Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

MH17, de schaliegasbelangen en de connectie met Shell

MH17, de schaliegasbelangen en de connectie met Shell

Schaliegas aardgas wordt gewonnen uit schalie-gesteente. Via een techniek die “fracking” wordt genoemd, worden onder hoge druk grote hoeveelheden water, zand en chemicaliën in het gesteente gespoten. Door deze grote druk breekt het gesteente, waardoor het gas vrijkomt. De ontstane scheurtjes worden gevuld met het zand. De mix van chemicaliën en water wordt vervolgens opgepompt. Dit productiewater neemt zware metalen en van nature radioactieve elementen uit de ondergrond op. Dit dient als chemisch afval te worden verwerkt. Een gedeelte van de gebruikte chemicaliën en vloeistoffen blijft in het gesteente achter. Gedurende het fracking-proces komen methaan en giftige chemicaliën in het grondwater terecht. Methaan concentraties zijn 17x hoger in drinkwaterbronnen nabij schaliegas-gebieden. Toch lijkt het financieel gewin en het rendement van de gaswinning hoog genoeg te zijn om in dit ingewikkelde en vervuilende productieproces te investeren.

Zoals reeds eerder genoemd op deze site bevinden zich in het Oosten van de Oekraïne enorme potentiële schaliegas-winningsgebieden. Nederland heeft via haar koningshuis een groot belang in deze gebieden. Shell en Chevron hebben reeds in 2012 contracten afgesloten met Oekraïne om een aantal van deze schaliegas-velden te exploiteren. De regelgeving in Oekraïne voor wat betreft het exploiteren van deze velden is een stuk soepeler dan in andere landen en ook zijn de exploratiebedrijven vrijgesteld van bepaalde belastingen. Een belangrijk aandeelhouder van het bedrijf Shell is ons eigen koningshuis. In een jaarverslag van de Royal Dutch Shell Group uit 2004 werd het verlies van het koningshuis genoemd. Op basis van de dividenduitkering kon zo het percentage aandelen berekend worden op 5% (zie hier). Ook koningin Wilhelmina had echter een flink belang in Shell en de kans is best groot dat dit 25% belang ergens via onopvallende BV-tjes nog steeds in handen van het koningshuis is. Het is echter wel zaak om dit niet teveel op te laten vallen, want dat betekent dat ons koningshuis nogal wat kapitaal heeft en gezien het feit dat ze een onkostenvergoeding uit de belastingpot krijgen en zelf geen belasting betalen, zou dit maar tot onrust kunnen leiden. Shell heeft namelijk een balanswaarde van dik over de 300 miljard. Je zou dus met een gerust hart kunnen stellen dat het Nederlandse koningshuis erg veel belang heeft bij een potentiële schaliegaswinning in het Oosten van de Oekraïne. En ondanks dat de functie van het koningshuis door de media en politiek verkocht wordt als slechts een ceremoniële, kunnen we er misschien maar beter van uitgaan dat juist dat de grootste volksverlakkerij is die maar denkbaar is (zie hier).

Volgens de website van het grootste en meest invloedrijke Oekraïense geologisch onderzoeksconcern heeft Oekraïne de grootste schaliegas-voorraden van Europa. Het zou gaan om 4 biljoen (vierduizend x een miljard) kubieke meter gas (zie hier). Ook de US Energy Administration maakt melding van de schaliegasvelden die zijn aangetroffen in Oekraïne. Productie van dergelijke hoeveelheden gas zou jaarlijks miljarden dollars in de overheidsbegroting van de Oekraïne pompen. In de huidige situatie wordt de energieconsumptie in de Oekraïne vooral gedomineerd door kosten van kernenergie en duur Russisch gas. Voor bedrijven als Shell en Chevron is dit dus een goudmijn en dus is het belang voor het Nederlandse koningshuis enorm!

