;
  “Journalisten? zijn aan het eind van de dag ook gewoon mensen die fouten kunnen maken”Welnu,
  http://www.youtube.com/watch?v=y64i2bX-t-g
  Dit zijn geen “foutjes”maar list,bedrog,manipulaties,volksverlakkerij en oorloghitserij(volgens de wet zelfs strafbaar).
  En of dat nog niet genoeg was schreef Eric&co-warmongers;
  “Maar je spreekt van een chronisch onderliggend probleem”
  Juist Eric&co,waar bleef b.v.de objectieve berichtgeving over de op klaarlichte dag 48(ACHTENVEERTIG)in koelen bloede vermoorde mensen
  in Odessa uitgevoerd op instigatie van de heer Waltzman(poroshenko)
  zijn dat geen mensen volgens de NOS/NPO RTL.com?
  Of blijft de berichtgeving getwittert worden door 5**hotel-lobby verslaggevers.Bah.

 33. Ik zei het gelijk al tegen familie en vrienden; dit wordt gebruikt om complottheoristen in diskrediet te brengen. Het westen wordt steeds gekker en tyrannieker om het zondebok beeld te voeden. Net zoals hitler en zijn 6 miljoen joden, is het nu de onschuldige beschuldigde “terroristen” die het onderspit delven in het westen. Simpelweg verdeel en heers tactieken.

 34. Herinneren jullie je het 20:00uur journaal van dinsdag 27 januari nog? 70 jaar na Auschwitz herdenking. Die dag was er ook een demonstratie van Nederlandse burgers op het malieveld in Den Haag. Iets van mee gekregen? Nee, waarom niet? Het was een vreedzame demonstratie met een belangrijke inhoud het beleid van de overheid, komt ter sprake in hun programma. Waarom was dit niet bij het NOS journaal?

 35. Het zou gaan om deze man Tarik Zahzah :

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=654752421309867&set=a.109364162515365.9625.100003253455595&type=1&theater

  Hij zegt dat ie benaderd is door een geheime dienst en na het zien van een en ander wilde hij de via de NOS de wereld waarschuwen. Een jonge gast die als tie alles in ene keer op z’n bordje krijgt behoorlijk van de slag kan raken. Maar waar haalt hij in ene zo’n James Bond pistool met silencer vandaan ?

  Hij draagt schijnbaar wel vaker een `suit’ zoals vanuit de Reservoir Dogs :
  http://www2.crashrecovery.org/daily/29.01.2015/Tarik%20Zahzah%20-%20Profile%20Pictures_files/10710907_654752421309867_5598460535687570869_n.jpg

  • dat ie benaderd is door de geheime diensten en en zogenaamd voor hen iets moet doen…… vind k eerlijk gezegd best aannemelijk met al die false flaggen die brave de burgers als kippen op stok in het hok moeten jagen.

   Dit soort psychisch labiele figuren wordt voortdurend via facebook gescreend om als ezels voor het karretje te spannen

   Voor de jongens en meisjes van jan de witt[ lees aivd]

   PATSIE !!!!!

   WHY BOTHER TO USE YOUR OWN PERSONNEL

 36. Beste Martin,

  Ik denk dat je het al een ruime weet, dat je je realiseert dat ze op je huid gaan zitten, en zeker nadat ze je hebben benaderd. Je kent de redenen waarom dat ze je willen stoppen, je monddood willen maken, je desnoods willen oppakken, afvoeren en opsluiten. Een “afwijkende mening” hebben is 1 ding, maar het gaat gepaard, of liever gezegd, om aantallen die je site bezoeken, daar schrikken ze van, “dat” vinden ze een bedreiging, je vormt een bedreiging voor ze, je bent in hun ogen “staatsgevaarlijk” en daarom willen ze je proberen te intimideren, want ze kunnen onderscheiden dat je geen clown bent, zoals dhr Kat, jij trekt dan ook een groot publiek aan, en die wordt steeds groter, steeds meer mensen “weten” dat het niet klopt, maar ze weten niet hoe dat het zit, hoe dat het in elkaar steekt.

  Ik denk te weten waar je mee bezig bent, ik zou hetzelfde gedaan hebben, om dan vervolgens, wanneer ik het allemaal geregeld heb, door te gaan met schrijven, en ik heb het je via de mail al geschreven, dan gaan ze naar je op zoek, maar je niet vinden. Zorg dat je alles goed regelt, pas op voor klikspanen en verraders, zorg dat je goed opgevangen wordt en van daaruit je strijd kunt voortzetten, ze weten dat je niet de pias speelt, zoals dhr Kat, want het duurt niet lang of je bereikt miljoenen mensen, dan wacht samenwerking met collega s in het buitenland, om dit op collectieve schaal aan te pakken, en op die manier de mensheid te bereiken.

