Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Martin Vrijland en Allprepare lanceren webshop en Ebola-preventie

Martin Vrijland en Allprepare lanceren webshop en Ebola-preventie

Warning: A non-numeric value encountered in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php on line 106

Ondanks het feit dat veel mensen mij de afgelopen maanden gesteund hebben middels donaties, is de noodzaak van een vaste vorm van inkomsten nog steeds groot. Helaas heb ik niet alle donateurs individueel kunnen bedanken, omdat niet overal een emailadres vermeld stond of uit tijdgebrek. Bij deze wil ik daarom mijn grote dank en waardering uitspreken naar alle donateurs. De noodzaak om te doneren blijft bestaan, omdat mijn BBZ uitkering officieel eindigt op 30 november 2014. Om een zekere basis te creëren voor het voortbestaan van deze site zocht ik daarom een samenwerking met enkele ervaren ondernemers. Met hun besprak ik de mogelijkheid van een webshop. Gezamenlijk kwamen we tot een concept waarbij we artikelen willen gaan aanbieden die handig zijn om in crisissituaties te overleven. De inkomsten hieruit kunnen zo hopelijk het financiële gat dat binnenkort ontstaat, opvullen.

De onlineshop kreeg de naam ‘Allprepare‘ en zal in de toekomst uitgebreid worden met artikelen die oplossingen bieden voor specifieke calamiteiten of rampsituaties. De eerste en meest dringende noodzaak die wij zagen was te vinden in de situatie die nu ontstaan is rondom het Ebola-virus. In mijn artikel van vorige week woensdag besprak ik al de duidelijke signalen dat het Ebola-virus is bedacht voor bevolkingsreductie. Een kritische lezer attendeerde mij erop dat het Ebola-virus niet gecreëerd is, maar afkomstig is van de vleermuis. In dat kader wijs ik erop dat virussen volgens de officiële lezing wellicht een oorsprong kunnen hebben bij diersoorten als de vleermuis, maar dat dit ook een ‘cover up story‘ kan zijn. Veel belangrijker is echter te vermelden dat zelfs de Main Stream Media heeft aangetoond dat laboratoria virussen bewust aanpassen. Een Amerikaans laboratorium ontwikkelde zo een onbestrijdbaar Mexicaans griepvirus. Dit zou zogenaamd tot doel hebben om virologen te helpen in hun ontwikkeling van nieuwe methoden om snel tot een antivirus te komen, maar het moge duidelijk zijn dat een dergelijk bericht bewijst dat de ontwikkeling van virussen in laboratoria geen ‘broodje aap’ is.

ebola_beschermingspakketDe doelstelling van mijn artikelen is niet ‘angst zaaien’. Integendeel; ik roep juist op om de angst die onze bestuurders proberen te zaaien via crisis, oorlogen, virus-uitbraken en dergelijke, geen grip te laten krijgen op uw gemoedstoestand. Angst is de modus waarin de gevestigde orde ons probeert te drukken. Die energie houdt ons in een ‘lager bewustzijn’. Wel kunnen we nadenken over praktische oplossingen. Dat is de reden dat we besloten om de ‘Allprepare‘ shop te lanceren met een pakket dat een oplossing biedt voor een zeer actueel probleem: de dreiging van een Ebola uitbraak. Voor €79,95 stelden we een Ebola-pakket samen dat u beschermd tegen het virus. Dit is in volledig overleg met en volgens de strengste specificaties van de leverancier gebeurd, zodat u zeker bent van goede bescherming.

Afgelopen maandag zagen we het verontrustende bericht dat een man besmet met het Ebola-virus in het Nijmeegse Radboud UMC werd opgenomen. Nu meldt het RIVM wel dat we ons geen zorgen hoeven te maken, maar het artikel over ‘ultrafijn stof’ dat ik gister plaatste toont weer eens glashelder aan dat we dat Rijksinstituut niet bepaald kunnen vertrouwen. Het Ebola-virus zorgt voor hoge koorts, spierpijn, braken, diarree en bloedingen in het lichaam. Deze verschijnselen doen zich voor tussen 2 en 21 dagen na het moment van besmetting. Hoewel beweerd wordt dat het virus niet besmettelijk is tot deze verschijnselen optreden, toonde studies met varkens en apen aan dat het virus zich ook door de lucht verplaatst moet hebben. Dit heet dan officieel niet ‘air born’, omdat een ‘air born’ virus zonder de aanwezigheid van vocht moet kunnen overleven in de lucht. Echter is het een groot risico om te denken dat de proeven met de varkens en apen een verwaarloosbare constatering zijn. Op het moment dat er een grote uitbraak plaatsvindt bent u te laat om uzelf te beschermen. In dat kader kunt u beter voorbereid zijn. Als de situatie optreedt dat mensen dan – net als in Liberia – hun huizen tijdelijk niet mogen verlaten, dan is het ook wel nuttig als u een noodrantsoen voedsel in huis heeft.

In de toekomst zullen we via de shop ook een luchtzuiveringsapparaat aan gaan bieden tegen ‘ultrafijn stof’. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt. Mocht u tips hebben, dan kunt u dit altijd melden. Houdt ondertussen de webshop in de gaten voor nieuwe artikelen. U vindt in de webshop ook waterzuivering- en andere producten die handig en noodzakelijk zijn in crisissituaties.