Het Oekraïense bedrijf Burisma Holdings Ltd zocht in 2010 naar investeerders om deze voorraden te ontginnen. Nikolay Zlochevsky is de ex-minister van Milieu onder voormalig president Viktor Janoekovytsj en ex-minister van Ecologie & Natuurlijke Hulpbronnen. Hij beheert ook het bedrijf Burisma Holdings. Eerst deed hij dit samen met Nikolay Lisin, maar deze laatste kwam in 2011 in Kiev om het leven bij een ongeval met zijn Lamborghini Gallardo. Uit dit document blijkt dat beide heren grootaandeelhouder waren in Burisma Holding. Hun bedrijf staat geregistreerd in Cyprus, maar Burisma Holding is operationeel in Oekraïne. In 2006 verkocht Zlochevsky zijn aandelen aan de Privat Group, die deel uitmaakt van het enorme zakenimperium van Oekraïne’s op een na rijkste (joodse) miljardair en oligarch Igor Kolomoisky. Daar wordt het interessant, want deze Igor Kolomoisky heeft naar verluidt een flink huurlingenleger opgetuigd om de Russen uit het Oosten van de Oekraïne te houden. Hij heeft zelfs voorgesteld een enorm hoogspanningshekwerk rondom het gebied te bouwen om de Russen tegen te houden. Extra opmerkelijk is dat in het bestuur van dit bedrijf Burisma Holding enkele opvallende namen voorkomen. We zien de namen Hunter Biden (zoon van de Amerikaanse Vicepresident Joe Biden) en Devon Archer (campagneadviseur en top fondsenwerver van de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry). Deze Devon Archer zit vuistdiep in de Amerikaans wapenindustrie en kan worden gelinkt aan het beruchte bedrijf Blackwater dat bekend staat om haar brute moordacties en in gebieden opereert waar officieel geen troepen gestationeerd mogen worden (denk aan de Oekraïne, denk aan Igor Kolomoisky). Blackwater veranderde veelvuldig van naam en staat nu vooral bekend onder de naam Academi (zie hier). Meer details over de verschillende verbanden vindt u op deze website.

Zowel de Europese als Amerikaanse belangen in het Oosten van de Oekraïne lijken dus zeer groot. Erg opvallend in het geheel is het feit dat de MH17 ramp precies plaatsvond in het gebied dat onder de hoede van de (joodse) miljardair en oligarch Igor Kolomoisky valt. Kolomoisky is gouverneur van het gebied Dnepropetrovsk waarin de MH17 ramp plaatsvond. Hij blijkt ook weer verbonden te kunnen worden met Yaron Mofaz, de maker van de foto vlak na de foto van Cor Pan, waarvan we eerder ontdekten dat deze bedoeld was om de nummerfout te herstellen. Yaron Mofaz valt te linken aan het bedrijf GA Telesis dat vliegtuigen van Malaysia Airlines ontmantelde (zie hier). Al met al komen we er achter dat het een aardige joodse vriendenclub is die met de MH17 ramp te maken heeft (zie hier). Op onderstaande foto ziet u Igor Kolomoisky – die overigens ook meerdere luchtvaartmaatschappijen in zijn bezit heeft – als tweede van links tussen zijn chassidische joodse vrienden staan (meer daarover hier).

Het heeft er dus alle schijn van dat er grote zakelijke en financiële belangen gebaat zijn bij het gebied waarin de MH17 “vliegramp” heeft plaatsgevonden. Ik blijf daarom van mening dat we hier te maken hebben met een hoax van zeer grote proporties en dat de wrakstukken in het gebied neergelegd zijn (zie hier de satellietbeelden). Ik vermoed dan ook dat het bedrijf GA Telesis hierin een grote rol heeft gespeeld en dat Kolomoisky voor de beveiliging van het gebied heeft gezorgd bij het neerleggen van de wrakstukken. Mijn vermoeden is dat GA Telesis de wrakstukken van verdwenen vlucht MH370 heeft neergelegd op de plaats des onheils (zie hier). Een hoax impliceert dat geen vliegtuig uit de lucht geschoten is, dat er mogelijk geen doden zijn en dat Nederland – dat via haar koningshuis een groot financieel (Shell) belang heeft bij de schaliegas-ontginning in Oost Oekraïne – een zeer grote mediashow heeft opgevoerd met als acteurs en ‘mede plegers’ mensen in de hoogste posities van ons land en vele anderen. Het heeft er zelfs alle schijn van dat er vele acteurs in het complot zitten en dat er gebruik gemaakt is van poppen op de plaats van het ongeval. Is het respectloos naar de nabestaanden dat ik dit denk? Kijkend naar de omstandigheden is het respectloos dat Nederland op 8 augustus een geheimhoudingsovereenkomst sloot met België, Australië en de Oekraïne over de onderzoeksresultaten. Ook is het respectloos dat gedaan wordt alsof het gebied ontoegankelijk zou zijn voor onderzoek terwijl er zat dagjesmensen gespot zijn (zelfs met baby op de arm) op de plaats des onheils. Het lijkt erop dat het volk grootschalig in de maling genomen is en dat is pas respectloos.