  Laat je niet monddood maken, dit is jou werk, je zult ontvangen wat je toekomt om hiermee door te gaan, laat je niet intimideren door kwade machten, die je proberen te stoppen door hun “waarschuwingssignalen” zoals die van gisteravond, ik weet dat je zo denkt, ik weet dat je gevoelssprieten aan staan, en ik weet ook dat je een aantrekkingskracht hebt op mensen en op de manier waarop je schrijft, men voelt aan dat je geen faker bent. Dit is jou werk, je kritisch vermogen en inzicht, valt buiten de normkaders, en omdat je een steeds groter publiek trekt in relatie tot hetgeen jij aan wilt aanreiken, ben je voor hen een “serieus” gevaar.

 37. Dus de overheid neemt het risico dat er 8 dirty bombs zouden afgaan?
  en… ‘Situatie onder controle’ Hoezo? wisten ze al zo zeker dat het maar 1 ‘complotterrorist’betrof?

  De acteur/beveiliger in de eerste 30 seconden klinkt totaal ongeloofwaardig.Slechte acteurs en er is blijkbaar zelfs niet geoefend.
  Zou mooi zijn als het filmpje even ondertiteld wordt.

 38. NOS= Novus Ordo Seclorum

  • zeer toevallig zat Tarik op een middelbare school genaamd NOVUS te Voorburg.

 39. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/zerohedge.jpg

  • Laat je er niet van weerhouden om met je werk door te gaan Martin, want ze zullen zelfs in je onderbewustzijn willen doordringen om je aan het twijfelen te brengen, je te beangstigen, dat de gedachte bij je post gaat vatten, dat door jou schrijven, mensen verward raken en dat je ze aanzet tot bizar gedrag, tot gevaarlijk gedrag, snap je? Ze gaan alles proberen om je zover te krijgen te stoppen, dat van gisteren is een waarschuwingssignaal met name aan jou adres, ze maken veelvuldig gebruik van psychologische oorlogsvoering, ik weet dat je daar niet voor bang bent, dat je daar doorheen prikt, ik weet wel dat ze je kunnen te raken op een andere manier, wees waakzaam, ik denk dat je wel weet wat ik bedoel, als ze je op de meest zere plek kunnen raken, om je klein te krijgen, dan zullen ze dat zeker doen, gezien de dreiging die jij voor hun bent.

  • martin is te klein ik kan het niet lezen

   • rechter muisknop: ‘openen in nieuw venster’

   • Elvetwelve,
    en als dat niet lukt(zoals bij mij); afbeelding opslaan en afbeelding vervolgens uitvergroten door te scrollen.

  • ja dit is dus weer te krankzinnig voor woorden.

   kunnen de journalisten uberhaupt eigenlijk wel lezen???????
   of moet ik mijn zusje vragen een toekomst in het alfabetiseringsonderwijs voor journalisten te gaan opzetten
   [ipv buitenlandse vrouwen]

 40. uit je eigen archief geloof ik

  Soren Kierkegaard. ik weet niet of het plaatje lukt

  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpR54qO1fcfKh5fK3C0KVrf3oDGZErczS4dV5WXelRLtQZj2JEwQ

 41. ‘Bij elke verdachte beweging wordt direct geschoten! BEGREPEN?’

  ja meneer agent. Dat er bij een verdachte beweging direct geschoten wordt hadden we al begrepen.

  Dat had niet in het toneelstukje gehoeven. Beetje overdone.

  Deze PSY-OP is in volle gang op WNL op dit moment.(30-1 om 8:47) WALGELIJK!

 42. Dit zegt genoeg! Martin laat je niet gek maken. Ik zie dat als een aanval nav email gesprekken die zijn gevoerd met het NOS (Novus ordo seclorum). Wat mij erg opviel is dat Twan Huys zich versprak toen hij de mede student van Tarik aan de telefoon had. Kort voor het gesprek wist heel Nederland via een journalist dat het om een ene Tarik Z. zou gaan en tijdens dat gesprek geeft Twan Huys aan dat de politie nog geen naam heeft vrijgegeven van de dader. Wel typisch vind je niet? Het gekke is is dat je bij npo gemist een hele gat hebt vanaf 29-01-2015 17:00 uur tot en met 30-01-2015 07:00??? Waar is de rest gebleven??

  • Het is niet de bedoeling dat je nog terug gaat kijken zodat je hun blunders overal kan neerzetten

 43. Blijkbaar(Zie poll)is er toch nog 20% onder de lezers alhier die alles behalve wakker zijn. Zorgelijk.

  • Dat zijn hoogstwaarschijnlijk mee riedelende trollen. Het is moeilijk leren lezen in het “ondergrondse duister’

   • Ik had in het begin ook moeite het te doorzien. Ik moest het even op mij laten inwerken. Ik ben jaren in de ban van de N”O”S ring geweest. Dat trauma raak je niet zo maar kwijt!