Bron linkvermeldingen: Allprepare.com, RT.com, omroepgelderland.nl

 

Alle Shares 95
468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
20 Comments

 1. Nou das goed nieuws! Ben je dan bij deze bijstand af ? En wordt jij nu op ene de Alex Jones van NL ??? Er worden op de webshop van infowars.com een aantal exclusieve producten aangeboden (zoals met name water filter apparatuur etc.) die ik helaas, zonder credit card, hier in NL niet ken aanschaffen. Misschien een idee om ook de infowars producten ook op Allprepare te gaan voeren ? er worden daar een aantal boeken verkocht die expliciet niet op amazon.com en bol.com voorkomen.

  • Kijk maar even in de shop, dan zie je ook de waterzuiveringsproducten

  • Eerlijk gezegd zou ik liever geen vergelijking met Alex Jones en de InfoWars’ Store maken, want al zijn halleluja-verhalen komen mij te commercieel en bevooroordeeld over.

   Natuurlijk moet iedereen brood op de plank krijgen en de schoorsteen laten fikken, alleen wel in een gezonde balans tussen het hogere doel en de middelen. Lastig? Zeker.

   Ik probeer enkel voorzichtig te waarschuwen (ironische woordencombinatie trouwens, voor-zichtig waar-schuwen) dat commerciële inmenging van bedrijven met winstoogmerk de onafhankelijkheid aantast van journalistieke berichtgeving.

   My two cents 😉

 2. Oplettende lezer…

  Ebola patent USA(2009):
  http://www.intellihub.com/u-s-government-patent-ebola-virus-2009/

 3. Virus als Ebolo e.v.a. kun je ook bestrijden met NaClo2 e.d.
  zie b.v. http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/chloordioxine-kuur/

  • Yep, MMS.
   Niet patenteerbaar dus een gruwel voor de pharma-maffia.
   Door het Rode Kruis in Uganda getest en na succes angstvallig gewist en ontkend.
   18 druppels 25% NaClO2 gemengd met dezelfde hoeveelheid druppels citroensap (minimaal 3 minuten inwerken om ClO2 te laten ontstaan) schijnt vrijwel alle pathogene micro-organismes in een mens te kunnen doden.
   Niet te veel gebruiken want het is een sterke oxidant die kanker kan bevorderen.
   Jammer genoeg is in deze wereld niets zaligmakend.

 4. binnenkort nog op vakantie?? kijk dit over de non functie van de scanners?!?

  http://youtu.be/olEoc_1ZkfA

  • Waarom deze timing, waarom weer Israëlisch (willen ze hun eigen betere apparatuur verkopen, wellicht met een extra stiekeme gadget). n.b. indien gewenst simpel op te lossen door de personen te laten roteren.

 5. ja ja en dat moeten wij geloven !
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23127356/__Vertrouwen_in_regering_gegroeid__.html
  SCP: meer vertrouwen in regering na vliegramp
  DEN HAAG –
  Het vertrouwen in de politiek bij Nederlandse burgers is de laatste periode flink gestegen. Een belangrijke oorzaak lijkt het optreden van de beleidsbepalers na de vliegramp op 17 juli in Oekraïne. Dat stelt het Sociaal en Cultureel Planbureau vrijdag in het Continu Onderzoek Burgerperspectieven (COB).

  • Gezien de gemiddelde IQ’s van de massa is dit een geloofwaardig bericht. Tevreden slaven zoeken de vrijheid niet.

   • @spock: helemaal mee eens. Jammer genoeg hoor ik dat veel in m’n eigen werkomgeving….

  • Het heet ook een planbureau, niet een onderzoeksbureau o.i.d., planbureau als in de voormalige Sovjet-Unie.

 6. Ziet er wel ernstig uit, die artikelen van de webshop, echt bij grote calamiteiten. Hopen dat het zo ernstig niet wordt.
  Had eigenlijk producten voor dagelijks gebruik verwacht, zoals zeoliet, dat je lijf kan ontgiften en idd dingen als MMS. Misschien komt dat later nog. Misschien ook dingen om te beschermen tegen allerlei soorten van straling.
  Heb kleine donatie gedaan. Als mijn sitatie het toelaat nog een donatie.

 7. Thumbs up!

 8. Succes met je shop ! Ziet er goed uit.

  Denk alleen dat er een foutje in is geslopen bij de beschermpakken.
  Het pak inclusief de maskers etc. is goedkoper dan het maskers alleen ?

  MMS zijn we nu aan t uitproberen mbt de Lyme bacterie. Als het werkt zal ik t doorgeven.

  • @Rennie: dat gaat zeker werken.

   @martin: NaClO2 mag je verkopen als zijnde waterzuiver-middel

   Neem dan ook meteen natriumbicarbonaat mee.

 9. @Spock: Jij hebt het over 18 druppels MMS met 18 druppels citroensap; is het dan de bedoelin dat je dat in 1x opdrinkt? Of moet je het eerst opbouwen alvorens je in 1 x 18 druppels tot je neemt? Stel dat je het nooit eerder hebt gebruikt, kan je dan in 1x 18 druppels gebruiken?

  • Hi, ga naar jimhumble.org, daar kun je alles over de verschillende protocollen lezen.

 10. Veel succes met je webshop Martin. Maar inderdaad best heavy stuff. Trouwens heb ik ook MMS online gekocht en in m’n survival pakket gedaan. Dit dankzij de waardevolle tips van bezoekers van deze site. Jullie zijn geweldig!

 11. https://www.youtube.com/watch?v=ES3D4vLH3Lw

  Ik vond dit ook wel een plaucibele uitleg over ebola, burgeroorlog en de link met nep terrorisme en de diamant industrie in Afrika.
  de uitleg van Chris Everard. Food for thought.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close