IgorKolomoisky

Bron linkvermeldingen: dangersoffracking.com, Wikipedia, hethuisvanoranje.nl, euractiv.com, eia.gov, oilandgaseurasia.com, oilmarket-magazine.com, sec.gov, uk.news.yahoo.com, bollyn.com, infowars.com, dailymail.co.uk, online.wsj.com

Bron: http://stickyleaks.wordpress.com/

468 ad

43 Comments

 1. Super goed artikel, Martin.
  Ik heb alleen één opmerking/aanvulling: “Daar wordt het interessant, want deze Igor Kolomoisky heeft naar verluid een flink huurlingenleger opgetuigd om de Russen uit het Oosten van de Oekraïne te houden.” Dit zou naar mijn mening iets duidelijker geformuleerd kunnen worden. Wat dit huurlingenleger primair doet is het niet Russen uit Rusland tegen houden (zoals je zou kunnen opmaken uit de tekst), maar etnisch Russische oorspronkelijk bevolking van Oost Oekraine vernietigen en verdrijven, doen vluchten. Inmiddels zijn er minstens 4000 burgerslachtoffers vanaf mei, maar ik denk persoonlijk dat deze schatting aan de lage kant is want heel veel mensen worden vermist. Een paar dagen geleden is bijvoorbeeld een massagraf gevonden op de plek waar de huurlingenleger heeft gestaan met 400 gemartelde en verminkte lichamen, heel veel vrouwen. Wat al vanaf het begin van deze oorlog opvalt dat vooral burgers het doelwit zijn van de Oekrainse troepen en dat vechtende saparatisten weinig verlies hebben. Vandaag was er weer tijdens het wapenstilstand een zware bombardement van een woonwijk uitgevoerd met 8 dode en een bombardement van een school op de eerste schooldag die 1 maand uitgesteld werd, 4 doden daar een rond 50 gewonden. In de overvolle mortuaria van Donetsk is de man:vrouw verhouding 1:5!
  https://www.youtube.com/watch?v=kyhDWSqcDj4&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=Yz6A5NkeLhA&feature=player_embedded#t=0
  https://www.youtube.com/watch?v=9EmXu2Gl4nE&feature=youtu.be

  Hier nog wat aanvullende video’s
  http://www.youtube.com/watch?v=CJLn-8HEK0w
  http://www.youtube.com/watch?v=rhpc8i1V0fo
  https://www.youtube.com/watch?v=eM0djj4LXsM
  In de onderstaande link zie je dat uit de uitgelekte documenten blijkt dat Poroshenko nog in 2006 door VS als “Our insider in Ukraine”genoemd wordt. http://www.globalresearch.ca/president-petro-poroshenko-our-ukraine-insider-for-the-u-s-state-department/5386891

  • Een goede voorbereiding is het halve werk ….

 2. Voor diegenen die deze site nog niet kennen: de Engelstalige versie van cyberberkoet. Er zijn veel interessante uitgelekte documenten daar te vinden
  http://cyber-berkut.net/en/

  • Deze site kende ik nog niet. met dank en respect aan alle cyber warriors

 3. Nog een video van het bombardement in Donetsk vandaag

 4. Goede morgen Martin blij dat jij over een helder verstand beschikt en op gezette tijden de dingen weer eens voor ons samenvat. het is voor een gewoon mens bijna niet meer bij te houden. De ene psy-op na de false flag en blackop( stiekem toch in syrie bombarderen onder het mom van aiziz etc.

  Gisteren een zeer indringende reportage gezien van een bangebroekerige 1 vandaag reporter over de situatie van de burgerbevolking in Syrie die na vier jaar bombardementen en oorlogsmisdaden van Assad nu ingesloten zit tussen Assad milities, ziziz en amerikaanse bombardementen. het is toch verschrikkelijk.letterlijk en figuurlijk godslasterlijk en ten hemel schreiend hoe keer op keer de arme burgerbevolking wordt opgeofferd aan de belangen van de elite het miliair industriele comlex, de banken en energie maatschappijen voor persoonlijk gewin.

  “het lijkt wel een complot tegen ons”zei deze arme man!!!!
  En hoe gelijk heeft hij.