 44. Dit stond o.a. op zijn Facebook pagina (https://www.facebook.com/tarik.zahzah
  )wat nu inmiddels niet meer bereikbaar is:

  Naam: Tarik Zahzah
  Uit: Pijnacker
  Geboren in: Zoetermeer
  Studeerde: TU in delft
  Leeftijd: 19
  Profiel: Normale jongen die naar de sportschool ging, over meisjes had en studeerde.
  Danst graag micheal jackson na.
  Wou een oproep doen vanuit een hackers collectief.
  Verhaal doen over hogere machten/regering die dingen achter houden.

  Opmerkelijk is dat de medestudent die telefonisch live in de uitzending zat, het profiel van Tarik precies citeerde

 45. Wat een flutvertoning, zelfs mensen die normaal gezien alles geloven wat de MSM laten zien, worden nu sceptisch. Maar de actie is inderdaad gericht om de politiestaat verder op te richten. Ik was vorige week in Parijs en daar stond voor elk gebouw waar media in gevestigd was minimaal één zwaar bewapende militair. En bij de grotere mediabedrijven zoals CNN stonden er minimaal 5. Als je dan ‘onze’ terreureenheid ziet….Veredelde parkeerwachters.

  Zou me niet verbazen als onze Tarik zichzelf van het leven berooft in zijn cel…..Of onder een auto terecht komt.

 46. Tarik was vaste bezoeker martinvrijland.nl !!

  https://www.tarikblabla/time41joke

  • grapje, sorry 😀 😀 😀

 47. Als de mensen dit nog echt serieus nemen zie ik het effe niet meer zo zitten! Ongelooflijk!

  Ik vermoed echter dat dit een vervolg is van de mind control (trauma based mind control) ivm het grapje in Parijs, waardoor de mensen nu even vatbaarder zijn (lees:hun onbewuste staat wijdopen!), zodat het kritisch vermogen, ( was dat er dan?) gereduceerd wordt tot onder 0!

  Aan de andere kant zie ik een paar mensen enorm zenuwachtig worden en in paniek raken! 😉

  Goed zo! Aan die mensen en hun agentjes wuif ik even en zeg ik dit:

  YOU ARE GOING DOWN!!!!!!

  O ja even en berichtje aan Giels. Gastje we weten precies voor wie je werkt, en denk effe na, Als je nu niet bijdraait ben je straks net zo hard de lul! Dacht je nu echt dat een bundeltje psychopaten eem mm om je gaven?
  Welnee, ze dansen straks op je graf!

  • M.,idd dit is een duidelijke vorm van trauma based mindcontrol.Zo simpel kan het zijn.

 48. Martin, als je weer eens zendtijd krijgt van Giel ,zeg hem vooral dat je niet over 1 kam wil worden geschoren met allerlei andere alternatieve media sites.
  En dat 90% van de binnen en buitenlandse alternatieve media zion-gecontroleerd is met als sprekende voorbeelden Alex Jones en Micha Kat van klokkenluideronline.is.
  en spreek 3x martinvrijland.nl uit.

  • niet omdat Giel dat niet zou weten, maar vanwege zijn luisteraars natuurlijk.

 49. [even wat anders ben ik de enige die gevoel heeft hier naar een green screentje te staren

  http://images0.tcdn.nl/binnenland/article23622036.ece/BINARY/d/rutte+auschwitz2.JPG
  voelt erg plat en photoshopperig]

 50. Vreemd: in het AD noemen oud klasgenoten hem een normale jongen(maar wel een loner) die ze nooit hebben gehoord over complottheorieën.

  http://www.ad.nl/ad/nl/33823/Gewapende-man-bij-NOS/article/detail/3840815/2015/01/30/Tarik-was-een-loner-maar-hij-was-zeker-niet-gewelddadig.dhtml

  en in de Teleklaag is dezelfde jongen ineens “altijd een rare geweest” en had hij “altijd complottheorieën”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23620098/___Tarik_Z._was_een_loner___.html

  Dit vond ik op het net

 51. martin

  misschienis het een leuk idee om deze life drill in een kijk en luistertest VMBO nivo om te zetten voor het gemiddelde nos publiek zoiets van

  3) wat zie u hier

  a een verdwaalde toerist
  b een rustig om zich heen kijkende jongeman
  c een zeer nerveuze gewapende overvaller
  d geen van bovenstaande

  wellicht kunnen we allemaal een vraag samenstellen over bovenstaande beelden al hoewel ik denk dat jij het scherpste oog hebt wat betreft niet kloppende details.

  fijn weekend, rust uit!!!!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close