  Hem is dat na 5 jaar ellende moordpartijen bombardementen, volledige verwoesting van zijn land en maatschappij, familie begrafenissen, vluchtelingenkampen,ontberingen en ziekten wel duidelijk.
  Alleen bij de “vijfde colonne remote control trollen/webeditors” vanachter hun veilige AIVD PC van het huidige fascistische Europa regime wil dat kwartje maar niet vallen.

  Wellicht kun je van zijn still een plaatje met citaat maken met een aluminium hoedje.
  Lijkt me een goed symbool voor alle complotgekkies :schock:

 5. Ik weet niet of deze link al is geplaatst

  • Thank you

   • toch fijn om weer eens te weten waar het koningshuis zo zijn geld oa mee verdiend. Natuurlijk niet genoeg om alle paleizen en buitenhuizen toelages, jachten speedboten, landerijen in nederland, afrika argentinie en hoogswaarschijnlijk ook nog op mars mee te ondehouden dus ja daarvoor moet de totaal verarmde nederlandse bevolking opdraaien. Je bent een parasiet of je bent het niet. Je heb een standaard hoog te houden. over de lijken van de oekraieners heen. Houzee

 6. De deal om schaliegas in het Joezivska veld met Shell is al anderhalfjaar geleden afgesloten…

  http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-z-nieuws-210334/27e96fc8-b0e3-4c2e-ac14-02798a883a7f

  Inderdaad we worden in de maling genomen.

  MH017 >>>Laat een baksteen in je achtertuintje (gras,grond) vallen en je ziet een krater ontstaan, de motor (45000kilogram) brengt geen(nul)ondergrondvervorming aan dus vanaf de eerste seconde klopt het verhaal niet.

  Symboliek: Shell & meerdere “wereld”concerns,

  http://www.henrymakow.com/theyve_got_us_surrounded_–_il.html

 7. https://www.facebook.com/YoldashTheTraveller/posts/528461023949621
  hier zie ik de motor toch wel degelijk in de grond zitten
  maar ja wat is waar en wat is gefotoshopt
  maar als de lijken daar zijn neergelegd wie kan mij dan vertellen hoe deze van schiphol naar de rampplek zijn gekomen ???
  w.o bart lambregts die stond wel degelijk op de passagiers lijst of is deze foto ook gefotoshopt ???

  https://www.google.nl/search?q=bart+lambregts+mh17&rlz=1C1CHNU_enNL387&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nxwtVNDMEIjXaoSSgCA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1030&bih=732#tbm=isch&q=bart+lambregts+dead+body&facrc=_&imgdii=_&imgrc=N90K6E1B_52O6M%253A%3BW-2wCRrBkl1ieM%3Bhttp%253A%252F%252Ft1.someimage.com%252FwjrO2Js.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fcutedeadguys.net%252Fthreads%252F40934-First-Pictures-of-Dead-Bodies-at-Malaysia-Airlines-Flight-MH17-Crash-Site%252Fpage10%3B350%3B233

  dat er afgetapte lijken bij waren geloof ik wel.
  heb laatst een artikel gelezen over dat ze van plan waren het vliegtuig in azie tot ontploffing tebrengen en dat mh17 uit de lucht moest om dit te voorkomen.
  helaas werkt de link niet meer.
  misschien weet iemand nog waar dit artikel ergens anders staat.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/07/20/vlucht-mh-17-bacteriologische-bom-onschadelijk-gemaakt/comment-page-1/

  • Op de eerste foto staan weer een hoop dagjesmensen. Het was toch levensgevaarlijk in dat gebied?

   M.b.t. de tweede foto: let eens op de vegetatie en vraag je bijvoorbeeld eens af of dat lijkt op de vegetatie die je op andere foto’s ziet. Veel belangrijker nog…hoe heeft deze man zijn kleding uitgetrokken onderweg tijdens zijn val?

   • Er zijn nog meer lijken zonder kleding, naakt.
    Volgens mij was er aan boord van vlucht MH17(?!) tijdens het neerstorten net een orgietje bezig …

    De grootte van de motor, de niet aanwezige krater(s), de geheimzinnigheid rond de zogenaamde Nederlandse slachtoffers, de foto v Cor Pan(er moest nog effe gecorrigeerd worden) de blood drained lijken incl geur etc etc etc.

    Wie dan nog niet dat dit TOTALE NEP is, moet onmiddellijk naar een oogarts om zijn ogen na te laten kijken…ik denk dat een fietsenmaker al ziet wat er aan zijn/haar ogen mankeert. 🙂

    p.s. Verschillende mensen verteld dat er GEEN, ik zeg GEEN EEN NEderlands slachtoffer was.
    Ze verklaarden ter plekke voor gek, enkele zijn gillend (met kleren, dat weer wel) mijn huis uit gerend. Die komt nooit, noooit, no-ooooit weer ( op de welbekende melodie …) 😉 😉 Hoewel het eigenlijk om te huilen is, maar goed.

  • Vergelijk ook de afmetingen van dit motortje tov van een vrouw die ernaast staat met de afmetingen van een echte motor van Boeing 777 ;o)

 8. Alles wordt opgelost zodra het Westen de prijs betaald voor al die moordpartijen en oorlogen. Vanzelf zal er een vijand zijn die 1 atom bom gooit op Parijs, Londen, New York of Washington. Als jullie nog 25 jaar leven zal je dat meemaken (speculatie).

  Ga door met je goede website!

  Ik zal mijn vriendin vragen een donatie te doen eind van deze maand. Ik zal bij mededelingen mijn naam zetten.

 9. @voedselbank, ter aanvulling

  De Schoep in de eerste trap van de motor zie foto op het terrein

  https://www.google.nl/search?q=mh17&rls=com.microsoft:nl-NL:IE-SearchBox&rlz=1I7ASUT&biw=1390&bih=674&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=FDItVKWwNIiqOs3AgOAF&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=8mNJEdfsPwdSmM%3A%3BC2I-1Yp8KFeWnM%3B8mNJEdfsPwdSmM%3A&imgrc=8mNJEdfsPwdSmM%253A%3BVyHASY7krJS0GM%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic.guim.co.uk%252Fsys-images%252FGuardian%252FPix%252Fpictures%252F2014%252F7%252F17%252F1405624860976%252Fmh17-011.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.theguardian.com%252Fworld%252F2014%252Fjul%252F17%252Fhistory-of-airlines-shot-down-malaysia-airlines-mh17%3B460%3B276

  is van zeer hoogwaardig metaal ,Titanium die temperaturen van +1500 oC tot -50 moet aankunnen, een aanfluiting voor de natuurkunde of oke de motor is zwaar beschoten, maar dat kan niet want er was zelfs een stuk vleugel voor 30 procent in tact,

  kijk ook naar de uitlaat, komt deze overeen met onderstaande docu over de Trent800 ?

  http://wn.com/rolls-royce_trent_800

  • Over Rolls Royce gesproken: zij monitoren van elk vliegtuig real-time de gegevens van de motoren. Alleen al die gegevens opvragen bij dit bedrijf zou het mysterie op kunnen lossen. Het feit dat dit niet gebeurt zegt al voldoende.

 10. Ik ga een heel eind mee in jullie beweringen dat er veel zaken niet kloppen aan de ramp met de MH-17.
  Daarbij blijft voor mij wel 1 cruciale vraag nog steeds onbeantwoord.

  Waar zijn de mensen die op Schiphol zijn ingestapt??

  Is er iemand die mij daar een logisch antwoord op zou kunnen geven??

  • Die vraag heb ik natuurlijk al tig keer gesteld gekregen. Het antwoord daarop kan slechts gissen zijn. Diezelfde vraag kunnen we stellen voor de passagiers van de verdwenen vlucht MH370.
   Lees in dat kader eens dit artikel:
   http://www.martinvrijland.nl/2014/08/01/breaking-wrakstukken-oekraine-zijn-van-mh370-niet-van-mh17/

   Het speculeren over waar ze zijn heeft weinig nut, net zoals het geen nut heeft te speculeren over de vraag hoe Amerika duizenden mensen kon opofferen bij 9/11 (zie hier). Of ze dood zijn of in leven is de vraag. Voor de bouwers van een dergelijk groot complot zijn over het algemeen mensenlevens niet zo veel waard.

   • Opties m.i.:
    1) dit waren uitsluitend “geselecteerde” passagiers, agenten die aan het complot hebben meegewerkt. Omdat het scenario van MH17 crash heel erg op het scenario van operatie “Northwoods” lijkt, is dit de meest voor de hand liggende optie. Feiten die hierop wijzen zijn:
    – berichten dat het niet mogelijk was om tickets te boeken voor de 17de, wel 16 of 18
    – dat er op de dag zelf MH-17 op de tracking website online als “cancelled” stond aangegeven
    – Geen enkel bewijs (behalve een facebook post van Cor Pan) dat deze mensen op Schiphol zijn ingecheckt en ingestapt (sowieso waarschijnlijk dus in het andere vliegtuig, niet RD, maar RC)
    – De reactie van de “families”. Het viel iedereen over de hele wereld op hoe ongeloofwaardig dit was en anders dan wat we bij andere vliegrampen hebben gezien. Er zijn veel video’s op youtube te vinden over crisis actors als familieleden van de slachtoffers.
    – Overdreven veel acteurs die slachtoffers zouden zijn geworden
    – Facebook pagina’s activiteit van de slachtoffers die zeer verdacht is.
    – Oude van bloed afgetapte lichamen onmiddelijk na de crash. Deze konden nooit van de echte passagiers van de lijst zijn omdat ze al wrsch enkele dagen dood waren.
    Als deze versie klopt dan leven deze agenten met een nieuwe ID in een ander land prima verder en doen verder hun “werk”.

    Als de passagiers niet in het complot zouden zitten, dan zouden ze helaas opgeofferd kunnen zijn. Inmiddels hebben de organisatoren van deze hele ellende onder andere in Oost Oekraine laten zien dat het leven van een gewone burger geen cent waard is. Passagiers zouden met het RC toestel gevlogen zijn naar een onbekende locatie en daarna zou van alles met hun kunnen gebeuren, ze zouden nog in leven kunnen zijn of niet meer.

 11. misschien een stuk of 20 verschillende helderziende van over de hele wereld een foto mailen zonder dat het over de mh17 gaat ,en daar moet zeker iets uit komen wat gelijk is aan elkaar
  en van daar uit verder kijken

 12. over dat andere vliegtuig van maleysian Airlines waar we “niets meer over horen”Vermoedelijk horen we ook nooit meer wat over MH 17 met “het monster truck incident met die zielige macho stuntman in de gemeente met dat rode pentagram.”

  http://youtu.be/-JzmK3-tIvQ

 13. http://worldtruth.tv/mh-17-was-in-fact-the-lost-flight-mh-370/

  Leuk om nog eens een opsomming van alle feiten te zien op een buitenlandse site.
  Hoe blind moet je niet willen zijn om dit soort”complotten te ontkennen”

 14. Weet trouwens iemand of één van de nabestaanden eigenlijk een slachtoffer persoonlijk heeft geïdentificeerd. Zijn er dus persoonlijke positieve identificaties geweest door de nabestaanden. Als niemand van de nabestaanden ook maar iets van hun dierbaren heeft gezien, geeft dit wel te denken. Als nabestaanden zogenaamd wel positieve identificaties hebben gedaan, dan wordt het verhaal weer lastiger omdat dan ook diverse nabestaanden in het complot zouden zitten.

  • @Erwtjes59

   Precies!
   De complotters, d.w.z. degenen die dit MH17 complot gesmeed hebben ( en NIET wij!!!) zullen wel een paar zogenaamde slachtoffers met zogenaamde “Nabestaanden” hebben gefabriceerd.

   • Wat ik mij gewoon afvraag is waarom er geen 1 journalist op zoek gaat naar de waarheid omtrent de identificaties. Is er nou niet 1 persoon te vinden die zijn of haar vrouw/man/vriend/vriendin/kind/familie/kennis persoonlijk heeft geïdentificeerd. Ga me ook niet vertellen dat er van alle slachtoffers zo weinig meer over was dat identificatie niet meer mogelijk zou zijn. Foto’s uit dat gebied vlak na de ramp zouden ook lichamen laten zien dat identificatie nog mogelijk zouden moeten maken.

   • We hebben alleen journalisten die opgeleid zijn tot staatspropagandist in dit land. Ben je dat niet en ben je een vrije schrijver die zichzelf inschrijft als journalist (zoals ik), dan wordt je simpelweg overal geweerd en krijg je niet de juiste info. Alles wat uit de koker van de main stream komt is perceptiemanagement. Kortom: valt niet op waarheid te toetsen.

 15. http://rense.com/general76/wdb.htm
  The 9/11 Mystery
  Plane (Part II)

 16. De volkskrant doet verslag van het gesprek van Frans Timmermans met Jeroen Pauw gisteravond en wekt met onderstaand heel gehaaid opgebouwd artikeltje de indruk alsof Jeroen Pauw bewijs zou hebben laten zien voor de uitspraak van Timmersmans dat er iemand met een mondkapje op gevonden zou zijn bij de MH17 “ramp”. Het artikel doelt op het stukje tekst erboven, maar subliminaal verwijzen ze naar de uitspraak over het mondkapje:

  http://www.volkskrant.nl/dossier-rampvlucht-mh17/timmermans-slachtoffer-mh17-gevonden-met-zuurstofmasker~a3764574/

  Ik zou zeggen…

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/10/timmermans_thefinger.png

  • De helft heeft geen kleren aan zijn lijf meer van de slachtoffers die op de grond liggen en dan ligt 1 slachtoffer die een mondkapje om heeft met en dun elastiekje. Dat is een beetje ongeloofwaardig mijnheer Timmmermans.

 17. En dan refereren naar een Australisch slachtoffer, want 20.000 km verderop gaan we toch geen onderzoek doen. En dan excuses aanbieden..

 18. Shell heeft enkel nadelen van dit contract. IMF is het problem. Niet olie of gas. Zij willen de petro dollar redden.

  MH17 wat er werkelijk gebeurde!
  Waarom onze regering een stelletje laffe baantjespolitici zijn.

  http://www.liveleak.com/view?i=ca0_1408128428

  Alle conflicten en moordpartijen zijn georganiseerd door de banken.

  http://youtu.be/5hfEBupAeo4

 19. MH17: vandaag in het nieuws: de strijders in Ukraine aan de oostkant, zogenaamde terroristen? krijgen van de Nederland een soort rehabilitatie, ze hebben zich juist erg netjes gedragen in kader van mh17, journaal zei zelfs dat ze een gedenkingssteen voor hen wil oprichten….. Zouden ze door hebben dat hun leugens belachelijk zijn en dan maar voor deze weg kiezen?, vreemd is het wel

 20. Dit is zeer interessant. Satellietbeelden Crashsite
  “crashsite” is al op de satellietbeelden uit 2010 te zien?
  http://stickyleaks.wordpress.com/satellietbeelden-crashsite/

 21. Sinds 3 maanden heb ik mailcontact met Giel Beelen en heb hem ‘n aantal artikelen gestuurd die het nieuws van een heel andere kant belichten (zoals deze site dat ook doet). Giel is nu dermate geprikkeld en geïnteresseerd dat hij er een item over gaat maken en een journalist (Gael Philip) in zijn uitzending toestaat om het “verhaal achter de schermen” uit de doeken te doen. Komende dinsdag rond de klok van 06.45 uur is het startschot. Waarschijnlijk is er voor de luisteraars ook de mogelijkheid om te bellen en vragen/opmerkingen te plaatsen, dus schroom vooral niet! Nederland wordt (dubbel) wakker!

  • Klinkt leuk, maar hij durft mij blijkbaar niet uit te nodigen. Men gaat natuurlijk vangnetten bouwen voor stijgende interesse in ‘anders denken’ / ‘kritisch nadenken’ (ook wel complotdenken genoemd).

   Zoals wel vaker uitgelegd zijn journalisten vooral ‘perceptiemanagers’. Dus ik denk dat hij nu vooral ruimte gaat geven aan een goed opgeleide Amerikaanse perceptiemanager. Ik vind het pas lef als hij mij uit durft te nodigen en niet een goed getrainde Amerikaan die een mooi vangnet neer kan zetten. Dat doet die lafaard niet. Kortom: not impressed!

   http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-elke-dag-vervalste-ik-het-nieuws/comment-page-1/

   Ben jij nu ingezet om hier vast wat lezers weg te trekken richting het Giel Beelen vangnet? Je bent hier voor het eerst met een nep emailadres. Als die Giel Beelen zo wakker zou zijn dat hij er een uitzending aan wijdt, zou hij hele andere stappen nemen. Alle radio DJ’s zitten in de zak van de gevestigde orde. Daar is hun salaris ook op afgestemd. Ga weg met deze bullshit!

 22. Wat wij al lang hebben geconcludeerd, nogmaals uitgelegd
  Over de motor MH17 en boeing 777

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close